5 Permainan Zombie Terbaik Terbaik Pernah Dibuat, Pemain Tunggal Permainan Zombie Terbuka Dunia?

Pemain Tunggal Permainan Zombie Terbuka Dunia

Dengan matlamatnya untuk menghidupkan semula karier photojournalismnya, Frank melangkah ke bandar Fortune yang terpesona untuk membuktikan kebolehannya. Permainan adalah sama dengan Dead Rising 2 dengan beberapa peningkatan kualiti hidup. Pemain masih mesti menjelajahi kawasan dunia terbuka untuk Zombrex untuk mengelakkan jangkitan zombie Frank dari maju. .

5 permainan zombie terbuka dunia terbaik yang pernah dibuat

Genre dunia terbuka telah dipinjamkan dengan sangat baik kepada pelbagai genre-dari tindakan RPG seperti The Witcher 3: Wild Hunt untuk permainan FPS yang terkenal seperti Crysis. . Satu genre tertentu yang cukup sinonim dengan nama dunia terbuka ialah genre zombie. Terdapat banyak usaha, terutamanya di ruang indie dan double-a, untuk berinovasi gabungan khusus ini.

Walaupun ada yang berjaya, yang lain terlepas tanda. ?

Nota: Artikel ini subjektif dan hanya mencerminkan pendapat penulis.

Sunset Overdrive dan 4 Permainan Zombie Terbaik Terbaik Terbaik Sepanjang Masa

5) Mati meningkat 2: dari rekod

Siri Zombie Capcom’s Whacky selalu tinggal di bawah bayang -bayang nama yang lebih menonjol penerbit Jepun, seperti Resident Evil. Namun ia telah mengukir niche, yang telah cukup berjaya bagi penerbit untuk melabur dalam setengah dozen ansuran. Walau bagaimanapun, 2011 mencipta semula entri kedua. . Daripada Chuck Greene, protagonis permainan pertama, Frank West, kembali menghadapi keganasan undead.

Dengan matlamatnya untuk menghidupkan semula karier photojournalismnya, Frank melangkah ke bandar Fortune yang terpesona untuk membuktikan kebolehannya. Permainan adalah sama dengan Dead Rising 2 dengan beberapa peningkatan kualiti hidup. Pemain masih mesti menjelajahi kawasan dunia terbuka untuk Zombrex untuk mengelakkan jangkitan zombie Frank dari maju. Sorotan utama adalah permainan, di mana pemain boleh mengambil kebanyakan objek di alam sekitar dan juga menggabungkan mereka untuk membuat kombo senjata gila untuk menangani gerombolan zombie.

Dead Rising 2: Off Record boleh didapati di PS3, Xbox 360, dan PC,

4) The Walking Dead: Saints & Sinners

Francais Walking Dead adalah salah satu francais media zombie yang paling terkenal. Semasa dipopularkan ke status arus perdana oleh tajuk pengembaraan sinematik Telltale, studio lain juga telah membuat pelbagai usaha. Mungkin yang terbaik setakat ini adalah The Walking Dead: Orang Suci & Sinners. Dibangunkan oleh Skydance Interactive, ia berdasarkan komik dan merupakan permainan survival terbuka VR-eksklusif orang pertama.

Sebagai avatar tersuai, pemain mesti bertahan sambil mencari jalan untuk melarikan diri. Pemain akan memenuhi watak yang berbeza dan membuat pilihan yang sukar, tetapi permainan adalah kemuncak di sini. . Terima kasih kepada perendaman VR, ada cara yang unik untuk melaksanakan “pejalan kaki,” termasuk merebut tengkorak mereka untuk bash huru -hara atau dengan tepat mengelilingi pedang.

Ia boleh didapati di PC, PlayStation 4, dan PlayStation 5 melalui PSVR dan PSVR2,.

3) Zomboid projek

. Studio Pembangunan Zomboid Projek The Indie Stone telah berusaha keras untuk melaksanakan ciri -ciri baru dan memperbaiki sistem teras permainan selama bertahun -tahun. Ini adalah kunci kerana ia adalah permainan survival zombie yang paling kompleks dan mendalam di pasaran. Walaupun visual isometriknya yang sederhana, Projek Zomboid adalah permainan kejam.

Pemain mengawal protagonis tersuai di luar bandar Kentucky, melawan gelombang undead. . . Seperti biasa, pemain mesti membangkitkan sumber semasa membina safehouse untuk meningkatkan peluang mereka untuk bertahan hidup. Tetapi kemungkinannya menentang pemain pada setiap masa, walaupun kesilapan yang paling mudah dapat mengakibatkan kematian.

2) overdrive matahari terbenam

Pemaju Insomniac Games bertukar kepala dengan pengumuman Sunset Overdrive kembali pada tahun 2014. . Setelah minuman bergegas dari syarikat soda Fizzco bertukar menjadi penduduk Sunset Cty ke dalam mutan yang menakutkan, pemain mesti meraih untuk menyelamatkan hari. .

. Dari pelancar bom tangan teddy-bear ke pemercik asid kebun, semua ini sesuai dengan visual komik-esque permainan. Dipasangkan dengan kadar permainan cathartic yang terburu-buru, sukar untuk tidak menyelam ke negeri seperti zen. .

Sunset Overdrive boleh didapati di PC dan Xbox One.

1) Cahaya mati: Edisi yang dipertingkatkan

. Ini adalah gelaran terbuka seram dunia yang ditetapkan di bandar Turki fiksyen, Harran Fiksyen, Harran. Sebagai ejen yang menyamar Kyle Crane, pemain meneroka sebuah bandar yang dikuarantin sambil memburu individu bernama Rais, yang boleh memiliki petunjuk untuk menyembuhkan virus. .

Permainan parkour pertama orang adalah bintang pertunjukan sebagai skala pemain di seluruh bandar menggunakan cangkuk bergelut dan paragliders. Pertempuran huru-hara juga menjadi tumpuan, dengan pemain yang terlibat dalam pertempuran rapat yang brutal. Puncak puncak pada waktu malam sebagai mutan pemangsa maut yang dipanggil volatil untuk muncul untuk memburu mangsa. Co-op sehingga 4 pemain juga memperkayakan pengalaman.

Dying Light: Edisi yang dipertingkatkan boleh didapati di PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, dan Nintendo Switch.

Pemain Tunggal Permainan Zombie Terbuka Dunia?

Salah satu permainan yang saya mainkan di PS3 saya baru -baru ini ialah Yakuza: Dead Souls (permainan yang saya cadangkan Banyak lagi mayat yang membusuk. ?

Saya tidak mencari yang dalam talian seperti nether atau hari z. Bukan peminat bermain dengan orang lain sepanjang masa.

Saya juga tidak mahu permainan pembinaan aka klon minecraft. Saya tidak menemui mereka yang menyeronokkan.

Komen telah runtuh.

Kawasan penyembelihan? Saya dengar ia adalah permainan yang sangat keren dan mempunyai pasukan sokongan hebat.

Komen telah runtuh.

Bernasib baik saya tahu ini adalah sindiran. Sayangnya, saya mendapatnya.

Komen telah runtuh.

Keadaan kerosakan tidak ada dalam talian.

.

Baiklah, mengedit siaran. .

Komen telah runtuh.

  • Infinity to State of Decay adalah pengalaman terdekat dengan simulator mati berjalan

Komen telah runtuh.

keadaan kerosakan adalah pengalaman terdekat untuk mendapatkan beberapa dumbass dari rumah yang dikelilingi dan memandu mereka pulang setiap lima minit simulator

Komen telah runtuh.

Lmao, sangat benar. Atau ketika mengimbangi barang, yang paling teruk.

. Saya benar -benar kesal TBH, masuk ke dalam mod Stealth House, tidak melakukan apa -apa bodoh, zombi berpindah dari halaman belakang tiba -tiba, terlalu banyak untuk mengendalikan di dalam rumah, watak telah hancur dalam beberapa saat.

Komen telah runtuh.

State of Decay bukan permainan dalam talian. Ia adalah pemain tunggal, dan terdengar sama seperti apa yang anda cari.

Komen telah runtuh.

Hanya untuk mengesahkan, di Pulau Dead, anda boleh menetapkan kempen dalam pilihan untuk memainkannya sebagai pemain tunggal. Itulah yang dilakukan. Terbuka Dunia, banyak dan tempat terperinci yang indah untuk dikunjungi, jumlah misi, beribu -ribu zombi, dan pemain yang menjengkelkan sifar dalam perjalanan. Sepenuhnya bersendirian (: p). Salah satu permainan kegemaran saya ^_ ^

Komen telah runtuh.

.

.

Nah, dengan senjata membina dan modded yang baik, ia mencabar tetapi sangat boleh dilakukan. .

Komen telah runtuh.

Anda akan menangis jika anda bermain permainan ini, dan anda akan menangis lebih banyak jika anda bermain Musim 2.

Jangan mengelirukan permainan ini dengan The Walking Dead: Naluri Survival, permainan itu adalah kekejian.

Komen telah runtuh.

Naluri Survival adalah permainan stealth yang menyeronokkan pada pendapat saya. .

Ia juga tidak seperti apa yang saya minta. Si lebih dekat dengan apa yang saya mahukan, walaupun kawasan dalam permainan cenderung tidak lebih besar daripada satu atau dua blok.

.

7 hari 2 Die mempunyai mod pemain tunggal, walaupun tidak ada apa -apa untuk benar -benar melakukan perkembangan bijak. Sebaik sahaja anda membuat/mencari barangan terbaik yang boleh anda lakukan ialah membina pangkalan. Masih menyeronokkan walaupun: P

Komen telah runtuh.

.

Komen telah runtuh.

Ohhhhhhhhhhhhhh Shots Fired

Komen telah runtuh.

Mengangkat bahu Saya bersenang -senang dengannya. Pendapat seperti assholes kawan saya, semua orang mempunyai satu, dan semua orang menganggap orang lain berbau busuk.

Komen telah runtuh.

Dia mengatakan tiada permainan bangunan

Komen telah runtuh.

Yang hanya diedit selepas saya menjumpai seseorang menyiarkan minecraft.

Komen telah runtuh.

“Zafehouse: Diaries” mungkin berfungsi. Juga, “Projek Zomboid”.

Sudah tentu, saya akan selalu mengesyorkan Twd Musim 1 Telltale jika anda mahukan permainan Zombie yang difokuskan cerita yang baik.

Komen telah runtuh.

Komen ini dipadamkan 2 tahun yang lalu.

.

.

Komen telah runtuh.

? Ia tidak hebat tetapi saya cukup menikmatinya di Steam untuk membelinya dijual dari kedai PSN.

Komen telah runtuh.

.

The Dead berlarutan? Itu masih dalam pembangunan, tetapi ia kelihatan agak menjanjikan. Ia boleh dimainkan solo atau berbilang.

.

Kemungkinan besar dia bermaksud cahaya mati, mungkin?

.

. P

.

Sebenarnya cahaya mati adalah; Ia mempunyai mod SP, Coop, dan MP. . .

.

Kemudian saya berdiri diperbetulkan. Semua yang saya lihat mengenai permainan ini telah menjadi multiplayer dan/atau co-op. Saya rasa saya salah maklumat.

Komen telah runtuh.