7 Permainan Bola Sepak Terbaik di PC, 6 Permainan Bola Sepak Terbaik di PC pada tahun 2023 – Komputer Sejarah

6 permainan bola sepak terbaik di PC pada tahun 2023

Permainan ini menawarkan beberapa pilihan permainan yang dapat membuat anda sibuk selama berjam -jam. “Play Quick” menawarkan satu perlawanan atau kejohanan yang boleh anda mainkan bersendirian atau bersama rakan (baik dalam talian dan individu). “Permainan kemahiran” menguji kemahiran bola sepak anda semasa anda berlatih lulus dan langkah lain. Dalam pilihan “Kerjaya”, anda boleh menjadi pemain atau pengurus dan melalui keseluruhan permainan yang mengendalikan kerjaya mereka dan membuat pilihan untuk mereka. Terdapat banyak pilihan lain juga, termasuk “Pasukan Ultimate” dan “Moments”.

7 permainan bola sepak terbaik di PC

Populariti permainan bola sepak di mana -mana konsol permainan video selalu cukup besar. Ia adalah sukan yang sangat popular di seluruh dunia, dan sebagai komputer telah bertambah baik, mereka yang berada di PC telah ditarik ke arah permainan juga.

Apakah tujuh permainan bola sepak terbaik di PC sekarang? Sekiranya seseorang mencari realisme, gaya arked, atau gabungan kedua -duanya, ini adalah pilihan terbaik untuk dipertimbangkan.

Perkara penting yang perlu diingat adalah bahawa spesifikasi perlu berada pada tahap minimum tertentu untuk permainan untuk dilakukan seperti yang sepatutnya di komputer. Komputer dari sedekad yang lalu mungkin tidak akan menjalankan grafik yang tinggi pada tahap yang optimum.

1. FIFA

Selama bertahun -tahun, FIFA telah menjadi standard emas untuk permainan bola sepak di mana -mana platform. Walaupun terdapat banyak sebab orang boleh kecewa dengan permainan, ia masih kelihatan yang terbaik dan mempunyai kebanyakan pemain membelinya setiap tahun. Mereka yang mencari jenis permainan keseluruhan terbaik yang dapat mereka temui memaparkan semua pemain kegemaran mereka tidak mempunyai pilihan selain pergi dengan FIFA.

Setiap tahun, FIFA tahu bahawa pilihan lain cuba mendorong mereka sedikit. Mereka memperkenalkan mod baru, permainan semula sebanyak mungkin, dan mengimbangkan segala-galanya untuk menjadikannya simulasi yang benar. Walaupun ia mungkin bermain sedikit arcade untuk sesetengah orang, yang lain merasa seperti itu adalah permainan yang mereka benar-benar dapat membenamkan diri dan pergi dari situ.

Pembebasan terbaru FIFA mempunyai lebih daripada 700 kelab dan 17,000 pemain sebenar. Pasukan Ultimate menambah 100 ikon untuk dimainkan, menggabungkan pemain semasa dengan hebat bersejarah. Dengan 2022 di sekitar sudut, EA Sports mungkin mempunyai lebih banyak ciri baru untuk cuba mengekalkan tempat mereka sebagai permainan bola sepak simulasi terbaik di dunia.

. Ia bernilai meneroka sedikit untuk lebih banyak realisme.

Kelebihan

 • Satu tan lesen pemain, kelab, dan stadium
 • Tambah legenda
 • Mod kerjaya yang lebih baik

 • Permainan terasa sedikit basi kepada beberapa
 • Komentar mengambil langkah mundur

2. Pro Evolution Soccer (Efootball PES)

Pro Evolution Soccer (kini dikenali sebagai Efootball PES) selalu dilihat sebagai underdog yang pergi untuk mahkota yang dipegang oleh FIFA. Sebilangan orang bersumpah bahawa ini adalah permainan yang lebih baik antara kedua -duanya, tetapi ia tidak mempunyai banyak lesen untuk menampilkan pemain dan pasukan dari seluruh dunia.

Di mana ia membuat sesuatu adalah hakikat bahawa permainan sangat kukuh. Ia mungkin tidak bermain secepat FIFA, tetapi sesetengah orang menyukainya kerana ia menyerupai bola sepak sebenar. Daripada permainan yang menjaringkan tinggi atau lawan dalam talian mencari eksploitasi yang berbeza, ia sebenarnya menyerupai taktik bola sepak.

Melewati beberapa batasan pelesenan pasti membuktikan mencabar, tetapi peminat setia berpegang dengan permainan hingga akhir. Ini adalah alternatif yang bagus untuk FIFA, dan kedua -dua jenama itu saling mendorong setiap langkah.

Kelebihan

 • Permainan terasa nyata
 • Grafik yang lebih baik di sekeliling
 • Permainan dalam talian terasa lebih baik

Keburukan

 • Mengecewakan melihat beberapa pasukan besar tidak dilesenkan

3. Pengurus Bola Sepak

Tidak semua orang 100% berminat dengan permainan sebenar dengan permainan video. Ada sesuatu yang boleh dikatakan kerana merendam seseorang untuk menguruskan pasukan bola sepak sebenar mereka dan pergi dari situ. Bagi mereka yang menikmati aspek permainan video, pengurus bola sepak mungkin yang terbaik dari yang terbaik.

Ia menjadi terperinci sebagai pengurus yang lebih baik daripada FIFA atau Pro Evolution Soccer yang pernah bermimpi. Ia tidak mempunyai tindakan peringkat tinggi yang orang bermain menentang rakan-rakan mereka, tetapi ia lebih banyak permainan pemain tunggal di mana pemain boleh berpura-pura seperti mereka pemilik kelab bola sepak sendiri.

Ini jelas bukan untuk semua orang, tetapi ia patut dicuba sebagai permainan pengurus yang benar di luar sana. .

Kelebihan

 • Sangat berorientasikan terperinci
 • Sepenuhnya disesuaikan
 • Senang dijemput dan bermain di sana sini

Keburukan

 • Tidak mempunyai jenis permainan yang dikehendaki oleh beberapa pemain bola sepak
 • Boleh sedikit membosankan

4. Bola Sepak, Taktik & Kemuliaan

Dengan gabungan strategi dan permainan sebenar, bola sepak, taktik & kemuliaan mungkin menjadi pilihan yang patut diterokai. Ini bukan yang terbaik dari yang terbaik dalam kategori, tetapi ia berfungsi dengan baik untuk menggabungkan kedua -dua dan memberi orang pilihan kasual yang mereka dapat menikmati.

Grafik mungkin mudah, tetapi mereka sangat lancar dan membolehkan permainan yang cukup realistik. Tidak setinggi keluk pembelajaran bermula, tetapi memerlukan masa untuk menjadi hebat dalam permainan ini.

Dengan kekurangan pelesenan menggunakan pemain sebenar, sesetengah mungkin akan dimatikan dengan serta -merta. .

Kelebihan

 • Menjaga realisme di sekitar
 • Murah

Keburukan

 • Tidak mempunyai lesen pemain/pasukan sebenar
 • Luar talian menjadi sedikit basi

5. Kopinato All-Stars

Melihat di luar beberapa tajuk utama dalam bola sepak, Kopinato All-Stars adalah salah satu cara untuk pergi. Ia dimaksudkan untuk banyak tindakan, dan pastinya sedikit gaya arked dengan beberapa kuasa besar untuk setiap pemain.

Mereka yang sanggup mencubanya bahawa ia cukup mudah dipelajari, dan ada cukup pilihan yang disesuaikan untuk menjadikannya menyeronokkan untuk dimainkan berulang kali.

Orang akan mendapat jenis grafik yang mereka gunakan dari permainan lain untuk membuat senarai ini, tetapi itu bukan mengapa orang bermain permainan ini di tempat pertama. Lebih lanjut mengenai mendapatkan cabaran yang pantas, mudah dipelajari, dan kecanduan bermain.

Kelebihan

 • Permainan yang sangat kreatif secara keseluruhan
 • Mudah dipelajari
 • Untuk semua peringkat umur

Keburukan

 • Tidak begitu realistik
 • Tiada berbilang pemain dalam talian

6.

Setiap perlawanan dalam senarai ini memerlukan wang untuk bermain kecuali untuk mogok bola sepak. Itulah sebabnya sesetengah orang yang hanya peminat sukan santai akan tertarik ke arah permainan ini di komputer dan bukannya pergi dengan sesuatu yang lain. Ia dapat memenuhi keinginan untuk bermain, dan ia tidak sukar untuk melompat ke dalamnya.

Permainan ini cukup bagus untuk simulasi, walaupun grafik tidak setanding berbanding dengan beberapa permainan lain untuk membuat senarai ini. Mereka juga kekurangan pelesenan yang dibawa oleh permainan lain ke meja. Orang mungkin tidak merasa seperti mereka merendam diri dalam permainan jika pelesenan tidak ada.

Pemogokan bola sepak pasti salah satu yang masuk akal untuk pelbagai jenis pemain di luar sana. Selagi orang sanggup mengambil peluang untuk sesuatu yang berbeza, ini memuat turun dan mencuba.

Kelebihan

 • Sangat mudah untuk mula bermain
 • Memenuhi kedua -dua pemain kasual dan serius
 • Ia percuma untuk bermain

Keburukan

 • Permainan kadang-kadang terasa terlalu banyak seperti membayar untuk menang
 • Masalah pemuatan kecil muncul terlalu kerap

7. Liga Roket

Hanya kira -kira semua orang pada suatu ketika telah mendengar tentang Liga Roket. Walau bagaimanapun, ia boleh menjadi agak kontroversial ketika membuat senarai untuk permainan bola sepak, kerana ia hanya longgar dihubungkan dengan sukan ini. Ia masih patut disebut kerana begitu banyak orang memainkannya, terutama di PC.

Apa yang Orang Dapatkan adalah jenis permainan bola sepak arked yang menggunakan kenderaan dan mesin bukan pemain. Ia sangat kompetitif dalam talian, dan sesetengah orang telah hidup bermain permainan ini selama bertahun -tahun. Malah orang yang tidak pernah bermain sebelum ini boleh mendapatkan kaki mereka basah dan melihat apakah itu adalah sesuatu yang mereka nikmati.

Kelebihan

 • Bermain gaya arked untuk tindakan pantas
 • Banyak pilihan yang disesuaikan
 • Bermain dalam talian yang berkualiti

Keburukan

 • Bukan bola sepak yang benar
 • Boleh sedikit menggembirakan bagi orang yang baru bermula

Pilihan atas kami

Banyak syarikat yang berbeza telah mengeluarkan pesaing untuk mengambil FIFA, tetapi tidak ada yang dapat memadankan nilai keseluruhan mereka. FIFA adalah satu -satunya cara untuk pergi untuk mereka yang ingin melakukan sedikit perkara dan bermain dengan pemain bola sepak pro sebenar.

Permainan ini berjalan dengan lancar pada PC yang direka untuk mengendalikan grafik terkemuka, dan komuniti dalam talian cukup kuat sehingga orang masih dapat mencari permainan pada waktu yang cukup banyak.

Terdapat juga pilihan untuk tidak perlu pergi dalam talian, memilih permainan luar talian yang sangat mendalam memandangkan grafik, pelesenan, dan realisme keseluruhan.

Permainan bola sepak terbaik di platform lain:

6 permainan bola sepak terbaik di PC pada tahun 2023

Permainan bola sepak terbaik di PC

Beratus -ratus permainan video dikeluarkan setiap tahun, dan salah satu genre yang paling popular adalah permainan sukan. . Jika anda seorang kekasih bola sepak dan pemain permainan permainan mencari permainan bola sepak terbaik di PC, anda telah sampai ke tempat yang betul. Berikut adalah enam pilihan utama kami untuk permainan bola sepak terbaik di PC untuk 2023.

Pangkat Nama Ciri-ciri terbaik
#1 FIFA 23 Salah satu pilihan permainan bola sepak terbaik sejak tahun 1993.
#2 Pro Evolution Soccer (PES) 2020 Ciri -ciri permainan yang realistik untuk peminat bola sepak yang benar.
#3 Liga Roket Permainan yang menyeronokkan untuk orang yang suka kereta dan bola sepak.
Pengurus Bola Sepak 2023 Menawarkan permainan untuk pengguna yang lebih suka menguruskan bermain.
#5 Kopanito All-Stars Soccer Permainan gaya arked yang bagus untuk kanak-kanak dan orang dewasa bermain.
#6 Iosoccer Sepenuhnya bebas bermain.

FIFA 23

FIFA 23 adalah perlawanan akhir dari EA dan FIFA sebagai satu pasukan. Kedua -dua syarikat itu tidak dapat mencapai perjanjian pelesenan dan memecahkan hubungan profesional mereka pada tahun 2022. . FIFA menjadikannya berbaloi, dengan bermain silang dalam talian penuh antara konsol yang berbeza dan visual yang dikemas kini.

Permainan ini menawarkan beberapa pilihan permainan yang dapat membuat anda sibuk selama berjam -jam. “Play Quick” menawarkan satu perlawanan atau kejohanan yang boleh anda mainkan bersendirian atau bersama rakan (baik dalam talian dan individu). “Permainan kemahiran” menguji kemahiran bola sepak anda semasa anda berlatih lulus dan langkah lain. Dalam pilihan “Kerjaya”, anda boleh menjadi pemain atau pengurus dan melalui keseluruhan permainan yang mengendalikan kerjaya mereka dan membuat pilihan untuk mereka. Terdapat banyak pilihan lain juga, termasuk “Pasukan Ultimate” dan “Moments”.

FIFA 23 mempunyai lebih daripada 700 kelab dengan lebih daripada 17,000 pemain. Anda akan mempunyai 100 ikon untuk dimainkan, pilihan permainan wanita, dan hypermotion2, yang menjadikan permainan lebih realistik. Bermain di PC juga bermakna anda akan dapat mengakses mod dari beberapa komuniti modding yang berbeza.

Ramai pemain telah meluluskan semua kemas kini. Walau bagaimanapun, ada yang menyatakan bahawa ia menjadikan permainan sedikit lebih perlahan daripada rakannya yang lebih tua. The Lag nampaknya menjadi masalah bagi sesetengah pengguna, terutama ketika bermain ‘bermain cepat’ dengan orang lain.

Kelebihan Keburukan
Anda boleh memilih untuk memilih lebih dari 100 ikon untuk digunakan. Permainan lebih banyak daripada siaran yang lebih lama.
Permainan ini menawarkan liga wanita.
Terdapat banyak pilihan permainan untuk dipilih.

Pro Evolution Soccer (PES) 2020

Pro Evolution Soccer dengan mudah boleh digambarkan sebagai pesaing terbesar FIFA. Sehingga 2021. Malangnya, permainan ini tidak lagi dikemas kini dan telah dinamakan semula sebagai Efootball: PES untuk tahun -tahun akan datang. Ini kerana pencipta dan syarikat permainan kehilangan banyak lesen utama.

Permainan PES terakhir dikeluarkan pada tahun 2020, dan itulah permainan yang akan kita bincangkan. Nasib baik, Pes 2020 masih berjalan lancar dan mempunyai beberapa pemain setia, dengan alasan yang baik. Pertama, mari kita dapatkan con utama – permainan tidak mempunyai lesen untuk semua pemain dan pasukan di seluruh dunia. Bagi sesetengah pemain, ini adalah kekecewaan kerana mereka tidak dapat bermain pemain kegemaran mereka.

Sekiranya con itu tidak mengganggu anda, permainan masih menyeronokkan untuk bermain dan patut dicuba. Pertama, ia sangat realistik, dan langkah -langkahnya tidak dapat diramalkan. Anda boleh bermain permainan ini selama berjam -jam dan masih mencari langkah dan pilihan baru untuk digunakan. Grafik juga jelas dan terasa nyata, menarik anda ketika anda menjadi superstar bola sepak.

Bermain dalam talian boleh ketinggalan sedikit, tetapi ini biasa untuk banyak permainan dalam talian, termasuk FIFA 23. Walaupun dengan ketinggalan, grafik dan gerakan cukup lancar, dan masa tunggu di lobi untuk permainan dalam talian biasanya cepat.

Kelebihan Keburukan
Jika anda bermain dalam talian, lobi tidak mempunyai masa menunggu lama sebelum anda boleh bermain perlawanan baru. Permainan jatuh ketika bermain dalam talian.
Permainan ini menawarkan permainan yang realistik untuk orang yang ingin merasa seperti mereka adalah sebahagian daripada sukan ini. Permainan ini kehilangan lesennya untuk banyak kelab dan pemain yang berbeza.
Terdapat langkah dan hasil yang berbeza yang rawak, menjaga permainan menarik.

Liga Roket

Jika idea kereta dan kenderaan bermain bola sepak tidak meletakkan anda, Rocket League adalah permainan bola sepak PC yang menyeronokkan yang mempunyai beribu -ribu peminat. Permainan yang unik, seperti biliard bergantung pada kemahiran anda dengan melapisi tembakan. Ia juga termasuk gerakan bola sepak seperti dapat menjumpai kereta keluar dari kedudukan dan menjalankan rumput.

Sebahagian daripada keseronokan dengan permainan ini ialah anda boleh memilih kenderaan anda, termasuk kereta yang lebih besar seperti trak raksasa. Kenderaan yang anda pilih sama ada akan membantu atau menghalang anda. Pilihan anda akan mempengaruhi bagaimana anda boleh bergerak dan berpaling semasa permainan.

Satu lagi permainan ini ialah anda mendapat ganjaran semasa bermain. Anda akan menerima ganjaran apabila anda melaksanakan asas, seperti memusatkan bola atau menjaringkan gol. Ini adalah pengalaman yang menyeronokkan jika anda cenderung lebih kompetitif. Sekiranya anda lebih suka bermain secara santai, anda juga boleh melakukannya, dan anda boleh bermain sendiri, dengan rakan, atau dalam talian.

Bersama-sama dengan cara anda bermain, anda juga boleh memilih mod permainan anda, termasuk sesi parti, “Hari Snow” (bermain bola sepak dengan puck hoki di salji), dan “gelung” (pilihan yang diilhamkan oleh bola keranjang). Setiap mod permainan memberi anda pilihan untuk bermain secara kaitan, bersaing, atau secara peribadi.

Kelebihan Keburukan
Terdapat beberapa pilihan permainan. Ini bukan permainan “bola sepak” yang benar, jadi ia tidak realistik.
Kenderaan menyeronokkan untuk menyesuaikan dan mencuba.
Anda menerima ganjaran semasa bermain, yang menyeronokkan jika anda bersaing.

Pengurus Bola Sepak 2023

Jika anda lebih suka menguruskan pasukan bola sepak dan bukannya bermain permainan, permainan pengurus bola sepak 2023 adalah pilihan terbaik untuk anda. Permainan pemain tunggal ini menjadi terperinci mengenai bagaimana ia menjadi pengurus pasukan bola sepak. Walaupun ia bukan permainan yang menawarkan tindakan peringkat tinggi, ia sesuai untuk mereka yang lebih suka permainan strategi.

Semasa permainan, anda akan menjadi pengurus pasukan, CFO, dan banyak lagi. Anda boleh menghabiskan berjam -jam untuk pengambilan, jadual latihan, PR, dan pengakap, atau memberi tumpuan kepada perlawanan bola sepak dan membantu pasukan menang. Walaupun anda memberi tumpuan kepada kedua -dua bahagian belakang dan depan pengurusan, anda boleh dengan mudah bermain permainan ini selama berjam -jam dan masih belum selesai.

Pengurus Bola Sepak 2023 juga mempunyai komuniti modding yang baik, jika itu sesuatu yang anda minati. Mereka telah dapat menyediakan mod untuk menambahkan lencana dan wajah ke permainan, menjadikannya lebih realistik untuk dimainkan.

Kelebihan Keburukan
Permainan ini termasuk mod jika anda bermain di PC. Ia boleh menjadi luar biasa untuk pemain kasual kerana pengurusan semasa permainan sangat tangan.
Ini bagus untuk pemain strategi yang suka menguruskan pelbagai bahagian permainan.

Kopanito All-Stars Soccer

Kopanito All-Stars Soccer adalah permainan gaya arked yang menawarkan gaya kartun untuk orang yang tidak memerlukan atau mahu permainan yang realistik. Bahagian terbaik mengenai permainan ini ialah anda boleh bermain dalam talian dengan orang sebenar, atau bermain menentang AI jika bermain sendiri di rumah anda.

Permainan ini juga mudah dipelajari dan mempunyai kawalan mudah untuk dimainkan. . Tidak seperti permainan lain dalam senarai kami, Kopanito All-Stars Soccer tidak realistik dan permainan 2D tidak memberi tumpuan kepada statistik pemain bola sepak atau nama-nama. Sebaliknya, ia menggunakan anda, pemain, untuk menjaringkan gol dan melihat sejauh mana anda boleh mendapatkan.

Permainan ini boleh didapati secara percuma dalam talian, atau anda boleh membelinya di Steam untuk dapat bermain di luar talian. Ia boleh didapati di Windows, MacOS, dan Steamos + Linux. Jika anda bermain di macOS, permainan tidak akan berfungsi pada macOS 10..

Kelebihan Keburukan
Permainan ini mesra kanak-kanak, tetapi ia juga dinikmati oleh orang dewasa. Permainan ini tidak berfungsi untuk macOS 10.15 Catalina atau ke atas.
Permainan ini mudah dipelajari dan tidak termasuk terlalu banyak penyesuaian, jadi anda boleh melompat terus bermain.
Anda boleh bermain dengan AI atau bermain dalam talian dengan pemain sebenar.

Iosoccer

Iosoccer adalah permainan bola sepak dalam talian percuma yang menawarkan permainan multiplayer yang kompetitif dalam permainan jalan 4v4, perlawanan 8v8, atau permainan berdasarkan sehingga 11 pemain setiap sisi. Ia sangat disesuaikan, dan anda boleh membuat pemain, peta, dan sarung tangan anda sendiri.

Permainan ini berdasarkan prestasi khusus anda, termasuk langkah anda seperti menembak dan lulus. Anda boleh menonton replay segera dan sorotan setiap permainan yang anda mainkan, tetapi tidak ada kempen permainan.

. .

Sudah tentu, tiada permainan tanpa keburukannya, termasuk iosoccer. Ramai pengguna mengatakan komuniti dalam talian boleh menjadi toksik. Kecuali anda mempunyai pelayan khusus, anda mungkin perlu bermain dengan orang yang anda tidak dapat bersama. Satu lagi aduan ialah permainan tidak dikemas kini dengan kerap, menyebabkan ketinggalan dan isu yang tidak ditetapkan dengan segera.

Keburukan
. Anda mungkin tidak menyukai komuniti yang anda mainkan.
Sangat mudah menyesuaikan pemain anda dan memilih antara peta yang berbeza. Permainan ini tidak dikemas kini seberapa kerap yang sepatutnya.
Anda boleh menggunakan pelayan khusus jika anda ingin bermain dengan rakan.

6 permainan bola sepak terbaik untuk PC pada tahun 2023 membungkus

Jika anda seorang peminat bola sepak dan permainan cinta di PC anda, senarai ini termasuk permainan kami yang paling disyorkan yang pasti akan menghiburkan anda selama berjam -jam. Sama ada anda lebih suka peranan pemain bola sepak, menjadi pengurus di luar, bermain dengan anak -anak anda, atau hanya bermain pada masa anda sendiri, semua permainan ini menawarkan keseronokan untuk semua orang.

6 permainan bola sepak terbaik di PC pada tahun 2023 Soalan Lazim (soalan yang sering ditanya)

Adakah terdapat permainan bola sepak yang baik di PC?

Terdapat banyak permainan bola sepak PC yang bagus di luar sana, termasuk enam yang telah kami disenaraikan di atas. Jika anda mahukan lebih banyak pilihan permainan bola sepak, cuba lihatlah Kickmen, Super Arcade Football, Taktik Bola Sepak, atau Pixel Cup Soccer 17.

Adakah Piala Dunia di FIFA 23?

. Sebagai pemain, anda boleh mengalami kejohanan dalam permainan.

Adakah FIFA atau PES lebih baik?

Itu bergantung pada bagaimana anda suka permainan. Sekiranya anda menikmati permainan yang lebih mudah untuk bermain, cubalah FIFA. Sekiranya anda menikmati pengalaman permainan yang lebih realistik, PES adalah pilihan yang lebih baik. Perlu diingat bahawa PES tidak lagi dikemas kini atau menawarkan permainan baru, jadi anda perlu memainkan versi lama.

Mengapa FIFA kini dipanggil FC?

FIFA kini dipanggil FC (untuk 2024 dan seterusnya) kerana IFA dan EA Sports tidak mencapai perjanjian pelesenan baru.

?

. Beberapa permainan termasuk Pengurus Bola Sepak 2023, We Are Football, dan Efootball 2023.

Muat turun permainan bola sepak percuma untuk Windows – Perisian & Aplikasi Terbaik

Program ini tidak dapat dimuat turun lagi. Lihatlah FIFA 15 UT untuk Windows 8. FIFA 14 akhirnya tiba percuma untuk Windows 8. Ea meletakkan yang paling kuat.

Pro Evolution Soccer 6

Pro Evolution Soccer 6

Pratonton Treler untuk Pro Evolution Soccer 6

Muat turun percuma untuk Windows

Pro Evolution Soccer 6 adalah permainan percuma yang baik hanya tersedia untuk Windows, yang dimiliki oleh Kategori PC Games dengan subkategori pelbagai utiliti (lebih banyak.

 • Tingkap
 • Pro Evolution Soccer
 • Pro Evolution Soccer untuk Windows
 • bola sepak
 • bola sepak percuma
 • permainan bola sepak

Liga Roket

Liga Roket

Permainan bola sepak kenderaan gaya arked

Muat turun percuma untuk Windows

Rocket League adalah permainan bola sepak gaya arked, di mana kereta bertindak sebagai pemain di lapangan. Dengan kemas kini penambahbaikan yang kerap, pemaju epik permainan telah.

 • Tingkap
 • permainan arked
 • Permainan Arked untuk Windows
 • Permainan Arcade untuk Windows 7
 • Permainan Arcade untuk Windows Percuma
 • Permainan arked percuma

Liga Bola Sepak Bola Sepak 19

Liga Bola Sepak Bola Sepak 19

Pengurus Bola Sepak 2019

Muat turun percuma untuk Windows

Pengurus Bola Sepak 2019 kini tersedia untuk memuat turun dan memulakan pasukan anda sendiri dalam generasi ketiga yang sangat dijangka dalam permainan pengurusan bola sepak terbaik. A.

 • Tingkap
 • bola sepak
 • permainan bola sepak
 • Permainan Bola Sepak untuk Windows
 • Permainan Bola Sepak untuk Windows 10
 • Permainan Bola Sepak untuk Windows 11

FIFA Mobile Soccer

Permainan FIFA terbaik – setakat ini!

Muat turun percuma untuk Windows

Banyak permainan konsol berakhir dengan versi mudah alih tetapi sedikit yang benar-benar mengambil kira keperluan dan kehendak pemain mudah alih- sebaliknya hanya menggabungkan sesuatu.

 • FIFA
 • FIFA untuk Android
 • FIFA untuk iPhone
 • FIFA untuk Windows
 • FIFA untuk Windows 10

Pro Evolution Soccer 5

Kemas kini untuk membolehkan anda memainkan Piala Coca-Cola

Muat turun percuma untuk Windows

 • Tingkap
 • 5 permainan
 • 5 permainan untuk Windows
 • 5 Permainan untuk Windows Percuma
 • 5 permainan percuma
 • main permainan

Pro Evolution Soccer 2018 Lite

Versi Percuma ke PES 2018

Muat turun percuma untuk Windows

Pro Evolution Soccer 2018 Lite adalah versi percuma permainan bola sepak popular Konami, yang memberi tumpuan kepada musim 2017-18. Pada dasarnya adalah a.

 • Tingkap
 • bebas bermain permainan
 • versi lite
 • pelbagai permainan
 • pelbagai permainan untuk Windows
 • pelbagai permainan untuk tingkap percuma

Patch Pro Evolution Soccer 2013

Permainan PC percuma untuk Windows

Muat turun percuma untuk Windows

Pro Evolution Soccer 2013 Patch adalah permainan yang hebat, percuma hanya tersedia untuk Windows, menjadi sebahagian daripada permainan PC kategori dan telah dicipta oleh Konami.

 • Tingkap
 • Permainan PC
 • Permainan PC untuk Windows
 • Permainan PC untuk Windows 7
 • Permainan PC percuma

Pes 2014 patch

Kemas kini Patch Pro Evolution Soccer 2014

Muat turun percuma untuk Windows

Ini adalah kemas kini Konami rasmi untuk PES 2014. Memperbaiki semua pepijat yang ditemui ketika permainan pada asalnya dikeluarkan. Sekiranya anda mempunyai permainan untuk PC.

 • Tingkap
 • PES
 • PES untuk tingkap
 • PES untuk Windows 7
 • Pro Evolution Soccer