5 Tangki Terbaik Dalam Perang Guruh, 5 Tangki Terbaik Untuk War Thunder Terbuka Beta

5 Tangki Terbaik Untuk War Thunder Terbuka Beta

Leopard 2K dianggap sebagai tangki yang paling pesat dan sederhana dalam tajuk permainan. Mesin buatan Jerman menawarkan ketangkasan yang sangat baik dan senjata api yang baik untuk memusnahkan pesaing dalam beberapa minit dengan strategi yang baik. Enjin cepat tangki boleh digunakan untuk mengapit musuh dan menghapuskannya.

5 Tangki Terbaik Dalam Perang Guruh

War Thunder adalah permainan tempur bertema tentera yang tidak dapat ditandingi yang membolehkan pemain mengawal kebanyakan kenderaan tempur. Ia menawarkan pengalaman mendalam untuk mengawal banyak kenderaan yang direka dengan rumit yang boleh dilengkapi dengan peningkatan pelbagai. Pemain boleh terbang di dalam pesawat, kapal belayar atau tangki memandu dalam pelbagai mod permainan.

War Thunder menawarkan banyak tangki yang dikaitkan dengan beberapa negara. Setiap tangki mengendalikan secara berbeza, dan pemain boleh memilih satu yang sejajar dengan gaya bermain mereka. Walaupun seseorang boleh bergantung pada penilaian yang menandakan keberkesanannya dalam arked, simulator, dan pertempuran yang realistik, tangki tertentu patut dicuba kerana faktor lain.

Penafian: Senarai ini subjektif dan mencerminkan pendapat penulis.

M1A2 Abrams dan empat tangki terbaik lain dalam War Thunder

1) M1A2 Abrams

Pemain Thunder Perang Mencari tangki yang kuat di semua jalan boleh memilih untuk M1A2 Abrams. Tangki sederhana 8 ini dikaitkan dengan Amerika dengan penarafan kukuh 11.7 Di Arcade, Realistik, dan Pertempuran Simulator.

Ia juga mempunyai penyaduran perisai yang mantap yang diperbuat daripada komposit uranium yang habis. Ini sesuai untuk perlindungan terhadap pelbagai jenis peluru dan projektil. Tangki ini juga cukup mudah alih untuk membolehkan pemain melarikan diri dari pertempuran.

Tambahan pula, tangki ini dibundel dengan penglihatan terma yang sangat membantu dalam melibatkan lawan dalam pertemuan jarak jauh. Statistik seimbang M1a2 Abrams menjadikannya kondusif untuk kedua -dua pendatang baru untuk perang guruh dan pemain veteran.

2) T-80U

T-80U adalah tangki sederhana lain yang pemain boleh mencuba dalam guntur perang. Ia adalah tangki pangkat 7 yang cekap yang dikaitkan dengan USSR. Ia mempunyai 11.3 Penarafan dalam Pertempuran Arked, Realistik, dan Simulator.

Tangki ini sukar ditemui oleh musuh kerana ia mempunyai ketinggian yang rendah, dan bentuknya membolehkan seseorang melindunginya dari lawan. Walaupun penampilannya yang lebih besar, cukup tangkas untuk menavigasi senario pertempuran yang sibuk.

Peminat boleh memanfaatkan persenjataan autoloader, yang membawa kepada muat semula peluru automatik.

3) Jenis 90

Type 90 adalah tangki sederhana 7 Jepun dengan penarafan 11 di seluruh papan dalam ketiga -tiga jenis pertempuran. Kenderaan ini direka untuk menjadi lebih cepat dan lebih ringan, menjadikannya sedikit kekurangan dalam aspek pertahanan.

Oleh kerana kemudahan pergerakannya, pemain boleh terlibat dalam taktik mengapit untuk mengejutkan lawan mereka dan kemudian mengusir dari pandangan mereka. Sorotan utama adalah penggantungan hidropneumatik yang cukup berguna dalam mengubah ketinggian tangki.

Perlu diingat bahawa penggantungan ini tidak akan digunakan dalam keadaan apabila enjin tangki rosak. Oleh itu, pemain boleh bergantian antara taktik agresif dan pertahanan untuk mendapatkan yang terbaik daripada jenis 90.

4) Vickers MK.7

Pemain boleh bergantung pada Vickers MK.7 Sekiranya mereka mencari tangki lincah dengan perlindungan yang teguh. Tangki Rank 6 ini dikaitkan dengan Britain, bersama dengan 10.3 Penarafan dalam Arcade, Simulator, dan Pertempuran Realistik.

Seseorang boleh memanfaatkan senjata seperti pengimejan haba, peranti penglihatan malam, dan rangefinder laser untuk mendapatkan kelebihan dalam pertempuran. Ini adalah tangki yang berkesan untuk digunakan dalam pertemuan jarak dekat dan pertempuran jarak jauh.

Vickers Mk.7 memandu dengan lancar, walaupun dalam keadaan luar jalan. Satu -satunya kelemahan menggunakan tangki ini adalah kedudukannya yang tinggi yang menimbulkan ancaman kepada pemain kerana mereka dapat dengan mudah dilihat dari jarak yang jauh.

5) ZTZ96A

ZTZ96A adalah salah satu tangki terbaik dalam guntur perang, kerana peluru yang kuat yang dapat menembusi penyaduran perisai lawan. Ia adalah pangkat 6 kenderaan Cina yang diberi nilai 10 di ketiga -tiga mod pertempuran.

Pemain mesti ambil perhatian bahawa tangki ini dibina untuk menahan api musuh, menghadap ke arah kebolehmampuan dan kelajuan. Oleh itu, seseorang boleh menggunakan tangki ini untuk menuduh tanpa henti pada lawan dan bukannya mengapit.

Pemain boleh menyelaras dengan rakan -rakan mereka, yang dapat memberikan bantuan sementara tangki ini menimbulkan kekacauan di medan perang. Sedikit kelebihan ztz96a adalah putaran turet yang lebih mudah yang membolehkan seseorang menangani musuh lain di sekitar.

War Thunder menggalakkan pemain mempunyai pendekatan strategik untuk pertempuran. Oleh itu, seseorang mesti mengambil kira semua statistik yang berkaitan dengan mana -mana kenderaan. Peminat yang ingin mengambil bahagian dalam permainan yang sama dapat membaca artikel ini yang menonjolkan MMORPG terbaik dengan avatar kenderaan.

5 Tangki Terbaik Untuk War Thunder Terbuka Beta

War Thunder, yang dicipta oleh studio terkenal Gaijin Entertainment, adalah salah satu permainan terbaik untuk pemain yang suka pertempuran kenderaan. Lebih 200 kenderaan baru, termasuk tangki, kapal terbang, helikopter, dan beberapa kapal tentera laut, telah ditambah oleh pemaju. Banyak tangki yang tersedia berguna untuk tujuan yang berbeza seperti mengapit dan kerosakan tembakan tinggi tunggal untuk meletupkan menara lawan. Dengan armada kenderaan yang besar, anda mungkin mendapati ia mencabar untuk memilih tangki teratas untuk mengambil lawan mereka.

Artikel ini membincangkan lima tangki terbaik untuk pemain untuk beroperasi dalam beta guntur perang.

Nota: Artikel ini subjektif dan mencerminkan pendapat penulis.

AMX-40 dan 4 Tank Terbaik dalam Perang Guntur Beta

5) T-64B

T-64b boleh didapati di puak tangki Soviet di beta terbuka WT. Tangki ini mempunyai spesifikasi dan ciri-ciri peringkat atas yang berguna untuk memenangi lebih banyak permainan dan mengalahkan lebih banyak musuh. Tangki ini mempunyai penilaian pertempuran yang sangat baik sebanyak 9.7, menjadikannya salah satu kenderaan tempur yang paling banyak digunakan.

Dalam statistik, tangki mempunyai 135 titik perisai badan depan, dan turetnya mempunyai 140 mata perisai menjadikannya salah satu tangki yang paling seimbang dalam permainan. Tangki ini mempunyai kapasiti peluru senjata utama sebanyak 36 pusingan penembusan tinggi untuk pertempuran pendek dan penuh tindakan.

4) Leopard 2k

Leopard 2K dianggap sebagai tangki yang paling pesat dan sederhana dalam tajuk permainan. Mesin buatan Jerman menawarkan ketangkasan yang sangat baik dan senjata api yang baik untuk memusnahkan pesaing dalam beberapa minit dengan strategi yang baik. Enjin cepat tangki boleh digunakan untuk mengapit musuh dan menghapuskannya.

Ia mempunyai 59 mata perisai untuk pertahanan badan dan 122 untuk turet. Dengan perisai depan yang lemah, anda harus mengelakkan pertempuran tatap muka dengan tangki dengan penembusan perisai yang tinggi. Tangki ini membawa 41 pusingan peluru senjata utama, yang mencukupi untuk menjamin kemenangan dalam kebanyakan pusingan.

3) M1A2 Abrams

M1A2 Abrams yang dibina AS adalah salah satu tangki kegemaran penggemar dalam guruh perang. Mesin ini mempunyai senjata api yang layak dan enjin yang kuat untuk bergerak dengan mudah dalam pertempuran. Tangki boleh membawa sehingga 2 pusingan peluru senjata utama untuk mengambil lawan dan mengalahkan mereka.

Tangki ini mempunyai kelajuan maksimum ke hadapan 76km/j, menjadikannya salah satu tangki terpantas dalam tajuk. Abrams M1A2 mempunyai 152 titik perisai badan kapal dan 85 mata perisai di turetnya. Dalam War Thunder Open Beta, Tank mempunyai salah satu kedudukan pertempuran terbaik dengan kelajuan tambah nilai cepat dan pengendalian dan mobiliti teratas.

2) AMX-40

Tangki kedua yang boleh digunakan oleh pemain Thunder War di Beta Terbuka War Thunder adalah AMX-40. Ia berada di bawah kategori tangki sederhana Perancis dengan banyak ciri yang menakjubkan, termasuk penstabil yang membantu menembak sasaran dengan lebih tepat. Tangki boleh membawa maksimum 40 pusingan sebagai peluru utama mereka.

Untuk perlindungan, tangki mempunyai 152 titik perisai badan depan yang meningkatkan ketahanannya di medan perang. Tangki ini mempunyai enjin yang baik yang membantu pemain untuk bergerak dengan cepat di peta dan mengepung lawan mereka dengan kemampuan simulasi menembak cepatnya.

1) Panzer IV h

Panzer IV H adalah salah satu tangki yang paling kuat dalam beta terbuka guntur perang untuk menggunakan dan mendatangkan malapetaka pada pemain musuh. Ia telah muncul sebagai salah satu varian terbaik dari panzer dan boleh merobohkan pelbagai tangki lain. Tangki ini membawa 87 pusingan sebagai peluru senjata utamanya.

Tangki mempunyai kelajuan tertinggi 43 km/j dan 30 mata perisai badan depan. Untuk perlindungan turet, tangki mempunyai 50 mata perisai depan. Anda boleh menggunakan tangki sebagai kenderaan tempur utama anda untuk memenangi lebih banyak pergaduhan dalam pertempuran dekat dan pertengahan.