.3.0 Menambah Trippy Bat Country Stage dan beberapa peninggalan Boney – GameSpot, Something Secret in Bat Country Map: Vampire Survivors Omщщ Oбсжже)

Patch Survivor Vampire 1..0, atau “The Chaos One,” ada di sini, dengan pencapaian baru, peringkat cabaran baru, dan beberapa peninggalan baru.

Patch Survivor Vampire 1.3.0 menambah panggung negara kelawar trippy dan beberapa peninggalan boney

Anda akan mahu melepaskan penghalau kelawar untuk kemas kini ini.

pada 9 Februari 2023 jam 10:28 pagi PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Patch Survivor Vampire 1.3.0, atau “The Chaos One,” ada di sini, dengan pencapaian baru, peringkat cabaran baru, dan beberapa peninggalan baru.

Pemaju Poncle berkongsi nota patch terkini awal hari ini, 9 Februari, yang memperincikan apa yang boleh anda harapkan dari kemas kini terkini. Walau bagaimanapun, diberi amaran bahawa beberapa nota patch adalah spoiler, jadi jika anda tidak mahu tahu apa yang baru Relic Malachite Relic baru sehingga anda dapati sendiri, mungkin melangkaui bahagian itu.

Tahap baru dimasukkan ke dalam permainan dipanggil Bat Country, yang sangat hanya digambarkan sebagai “trippy,” dalam nota patch. Dari segi keuntungan XP, ia berada di bahagian bawah, tetapi ada ketumpatan musuh yang lebih tinggi daripada biasa. Anda tidak akan menjumpai terlalu banyak sumber cahaya pada tahap ini, walaupun barang -barang dapat dijatuhkan oleh berlian ketika mereka patah.

Tahap ini adalah di mana anda juga akan menemui dua peninggalan baru: The Apoplexy Relic, dan Chaos Malachite Relic. Relik apoplexy membuka kunci daya tarikan, yang meningkatkan kuantiti bertelur musuh untuk setiap gelombang tunggal sebanyak 20 setiap pangkat, sehingga maksimum 100.

Itu adalah relik malachite kekacauan yang mempunyai barang yang menyeronokkan. Sekiranya anda bermain sebagai Mortaccio dan anda mencapai tahap 80, dia “menjadi budak lelaki yang besar,” dengan senjata tulangnya berkembang menjadi anima Mortaccio. Setelah berubah, dia mendapat +2 perisai, +1 jumlah, dan +100 max hp, serta pulih sepenuhnya hp. Anima of Mortaccio serupa dengan senjata tulang asas kerana ia melepaskan tulang, tetapi sekarang mereka mempercepatkan selepas setiap lantunan. . Anda juga boleh mendapatkan Relik Malachite Chaos sebagai Mortaccio.

Dari segi tweak, barang -barang yang tidak diperlukan untuk buka kunci Queen Sigma mempunyai warna latar kekuningan dalam koleksi. The Eggman muncul di Moongolow jika anda mempunyai sekurang -kurangnya satu juta emas, dan permainan sekarang harus ingat kulit yang anda pilih untuk setiap watak. Juga di hadapan kulit, mantra “Spoopyseason” harus membuka kunci kulit baru untuk Mortaccio, Yatta Cavallo, Bianca Ramba, dan O’Sole Meeo.

Mangsa vampire negara kelawar

24 фев hadapan 16:51

Halo orang, saya di sini untuk bertanya sama ada ada yang telah menemui apa yang rahsia di peta negara kelawar baru, jika anda tidak tahu, apa yang saya bicarakan, ringkasan ringkas, saya bermain di peta baru ini, Dan mencari dada di peta saya (di ESC) Saya melihat tanda tanya, ketika saya semakin dekat saya dapati 3 butang, yang pertama dengan huruf A, yang kedua dengan B, dan yang ketiga dengan C, menekan mereka di sekeliling saya berubah.

Melihat dalam tab Rahsia Saya tidak menemui apa -apa, saya ingin tahu jika ada yang mempunyai idea apa yang perlu dilakukan di tempat ini, terima kasih terlebih dahulu

Itu sahaja, tukar BG yang menunjukkan bahagian -bahagian tertentu. Satu -satunya unlockables adalah dua item yang anda kumpulkan di peringkat itu.

ORE ORE.

24 фев € 18:37

Itu sahaja, tukar BG yang menunjukkan bahagian -bahagian tertentu. .

25 фев 5:26

Di sebelah utara pusat panggung, terdapat tiga plat tekanan bulat yang dilabelkan A, B, C. Masing -masing menukarkan salah satu elemen latar belakang panggung.

ORE ORED HABIT; 25 фев 5:27

25 фев € 7:37

Pengecualian соощate: Gamerzilla

Itu sahaja, tukar BG yang menunjukkan bahagian -bahagian tertentu. Satu -satunya unlockables adalah dua item yang anda kumpulkan di peringkat itu.

Saya dapat, terima kasih

25 фев € 7:59

Negara kelawar

adalah peringkat cabaran keempat di Survivor Vampire. Tahap ini boleh dikunci dengan mencapai tahap 80 di Mad Forest yang terbalik.

.

Kandungan

Penerangan []

Kami tidak boleh berhenti di sini.

Kesan []

Seperti nama panggung, gelombang terdiri sepenuhnya dari musuh kelawar, termasuk banyak varian unik Pipeestrello.

Di sebelah utara pusat panggung, terdapat tiga plat tekanan bulat yang dilabelkan A, B, dan C. Masing -masing menukarkan salah satu elemen latar belakang panggung.

Multiplier kesihatan musuh meningkat dengan tambahan +0..025 seminit.

Tahap ini mempunyai bonus XP -75%, yang bermaksud pemain sebenarnya mengumpul pengalaman yang kurang.

Mod hiper []

.

.

Item []

Item berikut boleh didapati di peringkat ini:

Item Peringkat []

Lingkaran kecil sembilan cincin emas berputar muncul di tenggara kawasan permulaan. Menghampiri mereka akan menyebabkan matahari Atlantean bertelur seperti biasa.

Tanda kuning tidak mempunyai kesan pada tahap ini.

Peninggalan []

.

  • Apoplexy, yang muncul di tengah -tengah persegi besar berlian pada minit 9:00.
  • .

Gelombang []

.

Trivia []

  • Tahap ini menyerupai persamaan dengan Green Hill Zone, tahap pertama .
    • Visual latar belakang dan sembilan cincin emas ke tenggara juga mungkin merujuk kepada Sonic the Hedgehog.