Adakah Cyberpunk 2077 2.0 Bekerja dengan baik di dek stim? Permainan Prima, Cyberpunk 2077 2.0 UPDATE DOSN T FAZE THE STEAM DECK | Perkakasan Tom S

Cyberpunk 2077 2.0 kemas kini tidak memancarkan dek stim

The Cyberpunk 2077 2.0 Kemas kini meningkatkan permainan asas dengan banyak peningkatan penting. Walau bagaimanapun, penggelaran DLSS NVIDIA 3.Teknologi Rekonstruksi 5 Ray adalah belle bola, jauh membuat permainan kelihatan lebih baik daripada yang sudah ada. Secara rasional, penambahbaikan telah meningkatkan keperluan sistem untuk menjalankan permainan. Sebagai contoh, SSD adalah suatu keharusan sekarang, dan CD Projekt Red menasihati pengguna untuk tidak menjalankan pada cakera keras konvensional atau kad SD dalam kes dek stim, kerana jalur lebar yang lebih rendah mungkin akan menghalang bagaimana kandungan baru disalurkan.

Adakah Cyberpunk 2077 2.0 Bekerja dengan baik di dek stim?

Ketika Cyberpunk 2077 pertama kali dilancarkan, ia hampir menjadi lelucon yang berlari tentang bagaimana permainan dilakukan dan dimainkan. Walau bagaimanapun, selepas 3 tahun, pasukan di CD Projekt Red telah melakukan yang mustahil dan menjadikan Cyberpunk 2077 menjadi salah satu permainan terbaik tahun ini. Dengan pembebasan 2.0 Kemas kini, pelbagai isu permainan, gangguan grafik, dan isu -isu keseluruhan telah disetrika, menjadikan CP2077 ke dalam permainan yang patut dari awal. Walau bagaimanapun, adakah ini bermakna bahawa dek stim akan ditinggalkan di dalam habuk, sekarang bahawa permainan ini lebih mengesankan secara grafis berbanding sebelum ini?

Masih bolehkah anda bermain Cyberpunk 2077 di Deck Steam selepas 2.0 kemas kini?

Walaupun Cyberpunk 2077 selalu menjadi hoot untuk bermain di mana sahaja, peluang untuk mengambil versi yang dipertingkatkan secara grafik ini untuk berputar pada perkakasan semasa-gen menunjukkan keindahan yang selalu berbohong di dalam. Oleh kerana kemas kini baru ini hanya datang ke Xbox Series X | S dan PlayStation 5, perkakasan generasi sebelumnya masih akan ditinggalkan di debu. Apa kaitannya dengan dek stim?

Semuanya datang di cyberpunk 2077 2.0 kemas kini

Nah, kerana dek stim lebih dalam prestasi baris-bijak dengan generasi konsol ke-8, anda mungkin menjangkakan bahawa kemas kini baru ini tidak akan berfungsi juga pada pegang tangan, tetapi saya terkejut melihat bahawa ia masih berfungsi , terutamanya jika anda melakukan tweak grafik. Tetapkan pratetap grafik anda ke Rendah dan gunakan FSR 2.1 untuk meningkatkan visual sambil mengunci fps hingga 40 dalam overlay stim dan anda akan berada di dalam masa hidup anda.

Walaupun anda mungkin tidak dapat mengalami semua berkembangnya grafik yang dikemas kini di rumah mudah alih, keupayaan untuk mengambil permainan skala dan saiz ini di mana sahaja. Tidak kira jika anda bermain di pelantar terbesar yang mungkin, atau melompat kembali ke Night City pada skrin 7 inci, anda perlu bersedia untuk apa-apa yang dapat dibuang oleh permainan ini.

Pastikan anda menyemak bahagian Cyberpunk 2077 kami di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang sedang menunggu anda dalam kembali anda ke RPG futuristik epik ini. Tidak kira jika anda cuba menyatukan siapa pelakon itu dalam iklan baru -baru ini Atau anda ingin mengetahui di mana anda boleh mendapatkan tangan anda beberapa benang baru, Kami telah mendapat anda dilindungi dalam setiap langkah perjalanan.

Mengenai Pengarang

Shaun Cichacki

Sebagai penggemar RPG, Tindakan Tindakan & Retro, Shaun telah bermain sejak dia masih muda. Dengan obsesi yang melibatkan Metal Gear Solid dan Pizza Tower, anda tahu anda berada dalam perjalanan liar ketika datang ke perkara yang dia tulis.

.0 Kemas kini tidak menghancurkan dek stim

Deck Steam memberikan pengalaman 30 fps dengan tetapan rendah hingga sederhana.

Deck Steam

Deck Steam (Kredit Imej: Injap)

Jangan takut, pemilik dek stim! Cyberpunk 2077 .0 kemas kini. Penerbitan Jerman ComputerBase telah meletakkan genggaman permainan melalui langkahnya pada versi terbaru permainan.

The Cyberpunk 2077 2.0 Kemas kini meningkatkan permainan asas dengan banyak peningkatan penting. Walau bagaimanapun, penggelaran DLSS NVIDIA 3.Teknologi Rekonstruksi 5 Ray adalah belle bola, jauh membuat permainan kelihatan lebih baik daripada yang sudah ada. . Sebagai contoh, SSD adalah suatu keharusan sekarang, dan CD Projekt Red menasihati pengguna untuk tidak menjalankan Cyberpunk 2077 pada cakera keras konvensional atau kad SD dalam kes dek stim, kerana jalur lebar yang lebih rendah mungkin akan menghalang bagaimana kandungan baru disalurkan.

Keperluan sistem lebih tinggi, tetapi mereka masih sangat munasabah. Cyberpunk 2077 Hanya memerintahkan pemproses quad-core, memori 6GB, 70GB SSD, dan kad grafik yang agak moden dengan memori 6GB sebagai minimum. Dek stim menandakan semua kotak kecuali bahagian grafik. .6 GHz di pelupusan cip. Tetapi ia harus baik -baik saja kerana Deck Steam mengeluarkan permainan pada resolusi 1280×800, yang tidak dikenakan cukai sebagai 1080p (1920×1080). Genggam permainan Valve juga mengetuk teknologi Fidelityfx Super Resolusi 2 (FSR 2) AMD untuk meningkatkan kadar bingkai lebih jauh.

Leret ke tatal secara mendatar

Pratetap FPS bingkai purata 1% rendah
Rendah, FSR “seimbang” .2 25.4
Rendah 31.5 22.3
Deck Steam 30.2 .0
Sederhana, FSR “Seimbang” 30.0 21.9
27. 20.3
Tinggi, FSR “seimbang” .6 19.2
Tinggi 24.0 15.6

Dek stim, berjalan di steamos 3.5 Pratonton, menyampaikan kadar bingkai purata sekitar 30 fps pada tetapan imej sederhana dan lebih rendah. Genggam permainan mencatatkan hasil terbaik pada tetapan yang rendah dengan FSR pada pratetap seimbang, mencapai kadar bingkai purata 33.2 fps dan 1% rendah 25.4 fps.

Cyberpunk 2077 Mempunyai pratetap dek stim tertentu yang mengimbangi prestasi dan kesetiaan imej. Menurut penanda aras ComputerBase, dek dek stim mencapai kadar bingkai purata sebanyak 30.2 fps dan 1% rendah 22 fps. Hasilnya sama dengan menggunakan pratetap sederhana dengan FSR pada seimbang. Komputerbase secara subjektif mendakwa bahawa pratetap sederhana kelihatan lebih baik daripada pratetap dek stim.

Malangnya, pratetap tinggi tidak dapat dicapai untuk dek stim. Malah FSR tidak dapat menyelamatkan pegang tangan permainan dari grafik cukai. Kami melihat 25.6 fps dan 19.2 fps untuk kadar bingkai purata dan 1% rendah, pada tetapan yang tinggi dengan FSR pada seimbang.

CD Projekt Red meletakkan banyak usaha untuk mengoptimumkan Cyberpunk 2077 Untuk platform yang berbeza. Bertentangan dengan PC atau konsol generasi semasa, seperti PlayStation 5 atau Xbox Series X, Deck Steam, genggam permainan, tidak mempunyai jumlah senjata yang sama. Sangat bagus bahawa pemain mudah alih masih boleh dinikmati Cyberpunk 2077 pada kualiti dan prestasi imej yang munasabah. The Phantom Liberty DLC adalah cerita lain, walaupun, sebagai pemaju memberi amaran bahawa ia akan menolak pemproses ke maksimum.

Tinggal di tepi canggih

Sertailah pakar yang membaca perkakasan Tom untuk trek di dalam berita PC Tech penggemar – dan mempunyai lebih dari 25 tahun. Kami akan menghantar berita dan ulasan mendalam mengenai CPU, GPU, AI, perkakasan pembuat dan lebih langsung ke peti masuk anda.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Zhiye liu

Ram Reviewer dan Editor Berita

Zhiye Liu adalah penulis berita lepas di Tom’s Hardware Us. Walaupun dia suka semua yang perkakasan, dia mempunyai tempat yang lembut untuk CPU, GPU, dan RAM.

Bolehkah anda bermain Cyberpunk 2077 di Deck Steam?

Deck Steam Cyberpunk 2077

Valve/CD Projekt

Adakah Cyberpunk 2077 di Deck Steam? Ton peminat RPG Terbuka Dunia Futuristik CD Projekt telah tertanya-tanya apakah mereka boleh menyalakan salinan cyberpunk mereka pada peranti permainan mudah alih mereka. Inilah yang perlu anda ketahui.

Cyberpunk 2077 mempunyai kebangkitan yang besar terima kasih kepada anime Netflix yang popular serta banyak kemas kini ke permainan yang pada asalnya dilancarkan sebagai urusan yang mengerikan.

Sejak dek stim yang pertama kali dilancarkan pada bulan Februari 2022, ramai peminat tertanya -tanya jika Cyberpunk 2077 akan dimainkan di atasnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Mari kita menyelam jika dan bagaimana anda boleh bermain Cyberpunk 2077 di Deck Steam.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Cyberpunk 2077 Skrin Watak

Cyberpunk 2077 turun ke permulaan yang kasar tetapi telah melihat kemasukan pemain baru -baru ini.

Adakah Cyberpunk 2077 di Deck Steam?

Cyberpunk 2077 boleh dimainkan di Deck Steam. Permainan ini belum disahkan secara rasmi di dek stim, namun, permainan ini sangat dimainkan pada peranti.

Kemas kini Edgerunners yang melanda permainan pada awal September juga membawa beberapa perubahan untuk menjadikan pengalaman dek stim lebih baik untuk pemain cyberpunk 2077. Kemas kini ini merangkumi perbaikan pepijat kecil kepada isu -isu seperti permainan yang tidak bertindak balas setelah cuba mengubah pengikatan utama, serta menetapkan masalah di mana pratetap yang berdedikasi menggunakan tetapan ultra dan bukannya tetapan grafik yang dibuat dengan betul.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun tanpa meterai rasmi kelulusan dari injap, cyberpunk berjalan dengan baik di dek stim dan harus baik untuk pergi sama ada anda mahukan grafik peringkat tinggi atau kadar bingkai licin rangup.