5 Loadouts Terbaik Untuk Kebangkitan dalam Warzone 2 Musim 5 Dimuatkan, Warzone Best Loadout: Cara Memanggil dalam Gear Khas anda, dan Apa yang Harus Dipilih | Gamesradar

Loadouts Warzone Terbaik, Gear Khusus dan Apa yang Perlu Dipilih

Contents

Akhirnya, pemain yang paling mahir akan memilih untuk menggunakan senapang sniper dan senapang penembak jitu. Ini adalah senjata yang harus digunakan dari jauh, dengan potensi untuk turun atau menghapuskan pemain dalam satu pukulan. Mereka lebih sukar digunakan, tetapi paling berkesan apabila anda belajar menguasai mereka. Kami menasihati Kar98k, beban Warzone Best ZRG 20mm, dan beban terbaik Warzone Swiss K31.

5 Loadouts Terbaik untuk Kebangkitan di Warzone 2 Musim 5 Diloadkan

Memandangkan kemas kini Warzone 2 Season 5 Reloaded terkini datang dengan banyak penggemar senjata dan nerfs, meta kebangkitan dalam patch ini kini lebih pelbagai daripada kemas kini sebelumnya. Musim 5 Reloaded of Warzone 2 telah bermula, membawa kandungan baru, termasuk senjata baru, format permainan Royale perisai, dan juga pengendali selebriti baru.

Mod Kebangkitan Benteng baru termasuk peta yang direka bentuk semula berdasarkan Al Mazrah yang telah diturunkan untuk mod yang lebih kecil. Fort Resurgence mempunyai senarai main sendiri pada permulaan Musim 5 Reloaded, berasingan dari kebangkitan Ashika Island dan Vondel Rotations.

Dalam artikel ini, dengan bantuan cadangan dari YouTuber Whosimmortal, kami menyenaraikan 5 Loadouts Terbaik untuk Kebangkitan di Warzone 2 Musim 5 Reloaded.

Nota: Senarai beban yang disediakan tidak disenaraikan dalam sebarang pesanan.

Top 5 Loadouts Terbaik untuk Kebangkitan di Warzone 2 Musim 5 Diloadkan

1) Tempus Razorback dan ISO 45

Tempus Razorback dalam Mod Kebangkitan Warzone 2 adalah senapang serangan undervalued dengan potensi untuk mengatasi persaingan dan menjadi pesaing meta. The Tempus adalah senapang serangan yang sangat padat dengan kadar kebakaran yang tinggi, ketepatan jarak jauh yang baik, dan majalah yang boleh memegang sehingga 60 pusingan untuk membantu memakan perisai musuh di Br.

Loadout

ISO 45 di WZ2 adalah SMG S-tier yang diilhamkan oleh senapang B & T APC45 yang sebenar, yang kini menjadi senjata jarak dekat yang paling banyak digunakan. Walaupun menjadi senjata meta, ISO 45 tidak selalu mudah digunakan pada musim terkini WZ2. Binaan ISO 45 yang benar -benar berkuasa mampu menghapuskan mereka yang cukup malang untuk berada dalam garis api untuk digunakan dalam mod kebangkitan.

Loadout

2) Loadout Kastov 762 dan MX9

Kastov 762 menonjol di antara pemilihan senapang serangan yang mengagumkan di WZ2. Pistol ini disusun sebagai salah satu yang terbaik dalam permainan, kerana kuasa dan fleksibiliti yang luar biasa. Kepelbagaian Kastov 762 membolehkannya berjaya dalam keadaan jarak jauh dan pertengahan dalam kebangkitan semula, sambil menambah popularitinya semasa musim 5.

LOADOUT:

MX9 adalah SMG yang, apabila digunakan dengan betul, dengan mudah boleh memusnahkan lawan anda. Variasi AUG ini membolehkan pemain bergerak dengan cepat ke seluruh peta dalam kebangkitan semula, yang penting dalam mod pantas. SMG membolehkan pemain bergerak dengan cepat, menjadikan mereka sasaran yang sukar untuk mana -mana lawan di medan perang kebangkitan.

LOADOUT:

3) Lachmann-762 dan Fennec 45 Loadout

Lachmann-762 adalah senapang pertempuran dari platform Lachmann Meer, dan ia adalah raksasa yang luar biasa dalam pertempuran CQC jika betul dilengkapi. Sebagai senapang pertempuran, ia membakar pusingan berkaliber yang lebih besar, output kerosakan yang semakin meningkat. Apabila digabungkan dengan kadar kebakarannya yang dihormati, pemain mendapatkan tangan mereka pada senapang pertempuran (BR) yang membunuh di jarak dekat lebih cepat daripada sub lachmann.

Loadout

Apa yang anda perlu lakukan untuk membezakan Fennec 45 dari Lachmann Sub Loadout terbaik atau beban taufan FSS terbaik adalah menggunakan senjata itu sendiri. Ia membakar dengan cepat dan memberikan banyak kerosakan dalam pecah pendek. Ia juga ringan, dengan mobiliti yang sangat baik dan kelajuan pergerakan, membolehkan anda bergerak dengan bebas dengan watak anda yang digunakan dalam mod kebangkitan.

Loadout

M4 adalah Call of Duty Classic yang benar, dan kerana kemudahan penggunaan dan keberkesanannya, ia juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk mod Battle Royale WZ2. Ia telah menubuhkan dirinya di meta sebagai senjata yang selamat, mesra, dan semua yang baik. Ia mempunyai TTK pembunuh, corak mundur yang mudah dikawal, dan pelbagai kerosakan yang baik untuk mod kebangkitan.

LOADOUT:

Sub Lachmann, atau MP5, telah melihat pelbagai perubahan dalam kemas kini musim 5, tetapi ia tetap popular kerana fleksibiliti dan mobilitasnya. Ini adalah salah satu SMG yang paling baik untuk digunakan dalam kebangkitan semula. MP5 adalah SMG yang padat, ringan dengan kuasa berhenti yang tinggi. Ia berfungsi yang terbaik dalam membantu pemain di julat pendek hingga sederhana.

Loadout

5) Rapp H dan Loadout Vaznev-9K

Rapp H di WZ2 adalah LMG yang mematikan yang dapat memusnahkan musuh dengan cepat. Rapp H adalah pilihan yang sangat menarik kerana kadar kebakarannya yang cepat dalam kategori senjata ini. Senjata ini juga mempunyai pelbagai kerosakan yang luar biasa, menjadikannya berbaloi untuk mencuba dalam pertempuran jarak jauh. Anda boleh membuatnya lebih mematikan dengan lampiran senjata yang betul untuk digunakan dalam kebangkitan semula.

Loadout

Vaznev-9k telah mendapat populariti, menjadi salah satu SMG yang paling popular dalam kebangkitan semula. Ia adalah SMG yang mematikan yang sangat kuat di tempat yang rapat dan bahkan pada jarak yang lebih panjang apabila dilengkapi dengan aksesori tertentu. Pistol ini adalah yang terbaik untuk pekerjaan itu, sama ada anda bermain secara tidak sengaja dan menolak pasukan lain atau mempertahankan bangunan.

Loadout

Dibincangkan di atas adalah beban senjata yang paling kuat untuk kebangkitan semula dalam Warzone 2 Season 5 Reloaded oleh YouTuber Whosimmortal. Ikuti bahagian Call of Duty Sportskeeda untuk kemas kini terkini dan berita mengenai Modern Warfare 3.

Loadouts Warzone Terbaik, Gear Khusus dan Apa yang Perlu Dipilih

Loadout Warzone

Loadout Warzone Terbaik boleh membuat atau memecahkan kemenangan dalam Call of Duty Warzone. Mendapatkan senjata dan gear terbaik – dengan andaian anda boleh menuntut semuanya – secara besar -besaran akan mengayunkan permainan yang memihak kepada anda. Tetapi dengan begitu banyak senjata, variasi peralatan, dan meta yang sentiasa berubah, sukar untuk mengetahui apa yang perlu diambil. Terdapat banyak senjata perang yang hebat, tetapi terdapat juga beberapa senjata peringkat teratas yang jelas. Walaupun dengan langkah -langkah yang diambil untuk menyeimbangkan senjata yang lebih baik, tingkatkan masa untuk membunuh, dan bawa semua senjata ke dalam jarak kompetitif yang lebih baik, ada beberapa pilihan akhir yang akan menjadi bodoh untuk terlepas. Plus ada faedah, dan gear taktikal atau maut untuk memilih antara, membuat banyak kombinasi untuk bersenam. Untuk membantu anda, kami akan melalui semua beban Warzone Terbaik di sini, dan memberi anda beberapa idea tentang cara terbaik untuk memilih gear dan menggunakannya di Verdansk.

Bagaimana anda menelefon dalam loadout Warzone?

Terdapat dua cara untuk mendapatkan beban Warzone anda dalam mana -mana perlawanan yang diberikan. Cara pertama, dan terpantas ialah membeli satu dari stesen beli. Secara biasa Verdansk ’84, drop loadout boleh dibeli dengan harga $ 10,000, sementara di Rebirth Island ia hanya akan menetapkan anda kembali $ 7,500. Anda mendapat wang tunai dengan merampas, menyelesaikan kontrak, atau mengambilnya dari pemain mati, jadi pastikan anda bergerak banyak untuk merakam wang anda.

Cara lain untuk mendapatkan penurunan beban adalah menunggu yang percuma untuk bertelur semasa perlawanan. Drop loadout menanam dua kali semasa perlawanan. Yang pertama menanam 10 saat sebelum permulaan bulatan kedua, sementara yang seterusnya menanam tepat pada awal bulatan kelima.

Perlu diingat, penurunan beban akan sentiasa bertelur pada masa -masa ini, walaupun di mana ia kelihatan akan berbeza. Contohnya, jika anda berada berdekatan dengan pemain lain, titisan beban berganda akan muncul di sebelah satu sama lain dan akan berisiko untuk mendekati. Sekiranya anda pergi sendiri di pinggir peta, kemungkinan besar anda akan mendapat loadout Drop semuanya untuk diri sendiri.

Perkara utama untuk memberi perhatian ialah bilangan kotak yang muncul. Sekiranya terdapat banyak, ini adalah petunjuk yang baik pemain musuh berdekatan. Sekiranya ia hanya satu, anda lebih mungkin selamat. Ketahui perkara ini sebelum anda melangkah ke arah drop loadout percuma, kerana anda boleh diambil semasa anda memilih senjata anda.

Senjata Utama Warzone Terbaik

Sekarang anda sedar bagaimana untuk mendapatkan gear anda dalam perlawanan, anda harus belajar bagaimana untuk membina beban WarZone anda. Pertama, kami akan menyentuh beberapa senjata utama yang berbeza, yang akan menjadi roti dan mentega kelas tersuai anda.

Terdapat satu tan senjata yang berbeza untuk dipilih bergantung pada keutamaan dan playstyle, tetapi jenis utama yang harus anda pertimbangkan adalah senapang serangan. Ini akan sesuai dengan jarak sederhana hingga panjang dan harus dibina dengan ketepatan dalam fikiran. Senjata seperti Fara 83, Krig 6, dan Ram-7 sangat baik, kerana mereka membungkus pukulan dan mempunyai mundur yang rendah yang mudah dikawal. Lihat Loadouts Warzone Fara 83 terbaik kami untuk membantu anda dengan yang pertama.

Sekiranya anda lebih cenderung menggunakan senjata yang lebih berat yang berfungsi pada jarak, mungkin LMG mungkin berfungsi untuk anda. Kami mengesyorkan Stoner 63, Loadouts Warzone MG82 Terbaik yang hebat, dan Loadouts Bruen Warzone Terbaik juga. Perlu diingat, senjata ini akan menjadi penembakan yang lebih perlahan, tetapi sangat berkesan pada jarak yang lebih panjang.

Di luar itu, anda mungkin ingin mencuba beberapa pilihan SMGS terbaik Warzone untuk tempat yang rapat, seperti beberapa Warzone MP5 membina (varian Perang Dingin khususnya), maka ada Warzone terbaik PPSH 41 beban untuk dipertimbangkan, atau beberapa LC10 Warzone Terbaik LC10 LOADOUTS. Semua ini mempunyai kebaikan dan keburukan, tetapi perkara utama adalah bahawa mereka cemerlang dari jarak dekat hingga pertengahan.

Akhirnya, pemain yang paling mahir akan memilih untuk menggunakan senapang sniper dan senapang penembak jitu. Ini adalah senjata yang harus digunakan dari jauh, dengan potensi untuk turun atau menghapuskan pemain dalam satu pukulan. Mereka lebih sukar digunakan, tetapi paling berkesan apabila anda belajar menguasai mereka. Kami menasihati Kar98k, beban Warzone Best ZRG 20mm, dan beban terbaik Warzone Swiss K31.

Senjata menengah perang terbaik

. Sebilangan besar pistol tidak baik, tetapi Sykov adalah pilihan yang hebat kerana hampir terasa seperti SMG. Kami mempunyai beban muatan Sykov Warzone terbaik untuk membantu anda di sana. Begitu juga, Dienamtti sangat dekat.

Walaupun, seringkali, pendekatan yang lebih letupan berfungsi dengan baik. Untuk itu, kami akan menasihati RPG-7 atau Strela-P, yang kedua-duanya boleh dipecat dengan bebas untuk merosakkan pemain. Akhirnya, terdapat senjata melee, tetapi setakat ini, yang terbaik adalah tongkat Kali, yang boleh mengayunkan dengan sangat cepat, menjadikannya mudah untuk menurunkan pemain.

Sudah tentu, jika anda menjalankan perkampungan berlebihan (yang akan kami sampaikan di bawah), anda akan mempunyai beban yang lebih pelbagai.

Faedah beban perang terbaik

Malangnya, tidak banyak pilihan yang berdaya maju ketika datang ke faedah Warzone terbaik. Itu kebanyakannya kerana hanya segelintir mereka yang berguna, sementara kebanyakan yang lain kurang berkuasa dan meletakkan anda pada kelemahan. Tetapi ada beberapa pilihan Warzone Perk yang baik yang harus anda pertimbangkan:

 • Slot Perk 1: Kedua -dua yang kami cadangkan adalah sama ada e.O.D. atau memperbaiki cepat. Perkara yang baik mengenai e.O.D. Adakah ia agak praktikal, menjadikan anda kurang terdedah kepada kerosakan daripada bahan peledak yang dilemparkan. Pembaikan cepat adalah satu lagi yang baik, kerana ia mencetuskan penjanaan kesihatan segera setelah menghapuskan pemain musuh. Ia jauh lebih berguna dalam mod berasaskan skuad seperti trio dan quads, jadi ingatlah. Masa dua kali juga merupakan pilihan yang baik, tetapi ia kurang berguna daripada dua yang lain.
 • Slot Perk 2: pada dasarnya hanya mempunyai dua pilihan. Pilihan yang paling biasa digunakan adalah hantu, kerana ia menghalang anda daripada muncul di minimap semasa UAV dan membuat anda tidak muncul pada sensor jantung. Pilihan yang lain adalah berlebihan. Ini memberi anda dua senjata utama, yang jelas sesuai. Ramai pemain akan memilih untuk mendapatkan beban yang berlebihan terlebih dahulu, diikuti dengan beban hantu – dengan cara itu mereka akan mempunyai dua senjata utama semasa masih mempunyai hantu yang dilengkapi.
 • Slot Perk 3: Akhir. Tracker juga baik, tetapi lebih -lebih lagi jika anda menggunakan SMG atau senjata jarak dekat yang lain. Perkampungan ini memberi anda keupayaan untuk melihat jejak musuh di tanah sementara.

Pilihan maut perang terbaik

Ketika datang ke peralatan loadout Warzone yang mematikan, terdapat banyak pilihan yang berdaya maju. Koktel Molotov baik kerana kerosakan penyebaran mereka, seperti termitah. Bom tangan semtex nampaknya paling banyak digunakan kerana fleksibiliti dan keupayaan mereka meletup sejurus selepas dilemparkan. Mereka yang suka Snipe mungkin boleh menggunakan tanah liat atau lombong berdekatan untuk menonton pintu masuk berdekatan.

Pemain mahir lain sebenarnya akan menggunakan pisau membuang untuk menyelesaikan pemain yang jatuh dengan cepat. Berkali -kali, pemain akan dikeluarkan semasa cuba menghapuskan pemain yang jatuh. Atau mungkin mereka akan ditangkap semula selepas menembak pemain yang jatuh. Pisau membuang lebih praktikal kerana anda hampir selalu menggunakannya, tetapi tidak akan berfungsi dengan baik untuk mengawal orang ramai, jadi mereka adalah perdagangan.

Pilihan Taktikal Warzone Terbaik

Sebilangan besar peralatan taktikal Warzone tidak bagus, tetapi ada pasangan yang menonjol di atas yang lain. Sekeping peralatan taktikal yang paling berguna adalah sensor degupan jantung. Ini akan menunjukkan musuh-musuh yang berdekatan dalam radius 50 meter, selagi mereka tidak hantu. Peralatan taktikal lain yang berguna adalah bom tangan yang stun, yang, seperti namanya akan menempatkan sementara lawan anda apabila dilemparkan berhampiran mereka. Ini dapat membuat atau memecahkan pertarungan tertentu menjadikan mereka sangat praktikal.

Jika anda akan menggunakan beban kedua seperti yang disebutkan di atas, anda mungkin perlu menggunakan sensor degupan jantung pada yang pertama, dan stuns pada kedua. Itu kerana kebanyakan pemain mungkin akan dihantui oleh bahagian terakhir perlawanan, menjadikan sensor degupan jantung jauh lebih berkesan daripada stuns.

Loadout Warzone Terbaik – Panduan Reloaded Musim 5

Loadout Warzone Terbaik - Panduan Reloaded Musim 5

Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana membina bEst Warzone Loadout untuk Musim 5 dimuat semula Dalam Call of Duty: Warzone dan Black Ops: Perang Dingin.

Sebagai sebahagian daripada Call of Duty pada 15 September: Warzone Musim 5 dimuat semula Kemas kini, banyak senjata terbaik permainan mengalami perubahan besar. Untuk sebahagian besar, senjata ini mendapat nerfs yang ketara yang mungkin akan memberi kesan kepada beban anda.

Kerana jumlah perubahan, meta Warzone telah beralih-shindly, dengan beberapa senjata terbaik yang jauh kurang dapat digunakan sekarang (sementara yang lain tidak dapat digunakan sepenuhnya). Yang lain telah memanjat pangkat terima kasih kerana menerima penggemar. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, perisian Activision dan Raven telah meningkatkan usaha untuk membuat lebih banyak senjata permainan yang kompetitif. Walaupun masih, hanya 13 dianggap meta.

Mengikuti kemas kini baru -baru ini, ini adalah semasa Loadout Warzone Terbaik Senjata Meta:

Lebih banyak panggilan tugas:

Loadout Warzone Terbaik untuk Musim 5 MendLoLDed

The Loadout Warzone Terbaik senjata untuk Musim 5 dimuat semula adalah:

Loadout Warzone Terbaik: Serangan Serangan

AK-47 Perang Dingin (Sokongan Sniper)

 • Muncung: Penindas Gru
 • Optik: Microflex LED
 • Underbarrel: Genggaman Spetsnaz
 • Majalah: 45 Rnd
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Walaupun AK-47 (Perang Dingin) baru-baru ini menerima pengurangan mundur visual, masih mencabar untuk digunakan di jangka panjang. Walau bagaimanapun, apabila anda membinanya seperti senjata sokongan sniper, anda akan mendapati ia lebih berkesan. Dalam jarak 30 meter atau lebih di mana senjata ini bersinar, membolehkan anda menutupi kebanyakan pangkalan anda dengan berkesan.

AK47 selalu melanda keras, tetapi sukar digunakan kerana tendangannya dan pergerakan perlahan. Apabila anda membinanya sebagai sokongan sniper, anda dapat mengekalkan kelajuan tujuannya (iklan), sambil membenarkan senjata tetap kekal berdaya saing pada pertengahan jarak. Untuk apa -apa yang lalu 30 meter, anda harus mempertimbangkan menggunakan penembak tepat anda. Tetapi dekat dan pada jarak sederhana, senjata ini jauh lebih rendah – lebih -lebih lagi sejak penggemar baru -baru ini.

EM2 (masa pantas untuk membunuh)

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 27.4 “Ranger
 • Optik: Lengan paksi 3x
 • Underbarrel: Ejen lapangan Foregrip
 • Majalah: 40 Rnd

Perkara terbaik mengenai keadaan semasa EM2 adalah bahawa ia tidak menerima sebarang NERFS berikutan kemas kini 15 September. Oleh kerana begitu banyak senjata teratas yang lain berubah, EM2 telah secara tidak langsung diangkat.

Dan sebelum kemas kini, EM2 adalah – dan masih – lompat dan batas lebih baik daripada kebanyakan senapang serangan jarak jauh dalam permainan. Menurut Truegamedata, EM2 mempunyai masa yang lebih cepat untuk membunuh (TTK) daripada Fara 83, QBZ, Krig 6, dan C58. Lebih banyak dimaksudkan untuk penglibatan jarak jauh tetapi merupakan senjata kemahiran yang lebih tinggi kerana beberapa faktor. Walaupun, TTK yang luar biasa lebih daripada membuatnya.

Itu cukup alasan untuk mencubanya, walaupun diberi amaran bahawa EM2 jauh lebih perlahan daripada senapang serangan peringkat atas yang lain. Ia mempunyai masa iklan yang lebih perlahan, dan rata lebih berat, hampir merasa seperti LMG bergantung pada bagaimana anda membinanya. Sekiranya anda dapat belajar bagaimana mengawal EM2, dan membinanya dengan betul, anda akan keluar di atas kerana ia membunuh begitu cepat. Selagi anda boleh mendarat tembakan anda.

Grau 5.56 (mundur rendah)

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: Tempus 26.4 Archangel
 • Optik: VLK 3.0x optik
 • Underbarrel: Komando foregrip
 • Majalah: 60 pusingan mags

Ingat Grau 5.56? Ini adalah senjata peperangan moden yang menguasai meta ketika dilancarkan. Sejak itu, ia telah mengambil tempat duduk belakang untuk banyak senjata Perang Dingin yang terbaik, tetapi sekarang meta telah berubah begitu banyak, Grau 5.56 mempunyai peluang untuk bersinar. Ia tidak mempunyai TTK yang terbaik, tetapi mundurnya tidak wujud, dibuat untuk Krig 6 Nerf yang besar.

Ini adalah senjata yang hebat untuk digunakan jika anda bukan yang terbaik untuk mengawal mundur, terutama untuk pemain baru. Ia mempunyai pemandangan besi yang boleh digunakan, walaupun kami suka menggunakan optik untuk menjamin penghapusan jarak jauh yang lebih panjang. Sekitar 40 meter, Grau benar -benar bersinar, tetapi tidak kira sejauh mana sasaran anda, anda akan mempunyai masa yang mudah mengawal senjata itu terima kasih kepada mundurnya yang sangat rendah.

QBZ-83 (kemudahan penggunaan)

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 15.5 ”Pasukan Petugas
 • Optik: Lengan paksi 3x
 • Majalah: Stanag 60 rnd drum
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Sebelum ini, Krig 6 adalah senapang serangan jarak jauh yang paling mesra pengguna, tetapi berikutan nerfnya yang drastik, senjata itu tidak lagi berdaya maju, sedih. Mengambil tempatnya ialah QBZ-83, senapang serangan yang telah memanjat pangkat dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Ia tidak terasa sama seperti krig, tetapi kerosakannya sama, bersama -sama dengan kemudahan penggunaannya. Ia pada dasarnya seperti yang lebih keras memukul Grau 5.56, tetapi dengan lebih banyak mundur.

Itulah perkara tentang QBZ: ia tidak terkena keras, tetapi ia mempunyai mundur yang rendah, bermakna ia mudah dikawal. Ini menimbulkan kekurangan kuasa dengan cara yang besar. Sekiranya digunakan 30 meter lalu, QBZ sangat berkesan, terutamanya kerana ia sangat mudah untuk kekal di sasaran semasa menggunakannya. Oleh kerana mundur sangat rendah, anda boleh lari dengan melangkau seluar dalam pertukaran untuk cengkaman belakang bungkus ular, yang meningkatkan kelajuan iklan.

Loadout Warzone Terbaik: SMG

PPSH-41 (jarak pertengahan)

 • Muncung: Penindas bunyi
 • Barrel: 15.7 ”Pasukan Petugas
 • Stok: Stok Raider
 • Underbarrel: Genggaman Spetsnaz
 • Majalah: Spetsnaz 71 RND Drum

Walaupun SMG hampir selalu digunakan untuk manfaat jarak dekat mereka, PPSH-41 disyorkan kerana seberapa baik ia berfungsi pada pertengahan. Malah, semasa pertunangan melepasi 17 meter atau lebih, anda akan mendapati PPSH menjadi salah satu (jika tidak) SMG terbaik dalam permainan. Pasti, jika anda berhadapan dengan seseorang yang menggunakan senapang atau OTS 9 sehingga anda mungkin tidak akan berpeluang, tetapi mujurlah, ia agak biasa untuk bertempur di pertengahan – di mana PPSH bersinar.

Selain itu, PPSH-41 mempunyai saiz majalah yang besar sebanyak 71, yang sesuai untuk bermain mod pasukan besar (terutamanya ujian besi). Ia mempunyai salah satu kelajuan mobiliti terbaik dalam permainan, bersama -sama dengan masa iklan yang cepat, menjadikannya sukar untuk diluluskan. Walaupun ia bukan yang terbaik, PPSH-41 membuatnya dalam hampir semua perkara lain.

MP5 MW (jarak dekat)

 • Barrel: Penindas integral monolitik
 • Laser: TAC Laser
 • Optik: Solozero Optics Mini Refleks
 • Underbarrel: Komando foregrip
 • Majalah: 45 pusingan

Walaupun MP5 baru sahaja menerima nerf yang ketara selepas pelancaran Musim 5, ia masih menjadi salah satu SMG terbaik di semua Warzone.

Sekarang, ia mungkin akan membawa anda peluru tambahan untuk mendapatkan penghapusan dengannya, tetapi memandangkan ia sudah begitu baik, ia tetap menjadi pilihan yang kompetitif. Memandangkan banyak SMG lain juga nerfed, MP5 telah menemui jalannya kembali ke bahagian atas meta, dengan salah satu TTK terbaik dalam permainan. Ini adalah SMG yang ringan yang telah menjadi Call of Duty Staple selama bertahun -tahun sekarang dan untuk alasan yang baik. MP5 selalu menjadi pilihan yang sangat baik.

Perkara yang baik mengenai senjata ini ialah ia mempunyai setong yang mempunyai penindas terbina dalam, yang membolehkan anda menggunakan slot lampiran lain. Perlu diingat, MP5 jauh kurang berkesan melebihi 9 meter atau lebih, tetapi jika anda berpegang teguh pada pertunangan, anda mungkin akan memenangi sebahagian besar pertarungan anda dengannya.

OTS 9 (kadar api cepat)

 • Muncung: Penindas bunyi
 • Barrel: 8.1 ”Pasukan Petugas
 • Laser: Team Tiger Spotlight
 • Stok: Stok Skeletal KGB
 • Majalah: Vdv 40 rnd cepat mag

Kemas kini baru -baru ini menonjolkan OTS 9, tetapi walaupun masih, ia adalah salah satu SMG terbaik dalam permainan. Itu hanya menunjukkan betapa baiknya sebelumnya. Sekarang, ia kuat dan bukannya dikuasai. TTKnya selaras dengan SMG terbaik dalam permainan, tetapi kini agak sukar digunakan, kerana pengurangan kerosakan keseluruhannya.

Oleh kerana senjata ini ditutup pada 40 mags, kami sangat mengesyorkan menggunakannya dalam solos atau duos. Apa -apa yang melampaui itu mungkin sukar kerana senjata itu mempunyai saiz majalah yang rendah. Untuk membantu mengurangkan ini, disarankan untuk menggunakan VDV 40 RND Fast Mag untuk memanfaatkan kelajuan tambah nilai yang lebih cepat. OTS 9 sedikit lebih sukar untuk digunakan, tetapi masih kompetitif dalam meta SMG.

MAC-10 (Fleksibiliti)

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 5.9 ”Pasukan Petugas
 • Laser: Team Tiger Spotlight
 • Stok: Stok Raider
 • Majalah: Stanag 53 drum rnd

Mac-10 telah berubah-ubah masuk dan keluar dari meta, tetapi ia selalu menjadi pilihan yang popular, walaupun setelah menerima nerfs yang terkenal. Seperti yang dinyatakan, Mac-10 masih merupakan pilihan yang baik kerana fleksibiliti, jatuh hanya antara PPSH-41 dan MP5 (MW). Ia bukan yang terbaik dalam keadaan mana -mana satu, tetapi tetap berdaya saing dalam banyak senario. Mac-10 adalah senjata yang mempunyai mobiliti tinggi, kadar api yang cepat, dan TTK yang kompetitif, terutama pada pertengahan.

Antara 10 dan 20 meter, Mac-10 sebenarnya merupakan salah satu pilihan terbaik, mengalahkan banyak SMG yang lain, jadi ingatlah ini ketika memilih ketika menyerang. Ia mempunyai kelajuan iklan yang cepat, pemandangan besi yang hebat, dan mudah digunakan, walaupun dengan kadar api yang tinggi. Walaupun anda mungkin kehilangan senjata api terhadap SMG tertentu, Mac-10 bernilai menggunakan kerana seberapa baik ia berfungsi pada pertengahan.

Loadout Warzone Terbaik: SHOTGUN

Gallo SA12

 • Muncung: Agensi tercekik
 • Barrel: 21.4 ”berat bertetulang
 • Laser: Titik penampakan ember
 • Stok: Tiada stok
 • Majalah: Stanag 12 rndtube

Oleh kerana meta jarak dekat telah beralih secara drastik, senapang patah adalah berdaya maju dan boleh dikatakan yang terbaik adalah Gallo SA12. Sekiranya dibina dengan betul, anda boleh menghapuskan skuad keseluruhan sebelum perlu memuatkan semula, walaupun julat anda terhad kepada beberapa meter. SHOSTGUNS bukan untuk semua orang, tetapi bagi mereka yang ingin bertarung dengan dekat, Gallo adalah sebaik mereka datang.

Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah anda ingin melumpuhkan pecut taktikal automatik apabila menggunakan senapang patah kerana jika tidak, anda akan terganggu ketika cuba menyerang. Perkara yang baik mengenai binaan ini adalah bahawa ia mengutamakan penembakan pinggul, dengan penekanan pada pecut ke masa api. Ini bermakna anda akan dapat menembak sebelum musuh anda dapat bertindak balas.

Loadout Warzone Terbaik: Rifle Marksman

Kar98k (Iklan Cepat)

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: Singuard Custom 27.6 “”
 • Laser: TAC Laser
 • Optik: Skop sniper
 • Cengkaman belakang: Pita cengkaman granulasi

Terdapat perdebatan di kalangan masyarakat tentang apa yang terbaik penembak curi agresif dan ia selalu turun ke sama ada Kar98k dan Swiss K31. Kami akan menutupi Switzerland sedikit lebih jauh, tetapi buat masa ini, anda harus tahu bahawa Kar98k mudah menjadi sniper terbaik dari segi kelajuan iklan. Oleh itu, apabila menjadi agresif, anda benar -benar mahu menggunakan KAR kerana ia akan membolehkan anda menyusun tembakan anda lebih cepat.

Semasa menggunakan KAR, kebanyakan pemain cenderung mengambil musuh melebihi 30 meter atau lebih, tetapi pemain mahir sering merasa selesa menggunakannya pada 20 meter atau lebih dekat. Walaupun kami tidak mengesyorkan menggunakannya dalam pertempuran dekat, Kar98k sangat baik kerana ia dapat menurunkan pemain dalam satu tembakan ke kepala. Ia adalah senjata kemahiran tinggi yang boleh digunakan untuk menghapuskan persaingan jika anda meluangkan masa untuk mempelajari kebiasaannya.

Loadout Warzone Terbaik: Sniper Rifle

Swiss K31 (membina agresif)

 • Muncung: Penindas Gru
 • Barrel: 24.9 “Recon Combat
 • Laser: Penglihatan laser 5mw
 • Majalah: Vandal Speed ​​Loader
 • Cengkaman belakang: Cengkaman ular

Walaupun Kar98k mempunyai sedikit kelemahan, Swiss K31 sebenarnya mengisi beberapa jurang pesaingnya. Kedua -dua senjata hampir sama, tetapi Swiss sebenarnya melakukan lebih banyak kerosakan pada dada daripada Kar98k. Atas sebab ini, kami menganggapnya sedikit lebih mudah untuk digunakan, terutamanya jika anda seorang pemain yang sering merindukan kepala.

Switzerland juga mempunyai masa tambah nilai yang lebih cepat daripada Kar98k, yang sekali lagi bagus untuk pemain yang tidak berpengalaman – yang mungkin akan dimuat semula lebih kerap. Dan bercakap di mana, kerana Switzerland mempunyai skop sniper terbina dalam lalai, ini sebenarnya membebaskan slot lampiran, yang membolehkan anda menggunakan sesuatu seperti pemuat kelajuan vandal untuk mendapatkan lebih banyak masa tambah nilai yang lebih baik. Akhirnya, kedua -dua penembak tepat adalah hebat, jadi pilih mana yang sesuai dengan gaya dan kemahiran anda.

ZRG 20mm (jarak jauh)

 • Muncung: Moderator agensi
 • Barrel: 43.9 “Recon Combat
 • Laser: Penglihatan laser 5mw
 • Majalah: 5 Rnd
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Oleh kerana banyak pertempuran di Warzone akan berlaku di jarak jauh, anda akan menginginkan penembak tepat yang boleh mengeluarkan musuh di beratus -ratus meter jauhnya. Ini membolehkan anda menghapuskan lawan anda tanpa mereka mengetahui apa yang memukul mereka – dan untuk itu, kami mengesyorkan ZRG 20mm. Pada pandangan pertama, senjata ini mudah diabaikan kerana ia perlahan dan hanya mempunyai saiz majalah 3 pusingan secara lalai. Tetapi ia membuat ini dengan mempunyai salah satu kelajuan halaju peluru terbaik dalam keseluruhan permainan.

Sebelum ini, HDR memegang mahkota untuk halaju peluru, tetapi sekarang ZRG adalah raja dan sesuai untuk mengambil tembakan di beberapa ratus meter jauhnya. Mempunyai halaju peluru yang lebih cepat bermakna anda tidak perlu memimpin tembakan anda, jadi ingatlah ketika memilih loadout sniper jarak jauh anda. Anda mungkin tidak akan melakukannya dengan baik terhadap seseorang yang menggunakan Kar98k atau Swiss K31 dekat, tetapi jika anda ingin menggigit seseorang di Verdansk, ZRG adalah senjata untuk anda.

Loadout Warzone Terbaik: LMG

Stoner 63

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 21.8 ”Pasukan Petugas
 • Optik: VisionTech 2x (atau sesuatu yang serupa)
 • Stok: Pad Raider
 • Underbarrel: Genggaman ejen medan

Kami meliputi senjata ini dengan lebih terperinci dalam Stoner 63 kami dalam panduan loadout kami di sini, tetapi versi disingkat adalah bahawa ia adalah LMG terbaik di Warzone. Ia agak selaras dengan banyak senapang serangan terbaik Warzone, tetapi mempunyai lebih banyak peluru dan lebih mudah dikawal daripada senjata lain. Dan sekitar 35 meter atau lebih, Stoner 63 mempunyai TTK yang lebih baik daripada EM2, Krig 6, dan Fara 83. Satu perkara yang perlu diingat ialah baru -baru ini menerima sedikit nerf, dengan peningkatan mundur dan mundur visualnya. Walaupun, walaupun masih, sukar untuk ditewaskan.

Pasti, ia adalah LMG yang perlahan dengan masa iklan yang lebih lama dan kelajuan tambah nilai, tetapi kami masih sangat mengesyorkannya. Anda tidak akan dapat zip di sekitar peta dengan senjata ini kerana ia sangat berat, tetapi jika anda dapat meluangkan masa untuk menubuhkan tembakan anda, anda akan dapat memotong beberapa musuh sekaligus sebelum perlu memuat semula. Ia tidak selalunya yang paling praktikal, walaupun anda mungkin akan berjaya dengan Stoner 63 jika anda tahu cara menggunakannya.

Loadout Warzone Terbaik: Sebutan yang mulia

Oleh kerana kemas kini baru -baru ini menyebarkan semula senjata yang banyak, ia telah menjadikan banyak daripada mereka lebih baik. Dengan itu, kami ingin memberi tumpuan kepada beberapa penyataan yang terhormat termasuk kedua -dua versi FARA 83, C58, MP5 (CW), AK74U, dan StreetSweeper. Beberapa senjata ini tidak berubah berikutan kemas kini, tetapi disebabkan oleh pengimbangan semula senjata lain, ini lebih berdaya maju daripada sebelumnya.