Adakah jadual ejen valorant memerlukan penyembuh baru selepas Skye?, Jadual watak Valorant memerlukan Sage yang lain | Pcgamesn

Jadual watak valorant memerlukan bijak lain

Riot telah mengesahkan bahawa Valorant akan mendapat pemula dan sentinel pada tahun 2023. Mari kita berharap sentinel kami adalah penipuan bijak – atau sekurang -kurangnya mempunyai tangki penyembuhan yang tidak mendiskriminasi.

Adakah jadual ejen valorant memerlukan penyembuh baru selepas Skye?

Penyembuh Valorant

Valorant kini hanya mempunyai dua penyembuh. Dengan penggoda Agen 20 yang akan datang menunjukkan ejen yang agresif, pemain tidak dapat membantu tetapi tertanya -tanya jika jadual itu boleh menggunakan penyembuh lain dan reviver.

Valorant mempunyai empat kategori ejen yang seimbang. Bahagian Kelas membantu dalam memahami peranan yang lebih baik, yang akhirnya membantu mewujudkan komposisi pasukan yang seimbang. Banyak kebolehan dalam valorant agak serupa, tetapi kuasa penyembuhan tetap jarang berlaku. Hanya beberapa ejen yang diberikan dengan penyembuhan diri, sedangkan hanya dua yang dapat berkongsi hadiah mereka.

Sekarang kita berada di Valorant Episode 4 Act 2, nampaknya masa yang tepat untuk bertanya sama ada permainan memerlukan ubat baru.

Sekiranya ejen valorant seterusnya menjadi penyembuh?

Imej post blog

Valorant tidak memerlukan penyembuh baru walaupun permintaan pemain dan lag masa antara pelepasan ejen penyembuh.

Terdapat 18 ejen di Valorant, dan hanya Sage dan Skye dapat berkongsi kuasa mereka dengan orang lain. Kekurangan medik telah menyebabkan pemain percaya bahawa Riot harus mempertimbangkan untuk melancarkan ejen lain seperti Sage. Walau bagaimanapun, mungkin tidak perlu penyembuh baru. Inilah sebabnya.

Empat daripada 19 ejen di Valorant dilengkapi dengan beberapa bentuk penyembuhan. Di mana Reyna, Sage, dan Phoenix dapat menyembuhkan diri, Skye membawa tangki ubat yang cukup mampu menyembuhkan seluruh pasukan lima. Kedua -dua Skye dan Sage tergolong dalam kategori yang berbeza, membolehkan pasukan mempunyai variasi keupayaan dan penyembuh secara serentak. Oleh itu, dalam praktiknya, semua komposisi ejen mempunyai semacam penyembuhan hampir sepanjang masa.

Untuk menambah ini, pemain Valorant bekerja dengan hanya satu penyembuh sehingga patch 1.1. Sekitar 13 ejen mendapat perhatian perubatan dari hanya bijak sehingga Skye datang. Oleh itu, dua penyembuh untuk 19 ejen sudah pasti lebih daripada cukup dalam format FPS lima-versus lima. Kit Penyembuhan Skye lebih berbuah daripada Sage, jadi ubat lain tidak diperlukan.

Selain daripada kiraan ejen, medik yang berlebihan tidak tepat duduk dengan baik dalam permainan FPS lima-versus lima seperti Valorant. Tagging pemain dan menamatkannya kemudian di pusingan adalah sebahagian besar permainan penembak. Menambah lebih banyak penyembuh akan bertembung dengan mekanik ini. Semua pemain mendapat tagged akan menerima penyembuhan segera, akhirnya memusnahkan semangat FPS.

Walaupun penyembuh tidak dapat ditambah dalam masa terdekat, permainan mungkin menerima kemampuan seperti menghidupkan semula. Pada masa ini, hanya Sage yang dapat mengembalikan orang mati, dan mungkin tetap seperti ini untuk sementara waktu. Walau bagaimanapun, jangan terkejut jika Riot menambah ciri kebangkitan seperti penstabilan semula Kay/O.

Jadual watak valorant memerlukan bijak lain

Jadual watak Valorant penuh dengan ejen bermusuhan yang bersedia untuk berperang, tetapi ia sangat tidak mempunyai penyembuh, terutama seperti Sage.

Diterbitkan: 26 Feb, 2023

Adakah anda juga merasa bersalah setiap kali berteriak, “mesti saya lakukan semuanya?”Dalam Valorant? Secara teknikal, bukan tugasnya untuk memasuki garis musuh dan menarik darah pertama dalam permainan FPS, tetapi dia tidak mempunyai pilihan. ‘Mommy Middle-Mommy’ Valorant adalah bicu semua perdagangan; Riot memberi kita penyembuh yang lembut, dan kami melancarkan Sage Battle yang agresif daripadanya.

Dalam meta valorant semasa, Sage melakukan segala -galanya, dan ia menyegarkan untuk mempunyai ejen selain daripada duel untuk memiliki sehingga permainan. Dalam pangkat Ascendant, Sage adalah ejen yang paling dipilih kedua dengan kadar kemenangan cemerlang, yang membuktikan bahawa duel tidak lagi menjadi kunci untuk menang; Pemain lebih suka ejen sokongan jika mereka mempunyai toolkit yang berdaya maju.

Walaupun statistik, Valorant tidak mempunyai ejen lain seperti Sage. Tidak ada sokongan lain yang dapat membekalkan penyembuhan dan mengembalikan orang mati. Untuk mempunyai senarai seimbang, salah satu daripada tiga agen valorant yang dijadualkan untuk 2023 harus menjadi penyembuh.

Valorant - Agnet Skye, seorang wanita yang berpakaian hijau dengan kancing merah panjang, menyelinap melalui hutan

Valorant memerlukan lebih banyak variasi

Valorant mempunyai tujuh kebolehan asas yang mengikat hampir semua ejen: merokok, molotovs, stuns, alat pengumpulan intel, taktik pergerakan, peranti kawalan orang ramai, dan penyembuhan. Terdapat sekurang -kurangnya tiga pilihan untuk setiap kuasa, kecuali untuk penyembuhan.

Penyembuhan Sage sangat seimbang namun berkuasa, sementara, sebaliknya, penyembuhan Skye kuat tetapi tidak berdaya maju berbanding dengan Sage’s. Ejen pemula dapat menyembuhkan rakan sepasukan, tetapi tangki oksigennya yang semakin berkurangan dari jus penyembuhan misteri tidak cukup cukup. Malah Skye memerlukan bijak – yang bermaksud, untuk menjaga dia hidup, anda mesti memilih penyembuh lain. Sekarang, tangki penyembuhan Skye yang cukup pasti membuat ketidakupayaannya untuk menampal dirinya, tetapi dia masih menjadi pilihan yang tidak baik untuk permainan solo.

Atas sebab ini, kehadiran Sage membayangi Skye, yang membawa kepada masa bermain yang lemah untuk yang terakhir. Mengapa ada orang dalam perlawanan ranking yang pantas untuk mengambil Skye? Pasti, dia adalah pilihan pintar dalam tumpukan penuh atau permainan profesional, tetapi dia datang pendek dalam perlumbaan peringkat kejam.

Skye mungkin penyembuh yang baik, tetapi dia tidak dibandingkan dengan bijak, dan ia tidak ada kaitan dengan kebolehan kebangkitannya. Memandangkan semua ini, protokol penyembuh Valorant tidak mempunyai pelbagai. Sage adalah pilihan utama dan hanya untuk pemain hibrid, dan itu bukan perkara yang baik.

Penyembuh Valorant - Agen Sage, seorang wanita yang tinggi dengan Hari Hitam dalam ekor kuda yang panjang dan lebar, memegang satu tangan dengan floating, merokok aquamarine orb di atasnya

Kebangkitan akan menjadi bonus

Tidak dapat difahami, Kebangkitan adalah kuasa unik Sage, seperti bagaimana petanda adalah satu -satunya ejen yang boleh teleport. Tetapi menambah satu lagi res untuk pergaduhan akan menjadi hebat sekarang bahawa Sage hampir tiga tahun.

Sage Sesuai dengan Valorant Ranking Brutal, tetapi pada lima pukulan yang lebih tinggi, pemain pergi dengan bijak untuk kebolehan kebangkitannya. Sekali lagi, dia satu -satunya pilihan. Kebangkitan Kay/O hampir tidak pernah membantu diberikan bahawa mesin perang sering mendapati tempat yang paling berisiko dan paling terdedah untuk mati, menjadikannya mustahil untuk memperbaiki terasnya.

Tidak ada orang lain di Valorant yang mampu melakukan apa yang dilakukan oleh Sage, sebab itulah dia akan selalu membayangi penyembuh sesama kecuali rusuhan mengembangkan medis yang sama: ejen yang mencukupi dan membolehkan pemain membuat gaya mereka sendiri.

Tetapi ia juga perlu diperhatikan bahawa mempunyai lebih daripada tiga penyembuh seperti sage yang mudah di Valorant juga boleh mengeja bencana. Sekiranya duelist lima stack tidak lagi sakit, lobi penyembuh penuh akan menjadi mimpi ngeri-tetapi ini masih tidak cukup alasan untuk tidak menambah variasi kepada protokol.

Riot telah mengesahkan bahawa Valorant akan mendapat pemula dan sentinel pada tahun 2023. Mari kita berharap sentinel kami adalah penipuan bijak – atau sekurang -kurangnya mempunyai tangki penyembuhan yang tidak mendiskriminasi.

Episod 6 tidak mudah, jadi jika anda ingin memukul berseri di Valorant, anda harus mendapatkan kod crosshair valorant terbaik untuk mendapatkan kelebihan di atas musuh anda!

Fariha Bhatti Setelah mencelupkan jari kaki ke korporat dan akademik – ijazah dalam kriminologi terletak di raknya – Fariha menemui sebuah rumah dalam menulis dan permainan esport. Apa yang dia tidak tahu mengenai permainan FPS, terutamanya Valorant, CSGO, dan Counter-Strike 2 dengan Dabbles di Fortnite, tidak layak mengetahui. .gg.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.