6 Strategi Penggunaan Fortnite Pro Untuk Memenangi Pergaduhan, Fortnite: 5 Strategi untuk Menewaskan Pemain Yang Lebih Baik Daripada Anda

Fortnite: 5 strategi untuk mengalahkan pemain yang lebih baik daripada anda

Nota: Artikel ini mencerminkan pandangan penulis sendiri.

Dari Bugha ke Mongraal: 6 Strategi Fortnite Pro Gunakan untuk memenangi pergaduhan (& bagaimana melakukannya)

Fortnite Kompetitif adalah dunia baru untuk pemain. Terdapat tenaga yang berbeza di dalam bilik ketika flipsiders menentang satu sama lain untuk menang besar. Metas baru, strategi, lokasi untuk rompakan, petua dan banyak lagi yang berkembang.

Menjadi pemain yang kompetitif adalah membuktikan menjadi yang terbaik dari yang terbaik dan menjadikan diri layak untuk kemenangan Royale. Terdapat petua dan cara tertentu yang pemain Fortnite seperti Clix, Bugha, Mongraal, Benjyfishy dan banyak lagi yang mengikuti untuk meningkatkan peluang mereka untuk menang.

Bagaimana kelebihan Fortnite melakukannya?

Fortnite Kompetitif telah mempengaruhi pemain kasual untuk melihat permainan dari perspektif yang berbeza sama sekali. Cranking 90 -an, terowong melalui binaan, mempunyai kawalan pada lawan mereka, pemain belajar dari kebaikan dan berpeluh dalam permainan mereka.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Berikut adalah beberapa petua mengenai bagaimana mereka melakukannya:

1) Lukis jalan rampasan

Cabaran pertama yang dihadapi oleh pemain dalam bab baru adalah menyesuaikan diri dengan peta baru dan pois. Komuniti biasanya memerlukan sedikit masa untuk mengenali semua lokasi di peta. Perkara seterusnya yang perlu mereka lakukan ialah memilih tempat pendaratan di mana terdapat kadar spawn dada 100%.

Ia juga menjadi mustahak bagi pemain untuk mengetahui persekitaran mereka yang mungkin membantu mereka dalam pertempuran (seperti web Spider-Man yang membantu pemain melantun dalam Bab 3 Musim 1).

Pemain Fortnite teratas seperti bugha pengakap lokasi yang berbeza dan memilih tempat mereka untuk mendapatkan tangan mereka dengan cukup senjata untuk pertarungan awal permainan.

2) menguasai sekurang -kurangnya 2 lokasi di peta untuk flexibilty yang lebih baik

Sebelum mana -mana cawan tunai, semua pemain pro fortnite mengamati racun yang berbeza yang mereka selesa dan dapat mencari rampasan yang baik. Adalah penting bahawa pemain tahu di mana mereka mendarat dan dapat mencari dada atau mengalami keadaan berpeluh.

Sebaik sahaja pemain sudah biasa dengan tempat kegemaran mereka, mereka dapat dengan mudah menakluknya dengan menghapuskan lawan mereka yang mendarat di sana. Pemain perlu sering menyemak lokasi drop mereka, yang akan dapat memberikan mereka kelebihan permainan berdasarkan set kemahiran mereka.

3) Berlari bukan langkah pengecut, ia adalah yang pintar

Adalah penting bagi setiap pemain untuk mengalami situasi pertempuran yang sengit di Fortnite Battle Royale. Tetapi kadang -kadang perkara boleh keluar dari tangan di mana pemain mungkin tidak dapat memenangi perjuangan mereka. Dalam senario ini, membawa rompakan traversal seperti penembak web dan launchpads menyediakan mobiliti dan boleh membantu mereka melarikan diri dari situasi di mana mereka mungkin dihapuskan.

Sebaik sahaja melarikan diri, menuai lebih banyak bahan, mencapai HP maksimum dan memuat semula senjata dapat membantu pemain menghadapi cabaran lain dan mengubah hasilnya yang memihak kepada mereka.

4) Bawa beban seimbang

Pemain Fortnite perlu sedar dengan beban mereka. Mereka mesti memilihnya dengan bijak untuk memenuhi keupayaan mereka untuk menggulingkan lawan mereka. Berlatih setiap hari dengan beban yang sama akan membantu pemain mendapat selesa dengan barang -barang mereka, terutama dalam bab baru Fortnite ini.

Adalah disyorkan bagi pemain untuk membawa keupayaan yang habis -habis, traversal, jarak jarak dekat dan panjang jarak jauh untuk menghasilkan beban yang seimbang.

5) “Amalan membuat sempurna”

Peta Amalan Kreatif Pengisaran seperti Realistik, Zon-Wars, 1V1S FFA, Pergaduhan Kotak dan banyak lagi yang dapat membantu pemain menghadapi senario tempur yang berbeza dan memenanginya. Pemanasan dalam mod kreatif sebelum memainkan pertandingan royale pertempuran adalah prestasi yang baik untuk meningkatkan kewaspadaan mereka, ingatan otot dan membuat keputusan cepat.

Sebaik sahaja dikuasai, ia dapat membantu para gelung mengembangkan lebih banyak taktik untuk memenangi perlawanan di Fortnite Battle Royale. Kelebihan seperti clix dan mongraal yang dipopulerkan kotak pergaduhan ke pangkalan pemain dan menunjukkan manfaat bagaimana kerja keras dan amalan dapat dibayar.

6) Menggunakan meta tidak beretika

Fortnite Bab 3 penuh dengan metas baru yang ditemui pemain pada minggu pertama itu sendiri. Dari penyembur SMG Stinger untuk melucutkan peti besi, masyarakat telah menggunakannya untuk kelebihan mereka untuk mendapatkan mahkota kemenangan mereka musim ini.

Di sisi lain, pro kompetitif melihat momen mereka dan mula menggunakannya untuk kelebihan mereka dalam mod permainan arena untuk memenangi perlawanan mereka.

Nota: Artikel ini mencerminkan pandangan penulis sendiri.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite: 5 strategi untuk mengalahkan pemain yang lebih baik daripada anda

Lobi Fortnite selalunya campuran dan pertandingan bakat dan kemahiran. Sebilangan lawan benar -benar mengerikan, sementara yang lain dapat menaikkan seluruh lobi tanpa melanggar peluh. Seperti yang berlaku, bagaimana seseorang menentang lawan dengan kemahiran yang unggul?

Walaupun terdapat banyak strategi yang dapat digunakan oleh para gelung untuk menangani lawan -lawan yang mahir ini, beberapa lebih dipercayai daripada yang lain. .

Nota: Senarai ini subjektif dan mencerminkan pandangan penulis sendiri.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Menggunakan strategi mudah ini di Fortnite dapat memberi pemain peluang berjuang melawan lawan mahir

1) Tetap mudah alih sepanjang masa

Kunci untuk mengalahkan lawan di Fortnite adalah untuk tidak membiarkan mereka cukup dekat untuk membunuh. Ini boleh dilakukan dengan terus bergerak. Pemain mesti terus bergerak sepanjang perlawanan untuk mengelakkan diserang hendap atau dikelilingi. Walaupun ini lebih mudah dikatakan daripada dilakukan, tidak mustahil.

Dengan begitu banyak barang mobiliti dan kenderaan yang terdapat di pulau itu, bergerak tidak sepatutnya menjadi masalah. Walaupun penyelesaian ini tidak menjamin kejayaan dalam setiap senario, ia akan memberi pemain atas pertempuran. Bilakah dan jika lawan cuba mengejar, mereka boleh disembur dari jauh untuk memastikan mereka disematkan.

2) Cuba licik

Fortnite bukan permainan terbaik untuk strategi stealth. Tidak ada mekanik yang membolehkan pertempuran stealth penuh. Sama seperti yang mungkin, pemain boleh menjadi licik semasa perlawanan. Mereka boleh menggunakan semak dan rumput tinggi untuk tetap tersembunyi dan tidak dapat melihat lawan.

Sebagai alternatif, mereka juga boleh menggunakan kulit tertentu seperti Groot yang membantu mereka menggabungkan ke dalam persekitaran dengan lebih baik. Mana -mana yang berlaku, mereka boleh menggunakan manuver yang licik ini untuk mendapatkan penurunan lawan mereka. Sekiranya musuh bertarung kembali dengan baik, berputar ke belukar lain atau mencari cara bersembunyi lain akan menghalang pemain daripada mati.

3) Sekiranya diserang, jangan panik

Selalunya, pemain masuk ke dalam keadaan panik ketika lawan menyerang mereka. Daripada berjuang kembali dengan cara yang teratur, mereka cenderung menyembur dan bertela-telai dengan harapan dapat menang. Malangnya, dengan lawan mereka mempunyai tanah atas psikologi, mereka dapat melihat melalui percubaan terdesak dan teguh tegas.

Ini adalah kesilapan yang paling biasa yang dibuat oleh pemain. Daripada menembak secara rawak dan masuk ke dalam keadaan panik yang penuh sesak, mereka mesti tetap tenang dan tersusun. Membuat setiap kiraan pukulan akan memastikan bahawa lawan mengekalkan beberapa kerosakan. Walaupun ia tidak mencukupi untuk mendarat pukulan pembunuhan, ia akan menghalang mereka daripada membunuh.

4) Sentiasa berjuang dari tanah tinggi

Salah satu strategi yang paling asas namun berguna untuk mengalahkan lawan mahir di Fortnite adalah berputar ke tanah tinggi. Ketika berada di tempat yang tinggi, pemain akan dapat menembak menuruni bukit, yang akan memberi mereka kelebihan pertempuran. Dengan sudut menembak unggul di pihak mereka, lawan yang cuba mendorong bukit akan dinafikan di mana -mana tanah.

Walaupun boleh dikatakan bahawa lawan boleh menggunakan kenderaan untuk otot jalan ke tanah tinggi, itu bukan strategi yang baik dalam kebanyakan keadaan. Sekiranya pemain berjaya memegang tanah mereka dan bertarung dengan berkesan, lawan tidak akan mempunyai pilihan tetapi untuk berundur. Sebaik sahaja mereka mula kembali, pemain kemudian dapat memulakan usaha dan menghapuskannya.

5) Gunakan taktik yang tidak konvensional

Di Fortnite, kebanyakan pemain berpegang pada strategi yang dicuba dan benar. Ini melibatkan taktik yang berfungsi dengan baik dengan senjata tradisional seperti senjata api. Seperti yang berlaku, kebanyakan profesional telah menguasai taktik ini dalam permainan. Menentang mereka menggunakan strategi yang sama pasti gagal. Oleh itu, taktik yang tidak konvensional mesti digunakan.

Daripada pergi ke kepala dengan pukulan retak dalam peperangan, pemain perlu mencari cara penglibatan alternatif. Ini boleh melibatkan menggunakan barang seperti balang firefly dan pad kemalangan. Pemain bahkan boleh beralih ke stealth jika mungkin untuk mendarat pukulan awal pada sasaran mereka.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!