50 Shades of the Sims – Senarai Mod Nakal |, Mod Seks Terbaik Sims untuk 2023

Sims terbaik 4 mod seks untuk 2023

Ketika kami akhirnya mendapat hantu di sims 4 ada satu .

50 Shades of the Sims – Senarai mod nakal

. Dan mungkin kadang -kadang sedikit nakal.

NOTA PENTING! Mod ini direka dan dimaksudkan untuk pemain dewasa sahaja. Mereka memperkenalkan aktiviti seperti dadah, adegan seks yang eksplisit, untuk membolehkan pemain menonton sims lain.

Dalam isu hari ini Permainan selepas sepuluh, . . Saya memberitahu anda, ini adalah najis yang elegan.

Tetapi ingat – apa yang dilihat sekali tidak dapat dilihat, dan sebaik sahaja anda mencuba NSFW Sims, Kemungkinan hidup anda tidak akan sama. Tidak semestinya lebih teruk – tidak sama.

Perubahan dapat trauma anda dan membuat anda terlepas dunia watak yang tidak bersalah tanpa alat kelamin, kecenderungan untuk obuse bahan, dan apa -apa manifestasi patologi. . Dan banyak lagi.

Kemas kini 2023

Perkara mengenai mod adalah bahawa pencipta mereka sering meninggalkan mereka, dan mereka boleh menjadi tidak sesuai dengan versi baru permainan. Itulah sebabnya kami memutuskan untuk memeriksa keserasian semua pengubahsuaian dengan patch terkini untuk Sims 4. Dan sejak aspirasi aphrodite adat dan pembesaran payudara tidak berfungsi pada masa ini, marilah kita memperkenalkan anda kepada keganasan yang melampau dan kesihatan mental. Perubahan dibuat oleh Matt Lugowik.

Kemas kini 2020

Kami pada asalnya menerbitkan bahagian ini pada bulan November 2019. Pada bulan Jun 2020, kami mengemas kini dan menambah dua pengubahsuaian baru – tragedi hidup dan kanak -kanak yang mematikan.

Saya menghabiskan dua minggu dengan mod berikut. Saya melakukannya untuk anda, dan saya telah mengasingkan Rubicon.

Whims Wicked

“Selalu menjadi seseorang yang anda gemari.”Inilah autonomi aktif seperti dalam keinginan jahat (kami telah menapis skrin sendiri).

Kita mulakan dengan pistol terbesar (jadi untuk bercakap). The Whims Wicked mod mungkin paling luas dalam senarai ini. Fikirkan kehidupan seks sim itu membosankan? Atau mungkin anda mahu – secara hipotesis – menyedari keinginan dan fantasi jahat anda, seperti yang kita lakukan dengan anak patung Barbie (yang juga tidak mempunyai alat kelamin secara lalai, tetapi modding mereka lebih rumit)? Whims Wicked pasti akan menyelesaikan masalah pertama ini, dan untuk yang kedua – anda pasti akan mencari sesuatu untuk diri sendiri.

Kegemaran komuniti membolehkan, antara lain, Orgies. Animasi yang tersedia di sini akan jauh (maksud saya dengan ketara) mempelbagaikan pengalaman visual. Apa yang boleh anda harapkan? Nah, naluri pertama saya adalah dengan cepat Alt-Tab permainan. Untuk mengakses mod ini, anda perlu membuat akaun di laman web mod. Dan kemudian anda boleh memuat turun semua yang anda mahukan. Beritahu kami selepas itu jika ia berbaloi.

Dengan Whims Wicked, Watak yang anda buat juga akan dapat menjadi naturalis, dan jika anda mempunyai pengembangan The Sims 4: Berkumpul – Juga ahli pameran. Dan apabila anda turun ke atasnya, anda juga akan bebas melakukannya di mana sahaja: sebuah kereta di atas kapal terbang? Terpulang kepada anda. Lantai? Tidak begitu kreatif! Kelab malam, kelab swingers (sekali lagi, anda memerlukan DLC yang disebutkan di atas), tengah jalan, sofa, sofa, meja, kabinet.

Isu zakar

Memasang mod boleh menyebabkan masalah dengan dart cinta: ia boleh terjebak, ubah bentuk, mula terapung di udara, atau kehilangan kulitnya. . .

Naptime dewasa tidak lagi berlaku di bawah lembaran, dengan meleleh hati. Whims Wicked akan meniup awan piksel dari kawasan paling intim Sims, dan apa yang diturunkan ini. Saya masih tidak dapat melupakannya. Saya ingin mengatakan “menggagalkan Adam dan Hawa,” tetapi adakah anda tahu lelaki botak? Itu mungkin tempat yang lebih baik untuk mencari perbandingan. Mod menambah keupayaan untuk mengintip orang lain, berpeluh, dan merembeskan pelbagai cecair badan, dll. Sims juga boleh memasuki hubungan poligami dan poliamor. Dan incestuous.

Alam dan naturisme. - 50 Shades of the Sims - Senarai Mod Nakal - Dokument - 2023-01-23

Pengalaman wanita dan ibu juga akan berubah. Kontraseptif atau kenaikan kesuburan yang dibayar tidak menjadi masalah. Sekiranya anda tidak mahu meninggalkan sesuatu peluang, tetapannya membolehkan anda mengubah kebarangkalian kehamilan dari 0 hingga 100%. Pengguguran? 1500 simoleons dan sudah selesai. Juga boleh dilakukan menggunakan ubat (juga diperkenalkan oleh mod ini), yang boleh anda baca kemudian – Dipanggil Basemental. Watak -watak wanita sehingga kehidupan yang mengasyikkan tanpa kitaran haid sekarang akan mempunyai satu. Tempoh, mengubah kesuburan dan ketidaksuburan, seluar dalam berwarna, ketidakselesaan – semua jazz itu. Termasuk tampon dan pad. Seolah -olah tempohnya tidak cukup selesa dalam realiti di luar sims.

Mod ini mempunyai pelbagai kejutan yang menanti anda. Kisah paling gila saya setakat ini?

Orang asing yang lengkap tanpa seluar mengintip pasangan lesbian saya melalui tingkap semasa masa kasih sayang yang meningkat, sementara juga memuaskan dirinya. Ketika kemudian, salah seorang wanita malang. Ia kemudian mengambil masa sebentar untuk memujuknya untuk pergi melihat bilik tidur dengan gadis lain. Mereka tentu ditangkap dengan tangan merah. Ia berakhir dengan perjuangan dan air mata yang besar. Dan kemudian kembali ke katil. Itulah yang anda perlu siap untuk melihat Whims Wicked.

Setelah mengaktifkan cheat dalam tetapan, anda akan dapat mengambil pakaian dari mana -mana NPC, atau dapatkan sesiapa sahaja untuk melakukan hubungan seks. Ia juga bernilai memeriksa kedai anugerah. Untuk mata aspirasi, anda akan membeli beberapa perkara baru yang menarik.

Sims terbaik 4 mod seks untuk 2023

Dua aksara dalam Sims 4

Baca panduan ini dan pelajari mengenai Sims terbaik 4 mod seks untuk 2023. . Salah satu penyumbang yang paling berharga untuk seks di Sims 4 adalah komuniti modding. Ramai kreatif kerap membuat mod seks yang unik yang membolehkan anda membuat proses ini di sims 4 lebih menarik.

. Bukan sahaja akan ada pengubahsuaian popular yang kebanyakan pemain Sims tahu secara meluas, tetapi juga mod baru yang menarik yang akan menjadikan permainan lebih menyeronokkan.

Semasa anda berada di sini, pastikan untuk menyemak senarai mod terbaik kami untuk meningkatkan permainan dalam sims 4. Juga, kami mempunyai panduan tentang cara menjadi manusia serigala di sims 4, serta mod seks terbaik yang terbaik juga.

Berikut adalah mod seks Sims 4 terbaik
Mod Animasi Flirt
Kurang peluang kehamilan

Berikut adalah mod seks Sims 4 terbaik

 • Tiada mod penapis
 • Simda Dating
 • Tempoh wanita
 • Bayi untuk semua orang
 • Masa kehamilan
 • Tweak mandi
 • Mod Animasi Flirt
 • Pembuat bayi
 • Kurang peluang kehamilan

Tiada mod penapis

Mod no censor adalah salah satu mod seks paling popular untuk sims 4 pada masa kini. Pengubahsuaian ini mesti dimiliki oleh setiap orang dewasa yang memainkan sims. Ia menghilangkan kabur ke atas watak anda apabila mereka melakukan tindakan di bawah:

 • Pergi mandi
 • Gunakan tandas
 • Menyusu
 • Coretan
 • Perubahan lampin

Anda harus ingat bahawa walaupun mod ini membolehkan anda mengelakkan beberapa sekatan, ia tidak menjadikan permainan lebih kasar. Dengan memasang mod No Censor, anda tidak akan dapat telanjang bila -bila masa yang anda mahukan, seperti seorang penyengat.

Simda Dating

Mod kedua yang pasti bernilai tempatnya di bahagian atas ini ialah aplikasi temu janji simda. Memasang Simda Dating Menambah aplikasi tertentu di telefon bimbit anda di mana anda boleh pergi pada tarikh untuk pelbagai tujuan. Terdapat tarikh tertentu/tarikh buta, satu malam, dan tarikh klasik. Selain itu, pemaju secara aktif bekerja pada pengubahsuaian. Oleh itu, pilihan temu janji baru mungkin akan muncul tidak lama lagi.

Tempoh wanita

Seperti yang terbukti dari nama pengubahsuaian ini, ia menambah kitaran haid sebenar kepada Sims 4, menjadikan permainan lebih realistik. . Perkara terbaik mengenai mod tempoh wanita ialah dengan menggunakannya, anda boleh mengawal ovulasi dan mengelakkan kehamilan yang tidak diingini yang mungkin mengubah kehidupan watak anda.

Satu -satunya kelemahan adalah bahawa mod tempoh wanita tidak dikemas kini secara teratur. Jadi, ia mungkin berhenti berfungsi dengan betul dengan kemas kini Sims terbaru.

Bayi untuk semua orang

Bayi untuk semua orang adalah salah satu mod yang paling popular di Sims 4. Fungsi utama mod ini adalah untuk membolehkan semua watak mempunyai bayi. Dengan mod ini, anda boleh menanggung dan membesarkan anak dengan semua sim. Juga, bayi untuk semua mod membantu pasangan lesbian dan gay yang ingin membesarkan anak -anak. Satu -satunya kelemahan ialah pengubahsuaian tidak membolehkan anda memilih siapa dari pasangan itu akan hamil.

Masa kehamilan

Mod Masa Kehamilan adalah salah satu mod yang paling berguna untuk pemain yang ingin dilahirkan dan mula menaikkan anak itu lebih cepat. Sekiranya anda menggabungkan mod ini dengan bayi untuk semua orang, anda akan dapat memberikan kehidupan kepada anak walaupun watak anda belum lagi dewasa.

Pada masa penulisan, pengubahsuaian ini membolehkan anda mengubah masa kehamilan dari satu hingga 147 hari. Ini adalah jumlah maksimum dan minimum masa yang membolehkan SIMS 4. Oleh itu, sebarang perubahan baru tidak akan dibawa ke mod.

Tweak mandi

Sims 4 mempunyai sekatan yang bermaksud anda tidak boleh membiarkan sims anda mandi dengan orang lain. Mod Tweak Shower membolehkan anda melanggar peraturan dan mandi dengan pasangan anda seberapa banyak yang anda mahukan. Lebih -lebih lagi, semasa mandi, anda boleh menggunakan pelbagai animasi flirty.

Mod Animasi Flirt

Salah satu masalah terbesar dengan menggoda di sims 4 adalah bahawa ia mempunyai animasi mudah. Terdapat banyak aduan mengenai mereka di Reddit dan forum lain, tetapi EA masih belum menambah animasi baru ke dalam permainan. .

Memasang mod ini sepenuhnya menggantikan animasi yang ada di sims 4. Ia bukan sahaja menambah pelbagai animasi menggoda ke permainan tetapi juga meningkatkan realisme permainan.

Whims Wicked

Mod Whims Whims untuk Sims 4 bahkan mempunyai laman web sendiri. Mod ini sepenuhnya mengubah seks dalam permainan, menjadikannya lebih realistik. . Anda boleh memastikan bahawa anda boleh menggantikan kebanyakan mod dari senarai ini dengan hanya menggunakan mod Whims Wicked.

Pembuat bayi

Pembuat Baby adalah salah satu mod paling pelik di Sims 4 pada masa kini. Mod dengan ketara meningkatkan keinginan watak anda untuk mempunyai anak. Ia menjadikan watak anda sentiasa kekal dalam suasana hati yang menggoda. Lebih -lebih lagi, dengan pengubahsuaian ini, watak anda mungkin meninggalkan pasangan mereka jika mereka tidak berkongsi keinginan untuk melakukan hubungan seks beberapa kali sehari.

Kurang peluang kehamilan

. . Juga, perlu diingat bahawa mod ini sempurna menggabungkan dengan pengubahsuaian lain dalam sims 4. Oleh itu, jangan ragu untuk menggunakannya dan melakukan hubungan seks dengan risiko penurunan untuk hamil.

Itu sahaja untuk mod seks Sims 4 terbaik untuk 2023. Seperti yang dapat anda lihat, dengan memasang pengubahsuaian, anda bukan sahaja boleh mengeluarkan mozek semasa seks tetapi juga menambah beberapa elemen peranan dan menjadikannya lebih realistik. Selain itu, anda boleh menggabungkan beberapa pengubahsuaian dari panduan kami untuk mencapai hasil terbaik. Walaupun anda masih di sini, jangan ragu untuk menyemak mod seks skyrim terbaik.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah panduan kami dan halaman Sims.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

24 Sims 4 Mod Seks yang Perlu Anda Cuba (NSFW)

Tidak banyak kandungan NSFW di Sims 4 yang betul kerana permainan telah mempunyai T untuk penarafan remaja selama bertahun -tahun. Inilah sebabnya anda memerlukan beberapa mod seks Sims 4 dalam permainan anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang lebih dewasa, dan ingin mengambil Woohoo beberapa langkah lebih jauh dari sebelumnya.

Oleh kerana Sims 4 adalah simulator hidup Woohoo adalah sebahagian besar dari kehidupan sim anda, kerana ia adalah sebahagian besar kehidupan di dunia nyata. Jadikan Woohoo lebih menarikG, buat sims anda mempunyai peluang kehamilan, dan biarkan orang lain melahirkan.

Mod seks Sims 4 ini akan menjadikan pengalaman lebih baik dan menjadikannya lebih realistik dan menyeronokkan untuk anda dan Sims anda.

Buku masakan Sims tidak rasmi tersedia pada bulan Oktober

Mod seks terbaik Sims 4

1. Bercinta, bukan woohoo

Bagi banyak pemain yang lebih tua dari sims 4 perkataan woohoo terlalu matang dan membuat permainan merasa seperti yang dibuat untuk anak -anak. Oleh kerana permainan ini mempunyai T untuk penarafan remaja, masuk akal bahawa mereka telah menggantikan kata -kata dunia sebenar dengan Woohoo untuk membuatnya berasa selamat untuk anak -anak muda bermain. The bercinta, bukan mod woohoo akan mencerminkan kehidupan sebenar dan mengubah perkataan woohoo keluar sama ada perkataan seks atau kata -kata bercinta sehingga anda tidak lagi perlu melihat perkataan woohoo.

2. Kurang Kejayaan untuk Mencuba Bayi

Mendapatkan sims anda hamil di sims 4 adalah terlalu mudah dan mempunyai kadar kejayaan 80% lalai yang cukup liar memandangkan kadarnya tidak tinggi di dunia nyata. The Kurang Kejayaan untuk Mencuba Bayi Mod sangat indah kerana ia sebenarnya membolehkan anda memilih kadar baru sama ada 20, 40, atau 60 peratus untuk ia lebih disesuaikan untuk sering anda mahu sims anda mempunyai bayi. .

. Tiada tidur selepas woohoo

Secara harfiah setiap kali anda mempunyai sims woohoo anda di tempat tidur double mereka akan segera tertidur dan tidur siang kecil yang comel. Nah, mengapa ini berlaku jika sim anda mempunyai tenaga yang tinggi dan jam 1 petang? Nah, yang Tiada tidur selepas mod Woohoo menjadikannya supaya sim anda akan tidak pernah Tidur sebaik sahaja mereka mengambil bahagian dalam Woohoo yang membolehkan mereka mengekalkan jadual tidur mereka dan menjadi lebih produktif selepas kegembiraan petang mereka.

4. Sifat pembuat bayi

Terdapat beberapa orang di dunia nyata yang hanya ingin mempunyai sebanyak mungkin bayi dan sim anda juga boleh menjadi orang ini. Bagaimana? Nah, ada sifat pembuat bayi yang menjadikannya sims anda hanya ingin mempunyai banyak bayi. Ia sebenarnya agak lucu dan sims anda bahkan mahu bergerak ke pasangan seterusnya jika pasangan mereka sekarang tidak memberi mereka cukup anak. Anda akan mendapati Sims ini kerap dan selalu memikirkan anak -anak yang mereka ada dan anak -anak yang mereka mahukan.

5. Semak woohoo interaktif biasa

Terdapat semak -semak Woohoo atau “pesta” yang sangat mengagumkan yang datang dengan pek seperti Jungle Adventure dan berkumpul tetapi mereka boleh menjadi sakit mata yang sebenar. Mereka mempunyai bunga atau hati yang hodoh di atasnya dan tidak menggabungkan ke dunia dengan baik dan itu boleh menjadi nyata untuk banyak pemain. Syukurlah, yang mod Woohoo Bush Interaktif biasa memberi anda peluang untuk mempunyai versi biasa semak ini yang boleh menggabungkan ke dalam landskap sim anda supaya anda boleh menggunakan bilik mandi atau woohoo di luar rumah sebanyak yang anda mahukan.

6. Woohoo bersenam

Sesiapa yang telah mengambil bahagian dalam hubungan seks di dunia nyata tahu bahawa ia adalah mudah dan harus dipertimbangkan senaman. Anda panas, berpeluh dan sangat letih pada akhirnya sehingga hanya masuk akal untuk ini dilihat sebagai latihan di sims 4. Syukurlah, ada woohoo adalah mod senaman yang akan menjadikannya sims anda akan mendapat kemahiran kecergasan Semasa mengambil bahagian dan bahkan dapat menurunkan berat badan dan mendapat otot.

7. Jadilah romantis walaupun mood

Emosi adalah sistem liar yang kadang -kadang berfungsi tetapi kebanyakan masa hanyalah gangguan. Sim boleh mempunyai seseorang yang mereka temui satu masa di taman mati dan mereka akan sedih selama beberapa hari dan ini boleh memberi kesan besar kepada kehidupan mereka dan menjadikannya hampir mustahil bagi mereka untuk mengambil bahagian dalam interaksi romantis atau seks. Jadilah romantis walaupun mod mood sungguh indah kerana ia membolehkan anda melakukan interaksi romantis ini walaupun anda tidak mempunyai hari yang terbaik dan hanya mengabaikan sistem emosi.

8. Mod kehamilan seks yang sama

. Mereka juga menambah keupayaan anda untuk mempunyai pilihan dalam membuat sim untuk membuat sim yang lelaki dapat hamil dan sim yang perempuan dapat mendapatkan orang lain hamil. Walau bagaimanapun, ada cara yang lebih mudah untuk menjalani kehamilan seks yang sama dan itu adalah dengan mod kehamilan seks yang sama Ini membolehkan sims anda yang gay atau lesbian mempunyai bayi secara semula jadi dan membawanya sendiri.

9. Whims Wicked

Sekiranya anda telah melihat mod seks untuk Sims 4 sebelum ini, anda pasti mendengar tentang keinginan jahat. Ini pasti mod seks yang paling popular untuk sims 4 dan menambah banyak permainan. Anda boleh mengubah sepenuhnya cara kerja Woohoo termasuk menambah kebogelan, rambut kemaluan, kelab jalur dan lebih banyak lagi. .

10. Hoe itu

Mod pengorbanan menjadikan beberapa mod yang paling liar untuk sims 4 dan mod hoe itu pasti mod yang menyeronokkan meletupkan mod ia nsfw. Mod ini membuka dunia baru untuk sims anda di mana anda boleh mendapatkan wang dengan menari tiang dan bahkan mengambil bahagian dalam pelacuran jika mereka mahu dengan animasi yang sangat menggembirakan, dan menjadikan bandar -bandar seperti Geoffrey Landgraab ke dalam pelanggan sim anda dan tidak ada yang lebih lucu bagi saya dari itu.

11. Tiada mozek/penapis

Salah satu yang paling diminta untuk mod untuk sims 4 adalah mod untuk mengeluarkan pixelation ketika sims mandi, woohooing atau menggunakan bilik mandi. Ini adalah mod itu. Mod No Mosaic akan menghapuskan pixelation ini sehingga permainan anda terasa sedikit lebih dewasa dan kurang seperti yang dibuat untuk anak -anak yang tidak sepatutnya melihat perkara -perkara ini, juga menambah beberapa realisme yang serius untuk permainan anda.

12. App Dating Simda

Kadang -kadang ketika saya bermain sims 4 saya merasa sangat sukar untuk mencari pasangan seks baru untuk watak saya dan tidak mahu keluar mencari. App Dating Simda membolehkan anda mempunyai temu janji dalam talian dalam permainan untuk sims anda hanya menggunakan telefon atau komputer mereka untuk bertemu dengan orang baru dan bukannya pergi ke taman! Ini membuka dunia untuk sims anda untuk bertemu dengan orang baru untuk woohoo.

13. Risiko Woohoo

Satu perkara yang sangat tidak realistik adalah pilihan sama ada woohoo atau mencuba bayi, kadang -kadang bukan pilihan dan ia boleh berlaku tanpanya. Risiko Woohoo adalah mod yang membolehkan anda memilih peluang peratusan sims anda hamil dari woohoo biasa. Mengapa ini menyeronokkan? Nah, kadang -kadang anda memerlukan sesuatu yang anda tidak merancang untuk mengejutkan anda dalam permainan dan ini adalah salah satu cara terbaik, membuang seluruh bayi ke dalam kehidupan Sims anda adalah kejutan besar untuk permainan.

14. Masa kehamilan

Tidak kira apa jenis pemain anda di Sims 4, anda mungkin berfikir bahawa kehamilan adalah jumlah masa yang salah. Sama ada terlalu lama atau terlalu pendek untuk anda, anda pasti boleh membuat perubahan. The mod masa kehamilan membolehkan anda memilih pilihan tertentu dari 1 hari hingga 147 hari untuk kehamilan bergantung pada jenis pemain yang anda mahukan. .

15. Woohoo Lover Trait

. Tidak ada ciri -ciri berkaitan Woohoo, dan Woohoo Lover Trait . Ciri ini menyeronokkan kerana ia menjadikannya sehingga sim anda akan berasa lebih kerap dan akan mendapat moodlets yang hebat selepas woohoo kerana mereka hanya menyukainya lebih daripada biasa sims biasa.

16. Romantik yang ghairah

Kita jujur ​​hanya memerlukan baik pulih penuh untuk percintaan di sims 4 dan bersyukur mod seperti Romantik yang ghairah boleh melakukannya untuk kita. Mod ini benar -benar indah dan menambah interaksi yang lebih romantis yang berada dalam permainan masa lalu dan yang baru, anda akan melihat kegemaran lama seperti Goose, Snuggle dan membuat dan anda juga boleh mengambil gambar romantis khusus dengan kekasih anda untuk pengalaman hebat sebelum anda Tentukan untuk Woohoo.

17. Kitaran – haid dan kesuburan

Sesuatu yang kita benar. The Kitaran – mod haid dan kesuburan sangat indah kerana ia menambah barangan yang realistik seperti kawalan kelahiran kontraseptif, ujian kehamilan fizikal dan kitaran haid yang membuat sim anda berasa lebih nyata dan lebih menarik.

18. Tweak Woohoo Shower

Mandi Woohoo adalah salah satu senarai item senarai keinginan pemain untuk seketika dan sekarang kami memilikinya. .

Malangnya, Sims akan berputar dari pakaian mereka dan ke dalam tuala sebelum melompat ke bilik mandi. Pelik, betul? The Tweak Woohoo Shower mod hebat kerana ia berubah dan mempunyai sims anda dari pakaian hingga telanjang untuk mandi.

19. Ceramah Bantal Selepas Woohoo

Sims pelik, mari kita jujur. Selepas Woohoo mereka melakukan satu daripada dua perkara; Mereka sama ada tidur atau bangun dan pergi melakukan perkara lain. Tidak ada perbincangan bantal, tidak ada percintaan, dan tidak ada hubungan seks hubungan di dunia ini.

Syukurlah, ceramah bantal selepas mod woohoo sangat bagus kerana ia mengubahnya dan memberi anda beberapa interaksi baru untuk sims anda lakukan semasa tergantung di tempat tidur setelah melakukan perbuatan itu.

Bantal bercakap sims 4 mod

20. Bayi untuk semua orang

? Bayi untuk semua mod Hebat kerana ia membolehkan sesiapa sahaja mempunyai bayi selagi mereka sekurang -kurangnya seorang dewasa muda.

Ini bermakna penatua boleh hamil, pasangan lesbian boleh hamil dan pasangan gay boleh hamil dan ia juga membolehkan kehamilan lelaki!

Sims 4 Mod Seks

21. Hantu boleh mempunyai bayi!

Ketika kami akhirnya mendapat hantu di sims 4 ada satu .

Syukurlah, pencipta mod menyelesaikan semua masalah dalam permainan. Dengan Hantu boleh mempunyai bayi . .

hantu makan selama dua

22.

Baiklah, adakah anda pernah perasan mempunyai dua sims apabila anda memilih untuk memilikinya? Mereka teruja seperti dua anak yang akan mencuri makanan ringan dari pantri selepas ibu tidak berkata sebelum makan malam.

Mereka akan berdiri sangat rapat bersama dan menatap satu sama lain kemudian melakukan sedikit lompat melenting dan berjabat tangan seperti anak -anak muda yang teruja dan kemudian pergi tanpa emosi untuk Woohoo. Sangat pelik.

The Animasi penerimaan woohoo diganti mod sangat mengagumkan kerana menghilangkan animasi itu dan menjadikannya lebih menarik dengan animasi romantis sebaliknya.

23.

Ia benar -benar terasa seperti bayi tidak mendapat apa -apa dalam permainan ini hingga ke titik di mana kehamilan bahkan terasa begitu cetek dan membosankan, sim anda hanya sakit dan itu semua yang membosankan dan tidak cukup menambah permainan saya.

Mod Mega Kehamilan adalah perkara terbaik yang mutlak untuk anda tambahkan ke permainan anda jika anda ingin mencampurkan kehamilan. Anda akan mendapat perkara seperti seks yang sama dan kehamilan remaja yang membolehkan lebih banyak sims mempunyai bayi, dan kehamilan remaja benar -benar membolehkan garis cerita menarik ketika anda bermain.

Malam anda mempunyai pilihan untuk menambah keguguran permainan anda yang merupakan sesuatu yang berlaku dalam hampir 25% kehamilan sehingga harus diwakili dalam permainan seperti sims yang sepatutnya menjadi refleksi kehidupan.

Memilih Anak Anda dengan Pilihan Mod Seks Sims 4 ini

24. Woohoo Interaction Hider

Jika anda bukan peminat terbesar selalu melihat pilihan untuk Woohoo apabila anda mengklik pelbagai item seperti pancuran, katil, dan kapal roket anda mungkin ingin memuat turun Woohoo Interaction Hider. Ini adalah pilihan yang bagus untuk mod seks Sims 4 kerana ia membuat reaksi berasa lebih nyata.

Mod ini membolehkan anda memilih tahap dan suasana yang berbeza di mana interaksi akan muncul dengan yang paling sukar menjadikannya sehingga sim anda hanya akan melihat interaksi woohoo jika mereka merasa gementar dan dalam mood untuk seks.

Sims 4 Woohoo Interaction Hider Mods

Pemikiran Akhir mengenai Mod Seks Sims 4

Kami suka Woohoo! Woohoo adalah bahagian penting dalam kehidupan Sims anda dan merupakan kunci untuk mengembangkan ahli keluarga masa depan mereka dan bersenang -senang. Mod ini benar -benar dapat memperbaiki seluruh sistem dalam sims 4. Selamat bermain!

Dihantar pada diterbitkan: 10 Januari 2022 – Dikemaskini terakhir: 24 Mei 2022