5 Pek Tekstur Bedrock Minecraft Terbaik yang Boleh Dimuatkan secara Percuma, 7 Pek Tekstur Minecraft Realistik Terbaik Pada 2022: Pek Sumber Minecraft – Blog BrightChamps

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik pada tahun 2022: pek sumber minecraft

Terdapat pelbagai jenis dan tema pek tekstur minecraft. Pek tekstur minecraft comel adalah salah satu produk yang paling disukai mereka.

5 Pek Tekstur Bedrock Minecraft Terbaik yang Boleh Dimuat turun secara Percuma

Pek tekstur minecraft adalah salah satu cara terbaik untuk menyesuaikan penampilan permainan dengan cepat.

Dengan puluhan ribu pek tekstur di luar sana, pemain benar -benar dimanjakan untuk pilihan. Ia boleh menjadi sukar untuk menyaring longgokan dalam usaha untuk mencari pek tekstur yang sempurna.

Walaupun beberapa pek tekstur kos wang, terdapat banyak yang hebat yang tersedia sepenuhnya. Diberikan di bawah adalah beberapa pek tekstur percuma terbaik yang serasi sepenuhnya dengan edisi Bedrock Minecraft.

Pek tekstur minecraft percuma percuma yang harus dicuba oleh pemain

5) Kraf Pastel

Pastel Craft adalah salah satu pek paling estetik yang pernah dibuat untuk edisi Bedrock Minecraft, yang menampilkan palet warna lembut dengan warna yang diilhamkan pastel.

Pek itu benar -benar percuma untuk dimuat turun dan digunakan. Baru -baru ini telah dikemas kini untuk menyokong Minecraft 1 terkini.17 Kemas kini Gua dan Cliffs.

4) Pematuhan 64x

Pematuhan adalah salah satu pek tekstur bedrock percuma terbaik bagi mereka yang ingin meningkatkan butiran keseluruhan Minecraft sambil tetap berpegang pada gaya seni.

Pada dasarnya, pematuhan bertujuan untuk meningkatkan definisi semua blok minecraft dan tekstur item sambil mengekalkan perasaan nostalgia vanila yang sama.

Walaupun pek ini kelihatan hebat, ia termasuk tekstur definisi tinggi. Ini bermakna ia akan menggunakan lebih banyak sumber grafik, yang berpotensi menyebabkan lag pada sistem yang sudah lapuk.

3) Pencipta

Dengan lebih dari 4.5 juta muat turun, creatorpack adalah salah satu pek tekstur yang paling popular untuk edisi minecraft bedrock, dan mudah untuk melihat mengapa.

Menampilkan pelbagai tekstur yang berwarna -warni, sukar untuk mencari pek dengan lebih gigih daripada pencipta. Baru -baru ini telah dirombak untuk menyokong kemas kini Gua -Gua Baru dan Cliffs Minecraft, sekarang adalah masa yang lebih baik daripada sebelumnya untuk mencuba pek hebat ini.

2) Pek sumber Haven

Peminat Gaya Seni Pixel Minecraft klasik pasti akan mencuba Haven, pek tekstur bedrock pixel-arped yang terinspirasi yang tersedia untuk dimuat turun sepenuhnya.

Pek itu direka untuk menghasilkan rupa tepu unik, dengan warna -warna cerah, nada pixelated, dan juga animasi tersuai. Ia mengubah rasa minecraft menjadi sesuatu yang lebih mirip dengan permainan 8-bit.

1) Pek sumber hari terakhir

Hari-hari Terakhir adalah pek tekstur yang diilhamkan oleh kiamat yang dibina untuk semua Doomers di luar sana.

Gaya seni dalam pek ini sengaja suram dan kelabu. Banyak tekstur blok juga telah diganti memihak kepada sesuatu yang menyampaikan masa akhir, seperti logo nuklear, jam atom, sisa radioaktif, dan banyak lagi.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik pada tahun 2022: pek sumber minecraft

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik pada tahun 2022

Minecraft terkenal dengan dunia pixelatednya yang memberikan pengalaman permainan yang unik. Walaupun visual Minecraft dapat menyenangkan, sesetengah pemain mencari pengalaman permainan yang lebih realistik.

Atas sebab ini, banyak pemaju membuat pek tekstur yang realistik untuk dunia berasaskan blok Minecraft yang asal untuk memberi anda pengalaman yang lebih berasaskan realisme, segar, dan bertambah baik.

Imej Minecraft

Pek tekstur untuk minecraft adalah tambahan yang menggantikan tekstur asal permainan kotak pasir ini, memberikannya makeover visual.

Beberapa pek tekstur di Minecraft lebih kecil dan lebih fokus pada aspek yang terhad, sementara yang lain digunakan untuk memberikan pengalaman baru kepada pemain Minecraft dengan mengubah rupa dan rasa keseluruhan permainan. Malah pada awal tahun 2022, Minecraft mengeluarkan beberapa pek tekstur minecraft yang sangat realistik.

Isi kandungan

 • Apakah pek tekstur minecraft?
 • 7 pek tekstur minecraft realistik terbaik pada tahun 2022
 • Bonus: pek tekstur minecraft comel
 • Cara Memasang Pek Tekstur Minecraft 1.14
 • Kesimpulan

Apakah pek tekstur minecraft?

Pemain menggunakan pek tekstur minecraft untuk membuat dunia minecraft sedia ada. Ini adalah tambahan yang menggantikan tekstur asal permainan.

Pemain Minecraft mempunyai kumpulan pilihan yang terdapat dalam pelbagai bentuk dan jenis.

Ini juga dikenal pasti sebagai fail blok yang merangkumi bahan binaan, barang, perusuh, dan apa sahaja yang dapat dilihat dalam permainan anda.

Seperti yang dinyatakan di atas, beberapa pek tekstur lebih kecil dan lebih tertumpu pada aspek tertentu, sementara yang lain benar -benar mengubah rupa dan nuansa permainan anda.

Pada awal tahun 2022, beberapa pek tekstur yang sangat realistik tersedia.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik pada tahun 2022

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. Pengembaraan epik

Ini akan menjadi tempat yang bagus untuk bermula jika anda tidak pernah menemui dunia Minecraft atau grafiknya sebelum ini.

Ini kerana pengembaraan epik tidak tersesat terlalu jauh dari minecraft yang dikasihi dan dihargai.

Sejak pertama kali ditubuhkan pada tahun 2017, pek telah melihat kemas kini yang kerap, menjadikan setiap edisi baru lebih baik.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. Kejelasan

Pek ini hanya menggunakan resolusi 32 × 32, tetapi ia dibina dengan baik. Keperluan sistem yang rendah tidak menjadi masalah dalam kes ini. Permainan ini akan menyeronokkan untuk anda.

Bangunan anda akan kelihatan berkelas dan canggih dengan pek tekstur kejelasan untuk minecraft. Langit yang realistik juga termasuk dalam pek ini apabila digunakan dengan optifine. Ini adalah set hebat bagi mereka yang menginginkan pandangan yang jelas dan objektif mengenai permainan mereka.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. Amberstone

Pek tekstur yang paling popular di Minecraft, Amberstone adalah salah satu pek tekstur terbaik yang boleh anda gunakan dalam permainan. Lebih daripada 700 model 3D yang berbeza dan tan tekstur hebat boleh didapati dalam pek ini.

Walau bagaimanapun, persediaan rig permainan anda perlu berkualiti tinggi jika anda mempertimbangkan menggunakan pek ini.

NAPP Realistik-Minecraft-Texture-Packs-4-1024x679

 1. Napp

Napp adalah salah satu pek tekstur yang paling seumur hidup yang tersedia untuk kegunaan permainan. Pek ini sepenuhnya membalikkan idea permainan dan menggunakan photorealism.

Setiap elemen dalam permainan melihat reboot dengan beberapa tekstur tambahan untuk menjadikannya seperti hidup. Kesan 3D yang diberikan kepada setiap elemen menjadikan permainan kelihatan berbeza.

Ini adalah salah satu pek berkualiti tinggi dalam senarai ini, dan jumlah terperinci dan kesan visual yang disediakannya akan mengejutkan anda.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. DEPIXEL

Salah satu pek tekstur yang paling popular untuk minecraft adalah yang ini. Depixel Schmueles mengekalkan estetika asal permainan sambil memberikan rasa yang lebih realistik.

Ini kerana pek ini menggabungkan rasa realistik dengan reka bentuk blok vanila Minecraft. Dikenali pada mulanya sebagai lalai 32 × 32, depixel menyimpan blok yang dikenali yang pemain suka utuh sambil membersihkan beberapa piksel yang berlebihan dari tekstur mereka dan membesarkannya ke resolusi yang lebih tinggi.

Ia bukan pek tekstur yang paling photorealistik; Walau bagaimanapun, sesetengah pemain menikmati penampilan lalai permainan dengan sentuhan yang lebih lembut dan tidak memerlukan photorealism yang melampau.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. Legendary Rt

Legenda Knight Membuat Pek Ini. Pek ini membawa pendekatan moden dan tinggi kepada minecraft. RT Legendary datang dalam pelbagai resolusi sesuai dengan citarasa pemain dan berpotensi sesuai dengan kekangan perkakasan mereka.

Ini menjadikan RT legenda pilihan yang sangat baik untuk pemain yang bimbang tentang pek tekstur mereka yang memerlukan terlalu banyak dari kad grafik mereka, kerana pek itu datang dalam resolusi tekstur 256x, 512x, dan 1024x.

Walaupun pek ini menimbulkan rasa anggun untuk membina blok, banyak blok semulajadi masih kelihatan berbeza dan membezakan dunia semula jadi dan buatan manusia.

7 pek tekstur minecraft realistik terbaik

 1. Andorhal HD

Pek Sumber HD Andorhal telah menerima lebih daripada 6000 muat turun. Masa yang diperlukan untuk mencapai kejayaan muat turun ini berikutan pelepasan produk tidak lama.

Dengan pek tekstur ini, dunia anda kelihatan kaya dan hidup. Dalam pek tekstur ini, warna lebih bersemangat.

FPS akan meningkat walaupun saiz tekstur kekal pada 64 x 64 piksel, yang bukan resolusi yang sangat tinggi.

Bonus: pek tekstur minecraft comel

Terdapat pelbagai jenis dan tema pek tekstur minecraft. Pek tekstur minecraft comel adalah salah satu produk yang paling disukai mereka.

Dengan warna cerah merah jambu dan ungu, pek tekstur comel ini kebanyakannya menggambarkan estetika kartun. Pek tekstur ini boleh dikatakan bertemakan Candyland.

Lihat beberapa pek tekstur minecraft yang comel di bawah.

Cara Memasang Pek Tekstur Minecraft 1.14

Berikut adalah langkah asas untuk memasang pek tekstur dalam minecraft 1.14

 1. Muat turun fail pek sumber, letakkannya dalam direktori tertentu untuk memasangnya di minecraft.
 2. Lancarkan minecraft, navigasi ke pilihan, kemudian pek sumber, hover tetikus anda ke atas pek sehingga anak panah muncul, dan kemudian klik anak panah.
 3. Klik Selesai untuk Mempunyai Pek Sumber Dimuat ke dalam Permainan

Setelah tiga langkah di atas selesai ikuti arahan di bawah

 • Pertama, dapatkan pek sumber anda dari mana sahaja anda ingin mendapatkannya.
 • Seterusnya, salin fail dan letakkan di direktori berikut:
"C: UserSyourpcusernameAppDatalCalPackagesMicrosoft.Minecraftuwp 8wekyb3d8bbbwelocalstategamescom.pek MojangreSource " 

Sekiranya tidak ada folder pek sumber di com anda.folder mojang, buat satu dan namakannya ‘Pek sumber.’

 • Tutup dan buka semula minecraft, navigasi ke tetapan, tatal ke sumber global, pilih pek, dan klik Aktifkan.

Kesimpulan

Pakej Tekstur Terbaik 7 Teratas untuk Minecraft pada tahun 2022 adalah mereka. Saya harap anda dapati sesuatu untuk menimbulkan minat anda dan sekurang -kurangnya anda akan mencuba satu.

Sekarang anda telah membaca ini, anda tahu segala -galanya yang perlu diketahui mengenai pek tekstur realistik minecraft terbaik untuk 2022.

Ketahui lebih lanjut mengenai Minecraft dan Pembangunan Permainan melalui Minecraft di BrightChamps dengan kurikulum yang direka khas, yang menjadikan pembangunan permainan pembelajaran dan pengekodan minecraft mudah untuk pelajar dalam gred 1-12.

BrightChamps juga mengajar pelbagai program lain yang membantu kanak -kanak dalam membangunkan asas dalam pengaturcaraan komputer melalui aktiviti, pelajaran interaktif, dan cara lain. Juga, jangan lupa untuk menyemak bahasa pengekodan kanak -kanak yang menarik, memperkasakan minda muda untuk mencipta, berinovasi, dan membentuk masa depan melalui bahasa teknologi!

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Cara menambah pek tekstur ke minecraft?

Untuk menambah pek tekstur ke minecraft, anda perlu memuat turun pek sumber tekstur dan memasangnya.

Cara mendapatkan pek tekstur untuk minecraft?

Anda boleh mendapatkan pek tekstur untuk minecraft dengan memuat turunnya dari pek sumber minecraft.

Cara memuat turun pek tekstur untuk minecraft

Untuk memuat turun Minecraft TexturePacks, anda boleh pergi ke mana -mana laman web pilihan anda dan memuat turun pek sumber.

Apakah pek tekstur yang paling realistik di minecraft?

Terdapat banyak pek tekstur yang realistik dalam minecraft yang kami telah menyenaraikan 7 yang paling realistik di atas. Di samping itu, Stratum juga dianggap sebagai salah satu pek tekstur minecraft yang paling realistik dan terbaik. Ia dicipta oleh orang yang sama yang mencipta shader kontinum. Mereka berusaha menyediakan pek sumber realistik yang paling realistik dan berkualiti tinggi untuk permainan anda.