25 permainan stim terbaik yang boleh anda mainkan sekarang | GamesRadar, permainan Steam terbaik 2023 | Techradar

Permainan Steam Terbaik 2023 – Muat turun pilihan atas untuk PC

Contents

Peta berasa sangat padat, juga, dan anda perlu mengenali mereka untuk mencari tempat -tempat di mana anda boleh menghidupkan semula sekutu anda, yang merupakan alat koperasi penting yang menekankan anda bermain dengan, sebanyak orang lain. Kami tidak dapat menekankan betapa baiknya pergerakan yang dirasakan, kerana ini adalah kebimbangan utama bagi mana -mana royale pertempuran yang terburu -buru, dan tidak ada permainan yang menguasainya seperti apex.

25 permainan stim terbaik yang boleh anda mainkan sekarang

Permainan Steam Terbaik

Permainan Steam terbaik akan membawa anda ke dunia baru melalui portal bersinar skrin komputer anda. Terdapat banyak tawaran pilihan yang terdapat di platform permainan komputer, tetapi bernasib baik untuk anda, kami telah melepaskan yang terbaik dari sekumpulan sehingga anda tidak perlu. Dalam senarai ini, anda akan menemui permainan Battle Royale yang terbaik bercampur dengan orang-orang seperti GTA 5, novel visual gaya manga, pengurusan sims, dan banyak lagi. Kebanyakan tajuk ini berganda sebagai beberapa permainan terbaik untuk bermain di komputer riba, sama ada anda memiliki PC permainan mewah. Ada sesuatu di sini untuk memenuhi semua citarasa dan suasana hati, jadi mari kita lompat masuk dan lihat permainan Steam terbaik untuk melompat ke sekarang.

Permainan Steam Terbaik

25. Persona 4 Golden

Pemaju: Atlus

Salah satu JRPG yang paling disayangi sepanjang masa, Persona 4 kejutan yang dilukis di Steam pada tahun 2020, menjadikannya satu-satunya cara untuk bermain permainan ini di luar memilikinya di Playstation Vita Handheld Sony (atau lebih awal, Persona 4 yang asal di PS2). Ini adalah contoh yang baik untuk berapa banyak Headway RPG Jepun telah dibuat di PC, dan itu adalah bukti JRPGs yang lebih banyak daripada Final Fantasy.

Dalam Persona 4 Golden, Unsur -unsur Supernatural, melihat falsafah ke dalam keinginan paling dalam kita memenuhi kehidupan sekolah menengah biasa dan thriller jenayah. Semua itu bukan sahaja berfungsi, tetapi Persona 4 juga mempunyai watak yang akan tumbuh pada anda dan salah satu soundtracks yang paling lucu dalam semua permainan. Sekiranya anda berminat dengan RPG Jepun, ini hampir tidak boleh diterima.

24. Skylines Bandar

Pemaju: Colossal Order Ltd.

Genre pembinaan bandar adalah salah satu tiang asal permainan PC, bersebelahan dengan CRPG dan strategi masa nyata, tetapi banyak francais masa lalu telah melihat hari yang lebih baik. Tetapi kemudian Paradox Interactive membuat percubaan di pembina bandar dalam gaya klasik seperti Sim City, untuk kejayaan besar-formula menghilangkan masa anda membina metropolis yang luas.

Kini mungkin tidak ada permainan yang lebih besar dalam genre ini daripada bandar -bandar: skylines, dan maksudnya ‘besar’ secara harfiah – beberapa DLC membolehkan anda membina lebih banyak barangan dan menikmati musim yang berbeza. Sekiranya anda ingin membina dan menyelenggara bandar tanpa perlu risau tentang menguruskan orang (EW!), Bandar: Skylines kekal sebagai permainan terbaik dalam kategori itu.

23. Jumlah Perang: Warhammer 3

Pemaju: Perhimpunan Kreatif

Mengatasi Trilogi Epik Strategi Fantasi, Total War: Warhammer 3 melihat kita kembali ke alam huru -hara sekali lagi untuk menuntut kemenangan. Bukan sahaja ia adalah salah satu permainan Steam terbaik untuk dijemput sekarang, tetapi mungkin gelaran Warhammer terbaik. Sekiranya penembak gerombolan seram Darktide tidak sesuai dengan keinginan anda, dan jika anda lebih suka pendekatan yang lebih dipertimbangkan ketika datang ke taktik pertempuran anda, Total War: Warhammer 3 patut dicuba.

22. Monster Hunter World

Pemaju: Capcom

Kepada kebanyakan pemain PC, Monster Hunter: World adalah pengenalan kepada francais Monster Hunter, dan apakah pengenalannya. Dalam permainan ini, anda berkeliaran melalui dunia yang indah untuk mencari raksasa seperti dinosaur gergasi, dengan baik, memburu. Ia adalah gelung daripada mencari raksasa untuk membawa mereka untuk melabur dalam peralatan baru yang menjadikan permainan ini sangat tidak dapat dinafikan.

Terdapat keseronokan yang aneh dalam merentasi raksasa, melihat ia berinteraksi dengan persekitarannya, dan bersiap sedia untuk perjuangan besar, terutama ketika anda bermain dengan rakan -rakan. Bukan semua hack dan slash yang mudah, sama ada – anda perlu merasakan senjata anda, dengan setiap jenis pengendalian secara berbeza, dan pelajari set langkah lawan anda sebelum anda mengambilnya, membuat perkara -perkara seperti memburu yang betul.

21. Survivor Vampire

Pemaju: Poncle

Sekiranya permainan pixel dan roguelit adalah beg anda, mangsa vampire layak disebutkan. Ini adalah tembakan yang aneh di mana anda bergerak di sekitar watak anda untuk membazir musuh anda-yang semuanya, cukup aneh, sebenarnya tidak ada vampir. Anda tidak perlu melakukan lebih banyak daripada itu, kerana watak anda akan menyerang semua musuh di jalannya dalam usaha anda untuk membersihkan setiap pusingan di bawah kekangan yang ditetapkan. Survivor Vampire tidak mempunyai grafik yang realistik dan dunia terbuka yang kaya dengan banyak permainan lain dalam senarai ini, tetapi sejauh permainan Steam terbaik, populariti yang mengamuk harus dikira untuk sesuatu.

20. Death Stranding

Pemaju: Kojima Productions

Tidak ada permainan seperti Death Stranding, dan itulah yang menjadikannya begitu menarik – pada dasarnya, pencipta Metal Gear Solid Hideo Kojima pergi keluar dari permainan mengenai mendaki. Walaupun ada urutan pertempuran sekali -sekala, Death Stranding adalah lebih banyak lagi mengenai seorang lelaki yang menyampaikan barang -barang, semuanya sendiri, di belakangnya.

Dengan cara ini ia mengajar anda bukan sahaja berjalan dengan banyak peralatan untuk dibawa boleh menjadi meditasi kerana ia boleh menjadi khianat, tetapi ia juga menceritakan kisah tentang jenis pasca-apokalips yang berbeza, yang bukan mengenai zombi atau marauding geng. Ini adalah permainan yang unik yang benar -benar perlu dialami untuk memahami cabutannya.

19. Raja -raja Tentara Salib 3

Pemaju: Paradoks

Wilayah Memenangi dan Menjadi Penguasa adalah tema banyak permainan strategi, tetapi Raja -raja Salib 3 dilengkapi dengan lapisan sosial yang unik yang benar -benar mengenai watak anda yang memegangnya bersama. Diplomasi bertukar menjadi opera sabun, dan anda akan suka bertukar cerita tentang bagaimana empayar dan keluarga anda berkembang dengan cara yang tidak dijangka.

Raja -raja Tentara Salib 3 adalah seperti kehidupan di zaman pertengahan mestilah – perang, tipu muslihat dan scheming adalah sebahagian dan bungkusan kepada kehidupan bangsawan, dan sementara anda boleh menjadi bodoh dengan merancang sejarah alternatif anda sendiri, ini adalah kredit kepada bagaimana Simulasi permainan yang mendalam benar -benar berjalan.

18. GTA 5

Pemaju: Rockstar North

GTA 5 adalah permainan yang telah membentuk permainan PC dengan reka bentuk dunia terbuka dan bercerita, yang sering menjadi vapid tetapi serentak menyeronokkan sebagai blockbuster filem. Walaupun cerita sahaja menjadikannya bernilai bermain – seperti yang dibesar -besarkan dan trippy kerana ia boleh mendapatkan – pesona abadi GTA 5 terletak pada bagaimana anda pasti akan terganggu oleh misi sampingan, atau kereta yang indah untuk mencuri, atau hanya melihat apa yang ada di sekeliling bendera seterusnya.

Segala-galanya di GTA 5, dari multiplayer dalam talian ke heistsnya, hidup dari dunia yang ketat, terbuka, tempat yang sangat direka dengan baik yang anda ingin tahu-tidak banyak permainan yang menawarkan dunia terbuka yang baik sejak, Terutama tidak dalam suasana metropolitan.

17. Azab kekal

Pemaju: Perisian ID

Doom Eternal adalah perwujudan tendangan adrenalin – tegang, mencengkam dan cepat. Sebilangan pergaduhan memerlukan masa yang tepat dan merasa hampir seperti sesuatu yang diilhamkan oleh permainan irama, dan goriness tanda dagangan azab membuat setiap kemenangan merasa berkesan dan diperoleh.

Bagaimana anda memilih untuk membuang musuh anda juga menentukan jenis peralatan yang boleh anda peroleh, menambah lapisan strategik untuk memerangi. Doom Eternal meminta anda mengambil risiko dan kadang -kadang hanya keputusan kedua yang berpecah yang membolehkan anda menjadi orang terakhir yang berdiri di dalam bilik yang penuh dengan raksasa. Ia terus terang.

16. Stardew Valley

Pemaju: Prihatin

Dibuat oleh pemaju tunggal, Stardew Valley membawa kegilaan sim pertanian kembali dengan cara yang besar. Sangat mudah untuk melihat mengapa – dikemas kini dan dipertingkatkan hingga ke hari ini, lima tahun selepas pelepasan awalnya, Stardew adalah buruh cinta. Hari selepas hari maya, anda bekerja di ladang kecil anda, buah -buahan dan sayur -sayuran yang tumbuh, menjaga haiwan, dan merumput tanah anda, tetapi anda juga boleh menggali rahsia lombong lama bandar atau mengenali cerita penduduk kampung, masing -masing cukup mengasyikkan bahawa seluruh masyarakat akan berkembang pada anda.

Stardew Valley memahami bahawa melihat buah -buahan (literal) buruh anda adalah proses yang sangat memuaskan, dan selalu menjadi kegembiraan untuk merancang ladang baru dan mencuba sesuatu yang berbeza.

15. Disco Elysium

Pemaju: ZA/UM

Disco Elysium adalah misteri detektif dengan sentuhan RPG. Jalan cerita bercabang berpunca dari keputusan yang anda buat semasa anda memilih jalan anda melalui bandar, yang membolehkan anda mengalu -alukan kegelapan sebagai polis bengkok atau menjadi undang -undang dan perintah yang benar. Ini adalah pilihan yang sempurna untuk mana-mana peminat permainan gaya novel yang didorong oleh naratif atau visual, dan ia lebih layak mendapat tempatnya dalam senarai permainan Steam terbaik di luar sana.

14. Final Fantasy 14

Pemaju: Square Enix

Final Fantasy 14 adalah MMO untuk orang yang tidak suka MMOS. Anak comeback yang luar biasa ini, yang memulakan hidupnya sebagai satu siri pencarian yang berulang -ulang, telah berkembang menjadi salah satu permainan dalam talian dengan cerita terbaik. Terbaik dari semua – anda boleh memainkan sebahagian besarnya sepenuhnya percuma sebelum anda mula membayar langganan bulanan.

Untuk mendapatkan barangan yang baik, anda mungkin perlu bersabar dengan penjelmaan Final Fantasy yang lama dan membosan. Daripada siaran Final Fantasy semasa, ini hanyalah yang terbaik yang boleh anda mainkan. Oleh itu, jika anda menyukai RPG anda dengan dunia yang besar dan sedikit lebih fantasi daripada teknologi futuristik, sama dengan arahan Final Fantasy 12, ini adalah pilihan terbaik sekarang.

13. Apex Legends

Pemaju: Hiburan Respawn

Pertama dan terpenting, Apex Legends sangat lancar untuk dimainkan. Segala -galanya dari Pergerakan hingga Menembak Rasanya Baik, dan Sistem Ping yang Berguna Membuat Cari Apa -apa Lagi Cepat dan Mudah. Dengan sistem wira yang serupa dengan Overwatch, anda mendapat ganjaran untuk meletakkan banyak masa ke dalam watak kegemaran anda, dan dapat mengambil cabaran baru hanya dengan bermain seseorang yang berbeza.

Peta berasa sangat padat, juga, dan anda perlu mengenali mereka untuk mencari tempat -tempat di mana anda boleh menghidupkan semula sekutu anda, yang merupakan alat koperasi penting yang menekankan anda bermain dengan, sebanyak orang lain. Kami tidak dapat menekankan betapa baiknya pergerakan yang dirasakan, kerana ini adalah kebimbangan utama bagi mana -mana royale pertempuran yang terburu -buru, dan tidak ada permainan yang menguasainya seperti apex.

12. Knight Hollow

Pemaju: Pasukan Cherry

Mungkin perkara yang paling menarik mengenai permainan Metroidvania yang terbaik, selain cabaran permainan yang ditemui bos, adalah rasa penjelajahan mereka. Hollow Knight mempunyai perasaan itu. Sebagai Knight Bug kecil, anda meneroka kerajaan bawah tanah atmosfera, mengambil sejumlah besar bug rakan dan mengembangkan kemahiran anda untuk mencapai bahkan sudut dan celah terakhir.

Hollow Knight adalah campuran menarik yang sukar dan santai, indah animasi dan misterius untuk membuat anda ingin terus berjalan walaupun bos berdiri di antara anda dan bahagian seterusnya boleh membuat anda ingin merobek rambut anda – belajar langkah mereka dan akhirnya Mengatasi walaupun musuh yang paling sukar adalah sebahagian daripada keseronokan, selepas semua.

11. Dishonored 2

Pemaju: Arkane

Apabila orang bercakap tentang kebebasan untuk bermain permainan dengan cara mereka, Dishonored 2 masih merupakan contoh yang paling biasa. Sebagai Assassin Corvo atau Emily Attano, anda menyelinap ke bandar Karnaca, untuk mempelajari identiti pembunuh misterius. Dishonored bukan sahaja pencapaian dalam senyap, ia juga berjaya memberi anda alasan yang menarik untuk mendekati situasi tanpa kekerasan, sementara masih memastikan anda berakhir dengan kembali ke dinding yang cukup kerap yang melekat pada satu playstyle tidak juga mudah.

Terkenal dengan reka bentuk tahapnya, Dishonored memberikan anda banyak pendekatan yang berbeza, dan untuk menarik permainan yang sangat berani adalah kegembiraan semua sendiri.

10. Pulangan Obra Dinn

Pemaju: Warp Digital Limited

Permainan Detektif tidak menjadi lebih baik daripada pulangan Obra Dinn. Pembunuhan yang mengerikan dan misteri lain berlaku di kapal saudagar, dan terpulang kepada anda untuk mengetahui apa yang sebenarnya berlaku, hanya dengan mengumpulkan petunjuk dan datang ke kesimpulan anda sendiri. Sungguh menarik bagaimana permainan ini juga meminta anda untuk memberi perhatian kepada perkara-perkara kecil banyak permainan detektif lain yang kerap dilupakan. Anda memerlukan mata dan kesabaran yang baik, tetapi bekerja misteri adalah sangat memuaskan.

Pulangan Obra Dinn menunjukkan bahawa misteri detektif boleh menjadi lebih daripada membaca petunjuk berasaskan teks dan melakukan teka-teki rawak-ini adalah pengalaman sleuthing penuh.

9. Takdir 2

Pemaju: Bungie

Destiny 2 adalah permainan yang terus berubah. Inkarnasi terkini, Beyond Light, memadamkan separuh yang baik dari apa yang ada untuk menggantikannya dengan perkara yang lebih baik, seperti kuasa stasis baru yang menyeronokkan. Ini adalah penembak rampasan yang tinggal dari, anda fikirkan, itu rampasan yang sangat baik. Sekarang ini percuma, tidak ada penembak dalam talian yang lain, baik dalam tetapan, rasa, dan keluasan kandungan.

Satu perkara yang pasti – Bungie akan terus berusaha berinovasi, dan Destiny 2 tidak akan pergi ke mana -mana, jadi ini adalah masa yang tepat untuk memulakan permainan semua orang bermain.

8. Kentucky Route Zero

Pemaju: Komputer kadbod

Ketidaksuburan di antara permainan naratif, Kentucky Route Zero tahu bagaimana untuk mencipta suasana yang sangat padat dengan kelihatan sangat sedikit. Di sini, cara teks bergerak dapat lebih ekspresif daripada aksara animasi sepenuhnya dalam permainan lain. Kentucky Route Zero mendiami ruang dalam realisme ajaib bercerita tidak ada permainan lain, dan ia berjaya meneroka bagaimana anda menggunakan teks untuk menggambarkan pelbagai bentuk permainan yang berbeza. Ini adalah permainan yang disampaikan sepenuhnya atas niatnya untuk menjadi pengalaman ajaib, dan ia mempunyai seni yang sangat menggembirakan untuk boot.

7. Xcom 2

Pemaju: Permainan Firaxis

Reboot Xcom menghidupkan semula landskap taktik berasaskan bulat, tetapi sementara permainannya sering disalin, tidak ada yang seperti yang asal. Ini adalah salah satu permainan “hanya satu pusingan”, di mana mendapatkan skuad anda melalui pertemuan memerlukan perancangan yang baik (dan beberapa kejutan bertuah). Walaupun pangkalan rumah anda tumbuh dan tentera anda menjadi lebih kuat dari masa ke masa, Xcom 2 senang tegang kerana tidak ada yang bermaksud anda selamat – anda hanya mendapat lebih banyak pilihan permainan.

Xcom 2 yang sangat baik: Perang DLC ​​yang dipilih menambah banyak bakat untuk permainan terima kasih kepada puak -puak yang berperang. Apa yang sebelum ini sedikit lebih daripada sekadar bermacam -macam misi tentang pengambilalihan manusia yang masih hidup oleh orang asing dengan cara itu walaupun akhirnya mendapat konflik yang menarik.

6. Ke dalam pelanggaran

Pemaju: Permainan subset

Ini catur, tetapi dengan peluncur roket dan mechs dan bukannya kesatria dan uskup. Baiklah, itu tidak sebenarnya catur, tetapi ke dalam peraturan pelanggaran itu sama -sama mudah dan elegan. Musuh Alien Anda – Biasanya Serangga Gian. Ini tugas anda untuk memasukkan kepingan teka -teki itu, dan tentukan bagaimana anda boleh menghapuskan sebanyak mungkin mereka.

Anda mengawal salah satu daripada lapan skuad mech, yang anda buka kunci secara berurutan, masing -masing dengan kepakaran tersendiri. Blitzkrieg adalah pakar kilat, titans beku menggunakan ais, keluli judoka menggunakan kekuatan fizikal mentah. Tiga unit anda mempunyai kemahiran mereka sendiri, dan anda mesti berusaha menerapkannya kepada keadaan di tangan. Sebagai blitzkrieg, anda mungkin menggunakan mech cangkuk anda untuk menggerakkan musuh ke dalam garis, kemudian mogok dengan mech kilat anda untuk menghantar nadi elektrik melalui mereka semua,. Tahap rawak dan peluang untuk menaik taraf unit anda terus menggoda kami kembali untuk satu pusingan lagi.

5. Ketuhanan: Dosa Asal 2

Pemaju: Studio Larian

Istilah “CRPG”, atau “permainan roleplaying komputer” mungkin telah kehilangan maknanya, tetapi ia masih menerangkan jenis pengembaraan, isometrik dan sangat diilhamkan oleh permainan pena dan kertas yang terkenal seperti Pathfinder dan Dungeons dan Dragons.

Ketuhanan: Asal Sin 2 adalah permainan terbaik seumpamanya yang boleh anda mainkan. Anda mempunyai kebebasan untuk membuat satu ton pilihan yang benar. Pertempuran, juga, boleh menjadi serba boleh, jika sukar, dan anda akan mempunyai jam dengan jam keseronokan untuk menggoda setiap rahsia permainan.

4. The Witcher 3: Wild Hunt

Pemaju: CD PROJEKT RED

Lebih daripada yang lain, ini adalah dunia Witcher 3 yang mempesonakan kerana ia begitu besar, cantik, dan disumbat dengan sejarah. The Witcher 3 jauh kurang kikuk daripada Skyrim, yang sering dibandingkan dengan, dan ia berkongsi nada dewasa dengan beberapa francais RPG fantasi tinggi terbaik di luar sana.

Gruff Witcher Geralt akan tumbuh dengan setiap tindak balas crotchety, dan cerita itu melukis misteri yang lazat, perlahan -lahan membongkar misteri yang anda ingin lihat hingga akhir. Ada sebab permainan ini mendahului banyak senarai permainan terbaik.

3. Elden Ring

Pemaju: FromSoftware

Pemaju terkenal dengan bosnya yang menghukum dan dunia fantasi yang sangat besar, tetapi Elden Ring menunjukkan apa yang mampu dari dalam keadaan mutlaknya. Meneroka dan Melawan Jalan Anda Di Seberang Tanah Antara adalah ekspedisi khianat, walaupun untuk jiwa, tetapi ganjaran yang anda dapatkan ketika meraih kemenangan dari rahang kekalahan yang menghancurkan menjadikannya sangat bernilai. Hype Elden Ring tidak menunjukkan tanda ke bawah, dan persembahan PC yang licin bermakna ia sudah disemen sebagai salah satu permainan stim terbaik di luar sana.

2. Penebusan Mati Merah 2

Untuk kebanyakan genre, anda mempunyai banyak permainan untuk dipilih, tetapi ketika menghabiskan masa di Wild West, buck berhenti di Red Dead Redemption 2. Permainan ini merangkumi setiap aspek dari apa yang anda fikir sebagai koboi akan menjadi seperti – pembunuhan beramai -ramai yang tidak masuk akal, kotoran di saloon, nikmati alam yang tenang – dan berhubung dengan mereka yang bersungguh -sungguh di barat. Di hadapan teknikal, ia cantik dan terperinci, persembahannya adalah yang paling baik, dan, seperti dengan hampir setiap permainan dunia terbuka yang terbaik, anda akan sering berpaling di jalan ke objektif anda yang seterusnya, semata-mata kerana anda berlaku di seberang pertemuan menarik dahulu.

Red Dead Redemption 2 terasa seperti pengembaraan dalam erti kata yang terbaik – ia boleh menjadi dramatik dan tenang, bergerak dan kejam. Ia adalah besar, besar, memenuhi salah satu fantasi permainan terbesar dari belia kita, di sebelah menjadi seorang ksatria dan ninja.

1. Pintu Baldur 3

Pemaju: Studio Larian

Hasil pengalaman dekad dengan siri ketuhanan yang diiktiraf, Baldur’s Gate 3 terasa sedikit mustahil. Keluasan, kedalaman, dan ketumpatan dunia tidak dapat ditandingi, seperti kereaktifan kisahnya. Oleh itu, anda boleh dimainkan semula sehingga anda dapat memainkan kempen selama 100 jam dan masih hampir tidak menggaru permukaan semua yang ditawarkannya, ini adalah keajaiban di sana dengan yang terbaik yang pernah dihasilkan oleh latar belakang D & D. Standard emas baru untuk Dungeons & Dragons, Genre RPG, dan berpotensi industri secara keseluruhan, Kajian Gate 3 Baldur kami menerangkan ini sebagai pengalaman sekali dalam generasi.

Ke dalam permainan VR? Lihat senarai kami Permainan PSVR 2 yang akan datang untuk tersesat dalam pengalaman.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Permainan Steam Terbaik 2023 – Muat turun pilihan atas untuk PC

Seorang angkasawan melihat ke atas gunung yang diliputi salji dengan planetoid berdering di kejauhan

Permainan Steam terbaik menonjol di kalangan pasaran digital yang penuh sesak Valve, menawarkan pengalaman yang berdiri kepala dan bahu di atas rakan sebaya mereka.

Sekiranya anda mempunyai akaun Steam, banyak permainan PC terbaik yang pernah dibuat hanyalah pembelian. Walau bagaimanapun, untuk membantu anda memanfaatkan wang anda, kami telah menyusun senarai permainan Steam terbaik di luar sana. Dari pelbagai permainan cerita terbaik ke beberapa permainan strategi PC terbaik, permainan teratas Steam datang dalam pelbagai bentuk dan saiz yang berbeza. Dari permainan pemain tunggal terbaik ke salah satu MMORPG terbaik, terdapat banyak pilihan yang ada.

Senarai kami juga merangkumi beberapa permainan indie terbaik, memastikan bahawa anda tidak ketinggalan di mana -mana permata tersembunyi. Terdapat juga banyak permainan dalam senarai ini yang serasi Deck Steam, yang bermaksud bahawa anda akan dapat membawanya jika anda memiliki konsol permainan mudah alih Valve. Baca terus untuk mengetahui yang terbaik dari apa yang ditawarkan di kedai stim.

Permainan Steam Terbaik 2023

Mengapa anda boleh mempercayai Techradar

Kami menghabiskan berjam -jam menguji setiap produk atau perkhidmatan yang kami semak, jadi anda pasti anda membeli yang terbaik. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

Elden Ring

Kajian Pakar Kami:

Elden Ring adalah kemunculan tajuk soulsborne dari ofsoftware, mengambil gelung tempur yang menghukum, namun memberi ganjaran kepada Jiwa yang gelap siri dan meletakkannya dalam dunia terbuka yang menakjubkan. Gabungan ini mencipta permainan yang lebih daripada jumlah bahagiannya.

Tiada senarai permainan Steam terbaik akan lengkap tanpa mengangguk tajuk tertentu ini. Ia mudah dipanggil Elden Ring dunia terbuka Jiwa yang gelap permainan, tetapi sebenarnya lebih banyak lagi. Ini adalah evolusi utama penggemar kegemaran Jiwa yang gelap siri, walaupun ia bukan sekuel langsung. Dan sama seperti permainan tersebut merevolusikan tindakan RPG, Elden Ring merevolusikan apa yang dimaksudkan sebagai permainan terbuka dunia.

Terdapat sedikit perkara yang akan menahan anda dari meneroka di mana sahaja yang anda mahukan di dunia yang luas di antara tanah, tetapi anda benar -benar boleh mendapatkan pantat anda jika anda berjalan ke kawasan yang mungkin sedikit terlalu sukar untuk tahap semasa anda.

Walaupun saiznya, Elden Ring berjaya berasa sangat berstruktur pada masa yang sama. Ini adalah permainan di mana anda boleh melakukan satu juta aktiviti sampingan kecil yang berbeza, seperti penjara bawah tanah, pencarian, dan banyak lagi – tetapi semuanya akan merasakan ia memberi makan kepada matlamat utama anda untuk memperbaiki cincin Elden mitos dengan menjadi Elden Lord. Mahu mengetahui lebih lanjut? Lihat kami Elden Ring Kajian.

Penebusan Mati Merah 2

Penebusan Mati Merah 2 adalah klasik batu sejuk, menawarkan pengalaman naratif lengkap yang meresap pemain di barat liar. Rockstar Games ‘Cowboy Opus menawarkan perjalanan emosi yang akan tinggal bersama anda lama selepas roll kredit.

Mudah salah satu permainan stim terbaik genrenya, Penebusan Mati Merah 2 adalah gelaran dunia terbuka yang mendalam dari Rockstar Games. Dikeluarkan pada tahun 2018, Penebusan Mati Merah 2 Adakah anda telah melangkah masuk ke dalam kasut berdebu Arthur Morgan, seorang pelanggar yang baik yang cuba membuat jalannya di sempadan Amerika yang semakin mengecil.

Walaupun premis romantis ini, perjalanan Arthur meremehkan kedalaman emosi yang gelap, menceritakan kisah yang dilakukan dengan tragedi, tetapi dengan semangat harapan antara. Sebagai tambahan kepada jalan cerita utama yang luar biasa, permainan ini menawarkan dunia terbuka yang mengagumkan, penuh dengan pencarian sampingan dan tempat untuk diterokai. Sekiranya anda mahu menjadi koboi, Penebusan Mati Merah 2 adalah cara terbaik untuk hidup fantasi tertentu.

Pintu Baldur 3

Kajian Pakar Kami:

Pintu Baldur 3 memberi anda kawalan yang mengejutkan terhadap pengembaraan anda. Pilihan anda masuk dan keluar dari cutscenes mempunyai kesan meluas pada jalan cerita. Dalam Pintu Baldur 3, Anda benar -benar harus hidup dengan akibat dari tindakan anda.

Salah satu permainan stim terbaik tahun ini, Pintu Baldur 3 Menawarkan pengambilan sinematik moden di CRPG. Berpusat di alam semesta fenomena roleplaying global Dungeons & Dragons, anda akan mengambil peranan pengembara yang dijangkiti parasit psikik jahat. Sebaik sahaja anda telah mencipta watak yang ditarik dari salah satu Pintu Baldur 3 kelas, anda akan masuk ke dunia, bertemu sahabat yang tidak dapat dilupakan dan dapat mengatasi bahaya Pantai Pedang.

Apa yang memisahkan Pintu Baldur 3, Walau bagaimanapun, bagaimana tajuk itu memberi ganjaran kepada pemain untuk penyelesaian kreatif. Perlu mengamankan item sihir tertentu? Anda boleh melawan gerombolan pengawal, atau anda boleh memungut pemiliknya. Lebih baik lagi, menarik mereka di luar dalam dialog. Sementara. Pintu Baldur 3 adalah pengembaraan fantasi yang murah hati dan terbuka yang akan menjadi peminat lama dan baru. Baca kami Pintu Baldur 3 semak untuk maklumat lanjut.

Ke dalam pelanggaran

Sekali lagi, dengan perasaan

Bertentangan dengan banyak rakan sebayanya, Ke dalam pelanggaran memberitahu anda Tepat Apa yang akan dilakukan oleh musuh anda seterusnya. Cabaran yang dihadapi dalam perjalanan tanpa kehilangan mechs anda atau terlalu banyak kehidupan awam adalah teka -teki yang terus memberi.

Tidak semua permainan Steam terbaik adalah epik, tajuk terbuka dunia yang akan menjadikan anda kembali $ 60 pada PS5 dan Xbox Series X | s. Ke dalam pelanggaran adalah permainan strategi seperti sci-fi yang canggih dengan sedikit mechs dan keputusan besar.

Bumi telah diserang – dan hampir diduduki – oleh orang asing. Dalam Ke dalam pelanggaran, anda mengawal kumpulan mechs yang dihantar dari masa depan untuk membalikkan nasib ini. Sekiranya pasukan gagal (dan akan), salah satu juruterbang anda akan kembali ke masa depan dan kitaran akan bermula lagi.

Setiap pertemuan mengambil grid blok 8×8, medan perang anda. Main Terluka Terlalu, dan Mechs Anda Perlu Menghentikan Aliens daripada Memusnahkan Terlalu Banyak Bangunan dan Pos Pos. Ia mempunyai kesucian taktikal catur, menggunakan nombor kecil yang mudah untuk mewakili kesihatan dan kerosakan. Semasa anda bermain, anda boleh menaik taraf mechs anda untuk meningkatkan peluang anda, dan bahkan membawa juruterbang antara misi. Rawatan ini lebih banyak bermula sebagai lencongan rehat makan tengah hari tetapi berakhir pada waktu kecil di tengah malam.

Raja -raja Tentara Salib 3

Raja -raja Tentara Salib 3 membolehkan anda melompat ke dalam sejarah zaman pertengahan dan mencipta semula. Terima kasih kepada penekanannya terhadap agensi pemain, setiap Raja -raja Tentara Salib 3 Playthrough terasa lebih baik dan bermakna, menawarkan cerita -cerita muncul yang tidak pernah berhenti mengejutkan dan menggembirakan.

Salah satu permainan stim terbaik ketika datang ke strategi, Raja -raja Tentara Salib 3 Membolehkan anda kehilangan dunia abad pertengahan, membolehkan anda membuat sejarah taman permainan peribadi anda. Didalam Raja -raja Tentara Salib 3 playthrough, anda akan mengambil peranan mulia sejarah, atau membuat yang baru untuk diri sendiri. Dalam kedudukan ini, anda akan membimbing mereka kerana mereka menjalani kehidupan mereka, menguruskan mahkamah mereka, dan memutuskan sekutu dan musuh mereka.

Apa yang membezakan Raja -raja Tentara Salib 3, Walau bagaimanapun, adalah penekanannya terhadap peristiwa yang menawarkan titik keputusan untuk topi watak anda boleh mempunyai kesan besar, baik untuk persekitaran politik mereka dan juga untuk kehidupan peribadi mereka. Anda mungkin menghabiskan masa 10 jam terakhir bermain sebagai Raja Malcolm dari Scotland, tetapi, terima kasih kepada pilihan yang telah anda buat bagi pihaknya, ini sangat banyak anda Versi Malcolm – Sejarah Alternatif yang anda miliki sepenuhnya.

Final Fantasy 14

MMO yang diiktiraf secara kritikal

Final Fantasy 14 Mungkin MMO, tetapi kadar peraduan ceritanya di kalangan beberapa yang terbaik yang kita lihat dari JRPG moden. Lebih -lebih lagi, anda akan mengalami ini bersama berjuta -juta pemain lain, memperkayakan jalan cerita dalam konteks komuniti MMO yang mengalu -alukan.

Tiada senarai permainan Steam terbaik akan lengkap tanpa mengangguk ke salah satu daripada banyak MMO yang terdapat di platform, dan Final Fantasy 14 mengambil mahkota. Dengan percubaan percuma yang sangat murah hati, Final Fantasy 14 Mempunyai penghalang yang rendah untuk masuk, memberi anda peluang untuk menikmati banyak kandungan cerita sebelum anda komited untuk membeli langganan.

Final Fantasy 14 dipisahkan oleh tiga perkara: kandungan cerita pemain tunggal yang luar biasa, komuniti yang terkenal dan menyayangi rujukan kepada keluasan Fantasi terakhir kanon. Di luar ini, ada banyak yang perlu dilakukan. Pemain mempunyai pilihan untuk membina rumah mereka sendiri dan juga pergi ke kelab malam milik pemain. Memancing, kerajinan, pencarian, dan penerokaan semuanya tersedia di dunia Final Fantasy 14 Bagi sesiapa sahaja yang ingin mencari mereka.

Starfield

Starfield Mungkin sedikit terlalu bercita-cita tinggi, tetapi pelbagai aktiviti yang ditawarkan akan menawan hampir apa-apa jenis kipas sci-fi. Dari Star Trek-Eksplorasi Esque ke Hakim Frontier Ripped Out Of Of Of Firefly, Starfield membolehkan anda menikmati hampir semua trofi sci-fi di bawah matahari (s).

Starfield adalah salah satu permainan stim terbaik dari segi jumlah kandungan yang ditawarkan. RPG sci-fi orang pertama dari Bethesda Softworks, Starfield berlaku di seberang bahagian galaksi yang terdiri daripada beratus -ratus planet dan pelbagai puak manusia yang bersaing. Bagaimana anda berinteraksi dengan tetapan luas ini terpulang kepada anda. Sistem penciptaan watak yang sangat luas membolehkan anda memainkan sesiapa sahaja dari diplomat tangan lembut ke Roguish Space Scoundrel.

Dengan pertempuran ruang angkasa, penerokaan, dan baldi pencarian, terdapat lebih daripada cukup dalam RPG terbaru Bethesda untuk memastikan pemain yang paling bersemangat dihiburkan. Walaupun jalan cerita utama agak hit-and-miss (hampir tradisi untuk permainan Bethesda) pencarian sampingan dan kandungan tambahan menawarkan cerita yang tidak dapat dilupakan, dogfight ruang yang mendebarkan, dan lebih daripada beberapa pilihan yang sukar.

Counter-Strike: Serangan Global

Penembak orang berfikir

Counter-Strike: Serangan Global Penekanan terhadap kerja berpasukan dan strategi memastikan pemain di jari kaki mereka. Tidak cukup untuk mempunyai jari pencetus Twitch untuk menguasai penembak multiplayer tandatangan Valve, anda juga mesti mempunyai minda strategik dan saraf keluli yang berminat.

Salah satu permainan stim terbaik sepanjang masa, Counter-Strike: Serangan Global (CS: Pergi) adalah bukti rayuan abadi penembak yang dibina dengan baik. Manakala Counter-Strike sendiri berumur 19 tahun, permainan ini telah menikmati lelaran yang berterusan sejak permulaannya yang rendah Separuh hayat. Dengan penekanannya terhadap kerja berpasukan dan strategi, CS: Pergi Menawarkan alternatif yang lebih mengasyikkan kepada penembak orang pertama yang lebih tinggi.

CS: Pergi juga dijangka menerima kemas kini baru dalam bentuk Counter-Strike 2. Ditetapkan untuk dibebaskan pada bulan September, kemas kini ini sedang menjalani ujian beta terhad dan berjanji untuk mengemas kini grafik permainan serta memperkenalkan beberapa peningkatan kualiti hidup. Walaupun panjang di gigi, CS: Pergi hidup dan baik – pastinya patut diperiksa jika anda mencari lebih banyak penembak berasaskan pasukan dalam hidup anda.

Celeste

Celeste adalah seperti permainan mengenai perjuangan peribadi kerana ia adalah mengenai platforming. Protagonis Madeline mesti bukan sahaja berusaha untuk meningkatkan gunung literal, tetapi dia juga harus bertarung dengan bahagian -bahagian yang paling gelap. Kepentingan cabaran ini ditegaskan oleh reka bentuk tahap yang mencabar yang sukar kerana ia adil.

Mudah memperoleh tempat di senarai permainan Steam terbaik kami, Celeste adalah platformer piksel yang paling menggembirakan bertahun -tahun. Semasa anda memanjat gunung titular, heroin berambut api Madeline memerangi syaitan-syaitan paling dalamnya sama seperti keadaan yang keras dan berbahaya di sekelilingnya. Celeste adalah platformer gaya yang ketat, 2D, Twitch, tetapi, menggaru permukaan, dan anda akan dapati permainan yang paling tidak dapat dilupakan yang kami jumpai dalam beberapa tahun.

Dengan cerita yang memalukan untuk memadankan permainannya yang tidak dapat dilupakan, Celeste mempunyai lebih daripada 700 ‘adegan’ untuk melintasi, pelbagai rahsia untuk mengungkap, dan cerita yang akan menggenggam anda sebanyak formula pembentukan otot memori platformnya. Untuk permainan yang dibina di sekitar mekanik mudah melompat, membongkar udara, dan mendaki, terdapat kedalaman yang luar biasa yang dapat dijumpai ketika anda mencabut jalan ke puncak. Penuh dengan kejutan, Celeste Bukankah seorang yang terlepas.

Permainan Steam Terbaik: Soalan Lazim:

Apakah permainan teratas di Steam?

Permainan tertinggi di Steam adalah Portal 2, yang mempunyai 97 yang mengagumkan.Penarafan kelulusan 7% di lebih daripada 356,000 ulasan individu. Ini bermaksud bahawa lebih dari 352,000 orang telah diberikan Portal 2 Ulasan “positif”.

Tidak dinafikan tajuk yang hebat, Portal 2 penuh dengan dialog berkilauan dan tipu muslihat sci-fi yang membuat pemain meneka ketika mereka tergesa-gesa untuk menyelesaikan teka-teki berasaskan portal yang rumit. Walaupun kami merasakan Celeste lebih banyak ditawarkan sebagai platformer moden, Portal 2 juga akan berada di rumah di senarai permainan Steam terbaik kami.

Permainan apa yang harus anda dapatkan di Steam?

Mana -mana tajuk dalam senarai permainan Steam terbaik kami akan membuat tambahan yang sangat baik untuk koleksi anda. Dari segi nilai wang, bagaimanapun, kami mengesyorkan Celeste dan Ke dalam pelanggaran. Kedua -dua gelaran indie ini memberikan nilai yang luar biasa untuk wang, yang terakhir menawarkan jumlah pemecahan yang menggembirakan sementara bekas memberikan cukup cabaran untuk memastikan pemain melabur untuk jumlah masa yang mengagumkan.

Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih besar dalam skop, Penebusan Mati Merah 2 adalah pilihan yang hebat, memberikan pengembaraan yang mendalam, air mata yang menunjukkan segala yang dapat dilakukan oleh permainan moden. Sejak dibebaskan beberapa tahun yang lalu, permainan ini juga sering didiskaunkan dalam jualan biasa Steam.

Bagaimana Kami Membuat Senarai Permainan Steam Terbaik Ini

Senarai permainan Steam terbaik ini dibina dengan kepelbagaian. Daripada secara sempit memberi tumpuan kepada satu genre atau jenis permainan, kami merasakan yang terbaik untuk menawarkan pendekatan yang luas yang mungkin untuk perpustakaan gelaran Steam yang lengkap.

Terdapat banyak tajuk, seperti yang disebutkan di atas Portal 2, itu pasti ada di rumah dalam senarai ini. Walau bagaimanapun, kami juga ingin memamerkan gabungan tajuk moden dan lebih klasik untuk memastikan tinjauan yang lebih baik mengenai tajuk yang ada. Kami juga ingin platform beberapa tajuk indie yang kuat, kerana sistem pengedaran digital Valve adalah cara terbaik untuk mengakses permainan yang anda tidak akan sering melihat di kedai-kedai bata dan mortar.

Kami juga bersandar pada kepakaran kami di TRG dengan banyak kakitangan di sini sebagai PC dan Veteran Permainan Steam atau penduduk yang diberikan jumlah masa yang mereka mainkan di platform dan menggunakan pelancar. Kami tahu stim di dalam dan luar dan apa yang menjadikan permainan yang paling popular di sistem, dan dengan itu yang dapat kami pilih sebagai cadangan terbaik untuk anda.

Tertanya -tanya apa yang kelihatan seperti di luar PC? Lihat senarai kami yang terbaik Xbox Series X Games dan juga Permainan PS5 terbaik.

50 permainan stim terbaik yang harus anda mainkan pada tahun 2023

Senarai Permainan Steam Terbaik 2023

Ketika datang ke permainan PC, Steam boleh dikatakan sebagai salah satu kedai muka teratas, dan tentu saja, kami terpaksa memilih lima puluh permainan terbaik kami dari sana. Dari orang -orang seperti Light Dying, Dying Light, dan Batman Arkham Collecti. Dengan jualan stim yang berlaku secara berkala sepanjang tahun, anda harus tahu permainan mana yang hendak ditambah ke senarai hajat anda atau dapatkan sekarang. Oleh itu, tanpa berlengah lagi, mari kita lihat 50 permainan Steam terbaik yang pasti anda perlukan pada tahun 2023.

Ingat bahawa saya telah mempertimbangkan pelbagai kriteria sebelum menambah permainan ke senarai ini. Walaupun satu permainan mungkin lebih tinggi untuk anda, mungkin bukan untuk saya. Perkara lain yang perlu dipertimbangkan adalah bahawa grafik adalah peringatan semasa membuat senarai. Selagi permainan menyeronokkan untuk dimainkan, mereka layak mendapat tempat dalam senarai ini. Dengan itu, mari kita menyelam betul -betul!

1. Deus Ex

Imej Deus Ex untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Permainan pertama adalah tajuk kegemaran saya oleh pemaju permainan Ion Storm sekarang yang tidak berfungsi. Deus Ex adalah RPG di mana anda bermain sebagai Cybernetically Enhanced Unatco Agent JC Denton. Permainan ini ditetapkan pada tahun 2052, di mana organisasi bayangan dan teori konspirasi benar. Apa yang pada mulanya bermula seperti tindakan tipikal RPG perlahan -lahan menjadi cerita yang hebat, dengan pemain mengungkap rahsia tersembunyi masyarakat. Deus Ex mempopularkan genre SIM yang mendalam, memberi anda pelbagai pilihan untuk mendekati misi.

Walaupun grafik dan permainan mungkin terasa bertarikh banyak, terima kasih kepada komuniti yang ghairah, terdapat beberapa mod yang tersedia untuk memperbaikinya. Walaupun saya lebih suka bermain deus ex dengan mod gmdx, kami mencadangkan memuat turun deus ex: mod revisi dari stim, yang bebas dari kos. Jalan cerita dan permainan dengan mudah menjadikan Deus Ex sebagai tajuk yang layak untuk dimasukkan ke dalam senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Deus Ex ($ 6.99)
Muat turun Deus Ex: Mod Semakan (Percuma)

2. Black Mesa

Imej Black Mesa untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Separuh hayat dengan injap berubah permainan dengan cara yang bergolak. Walaupun separuh hayat kedua dan episodnya membuka jalan untuk ciri-ciri seperti Fizik Permainan Realistik, separuh hayat pertama memberi kami hadiah yang dipanggil enjin Goldsrc. Malangnya, separuh hayat asal tidak pernah mendapat rawatan enjin sumber oleh injap. Crowbar Collective, sekumpulan modders bertukar pemaju berkumpul bersama untuk memperbaharui separuh hayat pertama. Dan dengan baik, yang mengakibatkan mesa hitam.

Seperti yang disebutkan di atas, Black Mesa adalah Pembuatan semula enjin sumber untuk separuh hayat pertama, Menambah setiap ciri yang dibawa oleh enjin dengan sendirinya. Black Mesa juga menyimpang dari permainan asal dengan membuat pilihan reka bentuk tahap halus, memberikan putaran unik kepadanya sementara tidak kehilangan identiti separuh hayat.

Selain itu, pemaju mencipta salah satu bahagian yang paling dibenci permainan asal, Zen, menjadi sesuatu yang mengagumkan. Jadi, ini patut dijemput jika anda tidak pernah bermain separuh hayat. Atau, jika anda memainkannya sebelum ini, mengapa tidak memainkan semula?

Beli Black Mesa ($ 19.99)

3. Yakuza 0

Yakuza-0-Steam-Deck-1

Yakuza 0 adalah permainan pemukulan aksi dan secara kanonik entri pertama dalam siri jangka panjang oleh Sega. Ia mempunyai jalan cerita mencengkam yang melibatkan dua staples siri – Kazuma Kiryu dan Goro Majima, semasa 80 -an yang menggelegak di Jepun. Ciri -ciri permainan Pertempuran yang menyeronokkan, pelbagai aktiviti sampingan, dan quest sampingan yang unik. Tambahan pula, Yakuza 0 menampilkan lagu karaoke yang popular “Baka Mitai.”Sekiranya anda bertanya kepada saya, itu sahaja yang menjamin mainan tajuk. Kerana permainan yang menyeronokkan dan mencengkam cerita, kami terpaksa menambah Yakuza 0 ke senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Yakuza 0 ($ 19.99)

4. Xcom 2

Imej dari XCOM 2 untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Permainan strategi taktikal, XCOM2 adalah sekuel XCOM yang diiktiraf secara kritikal: musuh tidak diketahui. Walaupun tajuk sebelumnya meletakkan anda di kasut komander organisasi rahsia yang bertempur melawan pencerobohan asing, Xcom 2 membuat anda mengawal organisasi yang sama. Hanya kali ini, makhluk asing menjalankan bumi, dan anda dan Xcom telah menjadi pelarian. Permainan ini mempunyai sistem pemasa yang aktif, menjadikan kebanyakan misi masa sensitif. Selain itu, permainan ini mempunyai ciri permadeath, memberikan rasa mendesak untuk permainan.

XCOM 2 adalah tajuk utama yang menjamin playthrough, dan permainan stim yang membuat saya terobsesi dengan tajuk tempur berasaskan taktikal.

Beli Xcom 2 ($ 23.93)

5. Fallout: New Vegas

Imej dari Fallout New Vegas untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Walaupun Fallout 3 Bethesda mendapat sambutan polarisasi di kalangan peminat, Fallout: New Vegas, spin-off yang berdiri sendiri, mendapat kemasyhuran kritikal. Dan atas alasan yang baik. Walaupun permainan penembakan pertama/ketiga tetap sama, dan kebanyakan ciri dari Fallout 3 ada di sana, tulisannya membezakan permainan ini. Fallout: New Vegas meletakkan anda di kasut kurier di padang pasir Mojave, mencari jawapan selepas mereka diserang hendap dan ditembak di kepala oleh sekumpulan orang yang misterius.

Apa yang berlaku ialah mereka terjerat dalam Perang Saudara antara dua puak dan meneroka keanehan di Vegas pasca nuklear. Penulisan dan Eksplorasi Brilliant Permainan menjadikannya tajuk mesti bermain dalam senarai permainan Steam terbaik kami. Walau bagaimanapun, seperti setiap tajuk Bethesda, permainan ini memerlukan modding untuk berjalan dengan betul. Oleh itu, kami mencadangkan mengikuti panduan ini untuk membetulkan permainan anda sebelum meneroka Gurun Mojave.

Beli Fallout: New Vegas ($ 9.99)

6. Pembunuh7

Imej Killer 7 untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Pengilang Belalang Pemaju Jepun dikenali untuk membuat permainan eksentrik yang mempunyai makna yang lebih mendalam. Pembunuh 7 sesuai dengan acuan itu. Seorang penembak kereta api dengan mekanik teka-teki, Killer7 meletakkan anda di kasut Harman Smith dan tujuh keperibadiannya, yang mahir dalam melakukan pekerjaan dengan pelbagai cara. Diupah oleh Kerajaan AS untuk memerangi organisasi pengganas senyuman syurga, Killer7 menjadi dekonstruksi politik dunia semasa, interaksi manusia, dan pemikiran lain.

Ini adalah tajuk utama pertama yang membantu pemaju Jepun terkenal Suda51 mencapai status kultus di barat. Permainan lain yang menguji masa terima kasih kepada kisahnya dan mendapat tempat di senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Killer7 ($ 19.99)

7. Deep Rock Galactic

Imej dari Deep Rock Galactic untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Batu dan batu! Ini adalah petikan yang akan menjadi terlalu biasa kerana anda mula bekerjasama dengan rakan anda dan jelas ekspedisi perlombongan berganda Di Deep Rock Galactic, penembak perlombongan taktikal bersama. Matlamat dalam permainan ini mudah – memilih pekerjaan, memasang pasukan kerdil, melengkapkan ekspedisi perlombongan anda, dan minum bir setelah berjaya. Anda boleh memilih antara Empat kelas unik Sebelum setiap perjalanan dan menceburkan diri ke dalam sistem gua yang dihasilkan secara prosedur, yang dapat dimusnahkan sepenuhnya.

Deep Rock Galactic telah mengumpulkan banyak muhibah selama bertahun-tahun, dan sesiapa yang menikmati permainan co-op akan memberitahu anda bahawa ini adalah tajuk pergi jika anda mempunyai kawan untuk meluangkan masa perlombongan. Dan jika anda tidak, jangan risau, kerana permainan mempunyai salah satu komuniti yang paling berguna.

Beli Deep Rock Galactic ($ 29.99)

8. Hades

Hades

Hades adalah permainan tindakan roguelike yang meletakkan anda di kasut Zaegreus, anak Hades, ketika ia cuba melarikan diri dari dunia bawah tanah. Melawan jalan anda melalui labirin yang berubah -ubah yang dipenuhi dengan makhluk mitos, senjata kuat, dan kebolehan ilahi.

Tambahan pula, naratifnya yang kaya dan visual yang menakjubkan akan memikat anda semasa bermain Hades buat kali pertama. Hades telah menjadi permainan video yang disukai secara universal dan atas alasan yang betul. Tidak ada apa -apa untuk mengeluh, dan gelung permainan memuaskan untuk memastikan anda kembali kerap.

9. Senja

Imej dari senja untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Dalam era di mana Call of Duty menjadi standard untuk fps, senja membawa kembali yang sangat diperlukan Penembak retro pantas. Memberi penghormatan kepada permainan seperti gempa dan kejohanan yang tidak nyata, permainan ini mengikat anda terhadap hoard monstrosities dalam pertempuran yang pantas dan cepat. Dengan suasana yang menyeramkan dan soundtrack yang kuat, senja adalah surat cinta kepada penembak klasik dan akan membuat anda kembali. Dan, apabila anda bosan dengan pemain tunggal, bawa beberapa kumpulan kawan dan boot multiplayer untuk beberapa kematian.

10. Vampire the Masquerade: Bloodlines

Imej dari Vampire the Masquerade untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Terkenal dengan cara memecahkan permainan yang dilancarkan, yang boleh ditetapkan oleh patch tidak rasmi, Vampire the Masquerade: Bloodlines adalah RPG yang meletakkan anda dalam kasut vampire yang baru di Los Angeles. Mengambil tempat di alam semesta RPG Tabletop World of Darkness, permainan ini terkenal dengan kisah dan penulisannya yang sempurna. Itu sahaja telah membantu mendapatkan permainan status kultus selama bertahun -tahun. Semasa anda mula melakukan pelbagai pekerjaan untuk Camarilla, anda mendedahkan konspirasi rahsia yang mungkin menggoncang teras perintah vampire.

Selain itu, sementara permainan tidak mengandungi pencipta watak, anda boleh memilih kelas vampire anda. Bergantung pada apa yang anda pilih, pengalaman permainan berubah. Anda pasti dapat mewujudkan dan meningkatkan visual permainan. Walau bagaimanapun, kami sangat mencadangkan terhadapnya, dan patch tidak rasmi sepatutnya cukup. Sehingga akhir dunia ini, saya akan menyelinap permainan ini ke dalam mana -mana senarai di luar sana, dan artikel permainan Steam terbaik ini tidak berbeza.

Beli Vampire The Masquerade: Bloodlines ($ 19.99)

11. Kejutan Sistem 2

Imej rasmi dari kejutan sistem 2

Semasa melihat kejutan sistem Glass memperkenalkan genre sim permainan yang mendalam kepada penonton, ia adalah kejutan sistem 2 yang meningkatkan formula. Dibangunkan oleh permainan yang tidak rasional, pemaju bioshock, sistem kejutan 2 melihat anda melawan jalan anda melalui kapal angkasa yang penuh dengan tentera cybernetic yang dijangkiti mengamuk. Dengan sentuhan Ai Hell-Bent pada pembunuhan, anda mesti meneroka dan menggunakan sebarang penyelesaian yang mungkin untuk melarikan diri dari kapal sambil menghalang AI daripada memusnahkan kemanusiaan.

Sistem Kejutan 2 membolehkan anda memilih dari tiga disiplin dengan kemahiran unik, senjata, dan kuasa psionik. Selain itu, terdapat beberapa log audio dan teks untuk ditemui, yang memberikan latar belakang yang diperlukan untuk semua yang berlaku di kapal. Dengan Remaster oleh Nightdive Studios tidak lama lagi, muat turun dan cuba permainan.

Beli Sistem Kejutan 2 ($ 9.99)

12. Dishonored

Dishonored

Permainan stealth-action dengan ciri-ciri sim yang mendalam, tidak disengajakan meletakkan anda di kasut Corvo Attano, Pengawal Badan Permaisuri di Negara Isle yang Jauh di Eropah. Bangsa pulau yang menderita wabak tikus dan rampasan kuasa yang sepatutnya, Corvo menjadi pembunuh bertopeng, mengambil orang yang bertanggungjawab untuk membingkainya secara palsu. Dia juga menggunakan Kuasa ghaib yang diberikan oleh orang luar yang sukar difahami, membolehkan dia melintasi dunia dengan pelbagai cara.

Dishonored membolehkan anda membuat keputusan mengenai pendekatan, memberi anda pelbagai alat untuk bereksperimen dan bersenang -senang dengan. Ini mengakibatkan dua orang mempunyai pengalaman permainan yang berbeza antara satu sama lain. Selain itu, jika anda ingin bermain permainan seperti permainan stealth tradisional, maka jangan memilih ke dalam kuasa dan boons orang luar. Pilihan semata -mata permainan ini memberikan anda membuat tajuk yang hebat.

Beli Dishonored ($ 19.99)

13. Menghujat

Imej rasmi yang menghujat

Metroidvania yang gelap dan berpintal. Dengan visualnya yang menakutkan, permainan yang tidak dapat dilupakan, dan tradisi yang mendalam, menghujat akan menguji kemahiran anda dalam haji yang tidak dapat dilupakan. Oleh kerana sekuel penghujatan dilancarkan pada akhir tahun ini, cuba permainan yang memulakan semuanya.

Beli penghujatan ($ 24.99)

14. Tiada lagi wira

Gambar tidak lagi wira beebom

Tidak ada lagi wira adalah Permainan Hack-N-Slash Action Di mana pemain mengawal Touchdown Travis, badass Otaku menjadi pembunuh-untuk-sewa, ketika dia memanjat pangkat Persatuan Pembunuh United, yang menggunakan Katana Beam Ikoninya. Dengan gaya eksentriknya, pertempuran sengit, dan humor, tidak ada lagi wira adalah perjalanan yang tidak dapat dilupakan. Tajuk ini melancarkan pengeluar Grasshopper ke status kultus mereka di seluruh dunia.

Beli Tidak Lagi Wira ($ 19.99)

15. Devil May Cry: Koleksi HD

DMC HD Colleciton

Langkah ke kasut Dante, protagonis Devil May Cry: HD Collecti. Versi permainan ini disertakan dengan Tiga Permainan Klasik Remastered Untuk platform moden, menyampaikan tindakan syaitan yang epik, visual rahang-menjatuhkan, dan masa yang sangat baik. Oh, dan sebagai peringatan, anda boleh melangkau syaitan mungkin menangis 2.

Beli Syaitan May Cry: Koleksi HD ($ 29.99)

16. Okami HD

Imej rasmi Okami HD kami meminjam untuk senarai permainan stim terbaik kami

Karya bercerita dan visual, Okami HD adalah permainan teka-teki-pengembaraan yang membolehkan pemain mengawal Amaterasu, dewi serigala, dan memulihkan warna dan kehidupan ke dunia yang dilanda kegelapan. Pemain menggunakan bantuan berus langit Selesaikan teka -teki, mengalahkan kejahatan, dan memulihkan keharmonian ke alam yang memukau. Dengan visual, muzik, dan permainan yang menakjubkan, Okami HD adalah karya seni yang akan membuatkan anda terkejut.

Beli Okami HD ($ 19.99)

17. Domain binari

Domain binari

Sekitar pertengahan 2012, pemaju Yakuza ingin menyimpang daripada mencipta siri beat-em-up dan usaha ke ruang penembak penutup. Apa yang dihasilkan adalah Domain Perduaan, penembak penutup orang ketiga oleh Sega.

Ditetapkan di Tokyo futuristik, pemain domain binari yang mengurus pasukan antarabangsa dalam misi untuk menggali konspirasi sambil melawan gerombolan robot yang mematikan. Dengan senapang yang sengit, interaksi AI yang dinamik, dan naratif yang mencabar pilihan moral pemain, domain binari menyampaikan permainan yang mendebarkan dan penerokaan hubungan manusia dengan teknologi.

Beli domain binari ($ 14.99)

18. Dungeon paling gelap

Imej rasmi Dungeon Darkest Kami Meminjam untuk Senarai Permainan Steam terbaik kami

RPG 2D-Roguelike, Dungeon Darkest, melihat anda mengumpulkan satu pasukan wira yang cacat dan membimbing mereka melalui penjara bawah tanah jahat yang penuh dengan makhluk dan perangkap yang mematikan. Menguruskan kewarasan mereka, kengerian pertempuran, dan membuat keputusan yang sukar dalam permainan giliran yang menggigit kuku ini. Dengan suasana yang menghantui, kedalaman strategik, dan menghukum kesukaran, penjara bawah tanah paling gelap akan menguji keberanian dan kewarasan anda.

Beli penjara bawah tanah paling gelap ($ 24.99)

19. Disco Elysium

Imej rasmi Disco Elysium yang kami meminjam untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Disco Elysium mempunyai banyak drama yang berputar di sekitar bagaimana pencipta asal digulingkan oleh pelabur. Tidak kira, kita tidak dapat menafikan bahawa ini adalah karya seni Dalam bentuk permainan video. CRPG dunia terbuka, Disco Elysium meletakkan anda di kasut detektif yang membongkar misteri pembunuhan di bandar yang cerah yang dibelenggu oleh rasuah dan kerosakan. Anda menavigasi dunia dystopian, terlibat dalam perbualan yang mendalam, dan mempengaruhi moral, kemahiran, dan kewarasan watak anda. Dengan naratif pemikiran dan gaya seni yang indah, disko elysium adalah karya.

Beli Disco Elysium ($ 39.99)

20. Lampu malap

Lampu malap

Walaupun Light Dying 2 perlahan -lahan diperbaharui dan bertambah baik, cahaya mati layak mendapat perhatian sekarang bahawa perkembangan untuk permainan telah dibungkus. Pemain dapat meneroka dua lokasi di kota fiksyen Harran, yang dikalahkan oleh wabak zombie. Menggunakan ketangkasan dan kemahiran tempur untuk bertahan, menghancurkan, dan parkour pada siang hari.

Pada waktu malam, bersiaplah untuk berperang melawan pemangsa supercharged. Dengan permainan tegangnya, suasana yang sengit, dan kitaran siang yang dinamik, cahaya yang mati layak mendapat playthrough. Kami juga mencadangkan permainan dalam artikel permainan Deck Steam terbaik kami.

Beli cahaya mati ($ 29.99)

21. Batman: Koleksi Arkham

Seni penutup rasmi untuk trilogi Batman Arkham yang kami meminjam untuk senarai permainan Steam terbaik kami

Koleksi tiga trilogi permainan yang terkenal, Batman Arkham Collection, meletakkan anda dalam kasut watak komik DC eponim. Setiap permainan berlaku di tiga lokasi, bermula dengan Batman Arkham Asylum, Di mana pemain menangkis Joker’s Trap di Arkham Asylum of Gotham.

Dalam pemasangan seterusnya, cerita beralih ke dunia terbuka bahagian tertutup Gotham di Batman: Arkham City, di mana Batman cuba menggali teori konspirasi. Akhirnya, terokai keseluruhan Kepulauan Gotham dan cuba menggagalkan rancangan Scarecrow di Batman: Arkham Knight.

Setiap tajuk mempunyai permainan beat-em-up yang ketagihan, menggunakan alat Batman yang ikonik, dan dengan setiap sekuel berturut-turut, permainan bertambah baik. Arkham Knight juga memperkenalkan Batmobile yang dapat dikendalikan sepenuhnya. Mainkan permainan, dan menjadi Batman. Bukan secara harfiah.

Beli Koleksi Batman Arkham ($ 59.99)

22. Dogma Dragon: Dark Arisen

Imej Rasmi Naga

Memulakan pengembaraan fantasi di Dogma Dragon: Dark Arisen, An Tindakan RPG Dibuat oleh otak di belakang syaitan mungkin menangis. Dalam permainan ini, pemain menceburkan diri ke dunia yang luas yang penuh dengan makhluk mitos dan landskap khianat. Dengan penyesuaian yang memuaskan untuk pertempuran masa nyata yang menggigit kuku, menggunakan sistem tempur yang mendalam dan dinamik.

Dengan pencarian yang kaya, pencarian mendebarkan, dan keupayaan untuk merekrut sahabat AI yang dikenali sebagai Pawns, Dragon’s Dogma: Dark Arisen adalah mesti bermain untuk peminat tindakan RPGS.

Beli Dogma Dragon: Dark Arisen ($ 29.99)

23. Hotline Miami 1 & 2

Hotline Miami

Permainan yang mempopularkan sub-genre muzik sintetik muzik, hotline miami 1 dan 2 meletakkan pemain dalam kasut berbilang orang melalui 80-an Miami. Menyelam ke dunia keganasan psychedelic, memakai topeng haiwan ketika anda melepaskan tindakan penembak atas ke bawah. Dengan soundtracknya oleh orang-orang seperti Carpenter Brut, permainan yang mencabar, dan naratif kepala, Hotline Miami 1 dan 2 menyampaikan pengalaman yang dibakar adrenalin yang akan menghubungkan anda dengan peluru terakhir.

Permainan ini juga mendapat penghormatan baru -baru ini dalam filem tindakan John Wick: Bab 4, jadi mengapa tidak mencubanya? Terutama melihat bahawa permainan berjalan murah semasa jualan stim.

Beli Hotline Miami 1 ($ 9.99)
Beli Hotline Miami 2 ($ 14.99)

24. Dibuang

Dibuang

Salah satu pembina bandar zaman pertengahan yang paling popular, tugas yang dibuang untuk membimbing sekumpulan orang buangan dan Mewujudkan komuniti yang berkembang maju Di padang gurun yang keras. Sekarang, anda perlu menguruskan sumber, pertumbuhan keseimbangan dan kemampanan, dan penduduk bandar dari bahaya alam semula jadi. Dengan permainannya yang mendalam, keputusan yang mencabar, dan visual yang indah, dibuang menawarkan pengalaman yang menawan dan bermanfaat dalam seni kelangsungan hidup. Tambahan pula, terima kasih kepada sokongan mod bengkel rasmi, permainan semakin menyeronokkan.

Beli Buang ($ 19.99)

25. Hitman: Dunia Pembunuhan

Hitman-world-of-assassination

Hitman: Dunia Pembunuhan menggabungkan THree Games Hitman Baru oleh I/O interaktif bersama ke dalam satu pek tunggal. Menawarkan kotak pasir yang luas untuk diterokai, mengawal Agent 47, pembunuh yang paling dahsyat di dunia, dan pergi ke lokasi antarabangsa yang menakjubkan untuk menghapuskan sasaran anda.

Dengan permainan yang dipertingkatkan, reka bentuk tahap yang menyeronokkan, & jalan cerita yang boleh digunakan, permainan ini mengambil pembunuhan ke tahap yang baru. Anda perlu merancang, menyesuaikan diri, dan menjadi pembunuh utama dalam pengalaman mencengkam ini.

Beli Hitman: Dunia Pembunuhan ($ 69.99)

26. Laut tanpa matahari

Laut tanpa matahari

Memulakan perjalanan atmosfera dan menyeramkan di laut tanpa matahari, a Permainan Survival dan Eksplorasi terletak di lautan bawah tanah misteri. Menavigasi Unterzee Sebagai kapten kapal, memilih keputusan yang sukar, memerangi makhluk yang menakutkan, dan mengungkap rahsia yang bersembunyi di bayang -bayang. Dengan bercerita, bangunan dunia, dan permainan, Sunless Sea menawarkan pengalaman menawan bagi pengembara yang mencari pelayaran yang tidak dapat dilupakan.

Beli laut tanpa matahari ($ 18.99)

27. Jiwa Gelap: Remastered

Dark-Souls-Remastered-1

Pembebasan Remastered Permainan Dark Souls Asal, Dark Souls: Remastered Memperbaiki RPG Tindakan yang Diiktiraf Kritikal, memberikan pengalaman yang dipertingkatkan untuk semua orang. Perjalanan melalui dunia Lordran yang saling berkaitan, dipenuhi dengan musuh -musuh yang mencabar, reka bentuk peringkat rumit, dan bercerita atmosfera.

Versi permainan ini dilengkapi dengan grafik, prestasi, dan fungsi multiplayer yang lebih baik. Ia membawa permainan menghukum namun menggembirakan jiwa gelap asal ke tahap yang baru, mengukuhkan statusnya sebagai klasik moden.

Beli Jiwa Gelap: Remastered ($ 39.99)

28. Residen Evil 4 (2005)

Residen Evil 4

Walaupun kami dapat memilih pembuatan semula Resident Evil 4, kerana tajuk itu sama hebatnya, kami pergi untuk asalnya untuk bagaimana permainan ini tidak dapat dilupakan. Mengambil tempat bertahun -tahun selepas permainan Mainline Resident Evil, Resident Evil 4 meletakkan anda mengawal Leon S. Kennedy, Kerajaan AS. Ejen menghantar misi ke kampung Eropah untuk menyelamatkan anak perempuan yang diculik Presiden.

Walaupun permainan mungkin mengambil masa yang lama, ia adalah jalan cerita dan watak -watak berkemah yang meningkatkan permainan ini ke status tercinta. Harus mencuba jika anda ingin mengalami jalan cerita yang menyeronokkan.

Beli Resident Evil 4 ($ 19.99)

29. Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars Kotor

Star Wars: Knights of the Old Republic (Kotor) adalah permainan peranan yang membawa pemain dalam perjalanan yang tidak dapat dilupakan melalui Star Wars Universe. Tetapkan beribu -ribu tahun sebelum filem, Kotor meletakkan pemain dalam alur cerita yang kaya di mana mereka memilih takdir mereka sebagai Jedi Knight atau Sith Lord. Dengan watak-wataknya yang menarik, pilihan moral yang mendalam, & pertempuran berasaskan giliran, Kotor tetap menjadi klasik yang dikasihi di kalangan semua orang.

Beli Star Wars Kotor ($ 9.99)

30. VA-11 HALL-A

Simulator bartending cyberpunk terbaik VA-11 Hall-A

Menyelam jauh ke dunia cyberpunk VA-11 Hall-A, a novel visual dan simulator bartender. Dalam permainan ini, anda memainkan bartender di bar VA-11 Hall-A, mencampurkan minuman untuk pelakon watak sambil mendengar cerita mereka dan menavigasi perjuangan mereka. Dengan seni piksel yang cantik, bercerita yang menawan, dan naratif cawangan, VA-11 Hall-A menawarkan pengalaman yang memikat pemikiran yang meneroka tema identiti, teknologi, dan keadaan manusia.

Beli VA-11 Hall-A ($ 14.99)

31. Kayu gelap

Kayu gelap

Darkwood adalah atmosfera Suram Survival permainan yang melemparkan pemain ke hutan mimpi buruk yang penuh dengan kengerian. Ditetapkan dalam dunia yang dihasilkan secara prosedur, permainan menguji keberanian anda ketika anda meneroka landskap yang gelap dan berpintal. Kumpulkan Sumber, Alat Kraf, dan Memperkukuhkan Tembakan Anda Untuk Bertahan dari Makhluk Yang Menakjubkan.

Dengan suasana yang menyeramkan, permainan yang sengit, dan naratif, Darkwood menawarkan pengalaman yang sangat mendalam dan menakutkan untuk peminat seram. Tetapan yang unik dan permainan Darkwood adalah sebab mengapa kami menambahkan ini ke senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Darkwood ($ 14.99)

32. Barotrauma

Barotrauma

Barotrauma adalah kuku menggigit Simulator kapal selam multiplayer Itu melemparkan pemain ke kedalaman lautan asing di Europa Bulan Jupiter. Bersama -sama dengan krew, anda mesti menavigasi perairan bermusuhan, membaiki sistem kapal selam, menjaga sumber daya anda, dan menangkis makhluk bermusuhan.

Dengan fizik yang realistik, dan pengalaman koperasi yang sengit, Barotrauma menyampaikan pengembaraan yang berasaskan adrenalin. Bilangan situasi tegang yang saya dan rakan -rakan saya telah mengalami di Barotrauma telah meningkatkan permainan ini untuk menjadi salah satu tajuk kegemaran saya dan sebabnya saya menambahkannya ke senarai permainan Steam terbaik.

Beli Barotrauma ($ 34.99)

33. Membunuh spire

Slay-the-spire

Slay the Spire adalah permainan roguelike yang ketagihan dek yang ketagihan. Ia menghantar anda dalam perjalanan melalui spire, menghadap musuh dan mengumpul kad untuk membina dek yang unik. Dengan perpaduan pertempuran berasaskan giliran, membuat keputusan strategik, dan tahap yang dihasilkan secara prosedur, membunuh spire memberikan kemampuan semula dan rasa perkembangan. Bersedia untuk menghadapi banyak cabaran dan menemui strategi ketika anda menakluki Spire dan menuntut kemenangan

Beli membunuh spire ($ 24.99)

34. Bioshock

Bioshock

Satu lagi pengalaman SIM Immersive klasik, Bioshock adalah penembak orang pertama yang berlaku di dystopia bawah air Rapture, sebuah bandar dengan bercerita yang menawan, memukau visual, dan pilihan yang rumit secara moral.

Semasa anda membongkar misteri, anda menggunakan senjata dan peningkatan genetik untuk bertahan dengan musuh -musuh yang menakutkan dan mengungkap rahsia bandar. Dengan suasana tegang, naratif, dan penetapannya, Bioshock meninggalkan kesan yang berkekalan terhadap pemain.

Beli Bioshock ($ 19.99)

35. Mafia 2

Mafia 2

Mafia 2 adalah permainan jenayah dunia terbuka yang membawa pemain dalam perjalanan mendebarkan melalui dunia jenayah. Terletak di bandar fiksyen Empire Bay pada tahun 1940 -an dan 1950 -an, pemain melangkah ke kasut Vito Scaletta, seorang veteran perang menjadi mobster.

Dengan tetapan terperinci, bercerita sinematik, dan permainan yang menarik, Mafia 2 menawarkan naratif kesetiaan, pengkhianatan, dan akibat dari kehidupan jenayah.

Beli Mafia 2 ($ 29.99)

36. Hutan

Hutan

The Forest adalah permainan seram hidup yang melemparkan pemain ke hutan misteri. Terjebak di pulau itu selepas kemalangan kapal terbang, anda mesti menavigasi persekitaran yang khianat, mengumpulkan sumber, membina tempat perlindungan, dan menangkis kanibal. Tetapi ada yang lebih mendalam kegelapan di bawah permukaan, Semasa anda mendedahkan rahsia pulau itu. Dengan dunia yang tegang, permainan yang sengit, dan naratif yang mendalam, hutan menyampaikan pengalaman yang membuat pemain di tepi.

Beli Hutan ($ 15.99)

37. Karat

Jualan Musim Panas Wap Rust

Rust adalah multiplayer yang sangat tidak mementingkan Permainan survival yang membuang pemain ke dunia yang keras dan kompetitif. Anda mesti membangkitkan sumber dari awal, alat kraf, membina perlindungan, dan menangkis pemain lain dan pasukan bermusuhan. Dengan pertempuran PvP, persekitaran, dan ekonomi yang didorong oleh pemain, karat menawarkan pengalaman yang mencabar di mana kepercayaan dapat pecah, dan pakatan dapat dipalsukan. Menyesuaikan diri, bertahan, dan membentuk jalan anda dalam pengembaraan kotak pasir yang tidak dapat diramalkan ini dan tidak dapat diramalkan.

38. Jumlah Perang: Shogun 2

Jumlah perang shogun 2

Total War: Shogun 2 adalah permainan strategi yang membawa pemain ke tempoh Sengoku di Jepun. Tentera perintah, membuat pakatan, dan terlibat dalam pertempuran untuk menakluk dan menyatukan Jepun di bawah peraturan anda. Dengan diplomasi yang mendalam, permainan taktikal, dan visual cantik, Shogun 2 menawarkan pengalaman yang mendalam dan sahih perang samurai.

Letakkan klan anda untuk kemenangan dan membentuk masa depan Jepun dalam karya strategik ini. Walaupun banyak gelaran perang telah keluar sepanjang tahun, tidak ada yang melampaui kehebatan shogun 2. Dan atas sebab itu, kami meletakkan permainan ini pada senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Total War: Shogun 2 ($ 29.99)

39. Bandar Skyline

Bandar Skyline

Bandar: Skylines adalah permainan simulasi bangunan bandar yang memberi pemain tanggungjawab membina dan menguruskan bandar. Dengan kedalaman dan realisme, anda merancang dan menguruskan setiap aspek metropolis, dari zon ke perkhidmatan dan pengangkutan. Buat bandar yang unik, dan menangani cabaran seperti pencemaran.

Selain itu, terima kasih kepada komuniti modding yang mantap, bandar -bandar: Skylines menawarkan pengalaman perancangan bandar yang mendalam. Bandar Skyline berjaya berjaya menangkap nostalgia dari permainan seperti SimCity dan membentangkannya dalam format moden untuk penonton yang lebih baru.

Beli Skyline Bandar ($ 29.99)

40. Program Ruang Kerbal

Gambar rasmi kerbal dari halaman stim

Pernah bermimpi membina kapal angkasa? Semasa membuat yang sebenar adalah sukar, anda boleh melakukannya dalam program ruang Kerbal. Ia adalah Permainan Kotak Pasir Pendidikan yang membolehkan pemain merancang dan menguruskan program ruang mereka. Kawal kerbal yang comel, perlumbaan asing, semasa anda membuat roket, melancarkan misi, dan meneroka ruang yang luas.

Dengan simulasi fizik yang realistik, objektif misi yang mencabar, dan kreativiti yang tidak berkesudahan, program ruang kerbal memberikan pengalaman yang menyeronokkan yang akan menghidupkan cinta untuk penjelajahan ruang angkasa.

BELI KERBAL SPACE PROGRAM ($ 39.99)

41. Undertale

Undertale

Undertale adalah RPG indie yang memberikan pengalaman tulus. Memulakan perjalanan melalui bawah tanah, alam yang penuh dengan watak -watak yang unik dan dilema moral. Pilihan anda dengan ketara membentuk hasil cerita, dengan pelbagai pengakhiran yang mencerminkan tindakan anda. Dengan grafik gaya retro, soundtrack yang tidak dapat dilupakan, dan mekanik permainan yang inovatif, Undertale meninggalkan kesan yang berkekalan terhadap pemain ketika mereka meneroka tema persahabatan dan kekuatan pilihan.

Beli Undertale ($ 9.99)

42. Stardew Valley

Stardew Valley

Stardew Valley adalah permainan simulasi pertanian yang menawan yang memukau pemain dengan permainan yang indah dan bercerita yang menyedihkan. Melarikan diri dari bandar dan merangkul kehidupan desa yang sederhana. Memupuk ladang anda, terlibat dalam aktiviti yang memberi ganjaran, membina hubungan dengan penduduk bandar, dan membongkar rahsia lembah. Di samping itu, terdapat mod co-op baru, di mana anda dan rakan atau rakan anda boleh bekerjasama dan membuat ladang terbaik. Dengan seni piksel yang indah dan soundtrack yang menghiburkan, Stardew Valley menawarkan pelarian yang aman ke dunia maya yang meriah.

Beli Stardew Valley ($ 14.99)

43. Terraria

Permainan Terraria seperti Valheim

Terraria adalah permainan kotak pasir imajinatif yang membolehkan penjelajahan dan kreativiti. Menyelam ke dunia pixelated yang penuh dengan khazanah, makhluk, dan misteri. Kumpulkan sumber, bina alat, dan buat penempatan anda. Sama ada anda melawan bos, menggali gua, atau membuat struktur yang rumit, dunia besar Terraria menjemput kemungkinan tidak berkesudahan.

Dengan permainan ketagihannya, pesona retro, dan multiplayer koperasi, Terraria memberikan pengalaman yang mendalam dan tidak dapat dilupakan untuk pemain dari semua peringkat umur. Kandungan bernilai tahun dan sokongan modding yang cemerlang menjamin penambahannya kepada senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli Terraria ($ 9.99)

44. Ketuhanan: Dosa Asal 2

Ketuhanan asal Sin 2

Sekuel ke RPG Divinity Isometrik: Dosa Asal, Permainan ini adalah RPG epik yang mengangkut pemain ke dunia fantasi yang luas. Memulakan perjalanan yang penuh dengan pencarian, penyesuaian watak yang mendalam, dan pertempuran berasaskan taktikal. Dengan naratifnya yang mendalam, pilihan pemain, dan multiplayer koperasi, asal Sin 2 menawarkan pengalaman yang diperibadikan untuk setiap pemain. Lepaskan kreativiti anda, meneroka dunia yang ajaib dan misteri, dan menjalin jalan anda dalam pengembaraan peranan yang luas ini.

Beli Ketuhanan: Sin Asal 2 ($ 44.99)

45. Kertas kerja

Kertas kerja

Kertas Tolong adalah permainan indie yang meletakkan anda dalam peranan Pegawai Imigresen di Negara Dystopian. Ditugaskan dengan dokumen pemprosesan, pemain mesti mengimbangi empati dan kelangsungan hidup. Semasa anda melintasi cabaran birokrasi, dilema moral, dan tipu muslihat politik, kertas sila meneroka tema imigresen dan akibat kuasa. Dengan permainan ketagihan dan bercerita, permainan ini menawarkan pengalaman yang kuat, oleh itu penambahannya ke senarai permainan Steam terbaik kami.

Beli kertas sila ($ 9.99)

46. Pulangan Obra Dinn

Pulangan Obra Dinn

Satu lagi gelaran indie oleh Lucas Pope of Papers sila, kembali Obra Dinn adalah permainan teka-teki-pengembaraan yang mencabar pemain untuk mendedahkan kebenaran di sebalik tragedi kapal. Langkah ke kasut penyiasat insurans dengan jam tangan poket ajaib yang dapat mencipta momen terakhir kapal. Dengan naratifnya yang menawan, visual unik, dan permainan potongan, Obra Dinn menawarkan pengalaman mendebarkan yang membuat pemain terlibat sehingga akhir mendedahkan.

Beli Pulangan Obra Dinn ($ 19.99)

47. Kiri 4 Mati 2

Ditinggalkan untuk mati 2

Ketika datang ke artikel permainan Steam terbaik, anda tahu kami harus menambah permainan ini. Salah satu penembak co-op yang paling popular untuk meraih bumi, meninggalkan 4 Dead 2 adalah sekuel kepada kiri yang sama dengan 4 Mati. Ia adalah Penembak orang pertama koperasi yang menjatuhkan pemain ke dunia yang dipenuhi dengan gerombolan zombi.

Bekerjasama dengan rakan -rakan atau sahabat AI untuk berjuang untuk bertahan hidup, dan gelombang pertempuran dari undead. Dengan permainan yang sengit, pengarah AI dinamik yang mengubah tahap kesukaran berdasarkan prestasi pasukan, dan pelbagai senjata dan watak, meninggalkan 4 Dead 2 adalah cara terbaik untuk menghabiskan hujung minggu anda dengan rakan -rakan.

Beli Kiri 4 Mati 2 ($ 9.99)

48. Portal 2

Portal 2 gambar rasmi

Satu lagi tajuk klasik dari masa ketika injap masih membuat permainan video revolusioner, dan tidak fokus pada dek stim dan stim. Portal 2 adalah permainan teka-teki di mana anda meneroka Pusat Sains Aperture sekarang yang tidak berfungsi.

Dilengkapi dengan pistol portal, pemain menavigasi melalui Chambers ujian yang mencabar, memanipulasi ruang dan fizik lentur untuk menyelesaikan teka -teki. Dengan permainan inovatifnya masih menjelang masa, dan mod koperasi yang menarik, Portal 2 menyampaikan pengalaman permainan yang tidak dapat dilupakan.

Portal Beli 2 ($ 9.99)

49. Survivor Vampire

Vampire-Survivors

Survivor Vampire telah berjaya mendapatkan banyak pengiktirafan untuk permainannya yang sederhana dan ketagihan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan patut begitu. Merangkumi pelbagai peringkat, pemain mesti menavigasi lokasi, mencari sumber, dan memusnahkan musuh. Dengan gelung permainan yang mencengkam dan sifat penyangak-lite, survivor vampire menawarkan pengalaman ketagihan yang dapat anda nikmati dalam pecahan pendek.

Saya dengan bijak memainkan permainan ini untuk kerja-kerja pertengahan kerja yang singkat ketika saya perlu meniup beberapa stim, walaupun ketika saya sedang mengerjakan senarai permainan Steam terbaik ini. Oleh itu, yang memaksa saya untuk meletakkan permainan ini di dalamnya. Survivor Vampire membuktikan bahawa kesederhanaan kadang -kadang pergi jauh, dan untuk tag harga, ia menjamin playthrough

Beli Survivor Vampire ($ 4.99)

50. Knight Hollow

Screenshot hollow-knight

Permainan terakhir untuk senarai permainan Steam terbaik kami adalah salah satu platformer Metroidvania moden yang terkenal. Hollow Knight membolehkan anda mengawal kesatria senyap, yang menyelam ke kedalaman kerajaan kuno Hallownest yang menggunakan kuku sebagai senjata anda. Terokai gua -gua yang rumit dan saling berkaitan, pertempuran musuh yang mencabar, dan mengungkap rahsia tamadun yang hilang. Dengan pertempuran yang mencabar, eksplorasi yang menggembirakan, dan tradisi yang mendalam, Knight Hollow menawarkan perjalanan yang tidak dapat dilupakan melalui alam yang indah dan melankolik.

Beli Hollow Knight ($ 7.49)

Artikel yang disyorkan

Gambar yang diketengahkan menggoda permainan stim percuma terbaik

20 permainan stim percuma terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Imej yang dipaparkan yang menunjukkan jualan musim panas Steam

15 Tawaran Permainan Summer Steam Terbaik 2023

Steam Next Fest - Demo Permainan Terbaik

12 Demo Fest STEAM Terbaik yang Anda Perlu Mencuba

Pasang Steam pada Chromebook yang dipaparkan

Steam tiba di Chrome OS sebagai sebahagian daripada beta; Membawa beberapa penambahbaikan

Cara muncul di luar talian di Steam

Cara muncul di luar talian di Steam

Chrome OS perubahan petunjuk di Chromebook Permainan, Tablet Permainan; Lihat butiran di sini!

Steam secara rasmi tiba di OS Chrome; Berfungsi pada beberapa Chromebook yang dipilih

2 komen

Senarai bagus. Oleh kerana saya kebanyakannya bermain permainan FPS, saya akan menyebut beberapa permainan yang saya suka yang tidak ada dalam senarai anda.
Siri Putera Persia
Darah: Bekalan Segar
Bulletstorm
Ubat tahan sakit
Kultus
Ruang mati 1 dan 2
Doom (2016) dan Doom Eternal
F.e.a.r.
Half-Life 2
Pasukan Fortress 2
Sel Splinter: Teori Chaos
Anjing tidur
Siri Street Fighter
Siri Wolfenstein

Sampad Banerjee mengatakan:

Cadangan yang baik, mungkin saya akan membuat senarai lain dalam bulan -bulan akan datang. Saya mahu secara peribadi memberi tumpuan kepada tajuk yang saya nikmati selama bertahun -tahun, oleh itu mengapa senarai melangkau beberapa tajuk AAA dan arus perdana secara keseluruhan.