Acara: Protes Mac | Fallout 76 Wiki, Acara: Protest!

The Vault – Fallout Wiki

Acara: Protes Mac adalah pencarian acara di Fallout 76.

Acara: Protes Mac | Fallout 76 Wiki

Protes perarakan adalah kejatuhan 76 Acara Awam. Dalam Acara: Protes Mac, Pemain harus meletakkan Protes March Riot di Grafton. Acara Awam adalah pencarian yang memberikan ganjaran yang unik pada waktu yang tersedia acara ini aktif. Mereka pada dasarnya adalah pencarian komuniti yang boleh diambil oleh sesiapa sahaja (bukan hanya di dalam parti anda) di pelayan, selagi mereka berdekatan.

Objektif perarakan protes

 1. Cari tempat perhimpunan protes
 2. Membunuh penunjuk perasaan

Protes lokasi Mac

Musuh -musuh berbaris protes

Protes March Walkthrough

Kekejaman kerajaan

Apabila tiba di Grafton, anda akan menerima penghantaran radio dari Datuk Bandar Grafton, di mana dia meminta pertolongan dalam “menghilangkan” rusuhan yang akan berlaku oleh beberapa pekerja bandar. Sekiranya anda menemui sebuah lorong yang dipenuhi dengan tanda -tanda pegangan yang hangus, anda telah menemui protes anda. Mereka akan menyerang anda dalam jumlah yang besar, jadi cuba menghapuskannya dari jauh atau mencari jalan untuk memisahkannya jika anda lebih suka pertemuan 1-on-1.

Berhati -hati dengan penduduk mutan super bandar ini kerana mereka mungkin menimbulkan masalah juga. Sebaik sahaja anda membunuh semua penunjuk perasaan, pencarian akan berakhir.

Penyertaan jurnal

 • Datuk Bandar Grafton mengatakan ada rusuhan di jalan -jalan di Grafton. Saya perlu pergi ke sana dan meletakkannya.
 • Saya telah berurusan dengan “penunjuk perasaan” di Grafton.

Sekiranya anda gagal:

Nota & rampasan yang ketara

 • Cabaran: Melengkapkan peristiwa semasa dalam kumpulan memberikan 10 atom
 • Cabaran: Melengkapkan 10 acara atau pencarian semasa dalam kumpulan memberikan 40 atom

Acara: Protes Mac

Kami telah berpindah! Sama seperti Gamepedia telah bergabung dengan fandom, wiki ini telah bergabung dengan setara fandom kami. Wiki telah diarkibkan dan kami meminta para pembaca dan editor berpindah ke wiki sekarang di fandom. Klik untuk pergi ke wiki baru

Artikel ini atau infoboxnya tiada gambar. Tolong bantu Peti besi ini dengan memuat naiknya.

Acara: Protes Mac adalah acara di Fallout 76.

Sinopsis []

Datuk Bandar Automatik Grafton telah menemui perarakan protes yang tidak dibenarkan akan berlaku melalui jalan -jalan di bandar yang adil. Minum dengan kemarahan kapitalis putih yang panas, Datuk Bandar menggugurkan semua orang Amerika berdarah merah (i.e. The Vault 76 penghuni di kawasan itu) dan memberi mereka kebenaran untuk menunjukkan kepada penunjuk perasaan apa kebebasan Amerika dengan menembak mereka semua sehingga mereka berhenti bergerak atau memprotes.

Walkthrough []

 • Acara itu dimulakan di Grafton dan memerlukan pemain untuk berkumpul di tempat sasaran di peta, di mana penunjuk perasaan sepatutnya berkumpul. Sudah tentu, sejak rakyat sudah lama berlalu, para penunjuk perasaan sebenarnya mutan super dan kejam yang muncul di jalanan. Setelah melawan mereka, acara itu selesai, dengan bendera mati Amerika yang terbang tinggi lagi.
  • Perhatikan bahawa peristiwa itu boleh berlaku dan penunjuk perasaan mungkin gagal menanam sama sekali. Sekiranya itu berlaku, pemain boleh tiba di tempat perhimpunan dan tidak ada yang akan ditanam. Tidak ada penyelesaian yang diketahui kecuali bergerak.

  Protes perarakan

  Acara: Protes Mac adalah pencarian acara di Fallout 76.

  Walkthrough []

  Datuk Bandar Grafton telah menangkap angin protes dan mahu watak pemain memecahkannya. Pergi ke lokasi penunjuk perasaan dan bersiap sedia untuk bertarung.

  Para penunjuk perasaan akan membawa tanda -tanda protes sebagai senjata. Setelah cukup mereka terbunuh, Encik. Robot berguna dan Protectron yang dihantar oleh Datuk Bandar juga akan muncul dan menyerang watak pemain kerana sistem penargetan mereka tidak berfungsi.

  Terdapat super mutan di kawasan yang juga akan menyerang watak pemain jika mereka tidak dibersihkan sebelum acara bermula.

  Setelah diberitahu bahawa peristiwa itu telah selesai, seseorang dapat meninggalkan kawasan itu tanpa membunuh musuh -musuh yang tinggal.

  Ulasan Pakar Gamespot

  25 November 2018

  Tahap Quest []

  Peringkat pencarian
  Pentas Status Penerangan Kemasukan log
  ? Cari tempat perhimpunan protes Datuk Bandar Grafton mengatakan ada rusuhan di jalan -jalan di Grafton. Saya perlu pergi ke sana dan meletakkannya.
  ? Saya telah berurusan dengan “penunjuk perasaan” di Grafton. Membunuh penunjuk perasaan

  Pengembangan diperlukan

  Artikel ini terlalu pendek untuk memberikan lebih banyak maklumat asas mengenai subjek. Anda boleh membantu NUKAPEDIA dengan mengembangkannya.