24 permainan stim percuma tersedia untuk dimuat turun dan simpan sekarang, tidak menangkap, tergesa -gesa! Steam menggulung 12 permainan percuma di Giveway yang besar – jangan ketinggalan | Panduan Tom

Tergesa -gesa! Steam menggulung 12 permainan percuma di Giveway yang besar – jangan ketinggalan

Pautan: Stim

24 permainan stim percuma tersedia untuk dimuat turun dan simpan sekarang

24 permainan stim percuma tersedia untuk dimuat turun dan simpan sekarang

Pemain PC kini boleh memuat turun dan menyimpan 24 permainan percuma baru melalui Steam tanpa kos tambahan. Kami bercakap langganan sifar, omong kosong sifar. Hanya getaran dan permainan percuma.

Maksud saya, saya tahu kita sudah cukup sibuk pada bulan ini apabila anda menjangkiti pelancaran Pintu Baldur 3 di PlayStation 5 dan Starfield pada xbox dan pc. Tetapi jika anda secara khusus selepas permainan percuma, maka anda telah sampai ke tempat yang betul, saya cina lama.

Starfield !

24 permainan percuma yang anda boleh ambil melalui Steam adalah:

 • Cerita Satu – Penggabungan FPS dan MOBA yang sebenarnya kelihatan agak menarik.
 • Blitz Runner – Platformer Arcade/Battle Royale di dunia sci -fi yang berwarna -warni.
 • Clash of Panzer – Permainan Perang Dunia II dengan kebanyakan ulasan negatif. Mungkin mengelakkan yang ini, sebenarnya.
 • .
 • Kawalan yang dimahkotai – Co -op sofa yang baik.
 • Microvolts: Diisi semula – Penembak orang ketiga menyeberang dengan Toy Story, permainan yang sangat menyeronokkan.
 • Pembuatan Kereta – Permainan Tycoon Automotif yang Membawa Pemain Melalui Sejarah Kereta.
 • Urbo: Dream One – permainan teka -teki meditasi di mana anda membina rumah di sekitar menara misteri.
 • .
 • STG Football-permainan bola sepak arked, masa nyata, masa nyata yang direka dari bawah.
 • Simulator penggodam tanpa nama – melangkah ke kasut penggodam tanpa nama yang mahir dan memulakan misi untuk memperkenalkan kebenaran.
 • Spaceminers – Permainan yang menjanjikan anda boleh lombong untuk ’emas sebenar’, yang tidak terdengar sama sekali cerdik.
 • Marvel Snap – anda pernah mendengar yang satu ini. Permainan kad Marvel yang sangat baik yang membolehkan anda bertarung dengan semua watak kegemaran anda.
 • Daisho: Survival of a Samurai – RPG Tindakan yang juga menggunakan mekanik hidup dan bangunan kampung.
 • Jalan ke Top G – Survive Waves of Zombies, mengumpul faedah, membuka kunci pintu bos, dan menghadap ke atas g dalam pertarungan yang sengit.
 • Versus Vampire – Tajuk multiplayer yang melihat anda terlibat dalam perang antara manusia dan vampire.
 • Summum Aeterna – A “Roguelite pantas yang diilhamkan oleh Metroidvania Aeterna Noctis,” di mana anda akan “mencipta dunia anda sendiri” dalam setiap larian baru.
 • Bertarung! Olyn Island – Permainan strategi berbilang pemain yang bermain seperti catur.
 • Glitch Galatic-Tindakan-Roguelike dengan Mekanik Pertempuran Berasaskan Fizik.
 • Demam 90 minit – jenis seperti Pengurus Bola Sepak, Tetapi tidak begitu baik.
 • Dynast.IO – permainan survival dengan elemen RPG.
 • World of Rune – permainan MMORPG dengan banyak watak yang berbeza dan haiwan peliharaan mistik. Anda boleh bermain sebagai salah satu daripada empat kelas.
 • Strategi Sci-Fi yang Terakhir-Turn-berasaskan untuk rakan kutu buku saya.
 • SIM Companies – Sim perdagangan kecil yang keren di mana anda boleh berpura -pura menjadi bank yang membuat wang tanpa merosakkan ekonomi IRL dan memusnahkan kehidupan.

Tergesa -gesa! Steam menggulung 12 permainan percuma di Giveway yang besar – jangan ketinggalan

Grand Emprise

? Permainan stim percuma, anda katakan? Tunggu, 12 permainan percuma?! Tidak keberatan jika kita melakukannya. .

Seperti yang ditunjukkan oleh Twitter Channel SteamGamespc (terima kasih Bible Permainan), Steam secara santai membuat enam tajuk percuma pada awal minggu, sebelum menjatuhkan selusin lagi. Walaupun beberapa permainan ini hanyalah versi prolog dari tajuk penuh, mereka masih melayani potongan permainan yang baik untuk membantu anda membuat fikiran anda pada produk akhir.

�� 13 Jun Permainan Percuma Baru di Steam ��1⃣ashes ke Asheshttps: // T.co/aj6x0vftli2⃣death roadshttps: // t.co/h25xdcyk4g3⃣street Sense 2https: // t.co/cor7syb6m84⃣grand emprisehttps: // t.co/qj3sdvxmru5⃣their Landhttps: // t.Co/Uc1bhk8lsw6⃣bunker Builderhttps: // t.co/xo330zp44l pic..com/yvqlipmp49june 13, 2023

Permainan Steam Percuma

Pertama, kita ada Abu menjadi abu. Penembak barat liar ini mungkin kelihatan seperti penebusan mati merah yang rendah 2, tetapi tunggu, ada sentuhan! . Bertaruh anda tidak melihat yang datang.

Tajuk Steam percuma seterusnya adalah . .

Grand Emprise: Prologue Pasti tidak kekurangan cita -cita. Apa yang bermula sebagai penghormatan menunggang ke Ark. Oh, dan ia juga berjanji akan menjadi Tuhan. Tiada biggy. Permainan akhir banyak disampaikan.

Siapa yang memerlukan dinosaur ketika anda terjebak di hutan yang cuba menyelesaikan teka -teki sebagai anak yatim remaja walaupun, betul? Tanah merekaPermainan tindakan teka-teki-berat terdengar menarik, walaupun treler itu suram.

Adakah anda telah berjuang untuk lulus lesen memandu anda? Kemudian Sense Street 2 boleh menjadi permainan untuk anda. Ini nampaknya simulator ujian memandu maya. Melihat ketika saya menimbulkan tiga kesilapan utama pada ujian gagal pertama saya, mungkin saya harus menggunakan Sense Street 2 untuk menyikat ‘Kemahiran’ saya bermotor.

Ada demo yang dimuliakan lain, kali ini dalam bentuk . Permainan penuh akan membuatkan anda menggali lubang dan mendirikan bunker, yang pasti akan berguna apabila wahyu zombie ada pada kami. Undead membenci ruang sempit, betul?

Lebih banyak permainan Steam percuma

�� Jun 14 Permainan Percuma Baru di Steam ��1⃣cat-Aclysmhttps: // T.co/o6gq2nmdox2⃣exorsiteHttps: // t..co/n7dphgz3ab4⃣bee-manhttps: // t.co/djiddh7vis5⃣untamed tacticshttps: // t.co/stcjnkotxe6⃣cosmic coliseumhttps: // t.co/vznd6bmbxz pic.Twitter.com/shp0g2dx9tjune 14, 2023

Koleksi kedua stim percuma jatuh minggu ini bermula dengan Cat-Asclysm. Teka-teki, platforming dan musuh-musuh yang mematikan adalah pada kad dalam pengembaraan tindakan isometrik ini.

Seterusnya, ia adalah exorsite. Menggabungkan unsur-unsur RTS dengan tindakan penembak pasukan, exorsite masih dalam akses awal, tetapi gabungan pandangan taktikal atas ke bawah yang dicampur dengan api peringkat tanah pasti menarik.

Adakah burung?! Adakah itu kapal terbang?! Oh tunggu. itu Bee-Man. Woo-hoo? Platformer berasaskan teka-teki bergaya retro ini melihat anda mengejar madu yang hilang serangga titul.

Menginap dengan makhluk dalam misi, Fiends Fluffy Untamed: Taktik: Permulaan hanya gembira untuk merobek bulu antara satu sama lain kerana mereka bertarung melintasi grid dalam rpg taktikal ini.

Versi prolog dari . Oh, dan ia juga membolehkan anda merosakkan kepiting yang agresif. Jadi ada itu.

Kami melengkapkan permainan tidak begitu kotor dengan edisi prolog COSMIC COLISEUM. Penapisan tindakan kegilaan ini dengan unsur-unsur roguelite nampaknya mempunyai semua warna. Begitu banyak, jadi bola mata saya yang hangus perlu pergi untuk berbaring.

Sekarang bahawa anda telah diharapkan dapat menampung perpustakaan Steam anda dengan tajuk percuma di atas, anda harus menyemak permainan Steam terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023.

Lebih banyak dari Panduan Tom

 • Apple Vision Pro – Saya bertanya 3 penganalisis jika alat dengar ini akan terbang atau flop
 • Treler Fable 4 menunjukkan apa yang kelihatan seperti grafik gen yang benar pada siri xbox x

Dapatkan Buletin Panduan Tom!

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Permainan percuma terbaik di Steam

Tidak lain hanyalah permainan stim percuma terbaik yang boleh anda mainkan sekarang.

Perkara terbaik dalam hidup adalah percuma, dan begitu juga beberapa permainan terbaik di Steam. Pasti, jualan Steam mungkin legenda untuk mengurangkan permainan harga penuh untuk status ‘mungkin juga percuma’, tetapi ini adalah tempat kami untuk membincangkan perkara-perkara yang tidak akan dikenakan cukai dompet anda sama sekali. Ini adalah permainan yang boleh anda pasang dan mula bermain tanpa menghabiskan satu sen (atau sen, atau peso). Sebahagian daripada mereka adalah permainan anda boleh .

Terdapat kelas berat percuma dalam permainan dalam talian seperti Apex Legends dan Dota 2, sudah tentu, tetapi ada bidang yang subur permainan indie untuk bekerja juga. Kami telah mengumpulkan senarai permainan terbaik yang boleh anda tambahkan ke perpustakaan stim anda sepenuhnya percuma.

The Seksyen Permainan Percuma termasuk permainan yang benar -benar percuma. Anda memuat turun permainan dan memainkannya tanpa sebarang microtransactions atau rentetan tambahan. Mungkin ada DLC yang tersedia, tetapi anda boleh mendapatkan pengalaman teras penuh hanya dengan memuat turun permainan percuma. Di sinilah anda akan menemui permainan indie pendek dan projek eksperimen yang aneh.

The seksyen percuma untuk bermain Mengandungi permainan yang disokong oleh mikrotransaksi dalam permainan. Di sini hidup permainan yang lebih besar seperti Destiny 2 dan The Sims 4 yang, sementara percuma, pasti akan cuba menggoncang sedikit wang tunai dari poket anda. Kami telah mempertimbangkan keadilan kedai dalam permainan semasa memilih permainan ini, dan percaya anda boleh mendapatkan banyak keseronokan daripada mereka sebelum anda memasukkan butiran kad kredit.

Permainan stim percuma terbaik

OPENTTD

Pautan: Wap

Openttd adalah pembuatan semula sumber terbuka yang agak lama dari permainan sim yang lebih tua dan masih sangat baik dalam pelepasan stimnya. Ia tetap banyak popular di kalangan peminat pengangkutan dan pengurusan sims dan atas alasan yang baik. Walaupun kelihatan agak mudah, ia mempunyai simulasi yang cukup mendalam, termasuk perkara seperti pecutan dan tork untuk kereta api ke atas. Ia juga mudah berubah, bermakna terdapat pelbagai kesenangan untuk mengembangkan simulasi dengan.

Peninjau

Pautan: Wap

Saksi, tetapi ia tidak merasa seperti seseorang yang menjerat anda di pesta. Peka-teki orang pertama ini adalah yang nyata dan tidak sopan mengambil opus Jonathan Blow, dengan naratif yang terdiri daripada log audio yang cepat berkembang menjadi tidak masuk akal. Hanya dua jam (ish), dan teka -teki benar -benar pandai. Ia pasti bernilai masa anda, terutamanya jika, seperti saya, akhirnya anda hanya memainkan saksi dengan jumlah yang ditolak.

Kelab Sastera Doki Doki!

Pautan: Wap

Ia mungkin kelihatan seperti drama kelas yang ceria tetapi jangan tertipu, Doki Doki Literature Club! . Berbual dengan rakan sekelas membuat kesan languid untuk tindakan pertama atau lebih, tetapi kelainan gelap menunggu -ada sebab permainan dibuka dengan amaran kandungan. Sekiranya anda akhirnya menikmatinya maka anda mungkin juga suka Pulau Pony dan Undertale.

Monolog Raven

Pautan: Wap

Cerita pendek eksperimen yang indah mengenai burung gagak bisu yang cuba berinteraksi dengan penduduknya. Projek ini digambarkan sebagai percubaan “menceritakan kisah atau menyampaikan pengalaman menggunakan karya seni interaktif yang terkawal.”Ia cepat, mudah dimainkan, dan penuh ruang untuk tafsiran.

Menangis ketakutan

Pautan: Wap

Penukaran jumlah separuh hayat yang berkualiti yang penuh dengan ketakutan. Permainan ini memutar enjin Goldsrc lama untuk memberi anda sistem inventori dan bandar besar dan gelap untuk diterokai. Sediakan diri anda untuk ketegangan tanpa henti sepanjang lapan jam penerokaan dan pertempuran dengan 24 senjata yang berbeza. Muat turun juga termasuk sekumpulan kempen tersuai dan kempen tambahan yang tidak dapat dikunci sebaik sahaja anda mengalahkan cerita utama. .

Raja -raja Tentara Salib 2

Pautan: Wap

Semua orang dan nenek mereka mempunyai pendapat yang kuat tentang Victoria 3 dan Stellaris hari ini, tetapi ia adalah Raja -raja Tentara Salib 2 yang betul -betul meletupkan paradoks ke dalam perhatian. Percuma pada Steam sejak 2019, Crusader Kings 2 adalah seperti RPG kerana ia adalah permainan strategi: anda mengambil peranan salah satu daripada ribuan bangsawan sejarah (dan kemudian pewaris mereka, dan pewaris mereka, dan sebagainya) bermula pada mana -mana tarikh dari 769 CE hingga 1337 CE, dan anda boleh bermain cukup banyak namun anda mahu.

Secara nikah, anda sepatutnya mengamankan warisan anda, mengembangkan wilayah anda, dan berjuang untuk kemuliaan dinasti anda, tetapi anda benar -benar boleh memilih matlamat yang anda mahukan. Mewah menculik paus? Berusaha untuk mendapatkannya. Terdesak untuk menggoda ratu Perancis? Isi but. Dunia zaman pertengahan adalah tiram anda.

.

Emily sudah pergi

Pautan: Wap

. Emily Away adalah cerita interaktif yang diceritakan sepenuhnya melalui pembiakan AOL Instant Messenger: Nama yang akan mencetuskan nostalgia dalam pembaca usia tertentu dan jumlah yang tidak dapat dipahami oleh orang lain. .

Makan malam

Pautan: Wap

Perjamuan bermain seperti permainan pengembaraan klasik, teka -teki dan semua, tetapi pada dasarnya adalah cerita pendek yang menyeramkan. Anda seorang wanita tua yang menjalankan penginapan yang terkenal dengan “sos khasnya..

Luar puncak

Pautan: Wap

Ini masa depan, anda terjebak di stesen kereta api, dan semuanya pelik. Berbual dengan penduduk ganjil stesen dan meneroka bahagian -bahagian sampingannya yang berpintal untuk menemui anekdot kecil surreal dan sekeping bersama makna dari sisa yang dipasang. Hanya mengambil masa kira -kira setengah jam untuk disiapkan dan muziknya manis, jadi beri muat turun.

The Expendabros

Pautan: Wap

Filem ikatan dan spin-off hampir selalu sampah, tetapi menambah filem tindakan yang menggelikan The Expendables to Ludicrous Action Shooter Broforce adalah strok genius. DLC percuma adalah contoh bagaimana melakukan pemasaran pemasaran yang tidak terasa sinis atau clumsily tacked-on. The Beefcake Stars of the Expendables Feel Fight di Home dalam Permainan Tindakan Run-and-Gun yang sangat baik.

Deltarune

Pautan: Stim

The quasi-eveans to Undertale mempunyai kedua-dua bab pertama yang tersedia sepenuhnya percuma untuk direbut. RPG episodik dengan mekanik pertempuran kreatif yang menyaksikan anda mengelakkan peluru musuh dalam masa nyata, ia mempunyai watak baru, serta kembalinya kegemaran dari Undertale seperti Sans dan Toriel. Bab masa depan akan dibebaskan pada akhirnya, dan sepatutnya dibayar, tetapi anda boleh menikmati dua yang pertama secara percuma sekarang.

Permainan Steam Percuma Untuk Bermain Terbaik

Apex Legends

Pautan:

Penembak wira yang pernah popular dari Respawn dan EA telah wujud selama beberapa tahun sekarang, dan tidak menunjukkan tanda-tanda melambatkan. Berorientasikan Permainan Berbasis Skuad, Apex adalah penembak keseronokan yang pintar, strategik, dan benar-benar bahawa James Davenport PCG disebut “The Best Battle Royale Tersedia Hari Ini” ketika keluar.

Sims 4

Wap

Ini sims, mungkin simulator hidup yang paling ikonik pernah dibuat, dan percuma di Steam. Permainan Pangkalan Sims 4 telah bebas di Steam sejak Oktober 2022, membiarkan semua dan riang mencuba tangan mereka untuk membina rumah boneka impian/menundukkan orang maya yang tidak bersalah untuk kengerian yang tidak dapat dibayangkan. Memimpin kehidupan jenayah, menaikkan keluarga, atau, ya, hanya melekatkan semua di kolam renang dan lepaskan tangga. Kemungkinan sebenarnya tidak berkesudahan. Dan hei, jika hidup jujur ​​mendapat terlalu banyak, mengapa tidak menyemak senarai sims 4 cheat kami?

Takdir 2

Pautan: Wap

Penembak Angkasa Multiplayer Bungie bebas bermain hari ini yang bermaksud anda boleh melompat ke fireteam secara percuma. Ia mempunyai semua senapang yang baik yang anda kenal dengan bungie dan kemas kini kandungan biasa dan mod baru untuk membuat anda sibuk. Sekiranya anda ingin memulakan untuk pertama kalinya, kami mempunyai panduan pemula Destiny 2, dan penyegaran mengenai apa yang sedang berlaku sekarang boleh didapati di Roadmap Destiny 2.

Marvel Snap

Pautan:

Cukup mengasyikkan untuk dikelaskan sebagai bahan terkawal, Marvel Snap adalah pemukul kad superhero yang anda boleh kehilangan berjam-jam dengan mudah. Ini adalah salah satu permainan kad yang paling hangat sekarang, kesepakatan yang nyata, seumur hidup, dan ia memberi penghargaan kepada dek dek yang baik dan strategi yang teliti. Anda boleh menolong diri sendiri, dan lihat perkara yang kami ingin kami kenal sebelum kami mula bermain Marvel Snap sebelum anda mengambilnya. Tidak perlu anda mengulangi kesilapan rookie kami.

Guild Wars 2

Pautan: Wap

Permainan Terbaik kami 2022 adalah permainan percuma dan kuat selama sepuluh tahun selepas dibebaskan. MMORPG dengan dunia terbuka yang luas dan komuniti yang berdedikasi, Guild Wars 2 menawarkan penyesuaian watak, sekumpulan profesion (atau kelas, kepada anda dan saya), dan PVP yang kaya. Ia masih mendapat kemas kini dan ekspansi yang kerap, walaupun anda perlu membayar untuk yang terakhir (maaf!).

Bebek Goose Goose

Pautan: Wap

Dipopulerasikan oleh aliran dari superstar k-pop, Goose Goose Duck adalah antara AS seperti yang diperdagangkan di Spacemen Waddling untuk, baik, angsa dan itik. . Menipu rakan anda! Foil musuh anda! Quack!

Counter-Strike: Serangan Global

Wap

Heck, lelaki, itu mogok balas. Sekiranya terdapat Gunung Rushmore FPSE multiplayer asas, permainan ini akan berada di sana. Ini percuma, disumbat ke insang dengan lebih dari satu dekad kemas kini dan kandungan, dan saya tidak pasti ada orang yang menemui siling kemahiran.

Selain itu, Valve baru -baru ini mengumumkan bahawa ia akan melakukan sesuatu yang menggelikan dan belum pernah terjadi sebelumnya: Lepaskan permainan baru. Baik, jenis. Counter-Strike 2 sedang dalam perjalanan, dan dibina di atas CS: Asas Go. Ia juga akan bebas, dan semua cs anda: pergi doodads akan dibawa. Ia mungkin terdengar seperti klise, tetapi tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk masuk ke dalam mogok kaunter.

Dota 2

Pautan: Wap

Dota 2 adalah salah satu permainan terbesar di Steam. Diterangkan dengan mudah, dua pasukan dari lima penyihir pertempuran untuk mengetuk menara dan meratakan pangkalan musuh dalam pertempuran yang cenderung bertahan antara 30 minit dan sejam. Dalam praktiknya ia adalah salah satu permainan kompetitif yang paling dalam dan paling rumit di dunia. Setiap tahun kejohanan antarabangsa yang besar menarik berjuta -juta penonton, dan dengan 110+ wira dan meta yang beralih secara konsisten, ini boleh menjadi satu -satunya permainan yang anda perlukan di perpustakaan Steam anda.

Pelaksanaan percuma untuk bermain kebanyakannya baik. . Sebagai tambahan kepada pembelian item individu, anda juga boleh membeli pas pertempuran yang memberikan akses kepada mod, pencarian yang anda selesaikan dengan bermain permainan, dan lebih banyak barang kosmetik.

Pautan: Wap

. . Warframe semakin baik dan lebih baik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan sekarang kami menganggap ia adalah salah satu yang paling bebas untuk bermain permainan di PC.

Anda boleh membelanjakan wang sebenar untuk mempercepatkan masa kerajinan, dan membeli barang dan bingkai secara langsung. .

Pasukan Fortress 2

Pautan: Wap

Penembak pasukan ini telah wujud sejak tahun 2007, tetapi reka bentuk watak tidak berkesudahan dan reka bentuk kelas masih luar biasa. Beberapa penembak boleh menunjuk ke kelas sebagai inovatif sebagai mata -mata, yang boleh menyamar sebagai pasukan lawan untuk mensabotaj alat mereka dan menikam berat mereka di belakang. Sekiranya anda lebih suka penglibatan jarak jauh, sniper telah dilindungi, atau anda boleh menyerang musuh dekat dengan pyro. Apa sahaja gaya permainan anda, ada kelas untuk dipadankan, dan dengan cukup bermain anda akan beralih antara kelas dengan kerap untuk membantu pasukan anda menolak kereta atau mengambil titik yang rumit.

Jalan pengasingan

Pautan: Wap

Laluan Pengasingan adalah salah satu tindakan terdalam RPG di pasaran, dan salah satu yang paling murah hati untuk menjadi percuma untuk bermain. . Terdapat banyak kelas dan penyesuaian item untuk digali ketika anda mula bergerak melepasi peringkat tutorial. Slot corak permata yang berbeza ke dalam set perisai anda untuk min-max watak anda dan membawa mereka ke penjara bawah tanah yang lebih sukar. Anda hanya perlu membayar wang untuk kosmetik yang menyusun semula senjata dan perisai anda

Hawa dalam talian

Pautan: Wap

MMO ruang ini terkenal kerana menghasilkan kisah perang dan pengkhianatan yang luar biasa. Perbadanan yang didorong oleh pemainnya adalah entiti politik penuh yang boleh menjadi sangat tidak dapat diakses oleh pemain baru. Walaupun anda tidak bertahan cukup lama untuk memasuki permainan pvp besar, ia masih merupakan alam semesta cantik yang penuh dengan kapal angkasa dan nebula yang indah. Beberapa kapal dan kemahiran dikunci dalam versi percuma untuk bermain, tetapi anda boleh menghabiskan banyak masa dalam permainan sebelum anda perlu melihat membayar akses premium.

Star Trek Online

Wap

Kapal terbang, mengumpulkan krew, dan beralih ke planet dengan pasukan jauh dalam MMO percuma ini secara besar-besaran. Ia sudah cukup lama sejak dilancarkan dan ia penuh dengan microtransactions, tetapi anda masih boleh bermain melalui cerita dan melihat setiap sisi permainan tanpa membayar. Sekiranya anda mendapat perhatian untuk mengumpul kapal -kapal tinggi dan menghiasi krew anda dengan livery Star Trek tandatangan maka harapkan untuk membayarnya. Anda boleh mengisar item menggunakan mata wang dalam permainan, tetapi untuk item pendahuluan yang akan mengambil masa lebih lama daripada nampaknya munasabah. Sekiranya anda mencari pengalaman Star Trek percuma, bagaimanapun, ia sangat menggembirakan.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.