5 Minecraft terbaik 1.19 Benih untuk Bangunan Kreatif, Top 10 Minecraft Mode Creative Benih Terbaik | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

Plains Biomes adalah lokasi yang sangat baik untuk membina mod kreatif di Minecraft. Mereka biasanya agak rata dan tidak mengandungi banyak halangan seperti pokok, bukit, atau gunung. Pemain secara teknikal bermula di biome hutan, tetapi mereka boleh menuju ke utara untuk mencari biome dataran besar yang praktikal meminta untuk dibina. .

5 Minecraft terbaik 1.19 biji untuk bangunan kreatif

Mod kreatif Minecraft adalah tempat pemain boleh membina kandungan hati mereka. Di sinilah beberapa projek bangunan yang paling mengagumkan telah muncul, dan pemain yang menikmati mod kreatif cenderung mencari benih yang tepat untuk membina mereka.

. Malah dalam versi 1.. Pemain tidak perlu melakukan perjalanan jarak jauh atau membersihkan kawasan, mereka hanya dapat memulakan permainan dan membina. Di bawah, pemain Minecraft dapat menemui beberapa versi hebat 1..

Benih hebat untuk menikmati bangunan dalam mod kreatif di Minecraft’s The Wild Update

5) 105849523

Sekiranya pemain Minecraft ingin membina ciptaan mereka dalam persekitaran bersalji, benih ini adalah pilihan yang sangat baik. Betul -betul di Spawn, pemain akan menemui Biome Spikes Ice dan sebuah desa untuk diterokai.

. .

Plains Biomes adalah lokasi yang sangat baik untuk membina mod kreatif di Minecraft. Mereka biasanya agak rata dan tidak mengandungi banyak halangan seperti pokok, bukit, atau gunung. Pemain secara teknikal bermula di biome hutan, tetapi mereka boleh menuju ke utara untuk mencari biome dataran besar yang praktikal meminta untuk dibina. Terdapat beberapa kampung dan pos pos yang menghiasi biome, tetapi mereka boleh dikeluarkan atau bahkan digunakan untuk kelebihan pemain untuk membuat beberapa binaan yang menarik.

3) 8658259388359648759

. Mereka akan bermula di dataran asas biome yang dikelilingi oleh hutan, tetapi dengan menuju ke kira -kira (x: 500, z: -761), pemain dapat mencari dataran yang indah yang bersebelahan dengan julat gunung bulat. Dua kampung boleh didapati di kawasan ini di dalam dan di luar gunung, dan terdapat banyak ruang untuk membina mod kreatif terbaik yang boleh anda fikirkan.

Sekiranya pemain Minecraft mencari tempat yang menakjubkan untuk membina mod kreatif mereka, spawn benih ini mungkin sesuai dengan keterangan. Pemain bermula di tebing besar -besaran yang menghadap ke biome laut, menjadikannya tapak yang sempurna untuk membina istana tepi pantai atau lanun lanun. . Jika tebing tidak sesuai dengan selera pemain, mereka boleh menuju ke Stony Mountain Peak Biome yang berdekatan di (X: 12, Z: -337).

1) 4504535438041489910

Untuk satu set biomes yang hebat dengan medan yang sangat, pemain Minecraft harus memberikan benih ini. Mereka bermula di biome dataran yang sangat besar, dengan hutan Taiga ke barat, paya di utara, dan savannah jauh ke timur.

Dengan pelbagai ruang dan pelbagai biome, pemain mod kreatif sepatutnya tidak mempunyai masalah dengan membina hebat yang kagum dan memukau. Pastinya tidak akan ada kekurangan ruang, dan tidak perlu lama untuk membersihkan tanah jika pemain perlu.

[Top 10] Mod Minecraft Mode Best Best

Benih Dunia Mansion yang dipaparkan dalam mod kreatif. Mod Minecraft Mode Benih Terbaik

Hanya apabila anda fikir mod kreatif tidak dapat menjadi lebih baik!

?

. Biji-bijian ini bervariasi dari perubahan di kawasan ke kampung-kampung yang menakjubkan yang dipenuhi dengan rampasan. Beberapa benih ini walaupun meletakkan dada (kadang -kadang mengandungi berlian!) betul -betul di titik bertelur!

Walaupun terdapat beratus -ratus biji yang berbeza, terdapat beberapa yang menonjol di antara yang lain. Biji -bijian ini mengubah pengalaman minecraft menjadi sesuatu yang patut diberi perhatian dan menyeronokkan, walaupun ia hanya digunakan untuk menjalankan percubaan!

.14 dan kemas kini terkini.

10.

Ia adalah sebuah pulau yang penuh dengan cendawan, lengkap dengan mooshrooms berdekatan. Benih dunia ini menjana biome cendawan yang besar, membolehkan beberapa struktur unik dan ladang yang menarik. . .

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • ?
 • Pulau ini dikelilingi oleh lautan dan bioma lain, yang membolehkan pelbagai bahan digunakan untuk kerajinan.
 • .

9. Marooned (-782825413)

Peminat filem Tom Hanks yang terkenal ‘Cast Away’ akan memuja Benih Dunia ini. Pemijahan di tengah -tengah sebuah pulau, dengan sumber yang terhad dan hanya kapal karam yang berdekatan, pemain dapat hidup mereka ‘terkandas di fantasi pulau’ dari keselesaan dan keselamatan rumah mereka! Benih mendebarkan ini dapat diperoleh dengan memasukkan kod benih -782825413 atau melalui kod ‘EvilFrogs’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Tiada pokok, jangan risau! Menggunakan mod kreatif boleh membuat beberapa struktur yang mengagumkan, walaupun di pulau kecil ini!
 • Kegembiraan untuk peminat genre ‘Lost at Sea’ untuk menguji kemahiran kerajinan dan kelangsungan hidup mereka dengan sumber terhad yang diambil dari pulau kecil dan kapal karam yang berdekatan.
 • Pulau misteri dalam jarak jauh dan melombongnya, jika anda dapat mencari jalan untuk mendapatkannya!

8. Ladang Ultimate (1594305760)

! Di dalam benih ini, pemain bertelur di antara kuantiti besar-besaran yang tidak bermanfaat: kuda, babi, itik, dan kambing biri-biri. . Benih bertema pertanian ini boleh diperolehi dengan memasukkan kod benih 1594305760 atau melalui kod ‘cantbesaved’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Pemain menanam di tengah -tengah biome dataran, lengkap dengan biome savannah yang berdekatan untuk beberapa bahan dalam bahan.
 • .
 • !

7. Igloo w/ruang bawah tanah (-986625532)

Ini Wonderland Musim Sejuk, tersedia sepanjang tahun! Benih dunia ini menjana biome tundra salji yang luas, termasuk igloo pra-dibuat. Di dalam igloo adalah ruang bawah tanah yang dipenuhi dengan rampasan berguna dan barang lain. Benih yang indah ini dapat diperoleh dengan memasukkan kod benih -986625532 atau melalui kod ‘Gonecolor’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Tempat tinggal yang sesuai, tepat di pintu masuk permulaan! Tidak perlu membina rumah apabila seseorang disediakan untuk anda!
 • Rampasan dan khazanah yang terdapat di ruang bawah tanah tepat di bawah trapdoor tersembunyi.
 • Banyak gunung bersalji dan biome tundra bagi mereka yang ingin mengalami kesenangan musim sejuk.

. Mineshaft Ravine (927605758)

Tersembunyi di bawah kampung pandai besi adalah mineshaft di tengah jurang. Terokai Kampung, Kumpulkan Sumber Anda, dan apabila anda sudah bersedia untuk pergi, menggali di sebelah kampung dengan baik dan turun terus ke jurang. Ini perjalanan yang gelap dan tidak dapat dilupakan, dan satu -satunya had adalah imaginasi anda. Benih yang mendalam ini boleh diperolehi dengan memasukkan kod benih 927605758 atau melalui kod ‘Hitland’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Mineshaft yang besar dan belum diterangi oleh lava -pengembaraan yang menunggu untuk berlaku.
 • Gunakan mod kreatif untuk mewujudkan sambungan yang jelas antara kampung dan laluan bawah tanah ini untuk membuat beberapa struktur bawah tanah yang menakjubkan.
 • Akses segera ke bekalan lava yang berlimpah dan struktur berdekatan untuk membuat bahan yang berguna.

5. Kampung Zombie yang Ditakdirkan (1028438881)

Bagi peminat genre seram dan cabaran, ini adalah benih untuk anda. Pemijahan di sebuah kampung yang hancur, lengkap dengan sarang labah -labah dan bangunan tanpa pintu, benih ini memberikan cabaran tambahan ketika matahari terbenam. Benih yang menakutkan ini dapat diperoleh dengan memasukkan kod benih 1028438881 atau melalui kod ‘Waitdeal’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Unsur seram -tidak terlalu menakutkan, tetapi cukup untuk mendapatkan darah mengepam!
 • Sebuah kampung dengan sentuhan, yang menampilkan bangunan-bangunan yang dipenuhi oleh Cobweb dan struktur yang hancur untuk meneroka dan menukar.
 • Ubah kampung lari ini menjadi kubu dalam mod kreatif, dan ambil peluang menentang kuda zombi dalam mod survival!

. Shipwrecked (-613756530319979507)

Sebuah kampung pulau dengan kapal karam di darat dan di bawah air? Heck ya! Pemijahan di sebuah pulau yang dipenuhi dengan struktur yang lengkap dan kapal karam untuk diterokai, pemain boleh menjalani pengembaraan pulau mereka dan melepaskan lanun dalaman mereka di benih dunia ini. Adakah anda cukup berani untuk membiarkan semua impian liar anda menjadi kenyataan? Benih unik ini boleh diperoleh hanya dengan memasukkan kod benih -613756530319979507.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Bukan satu, tetapi dua bangkai kapal untuk meneroka dan menuai sumber dari!
 • Tanaman bawah air dan pulau -pulau berdekatan untuk menyebarkan pengembaraan ke lokasi yang berbeza dan teruskan keseronokan.
 • !

3. Lautan Lautan di Pulau Penyu (519124461)

? . Membina sebuah pondok dan tinggal di antara penyu, sambil meneroka runtuhan yang berdekatan dan mengungkap rahsia yang ditawarkan oleh lautan. Benih yang menyenangkan ini dapat diperoleh dengan memasukkan kod benih 519124461 atau melalui kod ‘sebelumnya’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Penyu, banyak dan banyak penyu!
 • Runtuhan dari monumen lautan di pantai, memberikan akses kepada bahan -bahan yang mungkin, di bawah keadaan biasa dalam mod survival, sukar diperoleh.
 • Peluang untuk mencipta pengembaraan pulau dan meluangkan sedikit masa berehat di kalangan hidupan liar.

2. Impak Meteor (-2084759484)

! Benih dunia ini menjana gua besar yang mengingatkan kawah meteor, yang terletak di sebelah kampung. Sediakan rumah anda, tanaman panen, dan meneroka gua berdekatan, jika anda berani. Benih penyejuk ini boleh diperolehi dengan memasukkan kod benih -2084759484 atau melalui kod ‘downdown’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Akses ke kampung yang lengkap dari kelawar -lengkap dengan struktur, alat, dan tempat yang berguna untuk menetap untuk malam!
 • Tambang tapak kemalangan meteor, semuanya tanpa perlu menceburkan diri dari tamadun!
 • Semua kegembiraan perlombongan dengan perlindungan tempat perlindungan berdekatan.

1. Mansion & Blacksmith Village (960570313)

. Setelah merampas kampung dan mengumpulkan semua khazanah yang ditawarkan, pemain kemudian dapat memulakan perjalanan ke rumah itu -dan bahkan memanggilnya pulang, jika mereka menginginkan! Benih yang menyenangkan ini dapat diperoleh dengan memasukkan kod benih 960570313 atau melalui kod ‘seumur hidup’.

Apa yang mengagumkan tentang benih ini:

 • Besi, pedang, perisai, dan barang -barang lain yang disediakan sebaik selepas pemijahan.
 • Sebuah kampung untuk diterokai, dan rumah besar di kejauhan untuk menakluk.
 • Rumah itu terletak di dalam biome hutan bumbung, menawarkan pelbagai pengalaman permainan yang berbeza!

 • 10 biji minecraft yang lebih hebat yang perlu anda periksa
 • Top 10 Ultimate Modpack Minecraft Terbaik
 • Top 15 kulit minecraft terbaik yang kelihatan hebat