5 Pelayan RP Online GTA Terbaik (2022)., Pelayan 5M / ESX FIVEM Roleplay Servers dan Skrip ESX

Acara Halloween 5m

Selamat datang ke laman web kami! Sebagai syarikat yang bereputasi dan bertanggungjawab, kami mengambil pelanggaran hak cipta dengan serius. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa produk FIVEM dapat dikenal pasti dengan mudah oleh sumber mereka, dan sebarang percubaan untuk menggunakan versi cetak rompak dapat mengakibatkan akibat undang -undang dan kewangan yang signifikan.

5 Pelayan RP Online GTA Terbaik (2022)

telah menyediakan berjuta-juta pemain dengan peluang untuk menjalani fantasi peranan mereka yang paling mendalam untuk bahagian terbaik dalam satu dekad, dengan tanda-tanda terawal RP yang disatu dalam pertalian pelayan buatan kipasnya pada tahun 2013. Dalam sembilan tahun di pasaran, harta karun dunia modded ini hanya bersaiz empat kali ganda, dengan platform kini menganjurkan beribu -ribu rangkaian yang boleh diselamatkan.

Ini 2022, dan sebaiknya anda percaya adegan RP sedang berkembang pesat. Walaupun permainan berusia hampir sepuluh tahun, pelayannya masih penuh dengan pendatang baru, veteran, dan streamer ikonik, yang semuanya log masuk setiap hari untuk bertindak sebagai fantasi segar. Persoalannya, tentu saja, pelayan RP adalah paling popular pada hari ini dan umur? Lebih penting lagi, yang bernilai meletakkan anda Namakan turun seperti yang kita lihat pada tahun baru?

5. Eclipse Rp

[Lt] Eclipse Roleplay Traileris

Eclipse RP adalah salah satu pelayan pergi untuk memainkan peranan tetap, terutamanya disebabkan oleh kapasiti 200 pemain yang mengagumkan, yang jauh lebih banyak daripada sebahagian besar alternatif RPnya. Dalam bidang gerhana, pemain boleh mendaftar dalam pengambilalihan di seluruh bandar, senario di mana kumpulan-kumpulan berjuang untuk menguasai monopoli jenayah.

Di bandar yang didorong oleh pemberontakan, anda perlu mencari perlindungan jika anda bertahan di dunia bawah tanah dan penduduk penjenayah dan usahawan yang korup. . Persoalannya, bolehkah anda menahan 199 orang yang lapar kuasa lain?

. Nopixel

.0 treler permainan kemas kini roleplay

Nopixel adalah pelayan RP yang tidak masuk akal yang menempatkan beberapa nama terbesar dalam Twitch Streaming. Ia juga sangat sukar untuk mendapatkan tempat, kerana pelayannya hanya memegang sehingga 32 pemain, yang bermaksud sesiapa yang ingin menyertai akan harus menyertai senarai menunggu yang besar. Dan jika anda gagal mematuhi satu set peraturan tertentu, ia mungkin bermaksud diharamkan, tempoh.

elit, tempat di mana roleplay dipraktikkan dengan cara yang paling kreatif boleh dibayangkan. Sebagai salah seorang peserta yang bertuah, anda akan berpeluang untuk terlibat dalam senario yang tidak terkira banyaknya, yang semuanya boleh meninggalkan anda menginginkan lebih banyak, atau bahkan meletakkan anda di landasan untuk membentuk empayar jenayah anda sendiri. Iaitu, menyediakan anda boleh beg ruang di pelayannya.

3. Mafia City

Mafia City Roleplay: Panduan Pemula

Walaupun mudah untuk merasa agak terancam oleh pelayan seperti Eclipse dan Nopixel, ada alternatif yang dapat diambil untuk dirasakan dimasukkan ke dalam ayat roleplay. Hanya ambil Mafia City, sebagai contoh. Dalam pelayan yang lebih kecil ini, pemain boleh berfungsi sebagai salah satu daripada banyak watak, yang semuanya berkongsi peranan yang sama dalam naratif keseluruhan. Sama ada ahli bomba atau tuan rumah jenayah – semua orang mempunyai bahagian mereka, dan tugas anda untuk mencari tempat anda di kalangan orang ramai.

Perkara yang baik mengenai Mafia City ialah, tidak seperti banyak pelayan modded lain, ada komuniti yang baik di belakangnya. Dan belum lagi ia juga disokong oleh forum yang dibina oleh pemain yang mesra dan suka. Ini Roleplay 101, dan ini pastinya pelabuhan pertama yang kukuh bagi mereka yang ingin menguji perairan sebelum berenang dengan jerung.

2. Twitch Rp

GTA dalam talian bernilai bermain?

Twitch Rp, seperti namanya, adalah memainkan peranan yang didedikasikan untuk Twitch Streamers di seluruh dunia. Oleh itu, pemain boleh memberi makan penonton mereka dengan memulakan pencarian maya di seluruh Los Santos, tempat di mana jenayah bukanlah satu -satunya perkara yang membuat bandar bertahan. .

. Selain itu, mengetahui selok -belok pelayan dan bagaimana ia beroperasi akan membantu anda meletakkan makanan terbaik anda ke hadapan sebaik sahaja clapperboard snaps. .

Acara Halloween 5m

Untuk bulan Oktober kami akan mengadakan acara Trick atau Treat di mana semua pesanan akan mendapat item percuma! Setiap item akan dipilih secara rawak dan dikeluarkan kepada pelanggan secara automatik. Kami akan memastikan bahawa sesiapa yang memerintahkan skrip QB atau ESX akan membuka skrip percuma untuk rangka kerja FIVEM yang dipilih!

Bot Percuma Percuma

Pelayan QB dan ESX kami dioptimumkan untuk FIVEM dan datang dengan bot Discord percuma! Integrasi unik ini membolehkan komuniti anda berinteraksi dengan pelayan anda secara langsung dari perselisihan. Dengan bot kami, pemain boleh menyemak baki bank mereka, memindahkan wang tunai kepada orang lain, melihat pelbagai kenderaan yang ada, dan juga membuat pembelian kenderaan. Ketahui pengalaman lancar bot Discord kami yang disepadukan dengan pelayan warisan ESX kami dan saksikan fungsinya dalam tindakan di bawah!

Screenshot 2023-06-29 122831.png

Headphone.png

Lebih 1 Juta Pemain

add-file.png

Kemas kini bulanan

soalan.png

Sokongan pemaju FIVEM

code.png

Pemaju yang berpengalaman

5-stars.png

Perkhidmatan Bintang 5

Jualan besar di pelayan FIVEM

Screenshot 2023-02-17 084850.png

Perumahan & pangsapuri ESX/QB

Skrip Perumahan Fivem kami membolehkan anda mengubah peta ke rumah yang boleh dibeli. Skrip kami tidak memerlukan skrin pemuatan dan membolehkan pemain mengunci/membuka kunci di sana dengan realisme muktamad. Polis boleh melakukan serbuan di rumah dan penjenayah boleh menggunakan picks kunci untuk memecah masuk ke rumah pemain untuk mencuri barang! Semua pesanan akan memperoleh semua kemas kini masa depan secara percuma! Skrip perumahan kami adalah sama untuk ESX dan QB-Core. Pemain dengan mudah boleh membuat rumah baru tanpa had melalui konfigurasi! Skrip ini dilengkapi dengan banyak rumah pra-dibuat dan semua peta dimasukkan!

maxresdefault.jpg

Bolehkah saya membeli produk anda di laman web lain?

Tidak, kami hanya menjual melalui Laman Web 5Servers kami.com jika orang lain menjual fail itu kemungkinan akan menjadi penipuan dan tidak akan menjadi produk sebenar kami. .

Bagaimana saya boleh membayar barang?

Laman web kami menerima semua kad bank, jika bank anda tidak menerima pesanan. Mungkin disebabkan oleh kami yang terletak di negara lain bagi anda. Kami juga menerima pembayaran bitcoin. Kami tidak menerima paypal jadi jangan tanya kami.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mendapatkan pesanan saya?

Untuk pesanan pelayan, anda perlu mengesahkan e -mel pengesahan kami. Biasanya hanya mengambil masa beberapa minit tetapi kami selalu memberi nasihat sehingga 24 jam untuk pesanan tertentu. .

Adakah anda menambah obfuscations pada produk anda?

Ya & Beberapa Produk dilindungi dengan cap jari Whitelists & Digital Advanced IP. Ini bermakna jika pelanggan membocorkan produk kami, kami dapat dengan mudah mengenal pasti siapa untuk prosiding undang -undang.

Tuan rumah apa yang anda cadangkan?

Kami akan menasihati menggunakan a Windows VPS untuk menjadi tuan rumah pelayan FIVEM anda. . Kami mempunyai pautan di bahagian bawah halaman untuk zap.

Adakah anda akan menyediakan pelayan untuk saya?

Kami hanya akan menawarkan bantuan kepada pelanggan yang memiliki pakej pelayan & sokongan super. Semua pelayan lain dinyatakan dengan jelas bahawa tidak ada sokongan yang dibekalkan dengan pesanan.

Screenshot 2023-02-17 095316.png

Skrip percuma

Sokongan FIVEM

Memerlukan skrip fivem tersuai?

Selamat datang ke perkhidmatan skrip adat utama kami untuk pelayan FIVEM. Pasukan berbakat kami dilengkapi untuk merekabentuk, membangun, dan menyampaikan hampir jenis skrip yang dapat meningkatkan pengalaman permainan FIVEM anda. Dari membuat skrip baru yang inovatif dari awal untuk menetapkan skrip bermasalah atau mengemas kini skrip sedia ada mengikut keperluan khusus anda, kami telah mendapat anda dilindungi. Untuk sebut harga yang disesuaikan, sila hubungi kami dengan keperluan anda melalui e-mel. Kami tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda dan meningkatkan pelayan FIVEM anda ke ketinggian baru!

360_F_439593202_3ZYJKK9UKG0ZZWNEAUXZKXF01Z0ZWU.JPG

Perlindungan DMCA

Selamat datang ke laman web kami! . Adalah penting untuk diperhatikan bahawa produk FIVEM dapat dikenal pasti dengan mudah oleh sumber mereka, dan sebarang percubaan untuk menggunakan versi cetak rompak dapat mengakibatkan akibat undang -undang dan kewangan yang signifikan.

Kami mengekalkan rekod yang teliti dari semua laman web yang cuba mencubit aset kami, termasuk yang tidak mudah dikesan dengan mengindeks. Kami ingin menekankan bahawa setiap muat turun yang tidak dibenarkan mewakili kerugian kewangan bagi syarikat kami, dan kami akan mengambil tindakan undang -undang untuk mendapatkan semula kerosakan yang ditanggung.

Kami mempunyai dasar toleransi sifar ke arah cetak rompak, dan mana-mana kes sedemikian akan meningkat kepada pihak berkuasa yang berkaitan dengan Notis Takedown DMCA. Kami sangat menasihatkan untuk menggunakan versi cetak rompak produk kami, kerana risiko dan penalti tidak berbaloi.

Kami bangga dengan komitmen kami untuk melindungi harta intelek kami dan memastikan pelanggan kami menerima produk dan sokongan berkualiti tinggi. Terima kasih kerana memilih kami sebagai penyedia FIVEM yang dipercayai. .