3 cara untuk memuat turun minecraft secara percuma – wikihow, bagaimana memuat turun minecraft 1.20.2 kemas kini

Cara memuat turun minecraft 1.20.2 kemas kini

WikiHow ini mengajar anda cara bermain minecraft secara percuma. Minecraft adalah kotak pasir indie yang popular dan permainan survival yang dibangunkan oleh Mojang AB. Minecraft membolehkan pemain membina, merobohkan, melawan, dan meneroka di dunia terbuka. Terdapat beberapa cara untuk bermain minecraft secara percuma. Anda boleh menggunakan pelancar minecraft yang tidak dibenarkan, yang tidak betul -betul sah. Untuk laluan yang lebih sah, anda boleh memainkan demo yang memberi anda 100 minit permainan percuma. [1] x sumber pakar

Cara memuat turun minecraft secara percuma

. Zac Churchill berasal dari Davidson, North Carolina, dan kini menghadiri Tufts University. Dia telah memainkan Minecraft selama lebih dari lapan tahun dan mempunyai pengetahuan yang luas tentang cara bermain Minecraft dan bagaimana permainan telah berubah melalui versi yang berbeza. Khususnya, ZAC mempunyai pengalaman pakar dalam dunia survival, membina besar pada mod kreatif, dan reka bentuk pelayan/pemeliharaan.

Artikel ini telah dilihat 1,434,123 kali.

. Minecraft adalah kotak pasir indie yang popular dan permainan survival yang dibangunkan oleh Mojang AB. Minecraft membolehkan pemain membina, merobohkan, melawan, dan meneroka di dunia terbuka. Terdapat beberapa cara untuk bermain minecraft secara percuma. Anda boleh menggunakan pelancar minecraft yang tidak dibenarkan, yang tidak betul -betul sah. Untuk laluan yang lebih sah, anda boleh memainkan demo yang memberi anda 100 minit permainan percuma. [1] x sumber pakar

Zac Churchill
Wawancara Pakar Pakar Minecraft. 2 Disember 2020. Anda juga boleh bermain Minecraft Classic dari 2009 secara percuma dalam penyemak imbas web anda.

Cara memuat turun minecraft 1.20.2 kemas kini

Minecraft 1.20.2 akhirnya tiba di edisi Java selepas pelbagai snapshot percubaan dan pra-siaran. Kemas kini memperkenalkan banyak tweak dan semakan serta beberapa ciri baru nota. Oleh kerana ini berlaku, peminat pasti ingin menyelam ke dalam permainan dan menyemak semua penambahan dan perubahan baru.

Nasib baik, Java Edition sangat mudah dimuat turun, terima kasih kepada kedatangan Pelancar Minecraft. Setelah dipasang, pengguna PC hanya dapat mengemas kini permainan ke 1.20.2 hanya dalam beberapa klik.

Sekiranya peminat Minecraft baru dalam proses kemas kini, nampaknya masa yang baik untuk memeriksa cara memuat turun versi 1.20.2 Dalam beberapa saat.

Cara Muat turun Minecraft Java 1.20.2 di PC

Terima kasih kepada pelancar Minecraft, selagi anda mempunyai sambungan internet yang stabil, anda boleh dengan cepat dan mudah mengemas kini permainan ke versi 1.20.2. Yang diperlukan ialah anda telah membeli permainan dan dilog masuk ke pelancar dengan akaun Microsoft/Mojang yang menyelesaikan transaksi.

Untuk pengguna Xbox PC Game Pass, selagi anda mempunyai permainan dan langganan aktif, aplikasi Xbox harus menyimpan Minecraft Java dikemas kini secara lalai. Walau bagaimanapun, kecelakaan kadang -kadang berlaku, dan anda mungkin perlu mengemas kini permainan secara manual. Berita baiknya ialah ini adalah proses yang sangat mudah.

Cara memuat turun versi 1.20.2 melalui Pelancar Minecraft

  1. Sekiranya anda belum melakukannya, muat turun dan pasang pelancar dari laman rasmi Mojang untuk permainan.
  2. Buka pelancar dan pilih Edisi Java dari senarai permainan di sebelah kiri tingkap.
  3. Di sebelah kanan tetingkap dan di sebelah kiri butang Pemasangan/Main Hijau, harus ada butang yang berbunyi “Siaran Terkini.”Pastikan versi ini dipilih dan ia dibaca” 1.20.2 “. Kemudian, tekan butang Pasang/Main Hijau. Pelancar akan memuat turun semua aset yang diperlukan untuk menjalankan versi 1.20.2. Buka permainan apabila selesai.

Cara memuat turun versi 1.20.2 melalui pas permainan pc xbox

  1. Buka aplikasi Xbox anda dan pilih perpustakaan anda.
  2. Tatal melalui permainan anda dan klik Thumbnail Edisi Java.
  3. Klik “. “Butang di sebelah butang Pasang/Main di halaman seterusnya, kemudian urus.
  4. Klik tab Fail dan tekan butang “Semak Kemas Kini”.
  5. Sekiranya kaedah ini tidak berfungsi, buka aplikasi Microsoft Store di PC anda dan pergi ke perpustakaan anda. Kemudian tekan butang “Dapatkan Kemas Kini” atau tatal ke bawah dan klik pada butang Kemas kini di sebelah Edisi Java & Bedrock. Ia juga merupakan idea yang baik untuk mengemas kini pelancar.

Itu sahaja yang ada padanya! Proses ini boleh dilakukan untuk setiap kemas kini baru yang dikeluarkan, walaupun memuat turun gambar, pra-pembebasan, dan pratonton batuan dasar memerlukan proses yang sedikit berbeza. Walau apa pun, dengan sambungan internet yang baik, mengemas kini permainan kotak pasir yang dikasihi Mojang sangat mudah.