.3 akan membolehkan anda memilih dari Way More Hero Augments | Pcgamesn, taktik taktik berpasukan 13.3 nota

Taktik taktik berpasukan 13.3 nota

Cukup lucu, ini Angkatan Lembu Buff mungkin peminat untuk skuad anima. Dengan unit paksa Ox yang merosakkan diri selepas penyusunan akhir mereka, unit skuad anima tidak akan menjana kemasyhuran kerana menyebabkan kematian mereka. Sekarang unit -unit Force Ox kembali ke 1 Kesihatan selepas kebencian ringkas mereka, mereka dapat memberikan Skuades Anima kemasyhuran yang mereka layak -sudah tentu jika mereka tidak dapat mengamati jalan keluar dari kematian tertentu ..

TFT Patch 13.3 akan membolehkan anda memilih dari cara yang lebih banyak wira

TFT Patch 13.3 akan memberi anda lebih banyak kawalan ke atas penambahan wira yang anda dapatkan, menjadikannya lebih mudah untuk membina skuad taktik berpasukan yang sempurna setiap kali anda bermain.

Diterbitkan: 1 Feb, 2023

Pasukan taktik berpasukan anda akan mendapat lebih konsisten terima kasih kepada TFT Patch 13.3, kerana Riot mengumumkan satu perubahan besar yang akan datang ke sistem Augments Hero. Sebagai salah satu pemukul auto terbaik di PC pada tahun 2023, ramai orang masih bermain di League of Legends spin-off yang diilhamkan oleh mod permainan adat Dota Auto Catur, dan Riot Games mengatakan ia memahami bahawa pemain ingin memanfaatkan sepenuhnya mereka masa dengan permainan.

“Kami telah mendengar bagaimana, untuk banyak daripada anda, anda hanya mempunyai banyak masa untuk bermain TFT,” kata Stephen ‘Mortdog’ Riot dalam thread twitter, “dan memainkan sesuatu yang anda nikmati adalah penting untuk bersenang -senang permainan.”Oleh itu, pengarah permainan menjelaskan, pasukan telah memutuskan untuk memberi pemain lebih banyak peluang untuk mencari wira tambahan yang mereka suka untuk membantu memastikan mereka dapat membina dek yang mereka gembira dengan.

Sehingga TFT Patch 13.3, anda akan mendapat empat rerolls untuk wira tambahan. Dengan tiga pilihan yang ditawarkan pada mulanya, dan tiga lagi per reroll, itu bermakna anda berpotensi melihat sehingga 15 wira yang berbeza menambah setiap kali anda memilih satu. Rerolls ini terpisah dari reroll standard yang anda dapatkan untuk penambahan biasa, jadi anda tidak perlu bimbang untuk menyimpannya untuk pick wira wira.

Di samping itu, beliau menjelaskan bahawa cara wira penambahan dipilih ditetapkan untuk terus bekerja sama seperti sebelumnya. Ini bermakna 2-1 wira penambahan masih akan dipilih sepenuhnya secara rawak-tetapi, dengan empat potensi rerolls sekarang di pelupusan anda, anda harus dapat mencari sesuatu yang anda selesa memilih.

Sementara itu, 3-2 dan 4-2 pahlawan wira, masih akan disesuaikan berdasarkan dek anda, yang bermaksud bahawa anda “sangat mungkin memukul apa yang anda cari.”Nota Mortimer, meneruskan” ini juga bermakna anda tidak perlu melemahkan papan anda “ketika memilihnya.

Ini adalah perubahan yang cukup ketara – empat adalah nombor yang cukup tinggi untuk melompat ke, selepas semua – tetapi bagi kebanyakan pemain, ia hanya perlu melicinkan rawak dan membuat TFT secara keseluruhan merasa sedikit lebih konsisten untuk dimainkan. Tidak ada yang lebih mengecewakan daripada mendapatkan sedikit masa ke dalam perlawanan hanya untuk mendapatkan kaku kerana anda menyerahkan pilihan wira yang sama-sama tanpa bantuan yang tidak melengkapi strategi anda sama sekali.

Sekiranya anda sentiasa berhati -hati untuk mencuba TFT, temukan cara bermain taktik berpasukan dengan panduan komprehensif kami. Kami juga mendapat gambaran mengenai item TFT yang terbaik dan panduan bagaimana untuk menaik taraf juara TFT jika anda masih sedikit hilang. Sebagai alternatif, mungkin pilihan permainan percuma terbaik kami di PC akan membawa anda ke sesuatu yang lain yang lebih banyak kelajuan anda.

Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.

Taktik taktik berpasukan 13.3 nota

Hey Gala Peserta-Anda sedang mencari tampalan ini!

Semua orang bercakap mengenainya; Empat wira menambah rerolls. Pastikan anda menyemak bahagian itu untuk membaca semua bagaimana dan mengapa di belakangnya.

The Lunar Gala berakhir pagi 13 Februari, masa Pasifik, jadi pastikan untuk mendapatkan semua rampasan percuma, ambil permainan terakhir anda yang memihak kepada Fortune, dan akhirnya retak bahawa Chibi Panda Annie sebelum kandungan bertema lunar gala kembali ke peti besi ( berjalan bawah tanah tidak akan membenarkan anda mengakses kandungan ini melewati patch ini). Untuk menyikat butiran Fortune dan Lunar Gala, klik di sini.

Bagi sisa patch, kami mendapat kerja semula untuk Gadgeteen, dan beberapa pelarasan sifat berat ke bawah tanah, lasercorps, dan oxforce yang pasti akan menyebabkan kegembiraan. .

Berkawan dengan aurelion sol, satu -satunya,

Rodger “Prism Riot” Caudill

Sorotan patch

Perubahan sistem

Empat Hero Augment Refreshes

TL; DR: Kami memotong varians untuk mencipta momen dan autonomi yang lebih menyeronokkan di sekitar pemilihan wira.

Monsters Attack! mempunyai banyak varians, Faktor yang memerlukan anda bermain secara berbeza setiap permainan. Taktik Besar Brained (Itulah Anda BTW) perlu bermain di sekitar titisan item yang tidak terkawal, persembahan kedai, penawaran tambahan biasa, dan papan tujuh pemain lain. Itu banyak yang perlu diambil kira apabila mengumpulkan pasukan anda secara strategik, dan apabila kami menambah wira tambahan ke dalam lipatan, kebanyakan pemain kami berpendapat bahawa tahap kebolehubahan ini terlalu banyak untuk bermain -main.

? Kami pergi dengan empat kerana semuanya menjamin anda peningkatan yang boleh anda mainkan dengan berjaya (dan juga ingin bermain dengan comp anda). Matlamat perubahan ini adalah untuk mengelakkan detik -detik yang dirasai untuk mendapatkan penambahan wira yang tidak masuk akal di dalam kompreh. Sudah tentu, kami akan mengawasi maklum balas dan data dari perubahan ini, dan boleh mengubahnya lagi jika ia adalah panggilan yang betul.

Bagaimana dengan memaksa penambahan?Dengan 13.1 C Menjadi serangan raksasa kami yang paling seimbang!, Ia memberi kita seketika untuk memberikan impak yang tinggi ini dan banyak mencari perubahan. Dengan empat wira Augment Rerolls, pemain boleh memaksa wira yang dikehendaki menambah lebih mudah -anda akan melihat sejumlah 15 wira yang unik jika anda menggunakan setiap reroll. Di sinilah mengimbangi wira penambahan bahkan lebih penting. .1, tetapi juga dalam patch ini.

, Kami harap anda bersenang -senang memilih wira kegemaran anda untuk memimpin skuad anda untuk kemenangan, kerana ia bukan sahaja memenuhi fantasi taktik untuk memasang pasukan super anda, tetapi juga akan membolehkan anda mengalami penambahan kegemaran anda lebih kerap.

 • Anda kini mempunyai 4 wira tambahan rerolls jika wira penambahan muncul. Ini terpisah dari 1 reroll penambahan biasa anda.
 • Hero Augment Rerolls akan sentiasa menjana pilihan baru wira yang unik. Dengan kata lain, tidak akan ada pengulangan.

Petua Alat Item

Riot Mort, pereka permainan utama kami, melalui semua tooltip item dan memformat semula mereka untuk menjadikan mereka semua cantik. Apabila saya bertanya kepadanya mengapa ketua reka bentuk permainan akan melakukan ini, dia memberitahu saya untuk tidak membuat orang lain melakukan apa yang anda tidak akan lakukan. #nilai.

 • Petua Alat Item telah diubahsuai untuk menjadi lebih mudah dan lebih mudah dibaca, dengan semua statistik di bar teratas, dan kesan teras di badan utama.
 • Petua juga telah dianjurkan ke tahap kesekian, dan saya pasti pasti anda tidak akan dapat memberitahu perbezaannya, tetapi mereka dianjurkan dengan baik sekiranya anda boleh. Terima kasih Mort.

Besar, seperti kepala Poggle.

Sifat

Gadgeteen . Sama ada anda menyalahkan bahawa pada remaja, atau ketidakupayaan sifat untuk bersaing dengan ciri -ciri permainan pertengahan/akhir yang lain, sesuatu yang perlu diberikan. . Dengan perubahan ini, Gadgeteens muda kita masih tidak perlu merancang banyak, mereka hanya akan meningkat apabila permainan berlangsung -yang merupakan perkara yang baik, juga kerana lobus frontal (pusat perancangan otak) tidak ada ‘ t sepenuhnya berkembang hingga pertengahan hingga akhir 20 -an.

Aspek rawak dari Drone Procs bukanlah sesuatu yang kita mahukan pemain harus berfikir tentang (atau berfikir tentang diri kita sendiri, jujur). Ia menjadikan matematik pelik, dan ia tidak sejajar dengan fantasi tuan -tuan dystopian drone yang lasercorps semua tentang (mereka sepenuhnya terletak pada kapitalisme pengawasan). Dengan perubahan ini, lasercorps akan mempunyai lengkung kuasa yang lebih lancar, tetapi juga cara lebih banyak laser pew pew, yang terakhir saya periksa adalah teras kepada sifat.

Buff mungkin peminat untuk skuad anima. Dengan unit paksa Ox yang merosakkan diri selepas penyusunan akhir mereka, unit skuad anima tidak akan menjana kemasyhuran kerana menyebabkan kematian mereka.

Dengan mengemas kini titik putus Bawah tanah, sifatnya harus merasa lebih mudah untuk pergi jauh. Dengan menambahkan titik putus 6 sifat, lebih mendalam dapat lebih bermanfaat -atau hanya menghasilkan lebih cepat ke -8.

 • Perubahan Variasi Ambang Kesihatan Pentadbiran: 40% ⇒ 66%
 • Gadgeteen Rework: Gadgeteens kini mendapat kerosakan bonus dan pengurangan kerosakan untuk setiap item yang dilengkapi dengan mereka.
 • Gadgeteen Baru 5: Gadgeteens mendapat kerosakan bonus 12% dan pengurangan kerosakan setiap item
 • Lasercorps diselaraskan berubah dari sifat 3/6/9 ke sifat 3/5/7/9
 • Sentiasa Menonton: LaserCorps Peratus Peluang untuk Drone Menangani Kerosakan Magic Dihapus. Ia kini selalu memasuki.
 • Pew Pew lebih cepat: Lasercorps Internal Cooldown on Drones: 0.5 saat ⇒ 0.
 • Kerosakan lasercorps: 65/165/200 ⇒ 25/45/80/99
 • LaserCorps Bilangan pesawat: 1/1/2 ⇒ 1/1/1/2
 • Unit Oxforce kini kekal dalam satu kesihatan selepas imuniti Oxforce mereka berakhir
 • Bawah Tanah Berubah dari sifat 3/5 ke 3/4/5/6

Unit: Tahap 1

 • Lux Maksimum Mana: 0/70 ⇒ 0/60

Unit: Tahap 2

Draven,”Sila ambil perhatian bahawa kerosakan NERF adalah kira -kira 3 hingga 4 peratus, dan NERF Armor/Magic akan mengakibatkan kira -kira 3 hingga 4 peratus kurang berkesan kesihatan (pengiraan Kesihatan X Armor atau Magic Resist x sebarang pengurangan kerosakan).

Saya tidak suka . Ini bukan jenaka, atau konteks, atau apa -apa seperti itu. . Adakah anda akan mengahwini saya?

adalah juara pelik. Kami membayangkannya sebagai pemegang item untuk apa sahaja, jadi kami ingin memastikan dia baik dengan hampir semua item. .

 • Draven Armor & Magic Resist: 20 ⇒ 15
 • Fiora Armor & Magic Resist: 45 ⇒ 50

Unit: Tahap 3

Jax . Ia juga tidak masuk akal bahawa serangan penyesuaiannya tidak skala sama sekali dengan kuasa keupayaan -terutamanya sebagai mantra yang melakukan kerosakan sihir. .

 • Jax Base Adaptive Strike Kerosakan Sekarang Skala Dengan Kekuatan Keupayaan

Unit: Tahap 4

Kami membersihkan Viego’s Logik Heartbreaker menjadi lebih intuitif dan boleh dipercayai (dan tepat pada waktunya untuk Hari Valentine!). .

 • Kerosakan Letupan Dinding Taliyah Weaver: 200/300/900 ⇒ 210/315/945
 • Kerosakan Heartbreaker Viego kini berpusat di sekitar sasaran utama, bukannya Viego
 • Viego Bugfix Heartbreaker tidak lagi gagal menangani kerosakan dalam situasi tertentu. Ia masih boleh terlepas jika musuh meninggalkan AoE dari mantra.

Walaupun dengan mengurangkan bug Janna . Kebanyakan ini disebabkan oleh utiliti yang kuat (dan pelupusan cerah), yang kita hujan memihak kepada peningkatan kerosakannya.

 • Janna Bugfix Twister! Memperbaiki pepijat di mana Twister! melakukan kira -kira 20% daripada kerosakan yang dimaksudkan seperti yang diterangkan pada petua alat
 • ! Kerosakan (di Tooltip): 100/150/3000 ⇒ 50/75/1000
 • Janna Twister!
 • Janna Twister! Tempoh Stun: 1.5/2/3 ⇒ 1.
 • Janna Forecaster (Trait) Keupayaan Berjun Kuasa/Kerosakan Serangan Buff: 12/25/150% ⇒ 10/20/99%
 • Janna Forecaster (Trait) Sunny Health Shield: 400/600/4000 ⇒ 400/600/2000

Item

Daya infiniti Sebelum ini tidak mempunyai mana -mana statistik peluang mogok kritikal.

 • Tentera Infiniti sekarang juga memberikan +25 mana dan +25 peluang mogok kritikal

Augments Hero

Lelaran semasa Jinx Rasa teruja! telah kurang baik walaupun selepas penggemar terakhir kami. Kami berada di titik di mana menambah lebih banyak kelajuan serangan ke keadaan Jinx yang teruja tidak akan memberi manfaat dia dapat mengaksesnya dengan lebih mudah.

Pelaporan cepat semakin meningkat Kategori Lima yang memberikan utiliti dan juara kerosakan yang sudah kompleks beberapa kerosakan tambahan yang mudah, namun ketara dalam bentuk kerosakan yang benar.

 • Galio – Keadilan Punch Kerosakan Penguatan: 75% ⇒ 150%
 • Lux – Lucent Halangan Perisai Jumlah: 350 ⇒ 500
 • Renekton – Pemerintahan Kemarahan Base Serangan Kelajuan: 60% ⇒ 75%
 • Annie – Kerosakan Perisai Reflektor: 185 ⇒ 200
 • Annie – Reflector Shield Internal Cooldown: 0.2 ⇒ 0.1 saat
 • Fiora Carry Armor & Magic Resist: 175 ⇒ 250
 • Jinx – teruja! . Jinx memperoleh kelajuan serangan 40% dan kelajuan bergerak. Jumlah ini tiga kali ganda selama 7 saat selepas dia mencatat takedown.
 • Malphite – Perisai Pepejal Batu ke Kemampuan Penukaran Kuasa: 100% ⇒ 150%
 • Rell – Pegang Kekuatan Bonus Line Kuasa: 70 ⇒ 80
 • Rell – Pegang Pengurangan Kerosakan Line: 30% ⇒ 35%
 • Miss Fortune – Jadikan Hujan Sekarang Grants 10-20 Emas berdasarkan nombor panggung. Ia memberikan 10 pada tahap 3, dan 20 pada tahap 4 atau selepas.
 • Janna – Pelaporan Rapid Dihidupkan semula ke Kategori Lima
 • . Janna memperoleh 50 Kuasa Keupayaan dan keupayaannya menangani kerosakan yang benar.

Penambahan

. . Satu panggilan khusus di sini, adalah Edge of Night yang sangat baik dengan mahkota Prankster walaupun tidak bersinergi dengan unit terbaik sifat. Kami menukarnya dengan morellonomicon yang sepatutnya lebih masuk akal untuk membanting di ekko atau zoe anda, tetapi tidak akan mempunyai banyak kuasa sebagai kelebihan malam.

. . Di permukaan, itu mungkin tidak masuk akal, kerana penambahan membolehkan anda membintangi unit dengan menggunakan ruang bangku anda, tetapi pada hakikatnya penambahan juga memerlukan anda untuk mengurus econ anda dengan tidak cekap -yang penting ketika mendaki pada pangkat yang lebih tinggi. Dengan menambahkan unit tambahan, kami menyelamatkan pengguna penambahan kami dengan memberi mereka beberapa makanan ruang bangku secara percuma.

 • Arkib purba sekarang juga memberikan 2 emas
 • Hadiah Hari Lahir tidak lagi memberi emas ke tahap
 • Mahkota Brawler kini memberikan penebusan ⇒ Vow Protector
 • Fikiran berantakan sekarang hanya memberi pengalaman pada akhir pusingan pertempuran pemain
 • Minda Terlalu Kini Memberi 4 Juara Tahap Rawak 1
 • Mac Kemajuan kini hanya memberi pengalaman pada permulaan pusingan pertempuran pemain
 • Mecha Prime Crown Now Grants Titan’s Vow ⇒ Bloodthirster
 • Item Pandora ditambah kembali ke kolam tambahan
 • Mahkota prankster kini memberikan kelebihan malam ⇒ morellonomicon
 • Recon Crown kini memberikan Herald Zeke ⇒ Tangan Keadilan
 • Soul Underground kini memberikan portal Zz’rot dan bukannya Hextech Gunblade