6 Permainan Seperti Animal Crossing untuk PC Jika anda mencari sesuatu yang serupa, 5 permainan PC yang menyeronokkan seperti Animal Crossing | Serbuk

5 permainan pc yang menyeronokkan seperti penyeberangan haiwan

Ramai pemain suka berpeluh dalam penembak atau mmos besar. Rasanya baik untuk bersaing dalam persekitaran yang tinggi. Tetapi kadang-kadang, anda perlu melangkah keluar dari ahli sembang yang condong, teknikal gila, dan permainan pantas.

6 permainan seperti menyeberang haiwan untuk PC jika anda mencari sesuatu yang serupa

Saya harap saya mempunyai kaki itik. Tiada lagi kasut! Tiada kasut untuk saya!

Irwyn Diaz dan Tony Cocking 14 Jun 2023 2023-06-14T21: 48: 38-04: 00

Bagaimana haiwan menyeberangi cakrawala baru menjadi enjin permainan

Sumber Imej: Nintendo

Saya melihat anda di sana, anda scallywag, duduk di PC anda dan bermimpi tentang penangkapan bug dan menulis surat. Pasti, diakui anda boleh berada di komputer riba anda, atau di telefon anda, atau penyemak imbas internet pada konsol Wii yang sangat modded, tetapi butirannya tidak penting. Apa yang penting di sini adalah keinginan anda yang bersemangat dan tidak dapat diselesaikan untuk mengalami kebodohan penyeberangan haiwan di sana di komputer. Jelas sekali, Nintendo bukan hanya akan membawa ia kepada anda, tetapi ada alternatif, katak tersayang saya, dan hari ini kita akan memperkenalkan mereka. Disini adalah 6 permainan seperti penyebaran haiwan untuk PC. Beritahu tiada siapa, itu rahsia kecil kita.

6 permainan seperti penyebaran haiwan untuk PC

Stardew Valley

Stardew Valley

Sama seperti penyeberangan haiwan, Stardew Valley adalah tentang pergi ke akar anda dan memulakan kehidupan yang sederhana. Mereka berdua santai permainan yang ditujukan untuk hidup dengan pantas.

Yang dikatakan, Stardew Valley memberi tekanan sedikit lebih banyak mengenai bagaimana anda hidup, kerana anda cukup memerlukan wang untuk bertahan. Di sini, anda telah mewarisi ladang datuk anda yang lewat dan memutuskan untuk hidup di luar tanah, bekerja keras di tanaman dan bukannya bekerja shift 9-to-5 biasa anda.

Walaupun ia mungkin keluar sebagai permainan pertanian yang sederhana, Stardew Valley menempatkan banyak aktiviti lain yang boleh anda lakukan untuk mencari nafkah. Dari memancing ke perlombongan, tidak ada kekurangan tugas yang dapat anda selesaikan, menjadikan setiap hari merasa lebih memuaskan daripada yang terakhir.

Masa saya di Portia

Masa saya di Portia

Masa saya di Portia adalah satu lagi permainan santai yang membangunkan kehidupan maya terbaik anda. Dari saat anda mendarat di Portia, ia jatuh kepada anda untuk mengambil sisa bengkel lama ayah anda.

Sebagai pembina pemastautin, anda akan mengambil banyak permintaan dari penduduk bandar untuk mencari nafkah. Anda tidak terkunci dalam profesion anda, bagaimanapun, kerana anda sentiasa boleh mengambil langkah mundur dari semua alat dan tanaman menuai dan menjaga ternakan. Pada masa yang sama, anda juga boleh menjadi nelayan atau penambang -apa sahaja yang mengapungkan bot anda.

Semasa anda meneruskannya, anda akan menaik taraf rumah anda, mengambil pekerjaan yang lebih besar, dan membina perkara yang lebih besar. Terdapat perkembangan yang kuat pada masa saya di Portia, yang hampir seperti perasaan yang anda dapatkan ketika anda membayar hutang anda dalam penyeberangan haiwan.

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles adalah mengenai pengembaraan sebagai watak anda melayang ke dunia baru yang diancam oleh kehadiran yang tidak menyenangkan yang dikenali sebagai Murk. Walaupun ancaman berterusan menjulang di sudut, di sana jauh dari kekerasan atau tekanan.

Malah, anda akan menghabiskan banyak masa meneroka dunia terbuka dan mengumpul bahan. Matlamat utama anda adalah untuk mencari makhluk ajaib yang dapat menghilangkan kejahatan yang mengancam tanah, tetapi anda mungkin akan pergi dari bandar ke bandar dan bergaul dengan penduduk kampung.

Mereka akan meminta anda banyak permintaan yang biasanya melibatkan meneroka satu tempat ke tempat lain, memburu bahan -bahan tertentu. Kemudian, anda juga akan mempunyai akses ke ladang anda sendiri di mana anda boleh menanam tanaman dan cenderung kepada ternakan anda.

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles adalah pengalaman santai yang semua tentang membuat penemuan setiap hari. Dalam urat yang sama, persimpangan haiwan adalah tentang mencari keajaiban dalam aktiviti biasa anda.

Subuh dunia

Dunia

Dawn World adalah sim pertanian yang lain yang hidup dengan pantas. Seperti kebanyakan permainan ini, anda berbakat dengan ladang dan mesti cenderung. Anda ditinggalkan untuk menuai tanaman, ikan, makanan ternakan, menjaga ternakan, masak, dan banyak lagi.

Pada masa yang sama, anda juga boleh bergaul dengan penduduk di bandar. Anda boleh menyertai acara, membina persahabatan, dan juga berkahwin, jika anda berjaya mencari seseorang yang anda suka.

Dawn World bersinar dengan arah seni cantiknya, yang menampilkan grafik pixelated dan musim yang berubah -ubah. Pekan tepi pantai menyesuaikan diri dengan setiap bulan, memamerkan beberapa rahsia dan pemandangan baru yang belum pernah anda lihat sebelumnya.

Sekiranya anda sedang mencari permainan santai yang lain seperti Animal Crossing dengan beberapa elemen pertanian yang dicampur, subuh dunia pasti bernilai mencari.

Sims 4

Seni Utama untuk The Sims 4: Berkembang Bersama

The Sims selalu menjadi salah satu permainan terbaik dalam genre, membiarkan anda membuat orang kecil dan memerintahkan mereka seperti yang anda suka. Walaupun anda tidak bermain sebagai watak tertentu, anda mengawal kehidupan semua sim dalam permainan.

Oleh kerana anda mempunyai kuasa mutlak mengenai apa yang mereka lakukan, anda boleh membawa mereka ke kehidupan yang berjaya, bahagia atau melihat mereka runtuh di bawah hutang yang melumpuhkan. Terdapat banyak pilihan yang boleh anda lakukan untuk sims anda, memilih dari pelbagai pilihan kerjaya, pekerjaan, hobi, aktiviti, rumah yang anda boleh reka bentuk, dan banyak lagi.

Sims 4 dibungkus dengan banyak kandungan dan Namun DLC berterusan memperluaskan permainan. Sekiranya anda lebih suka mengawal watak anda dan bukannya bermain seperti mereka, sims adalah alternatif yang hebat untuk menyeberang haiwan di PC.

Kehidupan Hokko

Kehidupan Hokko

Sudah tentu, jika anda ingin membuang tangan anda di udara dan hanya mengasah permainan yang begitu serupa dengan penyeberangan haiwan, anda boleh bersumpah itu hanya spinoff, anda akan ditekan keras untuk mencari sesuatu yang lebih dekat daripada Hokko Hidup.

Di sini, anda seorang penduduk manusia yang menjalani kehidupan yang selesa di kalangan jiran haiwan anda yang comel, membuat bahan -bahan kerajinan semasa anda mengubah reka bentuk suasana bandar yang buruk seperti yang anda lihat sesuai. Menangkap pepijat, menangkap ikan, menangkap penyokong peguam Nintendo yang mencetuskan untuk melihat bagaimana ini mendapat akses awal yang lalu, semuanya di hujung jari anda!

Dan itu adalah pilihan kami untuk permainan seperti menyeberang haiwan di PC jika anda mencari sesuatu yang serupa. Bercakap tentang yang sama, kami juga mendapat cadangan faksimili penyebaran haiwan untuk pemain PS4 dan Xbox, ditambah semakan untuk Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Yang terakhir tidak berkaitan, saya fikir ia kemas.

  • Kajian Haiwan Parti – Rumah Haiwan Sebenar
  • Semua tarikh pelepasan anime pada tahun 2023
  • 10 permainan kekejaman untuk membuat anda berminat untuk jatuh
  • Top 25 terbaik Xbox One Party Games untuk bermain dengan rakan & keluarga
  • 10 anime seperti nota kematian jika anda mencari sesuatu yang serupa

Mengenai Pengarang

Irwyn Diaz

Irwyn adalah seorang penulis kakitangan untuk Twinfinite dari 2017 hingga 2019 yang meliputi banyak RPG dan permainan tindakan yang dia dapat mengangkat tangannya. Dia adalah peminat Final Fantasy yang tidak dapat berhenti bermain Opera Omnia. Bermain Permainan Sejak: 1998, Genre Kegemaran: RPG, Seram

5 permainan pc yang menyeronokkan seperti penyeberangan haiwan

Adakah anda mahu bermain lintasan haiwan tanpa suis? Klik di sini untuk senarai permainan yang menyeronokkan untuk PC yang peminat menyeberang haiwan.

5 permainan pc yang menyeronokkan seperti penyeberangan haiwan

Penyeberangan Haiwan: New Horizons adalah salah satu permainan yang paling popular di Nintendo Switch. Permainan ini mengambil dunia dengan ribut ketika keluar pada bulan Mac 2020, dan ia segera melanda dengan komuniti pemain yang selesa. Penyeberangan Haiwan Mendapat banyak di antara kita melalui bulan -bulan pandemik yang panjang dengan watak -watak yang menggemaskan, projek yang menyeronokkan, dan bunyi comel.

Tetapi salah satu yang terbesar mengenai permainan ini adalah bahawa ia hanya boleh didapati di Nintendo Switch. Jika anda seorang pemain PC, anda baru keluar dari nasib jika anda ingin menikmati keseronokan membina komuniti di pulau anda – atau anda fikir. Hakikatnya, terdapat banyak permainan yang menyeronokkan dengan tenaga penyeberangan haiwan yang tidak bertukar eksklusif.

Sekiranya anda ingin menikmati rasa lintasan haiwan yang selesa di PC, berikut adalah lima permainan PC yang dapat anda nikmati sepanjang hari.

Apa yang menjadikan haiwan melintasi begitu popular?

Untuk mencari permainan selesa yang terbaik di luar sana yang masih terasa seperti melintasi haiwan, mari kita mula -mula mengenal pasti apa yang menjadikan permainan ini begitu luar biasa ketagihan.

Faktor adorabiliti

Bagi kebanyakan peminat menyeberang haiwan, rayuan besar adalah bahawa ia adalah salah satu permainan yang paling comel sepanjang masa. Dari reka bentuk watak ke bangunan dan bilik yang berbeza yang boleh anda buat, bahkan ke kesan bunyi, permainan adalah cuter daripada yang anda boleh bayangkan.

Kerana ini, penyeberangan haiwan adalah pelarian yang hebat untuk banyak pemain. Rasanya sangat baik untuk hilang ke dunia di mana semuanya membuat anda tersenyum, dan bahkan pulau -pulau yang marah sangat comel sehingga anda dapat memerah mereka. Tetapi kelucuan hanyalah salah satu faktor yang kita ingati ketika kami membuat senarai ini.

Bina Segala -galanya Sendiri

Sudah tentu, satu lagi rayuan besar untuk permainan ini ialah anda dapat menyesuaikan sepenuhnya seluruh pulau dan komuniti anda dari bawah. Permainan ini mempunyai berpuluh -puluh gaya bangunan yang berbeza yang boleh anda cuba, dan pemaju pergi dengan panjang yang teliti untuk membolehkan anda menyatakan kreativiti anda sebanyak mungkin.

Terdapat juga beratus -ratus pakaian untuk mencuba, banyak gaya reka bentuk dalaman untuk diperiksa, dan cara yang tidak terhingga untuk meletakkan pulau anda. Itulah sebabnya senarai kami juga mempunyai permainan yang anda boleh menyesuaikan untuk benar -benar membuat anda sendiri.

Pastikan ia sejuk

Ramai pemain suka berpeluh dalam penembak atau mmos besar. Rasanya baik untuk bersaing dalam persekitaran yang tinggi. Tetapi kadang-kadang, anda perlu melangkah keluar dari ahli sembang yang condong, teknikal gila, dan permainan pantas.

Animal Crossing menawarkan alternatif permainan Chiller yang lebih perlahan yang masih sangat baik. Taruhan tidak gila tinggi, dan tidak ada keributan yang akan membakar anda ketika anda mengacaukan. Kami mencari permainan yang menyenangkan, lambat, dan bebas tekanan dari kehidupan sebenar (dan mungkin juga dari permainan lain).

5 perlawanan untuk dicuba jika anda suka menyeberang haiwan

Sekarang kita mempunyai idea yang baik tentang apa yang kita cari, mari kita masuk ke sebab sebenar anda berada di sini. Berikut adalah senarai permainan PC kami yang dijamin mencairkan hati peminat menyeberang haiwan.

Stardew Valley

Permainan pertama yang harus kita sebutkan, tentu saja, Stardew Valley. Permainan ini adalah karya dari atas ke bawah.

Ketika kesengsaraan kehidupan korporat melanda anda, anda mendapati bahawa datuk anda, yang meninggal dunia, meninggalkan anda ladangnya di Stardew Valley sebagai warisan. Anda menggunakan peluang untuk meninggalkan Hellscape korporat dan mencari panggilan sebenar anda sebagai petani di kampung yang menawan.

Anda boleh menyesuaikan ladang anda, menanam tanaman, menaikkan haiwan, melawan jalan anda melalui lombong, dan membina hubungan dengan penduduk setempat. Terpulang kepada anda untuk memilih bagaimana anda mahu meneruskan di dunia.

Mungkin anda ingin mengutamakan tanaman secara keseluruhan, atau mungkin anda ingin menetapkan ladang anda untuk menjadi nelayan induk. Anda juga boleh membuat ladang dengan rakan -rakan IRL anda dan mengurusnya bersama.

Plotnya hebat, watak -wataknya menawan, permainannya memuaskan, dan muziknya luar biasa. Juga, sama seperti penyeberangan haiwan, hari berlalu dengan masa sebenar.

Tetapi di Stardew, satu hari dalam permainan adalah kira-kira 15 minit. Pastikan anda tidur sebelum jam 2:00 pagi – jika tidak, anda akan tertidur dan dirompak di tengah malam!

Sims 4

Sims adalah siri klasik yang telah wujud selama -lamanya, dan Sims 4 adalah kemuncak hebat simulator kehidupan yang luar biasa. Permainan ini memberikan anda pengalaman kotak pasir yang benar, membolehkan anda bermain permainan tetapi anda ingin memainkannya.

Dalam permainan ini, anda menjaga SIM anda dengan menyediakan keperluan mereka: pundi kencing, keseronokan, kelaparan, sosial, tenaga, dan kebersihan. Anda boleh memilih pekerjaan untuk mereka dan membantu mereka mengembangkan keluarga – atau tidak. Pilihan adalah milik anda. Keindahan Sims 4 adalah bahawa anda boleh memilih jenis kehidupan yang anda mahukan untuk sim anda.

Sims 4 juga memberi anda bahawa “membina sendiri” merasakan bahawa penyeberangan haiwan begitu baik, kecuali di Sims 4, anda dapat menyesuaikan seluruh kehidupan dan bukannya sebuah pulau. Sims 4 juga mempunyai satu tan DLC dan mod yang berbeza yang boleh anda gunakan untuk mengubah sepenuhnya permainan.

Dengan begitu banyak yang boleh dipilih, ada cara yang tidak terhingga yang anda dapat memanjakan kehidupan sim anda. Anda boleh menjadikan permainan ini sepenuhnya dan menikmati membina kehidupan untuk sim kecil anda yang comel.

Castaway Paradise

Jika anda sedang mencari permainan yang akan merasa hampir sama seperti penyeberangan haiwan, Castaway Paradise adalah untuk anda. Ia berkongsi banyak tema serupa dengan penyeberangan haiwan. Sebagai contoh, watak anda diletakkan di pulau padang pasir dan anda dapat meneroka, berinteraksi dengan penduduk kampung, menyesuaikan watak anda, membina pulau itu, dan juga mengumpul pepijat.

Semasa anda membina hidup anda di pulau itu, anda boleh menanam tanaman untuk membantu jiran anda. Terdapat juga musim dan acara yang berbeza yang memberi anda kandungan baru untuk menikmati sepanjang masa.

Minecraft

Kita semua tahu dan suka minecraft. Lagipun, ia adalah salah satu permainan terlaris sepanjang masa-dunia kemungkinan tanpa had dan perkara yang tidak berkesudahan untuk mencipta dan meneroka.

Bagi kebanyakan daripada kita, Minecraft tidak pernah menjadi tua. Dalam mod Survival, anda mesti mencuba dan terus hidup kerana raksasa cuba meruntuhkan apa yang anda buat. Dalam mod kreatif, anda boleh menjadi kreatif seperti yang anda mahukan dan membina apa sahaja yang boleh anda lakukan.

Walaupun Minecraft tidak mempunyai aspek comel yang begitu wujud dalam lintasan haiwan, ia bersandar dan menyempurnakan aspek penyesuaian. Sekiranya anda mendapati diri anda menikmati lintasan haiwan kerana anda suka membina sebuah bandar dan tamadun, maka anda akan benar -benar menikmati minecraft. Aspek ini juga menjadikannya permainan yang hebat untuk membuat dan berkongsi kandungan untuk.

Terraria

Terraria adalah satu lagi permainan kotak pasir pengembaraan yang hebat yang pemain yang selesa akan suka mendapatkan tangan mereka. Permainan ini banyak seperti menyeberang haiwan kerana ia sangat menawan dan mempunyai banyak cara untuk menyesuaikan rumah, komuniti, dan dunia anda pada umumnya. Tetapi Terraria jauh lebih fokus pada pengembaraan daripada penyeberangan haiwan, yang menjadikan permainan yang menarik dan menarik.

Di Terraria, anda bermula di dunia yang dihasilkan secara prosedur di mana anda dipandu oleh NPC yang menunjukkan kepada anda bagaimana untuk maju melalui dunia. Semasa anda membina alat senjata anda, meneroka pelbagai bahagian dunia, dan membina rumah yang lebih baik, anda boleh membuka kunci barang kosmetik yang berbeza, meneroka gua -gua baru, mengalahkan bos, dan mendapatkan lebih banyak bahan untuk membina barang -barang baru.

Permainan ini jauh lebih besar daripada yang anda fikirkan, dan ia semakin meningkat dengan cara yang memuaskan dengan cara yang memuaskan. Ia juga seperti menyeberang haiwan dalam cara anda berinteraksi dengan NPCS. Terdapat banyak sekutu yang mesra untuk ditemui di seluruh dunia, masing -masing dengan keperibadian, masalah, dan pencarian mereka sendiri.

Cari permainan selesa baru

Jadi di sana anda memilikinya. Terdapat banyak permainan hebat untuk dipilih, semuanya akan memberi anda jam kandungan yang selesa untuk menikmati dibundel di bawah selimut. Sama ada anda memerlukan permainan untuk bermain semasa anda sakit atau anda mempunyai penginapan yang panjang, permainan ini telah mendapat punggung anda.

Jika anda mempunyai komuniti pemain yang selesa atau jika anda seorang pencipta kandungan yang suka berkongsi apa yang mereka lakukan dalam permainan di saluran streaming anda, anda perlu menyemak PC Powder. Serbuk adalah perisian AI yang secara automatik klip detik -detik penting dalam permainan anda, dan Serbuk Studio bahkan akan mengeluarkan sorotan dan montaj dari aliran Multi Hour anda. Sama ada anda mengalahkan bos, menyelesaikan usaha penting, atau ingin memberikan lawatan cepat pulau, ladang, atau kampung anda, serbuk dapat membantu anda menangkap klip anda lebih cepat dan lebih mudah daripada sebelumnya.

��download serbuk untuk PC (Windows Sahaja) terus dari laman web kami.

��Jika anda seorang pelumba yang ingin menjimatkan masa dan wang mengekstrak sorotan dan membuat montaj dari aliran terkini anda, dapatkan akses ke studio serbuk sekarang.

�� Powder adalah tempat untuk menemui dan bermain permainan. Secara automatik mendapat sorotan dan montaj dari permainan kegemaran anda. Dikuasakan oleh Ai ��.

��Learn Lagi mengenai serbuk di laman web kami atau menyertai Perselisihan, Twitter, Instagram, Tiktok, dan LinkedIn Communities kami!