6 Ejen Pengendali Terbaik di Valorant, Ejen | Valorant Wiki | Fandom

Pengendali Valorant

Walau bagaimanapun, strategi ini tidak sepenuhnya berkesan pada pusingan menyerang kerana Sage harus bermain dan menyelaraskan dengan rakan sepasukannya. Dia terpaksa berpakaian dinding, menyembuhkan rakan sepasukannya, dan menggunakan bola perlahan untuk menghalang musuh dari mengintip.

Pengendali adalah salah satu senjata terbaik untuk digunakan di Valorant. Ini adalah satu daripada dua penembak tepat dalam permainan, yang lain adalah Marshall, yang tidak terkena keras.

. Walau bagaimanapun, matlamat pengguna harus tepat, dan mereka tidak boleh melepaskan tembakan mereka, menjadikannya pilihan berisiko tinggi, tinggi.

Dianggap sebagai salah satu senjata paling kuat di Valorant, pengendali hanya berkesan jika pemain dapat mendarat tembakan mereka pada musuh. Di sebelah kanan, ia boleh mematikan.

Dalam pusingan pertahanan, pengendali boleh menjadi sangat penting dalam mendapatkan pilihan pertama dan mendapatkan kelebihan pemain pasukan. Begitu juga, dalam pusingan serangan, pengendali secara berkesan dapat menyokong sisi dari belakang dengan beberapa senjata api berat.

Walaupun menjadi senjata yang hebat, ia tidak sesuai dengan gaya bermain semua ejen.

Enam ejen yang menggunakan pengendali terbaik di Valorant

6) Sage

Sage boleh menjadi sangat mematikan dengan pengendali dalam pusingan pertahanan. Dia boleh menggunakan orb penghalangnya untuk memegang banyak sudut di peta di mana musuh tidak akan mengharapkannya.

Digabungkan dengan bola perlahannya, ini dapat melambatkan lawan untuk membunuh mudah. Ini adalah permainan yang sangat baik untuk memegang tapak ketika musuh bergegas masuk.

Sage dapat menetapkan dindingnya dengan banyak cara untuk memberikan kelebihannya terhadap saingannya. Selalunya disebut sebagai “dinding suram” dalam komuniti valorant, ia menawarkan pemain beberapa sudut nakal untuk mendapatkan frags musuh.

Walau bagaimanapun, strategi ini tidak sepenuhnya berkesan pada pusingan menyerang kerana Sage harus bermain dan menyelaraskan dengan rakan sepasukannya. Dia terpaksa berpakaian dinding, menyembuhkan rakan sepasukannya, dan menggunakan bola perlahan untuk menghalang musuh dari mengintip.

5) Killjoy

Killjoy adalah salah satu sentinel terbaik di Valorant, yang mampu memegang tapak sahaja sehingga bala bantuan masuk. Dia dan pengendali tidak cukup tangan pada pandangan pertama. Walau bagaimanapun, ejen ini adalah salah satu yang terbaik untuk memainkan senjata ini dengan.

. Ini membolehkannya untuk mendapatkan frags yang penting ketika pasukan musuh menolak.

Walaupun lawan sibuk menembak di turet, dia dapat dengan mudah mengeluarkannya semasa mereka terganggu.

Walau bagaimanapun, ia memberi masa untuk pemain musuh untuk menolak ke laman web ini, tetapi dorongan ini dapat sekali lagi dihentikan oleh Killjoy menggunakan kemampuan swarm nanonya.

Dalam menyerang pusingan, Killjoy adalah berkesan dengan pengendali kerana dia dapat kembali dan memberikan kebakaran kepada rakan sepasukannya ketika mereka tergesa -gesa, sementara bot penggera dan turretnya mengawasi sayap.

4) Omen

Omen, salah satu pengawal yang paling banyak dipilih di Valorant, boleh menjadi berkesan pada pengendali dalam pusingan pertahanan. Dia boleh menggunakan keupayaan langkah yang diselubungi untuk memegang banyak sudut menegak yang berbeza di mana pengguna musuh tidak mengharapkannya.

Juga, petanda boleh menggunakan asapnya untuk mencipta sudut sehala di mana dia dapat dengan cepat mendapatkan beberapa pilihan. Keupayaannya untuk menahan kedudukan dan merokok untuk sudut sehala menjadikannya satu-satunya pengawal dalam senarai ini yang benar-benar layak untuk pengendali yang hebat.

Walau bagaimanapun, Omen tidak sepenuhnya berkesan dalam menyerang pusingan dengan pengendali. Dia harus sentiasa membantu rakan sepasukannya dan menyekat sudut dengan merokok supaya mereka dapat mengawal laman web ini dengan selamat.

3) Reyna

Bukan pilihan pertama ejen di Valorant untuk menggunakan pengendali, kebolehan Reyna membolehkannya menjadi hebat dengannya pada pusingan pertahanan. Penatarannya membolehkan ejen ini membunuh dan cepat meletakkan semula.

Ini penting untuk pemain pengendali agresif kerana mereka boleh mendapatkan pembunuhan awal dan dengan serta -merta meletakkan semula diri mereka untuk lebih banyak frags.

Dalam serangan, bagaimanapun, ini tidak berkesan dengan pengendali. Sebagai seorang duel di Valorant, Reyna sering menjadi titik pertama hubungan dengan pemain musuh, dan pengendali bukan senjata terbaik untuk masuk ke laman web.

.

2) Jett

Jett adalah salah satu ejen terbaik untuk bermain dengan pengendali di Valorant. Keupayaan tailwindnya membolehkannya melarikan diri dari keadaan dengan cepat.

Oleh itu, Jett boleh memainkan kedudukan yang agresif dengan pengendali. Walaupun dia merindukan pukulannya, ejen ini dapat dengan mudah keluar dari situasi untuk keselamatan.

Jett juga boleh menghalang sudut menggunakan keupayaan Cloudburst untuk memastikan bahawa dia boleh mengambil pergaduhan 1v1 tanpa diserang dari sudut lain.

. Tidak seperti Reyna, dia tidak perlu membunuh diri untuk meletakkan semula dirinya walaupun dia merindui pukulan. Ia menjadikan Jett sebagai ‘op’er bukan sahaja pada pusingan pertahanan tetapi juga menyerang pusingan.

1) Ruang

. Ultimate, Tour de Force, secara harfiah adalah senapang sniper. Keupayaan pertemuannya sangat sesuai untuk melarikan diri ke mana -mana keadaan untuk keselamatan.

Tiada ejen lain di Valorant boleh meletakkan semula diri mereka dengan selamat seperti ruang. Dengan tekan butang, dia boleh berada di tempat lain di peta. Ini membolehkan dia menjadi benar -benar agresif pada pusingan pertahanan dan jatuh dengan serta -merta jika perkara tidak berjalan seperti.

. Walaupun kit utilitinya merawat sayap, dia dapat memberikan sokongan kebakaran kepada rakan sepasukannya dari belakang.

Tidak seperti Killjoy, keupayaan tanda dagangannya masih aktif walaupun sejauh mana ruang itu daripadanya. . Dia boleh dengan mudah mendapatkan pilihan pertama dengan pengendali; Sekiranya dia merindui, dia dapat dengan serta -merta menelefon kembali ke keselamatan.

Pengendali adalah senjata yang mesti ada untuk pasukan di Valorant untuk memastikan bahawa pertama memilih dan mengambil pergaduhan jarak jauh. Sebagai salah satu senjata paling kuat dalam permainan, hanya di tangan ‘layak’ boleh benar -benar bersinar.

Nota: Artikel ini subjektif dan mencerminkan pendapat pengarang.

Ejen

adalah watak yang boleh dimainkan di Valorant, mewakili ejen protokol valorant. Setiap ejen berfungsi sebagai kelas yang berbeza dengan empat kebolehan dan kebanyakannya dibuka dengan menggunakan kredit Kerajaan .

Kandungan

  • 1.1 Pembangunan
  • 2.
  • 2.2 ejen yang dibatalkan

  Ringkasan []

  . Semua ejen lain boleh dikunci dengan sama ada membeli mereka secara individu dari kedai ejen sama ada 1,000 atau 8,000, atau mempunyai lulus permainan Xbox aktif sehingga langganan mereka berakhir. .

  Setiap ejen mempunyai 100 asas HP (meningkat dengan perisai) dan empat kebolehan, termasuk tandatangan dan kemampuan muktamad. Bergantung pada kebolehan dan playstyle mereka, ejen akan diberikan kepada salah satu daripada empat peranan:

  Ulasan Pakar Gamespot

  Pembangunan []

  Riot bertujuan untuk melancarkan permainan dengan 12 ejen, tetapi hanya 8 yang boleh didapati di akhbar awal membina. Acara Persendirian 29 Mac, 2020 memperkenalkan pelanggaran. Sejak pelancaran beta tertutup pada 7 April, 2020, Raze telah ditambah, menjadikan jumlah ejen menjadi 10. [2]

  Adalah menjadi niat pemaju bahawa ejen baru dibebaskan sekitar sekali setiap perbuatan. Ejen baru mengambil masa 12-15 bulan untuk berkembang, dan reka bentuk mereka difokuskan di sekitar mata seperti apa yang hilang dari permainan permainan semasa permainan, adakah terdapat calon tema yang memberikan peluang besar, dan apa yang diperlukan untuk kesihatan permainan yang lebih baik. [3]

  Senarai Ejen []

  Nombor dalam “tidak.”Lajur berada dalam urutan kronologi ketika ejen -ejen direkrut oleh Protokol Valorant. Anda boleh menemui nombor mereka dalam permainan dengan pergi ke gear mereka dan melihat sepanduk mereka. Terdapat ejen kelapan dalam protokol valorant tetapi identiti mereka tidak diketahui, dan mereka belum lagi menjadi ejen yang boleh dimainkan di Valorant. [4]
  Tidak. Ejen Jenis Asal Pelepasan patch
  01 Brimstone Pengawal Amerika Syarikat Beta
  02 Viper Pengawal Amerika Syarikat
  03 Pengawal Tidak diketahui
  04 Killjoy Sentinel Jerman 1.05
  05 Cypher Sentinel Beta
  Pemula Rusia
  07 Bijak Sentinel China
  09 Duelist United Kingdom
  10 Jett Duelist Korea Selatan
  Reyna Duelist Mexico 1.0
  12 Raze Duelist Brazil Beta
  13 Pelanggaran Pemula Sweden
  14 Skye Pemula 1.
  15 Yoru Duelist 2.0
  16 Astra Ghana 2.04
  17 Kay/o Pemula Bumi garis masa alternatif 3.0
  Ruang Sentinel 3.10
  19 Neon Duelist 4.0
  20 Pudar Pemula Türkiye .08
  21 Pengawal India 5.08
  22 Gekko Pemula Amerika Syarikat 6.04
  23 Deadlock Norway .0

  Ejen yang akan datang []

  Trivia []

  • Ketinggian dalam permainan ejen perlu disimpan sama sehingga tiada ketinggian ejen mempunyai kelebihan berbanding orang lain, tetapi ketinggian kanon ejen telah dikongsi oleh pengarah kreatif permainan.
   • .

   Rujukan []

   1. ↑ Penerangan ejen rasmi
   2. ↑ Valorant Preview: menyelam mendalam pada penembak taktikal berasaskan wira baru dari Riot Games
   3. ↑ Negeri Ejen – Mac 2022
   4. ↑ Naratif AMA: Ejen 08
   5. ↑ mengejar apa yang akan datang untuk Valorant pada tahun 2023.
   6. ↑ Agen Heights