Adakah Jedi Survivor mempunyai multiplayer? ? | Beban

Adakah Star Wars Jedi Survivor mempunyai multiplayer atau co-op

Ini tidak sepatutnya mengejutkan, seperti yang sama berlaku untuk pendahulunya, Star Wars Jedi: Perintah Jatuh. Kedua -dua permainan sangat tertumpu pada penerokaan solo dan membongkar misteri sendiri, dan multiplayer bukanlah tumpuan utama. Sebaliknya, anda akan dirawat dengan jalan cerita bernuansa yang harus merayu kepada kedua -duanya Peminat dan orang yang mencari permainan pengembaraan besar -besaran untuk menenggelamkan gigi mereka.

‘Star Wars Jedi: Survivor’ adalah pengembaraan pemain tunggal epik-tetapi ada multiplayer?

? Inilah yang perlu anda ketahui.

Apr. .m. Et

Cal memerangi musuh di Star Wars Jedi: Survivor

Beberapa permainan yang dilancarkan tahun ini adalah seperti yang dijangkakan . Sebagai sekuel untuk , Permainan ini sekali lagi mengikuti Cal Kestis ketika dia berjuang untuk melindungi warisan Jedi. .

Artikel berterusan di bawah iklan

Tetapi tidak Jedi: Survivor mempunyai multiplayer, atau adakah anda akan ditinggalkan untuk meneroka galaksi anda sendiri? Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai permainan terkini dari Respawn dan EA.

Cal melihat ke atas landskap padang pasir di Star Wars Jedi: Survivor

Artikel berterusan di bawah iklan

Adakah ‘Star Wars Jedi: Survivor’ mempunyai multiplayer?

Star Wars Jedi: Survivor tidak mempunyai multiplayer. Respawn telah merancang permainan untuk menjadi satu pengalaman pemain tunggal, yang bermaksud tidak ada peluang untuk menyelam ke dalam permainan koperasi atau mengetuai dalam talian untuk PvP yang kompetitif.

Ini tidak sepatutnya mengejutkan, seperti yang sama berlaku untuk pendahulunya, Star Wars Jedi: Perintah Jatuh. Kedua -dua permainan sangat tertumpu pada penerokaan solo dan membongkar misteri sendiri, dan multiplayer bukanlah tumpuan utama. Sebaliknya, anda akan dirawat dengan jalan cerita bernuansa yang harus merayu kepada kedua -duanya .

Artikel berterusan di bawah iklan

Sekiranya anda mencari multiplayer Star Wars, pastikan anda menyemak Battlefront II, yang membolehkan anda terlibat dalam pertempuran dalam talian secara besar -besaran semasa anda berjuang untuk mengawal peta. .

Will ‘Star Wars Jedi: Survivor’ DLC Tambah Multiplayer?

Ea dan Respawn belum mengumumkan rancangan DLC mereka untuk Star Wars Jedi: Survivor. Walau bagaimanapun, ia akan mengejutkan untuk melihat berbilang pemain termasuk dalam rancangan tersebut. Hampir setiap aspek tajuk pengembaraan tindakan telah dibangunkan dengan hanya satu pemain dalam fikiran-dan membiarkan watak lain berkeliaran di sebelah anda mungkin memerlukan kerja besar kandungan yang ada.

Artikel berterusan di bawah iklan

Cal menghampiri watak dalam Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor dilancarkan pada 27 April untuk PC, Xbox, dan PlayStation. Tidak jelas jika permainan itu akan menerima DLC selepas pelancaran, jadi tunggu pada bulan-bulan akan datang untuk maklumat lanjut.

Adakah Star Wars Jedi Survivor mempunyai multiplayer atau co-op?

Ketahui jika anda boleh memainkan Star Wars Jedi Survivor dalam multiplayer atau co-op dan gelung rakan anda untuk membantu anda dalam perjalanan Cal di PS5, Xbox, atau PC.

Star Wars Jedi Survivor Multiplayer Co-op: Cal boleh dilihat

Diterbitkan: 28 April, 2023

Jika anda merancang untuk melompat ke peringkat seterusnya Cal dalam pengembaraannya, anda mungkin tertanya -tanya jika rakan boleh menyertai anda dalam perjalanan, mungkin bekerjasama semasa anda meneroka Koboh atau salah satu planet lain. Jadi, lakukan Star Wars Jedi Survivor mempunyai multiplayer atau co-op?

Jedi Fallen Order kekal sebagai pengalaman pemain tunggal semata-mata tidak pernah mendapat apa-apa jenis co-op. Dan, sementara Star Wars Jedi Survivor menawarkan pengalaman yang lebih besar dan lebih luas, seperti yang kita terperinci dalam kajian Star Wars Jedi Survivor, sebahagian besarnya, ia agak serupa dengan perintah yang jatuh dalam banyak aspek.

Adakah Star Wars Jedi Survivor mempunyai multiplayer atau co-op?

Star Wars Jedi Survivor tidak mempunyai multiplayer atau co-op dalam apa jua bentuk. Ini semata-mata pengembaraan pemain tunggal, dengan fokus pada cerita dan penerokaan, seperti pendahulunya, Jedi Fallen Order.

Permainan ini telah dibina sebagai pengembaraan pemain tunggal dan EA tidak pernah membawa berbilang pemain ke permainan asal, jadi anda tidak boleh mengharapkannya di sini sama ada. Perjalanan Cal semata -mata bersendirian, walaupun watak Star Wars Jedi Survivor yang anda temui di sepanjang jalan. Tetapi, sekurang -kurangnya anda dan rakan anda boleh bercakap dan berbual mengenai perjalanan anda dan bagaimana mereka berbeza antara satu sama lain.

Thumbnail YouTube

Walaupun Star Wars Jedi Survivor Multiplayer Co-op tidak tersedia, itu tidak bermakna permainan ini bukan salah satu permainan Star Wars terbaik. .

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.