5 perkara yang perlu diketahui mengenai League of Legends Patch 8.24 – The Rift Herald, Patch 8.24 Ringkasan: Forum League of Legends (LOL) di Mobafire

.24 Ringkasan

.

5 perkara yang perlu diketahui mengenai League of Legends Patch 8.24

Tampalan terakhir tahun ini di sini, semacam. League of Legends .24 mengandungi perubahan besar terakhir yang akan diperoleh oleh permainan sehingga 2019, tetapi akan ada kemas kini yang lebih kecil, yang dipanggil Patch 8.24b, yang akan dikeluarkan pada pertengahan bulan Disember.

Bagi patch ini, kami mendapat juara baru yang merupakan tuan penyamaran, serta beberapa nerfs dan penggemar kepada juara bahawa preseason telah sangat memberi kesan kepada, seperti Jax dan Irelia. Penuaian gelap juga akhirnya mendapat nerf yang sangat diperlukan.

Sementara itu, beberapa juara akan melihat dan bunyi sedikit lebih baik selepas patch mengemas kini visual mereka, dan kulit musim sejuk permainan untuk 2018 ditambah. .

.24 akan dijadualkan pada dec. 5 Dan seperti biasa, anda boleh menyemak nota patch penuh di pos kami di sini.

, LigaJuara terbaru, ada di sini dan bersedia untuk berubah menjadi semua orang di sekelilingnya. Bunglon yang beralih bentuk dapat berubah menjadi sekutunya untuk menipu musuh dan menetapkannya untuk CC yang mengagumkan dan kemampuan kerosakannya. . Neeko juga mungkin juara terakhir yang akan dikeluarkan pada tahun 2018.

Dark Harvest semakin nerfed sehingga anda tidak sepatutnya melihat tujuh permainan lagi

Dark Harvest telah nerfed sekali sejak kerja semula, hanya beberapa jam selepas pelepasan awalnya, tetapi ia sepatutnya tidak mengejutkan melihatnya di sini. .

Sekiranya anda berada di Bahagian V dari mana -mana pangkat, anda mendapat rangsangan percuma untuk Divisyen IV

Yep, Divisi V akan pergi dan bukannya meremehkan semua orang di bawah rusuhan tier memberi semua orang yang kini berada di Bahagian V promosi. Oleh itu, setiap orang yang berada di V adalah IV sekarang dan hanya ada empat bahagian untuk memanjat ketika anda mencari promosi seterusnya. . .

Kadang -kadang, juara menjadi tua dan tidak mengapa. Bagi juara -juara yang masih bermain dengan baik tetapi yang kelihatan sedikit berleluasa, rusuhan telah memberi mereka facelift. Yang terbaru dari juara ini untuk mendapatkan lagu visual ialah Anivia, Gragas, Dr. Mundo, Teemo dan Renekton. Bersama dengan visual mereka, juara ini juga mendapat kesan bunyi untuk kebanyakan kebolehan mereka dan beberapa animasi baru. Ini sepatutnya menjadikan mereka berada di tempat yang bagus kerana musim depan bermula, kerana mereka tidak akan mendapat kerja semula pada bila -bila masa tidak lama lagi.

Kulit musim sejuk sedang dalam perjalanan

Ia sekali lagi masa untuk Summoner’s Rift dan wira -wira untuk bersiap sedia untuk bulan -bulan musim sejuk dan untuk meraikan, Riot mengeluarkan kulit baru untuk Twitch, Dr. Mundo, Soraka dan Master Yi. Setiap kulit bertema salji, seperti biasa, tetapi kulit tahun ini mempunyai rasa yang lebih diraja kepada mereka dengan perkara-perkara seperti Ice King Twitch dan Frozen Prince Mundo. Bukan yi walaupun. .

Dalam aliran ini

.24: Perubahan keseimbangan, kulit dan banyak lagi

 • 5 perkara yang perlu diketahui mengenai League of Legends Patch 8.
 • 5 perkara yang perlu diketahui mengenai League of Legends Patch 8.
 • League of Legends Patch 8.

Patch 8.

Helo dan selamat datang ke Ringkasan Patch Mobafire – 8.24!

Selamat datang ke Patch Baki Besar Pertama Preseason! Irelia , LeBlanc dan Jax serta beberapa perubahan bercampur Galio dan Viktor .

Terdapat juga sebilangan tweak VFX, SFX dan permainan untuk beberapa juara dan sistem permainan. Lihat nota patch penuh untuk butiran mengenai sebarang perubahan yang menarik minat anda, dan pastikan anda menyemak ringkasan video Riot di bawah!

Neeko adalah juara terbaru untuk menyertai jadual League of Legends Patch ini! Ketahui lebih lanjut mengenai bunglon yang ingin tahu di bawah:

Penyembuhan: ⇒ 15% daripada kerosakan yang ditangani (5% setiap sasaran untuk kebolehan kesan kawasan)

.

Dikeluarkan
40-80 (LV 1-18) ⇒ 20-60 (LV 1-18)
Model Proc: Tidak lagi boleh mengeluarkan proc lain (Ex. .
 • Nexus Blitz kembali untuk ujian lain menjalankan salji ini! Tinggal untuk maklumat lanjut apabila mod eksperimen ini boleh didapati untuk dimainkan.
 • Sistem karunia baru memecahkan sistem karunia lama pada peta yang tidak bertukar (i.e. peta yang bukan rift summoner). Ia diperbaiki sekarang!

  Hotkeys baru telah ditambah untuk juara dengan butang tambahan, seperti bar memburu Kindred dan bar shapeshift Neeko. .

  Lihat pangkat sementara selepas hanya satu permainan peringkat. .

  .

  Cara baru untuk memamerkan pangkat semasa anda kini muncul di profil anda, papan pemuka, hovercard, dan lobi dalam permainan.

  Skrin akhir permainan dipulihkan untuk menjadikan LP anda mendapat lebih jelas.

  Alistar ‘s .

Memperbaiki pepijat yang dibenarkan .

.

Kroma berikut akan dikeluarkan patch ini.

!

! Apa pendapat anda tentang baki mengubah patch ini? Adakah anda teruja untuk perubahan musim 9? ?

Beritahu kami dalam komen di bawah!

Terima kasih kepada Janitsu untuk sig!

Keseluruhan tampalan yang sangat baik. Akhirnya beberapa nerfs yang layak untuk semua BS dari Musim 8. Malu ia datang terlambat.

. Sudah ada pangkat sementara, anda tidak dapat melihatnya, jadi melihat ia bukan perubahan sebenar. Tetapi sekarang ia mengatakan bahawa ia tidak dapat lagi turun walaupun anda kehilangan semua permainan anda: adakah perubahan itu? Sebelum anda dapat melihat pangkat sementara anda di OP.GG sebagai contoh, begitu juga dengan yang turun jika anda kehilangan permainan? ?

[QUOTE = Hamstertamer] Keseluruhan patch yang sangat baik. . Malu ia datang terlambat. . . Tetapi sekarang ia mengatakan bahawa ia tidak dapat lagi turun walaupun anda kehilangan semua permainan anda: adakah perubahan itu? Sebelum anda dapat melihat pangkat sementara anda di OP.GG sebagai contoh, begitu juga dengan yang turun jika anda kehilangan permainan? Adakah ini bermaksud bahawa sekarang anda akan mula bermain di elo yang lebih rendah dalam permainan pertama anda?[/QUOTE]

Permalink | Quote | PM | +Rep 5 Disember 2018 2:39 AM | Laporan

Noooo. baik. Maksud saya, saya tahu semua juara menggunakan Penuaian Gelap, tetapi itu adalah nerf yang sukar Jhin bagi mereka yang menggunakannya sebagai rune utama mereka.

. . Maksud saya, saya tahu semua juara menggunakan [[Dark Harvest]], tetapi itu adalah nerf yang keras pada [[jhin]] bagi mereka yang menggunakannya sebagai rune utama mereka. .Wikia.Nocookie.bersih/ligaflegends/imej/b/bf/emotka_smutny_kotek.?CB = 20180716133226 & path-prefix = pl] [/quote]

!

Terus terang mereka hanya harus kembali menuai gelap, bukannya. .

.

Juga fikirkannya: kerana ia perlu menjadi keras kerana ia berfungsi pada jangka panjang yang memaparkan tumpukan tak terhingga (DH Karthus, Zoe dan lain -lain, yang semestinya tidak wujud), sekarang mereka sebenarnya tidak melee autoattacking junglers , yang merupakan pengguna tradisional DH lama. Fikirkanlah seminit: Mereka hanya nerfed Diana Jungle untuk kali ke -3. . .

[QUOTE = Hamstertamer] Terus terang mereka hanya harus kembali [[Dark Harvest]], bukannya. . Konsep Rune yang bekerja pada kemampuan jarak jauh dengan 0 counterplay (tidak seperti [[Arcane Comet]] yang boleh dikeringkan) serius toksik untuk kesihatan permainan dan idea terburuk yang pernah ada. Juga fikirkannya: kerana ia perlu menjadi keras kerana ia berfungsi pada jangka panjang yang memaparkan tumpukan tak terhingga (DH Karthus, Zoe dan lain -lain, yang semestinya tidak wujud), sekarang mereka sebenarnya tidak melee autoattacking junglers , yang merupakan pengguna tradisional DH lama. . Diana Jungle. .[/QUOTE]

Permalink | Quote | PM | +Rep 5 Disember 2018 6:17 AM | Laporan

Lol saya ingat artikel Riot Ask dari beberapa bulan yang lalu di mana mereka menyatakan bahawa “mereka mahu .”Apa yang berlaku: Penuaian gelap beralih dari hampir hanya digunakan oleh junglers iklan ke dalam rune setiap juara boleh digunakan sekarang. Rito pls

[QUOTE = Silverman43] LOL Saya ingat artikel Riot Ask dari beberapa bulan yang lalu di mana mereka menyatakan bahawa “mereka mahu [[Dark Harvest]] menjadi sesuatu untuk hanya beberapa juara tertentu, bukan sesuatu seperti [[Dark Harvest]] [[ maokai]].”Apa yang berlaku: [Dark Harvest]] beralih dari hampir hanya digunakan oleh junglers iklan ke dalam rune setiap juara boleh digunakan sekarang.

Terima kasih kepada @ jovy untuk tandatangan!

Permalink | Quote | PM | +Rep 5 Disember 2018 6:59 AM | Laporan

Lol saya ingat artikel Riot Ask dari beberapa bulan yang lalu di mana mereka menyatakan bahawa “mereka mahu Penuaian gelap Maokai .”Apa yang berlaku: Penuaian gelap beralih dari hampir hanya digunakan oleh junglers iklan ke dalam rune setiap juara boleh digunakan sekarang.

Adakah mereka secara jelas mengatakan Maokai Harvest Dark ? .

Dark Harvest Maokai adalah tahap tuhan yang cantik sebenarnya, kerana ia mengalir pada anak pokok. Biasanya di Aram, anda hanya anak pokok spam dan anda mempunyai lebih daripada 40 susunan dalam permainan lewat.

.”Apa yang berlaku: [Dark Harvest]] beralih dari hampir hanya digunakan oleh junglers iklan ke dalam rune setiap juara boleh digunakan sekarang. Rito pls [/quote] Adakah mereka secara eksplisit mengatakan penuaian gelap [[maokai]]? Lol. Dark Harvest Maokai adalah tahap tuhan yang cantik sebenarnya, kerana ia mengalir pada anak pokok. Biasanya di Aram, anda hanya anak pokok spam dan anda mempunyai lebih daripada 40 susunan dalam permainan lewat.

Permalink | Quote | PM | +Rep 5 Disember 2018 7:51 AM | Laporan

.

. Saya cuba dengan Arcane Comet sudah jadi mengapa tidak.

[QUOTE = Silverman43] Jika saya ingat dengan betul mereka sebenarnya disebut [[Dark Harvest]] [[Maokai]] lol. Dan max di aram dengan [[tuaian gelap]], boleh menjadi baik. Saya cuba dengan [[Arcane Comet]] sudah jadi mengapa tidak.[/QUOTE]

Terima kasih kepada @ jovy untuk tandatangan!

Hanya mengatakan lelaki, pautan ke nota patch penuh menghantar anda ke patch 8.22. ^^

. ^^

[QUOTE = kajikumihoakukei] Hanya mengatakan lelaki, pautan ke nota patch penuh menghantar anda ke patch 8.22. ..com/en/berita/permainan-updates/patch/patch-822-notes] di sini [/url] sementara ia harus membawa anda [url = https: // na.LeagueOflegends.. ^^ [/QUOTE]

Permalink | Quote | PM | +Rep 5 Disember 2018 3:56 PM | Laporan

Satu soalan mengenai pangkat sementara anda semasa penempatan. Sudah ada pangkat sementara, anda tidak dapat melihatnya, jadi melihat ia bukan perubahan sebenar. Tetapi sekarang ia mengatakan bahawa ia tidak dapat lagi turun walaupun anda kehilangan semua permainan anda: adakah perubahan itu? .GG sebagai contoh, begitu juga dengan yang turun jika anda kehilangan permainan? ?

Op.GG hanya meneka perkara ini, jangan ambil perkara pengiraan MMR mereka sebagai fakta. Mereka tidak mempunyai maklumat lanjut mengenai MMR anda daripada yang anda lakukan, mereka hanya membuat anggaran berdasarkan orang dalam permainan anda.

Sistem baru agak berbeza kerana anda boleh meletakkan di plat 1 selepas satu perlawanan dan kemudian melangkau siri ketika anda memenangi permainan dalam 9 perlawanan berikutnya. Pada akhir 10 perlawanan pertama anda, anda boleh menjadi berlian, sedangkan dalam sistem lama, yang tertinggi anda mungkin selepas 10 perlawanan hanya plat 1.

Secara keseluruhan hasilnya sepatutnya sama bagi kebanyakan pemain tetapi mereka menjadikannya lebih telus dan tweak bagaimana sistem berfungsi sehingga merasa lebih bermanfaat untuk memenangi permainan kerana anda melihat pangkat anda naik, bukan hanya mendapat pangkat selepas 10 perlawanan dan anda mempunyai tidak tahu apa yang akan berlaku sehingga permainan ke -10 anda selesai.

Hanya mengatakan lelaki, pautan ke nota patch penuh menghantar anda ke patch 8.22.

. Saya tidak tahu bagaimana saya terlepasnya, biasanya ini salah satu perkara pertama yang saya lakukan.

. . Tetapi sekarang ia mengatakan bahawa ia tidak dapat lagi turun walaupun anda kehilangan semua permainan anda: adakah perubahan itu? Sebelum anda dapat melihat pangkat sementara anda di OP.GG sebagai contoh, begitu juga dengan yang turun jika anda kehilangan permainan? Adakah ini bermaksud bahawa sekarang anda akan mula bermain di elo yang lebih rendah dalam permainan pertama anda?[/QUOTE] OP.GG hanya meneka perkara ini, jangan ambil perkara pengiraan MMR mereka sebagai fakta. Mereka tidak mempunyai maklumat lanjut mengenai MMR anda daripada yang anda lakukan, mereka hanya membuat anggaran berdasarkan orang dalam permainan anda. Sistem baru agak berbeza kerana anda boleh meletakkan di plat 1 selepas satu perlawanan dan kemudian melangkau siri ketika anda memenangi permainan dalam 9 perlawanan berikutnya. Pada akhir 10 perlawanan pertama anda, anda boleh menjadi berlian, sedangkan dalam sistem lama, yang tertinggi anda mungkin selepas 10 perlawanan hanya plat 1. Secara keseluruhan hasilnya sepatutnya sama bagi kebanyakan pemain tetapi mereka menjadikannya lebih telus dan tweak bagaimana sistem berfungsi sehingga merasa lebih bermanfaat untuk memenangi permainan kerana anda melihat pangkat anda naik, bukan hanya mendapat pangkat selepas 10 perlawanan dan anda mempunyai tidak tahu apa yang akan berlaku sehingga permainan ke -10 anda selesai. [QUOTE = kajikumihoakukei] Hanya mengatakan lelaki, pautan ke nota patch penuh menghantar anda ke patch 8.22. ^^ [/QUOTE] Tetap, maaf atas perkara itu. Saya tidak tahu bagaimana saya terlepasnya, biasanya ini salah satu perkara pertama yang saya lakukan.[/QUOTE]