25 PC Baru Percuma untuk Main Permainan 2022 – Gameranx, Senarai Permainan PC Percuma (Dikemaskini 19 November 2022)

Senarai Permainan PC Percuma (Dikemaskini 19 November 2022)

Contents

Penerbit: Valve Corporation
Pemaju: Valve Corporation
Platform: PC
Tarikh Siaran: Mac 2022

25 PC Baru Percuma bermain permainan 2022

Terdapat banyak permainan PC epik di luar sana untuk mendapatkan gigi anda, tetapi adakah anda tahu bahawa banyak daripada mereka benar -benar bebas untuk bermain? Terdapat juga beberapa tajuk baru yang hebat yang keluar tahun ini bahawa pemain PC mungkin ingin mencuba. Kami memutuskan untuk melihat beberapa tajuk yang akan datang dan membuat senarai 25 yang teratas untuk diperhatikan.

Jadi, jika anda benar -benar masuk ke dalam permainan PC anda dan anda suka freebie, lihat senarai muktamad ini 25 PC baru percuma untuk bermain permainan untuk 2022.

Penafian: Arc Raiders telah dikeluarkan kerana ditangguhkan dari 2022.

#25 pekerjaan meja aperture

Penerbit: Valve Corporation
Pemaju: Valve Corporation
Platform: PC
Tarikh Siaran: Mac 2022

Aperture Desk Pekerjaan adalah permainan percuma yang dibebaskan baru -baru ini. Direka dengan dek stim baru dalam fikiran, ia adalah permainan pendek yang melihat pemain mengambil peranan penguji peringkat rendah di Aperture. Menguji pelbagai jenis peralatan, termasuk televisyen dan tandas, adalah matlamat utama permainan selama 30 minit. Walau bagaimanapun, ia benar -benar bertujuan untuk mengenali pemain dengan kawalan dan fungsi dek stim, jadi ia pasti bernilai bermain jika anda mempunyai satu. Permainan yang sangat menyeronokkan yang menyeronokkan untuk bermain di PC, Aperture Desk Job menunjukkan bahawa Valve benar -benar membuat permainan hebat.

#24 kabut

Kabut bebas bermain

Penerbit: Mistnft
Pemaju: Mistnft
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Datang tahun ini, Kabus adalah RPG MMO di mana pemain dapat meneroka dunia baru dan bermain sebagai salah satu daripada enam kelas watak unik. Menampilkan grafik 3D gaya Roblox, Kabus digambarkan sebagai permainan NFT RPG berasaskan blokchain, dengan pelbagai penjara bawah tanah dan bangunan tanah. Permainan ini akan menampilkan pertempuran PVE dan PvP di mana pemain dapat menguji watak dari pelbagai perlumbaan dan garis kemahiran. Ini kelihatan seperti menarik pada MMO dengan visual seperti Roblox, jadi ia akan menjadi satu untuk mengawasi dari segi mainan apabila ia dilancarkan pada satu ketika pada tahun 2022.

#23 Gundam Evolution

Evolusi gundam bebas bermain

Penerbit: Namco Bandai Games America Inc.
Pemaju: Bandai Namco Studios
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Gundam Evolution adalah FPS percuma yang memberi tumpuan kepada permainan pantas dan mendalam. Berdasarkan yang sangat popular Gundam Anime, permainan ini melihat pemain mengendalikan pakaian mudah alih ketika mereka menghadapi pertempuran enam-versus-enam. Pergaduhan pasukan ini berasaskan objektif, yang bermaksud bahawa anda dan skuad anda mesti benar-benar bekerjasama untuk menang. Permainan ini mempunyai pelbagai unit mudah alih yang berbeza dari seluruh Gundam Alam semesta. Pemain boleh memilih mana -mana unit ini paling sesuai dengan gaya bermain mereka, kerana mereka semua mempunyai gaya serangan dan manuver yang berbeza. Peminat Pertempuran PvP intensiti tinggi harus benar-benar mendapat sepakan dari penembak yang diilhamkan oleh anime yang licin ini.

#22 orang super

Orang super bebas bermain

Penerbit: Wonder Games
Pemaju: Wonder People, Oscar Mike Studio
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Orang Super adalah gelaran Royale Pertempuran Pertama Pertama yang melihat pemain memilih dari 12 kelas yang boleh dimainkan. Dalam permainan ini, pemain perlu mengawal super-soldier, masing-masing mempunyai set kemahiran dan kebolehan tersendiri yang tersendiri. Bertahan dalam pertempuran untuk menjadi yang terakhir berdiri dalam penembak royale pertempuran yang realistik ini. Seperti kebanyakan tajuk BR, Pulau ini mempunyai sistem salji salji yang pemain perlu dielakkan sebagai pertempuran yang berlaku. Permainan ini mempunyai sangat PUBG-Esque merasakannya dan boleh menjadi hit besar dengan mereka yang mencari generasi akan datang dari Royales Battle Realistik.

#21 Ragnarok: Kenangan Hilang

Ragnarok: Kenangan Hilang

Penerbit: Gravity Interactive
Pemaju: Graviti Neocyon
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Ragnarok: Kenangan Hilang adalah strategi pengembaraan percuma untuk bermain JRPG yang juga mempunyai sistem pengumpulan watak dan elemen pertempuran kad. Ini adalah hibrid yang menarik untuk bercerita, elemen RPG, koleksi dan kad bertarung. Di samping kandungan berasaskan cerita tunggal, permainan ini juga mempunyai arena PVP, serta keupayaan untuk menyertai kesatuan dan mengambil bahagian dalam pertempuran guild. Berdasarkan asal Ragnarok dalam talian permainan, sekuel ini memberi tumpuan kepada pengembaraan pada kadar anda sendiri untuk membuka kunci pelbagai watak dan kad sebagai sebahagian daripada jalan cerita.

#20 Kartrider: Drift

Kartrider: Drift

Penerbit: Nexon America
Pemaju: Nexon Korea
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Racer Kart Cross-to-Play Platform, Permainan ini menjanjikan perlumbaan drift yang cepat, berwarna-warni dan unik. Kartrider: Drift kini dalam kemas kini ujian beta dan beta tertutup menunjukkan bahawa permainan ini pasti menarik penonton, dengan lebih daripada 2,000 penguji beta mencapai tahap 20in0game. Kart Rider: Drift Membawa rasa arked klasik kepada genre perlumbaan kart tetapi memberikan permainan ini sebagai makeover grafik moden, yang pasti menarik perhatian pemain baru. Dibangunkan di Unreal Engine 4, permainan perlumbaan ini kelihatan segar dan menarik, dan dengan multiplayer rentas platform menjadi pilihan, anda akan zipping di sekitar rakan-rakan anda di pelbagai trek perlumbaan kart dalam masa yang singkat.

#19 Undecect

Undecect

Penerbit: Permainan Line
Pemaju: Memerlukan permainan
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Undecect adalah hack percuma dan slash Action RPG yang dirancang untuk dibebaskan tahun ini. ARPG atas-bawah yang kelihatan menawarkan pertempuran yang memuaskan, pemain tugas undecect dengan menjadi pemburu rune dan mengatasi pelbagai ujian. Sebahagian daripadanya termasuk penjara bawah tanah Chaos, serbuan multiplayer yang besar, medan perang kesatuan strategik dan medan perang PVP 8-pemain yang dikenali sebagai Perang Salib Kemuliaan, untuk maju juara mereka melalui jalan cerita dan meningkatkan gear mereka. Pertanian untuk Runes nampaknya menjadi komponen teras dari Undecect, Memberi pemain kebebasan untuk menggabungkan pelbagai kemahiran dan pautan untuk menyesuaikan pemburu rune mereka ke playstyle pilihan mereka.

#18 garis depan: revolusi baru

Frontline Revolusi Baru

Penerbit: Wise Labs – Pengeluaran
Pemaju: Makmal Bijaksana – Pengeluaran
Platform: PC
Tarikh Siaran: Oktober 2022

Frontline: Revolusi Baru adalah penembak orang ketiga indie yang akan dimainkan dalam mod dalam talian dan luar talian. Dalam permainan ini, anda akan meneroka pengembaraan naratif yang sangat mementingkan yang ditetapkan di alam semesta futuristik. Di samping itu, terdapat pelbagai mod permainan PVP, ia. Pemain akan mengambil peranan Razr, yang, bersama rakan robotnya yang setia, Jas, akan meneroka dunia gaya cyberpunk sambil cuba melindungi dunia dari ancaman berterusan penghalang interdimensi yang patah. Pasti seseorang untuk mengawasi jika anda menyukai pengembaraan orang ketiga anda dengan sepotong sci-fi di sebelah.

#17 Deadhaus Sonata

Deadhaus Sonata

Penerbit: Studio Apocalypse
Pemaju: Studio Apocalypse
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Deadhaus Sonata adalah tindakan koperasi yang akan datang RPG yang sangat didorong oleh naratif. Pemain akan melihat diri mereka mengambil peranan mayat hidup, melawan jalan mereka melalui dunia yang hidup dan menangani kematian dan kehancuran pada skala bencana. Memaparkan gaya permainan yang tidak simetri, Deadhaus Sonata Memberi pemain akses kepada jadual makhluk yang menyeramkan untuk bermain ketika mereka menimbulkan kekacauan pada kehidupan. Permainan ini juga termasuk permainan bersama sehingga enam orang, jadi anda boleh bekerjasama dengan rakan-rakan anda kerana anda menimbulkan kekacauan untuk jiwa miskin dunia fana, jika anda suka.

#16 SHEEPY: Pengembaraan Pendek

Sheepy: Pengembaraan yang singkat

Penerbit: Mrsuicidesheep
Pemaju: Mrsuicidesheep
Platform: PC
Tarikh Siaran: Julai 2022

Sheepy: Pengembaraan yang singkat adalah platformer seni indie pixel yang akan menyaksikan pemain mengalami dunia sebagai mengamuk, yang terbengkalai yang telah dibawa ke kehidupan. Ia akan terpulang kepada anda untuk membimbing SHEEPY melalui dunia yang pelik, ditinggalkan dan menemui tradisi dan khazanah di sepanjang jalan. Meneroka Pembetung Gelap dan Atmosfera Di Bawah Bandar, Anda Akan Diketahui bahawa Dunia Baru yang Aneh ini menyembunyikan banyak rahsia, dan anda perlu membuka kunci kemahiran tertentu untuk mengamuk untuk maju. Permainan ini dirancang untuk dibebaskan pada musim panas dan akan menjadi satu untuk menonton peminat Indies dan Pixel Art Games.

#15 Crowz

Crowz

Penerbit: Thumbage
Pemaju: Royalcrow
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Permainan survival kasual percuma ini memberi tumpuan kepada pertempuran multiplayer secara besar-besaran, dengan pemain yang mengambil peranan tentera upahan yang dikenali sebagai A Crow. Untuk bertahan dalam permainan, pemain mendiami peranan seorang askar yang disewa dan mesti bersaing dalam skuad untuk mencapai objektif yang ditetapkan oleh negara -negara berkuasa yang mereka diupah oleh. Pemain boleh menikmati Crowz kedua-duanya dalam mod co-op atau mod PVP dalam talian. Permainan ini kini berada di akses awal sehingga tidak banyak yang dikenali sebagai selain mekanik tempur gaya militia yang kelihatan menjadi hit dengan peminat permainan seperti PUBG dan Battlefield.

#14 Exomecha

Exomecha

Penerbit: Twistedred
Pemaju: Twistedred
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Penembak orang pertama yang kompetitif dalam talian percuma, Exomecha mengambil tempat di Omecha Planet yang baru ditemui. Melangkah ke planet yang tidak disentuh yang mempunyai pelbagai pemandangan yang kelihatan eksotik, anda akan menemui beberapa mechs yang agak besar (baik-baik saja, besar) yang nampaknya tidak terlalu mengalu-alukan. Walau bagaimanapun, anda akan dapat mengawal diri mereka sendiri kerana mereka menjadi sebahagian daripada senjata pertempuran anda sendiri. Exomecha adalah pengalaman medan perang multiplayer yang membolehkan anda mengendalikan mech raksasa anda sendiri dalam usaha untuk menguasai pasukan musuh dan mengumpulkan sumber -sumber planet. Permainan ini ditetapkan untuk dilancarkan pada awal 2022, jadi kita akan melihat tarikh pelepasan tidak lama lagi.

#13 Kitaran: Frontier

Kitaran: sempadan

Penerbit: Yager
Pemaju: Yager
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Tajuk lain yang ditetapkan di dunia asing yang terpencil tetapi penuh sumber adalah Kitaran: sempadan. Dalam ini percuma untuk bermain, penembak pvp yang tinggi dan pve penembak orang pertama, anda perlu menjaga kecerdasan anda tentang anda untuk bertahan. Planet yang kelihatannya terbengkalai mungkin tidak sepatutnya tidak didiami kerana mula -mula muncul! Selain daripada makhluk misteri yang mungkin bersembunyi, pemain lain boleh cuba mencuri sumber anda dari anda. Anda perlu mencari bahan dan rampasan semasa anda melintasi dunia baru yang tidak menentu ini, serta memastikan stash anda tidak diserbu oleh prospek yang lain. Permainan ini adalah mengenai memburu harta karun dan melindungi rampasan anda, dengan sentuhan yang lain.

#12 tulang belakang

Tulang belakang

Penerbit: Nekki
Pemaju: Permainan Banzai
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Saat ini dalam pembangunan tetapi dijangka keluar tahun ini adalah Tulang belakang, Permainan tindakan berasaskan pasukan di mana pemain memilih sisi di dunia dystopian. Pemain boleh memilih untuk menjadi pejuang kebebasan atau pemboleh sistem dunia baru, di mana AI telah mengubah bandar permainan itu berlaku ke dalam ‘syurga’ yang baru. Itu bukan bagaimana pejuang perlawanan melihatnya, bagaimanapun, jadi terdapat banyak konflik dan pertempuran untuk melompat masuk. Mekanik tempur melibatkan campuran senjata keluli sejuk dan senjata api untuk rasa yang bervariasi untuk gaya pertempuran anda. Tulang belakang Ciri-ciri multiplayer dalam talian dalam mod co-op dan PvP dan dijangka menawarkan silang sepenuhnya apabila ia dilancarkan.

#11 Pengembaraan Transformice

Pengembaraan Transformice

Penerbit: Atelier 801
Pemaju: Atelier 801
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

RPG tindakan multiplayer ini ditetapkan di dunia Transformice. Ini adalah suasana yang bersemangat dan berwarna -warni yang penuh dengan pelbagai jenis haiwan, pengembaraan dan tentu saja, tikus. MMO pemain tunggal ini juga mempunyai mod co-op dan pvp dalam talian supaya pemain dapat mengalami pelbagai mod permainan di luar cerita utama permainan. Terokai penjara bawah tanah sendiri atau dengan rakan -rakan, mengumpulkan rampasan, ikuti jalan cerita dan menjaga pelbagai haiwan peliharaan yang boleh dikumpulkan dalam pengembaraan RPG yang comel, comel ini. Sekiranya anda menyukai permainan indie yang unik dengan getaran yang selesa Pengembaraan Transformice pasti menjadi permainan yang hebat untuk dicuba ketika ia dilancarkan tahun ini.

#10 Gangstar New York

Gangstar New York

Penerbit: Gameloft
Pemaju: Gameloft
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Permainan Kotak Pasir Tindakan Tindakan Bergaya ini memberi anda seluruh New York sebagai taman permainan anda. Terletak di masa depan, masa depan dystopian di mana neraka penjenayah mengendalikan jalan -jalan bandar, Gangstar New York Memberi peluang kepada pemain untuk menjalin takdir mereka sendiri sebagai raja muktamad. Dalam permainan ini, bandar membengkokkan peraturan anda semasa anda berlumba, menembak, pergi ke heists dan menggunakan parkour, zipline, bergelut atau jetpack anda untuk meneroka dunia permainan. Menampilkan permainan solo, co-op atau pvp, ia kelihatan seperti berbilang pemain dalam talian akan menjadi komponen yang kuat dalam permainan ini jika itu gaya pilihan anda.

#9 SCP: Fox sembilan ekor

SCP sembilan ekor rubah

Penerbit: Studio Subdivisi Ketiga
Pemaju: Studio Subdivisi Ketiga
Platform: PC
Tarikh Siaran: Februari 2022

SCP: Rubah sembilan ekor adalah tajuk seram survival yang baru dikeluarkan. Kini terdapat di akses awal, ia menjadi sebahagian daripada SCP francais dan Tahap 5 Pelepasan francais. Kemasukan terbaru ini ke dalam siri Survival Horror adalah berdasarkan SCP – Pelanggaran Pembendungan, dan pemain tugas dengan mengandungi semula pelbagai raksasa dan entiti anomali yang melarikan diri (dikenali sebagai SCP) yang telah berjaya membebaskan diri di dalam kemudahan penyelidikan rahsia atas rahsia. SCP: Rubah sembilan ekor meletakkan pemain di tengah -tengah beberapa permainan penembak taktikal sebagai ketua pasukan petugas mudah alih. Ini tindakan tinggi dan boleh dimainkan dalam mod PVP berbilang pemain, rakan sekerja atau multiplayer. Melawan jalan anda melalui pelanggaran pembendungan dan pastikan raksasa yang melarikan diri tidak dapat melarikan diri. Cuba jangan terbunuh di sepanjang jalan.

#8 Vampire: The Masquerade – BloodHunt

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Penerbit: Sharkmob AB
Pemaju: Sharkmob AB
Platform: PC
Tarikh Siaran: September 2021

Kini berada di akses awal, tetapi dengan playtest tertutup berlaku sekarang, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt adalah permainan Royale Pertempuran Multiplayer Royale yang ditetapkan di World of Darkness Universe. Bermain sebagai vampire, terpulang kepada anda untuk bertahan dalam memburu darah di Prague, di mana anda perlu menggunakan semua kuasa ghaib anda, serta pelbagai senjata yang ada untuk terus hidup dan bertahan diburu oleh orang lain. Ditetapkan di dunia yang bergaya di Vampire: penyamaran francais, royale pertempuran ini adalah cara terbaik untuk mengenali diri anda dengan dunia kegelapan secara percuma. Ia bersedia untuk melancarkan musim bunga ini sepenuhnya.

#7 Heroes of the Dark

Heroes of the Dark Free to Play

Penerbit: Gameloft
Pemaju: Gameloft
Platform: PC
Tarikh Siaran: Oktober 2021

Tajuk lain yang ditetapkan dalam era Victoria adalah Heroes of the Dark, Strategi RPG yang melihat manusia, vampire dan werewolves menghadap ke dalam puak AR untuk kelangsungan hidup dan dominasi. Pemain boleh memilih puak untuk menjadi milik dan mula meneroka landskap Victoria yang gelap di RPG berbilang pemain ini. Ia mempunyai sistem pertempuran 5v5 untuk pemain untuk membangunkan kemahiran tempur mereka, dan juga menawarkan pelbagai penjara bawah tanah dan penerokaan dunia untuk pemain untuk menaikkan watak mereka dengan. Dunia permainan berterusan, bermakna ia terus berkembang walaupun anda jauh dari kemasyhuran. Ini adalah IP baru yang menarik dan pasti patut diperiksa jika anda masuk ke RPG dengan sentuhan gelap.

#6 api dan manuver

Kebakaran dan manuver bebas bermain

Penerbit: Sejarah Kerusi Interaktif
Pemaju: Sejarah Kerusi Interaktif, Targon Studios
Platform: PC
Tarikh Siaran: Jun 2022

Musim panas ini adalah Kebakaran dan manuver, permainan strategi baru yang ditetapkan pada zaman dahulu zaman Victoria. Menampilkan beberapa grafik yang digambarkan dengan indah, Kebakaran dan manuver memberi tumpuan kepada menarik keseimbangan antara maklumat sejarah dan permainan tempur berasaskan giliran yang menarik. Pemain akan mengendalikan tentera terbesar Eropah pada pergantian abad ke-19, ketika mereka maju melalui pelbagai pertempuran yang diilhamkan oleh fakta. Mengalami peperangan gaya Victoria akan memerlukan pemikiran strategik, terutamanya kerana kemajuan teknologi dan taktikal baru sedang dibuat sepanjang masa semasa sejarah ini. Pasti satu untuk penggemar sejarah untuk terjebak.

#5 Multiversus

Multiversus - Percuma bermain Battler

Penerbit: Warner Bros
Pemaju: Permainan Pertama Pemain
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Permainan pertempuran percuma untuk bermain ini memberi tumpuan kepada kandungan crossover budaya pop kerana ia adalah USP. Saat ini dalam pembangunan tetapi secara aktif menerima pendaftaran untuk playtesting, permainan ini adalah mimpi peminat kandungan crossover. Ia memberi tumpuan kepada pertempuran 2v2 dan menggunakan senarai wira yang besar. Watak yang terlibat dalam Multiversus Datang dari pelbagai tajuk dari dunia filem, TV, komik, kartun dan banyak lagi. Multiversus juga akan tersedia silang platform. Permainan ini jelas mempunyai multiplayer dalam talian (dalam kedua-dua mod co-op dan PvP) sebagai komponen teras, tetapi ia juga mempunyai permainan tempatan, jadi anda boleh bekerjasama dengan (atau berhadapan dengan rakan-rakan dalam talian atau di rumah. Yang pasti ini dapat ditonton jika anda menikmati pukulan dan selalu mahu melakukannya dengan orang-orang seperti Tom dan Jerry, Arya Stark dan Harley Quinn.

#4 Overprima

Terlalu percuma untuk bermain

Penerbit: Netmarble F & C
Pemaju: Netmarble F & C, Team Souleve
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Permainan Moba Strategik, Overprima adalah permainan tindakan berasaskan pasukan di mana dua pasukan cuba memusnahkan pangkalan masing-masing. Permainan ini menggunakan beberapa grafik yang cukup dinamik dan menggunakan pandangan TPS 3D mengenai tindakan. Terdapat pelbagai wira utama untuk dipilih ketika anda melintasi peta medan perang yang diilhamkan oleh sci-fi, dan belajar tentang setiap kemahiran dan taktik unik mereka akan menjadi kunci kejayaan anda dalam perjuangan. Overprima akan dimainkan dalam mod koperasi dalam talian dan mod PVP dalam talian dan kelihatan sangat menarik dari apa yang telah digoda dalam talian setakat ini. Sekiranya anda menikmati arena pertempuran berbilang pemain yang menghancurkan pangkalan lawan anda, anda mungkin akan menikmati yang satu ini.

#3 Projekt Z

Projekt Z - Percuma untuk bermain Survival Horror

Penerbit: 314 Seni
Pemaju: 314 Seni
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Dijangka akan dibebaskan tahun ini tetapi dengan tarikh masih belum diumumkan Projekt z. Ini adalah penembak co-op pertama yang ditetapkan terhadap latar belakang Perang Dunia 2. Oh, dan ini semua tentang membunuh zombi. Pemain akan mendapati diri mereka terhempas di pulau rahsia Jerman, di mana, ternyata, Nazi telah menjalankan pelbagai projek hina yang bertujuan untuk menjadikan zombi menjadi senjata perang. Anda perlu bertahan dan melawan mereka ketika anda mendiami salah satu watak utama permainan. Menariknya, Projekt z Mempunyai hab sebagai pangkalan utama anda, yang melaksanakan mod bangunan yang serupa dengan Fallout 4Mod Bangunan Penyelesaian. Ini adalah tambahan yang menarik untuk permainan penembak dan menjadikannya satu ini untuk mengawasi jika anda juga menjadi asas bangunan.

#2 kehilangan bahtera

Lost Ark - Percuma bermain mmorpg

Penerbit: Amazon Games
Pemaju: Smilegate RPG
Platform: PC
Tarikh Siaran: Februari 2022

MMO baru yang sangat popular telah mengambil dunia dengan ribut sejak dibebaskan pada bulan Februari. Hilang Ark adalah pengalaman pemain tunggal yang ditetapkan dalam dunia dalam talian berbilang pemain secara besar-besaran. Tenggelamkan diri anda dalam permainan peranan yang sangat terperinci ini dan meneroka tetapan dunia terbuka epik yang menanti anda. Seperti kebanyakan permainan MMORPG, pemain boleh mengembara seperti yang mereka lihat, tetapi Hilang Ark Menawarkan pelbagai pencarian, penjara bawah tanah, duel pvp, serbuan dan pertempuran lain untuk mencuba tangan anda di. Bekerjasama dengan rakan-rakan dalam koperasi berbilang pemain atau hanya menikmati dunia dalam mod pemain tunggal; dalam Hilang Ark, pilihan adalah milik anda.

#1 Pulau wabak: Pendulum

Pulau Wabak: Pendulum Percuma Bermain

Penerbit: Digital Hypetrain
Pemaju: Penyihir kecil
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Versi simulasi survival percuma untuk bermain Pulau wabak, Pemain tugas permainan ini dengan menyelesaikan misteri kemalangan pesawat mereka menggunakan kamera mereka dan alat yang tersedia untuk mereka. Pulau wabak: Pendulum ditetapkan di Pulau Erlsen, dunia yang sangat atmosfera tetapi berpotensi mematikan yang akan melihat anda berjuang untuk hidup anda. Seperti yang ternyata, penduduk pulau itu secara kolektif kehilangan fikirannya selepas percubaan misteri, jadi anda perlu belajar bagaimana menangani mereka ketika anda bertahan di persekitaran baru anda. Permainan ini kelihatan seperti itu akan menjadi menyeronokkan bagi mereka yang menikmati sedikit misteri dalam bercerita mereka, serta peminat genre sim survival.

Bonus percuma untuk bermain sebutan

Di luar 25 teratas percuma untuk bermain permainan PC untuk 2022 adalah beberapa tajuk yang akan datang yang patut disebut bonus. Sekiranya tidak ada yang telah disebutkan menarik perhatian anda, perhatikan kedua -dua permainan ini juga dijangka.

Buka mod

Buka Mod - Percuma untuk Main

Penerbit: Hyper Gamey
Pemaju: Hyper Gamey
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Kini berada di akses awal, Buka mod Mendapat Bonus disebut sebagai penembak orang pertama yang bebas untuk bermain dengan fokus komuniti. Dibangunkan oleh dua indie devs, Buka mod adalah tajuk FPS yang melampau dan melampau yang bertujuan untuk menjadi FPS awam, dan kelihatan perlahan -lahan dengan menarik ahli komuniti modding untuk membantu membina dan menyesuaikan permainan kerana ia melancarkan dan membina asas pemain yang lebih kuat. Ini adalah permainan niche yang mempunyai kadar yang lebih perlahan daripada kebanyakan penembak orang pertama, dengan mod yang tidak diterjemahkan, mod yang berpusat di bulat yang harus menyenangkan pemain yang menikmati rendaman pertempuran tanpa menginginkan beberapa mekanik yang lebih pantas dari gelaran Battle Royale.

Jupiter Bulan: Mecha – Prologue

Jupiter Bulan: Mecha - Prologue

Jupiter Bulan: Mecha – Prologue
Penerbit: Rock & Bush
Pemaju: Rock & Bush
Platform: PC
Tarikh Siaran: 2022

Tanpa tarikh pelepasan yang ditetapkan belum diumumkan, Jupiter Bulan: Mecha – Prologue adalah salah satu yang perlu diperhatikan. Permainan ini bertindak sebagai prequel untuk permainan penuh Jupiter Bulan: Mecha dan menggabungkan pertempuran dan pertempuran taktikal dalam pengembaraan roguelike. Tetapkan di Angkasa, Permainan ini adalah mengenai mod Gauntlet, di mana pemain bekerja untuk melawan pertempuran, melengkapkan mech mereka yang disesuaikan dan meningkatkan juruterbang mereka sehingga mereka mencapai tahap bos terakhir. Ini sepatutnya terkena peminat permainan deckbuilding dan akan memberi pemain rasa apa yang akan datang dalam permainan utama penuh Jupiter Bulan: Mecha.

Senarai Permainan PC Percuma (Dikemaskini 19 November 2022)

Senarai Permainan PC Percuma (Dikemaskini 19 November 2022)

Pilihan permainan percuma baru kami di Steam minggu ini:

Lukiskan segala -galanya dalam perarakan penjara bawah tanah ini! | Biarkan

Kebanyakan permainan percuma di Steam sama ada buruk atau direka untuk mengalirkan anda dengan microtransactions, bernasib baik terdapat beberapa permainan PC yang baru -baru ini dilancarkan di Steam secara percuma dan sebenarnya kelihatan cantik. Periksa mereka:

 • Castle of Secrets: Prologue adalah novel visual yang indah dan memikat yang memaparkan banyak pencarian, mekanik dan teka -teki yang menarik, seperti barang -barang kerajinan, inventori, kawalan kamera dan kawalan karakter di ruang 3D.
 • Memasak Langsung – Simulator Dapur Itali – Mamma Mia! Memasak secara langsung menggabungkan unsur -unsur perniagaan, pengurusan masa dan permainan memasak. Kemajuan melalui langkah demi langkah dan membuka kunci kedai kafe bertema baru dan lokasi yang indah.
 • Crawler Sketch adalah RPG Roguelike Roguelike yang sangat kreatif, di mana Doodlers menyelamatkan raja kartun dari plot jahat Warlocks dan Tricksters. Di dunia ini, lukisan adalah sihir sebenar. Diberi amaran, permainan ini datang dengan microtransactions tetapi anda boleh melakukan banyak tanpa membeli apa -apa.

Pada masa ini anda juga boleh mengambil beberapa DLC percuma di Steam! Dapatkan percuma Dunia kapal perang starter pack dlc di sini, dan a Memerlukan DLC Payback Speed yang membuka kunci 3 kereta legenda di sini.

Dapatkan sel splinter Tom Clancy percuma di Ubisoft Connect

Muat turun permainan stealth legenda ini secara percuma di kedai ubisoft untuk masa yang terhad! Dapatkan salinan percuma sel Splinter Tom Clancy di Ubisoft Connect sebelum 30 November! Pautannya adalah untuk kedai AS, jika anda dari luar kami, cari permainan di kedai tempatan anda dan masukkannya ke troli anda.

Apa yang percuma di kedai Epic Games minggu ini?

jahat mati 1

Kedai Epic Games memberikan dua permainan PC percuma minggu ini:

 • Evil Dead: Permainan, Permainan PvP yang memaparkan watak -watak dari siri Horror Comedy Eved Dead akan bebas untuk dimuat turun di kedai Epic Games sehingga 24 November.
 • Dewa gelap adalah permainan strategi giliran sekolah lama yang serupa dengan taktik ogre. Jika anda suka permainan strategi Jepun, pastikan untuk mendapatkan permainan PC ini secara percuma di Epic sebelum 24 Nov 2022.

Star Wars

Minggu depan di Epic Anda boleh mendapatkan Skuadron Star Wars! By the way, adakah anda menonton Andor di Disney+? Ini adalah pertunjukan Star Wars terbaik setakat ini. Nah, mungkin di sebelah Mandalorian.

Ikuti Indiegamebundles di YouTube, Twitter, Facebook atau Steam untuk tinggal di gelung dan dapatkan pemberitahuan apabila permainan percuma seterusnya dilancarkan!

Sebarang tawaran permainan percuma DRM percuma yang lain?

Indie gala menawarkan 6 permainan PC percuma secara percuma pada masa ini. Semua yang berikut datang sebagai muat turun bebas DRM:

 • Kontrak dengan syaitan – permainan objek tersembunyi kasual.
 • Rahsia Magic: The Book of Spells-Permainan Match-3 Diilhamkan oleh Harry Potter.
 • Rahsia Magic 2: Witches and Wizards – Lebih banyak yang sama
 • Dead Hungry Diner – Feed Zombies, Vampire and Werewolves.
 • Perlumbaan Extreme di Lebuhraya – Ini adalah permainan mengenai perlumbaan yang melampau di lebuh raya.
 • Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude – Satu lagi pengembaraan Larry yang kotor.

Dapatkan 3 kursus dalam talian pengekodan percuma

Kursus yang ditawarkan dalam bundle percuma ini:

 • 1 jam CSS (bahasa gaya lembaran)
 • 1 jam javascript (bahasa pengaturcaraan)
 • 1 jam html (bahasa markup)

Permainan percuma dengan Amazon Prime untuk November 2022:

Permainan percuma Amazon Prime untuk November 2022 diturunkan

Mendapat Amazon Prime?

Senarai permainan percuma sesiapa sahaja dengan Amazon Prime Gaming boleh mendapatkan secara percuma pada bulan November 2022:

 • Fallout: New Vegas Ultimate Edition-melintasi padang gurun mojave pasca apokaliptik mencari lelaki yang menyalahkan anda di masa lalu. Melawan jalan anda untuk membalas dendam, semua sambil memberi impak kepada beribu-ribu penghuni padang pasir pasca apokaliptik dalam proses.
 • Indiana Jones dan Perang Salib Terakhir-Dari LucasArts dan Disney Comes The Point-and-Click Classic Adventure Set di Eropah, 1938. Tabut yang hilang hanyalah pemanasan! Kejahatan yang hebat adalah selepas jimat yang paling kuat – The Holy Grail. Beberapa lelaki yang berani berdiri di jalan. Nasib baik, salah satunya ialah Indiana Jones. Dan kali ini, dia mempunyai ayahnya dengannya.
 • Kemudahan 47 – Perjalanan melalui kemudahan penyelidikan jauh di kedalaman tundra Antartika pembekuan, menyelesaikan teka -teki mendebarkan di sepanjang jalan dan membuka kunci lokasi baru di sekitar kemudahan.
 • WRC 9-Zum melalui trek di seluruh dunia dalam francais simulasi luar jalan yang terkemuka, kini dengan permainan yang lebih realistik dan lebih banyak kandungan daripada sebelumnya: tiga perhimpunan baru, 35 peringkat khas baru, keupayaan untuk membuat kejohanan tersuai anda sendiri dan bunyi enjin yang direka bentuk sepenuhnya sepenuhnya!
 • Etherborn-Pergi dan cari tujuan anda semasa anda menyelidiki platformer teka-teki alam sekitar yang dibina untuk meneroka dan memahami struktur-lending, struktur graviti yang beralih.
 • Bisikan willows– Berkaitan dengan semangat orang mati, selesaikan teka -teki kompleks rumah misterius dan membantu Elena mencari ayahnya yang hilang dalam permainan teka -teki seram/pengembaraan ini.
 • Hari terakhir bulan Jun– Kisah pengembaraan interaktif, mendalam, sinematik berpusat di sekitar cinta dan kehilangan, hari terakhir bulan Jun bertanya kepada pemain, “Apa yang akan anda lakukan untuk menyelamatkan orang yang anda gemari?”

Cara menuntut permainan percuma dengan Perdana?

 • Sekiranya anda ahli Perdana Amazon: hanya menuju ke sini dan dakwaan permainan.
 • Sekiranya anda bukan ahli Perdana Amazon: Anda masih boleh mendapatkan permainan ini secara percuma dengan akaun percubaan. Untuk mendapatkan semua permainan yang disenaraikan di atas, langganlah Amazon Prime (yang juga termasuk Permainan Perdana, sebelum ini dikenali sebagai Twitch Prime) secara percuma. Selepas tempoh percubaan percuma awal (Bahawa anda boleh membatalkan bila -bila masa), Amazon Prime berharga dari $ 2.99 hingga $ 12.99 sebulan bergantung kepada negara anda. Jika anda merancang untuk “merebut permainan dan membatalkan langganan”, jangan lupa untuk berhenti berlangganan!
 • Baca lebih lanjut mengenainya di sini.

8 permainan VR percuma terbaik untuk dimainkan sekarang

Lihat senarai permainan VR terbaik yang boleh anda ambil pada masa ini.

Senarai permainan percuma lain di Indiegamebundles:

 • GOG: 50+ permainan klasik percuma yang boleh anda muat turun sekarang
 • 10 permainan seram percuma teratas yang patut dimainkan
 • Top 10 terbaik mmorpg percuma untuk dimainkan pada tahun 2022
 • Top 10 Permainan Pengembaraan Pelik Percuma Di Steam

Mahukan lebih banyak permainan PC percuma? Ikuti kami di Twitter, Facebook atau Steam untuk mendapatkan pemberitahuan hadiah permainan percuma masa depan.

Untuk melihat apa permainan percuma lain yang kami tulis, lihat kategori Freebies.

Untuk melihat apa yang percuma pada minggu -minggu sebelumnya, lihat tag “kemas kini mingguan”.

ARTIKEL BERKAITAN

Permainan PC percuma minggu ini (24 September 2023)

Permainan PC percuma minggu ini (24 September 2023)

Platformer Prasejarah Doug dan Lily bebas di Indiegala

Platformer Prasejarah Doug dan Lily bebas di Indiegala

Dapatkan malam arnab secara percuma hanya hujung minggu ini.

12 Komen

Yashik percuma di indiegala https: // freebies.Indiegala.com/yashik
Percuma lagi … Sungai Strike di gatal https: // hoglet.gatal.IO/Sungai-Strike
Terima kasih untuk 3 kursus dalam talian pengekodan percuma

Secara peribadi saya fikir siaran ini hanya menggegarkan halaman permainan percuma masa yang terhad, kerana setiap jawatan tunggal adalah permainan percuma masa terhad baru kecuali siaran ini, yang juga menggunakan salah satu permainan percuma dalam jawatan tersebut sebagai banner halaman/lakaran kecil, menjadikannya kelihatan seperti itu permainan terhad baru apabila bukan yang saya benar -benar mencari mengelirukan. Sekiranya seseorang ingin memeriksa sama ada mereka terlepas apa -apa jawatan yang perlu mereka lakukan adalah tatal ke bawah pada halaman permainan percuma sehingga sepanduk biasa muncul yang bukan hanya lebih cepat daripada membuka jawatan “rekap” ini tetapi juga memerlukan menatal, sering kali lebih banyak daripada pilihan bekas. Saya hanya mengatakan ini kerana saya benar -benar peduli dan menghargai laman web ini dan menyedari bahawa jawatan rekap ini agak baru -baru ini sehingga mesti menjadi pemilik tapak yang mencuba sesuatu yang baru, tetapi saya rasa seperti itu, atas sebab -sebab yang saya disenaraikan, cukup lebih baik. ^^

 • Neganloveslucille 19 November 2022 jam 6:28 petang

Bercakap sendiri. Saya tidak menyemak laman web ini setiap hari dan saya suka mempunyai semua freBees dalam satu jawatan besar setiap hujung minggu. Kurang bekerja daripada membuka 10 jawatan dan memeriksa semuanya secara manual.

Tidak pasti bahagian mana “saya berfikir secara peribadi” anda tidak mendapat. Dan walaupun anda lebih suka jawatan mengenai permainan minggu itu, maka masalah yang saya nyatakan bahkan lebih teruk lagi kerana anda masih perlu keluar dari jalan anda untuk memeriksa jawatan mana yang tidak meringkaskan permainan percuma itu minggu yang lebih biasa daripada yang anda mahukan, jadi masalahnya mempengaruhi kedua -dua perspektif.

Panda, terima kasih atas maklum balas. Jangan ragu untuk melangkau pos kemas kini mingguan jika anda mengikuti IGB setiap hari. Sebarang permainan percuma yang bernilai besar akan mendapat jawatan mereka sendiri sehingga anda tidak akan terlepas apa -apa. Dan dengan cara ini, gambar penutup untuk kemas kini mingguan selalu menjadi seni permainan dari permainan ‘besar’ kegemaran saya dari minggu itu, dalam hal ini ia jelas sel spinter sehingga saya tidak benar -benar mendapat bagaimana foto penutup yang mengelirukan. Walau apa pun, terima kasih kerana cukup menjaga untuk membuat komen besar. Selamat berhujung minggu.

oh mereka mengelirukan kerana rasanya seperti permainan baru yang lain atau DLC permainan berkata di sepanduk, seperti ini membuatkan saya merasa seperti terdapat lebih banyak kandungan sel splinter untuk dimenangi yang lebih daripada permainan asas yang ditunjukkan dalam jawatannya sendiri pada minggu yang sama

 • Neganloveslucille 24 November 2022 jam 9:35 pagi

Bolehkah anda lebih berhak? Yesus Kristus, saya bersumpah, pemain AS kadang -kadang terburuk. Cuba memainkan mangsa di blog yang menulis mengenai permainan percuma? Yesus h. Kristus di atas tongkat.

Permainan percuma untuk bermain terbaik untuk PC pada tahun 2022

Permainan percuma untuk bermain terbaik untuk PC pada tahun 2022

Sekiranya anda dinaik taraf atau bahkan mendapat PC permainan baru sepanjang cuti, anda akan mahu meletakkannya dengan segera, dengan sekumpulan permainan untuk membuat anda sibuk sepanjang tempoh Tahun Baru yang tenang ini. Nah, tempat terbaik untuk bermula adalah tidak diragukan lagi pelbagai permainan percuma untuk bermain di PC sekarang, memberi anda peluang untuk mencuba tangan anda di pelbagai permainan tanpa perlu melakukan pembelian. Terutama bermanfaat jika anda seorang peminat PC baru.

Dalam artikel ini, kami akan melihat hanya beberapa permainan percuma untuk bermain di PC sekarang, tetapi pilihan anda tidak terhad kepada hanya lima. Terdapat begitu banyak permainan percuma untuk bermain atau percuma untuk memulakan yang tidak mungkin ada yang cukup berjam-jam untuk menyentuh sisi. Untuk mencari mereka, cari “percuma” di kedai permainan kegemaran anda, seperti Steam, Epic Games atau Microsoft Store. Juga, pastikan anda mengawasi syarikat yang melakukan promosi, seperti kedai permainan epik semasa.

Permainan PC percuma untuk bermain

Fortnite

Fortnite Top Terbaik Permainan PC Percuma Untuk Main 2022

Fortnite tidak diragukan lagi masih merupakan salah satu permainan terbesar di sekitar empat tahun sejak pembebasannya. Walaupun anda tidak pernah bermain, anda pasti masih tahu tentang penembak royale pertempuran yang berwarna-warni,.

Kami kini agak baru untuk Bab 3, Musim 1, jadi walaupun anda baru dalam permainan, ini adalah masa yang tepat untuk jatuh. Terdapat banyak masa untuk terlibat dan meningkatkan lulus pertempuran anda sebelum musim berakhir, dan mengenali backstory yang besar yang ditawarkan oleh Fortnite.

Walaupun Fortnite bebas memuat turun dan bermain, anda perlu berpisah dengan wang sebenar anda jika anda mahukan pas pertempuran penuh. Untuk menuntut lulus penuh, anda perlu membelanjakan 950 V-bucks, yang boleh dibeli dengan wang sebenar. Walau bagaimanapun, dengan meratakan sepenuhnya peperangan anda setiap musim, anda berpeluang untuk mendapatkan cukup V-buck percuma untuk mendapatkan lulus pada permulaan musim depan. Oleh itu, bermain cukup, dan anda hanya perlu membayar dengan wang sebenar sekali. Dan jangan risau, anda masih boleh bermain dan meningkatkan lulus pertempuran percuma dan masih mendapat beberapa ganjaran yang mengagumkan.

Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone Top Terbaik Permainan PC Percuma Untuk Bermain 2022

Satu lagi penembak percuma untuk bermain, Cod Warzone telah mengambil francais Call of Duty, dan mengubahnya menjadi royale pertempuran yang sangat popular. Sekiranya gaya Fortnite yang lebih tidak realistik tidak merayu kepada anda, maka anda mungkin lebih sesuai dengan realisme perang Warzone.

Call of Duty Battle Royale juga menggunakan sistem bermusim, dengan kedua-dua lulus percuma dan berbayar untuk. Seperti kebanyakan permainan percuma untuk bermain ini, anda masih akan mendapat pengalaman permainan yang sama dari versi percuma, anda hanya akan terlepas kebanyakan barangan kosmetik yang tidak mempunyai kelebihan daya saing. Dan, anda masih boleh meningkatkan lulus pertempuran percuma, anda hanya akan mendapat item kosmetik tambahan dan mata cod dengan trek berbayar.

Jatuhkan ke Cod Warzone Pacific sekarang untuk mengalami peta kaldera baru, yang diperkenalkan pada awal Disember, 2021.

Halo Infinite

Halo Infinite Top Terbaik Permainan PC Percuma ke Best 2022

Satu lagi permainan baru pada akhir tahun 2021, Halo Infinite segera membuat tanda sebagai salah satu permainan terbesar tahun ini. Dan sementara kempen Halo Infinite dibayar-untuk, multiplayer yang sudah sangat popular adalah percuma untuk bermain di konsol Xbox dan Windows PC. Sama ada anda mempunyai pengalaman dengan tajuk Halo sebelumnya atau tidak, tidak ada alasan untuk tidak memberikan penembak pertama orang Xbox dan PC yang eksklusif.

Seperti kebanyakan permainan percuma ini, terdapat kedai dalam permainan, dan microtransactions untuk menghabiskan wang hidup anda jika anda inginkan. Oleh kerana barang-barang pembelian ini, sekali lagi, pilihan penyesuaian senjata avatar, senjata dan profil, tidak ada manfaat kompetitif dalam permainan.

Penembak orang pertama yang lain, seperti CS: Go dan Valorant juga harus berada dalam senarai ini, tetapi kita fikir kita perlu membincangkan beberapa permainan yang bukan penembak. Tetapi jika mereka adalah perkara anda, maka kedua -dua mereka pasti patut diperiksa juga.

Impak Genshin

Genshin Impak Permainan PC Percuma Untuk Bermain Terbaik

Genshin Impact adalah tindakan yang indah RPG yang memaparkan gaya anime dan telah disamakan dengan nafas liar untuk peta dunia terbuka yang menakjubkan. Ini adalah permainan yang jauh lebih aman daripada penembak di atas, jadi jika anda tidak mengambil musuh di medan perang, mungkin anda mungkin akan memancing yang lebih baik di perairan Teyvat, membuat kawan dengan pelbagai NPC yang bervariasi.

Sekarang, Genshin Impact juga mempunyai microtransactions, dan ini adalah sedikit kurang kosmetik hanya daripada permainan lain dalam senarai ini. Anda akan dapat membeli barang -barang tertentu yang membantu anda dalam permainan anda. Walau bagaimanapun, itu bukan untuk mengatakan bahawa, selagi anda dapat menahan tarikan kedai dalam permainan, anda tidak boleh melalui impak Genshin dengan jayanya tanpa berpisah dengan wang sebenar. Mungkin hanya mengambil masa lebih lama. Tetapi, hei, lebih banyak masa untuk meneroka Teyvat.

Brawlhalla

Brawlhalla Permainan PC Percuma Untuk Bermain Terbaik

Akhirnya, hanya untuk mengambil sesuatu dalam arah yang berbeza lagi, kami menamatkan senarai dengan Brawlhalla. Pejuang platform yang mengingatkan beberapa permainan pertempuran klasik yang terbaik, Brawlhalla adalah permainan yang berwarna-warni dan bodoh yang penuh dengan kedua-dua chibi-characters asal dan beberapa wajah yang biasa. Pertempuran Terhadap Royalty Permainan Seperti Rayman dan Shovel Knight, kegemaran TV seperti Princess Bubblegum dan Steven Universe, atau watak buku komik Hellboy dan Nimue.

Permainan lain yang benar-benar percuma tanpa permainan yang berubah-ubah, anda boleh terjebak dengan pejuang yang menghiburkan ini dengan segera, dan tidak ada yang anda tidak perlu berhenti ketika anda masuk ke dalamnya.

Sekiranya anda baru dalam permainan PC atau anda mempunyai persediaan baru, cari tahu permainan PC anda, bagaimana untuk mengetahui spesifikasi PC anda, dan mengintip beberapa halaman keperluan sistem kami, seperti Fortnite, Genshin Impact dan Valorant.

WEPC disokong pembaca. Apabila anda membeli pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut

Misi WEPC adalah untuk menjadi tapak yang paling dipercayai dalam teknologi. Kandungan editorial kami adalah 100% bebas dan kami meletakkan setiap produk yang kami semak melalui proses ujian yang ketat sebelum memberitahu anda dengan tepat apa yang kami fikirkan. Kami tidak akan mengesyorkan apa -apa yang kami tidak akan menggunakan diri kita sendiri. Baca lebih lanjut