Adakah Pulau Dead 2 di Steam? The Escapist, IS Dead Island 2 Datang ke Steam? Charlie Intel

Adakah Pulau Dead 2 datang ke Steam

Dead Island 2 akan tersedia di PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, dan PC, tetapi bagi mereka yang ingin bermain di PC mereka, anda perlu Muat turun Pelancar Permainan Epik. Ikuti langkah -langkah mudah ini untuk memuat turun Pelancar Permainan Epik dan Dead Island 2:

Adakah Pulau Dead 2 di Steam?

Adakah Pulau Dead On Steam Artikel Ciri -ciri Imej

Pulau mati 2, diumumkan hampir sepuluh tahun yang lalu, akhirnya di sini. Ia keluar pada PC, PlayStation, dan Xbox-konsol semasa dan terakhir. Tetapi jika anda telah cuba membeli versi PC, anda mungkin telah menentang sekatan jalan dan mendapati diri anda tertanya -tanya, adalah Pulau mati 2 pada stim?

Akan Pulau mati 2 Boleh didapati untuk membeli di Steam pada pelancaran?

Ada alasan yang baik yang anda tidak dapat mencari Pulau mati 2 On Steam: Ia eksklusif ke kedai Epic Games. Ini bermakna bahawa satu-satunya cara anda akan dapat membelinya ialah pergi ke kedai itu, buat akaun jika anda tidak mendapatnya, dan menyerahkan wang tunai digital anda.

Mengapa ia eksklusif ke kedai permainan epik? Kami tidak berpengalaman dengan rundingan antara Epic dan Penerbit Deep Silver, tetapi eksklusif bukanlah yang baru. Epik mungkin tidak mengejar eksklusif seperti yang biasa digunakan, tetapi masih ada peluang yang baik untuk menukar tangan. Ini adalah keadaan yang sama apabila mana-mana penerbit pihak ketiga berkomitmen untuk membuat permainan Xbox atau PlayStation eksklusif, seperti Square Enix dengan yang akan datang Final Fantasy XVI .

Jadi, akan Pulau mati 2 Pernah ke Steam?

Kami tidak tahu pasti sama ada Pulau mati 2 boleh didapati di pelancar PC yang lain tetapi, berdasarkan eksklusif epik sebelumnya, kemungkinan besar akan akhirnya. Kami mengharapkan ia tiba selepas tempoh antara enam bulan dan setahun. Borderlands 3 , Sebagai contoh, tekan kedai Epic Games pada September 2019 sebelum tiba di Steam pada Mac 2020.

Buat masa ini, bagaimanapun, ia adalah kedai permainan epik eksklusif. Jadi, jika anda ingin mengambil Pulau mati 2 Di PC, hanya ada satu cara untuk mendapatkannya, dan itulah kedai permainan epik.

Berkaitan: Dead Island 2 Slayer Tier Senarai di Serangan Fanboy

Mengenai Pengarang

Chris McMullen

Penyumbang bebas di The Escapist. Saya telah kembali menulis tentang permainan selepas beberapa perubahan kerjaya, dengan tugas saya yang baru bertahan selama lima tahun. Saya harap, melalui kerja menulis saya, untuk menyelesaikan hutang karma yang saya lakukan dengan memujuk ibu bapa saya membeli CD mega. Selain daripada menulis untuk Escapist, saya juga meliputi berita dan banyak lagi untuk GamesPew. Saya juga telah diterbitkan di laman web lain termasuk VG247, ruang, dan banyak lagi. Rasa saya berjalan dengan seram, pasca apokaliptik, dan seterusnya, walaupun saya akan menangani kebanyakan perkara yang tidak semata-mata berasaskan sukan.

Adakah Pulau Dead 2 datang ke Steam?

Pulau Dead 2 watak memegang senapang patah ke zombi

Dead Island 2 adalah sekuel yang sangat dinanti -nantikan untuk klasik Seram Zombie Survival 2011 Deep Silver, yang mengambil komuniti permainan dengan ribut ketika pertama kali dibebaskan.

Sekarang, lebih sedekad kemudian, pemain akhirnya akan mendapat tangan mereka di Dead Island 2 ketika ia dilancarkan pada 21 April 2023. Permainan ini mempunyai kisah utama yang dapat dimainkan oleh pemain di Co-op, serta banyak watak untuk mendapatkan genggaman dengan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ketika kami membawa kepada pembebasan, pemain mempunyai banyak soalan seperti sama ada Dead Island 2 akan mempunyai Crossplay, dan sama ada permainan akan tersedia di Steam, dan inilah jawapan anda.

Imej Promo Pulau Dead Island 2

Ramai yang tertanya -tanya di mana mereka boleh membeli dan memuat turun Dead Island 2 di PC.

Adakah Pulau Dead 2 boleh didapati di Steam?

Malangnya, Pulau Dead 2 tidak akan tersedia di Steam pada pelancaran, kerana permainan sebenarnya adalah seorang Epic Games Exclusive, Oleh itu, mereka yang ingin menikmati permainan di PC mereka sebenarnya perlu membeli dan memuat turunnya dari kedai Epic Games.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Dead Island 2 akan tersedia di PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, dan PC, tetapi bagi mereka yang ingin bermain di PC mereka, anda perlu Muat turun Pelancar Permainan Epik. Ikuti langkah -langkah mudah ini untuk memuat turun Pelancar Permainan Epik dan Dead Island 2:

Artikel berterusan selepas iklan

  • Lawati kedai permainan epik.
  • Klik ‘Muat turun’ di sebelah kanan atas.
  • .
  • Buka pelancar permainan epik.
  • Cari ‘Dead Island 2’ dan beli permainan.
  • Tunggu pelancaran untuk memuat turun dan bermain permainan di PC anda!

Kedai Permainan Epic adalah satu -satunya tempat Dead Island 2 akan tersedia untuk dimuat turun dan dimainkan pada pelancaran, tetapi itu tidak bermakna ia tidak akan tersedia untuk platform seperti Steam di masa depan.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut, pastikan anda juga menyemak beberapa panduan Dead Island 2 kami yang lain di bawah:

Kredit Imej: Perak dalam