Adakah Gembala Umum di MW2 2022?, Adakah Gembala Umum di COD MW2 2022? Dijawab – Permainan Prima

Adakah Gembala Umum di COD MW2 2022? – dijawab

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) boleh didapati di Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, dan S.

Adakah Gembala Umum di MW2 2022?

Adakah Gembala Jeneral di MW2 2022?

Gembala Ketua adalah salah satu antagonis yang paling mengasyikkan di Panggilan tugas siri, jadi apabila mengulangi semula Peperangan moden 2 diumumkan, ramai yang tertanya -tanya jika watak itu akan kembali. Inilah jawapan anda yang tepat jika General Generasi masuk Peperangan moden 2 2022.

Adakah Gembala Umum kembali ke MW2 2022?

Kempen Call of Duty MW2 2022

Imej melalui Activision

Telah disahkan bahawa Gembala Jeneral akan kembali ke Peperangan moden 2 dalam reimagining. Dia akan dipaparkan dalam bahagian kempen pemain tunggal MW2 dan akan hadir dalam cutscenes animasi yang baik. Anda dapat melihatnya dalam treler pelancaran untuk Peperangan moden 2.

Watak dari asal Call of Duty: Peperangan moden 2 terkenal kerana berpaling ke roach dan hantu setelah mereka mempertahankan diri di rumah yang selamat berhampiran sempadan Georgia. Selepas itu, pertempuran dengan Gembala berlaku apabila tentera yang tinggal dari Task Force 101 Harga dan Sabun dapat membalas dendam untuk sekutu mereka yang jatuh. Ia adalah perjuangan yang rapat, tetapi adegan acara cepat mengakhiri permainan dalam fesyen epik sebagai pisau memukul Gembala di kepala.

Sekiranya Gembala Jeneral sekali lagi menjadi antagonis Peperangan moden 2, Kami harap kami melihat sebagai epik pertarungan bos sebagai yang dari tahun 2009. Mudah-mudahan, terdapat beberapa kelainan dan giliran yang kita tidak nampak dalam reimagining ini penembak orang pertama yang popular.

Siapa yang bermain Gembala Jeneral di MW2 2022?

Call of Duty MW2

Imej melalui Activision

Gembala Jeneral tidak akan digambarkan oleh pelakon asalnya Lance Henrikson pada tahun 2022. Sebaliknya, ia akan menjadi pelakon TV Glenn Morshower. Texan berusia 62 tahun itu telah membintangi banyak rancangan TV, Marshall Winthrop di Penduduk, Wayne Lowry dalam pertunjukan Netflix Garis darah, dan Aaron Pierce di Keifer Sutherland Thriller 24.

Bagi permainan, dia telah menjadi suara ejen g. dalam Battlefield 3, RIP BLAZKOWICZ IN Wolfenstein II: Colossus Baru, dan tuan rumah yang asal Call of Duty: Peperangan Moden 2 dari tahun 2009. Dengan banyak pengalaman ini, Morshower harus memainkan peranan Gembala Umum Jahat. Dia juga boleh kembali ke DLC pemain tunggal yang dikhabarkan yang nampaknya dijadualkan untuk dibebaskan pada tahun 2023.

Bilakah saya boleh memainkan kempen MW2?

Kempen Call of Duty MW2

Imej melalui Activision

Call of Duty Modern Warfare 2 akan dikeluarkan untuk semua orang pada 28 Oktober 2022. Walau bagaimanapun, jika anda pra-memerintahkan permainan secara digital melalui PlayStation Store, Microsoft Store, atau Steam, anda akan mendapat akses ke kempen seminggu pada awal 21 Oktober.

Di samping itu, jika anda menyelesaikan kempen, anda akan mendapat banyak ganjaran, seperti kad panggilan penentuan sabun, sekumpulan token XP, dan empat pengendali Chuy, Gaz, Hutch, dan Reyes.

Untuk lebih banyak panduan Modern Warfare 2, teruskan membaca Ggrecon.

Adakah Gembala Umum di COD MW2 2022? – dijawab

Tidak syak lagi, General Shepherd adalah antagonis yang paling terkenal dalam siri Call of Duty, dengan banyak peminat Francais Call of Duty dengan penuh semangat menunggu untuk melihat apakah General General akan muncul semula dalam COD MW2 2022.

Permainan Prima telah disiasat dan kami di sini untuk menjawab sama ada General Gembala akan menjadi sebahagian daripada Call of Duty: Modern Warfare 2 2022. Mari pergi.

Adakah Gembala Umum akan berada dalam Call of Duty: Modern Warfare 2 2022?

General General telah muncul berkali -kali sepanjang sejarah francais Call of Duty, walaupun ia hanya merujuk kepadanya dalam permainan. Di bawah, kami akan merakam di mana Gembala Umum yang tepat muncul, dalam bentuk, cara, atau bentuk:

  • Call of Duty: Peperangan Moden 2
  • Peperangan Moden 2: Hantu
  • Cari Makarov: Operasi Kingfish
  • Call of Duty: Peperangan Moden 3
  • Jurnal Sabun
  • Call of Duty Online
  • Call of Duty: Hantu
  • Call of Duty: Peperangan Infinite
  • Call of Duty: Kempen Modern Warfare 2 Remastered
  • Call of Duty: Mudah Alih

Ia adalah senarai panjang, itu pasti. Tetapi adakah dia muncul dalam peperangan moden baru 2? Jadi, sekarang, drumroll, tolong ..

Gembala umum akan Buat penampilan di COD MW2 2022!

Siapa pelakon suara untuk Gembala Jeneral dalam Call of Duty: Modern Warfare 2?

Glenn Morshower adalah pelakon suara baru untuk penjahat kegemaran kami dalam siri Call of Duty. Malangnya, Va Lance Henrikson yang asal tidak menafikan peranannya.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) boleh didapati di Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, dan S.

Untuk lebih banyak liputan Call of Duty, klik pada tag permainan Call of Duty di bawah. Sehingga masa depan!

Mengenai Pengarang

Nikola l

Nikola telah menjadi penulis kakitangan di Prima Games sejak Mei 2022. Dia telah bermain sejak dapat memegang kayu bedik Amiga 500 sendiri, kembali pada awal 90 -an (ketika permainan baik). Nikola telah membantu mengatur berpuluh -puluh acara permainan dan pertandingan dan telah dilampirkan secara profesional untuk permainan sejak tahun 2009. Tajuk kegemarannya sekarang ialah Vampire Survivors, Smite, dan Marvel Snap.

Semua watak dan pelakon suara di Cod Modern Warfare 2 (2022)

Perwakilan hidup sebenar watak kegemaran anda.

Imej melalui Activision

Call of Duty: Kempen Modern Warfare 2 mempunyai banyak watak yang berbeza yang dimainkan oleh kumpulan pelakon yang pelbagai. Pelakon tidak hanya memberikan suara mereka kepada watak-watak dalam permainan, tetapi mereka juga menyampaikan persembahan, yang digunakan oleh pemaju untuk membuat cutscenes yang hidup melalui Tangkapan Motion. Berikut adalah senarai semua watak utama dan pelakon suara mereka yang terdapat di Cod Modern Warfare 2.

Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) Pelakon Suara

Watak Pelakon / pelakon suara
Cpt. John Price Barry Sloane
Lt. Simon “Hantu” Riley Samuel Roucin
Gembala umum Warren Kole
Sgt. “Sabun” Macvish Neil Ellice
Sgt. Kyle “Gaz” Garrick Elliot Knight
Col. Alejandro Vargas Alain Mesa
Farah Karim Claudia Doit
Kate Laswell Rya Kihlstedt

Walaupun majoriti watak -watak dalam Modern Warfare 2 adalah dari prequelnya, operator Pasukan Petugas Baru 141, Alejandro Vargas, telah dipaparkan dalam catatan blog yang pertama dan karya seni awal untuk permainan yang akan datang. Selain itu, beberapa watak lain dari Modern Warfare 2019, termasuk Alex Mason, Sgt. Grigg, Nikolai, dan Kate Laswell, dijangka muncul semula dalam gelaran tahun ini.

Siapa pelakon suara hantu dalam peperangan moden cod 2?

Jeff Leach adalah pelakon suara untuk Ghost in Modern Warfare 2019. Walau bagaimanapun, Activision memotong hubungan dengannya selepas dia menyampaikan beberapa ucapan seksis semasa pertunjukan langsung. Seterusnya, pemaju mengupah pelakon suara baru untuk memainkan salah satu watak yang paling ikonik dalam francais. Simon “Ghost” Riley di Modern Warfare 2 (2022) disuarakan oleh Samuel RoUkin.

Imej melalui Activision

Nantikan Panduan Permainan Pro untuk lebih banyak kandungan Call of Duty. Sementara itu, pergi ke artikel kami tentang cara membuka kunci H4 Blixen SMG di Cod Warzone & Vanguard.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

Praharsh Kashyap adalah peminat permainan video dari India yang kini bekerja sebagai penulis yang menyumbang di Pro Game Guides. Dia telah bermain dan meliputi penembak orang pertama seperti Call of Duty, Battlefield, dan Apex Legends selama bertahun-tahun sekarang. Selain permainan FPS, dia juga suka menikmati RPG setiap sekarang dan kemudian.