Adakah Minecraft 2 keluar?, Lupakan Minecraft 2, Masa Depan Francais adalah dalam permainan seperti Minecraft Legends | Gamesradar

Lupakan Minecraft 2, Masa Depan Francais dalam permainan seperti Minecraft Legends

Semasa bermain Minecraft, anda boleh bermain permainan pemain tunggal atau berbilang pemain. Sekiranya anda ingin bermain dengan orang lain. Artikel ini menggariskan cara yang berbeza untuk bermain multiplayer dan menyediakan beberapa langkah penyelesaian masalah jika anda mengalami kesukaran bermain permainan multiplayer.

Adakah Minecraft 2 keluar?

Walau bagaimanapun, Minecraft boleh dikatakan tidak dan tidak akan memerlukan sekuel. Simulator bangunan Mojang yang berjaya, Minecraft, menghampiri ulang tahun ke -10nya pada konsol pada tahun 2022, dan nampaknya tidak mungkin bahawa Minecraft 2 akan berlaku memandangkan kejayaan asalnya.

Mengapa tidak ada minecraft 2?

Kami tidak mahu meminta [pemain] untuk berpindah dari ‘minecraft 1’ ke ‘minecraft 2. ‘Kami mahu mereka hanya menikmati’ minecraft. ‘Dan ada cara lain yang dapat kita berkembang yang lebih bermakna dan sahih kepada apa yang kita mahu, dan bukannya hanya melepaskan lelaran lain dengan cara yang kebanyakan francais lain lakukan.”

Apa yang akan Minecraft 2.0 Tambah?

Dua blok baru dan empat tanaman baru ditambah. Satu blok baru ialah “kain”, versi lama bulu yang mempunyai 16 warna. Kawalan tersuai ditambah. Mod survival.

Apa itu Minecraft 1.20 akan menjadi?

Nah, Mojang akhirnya meletakkan semua khabar angin berehat dan mendedahkan nama rasmi Minecraft 1.20 kemas kini. Drumroll, sila! Kami akan mendapat minecraft 1.20 laluan dan kemas kini cerita seterusnya, termasuk ciri arkeologi yang banyak ditunggu-tunggu, 2 perusuh baru-unta dan sniffer, ciri penyesuaian perisai, dan banyak lagi.

Apakah kemas kini minecraft seterusnya 2023?

Laluan dan cerita 1.20 Kemas kini untuk Minecraft telah disahkan untuk tarikh pelepasan 2023. Matlamat kemas kini ini adalah untuk menjadikan Minecraft “lebih banyak Minecraft-y”. Meningkatkan kreativiti adalah yang paling penting dalam kemas kini ini, memberi tumpuan kepada “ekspresi diri melalui perwakilan”.

Minecraft 2 tidak pernah berlaku

Apa yang akan menjadi minecraft 1.30 kemas kini?

Kejutkan saya! 1.30 Kemas kini adalah nama untuk Java Edition 1.30, kemas kini utama yang dikeluarkan pada 6 Disember 2027. Ia menambah beberapa ciri baru untuk penjimatan/struktur pemuatan di dunia, dan ciri lompat automatik.

Mempunyai minecraft 1.20 telah dibebaskan?

Di sini anda harus tahu bahawa Minecraft 1.20 Kemas kini telah dikeluarkan bukan sahaja di India tetapi di seluruh dunia, pemain di seluruh dunia tidak sabar menunggu Minecraft 1.20 kemas kini, banyak ciri baru telah ditambah dalam Minecraft 1.20 kemas kini.

Adalah Minecraft 1.21 keluar?

1.21, juga dipanggil Kemas Kini Horizons adalah kemas kini 2024 yang diumumkan pertama kali di Minecraft Festival 2023. Kemas kini ditetapkan untuk meningkatkan langit dan cakrawala serta menambah blok baru, item, dan biomes.

Apa itu 1.22 Minecraft Update?

Kemas kini Badlands adalah kemas kini minecraft utama yang belum dikeluarkan. Ia membaik pulih Badlands Biome dan menambah banyak kandungan baru termasuk ciri -ciri yang diumumkan Biome Chooser 2019. Ia merangkumi 31 blok dan item baru, senjata baru, 4 perusuh baru, dan bos baru.

Bilakah Minecraft 1.21 keluar?

Ia dikeluarkan secara rasmi pada 10 Januari 2023, dan kemudiannya diikuti oleh 1.21. 1 dan 1.21. 2.

Apa itu 1.99 Minecraft Update?

1.99 adalah kemas kini terbesar dalam sejarah Minecraft, bahkan melampaui 1.17, yang mengambil alih setahun dalam pembangunan sehingga ia dikeluarkan sepenuhnya. Pandangan pertama kemas kini adalah pada edisi Java dengan 99W46A pada 9 November, 2045, di mana mekanik pertempuran baru dirancang. Bedrock mendapat sistem snapshot baru selama 1.99.

Apa yang akan berlaku di Minecraft 1.90 kemas kini?

Kemas kini ini sepenuhnya dirombak pertempuran dengan menambahkan sistem serangan masa, anak panah dwi, ​​spektrum dan tip, dan perisai.

Apa itu Minecraft 2.1 keluar?

Minecraft 2.1 adalah kemas kini baru untuk Minecraft, yang merangkumi makanan baru, ramuan, dan banyak lagi. Ini adalah kemas kini pertama untuk memasukkan pek pengembangan.

Adakah Minecraft percuma 2 bermain?

Ya, anda boleh bermain minecraft secara percuma di klasik.Minecraft.bersih, tanpa perlu memuat turun atau memasang apa -apa. Anda juga boleh mencuba versi Demo Minecraft atau boleh bermain permainan percuma Minecraft dengan menjalankannya di pelayan dalam talian.

Adakah Minecraft mempunyai 2 pemain?

Semasa bermain Minecraft, anda boleh bermain permainan pemain tunggal atau berbilang pemain. Sekiranya anda ingin bermain dengan orang lain. Artikel ini menggariskan cara yang berbeza untuk bermain multiplayer dan menyediakan beberapa langkah penyelesaian masalah jika anda mengalami kesukaran bermain permainan multiplayer.

Adakah Minecraft 2 permainan sebenar?

Tidak ada edisi java sebenar 2.0 versi minecraft dalam pembangunan.

Apakah minecraft 1.44 Kemas kini?

4 adalah kemas kini kecil kepada Minecraft (Edisi Java) yang dikeluarkan pada 14 November 2012, terutamanya untuk menetapkan pepijat dari 1.4. 2. Versi pra-pelepasan 1.4.

Apa itu 1.24 Kemas kini dalam Minecraft?

Minecraft 1.24, juga dikenali sebagai kemas kini yang mengubah dunia II, adalah kemas kini utama yang dikeluarkan pada 27 Julai, 2025. Ia menambah senjata jarang kepada permainan, mengubah sepenuhnya biomes hutan dan padang pasir, dan juga bertindak sebagai akuatik kemas kini kedua.

Apa itu 1.23 Kemas kini dalam Minecraft yang dipanggil?

1.23: Kemas kini Arsenal adalah kemas kini minecraft yang menambahkan lebih banyak senjata untuk bertarung, bersama dengan beberapa perusuh baru. Ia jauh lebih kecil daripada kemas kini terakhir, 1.22: Kemas kini Multiverse, kerana yang menambah sejumlah besar kandungan, kebanyakannya dimensi dan perusuh.

Apa yang akan Minecraft 1.19 membawa?

Kemas kini pertama kali diumumkan pada 16 Oktober 2021, semasa Minecraft Live 2021. Ia memperkenalkan bahan-bahan baru, blok, dan lokasi, seperti bioma paya gelap dan bakau; bandar purba; Mobs Like the Warden, The Frog, The Tadpole, dan Allay, serta barangan baru hanya boleh diperolehi dalam bioma baru ini.

Adakah Minecraft 1.19 wujud?

1.19 Kemas kini: Liar akhirnya keluar dalam Minecraft. Ia dikeluarkan pada 7 Jun, 2022. Kemas kini Wild memperkenalkan banyak kandungan baru kepada permainan, seperti blok, biomes, perusuh, dan banyak lagi.

Bagaimana anda memuat turun 1.20 Pada Minecraft?

Tempat memuat turun minecraft 1.20 kemas kini? Mereka yang sudah memiliki permainan hanya boleh menuju ke laman web permainan dan memuat turun kemas kini baru. Walau bagaimanapun, mereka yang tidak memiliki permainan mesti membelinya terlebih dahulu.

Bilakah 1.50 Kemas kini Minecraft?

1.5, pelepasan pertama Redstone Update, adalah kemas kini utama kepada Minecraft (Java Edition), yang dikeluarkan pada 13 Mac 2013, yang menambah beberapa blok berkaitan Redstone baru dan blok hiasan baru-blok kuarza.

Apa itu 1.20 dipanggil?

Kemas kini akhir adalah kemas kini Minecraft utama yang dikeluarkan pada 6 Ogos, 2023. Ia benar -benar membaik pulih dan merombak dimensi akhir dan menambah sejumlah besar kandungan.

Apa yang akan dikemas kini Minecraft 1.21 menjadi?

Kemas kini Gurun adalah kemas kini Minecraft utama yang dikeluarkan pada 23 Mei 2023. Ia membaik pulih biome padang pasir dan menambah banyak kandungan baru yang diumumkan dalam undi Biome yang dipaparkan di Minecon Live 2018. Ia merangkumi 40 blok baru, item, perisai, dan alat baru, 4 perusuh baru, dan bos.

Lupakan Minecraft 2, Masa Depan Francais dalam permainan seperti Minecraft Legends

Legenda Minecraft

Mojang mungkin tidak akan menjadikan Minecraft 2. Semakin cepat kita menerimanya, semakin baik. Ia tidak masuk akal – Minecraft dilaporkan menjual lebih daripada 200 juta salinan, mempunyai sehingga 140 juta pemain aktif setiap bulan, dan boleh didapati di setiap platform yang boleh dibayangkan di Planet Earth. Ia telah menyusup ke sistem pendidikan, menjadi hab kreatif untuk modders, dan masih cukup menyeronokkan jika semua yang anda mahu lakukan adalah memindahkan beberapa blok di sekitar atau memburu enderdragon dengan rakan anda. Itulah sebabnya saya sangat gembira kerana Microsoft Gaming sedang berusaha untuk mengembangkan Minecraft Universe, dan bukannya cuba meniru kejayaan masa lalu dalam sekuel yang lebih maju. Lebih khusus lagi, itulah sebabnya saya sangat teruja untuk bermain legenda minecraft.

Minecraft Universe telah membuktikan dirinya lebih serba boleh dari yang dijangkakan – sudah tentu lebih daripada yang kita dapat dijangka apabila Microsoft memperoleh Mojang kembali pada tahun 2014 untuk $ 2.5 bilion. Permainan Telltale menyampaikan Minecraft yang menggembirakan: mod cerita pada tahun 2015, kami mempunyai kotak pasir realiti yang ditambah kerjasama Minecraft Earth pada tahun 2019, dan kemudian Dungeons Minecraft yang sangat baik pada tahun 2020 – ‘Diablo for Kids’ adalah padang liar yang saya gembira seseorang di Xbox Game Studios mempunyai pandangan jauh untuk meletakkan wang di belakang.

Perhimpunan tentera

Minecraft Legends mempunyai padang yang sama aneh seperti penjara bawah tanah, dan hanya berpotensi. Tajuk Minecraft baru ini adalah permainan Strategi Tindakan, untuk permulaan, di mana tanggungjawab utama anda akan memimpin sekutu untuk mempertahankan Overworld terhadap Tentera Piglin yang menyerang. Akibatnya, kurang penekanan pada bangunan dan kerajinan, dan dorongan yang lebih luas ke arah pertempuran dan pengurusan sumber. Kami akan menavigasi dan meneroka Overworld dalam perspektif orang ketiga, dengan berjalan kaki, dan dengan menunggang kuda; Anda tidak akan berlari ketika mendengar penderitaan atau pelepasan tulang, tetapi sebaliknya merasakan peluang untuk allyship; Dan pertempuran tidak akan menjadi urusan hack-and-slash, tetapi permainan yang berhati-hati terhadap tindakan yang menyinggung dan pertahanan, disokong oleh kedudukan strategik dan pemikiran cepat. Ini adalah perubahan besar untuk siri ini, tetapi yang membuat semacam pengertian yang pelik jika anda melihat legenda minecraft dari perspektif yang betul.

Secara visual, legenda minecraft dikenali sebagai minecraft. Secara mekanikal dan tema, bagaimanapun, ia agak peralihan. Di Xbox Bethesda Extended Showcase, pengeluar eksekutif Dennis Ries mengatakan bahawa pembahagian ini antara yang biasa dan yang tidak dikenali adalah kunci, seperti yang ditetapkan oleh Mojang untuk “mewujudkan pengalaman yang mengalu -alukan untuk orang yang mungkin tidak memainkan Minecraft, tetapi juga untuk orang yang mempunyai.”Dia menambah:” Ini tentang pergi dan mengembara melalui bioma yang indah ini, meneroka dunia ini yang biasa namun masih misteri.”

Sama seperti misteri adalah apa yang akan kita lakukan dalam legenda minecraft antara pertempuran besar -besaran untuk memacu piglins kembali ke dalam nether. Ries menggoda terperinci lebih lanjut, menjelaskan bahawa “semasa anda meneroka bioma yang rimbun ini, anda mengumpulkan sumber, dan kemudian anda menggunakan sumber -sumber ini untuk membina pertahanan.”Betapa terlibat kita dapat masuk ke dalam bangunan masih dapat dilihat, walaupun seksyen kecil permainan menunjukkan bahawa struktur akan dibina secara automatik sebaik sahaja anda mengumpulkan sumber yang diperlukan-semoga kami masih ada yang mengatakan dalam penempatan struktur dan komposisi. Terutamanya kerana di benteng -benteng yang dicipta ini di mana beberapa pertempuran dengan piglins akan diadakan. Reis menambah: “Anda mungkin akan mahu membina pakatan dengan beberapa rakan yang tidak dijangka” untuk bertahan dalam serangan.

Satu legenda Minecraft yang menarik adalah keupayaan untuk membina tentera di sekeliling anda. Sekiranya anda melihat legenda Minecraft mendedahkan treler dengan teliti, anda akan melihat watak pemain melambaikan bendera biru di hadapan sekumpulan unit – yang nampaknya akan terdiri daripada musuh yang tidak dikenali di creepers, zombi, rangka, dan lain -lain – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – sebelum – memimpin tentera itu ke dalam pertempuran. Anda juga akan melihat bahawa watak pemain berada di tengah -tengah setiap pertempuran; Minecraft Legends bukan jenis permainan strategi di mana anda memberikan arahan dari langit, anda berada di sana dalam kotoran dengan tentera anda, mengetuai pertuduhan, mengayunkan pedang, dan mengeluarkan perintah dalam masa nyata.

Alam semesta minecraft berkembang

Ini adalah perubahan yang dialu -alukan untuk Minecraft, maka. Saya berminat untuk melihat betapa kedalaman legenda Minecraft yang akan ditawarkan, tetapi dengan Mojang bermitra dengan pemaju Blackbird Interactive Saya yakin legenda akan mengejutkan kita di sini. Bercakap dengan keputusan itu, Mojang mengatakan motivasi utamanya adalah “untuk bekerjasama dengan syarikat yang hebat yang memahami permainan strategi.”Memandangkan Blackbird adalah studio di belakang Homeworld: Desert of Kharak (permainan strategi yang boleh diakses dan bervariasi dari 2016) dan sci-fi sim hardspace: shipbreaker, yang dilancarkan awal tahun ini untuk sambutan hangat, saya yakin kami akan mendapat a Permainan Strategi Minecraft dengan Rayuan Luas dan Sistem yang Mengejutkan.

Inilah masa depan Minecraft layak. Ries mengatakan bahawa “Minecraft Universe sentiasa berkembang dan berkembang”, menunjuk ke arah kejayaan Dungeons Minecraft sebagai “contoh hebat” bagaimana Mojang keluar dan mendapati cara untuk mengembangkan Minecraft tanpa mencairkan rayuan terasnya. Saya harap perkara yang sama dapat dikatakan mengenai legenda Minecraft ketika dilancarkan pada tahun 2023. Kami tidak memerlukan Minecraft 2, bukan jika francais terus membuktikan – dengan pengalaman seperti legenda dan penjara bawah tanah – yang lebih menyeronokkan untuk dimiliki, dan nilai yang dapat dijumpai, dalam memperluaskan alam semesta minecraft dan bukannya cuba membina di atasnya dengan berat sekuel berjumlah.

Tarikh pelepasan Minecraft Legends adalah TBC 2023, dan ia ditetapkan untuk dilancarkan pada Xbox Series X, Xbox One, PC, PS5, PS4, dan Nintendo Switch. Sememangnya, ia boleh didapati di Xbox Game Pass dari hari pertama.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.