5 perkara yang perlu dilakukan di World of Warcraft Dragonflight sebelum 10.1.7 Siaran – Dexerto, 5 Perkara Yang Boleh Dilakukan Sekarang di World of Warcraft: Shadowlands

5 perkara yang perlu dilakukan sekarang di World of Warcraft: Shadowlands

Oleh kerana beberapa watak baru diperkenalkan selepas kejatuhan Raszageth, anda ingin memastikan bahawa anda menyelesaikan pencarian kempen dalam katalog anda, yang secara automatik akan diberikan kepada anda sebaik sahaja anda pergi ke Valdrakken untuk kali pertama selepas patch sebelumnya.

5 perkara yang perlu dilakukan di World of Warcraft Dragonflight sebelum 10.1.7 pelepasan

Wow 9.1.7

Blizzard

World of Warcraft Dragonflight Patch 10.1.7 akan dikeluarkan pada 5 September, 2023, dan akan datang dengan perubahan dan lebih banyak tradisi untuk pemain mengikuti bersama.

Walaupun terdapat banyak kandungan baru untuk dinikmati sekali hari patch, terdapat beberapa perkara yang mungkin anda mahu lakukan sebelum pembebasan semua terperangkap dalam pencarian cerita, penjara bawah tanah, serbuan, dan bahkan beberapa ladang material.

Patch terkini membawa bonus pengalaman, pilihan gear dan penyesuaian baru, item baru dan perkara yang menyeronokkan untuk dikumpulkan dari jawatan dagangan dan bahkan merombak kepada pemain pengalaman percutian lama telah mengenali dan suka.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam panduan ini, kami akan membincangkan beberapa perkara yang perlu anda lakukan untuk bermain di World of Warcraft Dragonflight sebelum pembebasan Patch 10.1.7.

World of Warcraft Dragonflight

Oleh kerana beberapa watak baru diperkenalkan selepas kejatuhan Raszageth, anda ingin memastikan bahawa anda menyelesaikan pencarian kempen dalam katalog anda, yang secara automatik akan diberikan kepada anda sebaik sahaja anda pergi ke Valdrakken untuk kali pertama selepas patch sebelumnya.

Kempen ini dipenuhi dengan tradisi penting yang akan mengikat kemas kini seterusnya, termasuk 10.1.7, dan pendek dan manis untuk diselesaikan. Pastikan untuk melakukan semua pencarian cerita di Kepulauan Naga yang membawa anda ke Zaralek Caverns.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ini akan memastikan bahawa lore-bijak, anda hampir sepenuhnya terperangkap untuk apa yang akan datang dalam kemas kini baru.

World of Warcraft Dragonflight

Lengkapkan fajar penjara bawah tanah yang tidak terhingga

Ini mungkin tidak semudah bagi sesetengah orang kerana ia akan menjadi orang lain, kerana pada masa ini satu -satunya versi Dawn of the Infinite Mega Dungeon ditetapkan untuk kesukaran mitos.

Halangan masuk ke penjara bawah tanah mega ini agak tinggi, bermakna bahawa melainkan jika anda mempunyai sebahagian besar gear mitos utama yang tinggi serta beberapa kepingan tier serbuan yang ditingkatkan sepenuhnya, anda mungkin tidak dapat mendapatkan kumpulan untuk penjara mega.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Tetapi penjara mega mencetuskan cutscene pada akhirnya yang sangat penting, kerana ia mengikat dan membawa ke dalam tradisi baru yang datang dengan patch 10.1.7.

Walaupun anda boleh, tentu saja, menonton cutscene di YouTube jika anda tidak sepatutnya masuk ke dalam kumpulan untuk Dawn of the Infinite, melengkapkan bos di penjara mega agak menyeronokkan, jadi cuba masuk ke sekurang -kurangnya satu larian jika anda boleh.

World of Warcraft

Tingkatkan gear anda

Dengan penambahan terbaru kawasan Zaralek Cavern, penambahan batu penerbangan dan puncak. Kedua -dua bentuk mata wang baru ini digunakan secara khusus untuk menaik taraf kepingan gear untuk menaikkan kedua -dua statistik dan tahap item mereka dengan ketara.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk mendapatkan kebanyakan batu penerbangan dan puncak, anda boleh menyelesaikan pencarian cerita Zaralek dan mengumpulkan terkenal untuk pelakon baru watak -watak di bawah tanah yang dikenali sebagai Loamm Niffen.

Anda juga boleh mendapatkan batu penerbangan dan puncak dengan melengkapkan mitos+ penjara bawah tanah, serbuan, dan pencarian atau aktiviti musim semasa seperti serangan Fyrakk.

Walaupun ini tidak perlu membuka kunci keupayaan untuk menaik taraf gear, ia membantu mengumpulkan mata wang yang diperlukan untuk menaik taraf beberapa keping sebelum patch baru. .

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Artikel berterusan selepas iklan

World of Warcraft Wow Shadowlands Sepulcher Of The First Ones Raid Anduin Wrynn

Wow pemain akan segera mengetahui apa yang akan datang selepas Shadowlands.

Mengumpulkan bahan untuk pencapaian baru

Terdapat beberapa pencapaian kerajinan baru yang datang dengan patch 10.1.7 Di World of Warcraft Dragonflight, termasuk satu yang memberikan sejumlah besar transmog bagi sesiapa yang sanggup meletakkan kerja di.

Set gogal yang berbeza yang pernah tersedia untuk mereka yang mempunyai profesion kejuruteraan kini boleh dikunci sebagai akaun kosmetik. Terdapat dua perkara yang boleh anda lakukan untuk mempersiapkan penambahan baru ini.

Sekiranya anda suka menyimpan emas seperti naga, anda boleh mengumpulkan bahan utama yang diperlukan untuk membuat setiap set gogal untuk pencapaian baru dan menjual bahan kepada pemain lain. Oleh kerana setiap pengembangan mempunyai satu set kacamata, anda boleh memilih untuk menanam semua atau beberapa bahan setiap pengembangan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sebaliknya, jika anda lebih suka menanam corak untuk menjadikan keuntungan yang lebih besar, selagi rumah lelongan menyimpan corak bergerak tentu penjara bawah tanah.

The Mobs Sampah seperti para imam dapat menjatuhkan pemain Corak Goggle yang sangat didambakan untuk mendapatkan pencapaian mereka. Ini mungkin tidak menguntungkan seperti mengumpul bahan -bahan walaupun, sebagai transmog dan corak terkenal kerana menjual lebih perlahan pada AH.

Artikel berterusan selepas iklan

World of Warcraft Wow Warlock

Sediakan watak alt tahap

Data Pertambangan 10 yang akan datang.1.7 Patch mendedahkan bahawa buff Bonus Pengalaman Stacking bertajuk Pengetahuan Sulingan Timays akan ditambah kepada WOW. Walaupun masih belum diketahui bagaimana pemain akan dapat mendapatkan penggemar di tempat pertama, kami tahu bagaimana untuk terus berjalan sehingga lima jam.

Artikel berterusan selepas iklan

Tangkapan skrin buff menyatakan bahawa menjalankan penjara bawah tanah akan meluaskan tempoh masa penggemar berlangsung selama 60 minit, menutup jumlah lima jam dan mendapat peningkatan 30% dalam pengalaman bonus.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini sangat membantu pemain yang mempunyai pelbagai watak alternatif yang mereka gatal untuk meningkatkan tahap.

Terdapat juga pencapaian yang dilampirkan pada bonus ini yang disebut “Master of the Trouble Timeways”, yang dapat diperoleh dengan memperoleh penguasaan Buff Timays setiap minggu untuk tempoh lima minggu acara. Mereka yang dapat mengekalkan penggemar setiap minggu akan diberi ganjaran dengan Shady Shalewing Mount yang baru.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk mendapatkan alts anda siap untuk meningkatkan pengalaman ini, pemain sekurang -kurangnya harus membawanya ke tahap 60 untuk melakukan kandungan naga pulau sebaik sahaja patch berjalan secara langsung. Dengan cara itu, watak -watak yang mungkin tidak melakukan apa -apa pencarian cerita utama boleh menggunakan langkau alt dan menuju ke kandungan terkini.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Glyphs digunakan untuk meningkatkan jumlah semangat yang anda miliki serta kelajuan di mana naga anda menghidupkan semula semangat semasa anda terbang. Ini boleh meningkatkan bukan sahaja kelajuan di mana anda melintasi Kepulauan Naga tetapi juga mengurangkan jumlah masa yang anda habiskan untuk merenung semula semangat.

Artikel berterusan selepas iklan

Itu akan melakukannya untuk panduan ini mengenai perkara yang perlu dilakukan sebelum World of Warcraft Dragonflight Patch 10..7. Untuk maklumat lanjut, lihat beberapa panduan kami di bawah!

5 perkara yang perlu dilakukan sekarang di World of Warcraft: Shadowlands

5 perkara yang perlu dilakukan sekarang di World of Warcraft: Shadowlands

Kami beberapa bulan ke MMORPG Blizzard Entertainment World of Warcraft: Shadowlands Dan dengan bahagian pertama kempen itu dilakukan secara rasmi, ia mungkin kelihatan seperti tidak banyak yang perlu dilakukan dalam permainan. Walau bagaimanapun, saya berjanji bahawa terdapat lebih daripada cukup untuk membuat anda sibuk seminggu hingga minggu. Anda hanya perlu mencari sesuatu yang membuat anda terlibat. . Tetapi itu adalah perkara yang boleh anda lakukan semasa pengembangan, jujur. Oleh itu, saya telah menyusun senarai lima perkara yang boleh anda lakukan sekarang dalam kandungan semasa untuk mendapatkan World of Warcraft mengisi!

Sekiranya anda belum bermain World of Warcraft, Saya sangat mencadangkan anda melakukannya. Permainan ini boleh didapati di PC dan boleh dimuat turun melalui Battle Net.

Koridor torghast dan berpusing

Dengan pembebasan World of Warcraft: Shadowlands datang jenis mod permainan baru, Torghast. The Tower of the Damned adalah contoh permainan akhir yang menguji kemahiran pemain terhadap musuh-musuh yang kuat dalam crawler penjara seperti penyangak. Setiap sayap mempunyai musuh dan pemain mekanik yang berbeza perlu bertanding ketika mereka memanjat menara. Semakin tinggi pendakian, semakin sukar musuh dapat, jadi ambil rakan anda dan teruskan dengan berhati -hati. Sekiranya anda telah sampai ke puncak torghast, mungkin saya cadangkan menguji merit anda di koridor berpusing? Pendakian menara 18 tingkat ini penuh dengan musuh-musuh yang menakutkan dan elit yang memburu anda. Melengkapkan semua lapisan akan memberi anda gunung yang boleh anda gunakan di Maw dan keupayaan untuk membual kepada rakan -rakan anda yang anda selamatkan semuanya.

November

World of Warcraft: Shadowlands (Blizzard Entertainment)

Perjanjian Akhbar dan Pencarian

Kami menghabiskan beberapa minggu pertama di Shadowlands Membantu mendapatkan perjanjian kami kembali ke dalam urutan kerja. Kini sudah tiba masanya untuk mereka membayar kami sedikit. Dengan melengkapkan panggilan harian dari perjanjian anda, ada kemungkinan anda akan mendapat gear, perhiasan, sumber, atau barang yang boleh anda jual untuk sedikit emas. . Selain itu, anda akan mendapat reputasi dengan setiap perjanjian dengan melengkapkan akhbar anda. Rep Grind selalu menjadi syarat untuk terbang kemudian dalam ekspansi, bersama-sama dengan keupayaan untuk mendapatkan gunung dan kosmetik khusus perjanjian. Anda juga boleh menilai watak -watak Alt yang lain melalui pengembangan dan menjatuhkannya ke dalam perjanjian lain untuk mengalami semua cerita.

Mitos ditambah penjara bawah tanah

Sebahagian besar endgame dalam pengembangan terkini World of Warcraft telah mengambil penjara bawah tanah dan menjadikan mereka lebih mencabar. Mitos bawah tanah mitos ini termasuk pemasa, satu siri affixes yang meningkatkan kesukaran bahagian -bahagian yang berlainan di penjara bawah tanah dan musuh yang lebih kuat. Pemain perlu bekerjasama untuk membersihkan sejumlah besar perusuh sampah di penjara bawah tanah dan bos utama. Selain daripada perkara -perkara yang umumnya memukul lebih keras, affixes menambah rempah. Satu minggu mungkin mempunyai perusuh sampah yang lebih sukar dengan tornado yang akan membuang anda ke seberang bilik dan seterusnya boleh menjadi bos dengan lebih banyak kesihatan dan tong sampah khas yang memberi inspirasi kepada mereka yang lain. Saya cadangkan sangat mencabar diri anda dan melengkapkan semua lapan penjara bawah tanah pada kunci +15 dan mendapatkan gunung dan pencapaian yang manis sebelum musim berakhir!

Castle Nathria Raid

Sekiranya anda telah membersihkan semua penjara bawah tanah dan bersedia untuk sesuatu yang lebih sukar, mungkin saya mencadangkan serbuan peringkat ini? Castle Nathria terletak di Zon Revendreth dan meneruskan kisah yang kami alami semasa meratakan. Sekiranya anda baru menyerang, saya sangat mencadangkan untuk memeriksa versi LFR (mencari RAID) sebelum menyelam ke dalam kesukaran yang lain. Pergaduhan bos menarik dan benar -benar mencabar keupayaan anda untuk memainkan kelas anda dan bekerja bersama orang lain. Satu kesilapan boleh bermakna perbezaan antara mengamankan bos membunuh dan keseluruhan serangan menyerang dalam kesukaran yang lebih besar. Tekanannya tidak pernah terasa begitu baik.

Castle Nathria di World of Warcraft: Shadowlands

Castle Nathria di World of Warcraft: Shadowlands

Pvp

Jika PVE (pemain berbanding persekitaran) tidak cukup kelajuan anda, maka mungkin periksa sisi PvP (pemain versus pemain) World of Warcraft. Ini melambai pemain antara satu sama lain dengan beberapa cara yang berbeza. Pertengkaran boleh dilakukan dalam dua berbanding dua atau tiga berbanding tiga perlawanan. Ini hanya pemain murni berbanding pemain. Uji seberapa baik anda mengetahui kebolehan anda dan seberapa cepat anda dapat membakar pasukan lain ke bawah. Sekiranya anda mencari sesuatu yang mengikat pemain antara satu sama lain tetapi masih mempunyai elemen objektif? Kemudian medan pertempuran mungkin berada di lorong anda. Sekiranya anda fikir anda mempunyai kemahiran untuk bersaing di tahap yang lebih tinggi, uji kekuatan anda di arena yang dinilai dan lihat sejauh mana anda boleh mendaki.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 2/18/21.

Apa yang saya buat: Saya Hermione Granger GGA. Saya mengawasi operasi di mana memerlukan kebanyakan ruang yang berbeza termasuk berita, permainan video, permainan papan, wawancara. Anda namakannya saya mempunyai kaki di dalamnya.

Siapa saya: nerd dengan definisi yang ketat. Saya suka menyelam terus ke fandom kegemaran saya tanpa penjagaan di dunia. Saya tinggal di permainan video/papan, filem fantasi dan tv, dan semua perkara geeky.