37 laman web teratas dengan kekunci stim percuma pada tahun 2023. Senarai laman web yang dipercayai dengan hadiah kunci stim harian. Bagaimana mendapatkan kekunci stim secara percuma setiap hari., Dapatkan Kekunci Permainan Steam secara percuma | GamesBolt

Pencarian lengkap dan getfree steampames

Pencapaian stim – Digunakan untuk memberi ganjaran kepada pemain untuk tinggal di permainan untuk masa yang lama. Pelbagai pencapaian dibuka semasa permainan. Pemain menerima kad stim yang boleh ditagih. Dengan mengumpulkan jumlah kad stim yang tepat dalam satu permainan, pemain dapat meningkatkan tahap akaunnya.

Kekunci stim percuma

Steam adalah kedai dalam talian terbesar dan platform pengedaran digital yang paling popular untuk perisian dan permainan komputer. Steam dicipta pada tahun 2003 oleh Valve. Sejak platform permainan stim pelancaran pertama telah berubah secara drastik. Steam telah berkembang dari kedai dalam talian yang mudah ke dalam platform permainan bertaraf dunia berskala besar, yang merangkumi perkhidmatan yang sangat penting dan berharga untuk pemain dan pemaju permainan komputer.

Mengapa Steam Platform Permainan Terbaik?

Steam adalah platform permainan terbaik. Dan ini adalah fakta yang terbukti. Ini dibuktikan dengan statistik:
50 ribu – Permainan di Perpustakaan Steam.
26 juta – Pemain dalam talian puncak.
120 juta – Pengguna aktif bulanan.
2.6 juta – pengguna baru sebulan.
31.3 bilion – Jumlah jam dalam permainan setiap tahun.
4.3 bilion – pendapatan tahunan dari jualan permainan.
Injap melakukan segala yang dapat menjadikan Steam sebagai pemimpin pasaran dalam platform pengedaran digital.

Perkhidmatan Steam yang popular

Awan wap – Perkhidmatan ini membolehkan anda menyimpan data permainan di awan. Setiap kali pemain menyimpan proses permainan semasa data dihantar ke awan stim. Dan apabila anda memuatkan permainan yang disimpan sebelumnya, data dibaca dari pelayan Steam.

Stim cybercafe – perkhidmatan permainan sewa oleh kelab internet. Sekiranya pemilik kelab Internet menandatangani kontrak dengan Steam, dia diberi peluang untuk menyewa permainan dengan bayaran yang kecil.

Pembuatan stim – Perkhidmatan untuk perlawanan permainan dan pertandingan antara pemain. Pemain boleh membuat pelayan permainan mereka sendiri dan menjemput rakan untuk bermain permainan dalam talian.

Inventori Steam – Penyimpanan hadiah dan barang permainan lain dalam profil stim anda. Setiap pemain Steam berdaftar mempunyai inventori sendiri di mana dia dapat menyimpan hadiah permainan, kulit, senyuman dan latar belakang. Fungsi inventori juga membolehkan anda menukar item permainan dengan pemain lain.

Bengkel Steam – adalah galeri item dalam permainan, pengubahsuaian dan penambahbaikan lain yang dibuat oleh pemain sendiri. Mana -mana peminat sebenar mana -mana permainan komputer dapat memperbaikinya dan berkongsi penambahbaikan dengan pemain lain.

Pasar Steam – pasar, tempat untuk membeli dan menjual barang dalam permainan. Pemain boleh menaikkan keseimbangannya pada bila-bila masa untuk membeli dan menjual barang dalam permainan.

Komuniti Steam – adalah komuniti pemain yang mencari rakan untuk bermain permainan dalam talian bersama atau berbual dalam kumpulan dengan minat yang sama.

Sembang stim – membolehkan pengguna berbual antara satu sama lain. Anda boleh menggunakannya melalui laman web atau melalui klien stim.

Pencapaian stim – Digunakan untuk memberi ganjaran kepada pemain untuk tinggal di permainan untuk masa yang lama. Pelbagai pencapaian dibuka semasa permainan. Pemain menerima kad stim yang boleh ditagih. Dengan mengumpulkan jumlah kad stim yang tepat dalam satu permainan, pemain dapat meningkatkan tahap akaunnya.

Mengapa laman web memberi kunci stim percuma?

Terdapat banyak sebab mengapa hadiah kunci stim percuma dibuat.
Mari lihat beberapa daripada mereka:

1. Peningkatan jualan permainan. Terdapat kedai permainan dalam talian yang menjalankan hadiah permainan percuma setiap hari. Pada asasnya, ini adalah tapak khusus di mana anda boleh membeli permainan stim popular dengan diskaun yang besar. Peraduan dan hadiah permainan menarik lebih banyak pelawat ke laman web ini, yang mempunyai kesan yang sangat positif terhadap jualan. Lagipun, di kalangan pemuat bebas dan mungkin pembeli.

2. Promosi rangkaian sosial. Pentadbir awam, kumpulan atau saluran membuat undian dan hadiah. Keadaan wajib untuk penyertaan dalam pemberian adalah langganan. Kaedah promosi rangkaian sosial ini tidak sepenuhnya jujur. Sebilangan besar pelanggan yang dijemput dengan cara ini tidak menargetkan penonton, jadi mereka tidak akan membeli apa -apa dan lambat laun akan berhenti berlangganan.

3. Promosi permainan baru. Setiap permainan komputer baru memerlukan promosi. Giveaways Kunci Steam dicipta untuk menarik perhatian pemain. Sekiranya permainan ini benar -benar menarik pemain baru pasti akan meninggalkan tinjauan positif mengenai permainan. Kaedah promosi ini akan memberi kesan positif terhadap jualan permainan.

Apa itu Kunci Steam?

Kunci stim adalah kod 12 atau 15 digit yang terdiri daripada huruf dan nombor. Kunci Steam digunakan untuk mengaktifkan permainan. Contoh kunci stim: Y43CR-VFMTX-4KZC2. Kunci Steam hanya boleh digunakan (diaktifkan) sekali. Permainan ini akan muncul di perpustakaan permainan anda sebaik sahaja kunci diaktifkan.

Pencarian lengkap dan dapatkan
Permainan Steam Percuma

Dapatkan kunci permainan percuma dengan melengkapkan pencarian.
Sertailah sekarang untuk mendapatkan milik anda.

Pratonton Tapak

2,723 permainan tersedia
94,381 ahli aktif
1,330,474 pencarian selesai

Pencarian lengkap

Mulakan usaha

Pencarian lengkap

Pencarian adalah tugas mudah yang memberi ganjaran kepada anda

bolt semasa anda menyelesaikannya. Beberapa pencarian memerlukan menonton video pendek, mencuba permainan atau menyelesaikan tinjauan kecil.

Pertukaran

Pilih permainan kegemaran anda daripada 2,000+ permainan yang kami ada. Tidak dapat mencari permainan yang anda cari? Gunakan sembang sokongan kami untuk memintanya dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menambahkannya pada ganjaran seterusnya kami.

Dapatkan Ganjaran Kunci Permainan Steam

Katalog Permainan

Permainan stim percuma dan kod kunci

Imej permainan permainan

Di sini anda boleh mencari Steam percuma permainan, demo DLCS, dan kod permainan stim percuma.

Cara Mendapatkan Kekunci Steam Percuma?

Kami berkongsi percuma Kekunci stim, Di sini anda boleh menemui banyak permainan percuma yang berbeza yang boleh anda mainkan di klien Steam.

Steam adalah pasaran permainan dalam talian yang merupakan pesaing kedai permainan epik.

Wap, Platform yang disukai oleh pemain, menarik perhatian dengan peluang yang ditawarkan dan diskaun bermusim. Wap, yang juga menawarkan pelbagai perkhidmatan, adalah platform yang dihargai oleh banyak pengguna. Steam membawa banyak pengguna bersama -sama dengan permainan. Dibangunkan oleh Valve Corporation, Steam adalah platform pengedaran digital. Ia adalah tempat yang melayani penggunanya dalam pelbagai persekitaran. Permainan, pakej plug-in, perisian, video, dan perkara berkaitan permainan dijual di Steam. Pakej ini boleh dimuat turun terus ke komputer melalui Steam. Ia adalah yang paling popular di kalangan pesaingnya dan secara semula jadi mempunyai kebanyakan pengguna. Permainan yang anda beli di platform adalah milik anda selama -lamanya. Anda boleh memuat turun permainan di Steam dan bermain seberapa banyak yang anda mahukan. Platform Steam, yang telah melebihi jumlah 1 bilion pengguna, adalah platform yang telah dicapai hari ini terima kasih kepada perkhidmatan dan diskaunnya. Ia juga membolehkan sistem operasi Steam, Windows, Linux dan Mac OS.

Cara Membuka Akaun Steam?

Langkah # 1: Daftar untuk Steam dengan mengisi bidang yang diperlukan di Laman Utama Steam.

Langkah # 2: Kemudian klik pada pautan yang datang ke alamat e-mel anda.

Langkah # 3: Setelah mengklik pautan ini, buat sendiri proses nama pengguna dan kata laluan dan klik Pendaftaran Lengkap.

Langkah # 4: Muat turun Steam dari laman utamanya dan pasangkannya.

Langkah # 5: Jalankan stim selepas pemasangan. Log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan anda.

Cara paling mudah untuk mencari permainan percuma menawarkan kod permainan percuma

Kami berkongsi permainan percuma dari laman web seperti Kedai permainan epik, Wap, Humble Bundle dll. Anda boleh mencari kod permainan percuma, hadiah dan tawaran permainan di laman web kami. Kami mempunyai bot perselisihan permainan percuma yang hebat yang berkongsi tawaran permainan percuma di pelayan Discord anda sendiri. Sekiranya anda berminat dengan tawaran permainan percuma dan permainan epik menyimpan kod permainan percuma.Kod adalah untuk anda. Hubungi: [dilindungi e -mel]