Adakah Call of Duty MW2 mempunyai zombi? |, Zombi Call of Duty baru boleh datang, tetapi bukan untuk peperangan moden 2 | Pcgamesn

Zombi Call of Duty baru boleh datang, tetapi bukan untuk peperangan moden 2

Malangnya, tidak – tidak ada mod zombi dalam peperangan moden II, dan tidak akan ada. Ia tidak pernah berada di atas meja untuk tajuk terbaru dalam francais Call of Duty, dan kandungan lain pastinya diletakkan di hadapannya dari segi kemasukan. Ia baru-baru ini muncul dalam Call of Duty: Vanguard, tetapi itu adalah gelaran yang cukup gagal. Sebenarnya, dari semua permainan Call of Duty dengan zombi, yang terakhir baik Ciri Zombi adalah pada Perang Dingin Ops Black 2020.

Adakah Call of Duty MW2 mempunyai zombi?

Pada bulan Oktober 2022, Call of Duty: Modern Warfare II dibebaskan untuk penerimaan campuran. Bagi sesetengah orang, ia adalah permainan terbesar dalam sejarah francais. Bagi yang lain, itu adalah perkara terburuk yang pernah dihasilkan oleh Infinity Ward. Ia membahagikan komuniti di tengah -tengah, walaupun mempunyai tawaran yang besar yang termasuk ops spec, mod multiplayer, dan kempen yang disusun. Hari ini, kami melihat penawaran dan menjawab satu soalan: Adakah Call of Duty MW2 mempunyai zombi?

Dalam Call of Duty Universe, terdapat beberapa perkara yang menghiburkan sebagai zombi. Secara tradisinya, ia adalah mod survival berasaskan bulat yang mengikat pemain terhadap gerombolan yang tidak berkesudahan-anda meneka-zombi. Mereka perlu menyelesaikan objektif dan teka -teki, membuka kunci senjata baru dan berkuasa, dan membunuh gelombang zombi dan raksasa yang dahagakan darah selama mungkin untuk mengalahkan permainan. Ia telah menjadi ciri ruji sejak pertama kali diperkenalkan pada dunia tahun 2008, tetapi Call of Duty MW2 mempunyai zombi sendiri?

Adakah terdapat zombi dalam cod mw2?

Adakah Call of Duty MW2 mempunyai zombi

Kredit Imej: Activision Blizzard

Call of Duty: Modern Warfare II agak pelbagai ketika datang ke apa yang ditawarkannya. Terdapat kempen yang panjang dan besar dan platform multiplayer yang menampilkan permainan koperasi dan hampir setiap mod biasa yang telah datang dengan setiap permainan Call of Duty untuk beberapa tahun kebelakangan ini. Ini adalah tawaran adil yang membuat pemain dihiburkan selagi perlu, tetapi adakah ia hilang bahawa satu komponen utama yang membawa berjuta -juta pemain?

Adakah cod mw2 mempunyai zombi?

Malangnya, tidak – tidak ada mod zombi dalam peperangan moden II, dan tidak akan ada. Ia tidak pernah berada di atas meja untuk tajuk terbaru dalam francais Call of Duty, dan kandungan lain pastinya diletakkan di hadapannya dari segi kemasukan. Ia baru-baru ini muncul dalam Call of Duty: Vanguard, tetapi itu adalah gelaran yang cukup gagal. Sebenarnya, dari semua permainan Call of Duty dengan zombi, yang terakhir baik Ciri Zombi adalah pada Perang Dingin Ops Black 2020.

Bilakah Zombi akan kembali ke COD?

Dikabarkan, Tajuk Call of Duty 2023-yang sekarang kita tahu sebagai Modern Warfare III-akan menampilkan mod zombi berasaskan bulat, bulat. Ini perbezaan dari model wabak Perang Dingin Ops Black, yang melemparkan pemain ke persekitaran yang luas dan terbuka, memberi mereka pelbagai tugas untuk menyelesaikan dan bahkan kenderaan untuk menavigasi peta luas. Ia adalah mod permainan yang dinamik yang mengadu pemain terhadap beberapa musuh yang besar, tetapi ia tidak akan direplikasi dalam peperangan moden III.

Sebaliknya, Modern Warfare III akan membawa pemain kembali ke akar zombi, memberi mereka pusingan yang tidak berkesudahan untuk bertahan terhadap musuh -musuh undead niat untuk merobek mereka dari anggota badan. Ini sesuatu yang peminat gembira – untuk sebahagian besar. Ini adalah asal -usul zombi, selepas semua – setiap pemain Call of Duty Veteran mengingati memerangi zombi Nazi di Nacht der Untoten, peta zombi pertama dalam sejarah, masih legenda dan tidak dapat dilupakan hingga ke hari ini.

Hanya masa yang akan memberitahu mod Zombies seperti dalam Modern Warfare III, tetapi peminat pasti teruja.

Zombi Call of Duty baru boleh datang, tetapi bukan untuk peperangan moden 2

Zombi Call of Duty baru boleh datang, tetapi bukan untuk peperangan moden 2. zombie dengan mata bercahaya kuning dari call of duty black ops 3

Zombi Call of Duty mungkin kembali dalam permainan cod masa depan, dengan ops hitam, pelopor, dan pemaju Perang Dingin Ops Hitam Treyarch menyiarkan beberapa pekerjaan yang berkaitan dengan undead baru. Ini berikutan selepas Activision mengesahkan pelepasan “premium” Call of Duty pada tahun 2023, tetapi juga menyatakan bahawa Modern Warfare 2 dan Warzone 2 tidak akan mendapat mod Zombies, kerana permainan FPS menuju ke arah Warfare 2 Musim 2 tarikh pelepasan tarikh.

. Khususnya, studio sedang mencari “pereka permainan zombi utama,” seorang pereka permainan senior, dan pereka dua peringkat, semuanya direkrut untuk bekerja secara eksklusif di zombi.

“Treyarch sedang mencari pereka permainan utama untuk membantu membina, dan kemudian membimbing kumpulan reka bentuk untuk membuat pengalaman permainan zombi untuk projek kami yang berterusan dan masa depan,” kata penerangan kerja untuk pereka permainan zombi utama. Peranan Pereka Permainan Kanan menjemput pemohon untuk “menyalurkan semangat anda untuk mencipta pengalaman Zombi Call of Duty seterusnya.”

Tepat apa atau apabila pengalaman zombi baru ini mungkin masih tidak jelas, tetapi semasa panggilan pendapatan pada bulan November 2022, Activision menggariskan bahawa “pelepasan premium” baru dalam siri Call of Duty akan tiba pada tahun 2023. Berpotensi, ini boleh menjadi DLC yang besar untuk Modern Warfare 2 – Sledgehammer, yang bekerjasama dengan Treyarch pada Perang Dingin Ops Hitam dan Call of Duty Vanguard dikhabarkan untuk mengawasi pengembangan Warfare 2 moden.

Sebagai alternatif, dengan Treyarch meningkatkan pengambilan zombi, COD 2023 dapat menampilkan pulangan undead. Walau bagaimanapun, dari segi peperangan moden 2 zombi, Activision telah jelas – pada bulan Jun 2022, semasa wawancara dengan VentureBeat, wakil bagi syarikat yang menyatakan secara tegas “Tidak akan ada zombi” di Infinity Ward Shooter.

Sekiranya anda masih membunuh dalam cod terkini, dapatkan tangan anda pada pistol Modern Warfare 2 yang terbaik. Anda juga mungkin ingin mencuba senapang sniper peperangan moden terbaik, atau peperangan moden terbaik 2 raal mg loadout, untuk meraih serius di XP.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.

?

Gambar yang menunjukkan zombi dari Call of Duty

Walaupun ramai yang bertahan di zombi yang terdapat di Modern Warfare 2, Undead tidak muncul dalam masa terdekat.

Walau bagaimanapun, kebocoran baru -baru ini menunjukkan beberapa jenis pengalaman zombi sedang dalam perjalanan pada tahun 2024. Semasa kami menunggu lebih banyak Intel, lihat panduan kami mempamerkan senarai senjata peperangan moden.

Di samping kempen dan multiplayer, mod zombi adalah ruji dari francais Call of Duty. Daripada bekerja melalui misi dan bertarung pembangkang manusia, sesetengah pemain lebih suka membunuh gelombang lawan undead yang tidak berkesudahan.

Sebagai peminat dengan sabar menunggu Infinity Ward untuk berkongsi lebih banyak maklumat mengenai apa yang ditawarkan oleh Modern Warfare 2, peminat zombi mula tertanya -tanya sama ada Peperangan moden 2 zombi mod dalam kerja-kerja bersama pengalaman pemain tunggal dan berbilang pemain.

Infinity Ward telah mencelupkan jari kaki di dunia zombi dengan pelancaran Infinite Warfare. Selain daripada itu, Treyarch dianggap secara meluas sebagai pemaju terbaik untuk pemain untuk mendapatkan tindakan undead mereka.

Walaupun francais kembali ke suasana moden, tidak jelas jika zombi akan menampilkan dalam peperangan moden 2. Cari semua yang ada untuk mengetahui tentang kemungkinan undead yang terdapat di gelaran Infinity Ward di Hub kami.

Adakah peperangan moden 2 mempunyai zombi?
Apa yang seterusnya untuk Zombi Call of Duty?
Peperangan moden 2 penggantian zombi

Adakah peperangan moden 2 mempunyai zombi?

.

.

Jika Infinity Ward mengubah fikirannya, kami akan berkongsi berita Zombies Warfare 2 terbaru di Hub kami.

  • Baca lebih lanjut: Modern Warfare 2 Guns Senarai 2022

Apa yang seterusnya untuk Zombi Call of Duty?

.

Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, pemaju Treyarch mendakwa studio itu mempunyai “rancangan besar” untuk pengalaman zombi masa depan yang sangat menarik. Rumor Tajuk Zombi Berdiri terus beredar sebagai peminat berharap pemaju mengelakkan prestasi berulang Zombi Vanguard.

Peperangan moden 2 penggantian zombi

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kemungkinan DMZ menggantikan zombi untuk kitaran Modern Warfare 2. Di samping itu, terdapat juga khabar angin mengenai spesifikasi.

Dengan Modern Warfare 2 dijangka mempunyai kitaran dua tahun, masih terdapat banyak kandungan untuk pemain. Tetapi, jika anda masih mahukan zombi anda membetulkan, anda perlu memainkan panggilan tugas lain atau duduk ketat sehingga tawaran seterusnya Treyarch.

Itu sahaja yang perlu diketahui mengenai zombi peperangan moden 2. Untuk lebih lanjut, pastikan anda menyemak halaman kami untuk berita terkini, kebocoran, dan panduan.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah Call of Duty kami: Modern Warfare 2 dan Hubs Page.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.