7 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk Bermain Dengan Rakan – CNET, 30 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk PC Anda Boleh Main (2023) | Beebom

30 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk PC Anda Boleh Main (Percuma dan Dibayar)

. Fortnite, kata -kata dengan rakan -rakan 2, scrabble pergi, uno & friends dan lukis sesuatu adalah semua pilihan hebat untuk permainan mudah yang membolehkan anda terus berhubung dan menyelinap pada gilirannya apabila anda mempunyai masa sepanjang hari.

7 permainan dalam talian terbaik untuk bermain dengan rakan

.

Alison Denisco Rayome Managing Editor

Pengurusan Editor Alison Denisco Rayome menyertai CNET pada tahun 2019, dan merupakan ahli pasukan rumah. . Alison pernah menjadi editor di TechRepublic.

 • Anugerah Azbee Perak Kebangsaan untuk Kewartawanan Impak/Penyiasatan; Anugerah Azbee Emas Kebangsaan untuk liputan topik tunggal dalam talian oleh satu pasukan; Anugerah Azbee Gangsa Kebangsaan untuk Siri Ciri Web

Editor pengurusan Adam Benjamin

. Bekas editor perkhidmatan digital untuk ulasan.com, Adam kini mengetuai pasukan perkhidmatan dan perisian CNET dan menyumbang kepada liputan permainannya.

 • Adam telah meliputi perkhidmatan streaming sejak tahun 2013 dan ingin membantu orang menavigasi langganan langganan dalam kehidupan mereka.

Alison Denisco Rayome
Dec. 20, 2022 12:00 a.m. Pt

Permainan dulu menjadi hobi yang lebih khusus, tetapi dengan kedatangan telefon pintar, hampir semua orang memainkan permainan video pada satu ketika atau yang lain. Mereka boleh menjadi cara yang baik untuk meluangkan masa bersama keluarga atau menghidupkan pesta sehingga 11. Dan terdapat banyak permainan di mana anda tidak perlu mengajar seseorang bagaimana menggunakan pengawal dan semua butang yang mengelirukannya. Sebenarnya, terdapat beberapa yang direka khusus dengan hanya telefon pintar anda.

. Berikut adalah beberapa permainan dalam talian terbaik yang boleh anda mainkan dengan rakan, tidak kira apa jenis pengalaman yang anda cari. .

Permainan Jackbox

Permainan Pesta Terbaik untuk Mudah Dalam Talian

Bagi kami, Jackbox Games adalah Holy Grail permainan dalam talian kasual: permainan parti berbilang pemainnya mudah dipelajari tetapi masih sangat menghiburkan untuk bermain, dan ia juga mudah untuk menyiarkan atau permainan skrin dari satu peranti ke kumpulan untuk permainan maya malam. Semua orang bermain melalui penyemak imbas web di telefon mereka, jadi tiada aplikasi atau konsol diperlukan. Anda juga boleh mencerminkan peranti Android atau iOS anda ke TV anda.

Begini cara Pek Parti Jackbox berfungsi: Satu orang perlu membeli salah satu daripada tujuh pek parti Jackbox, atau satu atau lebih permainan individu, di Steam (untuk PC, Mac dan Linux). Pek itu mengandungi lima perlawanan dan biasanya berharga $ 30 setiap satu, tetapi kadang -kadang anda dapat menjumpai mereka dijual kurang. .

. Seperti yang disebutkan, semua orang bermain di peranti mudah alih mereka dengan menggunakan penyemak imbas dan pergi ke JackBox.TV, di mana anda akan diminta memasukkan kod bilik.

. .

Setiap pek termasuk pelbagai permainan yang berbeza yang mungkin meminta anda menjawab soalan trivia, menarik coretan pelik atau menulis jenaka terbaik. Permainan ini ringan, lucu dan termasuk arahan yang jelas, jadi mereka mudah untuk pemain paling baru untuk dijemput. .

Di antara kita

Terbaik untuk menipu rakan anda (dengan keseronokan, tentu saja)

Sekiranya anda peminat permainan seperti Mafia atau Werewolf, anda akan menyukai kami, permainan potongan sosial berbilang pemain dalam talian dari pemaju innersloth. Bermain sebagai anggota krew di atas kapal angkasa, ibu pejabat Sky atau pangkalan planet, cuba menyimpan kapal anda bersama -sama dan kembali ke Bumi dengan sekumpulan empat hingga 10 orang (sama ada yang anda kenal IRL atau orang asing dalam talian). Tetapi seorang anggota krew telah digantikan oleh alien yang beralih bentuk parasit yang ingin menghapuskan krew yang lain sebelum kapal sampai di rumah. .

Sementara itu, anggota kru nonalien mesti melaksanakan tugas untuk memperbaiki kapal dan tidak dapat bercakap kecuali kematian dilaporkan. Kemudian, kru yang masih hidup boleh dibahaskan secara terbuka melalui sembang yang mereka fikir penipu itu dan membuat tekaan terbaik tentang siapa yang akan mengundi kapal. . Tetapi jika kumpulan itu secara tidak sengaja mengundi anggota krew, semua orang kembali mengekalkan kapal sehingga badan lain ditemui, dan mereka mengundi lagi.

Antara kami adalah percuma untuk bermain di peranti iOS dan Android (anda boleh memuat turunnya di App Store atau Google Play Store). Atau, harganya $ 5 untuk dimainkan di PC (anda boleh memuat turunnya pada stim atau gatal.io). .

Diberi amaran: Versi mudah alih percuma mempunyai iklan. Sebaik sahaja anda memuat turun dan membuka permainan pada peranti anda, anda akan melihat pop timbul yang memperincikan penggunaan admob dan pengumpulan data. Sekiranya anda ingin mematikan iklan dan pengumpulan data, anda boleh membeli versi bebas iklan aplikasi untuk $ 2 dengan mengetik keluarkan iklan, dan mengikuti arahan untuk memilih kaedah pembayaran anda.

Permainan melarikan diri

Bilik melarikan diri maya terbaik

Letakkan kemahiran menyelesaikan teka-teki anda ke ujian dengan bilik melarikan diri maya. .

. Dalam permainan dua bahagian untuk satu hingga empat pemain, anda akan bekerja sebagai ejen rahsia yang cuba menggagalkan pencuri seni yang disyaki. Setiap bahagian berharga $ 10, atau anda boleh membeli ketiga -tiga perlawanan dan mendapat diskaun 10%.

Sekiranya anda mencari pilihan yang lebih mesra kanak-kanak, ada bilik melarikan diri bertema Harry Potter percuma yang dicipta oleh Perpustakaan Awam Peters di McMurray, Pennsylvania, menggunakan Google Docs.

Tabletopia/screenshot oleh Alison Denisco Rayome/CNET

Tabletopia

Permainan Papan Maya Terbaik

Jika anda ingin bermain permainan papan meja tradisional dalam talian, lihat Tabletopia, yang menyebut dirinya sebagai “arena dalam talian” untuk bermain lebih daripada 900 permainan papan dengan cara yang sama dalam kehidupan sebenar. .

Anda akan menemui klasik yang menyeronokkan seperti Catur dan Texas Hold ’em, atau lebih banyak pilihan mendalam seperti Scythe dan Clans of Caledonia untuk bermain. Mulakan permainan anda sendiri dengan rakan, atau sertai permainan yang sedang berjalan dengan kerusi terbuka. Versi maya menyelamatkan anda dari shuffling dan beberapa tafsiran peraturan, menjadikannya lebih mudah untuk melompat ke setiap permainan.

Anda boleh memainkan beberapa pilihan permainan yang menyeronokkan secara percuma dengan pakej gangsa, atau naik taraf ke pakej perak ($ ​​5 sebulan) atau emas ($ 10 sebulan) untuk mengakses permainan premium.

Satu lagi pilihan yang serupa ialah simulator tablet, termasuk pilihan permainan klasik seperti catur, poker, domino, mahjong dan teka -teki jigsaw. Buat permainan asal anda sendiri di platform, serta bermain yang dicipta oleh orang lain.

. Anda boleh membeli simulator tablet di Steam untuk Windows dan Mac dengan harga $ 20 dan kemudian kongsi skrin anda untuk bermain dengan rakan.

Lintasan Haiwan: Horizons Baru

Terbaik untuk melepak rendah

Sejak Crossing Animal: New Horizons keluar di Nintendo Switch pada tahun 2020, ia telah mengambil dunia permainan video dunia dengan ribut. Walaupun anda boleh melakukan tugas mudah seperti buah -buahan yang tumbuh, menanam pokok dan merancang bilik sahaja, anda juga boleh menjemput rakan -rakan untuk melawat pulau anda dan pergi memancing dan menjelajah bersama. Beberapa watak biasa dari Mario Universe bahkan telah ditunjukkan.

Nintendo mengeluarkan 2.0 Kemas kini untuk Horizons Baru November lalu, menambah item baru dan ekspansi kepada interaksi penduduk kampung dan kamera permainan. Happy Home Paradise juga disediakan sebagai DLC berbayar, membolehkan pemain membina rumah percutian.

.

Permainan Mudah Alih: Fortnite, Words With Friends 2, Scrabble Go, Uno & Friends, Lukis Sesuatu

. .

Sekiranya anda kebanyakan bermain solo, anda mungkin ingin menyemak perkhidmatan langganan permainan mudah alih. Apple Arcade mempunyai perpustakaan lebih daripada 150 permainan asal termasuk kegemaran nostalgia Pac-Man Party Royale dan Frogger di Toytown, bersama-sama dengan hits baru seperti Crossy Road Castle dan Ultimate Rivals: The Rink. Untuk $ 5 sebulan, anda boleh bermain di seluruh peranti iPhone, iPad, iPod Touch, Mac dan Apple TV.

Untuk pengguna Android, Google Play Pass menawarkan akses kepada lebih daripada 350 permainan termasuk Monument Valley, Risiko dan Star Wars: Knights of the Old Republic, juga untuk $ 5 sebulan.

Pokemon bersatu

Terbaik untuk strategi kasual

Pokemon Unite Mengambil Formula Pokemon Klasik dan Remixesnya sebagai Arena Pertempuran Dalam Talian Multiplayer, serupa dengan Dota 2 dan League of Legends. . Dua lorong, di bahagian atas dan bawah peta, diselingi dengan matlamat seperti gelung untuk setiap pasukan, di mana pemain boleh mendepositkan mata mereka untuk menjaringkan gol.

. . Permainan ini telah dimuat turun 50 juta kali sejak Disember lalu.

Pertempuran lima-on-on-five dalam Unite bergantung pada kerja berpasukan, jadi ia adalah yang paling menyeronokkan apabila anda mempunyai rakan atau empat untuk bermain bersama. Mempunyai kumpulan lima? Bekerjasama sebagai skuad penuh dan menyelaraskan serangan anda. Mendapat sepasang rakan yang mahu? . Hanya seorang kawan? Menjadi duo dominan di lorong anda dengan memasangkan senjata api yang menyerang dengan ketangguhan pertahanan.

Setiap Pokemon mempunyai gaya, kekuatan dan kelemahannya sendiri, membolehkan pemain mencari watak yang paling sesuai dengan mereka. Buat pasukan yang baik untuk mengukir jalan menuju kemenangan, atau bersenang-senang bermain kegemaran anda-pilihannya terpulang kepada anda.

Pokemon Unite tersedia secara percuma di peranti Nintendo Switch, iOS dan Android.

. Anda juga boleh mengusahakan teka -teki silang kata dengan rakan -rakan melalui Washington Post. .

?

 • 5 kelas masterclass untuk menjadi pembuat filem
 • Pencetak 3D Terbaik untuk 2022
 • 13 permainan video untuk kanak -kanak yang diam -diam pendidikan

30 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk PC Anda Boleh Main (Percuma dan Dibayar)

Permainan dalam talian terbaik untuk PC

Permainan telah berkembang selama bertahun -tahun, dan permainan dalam talian adalah pengganti yang jelas untuk evolusi ini. Walaupun permainan pemain tunggal terus memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan, permainan dalam talian mempunyai kelebihan tambahan untuk memberikan pengalaman yang berbeza kepada pemain, yang kini boleh bermain dengan rakan dalam talian. Dengan begitu banyak permainan dalam talian yang ada, kami telah menyenaraikan 30 permainan dalam talian terbaik untuk PC yang mesti dicuba pada tahun 2023.

Dalam artikel ini, kami telah menyenaraikan semua permainan dalam talian terbaik untuk PC pada tahun 2023. Beberapa tajuk ini adalah permainan yang kompetitif, sementara beberapa dari mereka melibatkan permainan pasukan. Walau apa pun, setiap permainan ini harus memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada pemain di luar sana.

1. Valorant

Valorant

Penembak 5v5 Taktikal Pertama Riot Games terbukti menjadi hit segera apabila ia dibebaskan pada bulan Jun 2020. Mengambil beberapa isyarat dari Counter-Strike: Serangan Global , .

 • Platform:
 • Model Harga: Percuma untuk bermain
 • Muat turun:

2. Melarikan diri dari Tarkov

Jika anda sedang mencari permainan dalam talian yang mencabar untuk PC anda, melarikan diri dari Tarkov cukup banyak jaminan Segala -galanya dari adrenalin bergegas ke perasaan tenggelam bahawa seseorang mengikuti anda . .

 • Platform: Pc
 • Model Harga: Dibayar
 • $ 44.99

3. PUBG: Battlegrounds

PUBG Battlegrounds

Terdahulu dikenali sebagai Battlegrounds PlayerUnknown, PUBG: Battlegrounds adalah The . Walaupun permainan telah berubah selama bertahun -tahun dalam model harga dan cara anda memainkannya, permainan teras masih sama. Permainan ini memberi tumpuan sepenuhnya kepada permainan survival berskala besar. Anda terkandas di sebuah pulau besar di mana anda mesti mula mencari rampasan.

 • Platform: PC, Xbox S/X, PS5, Android, iOS
 • Model Harga:
 • Percuma

. Warzone 2.

Call of Duty Warzone 2.0

Sekiranya permainan Battle Royale adalah jem anda, Call of Duty: Warzone 2.0 adalah permainan PC dalam talian terbaik yang perlu anda periksa. Sekuel kepada Call of Duty yang terkenal: Warzone, ia menawarkan gaya bermain yang serupa dengan apa yang anda harapkan dari permainan Call of Duty, dengan beberapa pembaikan seperti sistem inventori, pengenalan nukes, peta baru yang dipanggil Al Mazrah , menggantikan kaldera asal, dan banyak lagi. Disana ada . Jatuhkan, rompakan, dan hapuskan semua musuh anda untuk kekal sebagai lelaki terakhir (atau skuad) berdiri.

Warzone 2.0 adalah permainan royale pertempuran percuma untuk pc, yang menjadikannya lebih menarik bagi sesiapa yang ingin bermain permainan dalam talian di komputer mereka tanpa membayar sepeser. beli barang kosmetik, dan dapatkan pas musim yang akan memberi anda ganjaran untuk menyelesaikan tugas. Semua perkara dipertimbangkan, Warzone 2..

 • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S | X, Xbox One
 • Model Harga:
 • Muat turun:Percuma

5.

Sangat mengagumkan untuk melihat sejauh mana fortnite permainan epik ‘telah datang. . Setiap musim baru membawa di kawasan peta baru, pencarian baru untuk pemain untuk tampil, lulus pertempuran baru, kulit crossover baru dengan media budaya pop popular, dan banyak lagi.

 • Platform: PC, Mac, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, Android, iOS
 • Model Harga:
 • Muat turun:Percuma

. Overwatch 2

Overwatch 2

. Sebagai permulaan, tajuk baru ini benar-benar percuma, dengan pengalaman PVE berbayar yang dilepaskan pada tahun ini. Di samping itu, permainan ini mempunyai ciri -ciri pahlawan dan mod permainan baru selain yang popular yang sedia ada. Selain itu, Overwatch 2 juga membawa wira baru setiap musim, bersama peta baru, silang bermain, dan perkembangan dengan konsol.

 • Model Harga: Percuma untuk bermain, mempunyai kosmetik berbayar dalam permainan dan pass-pass
 • Muat turun:

7. Dota 2

. . Dota 2 menggabungkan permainan strategik yang mendalam yang mungkin agak kompleks untuk pemula, namun permainan ini juga menawarkan tutorial dan panduan dalam permainan untuk membantu pemula. Permainan ini mengandungi lebih dari seratus wira untuk dicuba, merentasi pelbagai peranan.

 • Platform:
 • Percuma
 • Percuma

. CS: Pergi

. . Counter-Strike: Serangan Global adalah penjelmaan semasa permainan dan membawa kipas besar berikut. . Counter-Strike: Pergi adalah .

 • Platform: PC, Mac, Linux, PS3, Xbox 360
 • Muat turun:Percuma

9. Liga Roket

Liga Roket

Permainan mengepam adrenalin yang memenuhi kedua-dua perlumbaan dan peminat bola sepak. Rocket League adalah permainan yang menarik yang sangat ketagihan dan menyeronokkan. Anda dapat bekerjasama dengan 1 atau 2 pemain lain dan mengambil pemain lain dari seluruh dunia.

. Sesuaikan kereta mainan kecil anda dan lakukan beberapa langkah rahang, yang menentang fizik dalam permainan yang menarik ini. .

 • Platform: PC (melalui kedai Epic Games), MacOS, Linux, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
 • Model Harga: Percuma untuk bermain, mempunyai pembelian kosmetik dalam permainan
 • Muat turun:Percuma

.

7. Destiny 2

Destiny 2 disebut. Dilancarkan pada tahun 2017 oleh pemaju asal Halo, ia adalah antara permainan teratas di Steam secara konsisten. Permainan ini mempunyai dua jenis permainan: .

Mod PVE mengikuti Guardian melalui jalan cerita Destiny, yang telah berkembang begitu banyak selama bertahun -tahun bahawa pemain lama yang berehat mungkin sukar untuk mengejar. Walau bagaimanapun, permainan teras tetap sama – bekerjasama atau bermain solo untuk menyelesaikan misi cerita, pertemuan rawak pada peta, atau serbuan. .

 • Percuma untuk bermain, menerima pengembangan berbayar setiap beberapa bulan
 • Muat turun:Percuma

11.

Apex Legends adalah satu lagi permainan yang cepat meningkat kepada populariti dalam dunia permainan dalam talian. Permainan ini dikeluarkan pada Februari 2019 oleh EA dan telah dibangunkan terutamanya untuk Windows PC dan konsol permainan lain. Singkatnya, Apex Legends adalah permainan pertempuran-royale seperti Fortnite. Bagi permainan, di sini anda .

Kemas kini baru-baru ini telah menambahkan banyak perubahan baru dalam permainan, seperti sistem kelas baru, pasukan deathmatch, senjata baru, watak baru, dan banyak lagi. .

 • Model Harga: Percuma untuk bermain
 • Muat turun:

12. World of Warcraft

World of Warcraft

Salah satu MMORPG yang paling lama dijalan. Ia mempunyai dua puak yang berbeza – Perikatan dan Gerombolan, pemain boleh menjadi sebahagian daripada dan peranan dengan pelbagai jenis pekerjaan. Oleh kerana ia adalah MMO, pemain boleh berpesta bersama-sama untuk menyelesaikan garis questlines, mengambil bahagian dalam pertempuran lama, misi unik lengkap yang disebut serbuan, dan banyak lagi.

 • Platform: Pc
 • Model dan pengembangan langganan berbayar
 • .99 sebulan

. Final Fantasy 14 dalam talian

. . .

. Permainan ini mengikuti formula MMORPG yang diperkenalkan oleh World of Warcraft, dengan lapisan Final Fantasy di atasnya. Selain itu, pemaju menawarkan pendatang baru yang berminat dengan percubaan percuma, yang merangkumi keseluruhan permainan asas, yang dipanggil Realm Reborn, dan pengembangan Heavensward yang memenangi anugerah sehingga tahap 60 secara percuma tanpa sebarang sekatan permainan.

 • PC, MACOS, PS4, PS5
 • Model Harga: Model dan pengembangan langganan berbayar
 • Beli.99 untuk permainan. .

14. Battlefield 2042

Battlefield 2042 oleh Dice dan EA mempunyai beberapa rancangan besar dengan tajuk pelancaran. . Walau bagaimanapun, pada terasnya, permainan ini mempunyai beberapa sistem yang menyeronokkan, dan empat musim kemudian, perlahan -lahan menjadi penembak yang baik.

 • Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/s
 • Dibayar, Percuma untuk Pelanggan EA Play (langganan disertakan dengan permainan pass muktamad)
 • Muat turun:$ 49.

15. Borderlands 3

Borderlands 3

 • Platform:
 • Model Harga:
 • Beli:.99

. Tom Clancy’s The Division 2

. Tetapan masih mengikuti dunia pasca apokaliptik di mana keburukan berjalan amok, dan pemain mengisi kasut ejen tidur dari SHD AS, juga dikenali sebagai bahagian.

 • Platform: PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/s
 • Dibayar
 • Beli:$ 29.99 untuk permainan asas

17. Hunt: Showdown

Meraikan ulang tahun kelima, Hunt: Showdown adalah penembak orang pertama PVE, yang meletakkan pemain di kasut pemburu, yang ditugaskan untuk menjejaki raksasa di bayou dan mengeluarkannya. Setiap pemburu dilengkapi dengan kemahiran yang unik, dengan pemburu legenda yang dilancarkan dengan kerap untuk pemain.

 • Platform: Pc
 • Model Harga: Dibayar
 • Beli:$ 39.

18.

Mati oleh siang hari

Permainan multiplayer asynchronous tidak popular kembali pada hari -hari sehingga mati oleh siang hari masuk dan mempopulerkan genre. . . Walau bagaimanapun, setiap kali enjin mendapat tetap, pembunuh diberitahu, pada dasarnya mengubah permainan menjadi hide-and-seek.

Pemain dan pembunuh pada tahap yang berjaya mendapatkan pilihan untuk membuka kunci faedah, yang membantu mereka mencapai matlamat mereka. Apa yang Membuat Permainan Unik adalah ikatannya dengan filem seram yang popular dari Hollywood dan permainan video seram yang lain, menambah watak-watak tersebut dalam bentuk DLCS. Harus mencuba untuk konsepnya yang menarik.

19. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege adalah permainan PC dalam talian yang, pada pandangan pertama, terasa sama dengan Counter-Strike. . Sekiranya anda bermain permainan ini dengan skuad rakan, ia boleh menjadi sangat menarik kerana pengetahuan peta dan koordinasi pasukan adalah keperluan mutlak untuk berjaya.

 • Platform:
 • Model Harga: Dibayar
 • Beli:$ 19.99

20. Dunia tangki

Dunia tangki

Adakah anda kekasih pergaduhan tangki? . World of Tanks adalah permainan perang MMO yang mempunyai kenderaan perisai abad ke-20 termasuk kenderaan perisai ringan, tangki berat, dan senjata api sendiri.

 • Platform: PC, MacOS, Xbox 360, Xbox One, PS4, Android
 • Model Harga: Bebas bermain dengan ciri berbayar pilihan
 • Percuma

21.

Guruh Perang

. Dibangunkan oleh Gaijin Entertainment, Warthunder adalah simulasi kenderaan tentera PVP, yang menampilkan kerosakan kenderaan yang realistik dan perlawanan permainan berasaskan pasukan. .

 • Platform: PC, MacOS, Linux, GeForce Now, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S
 • Percuma untuk bermain dengan ciri berbayar pilihan
 • Muat turun:Percuma

22. Minecraft

Cherry Grove Biome di Minecraft

Salah satu permainan video terbesar sepanjang masa, Minecraft adalah tajuk kelangsungan hidup, di mana pemain mempunyai kebebasan melakukan apa sahaja yang mereka mahukan di kotak pasir yang luas. Permainan ini kini mempunyai dua versi untuk pemain untuk mencuba – versi Java asal yang membolehkan modding tersuai oleh komuniti, dan edisi bedrock berbayar yang boleh didapati di PC dan konsol.

 • Model Harga:Dibayar, disertakan dengan langganan Pass Game Xbox
 • Beli:$ 29.99

23.

30 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk PC Anda Boleh Main (Percuma dan Dibayar)

League of Legends adalah yang lain salah satu mobas teratas di luar sana Dan ia adalah pesaing langsung kepada Dota 2. Ia adalah MOBA yang jauh lebih kompleks apabila dibandingkan dengan Dota 2. League of Legends adalah satu lagi permainan yang sangat dimainkan dan mempunyai adegan eSports yang sangat besar yang menyokongnya yang menjadikannya satu lagi permainan yang menarik.

Permainan ini menggabungkan banyak ciri baru dan unik kepada genre MOBA yang menjadikannya lebih unik daripada Dota 2 dan mengubah keseluruhan permainan sedikit. Sekiranya anda mahukan MOBA yang kurang kompleks dan pantas maka League of Legends adalah yang sempurna untuk anda. Ia cukup mudah apabila anda melengkapkan tutorial.

24.

Stardew Valley

. Namun, dengarlah kami. Dengan penambahan mod co-op ke dalam permainan, ia pada dasarnya berubah menjadi permainan dalam talian yang hebat yang pemain dapat bekerjasama untuk mengalami. .

 • Platform:
 • Model Harga: dibayar
 • $ 14.99

25.

Foxhole

Pernah mahu menjadi sebahagian daripada perang yang sentiasa berubah di pelbagai bahagian peta? . Permainan dalam talian berbilang pemain secara besar -besaran, Foxhole melemparkan ribuan pemain di dunia yang berterusan di mana mereka membentuk dan memutuskan hasil perang dalam talian. Pemain boleh menyertai salah satu daripada dua puak dan kemudian menerima peranan untuk membantu pasukan mereka. Ini boleh terdiri daripada menjadi seorang perubatan, jurutera, penembak tepat, askar barisan hadapan, dan banyak lagi. Teamplay dan komunikasi mengambil peranan utama, kerana satu kesilapan boleh menyebabkan puak kehilangan bahagian tertentu peta.

 • Pc
 • Model Harga: Dibayar
 • Beli:$ 29.99

26. Warframe

Warframe

Ini adalah satu lagi permainan yang perlu anda periksa jika anda sedang mencari permainan PC dalam talian. . .

 • PC, Nintendo Switch, Xbox One, PS4
 • Model Harga: Bebas bermain dengan ciri berbayar pilihan

. Terraria

Terraria

campuran sempurna dari segalanya, Sama ada kelangsungan hidup, kerajinan, perlombongan, atau platformer. . Grafik retro menjadikannya lebih menarik dan permainan membolehkan anda melombong, membuat, membina, dan melawan jalan anda melalui tahap mencari khazanah dan rampasan. Ia bercampur -campur Unsur RPG dengan ciri permainan unik Minecraft dan membawa anda mengambil baru dalam genre. Anda dapat meneroka gua-gua yang penuh bahaya untuk barang rampasan dan khazanah yang jarang berlaku.

 • PC, MacOS, Linux, Android, iOS, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Xbox 360, PS3, PS Vita, Wii U, Windows Phone
 • Model Harga: Dibayar
 • Muat turun: $ 9.99

28.

Habis hari 2

Pernah mahu hidup fantasi menarik heist besar dengan rakan -rakan anda, sama seperti di lautan filem Hollywood Eleven? . . Anda juga membantu Tony Montana dari Scarface dan John Wick. Para pemain mendapat pelbagai cara untuk mendekati heist, di mana mereka boleh pergi senjata api atau diam. .

Payday 2 telah mendapat sokongan tahun dari pemaju dalam bentuk DLC, yang menambah kad kemahiran baru untuk pemain, watak -watak baru yang boleh dimainkan, heists baru, topeng baru, dan banyak lagi. . Lagipun, Paydays adalah hari terbaik bulan ini!

. GTA Online

30 Permainan Dalam Talian Terbaik Untuk PC Anda Boleh Main (Percuma dan Dibayar)

Yang belum bermain Grand Theft Auto? Kami agak pasti kami semua berada di kasut Tommy Vercetti, berjalan melalui Naib Bandar, dan kami telah bersuara dengan CJ dan krew di Grove Street. Nah, dengan GTA V, kami kembali ke dunia San Andreas, Dan cara apa yang lebih baik untuk memeluk kekacauan sepenuhnya GTA, selain memainkannya dalam talian dengan banyak orang lain melakukan semua yang boleh anda lakukan dalam permainan?

 • Platform: PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360
 • Model Harga: Dibayar
 • Beli:$ 14.80

30. Laut pencuri

Bulat dari senarai adalah salah satu permainan dalam talian kegemaran saya, Sea of ​​Thieves. Dibangunkan oleh Rare, yang terkenal dengan karya mereka di Donkey Kong Country, dan Goldeneye 007, Sea of ​​Thieves adalah tajuk Pvpve dalam talian. . Walau bagaimanapun, di setiap sudut laut terletak kapal hantu, pulau dengan rangka, dan risiko sabotaj dari pemain berpotensi.

 • Model Harga: Dibayar
 • Beli:$ 39.99

Mudah -mudahan, anda akan menikmati setiap permainan dalam senarai ini. Terdapat banyak permainan dalam talian lain untuk PC di luar sana, tetapi ini adalah yang menarik minat kami. .

9 permainan maya untuk bermain apabila anda tidak dapat bersama

Tutup jarak dengan permainan yang menyeronokkan yang boleh anda mainkan dari keselesaan rumah yang berasingan.

.

Dikemas kini pada 2 Jun 2022

Berhubungan dengan orang lain secara digital adalah sebahagian daripada irama harian kami. Sama ada sembang FaceTime yang kerap dengan rakan baik anda atau makan malam zum mingguan dengan keluarga anda, anda mungkin mendapati diri anda berhubung dengan orang lain lebih kerap dengan semua teknologi yang ada. Anda juga boleh mengambil kelas seni dalam talian bersama rakan. . Dari Digital Mengambil Permainan Klasik Kita semua suka perhimpunan digital untuk semua, cuba sembilan permainan dalam talian ini untuk kumpulan.

Jackbox.TV

. Lebih baik, ia direka dengan bijak dan mudah digunakan! . Untuk menyertai, tuan rumah memulakan permainan dan semua pemain pergi ke JackBox.TV untuk memasukkan kod empat huruf. .

Meningkatkan semangat korporat apabila anda tidak berada di ruang fizikal yang sama boleh menjadi sukar, tetapi ini mungkin cara untuk melewati halangan. . Anda boleh menyertai permainan awam atau memulakan yang peribadi, bermula pada $ 45 setiap pasukan. Pilihannya banyak: trivia slam, melarikan diri ke muzium, dan banyak lagi. Ketahui lebih lanjut di sini.

Permainan snap

Sekiranya anda pengguna Snapchat, anda beruntung, kerana anda boleh mula bermain permainan snap … sekarang. Tanpa memuat turun sesuatu yang baru, buka snapchat, klik pada ikon roket di sebelah kanan bar sembang dan anda boleh memilih dari pelbagai pilihan. !, . !

Kad Terhadap Kemanusiaan

. Terima kasih kepada PlayCards.IO, yang mengambil permainan kad dewasa yang popular ini dan menjadikannya maya, kini anda boleh bermain melalui telefon atau sembang video anda. Walaupun secara teknikalnya disebut “tidak sensitif jauh,” idea itu sama, dan untuk memulakan, anda menghantar mesej kepada semua orang ke bilik permainan peribadi dan peribadi.

. . Menyeronokkan untuk semua peringkat umur dan cara untuk mencabar artis dalaman anda, penjana perkataan gambar ini dimainkan melalui telefon atau desktop anda. Langkah-langkah tanpa brainer menjadikannya mudah untuk mendail dalam: Pilih pasukan untuk bermain terlebih dahulu dan melantik laci. . Mari kita harap kemahiran menulis skrin sentuh anda sampai ke paras.

!

Kita semua memberitahu sedikit kebohongan putih kadang -kadang, betul? Kebanyakannya tidak berbahaya dan bermaksud untuk meningkatkan ego anda ketika mereka memerlukan jaminan, kadang -kadang fibbing adalah kejahatan yang diperlukan. Terutama jika anda ingin memenangi psikologi!, permainan maya di mana anda digalakkan berbohong. . . Sekiranya anda meyakinkan orang -orang pembohongan anda adalah kebenaran -kerana, ‘psyching’ mereka -anda menang mata.

Uno

Permainan kad yang dikasihi yang biasa anda mainkan pada percutian musim panas dan di tempat duduk belakang kereta semasa perjalanan jalan panjang telah diberikan peningkatan digital. . Mungkin kami mencadangkan panggilan video pada masa yang sama supaya anda dapat bersenang -senang ketika anda akan menang?

Mario Kart Tour

. Walaupun ia mungkin tidak menyeronokkan kerana duduk di tempat duduk pemandu dan menghidupkan roda, anda masih akan mendapat kadar jantung anda ketika anda cuba mengalahkan Luigi atau Princess Peach untuk tempat pertama. Muat turun aplikasinya, jemput sehingga tujuh rakan lain, dan lantai!

Ada sesuatu tentang monopoli yang abadi dan tidak menentu. . Kami mengesyorkan juga perbualan video terbuka supaya anda dapat melihat satu sama lain semasa anda melancarkan dadu, membeli harta, dan berusaha sebaik mungkin untuk menjauhkan diri dari penjara. Versi ini hanya membolehkan empat pemain, jadi pilih dengan teliti.