! Acara Minggu 1 September – Rockstarintel

Kenderaan Online GTA Baru, Camaro, Dikeluarkan! Minggu Acara 1 hingga ke-7

Ketahui semua faedah GTA+ baru bulan ini di sini.

GTA Wiki

Hari ini menandakan satu dekad sejak pelancaran awal Grand Theft Auto V. Ansuran kelima belas ini di GTA Siri adalah permainan video jualan kedua terbaik dalam sejarah, dengan mengadakan 180 juta salinan yang mengagumkan yang dijual di seluruh dunia. Lebih-lebih lagi, ia telah menjana pendapatan global yang mengejutkan hampir $ 8 bilion, dengan rahang-menjatuhkan $ 1 bilion yang dirakam dalam tiga hari pertama pembebasannya!

, GTA Wiki telah melancarkan temanya untuk kedua -dua mod tema gelap dan ringan di seluruh platform mudah alih dan desktop sepanjang bulan. Sementara itu, GTA Online berada di swing perayaan penuh minggu ini dengan acara Minggu Ulang Tahun ke -10 GTA, yang menampilkan pelancaran Gauntlet Hellfire, bersama -sama dengan diskaun dan bonus yang besar sepanjang minggu.

Kami mengucapkan terima kasih kepada setiap individu yang pernah terlibat GTA v, Sama ada melalui bermain permainan atau menyumbang, tidak kira betapa sederhana atau tidak penting, ke GTA Wiki. Dedikasi dan minat anda telah memainkan peranan dalam menjadikannya ansuran yang paling banyak dimainkan di Grand Theft Auto siri setakat ini.

Tidak mempunyai akaun?

GTA Wiki

 • Kelas otot di GTA dalam talian
 • Kereta sukan
 • Kenderaan di GTA Online: Perusahaan Jenayah
 • Kenderaan yang layak HSW
 • Kandungan versi yang dipertingkatkan eksklusif dalam GTA dalam talian

Vigero ZX

Jenis

Vigero ZX

Kelas kenderaan

Jenis kenderaan

Gaya badan

2 (Pemandu dan penumpang)

Muncul dalam

Pengilang

Harga

Harga

Maklumat Pelbagai

Jenis Dashboard

Hantu (dail tekstur)

SPECTER-GTAV-DIALSET

Jenis dalaman

Tidak. P S W T D
1 28 0 93 134
64 0 0 93 134
3 111 0 111 0 93 134
0 1 2 0 93 134
5 89 1 2 93 134
6 3 1 5 0 93 134
7 38 1 89 0 93 134
70 67 0 93

Jenis roda lalai

Bendera

 • Tambahan kuat
 • Kereta purata
 • Mempunyai tambahan dalaman
 • Boleh mempunyai neon

Nama Model (s)

Nama Pengendalian (s)

Nama label teks (s)

Maklumat penduduk

Menanam secara semulajadi?

Bilangan maksimum warna yang sama

Kekerapan bertelur

Jarak antara model yang sama

Mahu menggunakan otot yang akan menjadikan bros gim buffest dan lamest ego lifters menangis? Lupa testosteron hiu lembu. Sekiranya anda ingin menjadi pukal, cubalah Vigero ZX, dan nikmati keuntungan cepat yang tidak akan meninggalkan anda dengan menggigit saiz pinggan makan malam.

The Declasse Vigero ZX adalah kereta kuda dua pintu yang dipaparkan di Grand Theft Auto Online Sebagai sebahagian daripada kesinambungan Kemas Kini Perusahaan Jenayah, yang dikeluarkan pada 1 September 2022, semasa acara Minggu Vigero ZX.

Kandungan

 • 1 pengaruh
  • 1.1 Grand Theft Auto Online
  • 2.1 Grand Theft Auto Online
  • 2.2 galeri reka bentuk semasa
  • 3.1 Grand Theft Auto Online
   • 3..1 GTA Online Gambaran Keseluruhan
   • 4.1 Grand Theft Auto Online
   • 5.1 Grand Theft Auto Online
   • 6. Grand Theft Auto Online
    • 6.1.
    • 7.1 Grand Theft Auto Online
    • .1 Grand Theft Auto Online

    Pengaruh []

    []

    Vigero ZX nampaknya sebahagian besarnya berdasarkan 2017-2018 Chevrolet Camaro ZL1, dengan roda yang mempunyai reka bentuk yang sama dengan mereka dari 2018 Camaro ZL1 1LE. Pengubahsuaian yang tersedia untuk kenderaan boleh menjadikan kenderaan itu menyerupai 1LE. Lampu depan, gril, fascia belakang, dan spoiler dimodelkan selepas 2019 Camaro SS, dengan lampu ekor yang diambil dari Chevrolet Corvette (C7). Petunjuk C-pillar dan depan mungkin telah diilhamkan oleh pencabar Dodge generasi ketiga. Penempatan lencana HSW semasa menaik taraf kenderaan dengan karya khas Hao adalah serupa dengan lading belakang Camaro ZL1, di mana lencana ZL1 muncul di sisi pemandunya.

    Sesetengah hati yang tersedia untuk kenderaan itu dipengaruhi oleh kenderaan kehidupan sebenar:

    • Livery “Bulko Racing” didasarkan pada livery Irwin/Fuchs yang digunakan oleh Pemandu Team 18 Mark Winterbottom dalam Kejohanan Supercar Australia pada tahun 2023.

    Ulasan Pakar Gamespot

    18 November 2021

    17 November 2014

    Reka bentuk []

    Grand Theft Auto Online

    . Kereta ini dicirikan oleh gril bawah yang besar, mendominasi, potongan tudung tersendiri untuk pengambilan enjin, spoiler belakang, dan hujung belakang yang agresif dan agresif.

    Bergantung pada pilihan bumper depan yang dipilih, Vigero ZX boleh bekerja lampu balok tinggi, berorientasikan secara menegak dalam pengambilan depan kembar. Sekiranya pemain memilih untuk menaik taraf kenderaan di Hao’s Special Works, lencana HSW akan ditambah di sebelah penumpang belakang.

    Pedalaman Vigero ZX dikongsi dengan Dominator GTX dan Gauntlet Hellfire, yang menjadi trim yang lebih moden dan mewah untuk sifat mewah kenderaan itu. Namun, seperti Paragon R dan Dewa, ia mempunyai paparan digital di pusat.

    Warna utama kereta digunakan pada badan, sementara warna sekunder digunakan pada overstitches pedalaman. Warna trim juga disediakan untuk sebahagian besar pedalaman, termasuk papan pemuka, pintu pintu dan tempat duduk. . Tayar berprofil rendah dipasang sebagai standard.

    Galeri Reka Bentuk Semasa []

    Vigerozx-Gtaoe-Frontquarter

    Vigerozx-Gtaoe-top

    Vigerozx-Gtaoe-Re-Rearquarter

    Vigerozx-Gtaoe-Front

    Vigerozx-Gtaoe-side

    Vigerozx-Gtaoe-Rear

    Vigerozx-Gtaoe-UNDERSIDE

    Vigero-gtaiv-badges

    Vigerozx-Gtaoe-Inside

    Vigerozx-gtaoe-lain

    Vigerozx-Gtaoe-Dashboard

    Prestasi []

    Grand Theft Auto Online []

    Kereta ini dikuasakan oleh enjin V8 tunggal-cam, ditambah pula dengan kotak gear 6 kelajuan di enjin depan, susun atur pemacu roda belakang. Suara enjinnya biasanya berulang-ulang dan kuat, dikongsi dengan kereta seperti Vigero, Dominator dan Ruiner.

    GTA Online Gambaran Keseluruhan []

    Statistik kenderaan – Grand Theft Auto Online
    Halaju maksimum
    (mph / kmh)
    Gear Enjin Drivetrain
    (FWD / RWD / AWD)
    (kg / lbs) Tangki bahan api
    Saiz (liter)
    Pengendalian.meta [?]
    N/a 98.15/157.95 6 N/a Rwd 1760/3880.1 65
    [?] / Lencana
    N/a N/a N/a N/a N/a N/a N/a
    Diperhatikan
    N/a N/a 6 FR SOHC V8 Rwd Tidak dapat diperhatikan Tidak dapat diperhatikan

    Kenderaan Online GTA Baru, Camaro, Dikeluarkan! Minggu Acara 1 hingga ke-7

    Rockstarintel

    The Declasse Vigero ZX kini boleh dibeli dari South San Andreas Super Autos. Kereta ini berharga $ 1,947,000 untuk membeli dan merupakan sebahagian daripada Kandungan Kemas Kini Perusahaan Jenayah.

    Dua pengedar kereta baru baru -baru ini membuka GTA dalam talian. Pengedar kereta autos mewah yang terletak di Rockford Hills mempunyai dua kereta di pameran untuk pembelian dan ujian memandu. Annis S80rr dan juga Limpahan Imorgon.

    Kedai Auto Simeon juga telah dibuka. Ia mempunyai lima lagi kereta untuk membeli dan memandu ujian. Minggu ini mereka Canis Mesa, , Dundreary Landstalker XL, Bravado Banshee dan juga Declasse Vigero ZX. Mereka semua sukan kerja cat hijau.

    Kenderaan podium

    Minggu ini di Kasino Diamond, anda berpeluang memenangi Locust Ocelot di roda bertuah yang memaparkan pekerjaan cat hijau. The Locust Ocelot Kos $ 1,625,000 dari Legendary Motorsport.

    Cabaran perjalanan hadiah

    Kenderaan cabaran perjalanan hadiah terkini adalah Declasse Mamba Dalam pekerjaan cat hijau bernilai $ 995,000. Letakkan Top 2 dalam perlumbaan siri mengejar selama 2 hari berturut -turut untuk menerimanya.

    Kenderaan perjalanan ujian premium

    Pemain PS5 dan Xbox Series X | S boleh mengambil a Grotti Turismo Classic Untuk memandu ujian kerana ia adalah kenderaan perjalanan ujian premium minggu ini.

    Ujian kenderaan trek

    , Mammoth Patriot Mil-Spec dan juga Pfister Astron. .

    Percubaan Masa HSW

    Percubaan Waktu Kerja Khas Hao minggu ini terletak di North Chumash.

    Percubaan Masa

    Percubaan Masa Minggu ini terletak di Vinewood.

    Percubaan Masa RC

    Percubaan Masa RC minggu ini terletak di Terusan Vespucci.

    Log-in buka kunci

    Log masuk ke GTA Online minggu ini untuk mendapatkan warna hijau hijau yang besar secara percuma.

    Bonus

    • 3x GTA $ & rp pada perlumbaan litar hotring
    • 2x GTA $ & RP pada perlumbaan HSW
    • 2x gta $ & rp pada pek memburu
    • Rangsangan Kelajuan 2x pada Penyelidikan Bunker
    • Meminta Penyelidikan Bunker

    Diskaun

    Jimat 50% pada perkara berikut

    • Shitzu Hakuchou Drag
    • Pfister Comet Safari
    • RAID Gurun Vapid

    Jimat 40% pada perkara berikut

    • Bunker dan pengubahsuaian
    • Bekalan bunker
    • LF-22 Starling
    • Bravado Banshee
    • Annis S80rr
    • Bf dune fav
    • Imponte Beater Dukes

    Jimat 30% pada perkara berikut

    • Peningkatan HSW

    Sprunk vs. Ecola: Pilih Sisi Anda

    Acara yang menampilkan 2 jenama kegemaran peminat: Sprunk dan Ecola adalah pada minggu kedua! Untuk 2 minggu akan datang, kami sebagai komuniti akan mengundi untuk minuman ringan pilihan kami di GTA dalam talian.

    Permainan Rockstar mengatakan anda boleh “membuat undi pertama anda dengan menyertai krew Sprunk atau Ecola Rasmi di Kelab Sosial. Kemudian mula membina pangkat krew anda – yang akan membolehkan anda menggunakan warna krew dan logo sprunk atau ecola ikonik ke kenderaan peribadi dan pakaian.”

    Anda boleh terus membuang seberapa banyak undi yang anda suka membeli Sprunk atau Ecola dari mesin layan diri, kedai serbaneka, atau mangkuk makanan ringan di Los Santos dan Blaine County. Masing -masing akan dianggap sebagai undi dan untuk tempoh tin acara ini kedua -dua jenama akan bebas untuk semua orang!

    Rockstar Games akan mengira semua undi selepas 14 September. Bilangan anggota krew bersama -sama dengan minuman yang dimakan dan bodysuits mendakwa akan menentukan pemenang. Jenama minuman ringan yang menang akan memberi ganjaran kepada semua pemain dalam talian GTA dengan topi, beg payung terjun, dan jaket universiti bersama dengan bonus GTA $ 300k untuk semua yang telah log masuk semasa acara tersebut.

    Faedah GTA+ baru

    Ketahui semua faedah GTA+ baru bulan ini di sini.

    Faedah permainan utama

    Seperti biasa, terdapat bonus GTA $ 125k percuma untuk ahli permainan utama hanya untuk bermain GTA dalam talian pada bila -bila masa minggu ini. Pastikan akaun Rockstar Games Social Club anda dihubungkan dengan Permainan Perdana maka Bonus GTA $ akan dimasukkan ke dalam akaun Maze Bank anda dalam masa 72 jam pada permulaan acara mingguan berikutnya.

    Manfaat GTA+ bulan ini telah diturunkan, ketahui semua butiran di sini. Nantikan RockStarintel untuk kemas kini berita GTA dalam talian masa depan.

    . Sejak awal, dia telah memimpin jawatan media sosial tetapi baru -baru ini menjalankan laman web.

    Vigero ZX Diharapkan Tarikh Siaran Di GTA Online Criminal Enterprises DLC Terungkap

    Beberapa kenderaan baru telah ditambah ke GTA Online sebagai sebahagian daripada kemas kini terbaru, syarikat jenayah. Banyak lagi yang akan ditambah pada minggu -minggu akan datang. The Declasse Vigero ZX adalah salah satu kenderaan yang akan datang, dan ia akan dimasukkan dalam kemas kini mingguan berikutnya, pada 1 September 2022.

    . Mereka mendakwa telah memperoleh fail data yang diperlukan untuk GTA Online yang membuktikan ini, yang tidak terlalu jauh.

    Tarikh Siaran Vigero ZX di GTA Online Criminal Enterprises yang diturunkan oleh Insider

    Memerlukan kegilaan automatik

    .Yang akan dikeluarkan pada 1 September ��️ #gtaonline

    . Walau bagaimanapun, corak itu kononnya berubah pada saat -saat akhir dan Vigero ZX digantikan dengan Grotti Brioso 300 widebody.

    Oleh itu, dapat diandaikan bahawa Vigero akan tiba bersama minggu acara seterusnya, yang bermula pada 1 September. Sekiranya corak ini akan diikuti lebih lanjut, untuk kereta yang diberi makan berikutnya, inilah bagaimana beberapa kereta akan datang akan tiba:

    • 1 September – Declasse Vigero ZX
    • 8 September – Dinka Kanjo SJ
    • 15 September – Dinka Postlude
    • 22 September – Mematuhi 10f
    • 29 September – Ubermacth Rhinehart

    Pemain harus ambil perhatian bahawa corak pelepasan di atas diturunkan oleh @needformadnessa, dan bukan maklumat rasmi dari Rockstar Games. Oleh itu, senarai itu mungkin tidak tepat, atau jadual pelepasan boleh diubah tanpa notis.

    Vigero ZX, apabila dibebaskan, akan menelan belanja $ 1,947,000 dalam GTA dalam talian dan boleh dibeli dari selatan.A. Super Autos. Ia adalah salah satu daripada tiga kereta otot yang merupakan sebahagian daripada dlc perusahaan jenayah, yang lainnya adalah Imponte Ruiner ZZ-8 dan BF Weevil Custom.

    Kenderaan hidup sebenar yang berfungsi sebagai inspirasi untuk reka bentuk Declasse Vigero ZX adalah Chevrolet Camaro generasi ke -6. Beberapa YouTubers telah menunjukkan kebolehcapaian kereta yang mengagumkan dengan mengaksesnya dalam pemain tunggal, dan estetikanya nampaknya menjadi salah satu mata yang kuat.

    Walaupun tinjauan prestasi rasmi tidak dapat ditentukan pada masa ini, nampaknya mempunyai statistik yang hebat. . Kelajuan tertinggi juga agak baik, kerana nampaknya lebih cepat daripada RUINER ZZ-8. Menurut YouTuber Cone 11, Vigero ZX mempunyai kelajuan tertinggi 125 mph.