40 Mod Minecraft Terbaik Anda mesti memasang (2023) | Beebom, Top 50 Mod Minecraft Terbaik Pernah Dibuat: Senarai Ultimate – FandomSpot

Top 50 Mod Minecraft Terbaik Pernah Dibuat: Senarai Terbaik

Contents

Ia mungkin bukan konsep baru, tetapi bilangan bunga adat, pokok, dan tumbuh -tumbuhan lain untuk mengisi biomes ini menetapkan mod ini, dan kelihatan sangat indah jika dipasang bersama dengan pek tekstur yang disyorkan.

40 mod minecraft terbaik yang mesti anda pasang

Mod terbaik dalam minecraft

Minecraft dengan sendirinya memberi anda peluang untuk mempunyai pengalaman rawak yang tidak terhingga dengan setiap dunia baru yang berbeza dari yang telah wujud sebelumnya. Mod dalam permainan mengambil pengalaman itu ke peringkat seterusnya. Mod Minecraft dapat membantu mengubah pengalaman minecraft anda yang tidak mengasyikkan menjadi masa yang menyeronokkan. Dengan beribu -ribu mod untuk dipilih, kami telah menyebut beberapa mod Minecraft terbaik yang boleh anda gunakan untuk membuat masa anda dalam permainan kotak pasir ini lebih menyeronokkan. Senarai di bawah telah dibahagikan kepada pelbagai kategori, untuk membantu anda memilih mod dengan lebih mudah. Oleh itu, tanpa lagi, mari kita mula menyenaraikan mod Minecraft terbaik untuk anda pada tahun 2023.

Mod yang kami pilih untuk anda bekerja pada versi permainan yang berbeza. Mengikut ujian dalaman kami, kebanyakan mod ini berfungsi dengan versi minecraft yang lebih baru, seperti Minecraft 1.19 dan Minecraft 1.20. Tetapi, anda sentiasa boleh menyemak halaman muat turun setiap mod untuk mengetahui jika mereka menyokong versi anda atau tidak. Kami telah berkongsi pautan muat turun dan tangkapan skrin dalam permainan bersama gambaran keseluruhan mod di bawah.

Catatan : Penting untuk menyebutkan bahawa mod akan dihadkan kepada edisi Java Minecraft, kerana perbezaan antara Minecraft Java dan Bedrock Edition. Yang terakhir tidak mempunyai sokongan mod minecraft jika anda tidak menyedari.

Mod Pengoptimuman & Alat di Minecraft

Kategori ini merangkumi mod yang memberi tumpuan kepada peningkatan pengalaman permainan minecraft keseluruhan tanpa membuat anda merasa seperti anda bermain permainan yang sama sekali berbeza. Ini meningkatkan prestasi anda, mengurangkan ketinggalan, dan membolehkan anda menikmati dan mengakses ciri permainan dengan lebih mudah.

1. Optifine

40 mod minecraft terbaik yang mesti anda pasang

Salah satu mod yang paling popular sepanjang masa, Optifine dihargai oleh pemain PC rendah. Ia bukan sahaja meningkatkan grafik anda dalam permainan tetapi juga sangat membantu dalam meningkatkan prestasi dengan pilihan tetapan tersuai. Jika anda ingin menjadi salah satu pengguna Optifine, lihat panduan kami tentang cara memasang Optifine di Minecraft 1.20. Selain itu, kami mempunyai artikel yang mendalam yang didedikasikan untuk memulakan dengan Optifine. Ini akan mengajar anda bagaimana untuk mendapatkan fps terbaik di minecraft menggunakan optifine.

2. WorldEdit

WorldEdit Minecraft Mod

Mod ini secara teknikal adalah pembina peta, tetapi yang menjadikannya unik adalah bahawa ia berjalan di dalam permainan. Ya, anda boleh menggunakan persamaan matematik, fail pembinaan bersama, dan juga berus 3D Membina dan menyesuaikan struktur dalam permainan anda. Mod WorldEdit adalah impian mana -mana pemain minecraft yang menjadi struktur tersuai. Oleh kerana saya bukan pembina terbaik, anda dapat melihat tangkapan skrin rasmi untuk mendapatkan idea tentang apa yang boleh dilakukan oleh WorldEdit untuk anda.

Muat turun WorldEdit

3. Jei (barang yang cukup)

JEI MOD

Sekiranya anda pernah menonton mana -mana siri modded di YouTube, anda mungkin menyedari bahawa pemain mempunyai beberapa jenis item dan blok tab carian di sebelah kanan skrin. Ini adalah salah satu mod minecraft yang paling popular yang pernah dibuat – Jei, aka barang yang cukup. Cukup banyak setiap modpack termasuk mod ini. Ia agak berguna dalam permainan vanila, tetapi lebih -lebih lagi dalam modded. Dalam tab Mod, anda akan dapat akses senarai semua item dan blok yang berbeza dalam permainan.

Di samping itu, anda boleh melihat mereka Resipi kerajinan dan penggunaan, yang berguna apabila bermain dengan mod yang anda tidak kenal. Mod JEI membolehkan anda memasukkan kata kunci carian dan cepat cari apa yang anda cari. Dan dengan sistem penanda halaman, anda boleh menyesuaikan mod dan menjadikannya lebih mudah dilalui. Ini sudah pasti salah satu mod minecraft terbaik, jadi pastikan untuk menyemaknya.

4. Quark

Mod quark untuk minecraft

Pada asasnya, Mod Quark bertujuan untuk menyediakan sebanyak mungkin peningkatan permainan tanpa menjejaskan prestasi walaupun sedikit berbanding dengan permainan Minecraft yang tidak bertanding. Mod ini menawarkan beban ciri -ciri, termasuk Gunung HUD yang lebih baik, carian inventori, perkongsian item, mod kamera, dan banyak lagi. Anda boleh membaca mengenai semua ciri di laman web rasmi. Dari apa yang kami uji, ia pasti menyampaikan janji itu. Walaupun, ia adalah mod bergantung yang juga memerlukan anda memasang mod Autoreglib juga.

5. Jade

Mod jed dalam minecraft

Mod Jade juga merupakan salah satu mod pemula yang sangat disyorkan di Minecraft. Ia mempunyai ciri -ciri yang meningkatkan permainan vanila dan menjadikan pengalaman pengguna lebih menyeronokkan. Pada asasnya, ia memberikan anda maklumat HUD (paparan kepala) yang berkaitan dengan keadaan blok, statistik kuda, kesan massa, kandungan dada, proses pemecahan, dan lain-lain.

Dengan mod ini, anda tidak akan memukul kepala anda ke dinding lagi kerana kekeliruan dan ketidakpastian, kerana semua maklumat penting dipaparkan tepat di hadapan anda.

6. Tweak tetikus

Mod Tweak Mouse

Tweak Mouse adalah mod alat minecraft yang membantu anda lebih mudah Kawal tetikus anda menyeret dan item bergerak dalam permainan. Ia mengubah cara anda berinteraksi dengan item di UI, menjadikannya lebih cepat daripada mekanik permainan vanila. Mod ini mengubah rmb vanila (butang tetikus kanan) menyeret mekanik menjadikannya ciri yang lebih intuitif.

Selain itu, mekanik LMB (butang tetikus kiri) telah diperluas untuk membolehkan anda, sambil memegang Shift dan LMB, dengan mudah menggerakkan kursor merentasi inventori anda dan cepat memindahkan item dalam inventori lain. Mod ini mungkin tidak kelihatan seperti perjanjian besar, tetapi sebaik sahaja anda mula menggunakannya, anda tidak pernah beralih kembali ke mekanik vanila.

7. Kerajinan tweak

Mod tweak kerajinan dalam minecraft

Adakah anda pernah bosan kerana perlu menyebarkan barang -barang secara manual di atas meja kerajinan sambil membuat sesuatu? Atau bagaimana dengan memindahkan barang -barang ke dalam inventori anda setelah anda ingin membuat resipi yang berbeza? Walaupun mod sebelumnya dapat membantu anda untuk tujuan ini, mod tweak crafting mempunyai kegunaan yang unik dan luar biasa.

Anda akan dapat dengan mudah dan cepat berputar, mengimbangi dan membersihkan grid kerajinan dengan satu klik tetikus. Mod sederhana ini akan menjimatkan banyak masa dengan butang yang berkesan ini. Juga, mod tweak crafting tidak memerlukan mod balsem berfungsi.

8. Rasuk rasuk

Loot Beams Mod

Loot Beams Mod kebanyakannya mod estetik yang mempunyai penggunaan yang agak sejuk. Ramai pemain suka pengalaman dalam permainan dan benci merosakkannya dengan skrin debug UI dan F3. Malangnya, kadang -kadang perlu, terutamanya jika anda tidak dapat mencari barang anda selepas kematian. Nah, mod hebat ini membantu anda dengan menyediakan rasuk comel dan berwarna -warni bermula dari item di tanah dan naik ke atas. Ini akan menarik perhatian anda dengan serta -merta dan memberitahu anda lokasi item. Lebih -lebih lagi, apabila berjongkok atau melihat item, anda dapat melihat nama item, jadi anda akan tahu dengan tepat apa yang ada sebelum mengambilnya.

9. Minimap Xaero

Xaero

Kita semua tahu bahawa Minecraft mempunyai peta sendiri. Walau bagaimanapun, tidakkah ia hebat jika kita mempunyai minimap UI, sentiasa dipaparkan di sudut yang menunjukkan kita kawasan sekitar dan lokasi dari perusuh dan pemain yang berdekatan? Oh, tunggu, kami memilikinya dengan mod ini! Mod Minimap Xaero adalah salah satu mod Minimap Minecraft terbaik di luar sana. Ia boleh memaparkan peta berbentuk persegi atau bulatan dengan koordinat dan arahan kardinal Dibentangkan juga.

Salah satu reka bentuk yang paling bijak mod ini adalah rasa seperti vanila. Ia tidak menyimpang dari penampilan Minecraft biasa, berbanding dengan banyak mod minimap lain. Minimap Xaero juga merupakan Minimap persegi berputar pertama untuk Minecraft. Terima kasih kepada tetapan penyesuaian, anda tidak akan mempunyai masalah untuk membiasakannya.

10. Appleskin

Mod Appleskin

Mod Appleskin serupa dengan mod Jade kerana ia memberikan anda permainan maklumat vanila tambahan tidak. Walau bagaimanapun, mod ini memberi tumpuan kepada maklumat yang berkaitan dengan dua pemain Minecraft yang paling penting – bar kesihatan dan kelaparan. Dengan Mod Appleskin, anda dapat melihat seberapa berkesan barang makanan tertentu ketika datang ke titik kelaparan yang dipulihkan, ketepuan, dan titik kesihatan yang dipulihkan. Ia juga dilengkapi dengan ketepuan visualisasi dan keletihan ke HUD, serta maklumat nilai makanan ke petua.

Mod perubahan dunia dalam minecraft

Mod perubahan dunia cukup jelas. Mereka mengubah, meningkatkan dan merombak dunia minecraft yang kita tahu dan mengubahnya menjadi dunia yang lebih baik, lebih ajaib, dan hidup yang hidup. Mod ini kebanyakannya memberi tumpuan kepada dunia, medan, dan biomes, tetapi ada pasangan yang mengubah suai penampilan para perusuh, bahkan secara drastik. Oleh itu, jangan buang masa dan lompat terus.

11. Koleksi animasi yang lebih baik

Mod koleksi animasi yang lebih baik dalam minecraft

Ia agak gila untuk berfikir bahawa walaupun semua ciri -ciri yang menakjubkan dan segar yang telah ditambah baru -baru ini ke Minecraft, kami masih mempunyai beberapa ciri yang sangat jelas dan buruk, dengan sedikit usaha menjadikannya. Salah satu daripada mereka adalah animasi dalam permainan, kebanyakannya animasi kumpulan. Jika anda telah memainkan Minecraft untuk seketika, anda pasti dapat melihat perbezaan antara perusuh yang lebih baru, seperti sniffers dan unta, dan perusuh yang lebih tua ‘, seperti domba dan lembu, animasi.

Oleh itu, jika anda mahu ditukar, anda harus menyemak mod ini sekarang. Mod koleksi animasi yang lebih baik mempunyai matlamat untuk membawa kehidupan dan watak kepada semua perusuh di minecraft. Anda akan menemui domba berlutut, lembu goyah dan merayap, hidung kampung yang gigih dan tentakel ghast, lutut humanoid lutut, endermen lengan, doggies suka bermain, ekor kucing kerinting, dan banyak lagi. Dunia minecraft anda akan terasa lebih meriah dengan mod hebat ini.

12. Biomes o ‘Banyak

Biomes o

Minecraft Biomes adalah kawasan yang berbeza di dunia anda dengan suhu yang unik, perusuh, blok bangunan, dll. Malangnya, tidak semua biomes mewakili, kerana kekurangan butiran, kehidupan, dan kegembiraan. Biomes o ‘banyak mod berubah sepenuhnya. Ini adalah salah satu mod biome yang paling baik di pasaran pada masa ini, Menambah lebih dari 100 kawasan baru yang cemerlang ke dunia dan lebih baik.

Di bahagian tersebut, anda akan menemui blok bangunan yang cantik, pokok dan tumbuhan yang menarik, butiran atmosfera yang menarik, dan banyak lagi. Dengan Biomes o ‘banyak mod, meneroka sepenuhnya dinaik taraf dan anda disediakan dengan banyak cabaran melintasi, bahaya, dan pemandangan nafas. Sekiranya anda meneroka, maka periksa mod ini adalah suatu keharusan.

13. Terralith

Mod Terralith di Minecraft

Entri seterusnya dalam senarai mod Minecraft terbaik kami, kami mempunyai satu lagi mod Biomes cantik, Terralith. Ia membawa baik pulih besar kepada generasi dunia, kerana ia memperkenalkan hampir 100 bioma baru dan mengalu-alukan perubahan kepada hampir setiap biome vanila tunggal. Tambahan pula, mod ini menambah jenis medan yang baru, seperti canyon, bioma hancur, pulau terapung, parit laut yang mendalam dan banyak lagi.

Rombakan gila ini bukan sahaja termasuk biome permukaan, tetapi juga gua -gua. Anda akan menemui bentuk gua yang unik, bioma gua menakutkan, dan gua batu hiasan, seperti gua andesite dan diorite. Di atas semua yang kami nyatakan, semua ini Perubahan dicapai dengan blok vanila, menjadikan mod ini serasi sepenuhnya dengan pelanggan vanila.

14. Lebih baik

Mod lebih baik

Sebelum Minecraft 1.16, keseluruhan dimensi Nether kelihatan agak jelas dan membosankan. Itu semua berubah dengan yang terkenal dan boleh dikatakan, salah satu kemas kini minecraft terbaik sepanjang masa, kemas kini yang lebih baik. Bukan sahaja kemas kini epik ini membawa kita serpihan purba dan perisai, alat, dan senjata Netherite, tetapi juga menambah biomes, perusuh, dan benteng baru. Ia menjadikan lebih jauh lebih hidup, atmosfera, dan bahkan menakutkan. Nah, jika anda suka kemas kini yang lebih baik, apa yang akan anda katakan mengenai mod yang mengambilnya dan menghidupkannya sehingga 11?

Ya, jenis mod yang lebih baik membuat jenaka dari keseluruhan kemas kini. Ia menambah bioma berapi -api baru, tumbuhan eksotik, blok bangunan epik, bahan dan banyak lagi. Terdapat juga struktur tersuai dengan bahaya tertentu yang bersembunyi di dalamnya. Walaupun, baki telah dicapai dengan alat, barang, dan peralatan baru. Sekiranya dimensi gua adalah kegemaran anda, anda boleh menjadikannya lebih baik dengan mod yang lebih baik.

15. Betterend

Mod Betterend

Dari pemaju yang sama yang mencipta mod sebelumnya pada senarai kami, Better End ada di sini untuk mengubah dimensi akhir yang diabaikan. Mod yang indah ini menambah satu tan ciri ke dimensi ruang. Mereka termasuk Biomes akhir khas, Perusuk yang menarik, sumber baru yang berkuasa, dan blok bangunan yang menakjubkan.

Setiap Biome juga mempunyai suasana tersendiri, kesan bunyi, dan muzik latar belakang yang akan membuat anda merasa seolah -olah anda benar -benar di sana. Bandar -bandar akhir bukanlah satu -satunya struktur, kerana terdapat adat di Pulau Tengah. Kami sangat berharap bahawa Minecraft 1.21 akan membawa dimensi ini ke peringkat seterusnya, tetapi sehingga itu, kami mempunyai mod akhir yang lebih baik.

16. Ekologi

Mod Ekologi dalam Minecraft

Tidak seperti semua mod berkaitan biome yang disebutkan sebelumnya dalam senarai mod Minecraft terbaik kami, ini berbeza. Mod Ekologi tidak berusaha untuk perubahan dan ciri biome tambahan tetapi sebaliknya bertujuan untuk Kemas kini dan tingkatkan bioma yang ada. Mod ini menambah perusuh baru, pokok dan tumbuhan, sumber, muzik dan soundtrack, serta blok bangunan yang mengagumkan. Mod Ekologi melakukan semua ini dan masih menyimpan rasa vanila. Jadi, jika anda ingin mencuba minecraft modded untuk kali pertama, mod ini mungkin sesuai untuk anda.

17. Pixelmon

Mod pixelmon untuk minecraft

Mod pixelmon membawa semua permainan pokemon ke dunia minecraft anda. Pokemon tidak mempunyai gaya lukisan Minecraft, tetapi mereka masih merasakan perkara yang sama. Anda boleh meneruskan pengembaraan, menangkap Pokemon, atau melawat lokasi ikonik seperti Pusat Pokemon dalam anime atau permainan. Mod Pixelmon menawarkan keseluruhan pengalaman dunia Pokemon di Minecraft. Anda boleh memainkan mod ini dalam minecraft 1.16.5.

18. Nocubes

Tiada mod kiub untuk minecraft

Ini adalah mod Minecraft yang paling membosankan permainan yang saya jumpai. Minecraft terkenal dengan permainan berasaskan bloknya, dan mod ini melicinkan semuanya. Ya, tidak ada lagi blok. Sebagai pemain, anda enggan mempercayai permainan yang anda mainkan adalah minecraft setelah anda memasang mod ini. Permainan ini tidak kelihatan buruk, tetapi pastinya tidak merasakan permainan yang anda sukai dalam erti kata lain. Anda boleh memecahkan perspektif anda dengan mencubanya dari pautan di bawah.

Permainan mengubah mod dalam minecraft

Mod dalam kategori ini mengubah permainan, sama ada secara halus atau luar biasa. Mereka boleh membuat anda jatuh cinta dengan ciri-ciri yang anda mungkin tidak suka bekerja dengan atau mungkin mereka mungkin mendorong anda untuk mengambil lebih banyak risiko dan bermain tanpa bimbang. Mod ini juga sangat popular dan sering digunakan pada masa kini, jadi mari mula menyenaraikannya dengan segera.

19. Buat

Buat mod dalam minecraft

Kerana mod ini menjadi kemarahan dalam komuniti Minecraft, anda mungkin mendengarnya. Mod Buat adalah salah satu mod Minecraft yang paling popular dan terbaik. Ia adalah mod sangat teknikal Diharapkan ke arah membina mesin automatik dan menanam sumber yang sukar. Anda disediakan dengan sekumpulan alat dan blok tertentu yang membantu anda membuat perangkap yang tidak disengajakan. Anda boleh menghasilkan pelbagai cara untuk mencapai matlamat tertentu.

Selain itu, anda digalakkan untuk menggunakan kreativiti dan akal sehat anda untuk mencari penyelesaian kepada masalah. Kebanyakan ciri -ciri adalah praktikal dan tidak memerlukan anda menghabiskan banyak masa di UI, oleh itu membolehkan anda berinteraksi dengan persekitaran anda dan lain -lain membuat ciri -ciri. Mod yang luar biasa ini juga mengubah peraturan vanila dalam kebaikan pemain, menjadikan anda diberi kuasa dan tidak dapat dihalang. Tidak dapat dipercaya berapa banyak penambahan dan perubahan yang dapat dibawa oleh mod tunggal. Oleh itu, kami mengesyorkan anda mengikuti panduan mengenai cara bermain dengan mod ini, serta memasang mod JEI terlebih dahulu.

Muat turun Buat

20. Asal

Mod asal

Sekiranya anda menyedari kehidupan akhirat atau SMPS Kehidupan Baru di YouTube, anda mungkin tahu bagaimana saya mengetahui tentang mod ini. Mod Asal adalah mod yang sangat bertiup dengan banyak ciri-ciri yang menyeronokkan, tidak biasa dan menarik. Pada asasnya, anda boleh bermain sebagai salah satu daripada 10 asal yang berbeza dan mempunyai istimewa kebolehan, Buffs, atau Debuffs Menurut tradisi asal. Contohnya, jika anda seorang Enderian, yang merupakan asal usul yang diilhamkan oleh Mobs Enderman di Minecraft, anda boleh teleport tanpa mutiara Ender dan juga mencapai lebih jauh.

Walau bagaimanapun, anda akan merosakkan semasa bersentuhan dengan air dan juga “takut labu”. Mod yang menakjubkan ini dapat diperluas dengan satu tan mod asal di luar sana seperti gergasi, Witheran, Flutterling, Vampire, dan lain-lain. Anda akan mempunyai masa terbaik memainkan mod ini dengan rakan anda di pelayan Minecraft, jadi ikuti panduan kami yang berkaitan dengan cara menetapkannya.

21. Laci penyimpanan

Mod laci penyimpanan di Minecraft

Seperti yang kita semua tahu, pasukan Minecraft menambah pelbagai blok dan item dengan setiap kemas kini, walaupun penyelesaian penyimpanan tidak banyak berubah. Inilah sebabnya pemain menghadapi masalah yang sesuai dengan segala -galanya dalam sistem yang baik dan teratur, tetapi menjadikan raksasa dada sebaliknya. Mod laci penyimpanan adalah salah satu mod penyerapan inventori minecraft terbaik yang membuat rasa vanila. Ia membawa blok yang menakjubkan yang dipanggil laci, yang merupakan bekas penyimpanan. Laci ini adalah blok kayu, jadi anda boleh membuat mereka dengan jenis kayu yang anda mahukan dan dapatkan laci yang sepadan. Anda boleh dengan mudah meletakkan barang tunggal atau tumpukan di dalamnya dan mengeluarkannya.

Laci datang dalam beberapa jenis yang berbeza yang memegang jumlah item yang berbeza. Mod ini juga memberikan anda peningkatan laci untuk beberapa tujuan. Dengan mod laci penyimpanan, anda boleh membuat blok khas dan berkuasa yang dipanggil pengawal laci. Mereka membolehkan anda menghubungkan banyak laci bersama -sama dan kemudian mengakses inventori semuanya digabungkan. Dengan cara ini, anda boleh dengan mudah membuang keseluruhan inventori anda tanpa melayari pelbagai dada. Mod ini agak popular, jadi pastikan untuk memberikannya.

22. Penyimpanan halus

Mod penyimpanan halus

Mod penyimpanan halus adalah mod penyelesaian penyimpanan yang lebih baik dan lebih mudah untuk berfungsi daripada mod laci penyimpanan. Pada dasarnya a Sistem penyimpanan berasaskan rangkaian, yang membolehkan pemain menyimpan item dan cecair pada rangkaian peranti yang boleh diperkembangkan secara besar -besaran dengan satu titik akses. Mod ini mengandungi beberapa blok yang agak teknikal yang diarahkan ke arah menyediakan anda dengan kebolehan penyimpanan dan pengurusan item. Terdapat juga peranti dalam mod yang akan menawarkan anda membuat kerajinan secara automatik dalam sistem itu sendiri, dengan hanya beberapa klik.

Ciri yang menakjubkan ini sahaja dapat menjimatkan banyak masa terutama, jika anda bermain dengan banyak mod lain. Anda boleh menaik taraf keupayaan penyimpanan dengan cakera penyimpanan yang boleh dibuat. Salah satu ciri terbaik mod Minecraft ini ialah mesin penyimpanan keseluruhannya sangat mudah untuk bergerak dan disediakan. Sekiranya anda selalu bermimpi untuk mewujudkan sistem penyimpanan yang sempurna dari filem sci-fi, maka hentikan bermimpi dan periksa mod penyimpanan halus.

23. Mekanisme

Mod Mekanisme

Sekiranya anda berpendapat bahawa mod teknikal terdahulu sedikit di atas, maka Mekanisme akan sepenuhnya meniup anda. Mod ini tidak peduli bahawa dunia minecraft adalah tempat yang mudah, ia benar -benar mengubahnya menjadi permainan futuristik dan sangat kejuruteraan. Ia berkisar di sekitar mesin yang memerlukan kuasa yang dihasilkan untuk dijalankan. Semua tugas dalam permainan yang membosankan adalah dengan cara ini sepenuhnya dikeluarkan, ketika anda mula maju ke tahap teknologi yang lebih tinggi.

Mekanisme menggunakan proses saintifik yang realistik, seperti pembersihan, pembubaran, suntikan kimia, dan teknologi penghabluran yang membolehkan anda memaksimumkan output sumber. Semua mesin canggih ini tidak tersedia hanya dalam permainan lewat sama ada. Anda akan berpeluang bermain -main dengan pelbagai ciri yang berbeza bergantung pada perkembangan anda melalui permainan.

Selain itu, selain semua perkara teknologi yang sejuk dalam mod ini, kita perlu menyebutkan teman robot comel yang akan anda miliki, Robit. Jadi, jika anda ingin mempunyai pengalaman teknologi moden di Minecraft, lihat mod Mekanisme.

24. Botania

Mod Botania di Minecraft

Adakah anda menjadi mod teknikal di minecraft, tetapi aspek penampilan dan grindy hanya memalingkan anda? Nah, bertuah untuk anda, mod botania ada di sini. Ini pasti salah satu mod minecraft teknikal terbaik yang pernah ada. Botania adalah mod teknologi sepenuhnya berdasarkan sihir semula jadi. Tidak ada paip, wayar, nombor, GUI, atau apa -apa seperti itu. Mod ini difokuskan pada menggunakan Mana, sumber kuasa Bumi. Dengan kuasa ini, anda boleh membuat sistem automatik sepenuhnya yang boleh direka tanpa mengikuti cetak biru rumit.

Botania agak nafas udara segar memandangkan kebanyakan mod adalah perindustrian dan fokus steampunk. Mod ini adalah mengenai ajaib bunga, tumbuh -tumbuhan, dan tenaga semula jadi yang tulen. Sekiranya semua itu kelihatan hebat, jangan risau, mod itu termasuk buku Lexica Botania, sumber semua pengetahuan dan maklumat yang berkaitan dengan mod. Tidak lupa, visual mod hanya menakjubkan, menenangkan, dan menyenangkan. Satu perkara yang tersisa adalah bahawa Botania memerlukan mod nilam dan curios untuk dijalankan.

25. Membina tinkers

Tinkers

Pembinaan tinkers adalah salah satu mod minecraft yang paling terkenal. Ini pada dasarnya alat dan mod penciptaan senjata. Ia membolehkan pemain membuat alat yang berkuasa dengan penggemar dan kebolehan khas. Anda akan dibimbing melalui keseluruhan mod dengan buku panduan pada mulanya dan anda akan dapat membuat buku tambahan dengan maklumat yang lebih maju yang berkaitan dengan mod. Anda akan mengubah corak menjadi cetak biru macam dan dengan mereka anda akan membuat alat ajaib baru.

Terdapat beberapa stesen kerja yang berbeza yang mempunyai kegunaan sendiri. Oleh kerana ia biasa digunakan, anda akan membiasakan diri dengan cepat. Malah ada beberapa bahan dan sumber baru. Selepas anda membina lereng, anda boleh mencium logam dan menggunakannya untuk membuat alat yang lebih berkuasa. Anda juga akan menjumpai beberapa slimes biru dalam mod ini. Ini adalah mod besar, jadi anda akan mempunyai banyak keseronokan meneroka semua ciri. Untuk menjalankan pembinaan tinkers, anda memerlukan mod mantel.

26. Ransel Traveler

Pengembara

Pemain selalu mahukan sistem penyimpanan mudah alih baru selain kotak shulker, jadi pada masa kini kami mempunyai banyak mod ransel. Terdapat banyak perkara di pasaran dan mereka cukup popular. Dalam senarai ini, kami akan meliputi mod ransel pengembara, kerana ia merupakan salah satu mod ransel Minecraft terbaik di luar sana pada masa ini. Ia terdiri daripada ransel yang sangat disesuaikan dengan ciri -ciri unik. Mereka boleh mempunyai sehingga 52 slot inventori dan 2 tangki cecair, yang boleh menyimpan sehingga 6 baldi cecair atau lebih daripada 24 botol ramuan.

Mod ini seimbang melalui keperluan menaik taraf beg galas tersebut. Anda tidak akan mendapat yang terbaik dari kelawar. Selain itu, anda boleh memakai plat dada dan ransel, tidak seperti mod lain. Anda juga akan mempunyai masa yang lebih mudah menguruskan inventori anda terima kasih kepada butang khas. Selain mod hebat ini, terdapat juga mod ransel mudah, mod ransel hanya mod, mod ransel yang canggih, dll. Semua mod ransel ini serupa antara satu sama lain dan juga istimewa dengan cara mereka sendiri. Mana Mod Ransel Kegemaran Anda? Beritahu kami dalam komen!

27. Mayat

MOD MORPSE

Adakah anda takut mati dan kehilangan barang anda di Minecraft? Adakah itu menghalang anda daripada mengalami ciri permainan yang menyeronokkan? Nah, mod mayat akan mengurusnya. Mod ini Menanam mayat di lokasi yang tepat di mana anda meninggal dunia. Ini adalah penyimpanan yang mengandungi semua barang yang anda miliki semasa anda meninggal dunia. Mayat tidak terbakar di lava dan tidak jatuh dalam kekosongan. Apabila anda mengambil barang dari mayat, ia akan menghina.

Selepas satu jam, mayat akan berubah menjadi kerangka, menandakan ia berada di sana untuk seketika, walaupun ia bertindak dengan cara yang sama. Mod ini menawarkan keseimbangan sempurna antara kematian tanpa belas kasihan secara lalai dan cabaran tanpa cabaran ketika gamerule keepinventory ditetapkan untuk benar. Ia memastikan sepanjang masa dan usaha anda tidak sia -sia, tetapi ia menggalakkan anda untuk pergi dan mencari mayat anda dan memulihkan barang dan kemajuan secara manual.

28. Penduduk kampung yang mudah

Mod penduduk kampung yang mudah di Minecraft

Penduduk kampung di Minecraft boleh menjadi kesakitan yang besar untuk ditangani. Mereka cenderung untuk melompat dari tepi dan secara rawak membunuh diri, tidak dapat dengan mudah dipindahkan, dan tidak mahu memudahkan anda mendapatkan perdagangan yang anda mahukan. Mod penduduk kampung yang mudah membantu anda dengan mereka. Ini membolehkan anda hanya “mengambil” penduduk kampung seperti item dengan mengklik kanan pada mereka semasa menyelinap. Dengan cara itu, anda boleh memasukkannya ke dalam dada sehingga anda membina dewan perdagangan untuk mereka.

Kemudian, anda boleh meletakkannya kembali, juga dengan mengklik kanan. Mekanik yang hebat ini membolehkan kita memintas sepenuhnya proses “penduduk kampung yang bergerak”. Selain itu, dengan mod penduduk kampung yang mudah, kita juga boleh mengikat perdagangan penduduk dengan hanya satu klik butang. Ya, anda mendengarnya betul. Jadi, tidak lagi memecahkan meja kerja penduduk kampung berulang kali dan membuang masa. Mod ini dilengkapi dengan beberapa lagi ciri-ciri minda yang boleh anda periksa di halaman mod yang dihubungkan di bawah.

29. Batu jalan

Mod Waystones

Begitu juga dengan mod JEI, jika anda telah mengikuti banyak pelayan modded, anda akan tahu mengenai mod Waystones. Ia memperkenalkan blok batu yang bertindak sebagai stesen teleporting. Anda boleh membuat mereka atau menjumpainya secara semula jadi dihasilkan di dunia. Sebaik sahaja pemain telah mengaktifkan satu dengan mengklik kanan, mereka boleh menggunakannya untuk segera pergi ke lokasi Waystone. Satu -satunya keperluan untuk menggunakan blok ini adalah mata pengalaman.

Lebih jauh lagi, lebih banyak XP ia akan menelan kos. Mod ini juga termasuk jenis batu jalan yang berbeza dan barangan yang boleh dibuat khas yang dipanggil Skrol. Walaupun skrol tidak memerlukan XP, mereka digunakan untuk digunakan, jadi batu jalan biasa digunakan lebih kerap. Mod ini dibuat oleh pemaju yang sama seperti mod tweak crafting yang telah disebutkan dan memerlukan mod balsem berfungsi dengan baik.

30. Kompas Alam

Alam

Kompas Alam adalah alternatif yang hebat untuk penggunaan skrin debug F3 di Minecraft. Pemain biasanya menarik skrin debug untuk mencari lokasi tertentu atau biome. Mod ini membolehkan anda membuat kompas yang akan menunjukkan kepada anda. Dengan cara ini, anda boleh mencari kawasan dunia anda tanpa arahan atau laman web pihak ketiga.

Bukan itu sahaja, tetapi kompas ini membolehkan anda melihat maklumat mengenai biome, seperti iklim, kelembapan, blok teratas, dll. Jika anda menggunakan mana -mana mod yang menambah bioma unik baru, kompas ini juga akan menyokong mereka. Mod mudah seperti itu, dan pelaksanaan yang luar biasa yang harus wujud dalam permainan vanila.

31. Memasak untuk blockheads

Memasak untuk mod blockheads

Memasak di Minecraft vanila pada dasarnya tidak wujud. Terdapat beberapa resipi makanan yang dapat dicapai oleh pemain, tetapi biasanya mereka mengambil banyak masa dan dalam beberapa kes, sumber yang mahal. Jadi, pemain lebih kerap daripada tidak hanya memasak daging lembu mentah atau porkchops dalam permainan awal dan membeli wortel emas dari penduduk kampung dalam permainan lewat. Nah, mod ini mendorong anda untuk memasak dan bereksperimen dengan barang makanan.

Memasak untuk Mod Blockheads menambah sekumpulan makanan dan blok yang berkaitan dengan memasak ke Minecraft, seperti peti sejuk, ketuhar, tenggelam, papan pemotong, kuali, rak alat, dll. Mod ini juga menerima item tersuai dari mod lain, seperti Mod Harvestcraft Pam. Dengan buku resipi, anda akan sentiasa mengetahui resipi apa yang boleh anda masak pada masa ini dengan sumber yang anda ada. Terdapat lebih banyak maklumat mengenai mod ini, jadi jika anda berminat, anda boleh menyemak halaman muat turun yang dipautkan di bawah. Mod ini memerlukan mod balm, seperti beberapa yang disebutkan di atas dalam artikel.

32. Torchmaster

Mod Torchmaster di Minecraft

Sekiranya anda bukan pemain yang difokuskan oleh PVE dan jika ia meletup lebih daripada menggembirakan anda, mod Torchmaster mungkin menjadi yang pertama yang perlu anda pasangkan. Ini mod dengan idea yang sangat mudah. Tiada pemijahan massa. Ya, tidak ada lagi perusuh menakutkan. Mod ini menambah obor mega gergasi yang dapat menghilangkan pemijahan massa yang bermusuhan di radius tertentu.

Bukan hanya itu tetapi ada beberapa blok lagi dalam mod ini yang menghentikan pemijahan pasif dan membantu anda menyalakan kawasan dengan mudah. Obor mega hanya melumpuhkan pemijahan massa yang bermusuhan semulajadi, jadi spawners vanila dan modded masih berfungsi. Menyediakan Monster Spawner Farms dibuat lebih mudah terima kasih kepada mod hebat ini. Juga, anda boleh mula membina binaan yang menyeramkan, tanpa rasa takut terhadap penekuk meniupnya.

33. Kompresium

Mod kompressium

Mod kompressium adalah mod menarik yang mengambil cabaran menyelesaikan masalah inventori dengan cara yang unik. Ia menambah blok termampat. Cara terbaik yang dapat kita jelaskan adalah dengan contoh. Melihat imej di atas, jika anda menggunakan 9 blok batu permata dan letakkannya dalam grid kerajinan, mereka akan dimampatkan sekali dan memberi anda 1 batu permata yang dimampatkan. Kemudian anda boleh menggunakan 9 daripada blok batu permata yang dimampatkan untuk mencipta batu permata yang dimampatkan x2.

Anda boleh pergi seperti ini agak banyak, hingga titik ketika satu blok batu batuan yang dimampatkan dapat memegang beribu -ribu blok batu permata. Ini adalah idea yang benar -benar bonkers, yang sebenarnya berfungsi dengan baik. Semakin anda memampatkan blok, semakin tebal sempadan hitam yang akan ada. Juga, jangan risau tentang blok termampat yang berfungsi seperti blok ketuat nether, kerana mereka tidak.

Mereka bekerja sama dengan blok bahan berharga, dalam erti kata bahawa anda boleh memecahkan blok termampat ke blok biasa. Mod ini tidak termasuk hanya batu permata, tetapi beberapa blok lain juga. Anda dapat melihat dengan tepat mana yang ada di halaman muat turun yang dipautkan di bawah.

34. Mod Fizik

Mod Fizik untuk Minecraft

Mod yang merosakkan ini melaksanakan fizik kehidupan sebenar kepada peraturan minecraft yang menghalang. Fizik literal kebanyakannya terpakai kepada cara kita memecahkan blok, dan ia lurus kelihatan pelik jika anda telah bermain permainan untuk masa yang lama. Sebagai contoh – apabila anda memecahkan blok kayu, anda tidak akan melihat blok kecil yang boleh anda ambil. Sebaliknya, anda akan melihat potongan kayu berbentuk yang berbeza yang tersebar di sekitar.

Muat turun Mod Fizik

Mod Hiasan & Bangunan di Minecraft

Sekarang, kami sampai ke kategori terakhir dalam senarai mod Minecraft terbaik kami dan mungkin yang paling popular. Walaupun terdapat pelbagai blok bangunan di Vanilla Minecraft, masyarakat masih mahukan lebih banyak. Bukan sekadar blok bangunan penuh, tetapi semua blok hiasan juga. Oleh itu, mari kita melompat ke mod hiasan dan bangunan yang paling banyak digunakan dan disayangi di Minecraft.

35. Terkelupas

Mod terkelupas

Sekiranya anda mencari mod bangunan muktamad, maka mod ini adalah penyelesaian yang sempurna. Chipped adalah salah satu mod bangunan dan hiasan Minecraft terbaik yang kini. Ia menyediakan pemain dengan Lebih dari 9,000 alternatif yang berbeza dari tekstur blok. Untuk mengakses semua tekstur yang modded, anda perlu membuat 7 stesen kerajinan unik atau jadual yang semuanya mempunyai tema tertentu.

Cukup letakkan blok vanila di dalamnya dan anda akan dibentangkan dengan banyak varian tekstur cantik. Blok yang anda boleh diubahsuai adalah pelbagai, dari pelbagai jenis batu, batu bata, prismarine, Blackstone sepanjang jalan ke papan kayu, basalt, batu pasir, dll. Mod ini juga boleh menjadi sedikit menggembirakan, tetapi ia pasti bernilai diperiksa jika anda seorang pembina.

Mod yang terkelupas memerlukan athena, lib yang bijak, dan connectedtexturesmod untuk dijalankan. Anda boleh mencari pautan muat turun untuk mereka di halaman muat turun yang dipautkan di bawah.

Muat turun Terkelupas

36. Pahat

Mod pahat dalam minecraft

Mod pahat sedikit lebih tua daripada mod lain dalam senarai ini, tetapi ia pasti menjadi inspirasi kepada blok bangunan yang lebih baru. Ia menambah pelbagai jenis bangunan dan blok hiasan ke minecraft. Cara anda mendedahkan tekstur unik itu melalui alat pahat. Resipi kerajinannya sangat mudah dan hanya dengan mengklik kanan dengannya, UI mod akan dibuka. Kemudian, anda boleh meletakkan blok di slot pahat (kiri atas) dan kemudian menjadikannya varian yang berbeza. Anda boleh bermain dengan mod ini di Minecraft 1.12.2.

37. Blok hiasan

Blok hiasan mod

Seperti namanya, mod ini adalah mengenai blok hiasan. Sekiranya anda membina di gaya zaman pertengahan yang popular, Kemudian anda akan menyukainya. Blok hiasan menambah blok hiasan seperti api api, blok rasuk kayu, brazier, candelier, kotoran berbatu, tempat duduk kayu, dan banyak lagi blok. Pastikan untuk menyemak halaman muat turun mod yang dihubungkan di bawah untuk mengetahui dengan tepat apa yang boleh anda harapkan dalam mod yang menakjubkan ini.

38. Blockcarpentry

Mod blockcarpentry dalam minecraft

Adakah anda pernah menginginkan papak konkrit di minecraft? Atau mungkin pintu berlian? Bagaimana dengan papak lumut? Nah, langit adalah had dengan mod blockcarpentry. Ia menambah bingkai dan blok ilusi yang mengambil penampilan dari mana-mana blok yang anda klik kanan dengan. Pada dasarnya bermaksud anda boleh mempunyai hampir mana -mana vanila dan banyak blok modded dalam apa jua bentuk yang anda mahukan.

Selain barangan vanila biasa, seperti tangga, papak, pintu, pagar, dinding, dll., Mod ini menambah papak menegak, lereng, dan rak menegak. Selain itu, anda mempunyai keupayaan untuk menukar tahap cahaya blok, menambah lapisan ke blok tersebut, dan juga pewarna sebahagian daripada mereka (lihat warna pewarna minecraft melalui artikel yang dipautkan). Mod memperkenalkan beberapa alat yang berbeza yang akan membantu anda lebih mudah memanipulasi bingkai dan blok ilusi, memberikan anda lebih banyak kebebasan dan pilihan kreatif.

39. Mod Macaw

Macaw

Entri ini dalam senarai mod Minecraft terbaik kami bukan satu mod, tetapi sekumpulan mereka. Mod ini semuanya telah dicipta oleh pemaju yang sama dan mereka menambah pelbagai jenis bangunan dan blok hiasan ke minecraft.

Dari perabot macaw, pintu macaw, trapdoors macaw ke bumbung macaw, tingkap macaw, lampu macaw dan lampu dan banyak lagi. Dengan pelbagai jenis blok hiasan yang menakjubkan, semua orang akan menemui apa yang mereka cari.

40. Ranting

Mod ranting di minecraft

Mod Twigs pada dasarnya adalah mod bangunan semua-dalam-satu. Ia menambah banyak blok bangunan, berwarna-warni dan bersemangat, dan juga lebih gelap dan nada bumi, ke permainan. Selain itu, beberapa blok vanila dengan tekstur yang lebih lama telah diperbaiki dalam mod ini.

Mod ranting memperkenalkan beberapa barang dan bahan juga. Matlamat mod ini adalah untuk membawa kehidupan ke blok vanila yang dilupakan dan tidak sering digunakan dan menyediakan pemain dengan blok bangunan baru yang indah.

Cara memuat turun dan memasang mod dalam minecraft

Mod Minecraft adalah tambahan atau perubahan peringkat permainan ke pengalaman permainan minecraft yang ada. Ini adalah berasaskan komuniti dan percuma, dicipta dengan mengedit kod sumber yang mudah didapati dari versi Java permainan. Anda akan menemui beribu -ribu mod minecraft dalam talian dengan kemas kini yang berdedikasi walaupun selepas bertahun -tahun pembebasan. Bagi memasangnya, anda perlu membuat folder yang dipanggil ‘Mod‘Di direktori minecraft anda dan letakkan mod yang dimuat turun di dalamnya.

Banyak mod juga akan Memerlukan anda untuk menyediakan Minecraft Forge bagi mereka berfungsi dengan baik. Beruntung untuk anda, kami telah menyusun panduan yang mendalam mengenai cara memuat turun dan memasang Forge untuk menggunakan mod Minecraft. Jadi, mod mana yang menjadi kegemaran anda dari senarai kami? Beritahu kami dalam komen di bawah!

Soalan yang sering ditanya

Adakah mod minecraft selamat?

Kebanyakannya ya. Malangnya, jika anda memuat turun mod dari sumber yang tidak diketahui atau tidak disahkan, maka anda mungkin menghadapi masalah. Oleh itu, selalu pastikan untuk mengetahui dari mana anda mendapatkan mod dari.

Top 50 Mod Minecraft Terbaik Pernah Dibuat: Senarai Terbaik

Oleh Nelson Chitty Pos ini mungkin mengandungi pautan sekutu. Sekiranya anda membeli sesuatu, kami mungkin mendapat komisen kecil tanpa kos tambahan untuk anda. (Ketahui lebih lanjut).

Minecolonies Modded Minecraft Preview

Dibuat oleh pemaju Sweden Markus “Notch” Persson, Minecraft Epic Sandbox telah menjadi ruji tabiat permainan moden sejak dibebaskan pada tahun 2011.

Satu dekad kemudian dan orang terus meneroka di Minecraft.

Sudah tentu, komuniti Minecraft yang sihat dalam talian dan di YouTube telah membantu mengekalkan permainan yang relevan. Tetapi walaupun itu tidak akan berkembang tanpa mod yang menambah jumlah yang sangat besar dan kandungan.

Malah sekarang, modders yang tidak terhitung terus membangunkan minecraft ke dalam permainan yang paling menarik dan paling menyeronokkan. Dan membentuknya sesuai dengan pilihan mereka.

Untuk membantu anda mengenali mod terbaik untuk tajuk hebat ini, saya telah menyusun senarai menyeluruh yang menduduki tempat kegemaran saya bahawa mana -mana pemain Minecraft harus mencuba sekurang -kurangnya sekali.

50. Apotheosis

Apotheosis Minecraft Mod

Minecraft memberi anda kuasa untuk membentuk semula dunia di sekeliling anda, tetapi sesetengah orang mahukan lebih banyak lagi ..

Kuasa dan Perubahan adalah nama permainan dengan Apotheosis, mod yang membaik pulih sistem pesona untuk mengembangkan had anda sebagai penyihir baru.

Ia menambah beberapa ramuan dan pesona baru yang akan memberi anda kelebihan dalam situasi melekit, dan memperkenalkan beberapa cabaran baru untuk memanfaatkannya dengan baik.

Mengharapkan sesuatu yang baru dalam hampir setiap aspek permainan.

Ia juga menambah mezbah laut untuk anda mengitar semula barang -barang terpesona.

49. Jambatan tali

Mod Permainan Minecraft Jambatan Minecraft

Sukar untuk dikelilingi oleh minecraft.

Bukan sahaja Steve jauh dari olahraga, tetapi kawasan pergunungan dan gua-gua yang mendekati dalam permainan ini kaya dengan keraguan untuk menyeberang dan kawasan yang berbahaya.

Masukkan mod jambatan tali. Ini menjadikan meneroka dunia lebih mudah dengan membiarkan anda mengarang barang seperti cangkuk yang mampu membina jambatan atau tangga untuk membantu anda mendapatkan tempat yang anda perlukan untuk pergi.

Hanya pastikan untuk membawa bahan yang cukup untuk keseluruhan ekspedisi anda, atau anda mungkin akan terkandas di tebing.

48. Peluang kiub

Mod Kiub Peluang di Minecraft

Kadang -kadang, itu adalah rawak dalam kehidupan yang menjadikan sesuatu yang menarik.

Dihasilkan secara prosedur, minecraft cukup rawak, tetapi bagaimana jika anda mahukan kejutan mempunyai sedikit kesan?

KUBUNGAN KUNCI ADALAH MOD YANG MENGURUS sekumpulan blok yang kelihatan dadu di seluruh dunia. Pecahkan mereka terbuka dan anda akan mendapat ganjaran rawak … atau sesuatu yang mengerikan mungkin berlaku. Dari seketika membina sebuah rumah besar di sekeliling anda untuk memanggil gerombolan zombi lapar, semuanya mungkin.

Dan jika anda terlalu malas untuk pergi meneroka, anda sentiasa boleh membuat blok di rumah dan meletakkannya di halaman belakang anda.

47. Quark

Tangkapan skrin mod quark minecraft

Pengalaman Vanilla Minecraft adalah usaha yang kaya dengan kandungan yang cukup, dengan beribu-ribu resipi untuk membuat, bos untuk membunuh dan sumber untuk mendapatkan.

Sangat mudah untuk melihat mengapa seseorang merasa seperti menambah baik pulih lengkap di atasnya akan terlalu banyak.

Pilihan yang ideal ialah Quark, mod modular yang bertujuan untuk sedikit meningkatkan pengalaman vanila.

Ia memberi tumpuan kepada peningkatan kecil dan lancar, seperti dapat membuat butang dan plat tekanan dari lebih banyak bahan. Atau kemungkinan untuk memampatkan beberapa sumber ke dalam bentuk blok seperti anda akan berlian atau bar perak.

46. Mod Gravestone

Mod batu nisan untuk minecraft

Harus berlari kembali ke tempat anda mati untuk mendapatkan barang -barang anda selalu tertekan. Bukan sahaja anda perlu mengingati lokasi bekas anda, tetapi tidak ada jaminan barang -barang sebenarnya akan berada di sana ketika anda sampai di sana.

Mod batu nisan bertujuan untuk meringankan kebimbangan anda dengan menjatuhkan batu nisan di mana sahaja seseorang mati, menanda nama dan semua.

Memecahkannya dan anda akan menemui setiap item yang mereka pegang ketika mereka bertemu dengan mereka yang tidak lama lagi.

Ia mesti mempunyai pelayan multiplayer bertempur.

45. Bakat anjing

Doggy Talents Minecraft Mod Gameplay

Sungguh mengagumkan apabila mereka menambah anjing-taming ke permainan, memberi pemain peluang untuk mengurangkan bunyi pengasingan yang memekakkan telinga ketika menjelajahi dunia pemain tunggal mereka.

Tetapi masa telah berlalu dan pemain Minecraft moden mahukan lebih banyak daripada rakan anjing mereka. Bakat doggy tercalar yang gatal dengan menambahkan sistem meratakan baru untuk anjing dan membaikpulih pengalaman mengumpul anjing.

Anda akan bermain dengan anjing anda, mewarnai kolar mereka warna kegemaran anda, dan menonton mereka tumbuh menjadi budak lelaki yang terlatih dengan sempurna.

44. Kejuruteraan Immersive

Mod kejuruteraan immersive untuk minecraft

Jika anda salah satu daripada orang -orang yang lebih suka menghabiskan masa mereka menikmati kelembutan jentera daripada bermain dengan anak anjing, maka kejuruteraan immersive adalah mod untuk anda.

Dipandu oleh estetika retro-futuristik yang serupa dengan Bioshock, mod ini memperluaskan apa yang dapat dilalui oleh jurutera dengan bangunan di Minecraft.

Contoh kemungkinan baru adalah membina penggali untuk menarik bijih dari bumi untuk anda, atau penghancur batu untuk menghancurkan beberapa bahan.

Ia juga menambah kuasa dan elemen lain yang menjadikan teknologi berasa lebih realistik.

43. Laci penyimpanan

Laci Penyimpanan Mod Permainan Minecraft

Dada cukup baik untuk menyimpan lebihan bijih dan kepingan lama perisai. Tetapi lakukan alat sehari -hari dan sumber berharga anda benar -benar milik bertumpu di atas satu sama lain di dalam kotak kayu?

Laci penyimpanan menyelesaikan teka -teki ini dengan menambahkan banyak bekas dan perabot baru seperti, baik, laci.

Mereka dimaksudkan untuk lebih cepat daripada menyusun dada, dan juga menyelesaikan beberapa isu seperti dada yang memerlukan ruang di atas untuk berfungsi dengan betul.

Anda juga boleh memaparkan barang -barang yang sering anda gunakan di dinding anda terima kasih kepada penggantung khas, yang menjadikannya lebih mudah dan lebih bergaya.

42. Pokok dinamik

Mod Minecraft Pokok Dinamik

Pokok-pokok yang menentang logik telah menjadi ruji minecraft untuk masa yang lama. Kami menyayangi mereka!

Tetapi itu tidak bermakna kita tidak dapat memperbaikinya.

Pokok Dinamik Memperlihatkan Mekanik Permainan yang Menanam Pokok, menjadikan rakan-rakan kami yang berdaun berkembang secara beransur-ansur dan bukan hanya pergi dari anak pokok ke pokok dengan serta-merta setelah memohon bonemeal.

Mereka memerlukan matahari, tanah yang subur, dan masa.

Tweak ini bukan sahaja menjadikan pokok kelihatan lebih baik, tetapi menjadikan hutan minecraft jauh berbeza dan lebih realistik.

41. OpenBlocks

Mod OpenBlocks untuk Minecraft

OpenBlocks tidak mempunyai pernyataan misi tertentu – ia hanya menambah apa -apa blok dan alat yang difikirkan oleh pencipta mod akan berfungsi di Minecraft, dan mereka mempunyai rasa yang cukup baik.

Anda akan menemui penyelesaian pengangkutan seperti glider dan lif, barang berguna seperti beg tidur, dan jentera baru untuk botol XP.

Mod ini menambah banyak perkara rawak, agak sukar untuk dijelaskan, tetapi ambil kata -kata saya untuknya. Anda akan menyukai apa yang ditawarkan OpenBlocks.

40. Reliquary

Tangkapan Permainan Minecraft Reliquary

Sama seperti OpenBlocks, Reliquary menambah banyak barangan kecil dengan kesan yang besar.

Koleksi barang -barang dan blok ajaib yang luas ini akan menjadikan minecraft anda menjadi dunia cerita zaman pertengahan di mana wira dipalsukan oleh pengembaraan berbahaya dan diberi kuasa oleh peninggalan kuno.

Mereka terdiri daripada penambahbaikan QOL yang berguna seperti duit syiling Fortune, yang membantu anda dengan mudah mengumpul rampasan dan XP, ke khazanah mistik seperti chalice infernal … yang bukan sahaja membawa lava tetapi membolehkan anda berjalan melalui magma tanpa cedera Selagi anda memegangnya dalam inventori anda.

39. Sukar seperti kuku

Mod Permainan Minecraft yang sukar

Mod utama pemain utama Minecraft dipanggil “mod survival”, tetapi selain menjaga diri anda diberi makan dan tidak jatuh ke dalam jurang dan patah kaki anda, tidak banyak yang perlu dibimbangkan.

Untuk pengalaman kelangsungan hidup yang lebih mendalam, sukar kerana kuku terus mengembangkan mekanik ini untuk memasukkan kehausan, pengurusan suhu badan, dan banyak lagi.

Ia juga menambah semua yang anda perlukan untuk memastikan ini di cek, seperti api api untuk menjaga diri anda hangat pada waktu malam. Dan bahkan kantin untuk membawa air yang disucikan dan terus terhidrasi.

38. Dungeons Doomlike

Mod Dungeons seperti Doomlike di Minecraft

Bagi saya, mod survival terbaik dimainkan meneroka. Pergi dari gunung ke gunung, hutan ke hutan, mencari runtuhan, sumber, dan akhirnya, tempat yang indah yang sesuai untuk membina rumah persaraan minecraft saya.

Dungeons seperti Doomlike menjadikan keseluruhan pengalaman sedikit lebih menarik dengan menyebarkan penjara bawah tanah di seluruh dunia, yang direka untuk menyerupai tahap dari permainan FPS 2D yang lama seperti The Original Doom.

Dari istana yang dingin ke peti besi neraka besar, anda tidak pernah tahu apa istana kejahatan yang akan anda jalani selepas sudut seterusnya.

37. Roguelike Dungeons

Roguelike Dungeons Mod Game Minecraft

Dalam urat yang sangat serupa dengan entri sebelumnya terdapat Dunguon Roguelike, yang sama tetapi tanpa estetika RPG lama.

Anda akan mendapati struktur ini tersembunyi di seluruh dunia, dan susun atur yang dihasilkan oleh raksasa mereka akan memberikan cabaran baru untuk diatasi setiap kali.

Mereka sering dipenuhi dengan rampasan.

Oleh itu, anda ingin terus menunggang larian ini untuk memperoleh peralatan dan sumber yang terbaik untuk perjalanan anda.

36. Perkembangan kecil

Kemajuan kecil Minecraft Mod Screenshot

Walaupun permainan asas penuh dengan aktiviti endgame untuk diteruskan sebaik sahaja anda telah melombong bahagian yang saksama anda, menghiasi diri anda di berlian gear, dan mempesonakan neraka dari segala-galanya, permainan pertengahan yang mengerikan dalam usaha anda untuk membunuh naga ender boleh mendapatkan Cukup membosankan.

Kemajuan kecil menangani isu ini dengan menambahkan banyak blok dan item untuk memainkan peranan ini dari pengalaman pemain tunggal ini.

Ia menyediakan pilihan automasi peringkat rendah seperti penjana batu permata, kristal pertumbuhan untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, dan sedikit lagi.

Mod ini menjadikan pendakian ke puncak lebih menarik.

Dan membuatkan anda menantikan perkara seterusnya yang akan anda buka kunci.

35. WorldEdit

WorldEdit Minecraft Mod

Yang penting bagi sesiapa yang cuba membina kawasan bandar yang luas, dan lain -lain untuk pelayan berbilang pemain, adalah WorldEdit.

Ini adalah editor peta dalam permainan yang membolehkan anda kawasan landskap, struktur salin, dan secara umumnya menyelaraskan projek bangunan besar.

Ia juga membolehkan orang berkongsi pek skema mereka sendiri dalam talian. Oleh itu, anda akan dapat memuat turun ciptaan orang lain dan melaburkannya ke minecraft anda sendiri.

Ia mesti mempunyai sesiapa yang serius mengenai merancang dunia.

34. Dunia mistik

Tangkapan skrin mod minecraft mistik

Minecraft penuh dengan makhluk mistik dan sihir.

Tetapi bagi sesetengah pemain, ia tidak mencukupi.

Dunia mistik menambah banyak haiwan dan makhluk lain untuk menggembirakan hidupan liar Minecraft anda.

Dari burung hantu sederhana hingga “pucuk”, yang pada dasarnya pikmin, masing -masing mempunyai tingkah laku dan titisan yang unik.

Mod ini juga termasuk beberapa mineral tambahan dan makanan yang anda dapat dari membunuh makhluk baru, dan beberapa resipi untuk meletakkan titisan untuk digunakan dengan baik.

33. Astral Sorcery

Mod sihir astral dalam minecraft

Sekiranya mempunyai makhluk mistik, anda lebih suka menjadi orang yang mempunyai kebolehan ajaib, saya akan mengesyorkan mencuba sihir astral.

Ini adalah mod yang akan membolehkan anda memanfaatkan kuasa bintang dan buruj untuk membuang sihir yang hebat.

Segala-galanya dalam mod ini sangat terperinci.

Ia termasuk sistem penggilap permata yang kompleks untuk digunakan dalam kerajinan, barang-barang yang akan membantu anda mencari gua di bawah tanah dan bahkan mantra untuk mewujudkan kawasan gelap di mana raksasa dapat bertelur.

Cari kuil dari tamadun kuno dan pelajari rahsia sihir mereka ketika anda melalui setiap bab perjalanan pembangunan diri ajaib anda.

32. Struktur tambahan

Struktur Tambahan Mod Permainan Minecraft

Saya suka mod yang menambah kerumitan kepada generasi dunia permainan. Ia menjadikan meneroka dan mengumpulkan sumber daya pengalaman yang lebih menarik dan bermanfaat.

Struktur tambahan memperkenalkan lebih daripada 150 struktur baru Kedua -duanya besar dan kecil yang anda akan dapat tersebar di seluruh dunia.

Ia juga akan menambah beberapa barangan hingga akhir!

Dari orang salji di pergunungan ke tapak perkhemahan yang ditinggalkan, anda pasti akan bertemu dengan banyak penemuan menarik pada ekspedisi seterusnya anda.

Plus ia mudah ditubuhkan dan serasi dengan kebanyakan mod generasi biome.

31. Batu jalan

Waystones Minecraft Gameplay

Satu lagi mod hebat yang akan menambah struktur yang menarik untuk dicari di perjalanan anda adalah batu jalan.

Ini akan memperkenalkan struktur monolitik yang besar ke dunia anda untuk berfungsi sebagai stesen perjalanan pantas setelah diaktifkan.

Anda juga akan dapat membina batu jalan ini di mana sahaja anda memerlukannya, dan ada barang -barang seperti tatal warp yang akan menelefon anda kembali ke mana -mana batu dari mana -mana sahaja.

Bukan sahaja ini menyelaraskan pengangkutan antara pangkalan dan sebagainya untuk pemain tunggal, tetapi ia adalah alat yang baik untuk mempunyai pelayan berbilang pemain yang besar.

30. Druidcraft

Mod druidcraft untuk minecraft

Minecraft selalu memanfaatkan sumber alam semulajadi untuk faedah anda.

Tetapi bagaimana dengan menggunakan kuasa alam untuk sihir?

Druidcraft adalah mod yang menyerupai anda ke keajaiban alam di sekeliling anda dan mengajar anda cara memanipulasinya.

Ukiran Totems, Runes Menulis, dan Melakukan Ritual Alam Kompleks Hanya beberapa Mekanik Mantra.

Ia juga menambah beberapa senjata dan perisai, haiwan baru seperti rama -rama bulan, dan lebih banyak lagi untuk mengembangkan lagi aspek ajaib kehidupan di Minecraft.

29. Pelancar Hook Advanced

Mod Pelancar Minecraft Lanjutan Cover Hook

Terdapat banyak perkara yang dilakukan oleh Steve.

Dia menembak anak panah seperti seorang Olympian, adalah seorang penipu yang mahir, mengamalkan sihir, dan mempunyai dua ibu jari hijau. Satu perkara yang dia tidak lakukan dengan cekap adalah bergerak.

Khususnya, menggerakkan sesuatu yang lebih tinggi daripada blok sepenuhnya keluar dari soalan. Oleh itu, anda terpaksa memusnahkan landskap untuk memanjat apa sahaja.

Nasib baik mod pelancar cangkuk maju boleh meminjamkan tangan anda … atau sebaliknya, cangkuk.

Malah, ia menambah beberapa cangkuk dan peluncur yang berbeza untuk dipasangkan sesuai dengan keperluan menembak cangkuk anda. Bukan sahaja anda boleh menggunakannya untuk mendaki seperti anda Batman, tetapi juga untuk menarik barang, perusuh, dan pemain lain ke arah anda.

28. Penyimpanan halus

Tangkapan skrin mod minecraft penyimpanan

Sama ada anda bermain sendiri atau menjalankan pelayan berbilang pemain, anda pasti mendapat manfaat dari cara untuk menguruskan stok sumber besar anda dengan cekap.

Penyimpanan halus menawarkan anda sistem penyimpanan massa berasaskan rangkaian, yang bermaksud anda akan dapat mengakses semua sumber anda dari mana-mana nod yang disambungkan ke rangkaian. Anda mesti membinanya terlebih dahulu.

Ia juga menambah mekanik pembuatan auto dan kemudahan lain yang boleh bertambah baik secara besar -besaran Kualiti hidup anda ketika menguruskan sumber anda.

27. Penyusun inventori

Mod penyusun inventori untuk minecraft

Walaupun anda tidak menyimpan sumber seperti prepper, semua orang boleh mendapat manfaat daripada pengurusan inventori yang lebih baik.

Pengiraan inventori hanya menambah beberapa tweak ke navigasi inventori, beberapa fungsi penyortiran, dan antara muka yang lebih baik secara umum.

Anda mungkin merasakan ia agak tidak perlu untuk pergi ke tahap sedemikian untuk inventori anda. Tetapi kebanyakan pelombong tegar di luar sana akan memberitahu anda ini adalah suatu keharusan.

26. Bibliocraft

Mod bibliocraft dalam minecraft

Pilihan perabot vanila Minecraft mungkin kelihatan kurang dengan beberapa piawaian, jadi pemodenan telah bekerja pada penambahan mereka sendiri dari hari ke hari.

Walaupun pada asalnya difokuskan semata -mata pada rak buku, bibliocraft telah berkembang dengan ketara, menambah paparan seperti kes senjata, rak perisai, dan rak ramuan yang mudah dan mudah di mata.

Pencipta Nuchaz kini berusaha keras melepaskan kemas kini untuk MC 1.14, jadi jika anda menjalankan versi itu, anda mungkin ingin mengawasi yang satu ini.

25. Energistik Gunaan 2

Mod Minecraft 2 Minecraft Gunaan

Sekiranya anda salah satu daripada anak-anak yang mendapat lurus A pada apa-apa yang berkaitan dengan sains, Energistics Applied 2 mempunyai banyak kedai untuk anda.

Ini adalah mod mengenai tenaga dan perkara, yang memperkenalkan beberapa alat automasi yang mantap, mekanisme pengedaran yang berguna, dan blok dan barangan lain yang bergantung pada memanipulasi transformasi tenaga untuk berfungsi.

Sebilangan orang suka sihir dalam minecraft mereka. Tetapi sains adalah di mana ia benar -benar di.

24. Akuakultur 2

Akuakultur 2 mod minecraft

Memancing dalam permainan seperti Harvest Moon dan Stardew Valley selalu menjadi salah satu aktiviti kegemaran saya.

Jadi saya jelas semua untuk mod yang menaikkan pengalaman memancing minecraft.

Aquaculture 2 tidak hanya dengan menambah lebih daripada 30 spesies ikan baru yang bertelur bergantung kepada biome, dan beberapa batang baru dengan ciri -ciri baru seperti melengkapkan cangkuk dan umpan.

Terus memancing dan anda mungkin menghubungkan sesuatu yang lebih daripada makhluk laut yang enak.

Bounty Neptune terletak di bahagian bawah laut, menunggu untuk ditemui bersama dengan senjata dan perisai.

23. Utiliti tambahan

Permainan Mod Minecraft Tambahan Utiliti

Sebaik sahaja anda sudah biasa dengan selok -belok Vanilla Minecraft, anda mungkin mahu menambah sedikit kedalaman tambahan kepada mekanik permainan. Ia menjadikan perkara menarik!

Utiliti tambahan hanya itu: Membuka pintu ke jentera seperti pam air, paip kompleks, dan banyak kemungkinan automasi baru.

Mod ini menambah banyak perkara.

Yang membuat sukar untuk mendidih semuanya ke penerangan ringkas. Tetapi saya pasti anda akan menikmati setiap minit anda mencurahkan untuk mengenali utiliti tambahan, hanya berikannya pusaran dan lihat apa yang anda fikirkan!

22. Swing melalui rumput

Ayunan melalui mod minecraft rumput

Mempunyai rumput yang pernah datang antara senjata anda dan mendarat pukulan penting terhadap musuh?

Memandangkan ia adalah satu blok seperti yang lain, rumput tinggi akan terkena sebelum pecah, melindungi sesiapa yang berada di sisi lain dan menjadikannya mustahil untuk bertarung dengan adil di kawasan berat.

Bagi sesiapa yang menjalankan pelayan multiplayer yang memberi tumpuan kepada pertempuran, ayunan melalui rumput adalah mod penting yang membolehkan anda … dengan baik, ayunan melalui rumput tanpa memukulnya.

21. Appleskin

Mod epal untuk minecraft

Menjaga diri anda diberi makan dan mengelakkan kerosakan adalah dua aspek utama kelangsungan hidup di Minecraft, mungkin satu -satunya, jadi itu adalah untuk kepentingan terbaik anda untuk maklumat terperinci mengenai mereka yang anda boleh.

Appleskin membantu anda menambah isyarat visual untuk sistem tersembunyi yang mengawal kelaparan dalam permainan, seperti tepu.

Ia juga menambah maklumat pemakanan kepada setiap item makanan.

Yang boleh anda periksa di tooltip semasa menjalankan tetikus anda ke atasnya di inventori anda. Kemas!

20. Mekanisme

Tangkapan Mod Permainan Mekanism Minecraft

Apa yang menentukan perkembangan masyarakat sering menjadi kecanggihan teknologi mereka. Dan Mekanisme adalah mod komuniti minecraft anda perlu tinggal di barisan hadapan.

Setelah dipasang, banyak mesin kompleks kini akan menjadi kemungkinan.

Mahu terbang di jetpack? Mendapatnya.

Tidak mahu lombong lagi? Biarkan pelombong digital automatik melakukannya.

Ia juga memperkenalkan pengikut robot yang dipanggil Robit!

Ia benar -benar merupakan pengalaman yang tinggi berbanding dengan Minecraft Vanila Primitif, dan anda akan mempunyai masa yang sukar untuk kembali.

19. Botania

Mod Botania di Minecraft

Mod yang berkaitan dengan sihir adalah sedozen dalam komuniti modding minecraft.

Tetapi sedikit yang mencapai tahap populariti sebagai Botania, mod sihir yang memaparkan “Magic Natural” sebagai konsep utamanya.

Ia mempunyai visual yang menyenangkan dan kesan yang sangat minimalis yang membuat permainan tidak tersentak. Walaupun semasa ritual yang paling kompleks.

Semua maklumat yang anda perlukan untuk mula menaikkan bunga ajaib dan membuat peranti berkuasa alam semula jadi didapati dalam permainan di Lexica Botanica, kesusasteraan teman mod yang boleh anda berunding pada bila-bila masa.

18. Animania

Skrin Mod Minecraft Minecraft

Banyak mod yang ditawarkan untuk memperkayakan biodiversiti permainan anda, tetapi hanya sedikit yang mempunyai prestij dan sokongan komuniti Animania, yang menggantikan dan meningkatkan semua haiwan pasif di minecraft.

Bukan sahaja mod menambah pelbagai jenis baka tambahan untuk spesies yang ada, tetapi banyak haiwan baru sama sekali.

Haiwan AI juga tweak sehingga mereka akan bertelur di pelbagai lokasi dan bertindak secara berbeza.

Antara ciri-ciri kegemaran saya dalam permainan ini adalah banyak baka domba bertanduk-yang kelihatan buruk-keldai-dan kemungkinan memilih sama ada untuk menanam lembu Angus untuk daging mereka, atau holstein stereotaip yang baik untuk susu mereka.

17. Buka Penjana Terrain

Buka Mod Permainan Minecraft Generator Terrain

Generator Dunia Vanila mempunyai begitu banyak pembolehubah dan kemungkinan hasilnya.

Tidak mustahil untuk kehabisan dunia baru untuk diterokai.

Yang mengatakan, kadang -kadang kita mencari perubahan besar yang akan menjamin pengalaman baru, dan tweaking penjana dunia sering kali pergi.

Penjana Terrain Terbuka adalah mod yang disesuaikan sepenuhnya yang membolehkan anda merancang dunia dengan parameter yang agak spesifik. Apa -apa sahaja dari dunia gua ke pulau -pulau terapung adalah mungkin, semuanya dengan cabaran baru untuk mengatasi dan kemungkinan kreatif baru.

Walaupun anda bukan jenis untuk menghabiskan beberapa jam merancang dunia mereka dengan terperinci, anda boleh memuat turun pra-buatan dunia oleh pengguna lain.

Malah ada yang dimuat naik oleh devs sendiri!

16. Thaumcraft

Permainan thaumcraft minecraft mod

Sekiranya anda fikir kami kehabisan mod ajaib, anda meremehkan keinginan manusia untuk melepaskan kewujudan mereka yang membosankan, secara fizikal.

Thaumcraft memperkenalkan konsep thaumaturgy, yang membolehkan anda bekerja “mukjizat” … atau dengan kata lain, lakukan sihir.

Hanya membuat tongkat tongkat dan anda akan berada dalam perjalanan yang baik untuk menemui rahsia Essentia, tenaga primordial yang terdapat dalam semua objek, dan menggunakannya untuk membentuk semula dunia di sekeliling anda.

15. Decocraft

Mod permainan decocraft minecraft

Ketika datang ke mod perumahan pemain dalam permainan dunia terbuka lain seperti Fallout 4 atau Skyrim, sejumlah besar hiasan dan kekacauan yang tidak bermakna adalah apa yang membuatkan ruang terasa seperti rumah.

Dengan Decocraft, anda kini boleh membawa tahap terperinci yang sama ke pembinaan Minecraft anda, menjadikan rumah anda lebih baik dan struktur anda lebih cerah secara keseluruhan.

Ia mendapat lebih dari 3,000 hiasan baru yang baru dari perisai hiasan berkilat memaparkan untuk makan perkakas dan segala-galanya di antara. Perhatikan dan lihat apa yang anda fikirkan.

14. Inilah yang anda lihat (Hwyla)

Inilah yang anda cari di ModeCraft Mod

Beberapa mod yang paling penting untuk mana-mana pelombong yang menghormati diri juga merupakan antara yang paling mudah.

Hwyla adalah garpu klasik Apa yang saya lihat (atau Waila), peningkatan UI yang menambah petua alat yang bijak di bahagian atas skrin dengan maklumat tambahan mengenai mana -mana blok yang anda lihat.

Dengan cara ini, anda tidak perlu bekerja dalam kegelapan setiap kali anda menghadapi blok yang luar biasa.

13. Bundle biome

Biome Bundle Minecraft Mod Gameplay

Ingat Penjana Terrain Terbuka?

Well Biome Bundle tidak lebih dari sekadar Pek Dunia untuk mod itu, menambah sekumpulan bioma dan struktur tersuai yang akan dilahirkan sebagai dunia dihasilkan.

Ini adalah salah satu mod yang berkaitan dengan biome yang paling banyak digunakan, sambil menambah lebih daripada 400 bioma dan struktur asal untuk sistem untuk menjana.

Ini termasuk penjara bawah tanah baru dan runtuhan pemain untuk meneroka (dan rampasan).

Dari Kawasan Red Canyon ke Laut Biru Caribbean, Bundle Bundle akan menambah banyak variasi ke landskap yang akan anda jalani sambil meneroka dunia Minecraft.

12. Melintasi

Mod Traverse dalam Minecraft

Satu lagi pilihan hebat untuk generasi biome melintasi, mod yang memberi tumpuan kepada menambahkan landskap yang menyeronokkan untuk diterokai.

Ia memperkenalkan 17 sepenuhnya baru dan bioma yang pelbagai dari hutan lembap ke tanah tinggi yang gersang, atau sesuatu yang sedikit kurang bermusuhan seperti hutan bersalji.

Sebab saya nilai melintasi sedikit lebih daripada Biome Bundle adalah bahawa pemaju Prospectordev terus mengusahakannya secara berterusan untuk memastikan ia berfungsi sebagai Minecraft bergerak ke hadapan dan mengeluarkan kemas kini baru.

11. Hanya item yang cukup

Cukup item Minecraft Mod

Sekiranya apa yang anda cari adalah menggilap pengalaman vanila dengan lancarnya, maka penambahbaikan UI seperti barang yang cukup adalah mutlak mesti.

Ia meningkatkan pengurusan inventori, dan yang lebih penting, menyediakan cara yang lebih mudah untuk melihat resipi kerajinan anda yang minimalis namun mudah digunakan.

Semua ini sambil mengekalkan prestasi yang sangat stabil.

Ia juga sangat berguna bagi mereka yang menjalankan beberapa mod yang menambah item dan resipi baru ke dalam permainan, kerana ia memudahkan untuk menjejaki semua yang anda boleh buat.

10. Biomes O’Plenty

Biomes O'Plenty Minecraft Mod

Biomes O ‘Plenty adalah mod generasi biome yang paling popular di minecraft. Dan itu sudah lama.

Mod yang indah ini menambah jenis dunia “biomes o’plenty” semasa fasa generasi dunia.

Sekiranya dipilih, dunia baru anda akan merangkumi beberapa bioma baru di Overworld dan Nether.

Ia mungkin bukan konsep baru, tetapi bilangan bunga adat, pokok, dan tumbuh -tumbuhan lain untuk mengisi biomes ini menetapkan mod ini, dan kelihatan sangat indah jika dipasang bersama dengan pek tekstur yang disyorkan.

9. Tinkers membina

Tinkers Membina Mod Permainan Minecraft

Salah satu mod alat yang paling kompleks dan berlapis untuk Minecraft harus membina Tinker, yang tidak hanya menambah sekumpulan alat yang boleh disesuaikan berguna, tetapi cara untuk Membuatnya dari awal.

Terdapat pembina bahagian untuk membuat modul yang boleh anda gabungkan ke dalam alat menggunakan stesen alat, dan lereng untuk menghasilkan bahagian dari pelbagai bahan.

Apa yang begitu baik mengenai mod seperti Tinkers Construct adalah bahawa cabaran yang terlibat dalam mendapatkan alat cukup untuk tetap adil dan merasa organik.

8. Musim yang tenang

Mod musim yang tenang di Minecraft

Apa -apa sahaja yang membuat anda merasakan peredaran masa benar -benar ditambah kepada rendaman.

Dan mewakili musim yang berubah-ubah adalah sesuatu yang modders telah menambah permainan dunia terbuka untuk seketika.

Musim yang tenang ini hanya untuk Minecraft, menukar warna rumput dan dedaunan sepanjang tahun dalam permainan.

Suhu akan beralih sewajarnya, jadi bersiaplah untuk mencari salji di banyak tempat baru apabila musim sejuk datang.

7. Mod pahat

Permainan Mod Mod Minecraft Chisel

Sekiranya anda ingin memusnahkan ciptaan pemain tunggal anda atau memberi penghuni pelayan multiplayer anda, lebih banyak kebebasan untuk menyesuaikan pembinaannya, mod pahat mungkin bernilai.

Ia menambah pelbagai blok hiasan “pahat” hiasan, yang merupakan pelbagai versi blok bangunan estetika yang sudah ada di vanila.

Ini menyumbang untuk mengekalkan rupa “minecraft” yang jelas dan bukannya mengubahnya secara asas seperti beberapa pek tekstur yang dilakukan.

6. Minimap Xaero

Mod Permainan Minimap Minimap Xaero

Sebilangan daripada kita hanya memerlukan sedikit kesedaran lokasi tambahan yang disediakan oleh peta mini, jadi Minimap Xaero telah menjadi sedikit ruji di kalangan pelombong.

Terutama di pelayan berbilang pemain.

Apa yang membezakannya daripada peta mini yang lain adalah keupayaan untuk meletakkan titik jalan dan melihat di mana pemain dan entiti lain berada di persekitaran terdekat anda, seperti yang anda lakukan dalam penembak seperti Call of Duty.

5. Koloni saya

Mod koloni lombong untuk minecraft

Salah satu mod yang berkaitan dengan bandar yang paling bercita-cita tinggi untuk Minecraft adalah koloni lombong, yang tidak hanya memperkayakan seni bina bandar permainan, tetapi boleh menjadikan permainan anda menjadi sedikit simulator bangunan bandar seperti Port Royal atau bahkan Simcity.

Ia termasuk banyak kerajinan, struktur baru untuk ditempatkan di bandar -bandar, dan barang -barang lain yang dapat anda jalankan untuk membimbing koloni anda ke arah kemakmuran.

Sebagai warganegara koloni, anda akan dapat bertemu dengan sekumpulan NPC yang mengisi penempatan ini.

Bakers, pelombong, dan pengirim hanya beberapa profesion mereka, yang mereka praktikkan secara terperinci setiap hari.

4. Hutan Twilight

Mod Minecraft Twilight Forest

Kami telah meliputi banyak mod ajaib setakat ini.

Tetapi ada satu yang menonjol sebagai pengembangan yang sangat lengkap dan kohesif untuk Vanilla Minecraft.

Hutan senja membuka pintu ke hutan sihir mistik, penuh dengan penjara bawah tanah untuk menakluk dan pertempuran bos untuk mengatasi.

Hanya membina sebuah sumur yang dikelilingi oleh bunga, jatuhkan berlian dan anda berada di!

Semasa anda bermain melalui mod ini, anda akan dapat mengagumi banyak perusuh baru seperti minotaur mitos dan kawanan nyamuk yang menakutkan, bersama -sama dengan bos yang menakutkan seperti Lich dan Hydra.

Mengalahkan mereka dan anda akan diberi ganjaran dengan banyak rampasan unik.

3. Harvestcraft Pam

Pam's Harvestcraft Minecraft Mod Screenshot

Satu lagi pengembangan yang luar biasa untuk permainan asas ialah Pam’s Harvestcraft, yang memberikan hidup dari tanah rayuan yang diperbaharui dengan tweaking cara makan dan pemulihan bekerja bersama.

Untuk kekal sihat dan diberi makan, anda perlu makan semua jenis makanan yang berbeza -beza.

Dan Pam’s Harvestcraft menyediakan dalam bentuk 80 tanaman baru, 50 buah buah-buahan & pokok yang baru, dan banyak ikan baru.

Anda juga boleh menyimpan lebah untuk madu mereka!

Mod itu menambah beberapa resipi memasak baru juga, dan anda juga boleh membuat resipi vegan dengan tauhu jika anda begitu cenderung.

Ia benar -benar besar, sememangnya memberikan ini.

2. Optifine

Mod Optifine dalam Minecraft

Walaupun sesetengah daripada kita cukup gembira dengan pemanggang komputer riba yang menjalankan Minecraft, yang lain lebih suka mempunyai pilihan untuk meletakkan pelantar permainan pro mereka untuk berfungsi seperti yang mereka maksudkan.

Malah di syurga yang menyekat ini.

Optifine adalah mod pertama yang cukup berani untuk memulakan modding permainan mereka harus dipasang.

Ia bukan sahaja meningkatkan minecraft secara visual tetapi meningkatkan prestasi dan kestabilan juga.

Ia menyokong tekstur HD, shaders, dan lampu dinamik antara lain. Ia benar -benar ideal jika anda mencari kemas kini grafik yang semata -mata tetapi ingin mengekalkan estetika minecraft teras utuh.

1. Journeymap

Mod Minecraft Journeymap

Menavigasi landskap Minecraft yang dihasilkan secara prosedur yang luas dapat mengelirukan semakin banyak anda melepaskan diri dari kedudukan permulaan anda.

Walaupun anda mempunyai kemahiran navigasi tiga dimensi yang luar biasa.

Journeymap adalah mudah tetapi mod penting yang menjaga pemetaan masa nyata untuk anda, baik dalam permainan dan di tetingkap penyemak imbas.

Ia merangkumi kedua-dua peta mini dan fungsi skrin penuh, dan sangat mudah untuk disediakan untuk kegunaan peribadi atau pada skala seluruh pelayan.

Ia mungkin tidak mencolok atau kandungan berat.

Tetapi ia menjadi bahagian penting dalam pembangunan mod minecraft untuk seketika, dan ia pasti salah satu daripada tambahan yang dijana pengguna terbaik yang tersedia untuk permainan setakat ini.

Nelson Chitty

Nelson Chitty adalah ekspatrium Venezuela yang tinggal di Argentina. Dia seorang penulis dan penterjemah bersemangat mengenai sejarah dan budaya asing. Hujung minggu yang idealnya dibelanjakan antara permainan samar -samar Tamadun VI dan mencari anime Seinen seterusnya untuk Marathon.

20 mod survival minecraft terbaik

Mod survival minecraft terbaik

Walaupun ia menyeronokkan untuk mengelirukan dalam mod kreatif, mod survival menawarkan cabaran sebenar, dan ia boleh menjadi salah satu cara terbaik untuk mengalami permainan, dan salah satu yang paling menyebalkan, bergantung pada berapa kali creepers membunuh anda.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin membuat mod survival di Minecraft lebih menarik lagi, anda akan mahu memuat turun beberapa mod yang telah direka khas untuk playthroughs bertahan hidup.

Mod survival minecraft terbaik

Untuk menjadikan kelangsungan hidup anda seterusnya berjalan lebih dinamik dan menarik, kami telah mengumpulkan mod survival yang paling direka dengan baik untuk Minecraft supaya anda dapat dengan mudah mencari yang anda ingin mainkan dengan seterusnya.

Berikut adalah senarai 20 mod survival minecraft terbaik:

20. Kelangsungan hidup yang lebih baik

Mod survival minecraft terbaik - kelangsungan hidup yang lebih baik

Mod Minecraft ini menambah senjata dan pesona tambahan untuk membantu membuat pertempuran lebih menarik dan strategik.

Secara keseluruhannya, mod ini memperkenalkan lapan pesona senjata baru, lima perisai dan pesona busur, empat pesona alat, dan pesona baru untuk bingkap, plat dada, dan kasut.

Terdapat juga enam senjata huru -hara baru dan tujuh ramuan baru yang boleh anda buat.

Perkara terbaik mengenai mod minecraft ini ialah ia mencabar anda untuk menjadi strategik kerana beberapa senjata dan pesona akan berfungsi dengan lebih baik daripada musuh tertentu.

Walaupun ia bukan perubahan besar, ia menjadikan mod survival sedikit lebih dinamik.

19. Kota yang hilang

Mod survival minecraft terbaik - bandar yang hilang

Bandar yang hilang kelihatan seperti sesuatu yang anda akan dapati di salah satu permainan pasca apokaliptik terbaik sepanjang masa, dan ia pasti merupakan salah satu mod minecraft yang paling unik dalam senarai ini.

Dengan mod Minecraft ini, pemain akan bertelur di bandar yang dilupakan yang penuh dengan pencakar langit yang hancur dan jalan-jalan yang sepi.

Terdapat banyak untuk diterokai, dengan banyak lebuh raya, terowong, jambatan, dan sistem kereta bawah tanah hanya menunggu anda untuk menemui mereka.

Sekiranya anda telah menguasai Surviving di Minecraft World dan bersedia untuk cabaran baru, ini adalah satu mod yang anda pasti ingin mencuba.

18. Hutan Twilight

Mod survival minecraft terbaik - hutan senja

The Twilight Forest adalah salah satu mod Minecraft yang paling popular, dan ia adalah salah satu yang paling fleshed out.

Mod Minecraft ini menambah dimensi baru untuk meneroka, lengkap dengan makhluk baru, penjara bawah tanah, dan banyak lagi.

Twilight Forest sentiasa dikemas kini, jadi perkara -perkara baru sering ditambah untuk memastikan bahawa ia tidak pernah membosankan.

Jika anda telah melihat dan melakukan segala -galanya di Vanilla Minecraft, kami pasti mengesyorkan menyemak mod ini. Ia juga memperoleh halaman wiki sendiri, yang pada dasarnya menjadikan mod ini tetapi DLC rasmi.

17. Laci penyimpanan

Mod survival minecraft terbaik - laci penyimpanan

Sistem penyimpanan di Minecraft boleh menjadi mimpi ngeri sebenar untuk menavigasi, terutamanya dalam permainan lewat apabila anda telah memperoleh banyak item dan sumber.

Walaupun mod ini tidak menambah perusuh baru atau mengubah cara anda berperang, kami fikir ia sama pentingnya, dan ia pasti menjadikan item anda lebih mudah.

Dengan mod Minecraft ini, anda boleh menyusun semua item penyimpanan anda dengan mudah, membolehkan anda dengan mudah mencari perkara yang tepat yang anda cari tanpa perlu mencari melalui 20 batang yang mengharapkan secara membabi buta.

Mod ini juga menjadikan bilik penyimpanan kelihatan lebih teratur, yang merupakan manfaat yang besar jika anda cuba membina rumah yang sempurna.

16. Bibliocraft

Mod survival minecraft terbaik - bibliocraft

Bibliocraft adalah mod organisasi lain yang boleh menjadikan mod survival sedikit lebih mudah, dan ia pasti bagus untuk mereka yang ingin membina pangkalan rumah yang hebat.

Mod minecraft ini penuh dengan kepingan perabot berguna yang boleh anda gunakan untuk menyimpan pelbagai item. Walau bagaimanapun, apa yang menjadikan ini sedikit lebih baik daripada laci penyimpanan adalah bahawa terdapat lebih banyak lagi untuk anda membuat kraf daripada hanya kabinet kayu.

Dengan mod ini, anda boleh membuat rak buku, berdiri perisai, rak ramuan, label, meja, dan banyak lagi.

Ia juga mempunyai laman web sendiri di mana anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai projek yang berterusan ini dan mengenai jenis blok individu, ia menambah permainan.

15. Backpack Besi

Mod survival minecraft terbaik - beg galas besi

Tidak seperti di Fallout 4, di mana anda hanya boleh memuat turun beberapa mod Fallout 4 yang terbaik untuk membolehkan keldai pek anda – maksud saya sahabat – untuk membawa jumlah gear yang tidak terhad, di Minecraft, anda hanya boleh bergantung pada diri anda.

Nasib baik, beg galas besi menambah cara baru untuk meningkatkan ruang inventori dengan membolehkan pemain membuat ransel yang boleh digunakan.

Ini kemudiannya boleh ditingkatkan untuk memegang lebih banyak item sehingga anda boleh gerombolan ke kandungan hati anda!

Semasa menyimpan barang -barang tambahan di rumah anda adalah penting, dapat membawa semua keperluan dengan bilik yang tersisa untuk mengambil bahan tambahan juga penting dalam minecraft.

Atas sebab itu, kami pasti mengesyorkan mengambil mod ini.

14. Pahat

Mod survival minecraft terbaik - pahat

Hanya kerana anda berjuang untuk bertahan di dunia Minecraft tidak bermakna bahawa pangkalan rumah anda harus kelihatan seperti gubuk rintangan yang dibuang bersama.

Chisel adalah mod bagi mereka yang suka aspek reka bentuk Minecraft, dan ia menambah pelbagai jenis blok baru yang boleh anda gunakan untuk membina beberapa bangunan yang benar -benar hebat.

Akses ke blok ini diperoleh menggunakan alat pahat baru, yang boleh dibuat dengan ingot besi dan tongkat dalam corak pepenjuru.

Ini pasti salah satu mod Minecraft terbaik untuk pemain yang suka mencipta struktur mereka sendiri yang mengagumkan dan menunjukkannya kepada pemain lain.

13. Minecraft datang hidup

Mod survival minecraft terbaik - minecraft hidup

Mod ini melakukan kerja banyak mod digabungkan, dan ia bertujuan untuk menjadikan dunia minecraft merasa lebih seperti yang anda akan dapati di salah satu permainan RPG PS4 yang terbaik, dan kita harus mengakui apa yang dilakukannya cukup mengagumkan.

Dengan Minecraft datang hidup, semua tingkah laku penduduk telah dirombak sepenuhnya.

Ini bermakna mereka semua mempunyai penampilan yang unik, dan anda boleh berinteraksi dan bercakap dengan mereka seperti yang anda boleh dalam RPG standard.

Malah ada pilihan untuk menyewa atau mengahwini penduduk kampung, dan mempunyai anak! Sekarang ini adalah sesuatu yang kita tidak pernah fikir kita pernah melihat di dunia minecraft.

12. Gua yang dilanjutkan

Mod survival minecraft terbaik - gua lanjutan

Salah satu perkara yang paling menarik di Minecraft ialah menemui sebuah gua dan meneroka sejauh mana ia berjalan.

Walau bagaimanapun, selepas beberapa gua, perkara -perkara mula berasa sedikit membosankan dan berulang -ulang, yang pasti menghilangkan pengalaman.

Dengan mod ini, penjelajah minecraft dapat bersukacita, kerana gua -gua yang dilanjutkan membaik pulih bawah tanah untuk menjadikannya lebih beragam dan menarik untuk diterokai.

Sekarang anda dapat mencari kesan baru, kristal, cendawan, tumbuh -tumbuhan, batu, dan khazanah di mana sebelum ini hanya ada batu kapur.

Pastikan anda mengawasi raksasa kerana mereka masih boleh bersembunyi di mana -mana sudut.

11. Harvestcraft Pam

Mod survival minecraft terbaik - Pam

Salah satu perkara paling sukar dalam mod survival dapat mencari makanan yang cukup untuk dimakan, terutama pada permainan awal.

Ini boleh membuat hidup sangat sukar kerana anda perlu keluar mencari makanan, yang boleh membuat anda berisiko terbunuh.

Mod Minecraft ini menambah 1400 makanan dan barangan baru yang luar biasa, termasuk 80 tanaman baru, 50 buah baru, 19 ikan baru, dan sarang lebah untuk mengumpul lilin dan madu.

Terdapat juga pilihan vegetarian dan vegan bagi mereka yang mahukan pilihan pemakanan minecraft mereka untuk dipadankan.

Sekiranya anda pasangan Pam’s Harvestcraft dengan salah satu mod Minecraft terbaik yang lain, seperti masih lapar, anda boleh memastikan bahawa anda tidak akan berisiko untuk menjadi lapar lagi.

10. Inilah yang anda lihat

Mod survival minecraft terbaik - di sini

Versi terkini mod asal, apa yang saya lihat, mod ini menunjukkan nama apa sahaja yang anda tunjukkan di bahagian atas skrin.

Ini boleh menjadi sangat berguna jika anda baru dalam survival minecraft dan perlu memahami apa sumber di sekeliling anda.

Ia juga boleh memberi manfaat kepada pemain veteran yang menggunakan pek mod yang menambah item baru yang mungkin tidak anda kenali dengan segera.

Sekiranya anda pernah mendapati diri anda tertanya -tanya apa blok tertentu, dengan mod ini, anda tidak akan tertanya -tanya lagi.

9. Lampu dinamik

Mod survival minecraft terbaik - lampu dinamik

Lampu Dinamik adalah salah satu mod survival terbaik untuk dimuat turun jika anda ingin menjadikan permainan anda sedikit lebih mendalam.

Dengan mod ini, semua sumber cahaya di Minecraft kini berfungsi dengan lebih dinamik, menerangi kawasan di sekelilingnya dan tidak ada yang lain.

Ia pasti dapat menjelajah gua sedikit lebih menyeramkan, tetapi ia pasti kesan realistik yang memberi manfaat kepada permainan untuk lebih baik.

Berhati -hati jika anda menggunakan salah satu mod Minecraft Dragon terbaik bersama -sama dengan yang satu ini kerana anda pasti tidak mahu berlari ke salah satu daripada mereka yang mengintai di bawah tanah dalam kegelapan.

8. Rope-Bridge

Mod Survival Minecraft Terbaik - Jambatan Tali

Sekiranya anda pernah mengukur puncak yang tinggi dan ingin menyeberangi jurang tanpa membina jambatan secara manual atau memanjat ke bawah, mod Minecraft ini adalah untuk anda.

Mod ini menambah pistol bergelut ke Minecraft yang anda boleh menyesuaikan dan mengkonfigurasi untuk membolehkan anda dengan mudah mengatasi jurang dan gores.

Paling penting, mod ini juga mengesan halangan dalam perjalanan supaya anda tidak akan berisiko berlari ke pokok rawak atau gunung!

7. Dada besi

Mod survival minecraft terbaik - dada besi

Sekiranya anda mahukan mod mudah yang akan membolehkan anda menjejaki semua harta benda anda, dada besi patut diperiksa.

Mod Minecraft ini memberi pemain keupayaan untuk membuat dada dengan kapasiti penyimpanan yang lebih besar, sehingga 108 slot, bergantung kepada bahan yang anda gunakan.

Dada juga boleh dinaik taraf sekali dibuat, jadi anda sentiasa boleh menjadikannya lebih besar daripada membina satu jenama baru.

Sekiranya anda menyimpan sebelum menuju ke salah satu bos permainan video yang paling sukar, Naga Ender, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menambahkan ini ke mod-pek anda.

6. Perusuh infernal

Mod survival minecraft terbaik - perusuh infernal

Adakah anda menguasai mod survival dan ingin mengubah permainan untuk menjadikannya lebih banyak cabaran? Nah, ini adalah salah satu mod survival minecraft yang anda pasti mahu memuat turun.

Perusuh Infernal mengambil musuh standard dalam permainan dan memberi mereka penggemar dan kebolehan khas yang menjadikan mereka sukar untuk membunuh.

Anda mungkin tertanya -tanya mengapa anda mahu membuat musuh ini kuat, dan jawapannya adalah kerana mereka kini juga menjatuhkan empat kali ganda asas XP dan item terpesona secara rawak apabila dibunuh.

Pasti ia adalah perjuangan yang sukar, tetapi ganjarannya sangat menggoda!

5. Biomes O’Plenty

Mod survival minecraft terbaik - biomes o

Minecraft mempunyai banyak bioma yang indah, dan mod ini membawa mereka ke tahap yang baru.

Mod ini membaik pulih bioma di dunia, dan juga di dalamnya. Ia menambah pokok, bunga, blok, dan banyak lagi untuk anda temukan semasa anda meneroka.

Percayalah apabila kami mengatakan mod ini benar -benar cantik, dan jika anda selepas mod survival minecraft yang akan membuatnya berasa seperti anda bermain di dunia baru, ini adalah salah satu yang anda pasti ingin mendapatkan.

4. Tweak inventori

Mod survival minecraft terbaik - tweak inventori

Tweak inventori yang berkualiti sentiasa dihargai dalam minecraft, dan mod ini tidak ternilai ketika bermain mod survival.

Mod Minecraft ini sangat disesuaikan, dan bukan sahaja dapat menyusun kandungan bekas secara automatik, tetapi ia juga boleh menggantikan alat sebagai yang lama anda haus dan pecah.

Satu -satunya kelemahan adalah bahawa tweak ini hanya serasi dengan Minecraft versi 1.13, jadi apa -apa yang melampaui itu tidak akan berfungsi.

Walau bagaimanapun, pencipta menggesa pereka lain untuk memasuki mod ini ke versi kemudian, jadi ada harapan bahawa ia akan serasi pada masa akan datang!

3. Hanya item yang cukup

Mod survival minecraft terbaik - barang yang cukup

Cukup Item adalah salah satu mod survival minecraft terbaik untuk mencari apa yang anda perlukan, betul -betul apabila anda memerlukannya. Fikirkannya sebagai Google Minecraft!

Mod Minecraft ini menjimatkan anda daripada perlu menatal melalui halaman maklumat resipi untuk mengetahui cara membuat perkara yang anda perlukan.

Sebaliknya, ia membolehkan anda menggunakan jalan pintas yang mudah diingati untuk menunjukkan kepada anda setiap resipi ciri item di.

Ini adalah mod yang sangat mudah, tetapi ia pasti menjimatkan banyak masa yang boleh dibelanjakan untuk meneroka dunia minecraft yang berbeza.

2. Lotsomobs

Mod survival minecraft terbaik - lotsomobs

Lotsomobs adalah salah satu mod survival minecraft yang paling menyeronokkan untuk dimainkan, dan ia mengisi dunia dengan banyak haiwan yang berbeza.

Lebih 25 orang perusuh baru ditambah dengan mod ini, termasuk singa, burung, ikan, dan juga dinosaur. Terdapat juga bioma baru untuk makhluk -makhluk ini yang bagus untuk menghabiskan masa meneroka.

Sekiranya anda seorang kekasih haiwan dan pernah ingin menjadikan Minecraft menjadi zoo, ini adalah mod yang kami sangat mengesyorkan memuat turun.

Sekarang, jika hanya ada mod yang menambah beberapa anjing terbaik Pokémon, kita akan benar -benar ditetapkan!

1. Journeymap

Mod survival minecraft terbaik - perjalanan

Akhir sekali, tetapi tidak, kita harus memberikan tempat nombor satu kami ke mod perjalanan, yang merupakan salah satu mod survival minecraft terbaik yang boleh anda muat turun.

JourneyMap adalah mod yang mudah, tetapi ia menjadikan menavigasi dalam mod survival minecraft jauh lebih mudah kerana ia mewujudkan peta dunia semasa anda meneroka.

Ini membolehkan anda mengetahui di mana anda berada dan di mana anda masih perlu meneroka.

Walaupun ia hanya menunjukkan lokasi di mana anda berada, kami mendapati ini adalah keseimbangan yang hebat yang tidak menjadikan survival minecraft terlalu mudah.

Ringkasan

Walaupun permainan asas Minecraft adalah luar biasa untuk dimainkan, dan ia tidak kekurangan dari segi dunia yang luar biasa, kita semua memerlukan sedikit kepelbagaian sekarang dan kemudian, dan di sinilah mod dimainkan.

Jika anda mencari pengalaman survival minecraft muktamad, kami tidak dapat mengesyorkan 20 mod ini lebih tinggi, dan kami pasti mengesyorkan menyemaknya sendiri!

Berikut adalah rekod cepat 20 mod survival minecraft terbaik:

 1. Journeymap
 2. Lotsomobs
 3. Hanya item yang cukup
 4. Tweak inventori
 5. Biomes O’Plenty
 6. Perusuh infernal
 7. Dada besi
 8. Rope-Bridge
 9. Lampu dinamik
 10. Inilah yang anda lihat
 11. Harvestcraft Pam
 12. Gua yang dilanjutkan
 13. Minecraft datang hidup
 14. Pahat
 15. Backpack Besi
 16. Bibliocraft
 17. Laci penyimpanan
 18. Hutan Twilight
 19. Kota yang hilang
 20. Kelangsungan hidup yang lebih baik