Acara Warframe Halloween membawa kulit baru dan ganjaran eksklusif – GameSpot, Warframe’s Nights of Naberus Event kembali untuk Halloween | Pcgamesn

Acara Warframe’s Nights of Naberus kembali untuk Halloween

Musim yang paling menyeramkan hanya sekitar sudut dan dengan itu bebas untuk bermain pencarian dan kosmetik baru di Warframe.

Acara Halloween Warframe membawa kulit baru dan ganjaran eksklusif

Musim yang paling menyeramkan hanya sekitar sudut dan dengan itu bebas untuk bermain pencarian dan kosmetik baru di Warframe.

Oleh Grace Benfell pada 7 Oktober 2021 jam 8:44 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Acara Halloween baru di Warframe menawarkan kosmetik yang baru dan lama, bersama-sama dengan pencarian percuma untuk bermain. . R. Warframe Warrame Giger dengan beberapa barang bermusim. Kandungannya dibahagikan kepada tiga elemen yang berbeza: Malam Naberus, Hari Mati, dan Rantaian Harrow.

Malam Naberus terdiri terutamanya daripada ganjaran eksklusif acara dan barangan estetik, tersedia tanpa mengira platform pemain. Acara bermula 6 Oktober dan berlangsung hingga Rabu, 2 November pukul 11 ​​pagi pm / 2 petang ET. Pemain boleh mengakses acara dengan melawat anak perempuan di Necralisk di Desmos. Dia bertukar ganjaran seperti cetak biru, hiasan orbiter, dan emphemera nyctalus untuk token ibu. Estetika bertemakan selepas Festival Kematian dan Mischief di Ore-universe, yang sangat serupa dengan Halloween kita sendiri.

  • Bermula pada:
  • Berakhir di:
  • Autoplay
  • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Warframe Demo Perang Baru | Tennocon 2021

Day of the Dead adalah satu set tawaran untuk kepingan kosmetik warframe, kedua -duanya dari acara Halloween yang lalu dan kulit yang baru dibuat untuk 2021. Kandungannya merangkumi bundle 2021 glyph, hari kulit senjata yang mati, dan perisai. Perjanjian Darvo akan membiarkan anda merebut barang-barang ini dengan diskaun 25%, untuk wang dunia nyata.

Bersama dengan komik prequel Rell, usaha “Rantai Harrow” memimpin pemain ke dalam kapal angkasa yang terbengkalai. Dipandu oleh medium rohani dari tudung merah, pemain akan meneroka mesin yang sepi, bergema dengan bisikan orang mati dan menyala dengan cahaya yang pelik dan tidak konsisten. Untuk mencari apa yang ditunggu -tunggu, pemain perlu menyelesaikan pencarian “perang dalam” dan membuka kunci MOT dalam kekosongan. Melengkapkan Quest akan membuka kunci cetak biru Harrow Warframe. Walaupun bukan kandungan baru, pencarian sedikit keluar dari jalan dan sesuai dengan tema Halloween.

Acara yang disenaraikan di sini berfungsi sebagai garis besar yang baik untuk Warframe’s Oktober, sama ada anda mencari kostum Halloween dalam permainan atau hanya Goth. Sekiranya anda terlepas acara ini, selalu ada tahun depan.

Kisah ini telah dikemas kini untuk menjelaskan bahawa rantai Harrow Quest bukanlah perkara baru dalam acara ini.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Acara Warframe’s Nights of Naberus kembali untuk Halloween

Salah satu Tenno Warframe memakai gear dari acara Halloween

Musim yang menyeramkan ada pada kami, jadi permainan perkhidmatan langsung kegemaran anda masuk ke semangat Halloween. Warframe tidak terkecuali, dengan ekstrem digital melancarkan beberapa pencarian percuma dan acara bertema untuk permainan ruang bermula hari ini.

Malam Naberus memulakan acara selama sebulan yang menampilkan ganjaran seperti Nyctalus Ephemera, Glyphs, dan barang-barang yang kembali dari tahun-tahun berlalu. Untuk masa yang terhad, anda juga boleh menebus beberapa ganjaran eksklusif peristiwa sebagai pertukaran untuk token ibu seperti Whispering Naberus Mobile, hiasan orbiter yang menceritakan “cerita hantu” nenek ketika berinteraksi dengan. Anda juga mendapat mi stalker, cetak biru Basmu, ceti lacera cetak biru, adegan simulacrum ballroom, dan banyak lagi.

Acara Halloween Warframe bertemakan selepas Festival Kematian dan Mischief Purba Orokin dan boleh diakses melalui anak perempuan di Necralisk di Deimos. Anda akan melihat bahawa dia menjalankan kedai masa terhad yang penuh dengan ganjaran dan barang-barang bertema Halloween. Malam Naberus bermula hari ini (6 Oktober) pada pukul 11 ​​pagi pt / 2pm ET / 7pm BST, dan dibungkus pada 3 November.

Anda juga mempunyai Kandungan Hari Dead, yang dilengkapi dengan Bundle Glyph Halloween baru, dan usaha percuma yang dipanggil Chains of Harrow yang dilengkapi dengan Webcomic Prequel dalam talian.

Siluet angka dalam Warframe

.

Iain Harris Bekas Timbalan Berita kami kini menulis untuk GamesRadar. Peminat besar JRPGs dan permainan sci-fi, Iain di rumah berpakaian di Final Fantasy XIV, walaupun dia bukan orang asing untuk Genshin Impact atau GTA Online.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.