50 Sims 4 Mod Permainan yang Anda Perlu Mencuba – Ultimate Sims Guides, 30 Best Sims 4 Mods: Top Picks (2022) – Whatifgaming

30 Mod Sims Terbaik 4: Pilihan Teratas (2022)

Contents

Tempat tidur yang melipat ke dinding terdengar sangat baik untuk penjimatan ruang. Walau bagaimanapun, permainan asas menyebabkan katil -katil ini terlalu teruk. Di sinilah mod SIMS 4 ini masuk. Ia membetulkan ‘bug’ katil murphy, menyebabkan mereka tidak berfungsi. Ia juga menjimatkan anda bimbang sim anda mati kerana dihancurkan.

Mod permainan 50+ sims 4 yang mesti anda cuba

Kami semua pencinta sims tetapi wira sebenar masyarakat adalah orang yang membuat mod permainan sims 4. Pencipta ini dapat menambah banyak permainan kami dengan banyak daripada mereka yang tidak mempunyai pengetahuan pengekodan tradisional sehingga apa yang dapat mereka lakukan adalah luar biasa.

The mod permainan Dalam senarai ini akan mengubah sepenuhnya cara anda bermain sims 4 dan menjadikan pengalaman lebih baik. Terdapat mod untuk kanak -kanak, mod untuk kewangan dan bahkan mod untuk kehamilan yang menjadikan keseluruhan pengalaman itu jauh lebih menarik. Pasti sesuatu untuk semua orang!

Mod permainan sims 4

1. Penentuan hidup

Pertama di senarai mod permainan SIMS 4 kami adalah Penentuan hidup Itu hanya apa yang dikatakannya, memutuskan kehidupan sim anda! Mod ini akan membolehkan anda secara rawak menjana kemahiran, kerjaya, musuh dan rakan SIM secara rawak anda.

Ini adalah perkara yang luar biasa kerana kadang -kadang anda tidak dapat menghasilkan apa -apa yang menarik untuk dilakukan dengan sim anda dan mempunyai ini dapat meningkatkan idea anda untuk permainan. Bahagian kegemaran saya ialah anda akan mendapat kemahiran rawak yang hebat kerana ia menghisap apabila sims adalah orang dewasa muda dengan kemahiran sifar untuk menunjukkan separuh masa pertama kehidupan mereka.

The Life Decider adalah mod permainan Sims 4 yang hebat

2. Sebahagian daripada kehidupan

Salah satu yang paling mod popular untuk sims 4 selalu Sebahagian daripada kehidupan Dan untuk alasan yang baik. Mod ini benar -benar mengubah banyak aspek permainan anda dalam permainan.

Terlalu banyak dalam mod ini untuk dibincangkan dalam senarai mod permainan Sims 4 ini tetapi beberapa sorotan termasuk sistem kenangan, tindak balas sebenar untuk minum alkohol, kitaran haid dan sistem yang membolehkan Sims anda mempunyai penyakit yang realistik.

Perkara yang menarik yang telah dilakukan dengan mod ini adalah Stacie telah memberi kami pilihan untuk hanya memuat turun bahagian tertentu jika anda tidak berminat dengan kepingan individu supaya anda dapat memori saya tetapi tidak memuat turun kitaran saya jika itu bukan sesuatu yang anda berminat dalam.

Slice of Life Versi Lengkap

3. Cerita yang bermakna

Apabila Sims 4 dibebaskan, mereka mempunyai banyak bahan pemasaran mereka yang difokuskan Smarter Sims Dan terutama sekali ini Sistem Emosi yang nampaknya menjadi flop beberapa tahun kemudian. Dengan Mod cerita yang bermakna Anda boleh mempunyai reka bentuk semula sepenuhnya sistem emosi ini yang menjadikan SIM anda berasa lebih manusia.

Cara ia berfungsi pada masa ini dalam permainan vanila adalah bahawa emosi sentiasa memecah hanya kerana sim anda memasuki bilik yang dihiasi dengan baik atau berjalan pada seseorang yang menggunakan bilik mandi tetapi ini bukan bagaimana emosi berfungsi IRL. Anda tidak akan malu selama 8 jam setelah melihat seseorang di tandas.

Kisah yang bermakna akan menambah suasana hati yang bermakna di mana sim anda akan mempunyai emosi mereka lebih bervariasi dan mood yang lebih halus dan spesifik dapat meningkatkan orang lain. Contohnya, sim dengan moodlet yang tidak selesa mungkin akan meningkatkan moodlet sedih mereka dan menjadikannya lebih buruk bagi mereka.

Kebahagiaan moodlets juga berkelakuan berbeza kerana gembira bukan emosi yang dirasakan oleh manusia setiap hari dan sim anda hanya akan terasa sangat gembira apabila sesuatu yang hebat berlaku. Ini adalah sistem yang sangat menakjubkan untuk anda mencuba!

moodlet momen yang bahagia untuk sims 4

4. Tragedi hidup

Sekiranya anda mencari mod yang akan ditambah perkara buruk Untuk permainan anda yang anda perlukan Tragedi hidup dalam folder mod anda. Kenapa? Nah, mod ini benar -benar akan membuat peristiwa tragis berlaku pada sims anda!

Terdapat beberapa perkara yang akan berlaku kepada banyak orang seperti buli di sekolah dan penyakit maut atau kemalangan kereta tetapi ada juga perkara yang anda tidak akan mengharapkan untuk berlaku seperti pembunuh bersiri dan rompakan bersenjata.

Penyakit maut adalah aneh perkara yang paling menggembirakan saya tentang mod ini kerana ia bukan hukuman mati, anda mempunyai peluang kecil untuk mendapatkan pembedahan menyelamatkan nyawa tetapi ia tidak berfungsi setiap kali. Pasti mesti mencuba mod permainan sims 4 jika anda tidak suka bagaimana cahaya matahari dan pelangi sims 4 boleh.

Sims 4 Gameplay Mods Life Tragedies

5. Peristiwa yang tidak dapat dilupakan

Seterusnya dalam senarai adalah Mod Peristiwa yang tidak dapat dilupakan yang akan memberi anda 40+ acara baru yang boleh anda buang dalam permainan anda dan beberapa perkara ini Benar -benar luar biasa. Kami tidak mempunyai acara yang mencukupi dalam permainan seperti itu dan saya sangat gembira mempunyai mod seperti ini untuk bermain -main dengan.

Beberapa peristiwa yang akan anda alami termasuk perkara seperti:

 • Berjumpa dengan bayi
 • Pemburuan telur Paskah
 • Bulan madu
 • Parti Housewarming
 • Berjumpa dengan pasangan saya
 • Dan banyak lagi!

Terdapat peristiwa khusus yang akan memberikan emosi kuat SIM anda juga, seperti sims yang mempunyai reaksi yang berbeza pada acara bertemu rakan kongsi saya atau sims sedih melihat anda pergi pada acara bergerak keluar.

Ini sangat mengagumkan kerana anda dapat membuat sim anda berasa lebih baik bulat dan membuat mereka tergantung dengan rakan -rakan dan keluarga mereka.

6. Reaksi realistik

Salah satu isu terbesar yang banyak pemain dengan Sims 4 ialah reaksi terhadap peristiwa hanya di seluruh tempat atau tidak wujud sepenuhnya. Sim dapat menyaksikan ibu bapa mereka menipu antara satu sama lain dan bahkan tidak akan dihentikan olehnya!

Dengan Mod Reaksi Realistik Anda akhirnya akan mempunyai reaksi sebenar terhadap peristiwa liar yang berlaku dalam permainan. Sim yang menipu pasangan mereka akan mempunyai apa -apa sim lain di sekeliling mereka mempunyai reaksi negatif juga, anak -anak akan mempunyai reaksi yang lebih baik untuk melihat ibu bapa mereka melakukan interaksi menipu dan semua ini bermakna banyak bagi saya!

Mod permainan sims 4

7. Makan dan minum lebih cepat

Ini mungkin bukan apa yang anda cari ketika anda mencari mod permainan Sims 4, bagaimanapun, Mod makan dan minum lebih cepat sangat bagus kerana ia akan membuka lebih banyak masa untuk anda bermain permainan.

Dalam permainan vanila sims anda mengambil masa yang lama untuk makan makanan mereka dan ia boleh menjadi sangat mengecewakan. Tanpa menggunakan mod sims Anda akan membuat mereka berdiri, berbual, dan mengambil berjam-jam dalam permainan untuk dimakan dan kami tidak mempunyai masa untuk itu.

Dengan mod ini, anda akan mempunyai sims anda duduk di meja dan memberi tumpuan kepada makan yang akan mengambil masa kira -kira separuh masa sekarang dan akan membuka lebih banyak masa untuk melawat Lokasi Woohoo atau mengusahakan kemahiran mereka.

Sim makan makanan dengan cepat mod

8. Mod pengebumian

Kami sangat memerlukan acara baru di Sims 4 dan pengebumian adalah salah satu perkara yang kami perlukan. The mod pengebumian akan membolehkan kita benar -benar bersedih sim mati. Tidak ada penghujung kehidupan sim kerana kita tidak mempunyai ini secara semula jadi tetapi sekarang anda boleh memakai pakaian sims anda dalam semua hitam dan benar -benar merasa emosi mereka untuk sepenuhnya.

Gim penuh kerana tiada mod tempat kosong

10. Mod Showtime

Semasa kami mendapat The Sims 4: Dapatkan Terkenal Kami sepatutnya mendapat kerjaya penyanyi atau penari sebagai cara lain untuk mendapatkan sim anda yang terkenal, tetapi Mod Showtime akan membuka kunci kemungkinan ini untuk anda.

Dengan mod ini anda dapat menyertai a Kerjaya baru di mana anda boleh memulakan pertunjukan sebagai penyanyi dan boleh memakai pakaian, dapatkan wang dari pertunjukan dan memainkan persembahan.

Mod permainan sims

11. Meneroka mod

Seterusnya dalam senarai mod permainan Sims 4 kami adalah meneroka mod di mana anda boleh mempunyai berpuluh -puluh lubang arnab baru untuk sims anda pergi. Jenis -jenis perkara ini termasuk pergi untuk mengambil, pergi ke acara, pergi membeli -belah dan banyak lagi.

Untuk beberapa peristiwa ini, seperti pergi ais krim, Sims anda sebenarnya akan pulang dengan barang itu di tangan mereka menambah rasa realisme untuk pengembaraan.

Mod ini juga menambah sistem perjudian keseluruhan di mana sim anda boleh memilih untuk berjudi di rumah dengan meja kad atau pergi ke lubang arnab di mana sim anda boleh membuat sehingga 10,000 simoleon dan berpeluang untuk hilang duit.

Mod permainan sims 4

12. Drama hidup

Adakah anda ingin menjadikan pengalaman sim anda 100x lebih dramatik? Tidak dapat melihat lebih jauh daripada Mod Drama Hidup. Bahagian terbaik mod ini adalah sistem populariti sosial di mana sim anda dapat meningkatkan metrik ini, memperoleh kepercayaan dan mendedahkan rahsia sesiapa yang mereka mahukan.

Mod ini menambah banyak ciri keseronokan lain termasuk buku terbakar, pembedahan plastik, rahsia kotor dan banyak lagi. Malah ada peristiwa untuk keadilan sosial di mana sim anda boleh pergi ke lubang arnab untuk melawan isu -isu yang sangat penting seperti penyalahgunaan haiwan, perkauman dan hak LGBTQ+.

Sims berjuang dan membuang wang kerana hidup

Mod permainan sims 4 untuk kerjaya & wang

13. Gaji kerjaya 50% lebih rendah

Terdapat sekumpulan pemain yang benar -benar mahu perjuangan Sims mereka dan menjadikan permainan lebih sukar dan saya pasti ahli kumpulan itu. Dengan Gaji kerjaya 50% lebih rendah MOD Anda boleh perjuangan Sims anda untuk mendapatkan pendapatan yang baik dan menjadikannya hidup dengan sedikit lebih banyak lagi.

Dengan ini sim anda akan mendapat pendapatan separuh wang yang biasanya mereka peroleh, yang menjadikan permainan jauh lebih sukar pada mulanya dan mungkin menjadikannya lebih menyeronokkan untuk bermain beberapa generasi dalam Format Cabaran Warisan Oleh kerana anda tidak akan menjadi super kaya selepas satu generasi.

Mod gaji yang lebih rendah

14. Pinjaman bandar sim 2.0

Ada kalanya dalam permainan ketika kami hanya ingin memiliki wang tanpa bekerja untuknya dan Pinjaman simcity adalah pilihan yang luar biasa untuk membolehkan kami mempunyai wang. Hanya kejatuhan ialah kita perlu membayarnya dengan faedah 5%.

Apabila anda mengambil pinjaman, SIM anda akan mendapatkan paket pinjaman ke dalam inventori mereka di mana mereka dapat melihat berapa banyak pembayaran yang telah mereka tinggalkan untuk membuat supaya anda sentiasa dapat menjejaki. Ini sangat menyeronokkan dan jika sim anda terlambat membuat pembayaran, mereka akan mula mendapat bayaran lewat dari mereka dana keluarga.

Anda bahkan tidak kehilangan pinjaman apabila sim anda mati, sim lain harus mengambil alih pinjaman dan terus membayarnya kembali tetapi anda mempunyai pilihan untuk memohon pengampunan pinjaman dan harapan untuk yang terbaik. Sistem ini sangat realistik dan pilihan permainan yang lebih menyeronokkan daripada hanya menggunakan Wang menipu.

Pinjaman bandar sim

15. Mod snbank

Cara perbankan yang berfungsi di sims 4 sangat komunal sehingga menjadikannya sukar untuk melihat berapa banyak wang yang dimiliki oleh setiap sim. Dengan Mod snbank anda akan dapat akaun individu untuk setiap sim.

Sebarang wang yang diperoleh Sim anda akan dimasukkan ke dalam akaun untuk diri mereka sendiri yang merupakan perkara yang luar biasa untuk dimiliki. Terdapat juga cara untuk menghantar wang, dan menyokong aspirasi wang seperti Hebatnya kaya.

Terdapat begitu banyak sistem yang luar biasa dalam mod ini yang akan menjadikan kehidupan SIM anda lebih sukar termasuk sistem sokongan tunjangan dan anak, tetapi juga perkara yang menjadikan kehidupan SIM anda lebih mudah seperti Bill AutoPay, program manfaat kerajaan dan pakej rumah selamat datang.

Sim memberikan sim potongan rambut

17. Kad ATM

Mempunyai kad ATM adalah sebahagian daripada kehidupan seharian tetapi tidak wujud di sims, sehingga sekarang! The Mod kad ATM membolehkan sim anda mempunyai kad individu supaya mereka dapat memiliki wang sendiri.

Dengan kad ini, anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakannya sebagai kad kredit di mana anda boleh mengambil pinjaman yang perlu dibayar balik dan anda akan dikenakan faedah ke atasnya!

Sim menggunakan atm

18. Tukar streaming

Adakah anda ingin sims anda dapat menjadi seorang pelumba yang sangat terkenal dan sangat kaya? Nah, sekarang mereka boleh dengan Tukar mod streaming. Ini adalah mod yang sangat mendalam di mana anda boleh menstrim, mendapatkan petua, membaca komen dan harus mengikuti peraturan untuk tidak diharamkan.

Anda boleh mengenali streamer NPC seperti @kbunnie atau @sashagaming dan menjadi ramah dengan mereka dan juga melakukan kerjasama dengan streamer ini! Malah ada aspirasi streaming suis yang boleh anda mainkan melalui yang sangat menyeronokkan!

Muat turun mod permainan Sims 4

19. Resorts & Hotels

Beberapa tahun masuk dan kami masih menunggu untuk dapat pergi ke tempat peranginan di Sims 4 tetapi dengan ini Mod resort & hotel awak boleh! Untuk menghadiri resort anda hanya memerlukan banyak di salah satu dunia anda untuk mempunyai Hotel/Resort Lot sifat Dan anda akan dapat pergi ke sana dan dikenakan bayaran untuk hari itu, makan apa sahaja yang anda mahukan dan melakukan apa sahaja yang anda mahukan pada hari itu.

Anda juga mempunyai pilihan untuk memiliki resort dengan memulakan acara resort & hotel. Sebagai pemilik, anda akan mendapat banyak wang, dapatkan kemahiran dan perintah kakitangan anda untuk melakukan perkara untuk anda. Anda akan mahu mempunyai tinggi kemahiran karisma Jadi orang gembira dengan anda semasa anda berbual dengan mereka di resort anda.

Sims 4 mods

20. Hidup dalam perniagaan

Sejak kami mendapat The Sims 4: Pergi ke Bekerja Kami telah dapat memiliki perniagaan seperti kedai runcit, kedai bunga, atau klinik doktor haiwan tetapi tidak ada yang dapat menjadi perniagaan yang anda kehabisan dari rumah anda. Dengan Hidup dalam perniagaan mod sim anda kini akan dapat menjalankan perniagaan dari rumah mereka!

Perkara terbesar yang perlu anda lakukan sebelum membuka perniagaan anda untuk hari ini adalah pastikan untuk mengunci pintu untuk bilik yang anda tidak mahu sim anda masuk kerana pelanggan yang sibuk akan masuk ke rumah anda!

mod permainan sims 4 untuk perniagaan rumah

21. Bayaran Overmax yang lebih tinggi & lebih realistik

Apabila sim anda dapat sampai ke puncak kerjaya mereka, mereka tidak banyak ruang untuk penambahbaikan. Apabila anda menggunakan lebih tinggi & lebih realistik atas gaji maksimum mod sims anda sekarang mempunyai alasan untuk terus bekerja keras di tempat kerja sehingga mereka dapat memperoleh lebih banyak wang.

mod gaji overmax yang lebih tinggi dan lebih realistik

22. Bil realistik

Salah satu sebab terbesar mengapa ramai pemain tidak bersusah payah bermain tanpa Wang menipu kerana bagaimana tidak realistik bil -bil apabila anda mendapat rumah yang lebih besar. Tiba -tiba bil anda pergi dari 300 hingga 3000 dan anda tidak tahu bagaimana membayarnya.

Dengan bil realistik mod permainan sims 4 yang kini anda dapat menebus bil anda hampir 90% sehingga anda mampu memiliki rumah yang lebih baik tanpa kebimbangan.

bil realistik

23. Pekerjaan tanpa had+

Pernahkah anda mahu sims anda dapat mempunyai banyak pekerjaan kerana mereka mungkin dapat mengendalikan semuanya sekaligus? Nah, dengan Pekerjaan tanpa had+ Sims anda kini dapat disewa untuk pelbagai pekerjaan sekaligus, selagi mereka mempunyai masa.

Ini bermakna sims anda boleh mempunyai pekerjaan sepenuh masa dari Isnin hingga Jumaat, sementara juga bekerja sambilan pada hujung minggu atau mempunyai Kerjaya bebas juga yang memberi anda banyak peluang untuk memperoleh pendapatan.

sim ditekankan dari pekerjaan tanpa had

Mod permainan sims 4 untuk percintaan

24. App Dating Simda

Adakah anda sakit sim anda bertemu dengan bandar yang sama berulang kali dan romantik dengan 3 orang yang sama? Dengan App Dating Simda sim anda akan dapat bertemu dengan sim baru!

Dengan mod permainan Sims 4 ini, anda akan dapat tidak hanya menggunakan tarikh tertentu, tetapi juga terus tarikh buta atau menubuhkan satu malam dan hanya bersenang -senang. Anda akhirnya dapat mencari cinta dengan sim baru!

Sims 4 dating dan mod percintaan

25. Jalan ke Romantik

Mod seterusnya dalam senarai adalah Jalan ke Romantik yang menjadikan sistem percintaan dalam permainan jauh lebih menarik untuk anda.

Mod ini menambah keseluruhan kemahiran percintaan untuk sim anda untuk belajar yang akan memberi anda interaksi baru yang boleh anda gunakan yang luar biasa. Mereka juga boleh mendapatkan emosi baru, penyayang!

Terdapat tarikh lubang kelinci baru untuk sims anda pergi dan mereka juga boleh pergi ke kaunseling pasangan dan belajar lebih banyak tentang satu sama lain dan mengembangkan hubungan itu.

Jalan ke Mod Romantik

26. Tarian perlahan romantis

Menari Lambat Bersama adalah interaksi yang sangat romantis dan kami mempunyai ini dalam versi masa lalu permainan dan menari bersama adalah sesuatu yang saya rindukan di sims 4. The mod tarian perlahan romantis membolehkan anda menari sims anda bersama -sama dan kelihatan begitu cinta semasa proses.

SIM secara autonomi mencadangkan

28. Romantik yang ghairah

Terdapat banyak cara kita dapat memperbaiki sistem percintaan dalam permainan dan Romantik yang ghairah mampu melakukan banyak perkara.

Mod permainan Sims 4 ini menambah beberapa interaksi romantis yang hebat seperti angsa, snuggle, pelukan romantis dan membuat semua perkara yang kita ada dalam permainan masa lalu. Ia menambah keupayaan untuk mengambil selfie romantis dengan cinta anda dan anda juga boleh mengambilnya dalam belon udara panas!

Mod Romantik Mod Sims 4

29. Skygaze romantis

Satu interaksi yang sangat comel dalam permainan untuk rakan atau keluarga adalah bintang -bintang atau awan menatap tetapi tidak ada versi romantis ini di mana sims sebenarnya mungkin berpelukan. The Mod pandangan langit romantis akan membiarkan sim anda melakukan interaksi ini dan memperbaiki hubungan mereka sambil berpelukan dengan cara yang paling hebat.

Sims 4 Bantal Bercakap Romantik

Mod permainan sims 4 untuk kehamilan

31. Acara mandi bayi

Apabila seseorang IRL hamil salah satu perkara yang mereka teruja untuk melakukan mandi bayi, tetapi ini tidak mungkin di Sims 4. Dengan Acara mandi bayi mod sims anda sekarang akan dapat meraikan bayi masa depan mereka dengan rakan dan keluarga mereka dan hanya mempunyai masa yang terbaik.

Acara ini akan membebankan 100 Simoleon SIM anda untuk dibuang dan boleh berlaku di rumah SIM anda atau di lokasi lain. Acara ini disertakan dengan sekumpulan interaksi tersuai untuk anda lakukan dengan sim hamil dan boleh menjadi masa yang sangat menyeronokkan.

Baby Shower Romance Sims 4 Mod

32. Haid dan kesuburan

Kami suka ketika Sims 4 lebih realistik dan mempunyai aspek yang membuat anda merasa lebih berhubung dengan Sims dan pengalaman mereka dan Haid dan kesuburan Mod pasti dapat melakukan ini.

Dengan mod ini sims anda sekarang akan mendapat tempoh mereka dan semua yang datang dengan suasana dan tekanan negatif seperti itu. Mod ini membolehkan remaja hamil jika mereka tidak berhati -hati dan menggunakan kekacauan di sekitar interaksi terlalu kerap dan kini terdapat kondom, pil kawalan kelahiran dan ujian kehamilan untuk digunakan.

mod permainan sims 4

33. Imbasan ultrasound

Apabila anda mempunyai sim hamil, anda pasti ingin mempunyai kenangan tentang bagaimana ia akan hamil dan dapat melihat bayi untuk pertama kalinya. Dengan Imbasan ultrasound mod anda akan mempunyai Sims anda ke lubang arnab dan pergi selama beberapa jam di doktor di mana mereka akan kembali dengan imbasan bayi mereka dalam inventori mereka dan anda akan dapat melihat berapa banyak bayi yang anda ‘ mempunyai.

mod ultrasound sims 4

34. Pembaikan kehamilan

Sekiranya anda mencari satu mod kehamilan Untuk mengubah sepenuhnya pengalaman tidak kelihatan lebih jauh daripada Mod Pembaikan Kehamilan. Mod ini akan menjadikan Sims hamil anda dapat mengambil bahagian dalam banyak lagi aktiviti yang terhad untuk sims hamil seperti yoga, senaman, mandi lumpur, dan menggunakan bilik stim.

Di samping membolehkan mereka melakukan lebih banyak interaksi sims anda akan mempunyai perut kehamilan yang lebih realistik, tidak lagi akan mempunyai gaya berjalan kaki pelik dan anda mempunyai pilihan untuk menambah mekanisme di mana mereka mempunyai peluang 3% untuk mati semasa melahirkan anak.

mod kehamilan sims 4

Mod permainan sims 4 untuk kanak -kanak & kanak -kanak & remaja

35. Cinta pertama

Pernahkah anda berharap anak -anak anda dapat pengalaman cinta pertama di sims 4? Sekiranya ya, anda memerlukan Mod cinta pertama dalam permainan anda.

Dengan mod ini apabila anak -anak anda mempunyai hubungan dengan anak lain yang melebihi 75%, anda akan menemui menu baru yang muncul dipanggil cinta pertama di mana mereka boleh mengaku suka menghancurkan, memeluk sim yang lain dan banyak lagi. Anda boleh menukar nombor telefon dengan sim anda dan mula memanggil atau menghantar mesej anda dan semua ini hanyalah comel yang pernah ada.

mod permainan sims 4 untuk cinta pertama

36. Aktiviti selepas waktu sekolah

Sekiranya anda seperti saya, anda begitu sakit dengan anak -anak sim anda yang bosan di rumah selepas sekolah dan mempunyai aktiviti selepas waktu sekolah MOD boleh membetulkannya sepenuhnya. Dengan mod ini, anak -anak anda dapat pergi belajar kemahiran dan berkawan dengan pelbagai aktiviti selepas sekolah.

Beberapa pilihan aktiviti termasuk perkara seperti kelab anime, kelab yoga, besbol, kelab perdebatan dan banyak lagi. Benar -benar ada sesuatu untuk mana -mana jenis kanak -kanak atau remaja dan anda pasti boleh menggunakannya untuk bercerita.

aktiviti selepas waktu sekolah

37. Bundle Sistem Pendidikan

The Sistem Pendidikan bundle adalah pilihan yang baik untuk menjadikan pengalaman sim anda di sekolah jauh lebih menarik. Ini sebenarnya berlaku untuk Semua peringkat kanak -kanak dan juga mempunyai mod prasekolah untuk kanak -kanak!

Bahagian terbaik mengenai mod ini adalah bahawa sims anda sekarang akan mula mendapat kemahiran semasa di sekolah sehingga masa yang mereka habiskan di sana terasa lebih berharga daripada sebelumnya, dan mereka bahkan dapat membina kemahiran sementara melakukan kerja rumah. Anda juga boleh memilih untuk mempunyai anak -anak anda menghadiri sekolah dalam talian!

38. Kanak -kanak yang mematikan

Adakah anda mencari mod permainan Sims 4 yang menambah sedikit kegelapan pada permainan anda? Baik, Kanak -kanak yang mematikan Adakah pilihan yang menyeronokkan dan agak merosakkan. Ini adalah mod serasi permainan sepenuhnya yang membolehkan anda mempunyai anak kecil jahat yang akan Hilangkan sims lain apa -apa cara mereka boleh.

Mod kanak -kanak yang mematikan

39. Mod sekolah swasta

Perkara yang sangat menyeronokkan di The Sims 2 adalah keupayaan untuk menjemput Guru Besar dan lihat jika anda boleh mendapatkan anak -anak anda ke sekolah, ini bukan pilihan dalam Sims 4 sehingga sekarang jadi Mod sekolah swasta adalah cara terbaik untuk mewujudkannya.

Dengan mod ini, anda dapat menjemput Guru Besar Sekolah Swasta Simston dan mencetuskan acara dengan matlamat yang berbeza dan cuba menarik perhatian guru besar untuk mendapatkan Sims anda ke sekolah swasta.

Mod sekolah swasta SIMS 4

40. Mulakan acara (semua peringkat umur)

Mengapa kanak -kanak tidak boleh merancang pesta ulang tahun mereka sendiri di Sims 4? Dengan Mulakan Mod Acara (Semua Umur) Anda akan dapat mempunyai sims dari mana -mana pelan umur yang bermaksud bahawa mereka sebenarnya akan dapat menjemput rakan -rakan mereka untuk acara mereka!

41. Pergi ke pek mod sekolah

Terdapat sekumpulan besar pemain Sims yang terdesak untuk dapat bersekolah dengan Sims mereka dan bukannya mereka hanya berjalan ke lubang arnab dan cara terbaik untuk melakukan ini adalah melalui Pergi ke pek mod sekolah. Ini sebenarnya membolehkan anda menuju ke lokasi sekolah di mana anda boleh mengambil bahagian secara aktif di sekolah dengan anak -anak anda.

Sims anda akan dapat mendengar kuliah di kelas berfungsi, belajar subjek seperti pembangunan peribadi atau kesihatan dan kecergasan, dan berehat makan tengah hari di mana anda boleh berinteraksi dengan sim lain.

sim yang menamatkan pengajian dari sekolah menengah

43. Lebih banyak perceraian traumatik

Mod seterusnya dalam senarai mod permainan Sims 4 kami sebenarnya bukan untuk semua orang, kerana sesetengah pemain mahukan cahaya matahari dalam permainan mereka tetapi bagi kebanyakan kita yang kita mahukan akibat. The Lebih banyak perceraian traumatik Mod akan menjadikan sim muda anda mempunyai reaksi yang lebih kuat terhadap perpecahan keluarga mereka.

lebih banyak perceraian traumatik sims 4 mod

44. Mod tidur

Mempunyai tidur adalah sebahagian besar masa kecil dan Mod tidur akan membuat ini mungkin dalam permainan. Anda akan dapat menjemput anak -anak dan bermalam sepanjang malam dengan rakan -rakan mereka, berbual dan melepak yang jauh lebih baik daripada anak -anak yang meninggalkan super awal petang.

mod permainan sims 4 sleepover

45. Pek kreativiti kanak -kanak

Kami benar -benar kekurangan Mainan kanak -kanak yang baik dalam permainan dan terdapat banyak mainan asas yang kita hilang dan itu hanya membuat saya sedih.

Mempunyai barang seperti Pek kreativiti kanak -kanak akan memberi anak kecil anda begitu banyak mainan baru untuk dimainkan dengan termasuk mainan stacking, xylophone, dan juga item untuk menarik di lantai. Dengan semua ini sims anda boleh mendapatkan moodlet positif dan akan sangat teruja untuk bermain dengan perkara -perkara ini dan sangat berharga!

Mod Sorcerer

48. Mermaids diperluas

Mengapa EA fikir ia adalah idea yang baik untuk melepaskan duyung yang paling kering dan tidak menarik? Syukurlah, dengan Mod Mermaids diperluas Anda akhirnya dapat mempunyai masa yang lebih menarik dengan ghaib ini.

Mod ini menambah tenaga akuatik Perlu di bahagian atas seperti keperluan tenaga vampire. The Mermaids dapat membaca buku untuk mengetahui lebih lanjut mengenai menjadi duyung dan bahkan dapat menawarkan kontrak ejaan dengan sim lain.

Mod Mermaids Sims diperluas

49. Interaksi yang biasa

Dengan The Sims 4: Realm of Magic kita mempunyai keupayaan untuk mengikat akrab ke kastor ejaan kami dan minta mereka mengikuti kami sepanjang masa. Makhluk -makhluk ini dapat melakukan beberapa perkara dengan kami tetapi kami tidak dapat berinteraksi dengan mereka seperti yang disukai oleh banyak pemain.

Anda akan dapat melakukan interaksi seperti bercakap tentang sihir atau meminta tip sihir rawak supaya anda dapat mempelajari sesuatu dari mereka yang sangat menyeronokkan!

interaksi biasa baru untuk alam sihir

Mod permainan nsfw sims 4

50. Hoe itu

The Hoe itu mod membolehkan sim anda … baik, cangkul! Mod akan membiarkan sim anda menjadi lebih intim dengan orang lain dan memberi dan mendapatkan tarian lap untuk wang. Ada banyak yang boleh anda lakukan dengan yang ini dan hanya perjalanan liar dari awal.

Mod permainan sims 4

51. Ubat -ubatan bawah tanah

Dadah adalah sebahagian daripada kehidupan orang ramai dan mereka boleh mencipta jalan cerita yang sangat menarik untuk sims anda dan ini Mod ubat bawah tanah adalah yang terbaik di luar sana. Mod ini menambah koleksi ubat -ubatan yang berfungsi sepenuhnya untuk Sims anda untuk mengambil bahagian dalamnya menyebabkan mereka berkelakuan berbeza dengan suasana hati, keperluan, gaya berjalan kaki dan banyak lagi.

Pasti ada akibat negatif ini juga dengan sims anda mendapat comedowns, hangovers, dan segala yang anda harapkan dari penggunaan dadah yang berpanjangan.

logo ubat bawah tanah seperti GTA

52. Whims Wicked

Whims Wicked adalah yang paling popular mod seks sim 4 di luar sana dan akan mempunyai hampir semua yang anda perlukan dalam permainan anda. Mod ini mengubah banyak perkara dalam permainan seperti menambah lebih banyak kebogelan, memberikan rambut kemaluan Sims anda, penambahan STD dan juga keupayaan untuk SIM anda untuk melawat kelab jalur.

Terdapat juga lebih selamat untuk kerja -kerja kerja dalam mod ini seperti kitaran haid, sistem tarikan, kawalan kelahiran dan keutamaan jantina. Sekiranya anda hanya mahukan bahagian yang selamat untuk kerja mod ini, anda juga boleh memuat turun keinginan yang indah yang mengambil sebarang aspek yang tidak sesuai.

The Sims 4 Gameplay Mod Extreme Violence

Pemikiran terakhir

Mod permainan mungkin merupakan satu cara terbaik untuk meningkatkan pengalaman anda di sims 4 jika anda ingin bersenang -senang. Mengisi folder mod anda dengan sekumpulan mod permainan Sims 4 akan membolehkan anda menambah mekanik baru yang tidak akan anda dapatkan dengan hanya permainan vanila. Selamat bermain!

Dihantar pada 4 April 2022

30 Mod Sims Terbaik 4: Pilihan Teratas (2022)

Mencari pengalaman simming yang segar dan unik? Cuba mod Sims 4 ini!

Terakhir Dikemaskini: 2022/11/29 jam 8:18 pagi

Sekiranya anda memainkan sims cukup lama, anda mungkin dapat mencari permainan untuk berkembang agak membosankan. Lagipun, anda hanya boleh membunuh sim anda berkali -kali sebelum kehilangan percikannya. Walau bagaimanapun, memasang beberapa mod Sims 4 boleh merapikan permainan anda dan membawa pengalaman baru. Oleh kerana permainan asas kini percuma, terdapat kemasukan pemain baru. Plus, EA telah mengusik Sims 5 – atau Projek Rene – yang menambah lebih banyak pilihan penyesuaian.

Walaupun anda boleh membeli semua pek dan pengembangan barangan, ia akan dikenakan biaya $ 40 sekeping. Walau bagaimanapun, dengan memasang mod Sims 4, anda boleh memperibadikan pengalaman permainan anda secara percuma. Tertarik? Berikut adalah 30 mod teratas kami yang kami sangat mengesyorkan!

Top 30 terbaik mod Sims 4

Oleh kerana terdapat banyak mod yang boleh anda muat turun untuk sims 4, kami ada membahagikan mereka ke pelbagai bahagian, Terutamanya, Create-A-SIM, Mod Bina dan Kualiti Kehidupan (QOL).

Menjadi aspek dan unsur -unsur yang baru dan menyegarkan ke dalam permainan, mengubah mod ini mungkin menjadi perjuangan.

Mod Create-A-SIM

Pertama, mari kita lihat beberapa mod CAS terbaik. Ini akan membantu anda membuat sim yang lebih baik yang lebih ekspresif dan mempunyai lebih banyak pilihan dari segi keperibadian dan pakaian. Menggunakannya akan meningkatkan pengalaman keseluruhan anda dan mewujudkan hubungan yang lebih baik dengan watak anda.

Ciri -ciri keperibadian baru

Ciri -ciri keperibadian baru

Muat turun mod
Saiz Fail: 213.8 kb

Terdapat banyak ciri keperibadian untuk dipilih semasa membuat sim anda. Setiap unik berinteraksi dengan yang lain – memberi kita pengalaman permainan baru setiap kali. Walau bagaimanapun, jika anda telah memainkan Sims 4 selagi kami ada, anda mungkin bosan dengan ciri -ciri lalai.

Mod ini membolehkan anda menambah lebih daripada satu sifat keperibadian ke dalam permainan. Walaupun terdapat banyak mod sifat keperibadian tambahan, mereka biasanya membolehkan anda menambah satu sifat – anda perlu memasang sekumpulan mereka secara individu. Walau bagaimanapun, dengan mod ini dipasang, anda akan dapat memuatkan sekurang -kurangnya tiga pada satu masa.

Dengan ciri -ciri baru seperti terkutuk, tidak boleh dipercayai dan muram, memuat turun mod menambah cara baru untuk bermain dengan sim dan haiwan kesayangan anda. Di samping itu, mod membolehkan anda menambah atau menukar ciri -ciri pada bila -bila masa semasa permainan.

Slider ketinggian sims 4 mod

Muat turun mod
Saiz fail: 711 bait

Sims 4 beragam mengenai jenis badan, keutamaan jantina, kata ganti, dan nada kulit. Walau bagaimanapun, satu perkara yang tidak mempunyai kepelbagaian ketinggian. Semua orang dewasa adalah ketinggian yang sama.

Mod SIMS 4 ini membolehkan anda menukar ketinggian sim anda di CAS menggunakan gelangsar ketinggian. Sekumpulan orang baru kini boleh diwakili dalam permainan. Selain itu, bermain dengan ketinggian dan menonton menara sim anda ke atas orang lain selalu menyeronokkan.

Berdiri di CAS

Berdiri semasa CAS cukup berguna

Muat turun mod
Saiz Fail: 15.6 kb

Semasa di CAS, pemaju menambah pergerakan dan gerak isyarat untuk memastikan proses itu lebih meriah. Walaupun ia mungkin kelihatan seperti menyeronokkan pada mulanya, ia menjadi sangat menjengkelkan untuk beberapa.

Selepas bermain permainan dan mencipta beribu -ribu sim, anda mungkin mendapati bahawa anda mahu mereka berdiri diam sambil menyesuaikan penampilan terperinci mereka. Di samping itu, anda boleh memilih versi mod yang menghalang animasi ghaib seperti geram dan pemutus.

Walau bagaimanapun, mod yang tidak berhenti adalah animasi semasa merawahkan sim anda, memilih gaya berjalan dan menukar suara sim anda. Ringkasnya, MOD secara khusus menghalang pergerakan yang tidak diingini semasa anda mengedit sim anda.

Mata berbisik

Mod mata berbisik kelihatan cantik

Muat turun mod
Saiz Fail: 732.4 kb

Walaupun Sims 4 menawarkan sejumlah besar pilihan ketika datang ke penyesuaian, tidak pernah menyakitkan untuk memiliki lebih banyak. Permainan ini mempunyai banyak warna mata untuk dipilih, walaupun ada yang liar dan berbeza. Tetapi mod ini menambah kenalan baru yang membolehkan anda mempunyai corak, warna dan kecerunan yang unik.

Kenalan mata boleh didapati di bahagian cat muka sambil mengedit sim anda sementara warna bukan lalai lain ditemui di antara warna lain. Pada asasnya, mod ini menambah swatch baru ke permainan, membawa warna-warna baru, menatap jiwa ke permainan.

Mod membina sims 4

Mod membina adalah sesuatu yang saya anggap sangat penting. Mod ini meningkatkan pengalaman keseluruhan anda dan apabila anda menggunakannya, anda tidak boleh kembali. Memasang mod ini akan membolehkan anda mempunyai lebih banyak pilihan membina dan akan meningkatkan mod binaan yang sudah menakjubkan.

Mod alat

Mod alat

Muat turun mod
Saiz Fail: 1.2 Mb

Mod alat secara harfiah mengambil objek dari banyak. Apabila menggunakan mod, anda akan dapat meletakkan dan mengeluarkan objek di sekitar lot anda. Di samping itu, ia memberi anda kawalan sepenuhnya ke atas objek, termasuk putaran dan kedudukan mereka.

Kami tidak boleh mengesyorkan mod ini cukup jika anda seorang pembina di Sims! Anda boleh mengedit kejiranan di sekeliling anda, menjadikannya syurga yang indah untuk semua!

Lebih baik membina/membeli

Lebih baik membina/membeli

Muat turun mod
Saiz Fail: 6.4 mb

Bagi pembina induk itu, membina/membeli yang lebih baik adalah mod yang anda tidak tahu yang anda perlukan. Ia merombak UI, menambah lebih banyak baris dan sistem penapisan yang lebih baik – tidak ada lagi menatal selama bertahun -tahun.

Di samping itu, ia menjadikan mencari item debug jauh lebih mudah! Tanpa Cheats, Mod Sims 4 ini meletakkan item debug ke dalam kategori yang mudah dicari. Mod juga menambah swatch warna ke item debug untuk penyesuaian yang lebih baik.

Rumah permulaan kecil

Rumah starter kecil ini sempurna sebagai rumah pertama anda

Muat turun mod
Saiz muat turun: 143.7 kb

Sekiranya anda baru memulakan permainan baru, rumah starter minimalis kecil ini adalah pilihan yang sempurna. Ia mempunyai dapur dengan meja makan, bilik tidur dengan bilik mandi, garaj, dan kawasan kolam renang. Anda akan menemui semua yang anda perlukan di rumah starter.

Perlu diingat bahawa kereta di luar hanya untuk tujuan hiasan kerana Sims 4 tidak mempunyai kereta. Juga, anda memerlukan pek pengembangan berikut untuk menjalankan mod ini:

 • Gaya hidup eko
 • Dapatkan terkenal
 • Kehidupan bandar
 • Berkumpul
 • Bekerja
 • Penghias rumah impian
 • Hari Spa
 • Moschino

Rumah mewah

Muat turun mod
Saiz Fail: 216.9 kb

Mari kita beralih dari rumah starter ke rumah mewah. Rumah besar ini mempunyai segala yang dapat anda impikan. 4 bilik tidur dengan bilik mandi yang dilampirkan, gim, spa, perpustakaan, bilik keluarga, dapur, ruang tamu, dan banyak lagi!

Bahagian terbaik mengenai perkara ini ialah anda dapat melihat pemandangan indah dari rumput anda jika anda memutuskan untuk meletakkan kerusi di sana. Walaupun ini bukan rumah besar terbesar yang mungkin anda lihat, ia sesuai untuk gaya hidup yang rendah hati – namun mewah -.

Dapur moden

Pek dapur moden merangkumi banyak penambahan baru

Muat turun mod
Saiz Fail: 172.60 Mb

Mod terakhir yang akan saya bicarakan di bahagian binaan adalah pek dapur moden. Ini adalah mod besar yang menambah banyak barang baru ke dapur anda untuk menjadikannya kelihatan moden. Dari lampu siling ke kabinet, anda boleh menemui semuanya. Ia menambah lebih daripada 45 item yang boleh anda beli.

Di samping itu, terdapat 6 warna baru yang ditambah juga yang membolehkan anda menyesuaikan dapur anda lebih jauh lagi. Selain itu, anda juga boleh menggunakan warna -warna ini di bilik lain juga jika anda mahu. Sekiranya anda menyukai perabot dan peralatan moden di dapur anda, ini adalah mod yang sempurna untuk anda.

Mod sims 4 qol/rawak

Akhirnya, kami mempunyai kualiti hidup dan mod rawak untuk sims 4. Mod ini – sementara rawak – sangat berguna dan akan meningkatkan permainan. Anda boleh melakukan banyak perkara seperti menjadikan seluruh sistem pendidikan lebih baik atau mempunyai menu khusus untuk mempunyai lebih banyak pilihan.

Pusat Perintah MC

Pusat Perintah MC

Muat turun mod
Saiz Fail: 1.9 Mb

The Sims 3 mempunyai UI cheat yang sangat baik yang membantu pemain memilih yang menipu yang mereka mahu gunakan. Walau bagaimanapun, kita mesti mengatakan bahawa sims 4 telah menggunakan cheat sedikit tidak selesa.

Walau bagaimanapun, mod pusat arahan MC menambah cara mudah untuk menggunakan cheat lagi dalam permainan. Terutama menipu berpusat di sim anda. Mod ini hebat jika anda pernah menginginkan kawalan ke atas perkara yang lebih kecil dalam kehidupan sim.

Anda akan dapat mengedit perkara seperti peluang kehamilan atau kekerapan bil. Di sini anda akan dapat mencari gambaran umum tentang apa yang anda dapat lakukan dengan mod Sims 4 ini.

Pembaikan pendidikan

Muat turun mod
Saiz Fail: 1.9 Mb

Sepanjang dua tahun yang lalu, pembelajaran jarak jauh telah menjadi kaedah kajian yang lebih disukai untuk banyak. Pek mod Sims 4 ini membolehkan pembelajaran dalam talian dan membaik pulih sistem pendidikan sepenuhnya.

Sebagai contoh, kanak -kanak mempunyai pilihan untuk pergi ke prasekolah, di mana mereka mengembangkan kemahiran kanak -kanak. Oleh itu, mereka mempunyai keperluan mereka dan membimbangkan rumah tangga anda. Ia juga memperkenalkan interaksi sekolah baru seperti perjalanan dan penahanan lapangan. Terdapat juga pilihan sekolah ketenteraan untuk sims remaja yang paling nakal.

Kerjaya turbo

Kerjaya turbo

Muat turun mod
Saiz fail: 991 kb

Pengembangan kerja yang membolehkan anda mengikuti sim anda berfungsi. Sebagai contoh, sebagai doktor, kini terdapat banyak tugas yang anda perlukan untuk memastikan sim anda selesai. Kerjaya Turbo adalah mod Sims 4 yang menggunakan ini untuk semua kerjaya dalam permainan.

Sim Chef anda perlu melaksanakan pelbagai tugas memasak. Atau atlet perlu pergi ke gim setiap hari. Terdapat pelbagai kerjaya untuk dipilih dan tugas yang mereka perlukan untuk menyelesaikannya. Anda boleh menemui keseluruhan senarai di sini.

Akhir sekali, anda akan dapat membina tempat kerja sama ada dari awal atau dengan mengimport mereka dari perpustakaan.

Mempunyai beberapa keperibadian!

Mempunyai keperibadian

Muat turun mod
Saiz Fail: 402.9 kb

Kami ditiup dengan perkembangan mod ini dan bagaimana ia mengubah sepenuhnya permainan. Mod melihat sifat SIM anda dan menggunakannya untuk memilih interaksi sosial. Oleh itu, bukannya Sims anda secara rawak bercakap mengenai cuaca atau berita minggu lalu, mereka akan mempunyai interaksi sosial yang menarik.

Sims akan dipaksa memilih interaksi sosial seperti perkenalan mesra atau bermain pranks. Sebaliknya, anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak ciuman pertama dari pasangan baru, lebih banyak jenaka, dan lebih banyak lagi, bermakna interaksi. Tetapi, tentu saja, semuanya bergantung pada sifat Sims anda.

Keinginan yang indah

Keinginan yang indah

Muat turun mod
Saiz Fail: 23.20 Mb

Mod Whims Wonderful untuk Sims 4 menambah lapisan realiti dan ketidakpastian tambahan kepada dunia anda. Ini mempengaruhi perkara seperti daya tarikan dan keperibadian. Ia juga menambah pilihan kawalan kelahiran, ketam/STD, ciri hubungan tambahan, kehamilan, berpeluh, dan kebosanan.

Terdapat banyak untuk membongkar mod Whims yang indah; bahkan boleh menjadi sangat menggembirakan pada mulanya. Nasib baik, semuanya boleh tweak atau diubah mengikut pilihan anda. Perkara kegemaran saya dari mod adalah archetypes keperibadian tambahan dan interaksi sosial yang membolehkan anda menyatakan diri anda dengan lebih baik.

Pasti bernilai mencubanya jika anda sedang mencari mod untuk memasak permainan Sims 4 anda.

Cerita yang bermakna

Cerita yang bermakna

Muat turun mod
Saiz fail: 443 kb

Mod cerita yang bermakna menambah emosi dan suasana hati baru ke sims 4. Ini adalah gabungan tweak besar dan kecil yang memberikan sistem reka bentuk semula untuk membantu menjadikan setiap sim merasa lebih banyak manusia berbanding sebelum ini.

Mod ini menjadikan peristiwa -peristiwa dalam kehidupan setiap sims terasa lebih bermanfaat dan realistik, menjadikan menguruskan kehidupan mereka sebagai aspek baru. Tutorial dalam permainan mengajar anda semua yang anda perlu tahu mengenai mod tersebut. Terdapat juga menu tetapan dalam permainan baru yang membolehkan anda tweak semuanya mengikut PlayStyle anda.

Mod cerita yang bermakna membantu menjadikan sims berasa lebih hidup dan tidak dapat diramalkan, sama seperti dunia nyata.

Interaksi makanan tersuai

Interaksi makanan tersuai

Muat turun mod
Saiz Fail: 2.72 Mb

Komuniti Sims 4 telah melihat hampir tidak ada variasi dalam tindakan memasak. Interaksi kelihatan sama sama ada mereka membuat keju panggang atau makanan besar.

Interaksi makanan tersuai bukan sahaja membetulkannya tetapi menambah pelbagai jenis makanan ke permainan. Mod Sims 4 ini membawa hidangan seperti ayam tandoori, salad baru, pai baru, dan banyak lagi permainan!

Sekiranya sim anda adalah tukang masak atau anda suka berkecimpung dalam kemahiran masakan, mod ini adalah untuk anda!

Mod Simpan Harian

Mod Simpan Harian

Muat turun mod
Saiz Fail: 5.5 kb

Mari kita jujur. Kita semua telah melalui saat-saat menghentikan hati ketika permainan kami terhempas atau PC kami dimatikan. Anda membeku kerana anda menyedari bahawa anda baru sahaja kehilangan semua kemajuan anda. Walaupun Sims 4 mempunyai ciri auto-save, ia hanya berlaku secara berkala.

Di situlah mod simpan harian masuk. Menggunakan 7 slot berputar, permainan akan menjimatkan selepas setiap hari di sims. Oleh itu, jika sim anda mati atau anda membuat kesilapan, hanya kembali sehari dan muatkan simpanan.

SIM Dating App Sims 4 Mod

Muat turun mod
Saiz fail: 336 kb

Adakah anda melihat Spicing Up Sim’s Dating Life anda? Mod ini menambah aplikasi temu janji ke permainan yang melambungkan perkara. Menggunakan telefon Sims anda, anda boleh mengatur tarikh tertentu, tarikh buta, atau pendirian satu malam dengan mana-mana NPC dalam permainan anda.

Anda dapat memilih lokasi tarikh anda dan juga spesifik lain. Tetapi itulah permulaannya. Tarikh buta membenarkan sims yang tidak menyanyi dan semua peringkat umur untuk bertemu dengan sim anda. Jadi jika anda berasa berani, biarkan drama itu berlaku.

Akhir sekali, mod menambah ruang sembang dating yang boleh anda akses melalui telefon, tablet, atau komputer. Ini akan meningkatkan bar sosial anda, walaupun sim anda tidak pergi pada tarikh.

Jika anda telah mencuba simulasi mod dan cinta ini, lihat artikel ini mengenai simulasi dating terbaik di luar sana!

Fairies vs Witches Sims 4 Mod

Mod peri

Muat turun mod
Saiz Fail: 58.9 Mb

Sekiranya anda terlepas peri dari sims 3 atau mencari mantra spellcaster yang lebih gelap maka anda harus mencuba mod ini. Terokai Sylvan Glade yang dirombak yang mempunyai penduduk baru – peri! Sekiranya anda berteman dengan makhluk ini dan belajar dari panduan buku mereka, anda mungkin cukup bernasib baik untuk memanggil Fairy Giving. Selepas memohon, ada peluang yang baik bahawa sim anda akan menjadi dongeng sendiri.

Belajar mantra, tumbuh sayap dan menyebabkan kerosakan di seluruh dunia. Yang mengatakan, jika anda mencari gaya sihir yang lebih jahat, lihat Spellcasters yang Diubahsuai yang Dipanggil Witches. Dengan mantra maut, tidak ada yang menghentikan sim anda dari memerintah dunia dengan penumbuk besi dan penyimpangan sihir.

Katil Ravasheen’s Bunks

Katil Ravasheen

Muat turun mod
Saiz Fail: 18 MB

Katil dua tingkat telah menjadi trend yang semakin meningkat kerana ruang yang boleh anda simpan. Mereka adalah penyelamat di pangsapuri kecil dan bilik, memberi anda banyak ruang tambahan untuk aktiviti lain sementara masih dapat tidur dengan selesa pada waktu malam.

Mod Beds Ravasheen membawa trend kehidupan sebenar ke dunia Sims. Tempat tidur semua mempunyai rupa moden dan bergaya yang sesuai di mana -mana bilik. Mod ini juga mempunyai pelbagai reka bentuk dan jenis, dari katil loteng, katil bilik tidur, katil kanak -kanak, tangga, kerusi, dan juga meja.

Perkara terbaik mengenai mod ialah anda boleh mencampur dan memadankan reka bentuk anda sendiri dan membuat ruang peribadi anda sendiri di bawah katil loteng. Mereka semua sangat selesa sehingga menjadikan anda ingin tinggal di tempat tidur sepanjang hari.

Murphy Bed Fixes

Murphy Bed Fixes

Muat turun mod
Saiz fail: 4.0 kb

Sekiranya anda mengikuti pergerakan rumah kecil, anda mungkin pernah mendengar pek barang hidup kecil. Pek ini menambah banyak item baru untuk bermain -main dengan jika anda seorang peminat atau pembina utama Sims 4. Salah satu barang ini adalah katil Murphy.

Tempat tidur yang melipat ke dinding terdengar sangat baik untuk penjimatan ruang. Walau bagaimanapun, permainan asas menyebabkan katil -katil ini terlalu teruk. Di sinilah mod SIMS 4 ini masuk. Ia membetulkan ‘bug’ katil murphy, menyebabkan mereka tidak berfungsi. Ia juga menjimatkan anda bimbang sim anda mati kerana dihancurkan.

Dapur dan memasak di asrama

Dapur dan memasak di asrama

Muat turun mod
Saiz Fail: 3.2 kb

Pelajar kolej berhampiran api terbuka atau dapur? Kedengarannya seperti bencana yang menunggu untuk berlaku. Walaupun kita dapat melihat mengapa pemaju Sims tidak membenarkan dapur dan memasak di asrama, ia menjengkelkan. Ada yang melihatnya sebagai cabaran bonus – sementara yang lain merasa tidak realistik.

Walau bagaimanapun, anda merasakan larangan dapur di universiti Discover, mod SIMS 4 ini menyelesaikan masalahnya. Pelajar yang tinggal di asrama dan kediaman kini boleh menggunakan dapur dan gril.

Bayi & kanak -kanak yang lebih baik

Bayi dan kanak -kanak yang lebih baik

Muat turun mod
Saiz fail: 336 kb

Selalunya ketika sim mempunyai bayi, kita cenderung melangkaui fasa bayi sepenuhnya. Ia lebih mudah untuk hanya umur mereka. Jika anda telah memasang Pek Permainan Parenthood, terdapat interaksi baru dengan kanak -kanak dan kanak -kanak. Walau bagaimanapun, permainan asas masih kurang.

Mod Bayi & Kanak -kanak yang Lebih Baik membetulkan masalah ini. Sekarang ada lebih banyak interaksi dan paling menggembirakan untuk bayi anda yang baru lahir. Di samping itu, lebih banyak interaksi dengan kanak -kanak boleh didapati, seperti mengajar mereka untuk mengatakan, mommy.

Penting untuk diperhatikan bahawa pek mod ini memerlukan mod pek mood untuk berfungsi.

Janggut automatik

Janggut automatik

Muat turun mod
Saiz Fail: 2.65 Mb

Mod janggut automatik untuk sims 4 membolehkan semua sims anda, dari orang dewasa muda lelaki, orang dewasa, dan penatua, untuk menanam rambut muka. Anda kemudian boleh menyesuaikan dan mengaktifkan janggut pada objek sinki yang anda dapati dalam permainan.

Mod ini sedikit realisme terhadap kehidupan Sims anda kerana ia tumbuh dari masa ke masa, sama seperti dalam kehidupan sebenar. Terdapat juga pelbagai pilihan untuk menyesuaikan seberapa pantas ia tumbuh dan warna. Anda boleh membuatnya tumbuh secepat 1.5 hari atau selagi 12.5 hari.

Di samping itu, mod janggut automatik juga merangkumi ciri pemangkasan dan pencukuran yang membolehkan anda menanam panjang yang lebih pendek untuk mencipta penampilan yang unik. Anda juga boleh memadankan penampilan janggut anda dengan pelbagai musim jika anda mempunyai pek pengembangan Sims 4 Seasons untuk melihat bertema.

Lukisan easel lalai menggantikan

Lukisan easel lalai

Muat turun mod
Saiz Fail: 3.88 Mb

Kecuali anda mempunyai artis sim yang hebat di tangan anda, kebanyakan karya seni adalah biasa -biasa saja. Malah kemahiran seni maxed-out menghasilkan karya seni underwhelming. Walaupun anda boleh mengambil sim anda di seluruh dunia dan cat dari rujukan, ada cara yang lebih mudah untuk memperbaikinya.

Lukisan easel lalai menggantikan mod perubahan karya seni generik dalam permainan. Sekarang, sim anda boleh melukis karya yang akan dibanggakan oleh Picasso. Sebilangan besar lukisan adalah kontemporari, tetapi mereka menambah gaya percikan ke rumah anda.

ATM, kad kredit, dan pinjaman

ATM, kad kredit dan pinjaman

Muat turun mod
Saiz Fail: 1.3 mb

Kad kredit dan pinjaman di sims 4? Kedengarannya hebat! Berharap apabila anda mula melepaskan pembayaran. Mod ini kini menambah pinjaman dan kad kredit ke permainan. Sim anda akan dapat mengambil pinjaman untuk membina rumah impian mereka. Sebagai alternatif, mereka sekarang dapat membeli barang secara kredit.

Walau bagaimanapun, anda perlu memastikan mereka tidak terlepas sebarang ansuran atau pembayaran. Bukan sahaja ia mempunyai kesan buruk, tetapi ia boleh menyebabkan moodlets negatif.

Spellcaster yang mematikan

Spellcaster yang mematikan

Muat turun mod
Saiz Fail: 461.0 kb

Ah, spellcasters. Jenis sim ghaib yang menambah sihir ke permainan. Namun, bagaimana kita dapat melupakan penyihir dari pangsapuri sims 2 yang hidup? Malah pek supranatural dari sims 3 sangat bagus. Walaupun Realm of Magic telah membesarkan keajaiban Sims 4, ia tidak mempunyai sedikit permainan yang jahat.

Mod ini memperkenalkan mantra baru untuk spellcasters anda untuk belajar. Walaupun mereka mungkin tidak membuat makanan muncul, mereka mempunyai kesan keras pada sim pilihan anda. Anda boleh menyebarkan malapetaka sepanjang permainan anda, menggunakan mantra atau kutukan yang mematikan. Sihir gelap, di sini saya datang.

Rak omsp

Rak omsp

Muat turun mod
Saiz Fail: 66.6 kb

Akhirnya selesai menghias rumah anda yang lengkap di sims 4, tetapi masih banyak ruang terbuka? Nah, mod rak omsp dapat membantu anda. Mod ini membolehkan anda memilih dan menambah rak ke rumah anda untuk getaran yang lebih selesa.

Ini adalah salah satu mod yang paling mudah, namun entah bagaimana ia memberi impak besar kepada rasa keseluruhan dan kelihatan reka bentuk dalaman anda. Hanya ada sesuatu tentang mempunyai rak atau countertop yang dipenuhi dengan pelbagai barang yang membuat rumah, baik, selesa.

Rak cukup tebal untuk menutup kaunter dapur atau bahagian atas peti sejuk dan boleh disembunyikan untuk membuat barang -barang kelihatan seperti mereka sebenarnya di atas. Anda juga boleh menyesuaikan ketinggian dan bilangan barang kecil, sederhana, atau besar di atasnya. Ia juga tidak memerlukan apa-apa dalam permainan dan boleh didapati dalam kategori rak.

Pilih rakan sebilik

Pilih rakan sebilik

Muat turun mod
Saiz fail: 20 kb

Bagi sesetengah orang, Universiti Sims 4 sangat baik – untuk yang lain, tidak begitu banyak. Apabila sim anda disusun menjadi asrama dengan sekumpulan bandar, sukar untuk mengawal permainan anda. Di samping itu, kita semua mahukan kisah universiti yang sempurna, yang sukar dicapai dengan NPC rawak.

Mod Pilih Rakan sebilik membolehkan anda memilih rakan sebilik yang akan hidup sim anda. Kawalan tambahan ini boleh pergi jauh. Bahagian terbaik? Anda tidak perlu mengawal rakan sebilik – mereka tidak akan menjadi sebahagian daripada isi rumah anda.

Tiada tempat kosong sims 4 mod

Tiada tempat kosong

Muat turun mod
Saiz fail: 2 kb

Adakah sim anda memerlukan interaksi sosial, statistik? Sudah tentu, mereka ada. Penyelesaian terbaik adalah pergi ke kelab atau tempat lain. Harapan anda tinggi, dan anda pasti sim anda akan mencari rakan baru atau bahkan percintaan. Walau bagaimanapun, semasa ketibaan, anda mendapati acara itu hampir kosong. Apa yang memberi?

Nah, mod ini memastikan bahawa setiap tempat sims anda pergi selalu sibuk! Tidak ada lagi tempat kosong yang bermaksud banyak drama bersosial dan sim.

Cara Memasang Mod Sims 4

Langkah ini mungkin menakutkan jika anda tidak pernah memasang mod Sims 4 sebelum ini. Salah satu sebab terbesar kami teragak -agak untuk memasang mod adalah kerana ia kelihatan rumit. Walau bagaimanapun, ia mudah dan tidak lebih sukar daripada hanya mencari folder yang betul.

Gunakan langkah -langkah berikut untuk mencari folder mod anda dan pastikan tetapan mod di Sims 4 dihidupkan.

Cara Memasang Mod Sims 4 pada Windows

Membolehkan mod mudah di sims 4

 1. Setelah memuat turun mod, anda akan menemui .rar atau .Fail zip dalam folder muat turun anda. Anda perlu unzip folder terlebih dahulu sebelum anda boleh menggunakannya.
 2. Sebaik sahaja fail itu tidak dizipkan, gerakkan mod ke folder Mod Sims 4. Anda boleh mencari folder ini menggunakan laluan berikut:
  Surat memandu >Pengguna >Nama pengguna >Dokumen >Seni Elektronik >Sims 4 >Mod. Sekiranya folder mod tidak wujud, anda perlu Buat folder anda sendiri di lokasi ini.
 3. Buka sims 4 dan pergi ke menu pilihan. Kemudian beralih ke “Pilihan Permainan“Tab dan pilih”yang lain“Tab. Seterusnya, pastikan anda telah menandakan “Dayakan kandungan dan mod tersuai“.
 4. akhir sekali, Pelancarkan permainan anda, Dan mod Sims 4 anda akan dipasang dan berfungsi.

Cara memasang mod sims 4 pada mac

Muat turun dan pasang mod dalam folder mod dalam sims 4

 1. Setelah memuat turun mod, anda akan menemui .rar atau .Fail zip dalam folder muat turun anda. Anda perlu unzip folder terlebih dahulu sebelum anda boleh menggunakannya.
 2. Seterusnya, Menggunakan Finder, cari dokumen anda. Kemudian ikuti jalan ini:
  Dokumen >Seni Elektronik >Sims 4 >Mod. Sekiranya folder mod tidak wujud, anda perlu Buat folder anda sendiri di lokasi ini.
 3. Buka sims 4 dan pergi ke menu pilihan. Kemudian beralih ke “Pilihan Permainan“Tab dan pilih”yang lain“Tab. Seterusnya, pastikan anda telah menandakan “Dayakan kandungan dan mod tersuai“.
 4. akhir sekali, Pelancarkan permainan anda, Dan mod Sims 4 anda akan dipasang dan berfungsi.

Bolehkah saya memasang mod pada versi percuma sims 4?

The Sims 4 akhirnya percuma untuk bermain!

Sekarang anda tahu cara memuat turun dan memasang mod untuk sims 4 pada Windows dan Mac, mari kita lihat sama ada anda boleh memasang mod dalam versi percuma. Oleh kerana versi asas Sims 4 telah bermain percuma, ramai pemain tertanya-tanya jika mereka boleh menggunakan mod atau mereka perlu membeli beberapa pek pengembangan untuknya.

Berita baiknya ialah anda boleh Muat turun dan pasang mod untuk versi percuma Sims 4 tanpa sebarang masalah. Selain itu, selepas aliran langsung baru -baru ini membincangkan masa depan Sims, EA telah mengumumkan bahawa mereka akan membenarkan sokongan mod khas juga. Pertimbangkan ini seperti bengkel Steam, di mana pencipta dapat berkongsi mod mereka dan dapat disahkan juga!

Cara menukar skrin pemuatan anda di sims 4?

Skrin pemuatan langit halus dan kelihatan hebat

Skrin pemuatan lalai di sims 4 boleh menjadi agak membosankan dan membosankan untuk dilihat. Sekiranya anda mempunyai PC yang pantas, anda boleh melepasi skrin pemuatan dengan cepat. Namun, kebanyakan masa, anda perlu melihat skrin pemuatan anda untuk satu atau dua minit yang baik.

Nasib baik, anda boleh menukar skrin pemuatan anda dan menambah yang tersuai! Melihat skrin baru dan disesuaikan dapat menjadikan permainan ini menarik dan menyeronokkan. Untuk menukar skrin pemuatan anda di Sims 4, anda perlu:

 • Gunakan penjelajah fail anda dan pergi ke: Dokumen> Seni Elektronik> The Sims 4> Mod.
  • Sekiranya anda tidak mempunyai folder mod, anda boleh menciptanya dengan menekan klik kanan dan memilih Baru> folder.
  • Memuatkan skrin mempunyai .pakej Pada akhir mereka.

  Catatan: Pastikan anda hanya mempunyai satu skrin pemuatan dalam permainan anda pada satu masa. Mempunyai lebih daripada satu boleh menyebabkan masalah dan mungkin menyebabkan permainan juga terhempas.

  Cara menambah acara tersuai di sims 4?

  Antara muka studio sims 4

  Soalan lain yang dimiliki oleh kebanyakan pemain adalah bagaimana mereka dapat menambahkan acara tersuai ke permainan mereka. Oleh kerana Sims 4 mempunyai pelbagai acara sepanjang tahun, anda boleh menambah anda untuk melibatkan diri dan bersenang -senang. Tidak semua peristiwa ini perlu mempunyai skala besar.

  Anda boleh menambah acara tersuai seperti tidur atau jualan bakar. Mereka menjaga permainan menarik dan menjadikan dunia berasa lebih hidup. Salah satu acara kegemaran saya untuk ditambah ialah perjumpaan sekolah menengah atau perjalanan memancing/malam kanak -kanak perempuan. Untuk menambah acara tersuai, anda mesti:

  • Muat turun dan pasang studio sims 4.
  • Selepas itu, ekstrak acara sosial yang sedia ada dari “Ekstrak penalaan“Ditemui di bawah”Alat“Tab.
  • Ubah suai dengan keinginan anda.
  • Namakan acara tersuai dan simpannya.

  Perlu diingat bahawa membuat acara tersuai dari awal boleh menjadi sukar dan menggembirakan pemain baru. Walau bagaimanapun, jika anda menukar peristiwa yang sedia ada sedikit, anda boleh mendapatkan gantung bagaimana kod berfungsi untuk acara di sims 4.

  Pemikiran terakhir

  Kami harap anda dapati sekurang -kurangnya satu mod dalam senarai ini yang anda ingin cuba. Menambah mod ke permainan Sims 4 anda menjadikan semua perbezaan pada permainan anda. Sekiranya anda menyukai Sims seperti yang kami lakukan, lihat permainan simulasi lain yang mungkin turun lorong anda.

  Sama ada anda mahu semua tempat anda dibungkus atau ingin mendatangkan malapetaka – mod ini hebat. Beritahu kami mod mana yang anda telah cuba dalam komen di bawah.