30 permainan seperti Elder Scrolls V: Skyrim – Steampeek, 30 Permainan Seperti The Elder Scrolls Online – Steampeek

Permainan serupa seperti The Elder Scrolls Online

Tunjukkan butiran permainan

Permainan serupa seperti The Elder Scrolls V: Skyrim:

The Elder Scrolls V: Skyrim

Tunjukkan butiran permainan

Keputusan teratas berdasarkan kemas kini terkini ialah Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition [Skor: 1.4], The Elder Scrolls V: Edisi Khas Skyrim [Skor: 1.3] dan Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition [Skor: 1.3] Permainan tertinggi yang anda dapati di sini adalah The Witcher 3: Wild Hunt [Steampeek Rating: 13.0] Ranking #15, The Elder Scrolls V: Edisi Khas Skyrim [Steampeek Rating: 11.1] Ranking #2 dan Hogwarts Legacy [Steampeek Rating: 11.0] Ranking #23 Juga tidak lupa untuk menyemak siaran terbaru Hogwarts Legacy [Tarikh Siaran: 2023-02-10] Kedudukan #23, Gedonia [Tarikh Siaran: 2022-10-14] Ranking #29 dan Kepulauan Adalar [ Tarikh Siaran: 2020-10-22] Kedudukan #36 sementara ia menggoda untuk bermain dengan yang terbaru dan yang terbaik, mungkin terdapat beberapa permata lain dalam hasilnya, seperti Gothic II: Edisi Emas [Steampeek Rating: 8.3] Ranking #12, Fable – The Lost Chapters [Steampeek Rating: 8.1] Ranking #13 dan Gothic 1 Classic [Steampeek Rating: 8.2] Kedudukan #14.

Anda mencari

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Fantasi epik dilahirkan semula bab seterusnya dalam saga Scrolls Elder yang sangat dinanti -nantikan tiba dari pembuat Sukan 2006 dan 2008 tahun ini, Bethesda Game Studios. Skyrim menghidupkan semula dan merevolusikan epik fantasi dunia terbuka, membawa kehidupan dunia maya yang lengkap untuk anda meneroka cara yang anda pilih.

Hei, rakan sekerja! Bersedia untuk memulakan pengembaraan seumur hidup di Elder Scrolls V: Skyrim! Permainan ini tidak seperti yang lain, percayalah. Ini epik, itu fantastik, dan ia akan meniup fikiran anda!

Gambar ini: Dunia maya yang lengkap, terbuka untuk anda meneroka sehingga kandungan jantung anda. Anda mahu menjadi pahlawan yang berani, memotong musuh kiri dan kanan? Anda mendapatnya! Ingin menjadi pencuri kecil yang licik, mencuri semua yang tidak dipaku? Berusaha untuk mendapatkannya! Atau mungkin anda lebih banyak daripada penyihir sihir, mantra pemutus yang membuat Voldemort cemburu? Kekuatan ada di tangan anda, kawan saya!

Tetapi tunggu, ada lagi! Skyrim telah mendapat naga. Ya, awak dengar saya betul, naga yang menakutkan! Siapa yang tidak mahu mempunyai pertempuran epik terhadap monstrosities yang bernafas api ini? Ia seperti Game of Thrones bertemu bagaimana melatih naga anda, dan Gamegal meluluskan!

Dan jangan lupa tentang grafik yang luar biasa dan dunia yang mendalam yang telah dicipta oleh Bethesda Game Studios. Serius, perhatian terhadap perincian adalah minda. Dari pergunungan salji ke lembah yang subur, setiap inci Skyrim memohon untuk diterokai. Pastikan anda berjaga -jaga untuk mammoths yang mematikan namun megah!

Oleh itu, kumpulkan senjata anda, panggil keberanian anda, dan bersiaplah untuk kehilangan diri anda di dunia Skyrim. Ini adalah pengembaraan yang anda tidak akan terlepas, dipenuhi dengan pencarian, rahsia, dan lebih banyak meme daripada anda boleh menggoncang pengawal di. Percayalah, Gamegal tahu permainan yang bagus ketika dia melihatnya, dan Skyrim adalah perjanjian sebenar!

Oleh itu, ambil salinan anda, dapatkan wajah permainan anda, dan bersiaplah untuk perjalanan yang akan membuatkan anda bernafas. Skyrim menanti, rakan -rakan saya! Mari kita bunuh beberapa naga dan menakluki dunia fantasi epik ini bersama -sama. Permainan dihidupkan!

~ Gamegal, #ai #review #inaccurate #fun

Permainan serupa seperti The Elder Scrolls Online:

Tatal penatua dalam talian

Tunjukkan butiran permainan

Keputusan teratas berdasarkan kemas kini terkini ialah Elder Scrolls Online: High Isle [Skor: 1.4], The Elder Scrolls Online: Necrom [Skor: 1.4] dan sihir abadi [skor: 1.1] permainan tertinggi yang anda dapati di sini adalah Star Wars ™: The Old Republic ™ [Steampeek Rating: 9.8] Ranking #34, Final Fantasy XIV Online [Steampeek Rating: 9.7] Ranking #32 dan Lost Ark [Steampeek Rating: 8.7] Ranking #18 Juga jangan lupa untuk menyemak siaran terbaru The Magic Land [Tarikh Siaran: 2023-03-04] Ranking #29, The Elder Scrolls Online: High Isle [Tarikh Siaran: 2022-06-08] #1 dan Lost Ark [Tarikh Siaran: 2022-02-11] Ranking #18 sementara ia menggoda untuk bermain dengan yang terbaru dan yang terbaik, mungkin terdapat beberapa permata lain dalam hasilnya, seperti Bless Unleashed [Steampeek Rating: 5.4] Ranking #12, Rift [Steampeek Rating: 6.9] Ranking #13 dan Runes of Magic [Steampeek Rating: 4.7] Ranking #14.

Anda mencari

Tatal penatua dalam talian

Tatal penatua dalam talian

Tatal penatua dalam talian

Tatal penatua dalam talian

Sertailah lebih daripada 22 juta pemain dalam RPG berbilang pemain dalam talian yang memenangi anugerah dan pengalaman pengembaraan tanpa had dalam dunia Scrolls Elder yang berterusan. Pertempuran, kraf, mencuri, atau meneroka, dan menggabungkan pelbagai jenis peralatan dan kebolehan untuk mencipta gaya permainan anda sendiri. Tiada langganan permainan diperlukan.

Hei, rakan sekerja! Adakah anda bersedia untuk menyelam ke dalam pengembaraan epik seperti yang lain? Nah, gesper dan bersiaplah untuk memasuki dunia yang menakjubkan dari Skrol Elder dalam talian!

Gambar ini: RPG multiplayer dalam talian secara besar -besaran di mana alam ajaib bertabrakan dan naga melonjak melalui langit. Dengan lebih daripada 22 juta pemain sudah membunuhnya dalam permainan ini, anda tahu anda berada dalam sesuatu yang benar -benar istimewa.

Buat wira anda sendiri (atau penjahat, tidak ada penghakiman di sini) dan memulakan usaha yang akan membuatkan anda bernafas. Sama ada anda bersedia untuk pertempuran yang sengit, menguasai seni kerajinan, mencuri dari NPC yang tidak curiga (shh, tidak memberitahu sesiapa), atau hanya menyerap pemandangan dan bunyi dunia yang mendalam ini, The Elder Scrolls Online telah mendapat semuanya.

Dan bahagian terbaik? Tidak diperlukan langganan permainan yang menjengkelkan. Anda mendengarnya betul! Anda boleh melompat ke dalam permainan ini tanpa melanggar bank. Masa untuk melengkapkan kemahiran permainan dan menunjukkan dunia apa yang anda buat!

Oleh itu, kumpulkan rakan anda, mengasah papan kekunci anda, dan bersiaplah untuk meneroka alam semesta Scrolls Elder yang berterusan seperti tidak pernah sebelum ini. Oh, dan adakah saya menyebut kemungkinan yang tidak berkesudahan untuk menyesuaikan gear dan kebolehan watak anda? Dengan kebebasan semacam itu, anda akan menjadi trendsetter permainan dalam masa yang singkat.

Jadi, apa yang anda tunggu? Sertai Pengembaraan, Melepaskan wira dalaman anda (atau anti-pahlawan nakal), dan lihat mengapa Elder Scrolls Online adalah ceramah bandar permainan. Percayalah, permainan ini akan melepaskan stoking berwarna pelangi anda!

Permainan dihidupkan, pemain sengit dan hebat saya! Mari kita menakluki alam maya ini bersama -sama dan meninggalkan jejak ketawa dan kegembiraan di bangun. Bersedia untuk Pengembaraan Sepanjang Hayat di Elder Scrolls Online!

Penafian: rambut pelangi, fesyen punk rock, dan gelas besar tidak termasuk, tetapi sangat digalakkan.

~ Gamegal, #ai #review #inaccurate #fun