21 Mod Terbaik Sims 4 pada tahun 2023: Mod Permainan Terbaik, Mod CAS & Cara Memasang, Mod Sims Terbaik 4 untuk dimuat turun pada tahun 2023 untuk Gameplay, Pets & Cas – Dexerto

Mod Sims 4 terbaik untuk dimuat turun pada tahun 2023 untuk permainan, haiwan peliharaan & cas

Contents

Mod ini dilengkapi dengan variasi untuk tatu dan aksesori, jadi anda juga boleh meletakkannya dalam kategori CAS mereka.

21 Mod Sims 4 Terbaik di 2023: Mod Permainan Terbaik, Mod CAS & Cara Memasang

21 Mod Sims 4 Terbaik di 2023: Mod Permainan Terbaik, Mod CAS & Cara Memasang

Dihantar 25th Ogos 2023 15:17

 • Mencuba untuk menaikkan pendapatan isi rumah SIM anda? Lihat panduan kami untuk mendapatkan Simoleon Infinite di The Sims 4 dengan Cheats Wang ini.

Cara memasang mod di sims 4

Tangkapan skrin yang menunjukkan cara memasang mod di sims 4

Perkara pertama yang perlu diperhatikan semasa memuat turun CC atau mod adalah mereka berpotensi menyebabkan rehat permainan atau boleh menjejaskan permainan anda dengan cara yang tidak diduga. Oleh kerana itu, ia selalu menjadi idea yang baik untuk sandarkan fail simpan anda Sebelum memuat turun mod sebagai perlindungan.

 • Pergi ke folder muat turun anda dan unzip fail Sekiranya ia adalah .rar atau .fail zip
 • Gerakkan mod atau cc ke folder ‘mod’ anda untuk sims 4, dengan memilih
 • Lancarkan Sims 4
 • Di sebelah kanan skrin, pilih ‘
 • Klik ‘Pilihan Permainan‘Dan kemudian’ Lain ‘
 • Seterusnya, tandakan kotak untuk membolehkan kandungan dan mod tersuai
 • Pelancarkan permainan
 • Semasa anda kembali dalam permainan, menu pop timbul sepatutnya muncul menyenaraikan semua mod yang telah anda pasang

Setelah itu semua selesai, periksa senarai untuk melihat apakah mod telah dimuat turun, kemudian teruskan dengan permainan anda.

 • Sekiranya anda mempunyai sebilangan besar mod, lihat panduan kami kepada Pengurus Mod Sims 4, mod yang mengkategorikan mod anda ke dalam folder dan menganjurkannya untuk anda

Mod Sims 4 Cas terbaik pada tahun 2023

Berikut adalah senarai kami semua mod CAS terbaik di Sims 4, yang dipilih berdasarkan berapa banyak mod menambahkan pembetulan kualiti hidup ke permainan.

.

Imej dalam permainan menunjukkan mod slider ketinggian, salah satu yang terbaik untuk dimuat turun di sims 4

Mod slider ketinggian oleh Luumia, seperti namanya, menambah pelbagai ketinggian untuk sims di sims 4. Walaupun ini mungkin kelihatan seperti tambahan mudah untuk permainan pada mulanya, ini boleh pergi jauh untuk membantu membezakan antara peringkat sim remaja dan muda dewasa.

Tanpa mod ini dipasang, terdapat sedikit perubahan yang kelihatan antara remaja dan dewasa muda, dan banyak remaja dapat kelihatan sangat serupa. Sekiranya anda berminat untuk menyemaknya sendiri, anda boleh memuat turun mod slider ketinggian di sini.

 • Untuk rundown penuh mod dan cara memuat turunnya, lihat panduan kami ke mod slider ketinggian Sims 4 di sini

6 – Berdiri masih dalam mod CAS

Tangkapan Tangkapan dari Sims 4 Stand masih dalam mod CAS

Sebilangan besar daripada kita telah mengalami kekecewaan menyesuaikan penampilan sim dan memilikinya sentiasa bergerak, berkedut dan berpose. Dengan pendirian masih dalam mod Cas oleh Mizoretukii, anda boleh membekukan Sims anda di CAS, menjaga mereka masih cukup untuk memilih pakaian mereka tanpa mereka bertindak balas terhadap perubahan badan, wajah, sifat atau pakaian.

Terdapat mod tambahan yang dibuat oleh Shooksims dan Shrimrod, tersedia dari halaman yang sama yang menafikan semua animasi ghaib. Ini termasuk pemutus yang terkenal, terkikis, penyihir spellcasters, werewolves melolong dan animasi berterusan lain yang dapat mengganggu anda ketika anda membuat sims.

Imej mod pengganti bilik latar belakang TS2 CAS

Sekiranya anda merasa nostalgia, pengganti bilik latar belakang TS2 CAS oleh simsi45 menggantikan latar belakang cas hijau neon di sims 4, dengan rekreasi bilik persalinan sims 2.

Ini adalah mod Fan-Favourite dalam komuniti, dengan kebanyakan bersetuju bahawa menu Sims 2 Create-A-SIM yang ditawarkan pencahayaan yang lebih baik, dan lebih banyak keperibadian dengan pengaturan studio-tema.

. Selalunya, anda akan membuat sim yang kelihatan sempurna di CAS, hanya untuk mengetahui bahawa mereka kelihatan berbeza secara drastik apabila diletakkan dalam permainan.

Anda boleh memuat turun mod pengganti bilik latar belakang TS2 CAS melalui halaman Patreon di sini, mod ini berdaya maju dengan pengembangan Sims 4: Kucing dan Anjing.

 • Semak panduan kami mengenai cara mengedit sims di sims 4 di sini untuk lebih banyak petua dan helah

4 – Mod slider kecondongan hidung

Imej Promosi untuk Mod Slider Tilt Sims 4

Imej oleh icecreamforbreakfast

. Oleh itu, secara lalai, semua hidung Sim sentiasa simetri sempurna, sesuatu yang tidak realistik jika anda cuba mencontohi orang sebenar dan kehidupan sebenar.

Mod slider kecondongan hidung oleh icecreamforbreakfast membolehkan keupayaan untuk menyesuaikan kedudukan hidung dengan alat slider berguna. Untuk menggunakan mod, anda hanya perlu menyeret hidung sim dalam membuat sim dan akan dapat membuat sims yang lebih realistik dan unik.

3 – Mod EA EA MOD

Menu sims 4 cas, menunjukkan bulu mata maxis

Malah pemain yang biasanya tidak menggunakan CC atau Mod telah bersetuju bahawa mod EA EA EA EA oleh Cien Z Roza adalah penting.

Seperti namanya, mod menghilangkan bulu mata pada mata sim. Mata Maxis dalam permainan biasanya dilengkapi dengan bulu mata seperti kartun yang kelihatan seperti eyeliner Amy Winehouse daripada sebatan sebenar.

Dengan mod EA EA EADASHES, ini menghilangkan jalur hitam tebal di semua mata maxis. Pemain biasanya memasangkan mod ini dengan Mod Mod Miiko 3D, yang menambah lebih banyak bulu mata 3D ke permainan.

 • Mencari percintaan sims tetapi tidak mahu membuang masa dengan interaksi?

2 – Butiran Rapi & Mod Tatu Tat

Butiran Rapi & Mod Tatu Tat

Imej melalui SoaringSparrows

Butiran Rapi & Rapi Mod Tatu oleh SoaringsParrows pada dasarnya merupakan alat organisasi untuk mana -mana pemain Sims dengan lebih banyak CC daripada rasa.

Sekiranya anda menyukai kandungan tersuai, kemungkinannya anda akan mempunyai beberapa lapisan kulit, yang sukar untuk menavigasi menu CAS, terutamanya kerana terdapat sekatan ke atas butiran apa yang boleh dilapisi di atas satu sama lain.

Butiran Tape & Mod Tatu Tato menambah label pada setiap kategori CC, anda boleh memilih label dan kemudian overlay yang anda mahukan. Ini bermaksud anda boleh menambah beberapa butiran kulit di atas satu sama lain tanpa mereka diganti.

Mod ini dilengkapi dengan variasi untuk tatu dan aksesori, jadi anda juga boleh meletakkannya dalam kategori CAS mereka.

1 – lebih banyak mod lajur

Tangkapan skrin membuat sim yang menunjukkan mod lajur yang lebih banyak, salah satu yang terbaik untuk dimuat turun di sims 4

Sims 4 More Columns Mod, yang dicipta oleh Weerbesu, adalah mod yang sederhana namun sangat berkesan. .

Ini adalah mod teman yang hebat di Sims 4, terutamanya jika anda mempunyai banyak kandungan tersuai dalam permainan anda, lebih banyak lagi sebagai tambahan kualiti hidup jika dibandingkan dengan mod permainan lain yang disenaraikan di sini.

 • Sekiranya anda mahukan maklumat lanjut mengenai mod dan cara memasangnya, pastikan anda menyemak Panduan Mod Lajur Sims 4 kami.

Mod permainan terbaik Sims 4 pada tahun 2023

Gambar mod sims preteen

Imej oleh a.dalam.indigo

Berikut adalah senarai mod permainan yang paling penting untuk dimuat turun dalam permainan Sims 4 anda sekarang. Mereka berbeza dari menambah ciri, permainan, animasi, kemahiran dan banyak lagi. Dengan senarai ini, anda boleh mengeluarkan permainan Sims 4 anda dan menyuntik permainan segar jika anda sedang menunggu siaran pengembangan baru.

14 – Tidak ada yang membosankan dalam cuaca buruk

Imej promosi untuk sims 4 tidak ada mobing dalam mod cuaca buruk

Yang ini mungkin kelihatan seperti kanak-kanak biasa tetapi mod kualiti hidup yang berharga jika anda mempunyai Sims 4: Seasons dipasang. The No Mopping In Mod Cuaca Buruk oleh Vicky Sims akan menghentikan Sims dari secara rawak di luar ketika hujan.

Ini adalah satu gangguan biasa yang banyak pemain akan mengalami dan boleh menjengkelkan di luar masa lucu yang pertama ia berlaku, kebanyakannya disebabkan oleh fakta bahawa ia mengambil sedikit masa untuk berhenti tindakan berjalan dan bahkan kemudian, Sims dapat menyakiti diri, dimasukkan ke dalam moodlet negatif , atau dibunuh dalam cuaca buruk jika ia adalah ribut petir.

Dengan mod ini, anda boleh mengelakkan bahaya ini dan pastikan Sims anda terkunci di dalam semasa ribut.

13 – Buku masakan Grannies

Mod buku masakan Grannies yang ditunjukkan dalam sims 4

Tambahkan rasa rumah dan keselesaan ke permainan Sims 4 anda dengan Mod Buku Masakan Grannies oleh Littlbowbub.

Ini adalah mod yang merupakan teman sempurna untuk Sims 4: Cottage Living kerana ia menetapkan untuk menghidupkan semula sistem memasak sepenuhnya dalam permainan.

Dengan itu, anda boleh mewarisi ‘Buku Masakan Grannies’, yang mengandungi resipi untuk pelbagai makanan dan pencuci mulut yang luas, semuanya dengan jejaring berkualiti tinggi.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai mod, lihat panduan kami ke senarai resipi buku masakan Sims 4 Grannies di sini dan berikan memasak gelung permainan yang lebih baik dalam permainan anda.

12 – Mod kelahiran yang realistik

Mod kelahiran yang realistik

Mod Lalai yang Realistik oleh Pandasama menawarkan pilihan baru untuk pergi ke Buruh di Sims 4. Sebelum ini, proses itu pelik dan kartun seperti sim yang hamil masuk ke mesin besar dan keluar dengan bayi mereka. Perhatikan bahawa anda memerlukan sims 4: dapatkan pengembangan kerja untuk mod ini berfungsi.

Dengan mod kelahiran yang realistik, Sims kini akan mengalami proses yang lebih realistik, termasuk:

 • Animasi penghantaran semulajadi
 • Pilihan C-seksyen di hospital
 • Sim akan mengalami air mereka pecah
 • Sims mungkin masuk buruh sehingga dua hari
 • Sims akan mempunyai pilihan untuk menerima epidural yang akan menjejaskan moodlet
 • Buruh boleh tergesa -gesa bersama dengan melakukan aktiviti seperti berjalan -jalan atau melantun pada bola kelahiran
 • Sims boleh meminta a rakan rapat untuk menemani mereka hingga kelahiran dan bukannya ibu bapa semula jadi
 • Sekali sim mencecah trimester kedua mereka akan mempunyai pilihan untuk ‘Panggil pakar obstetrik‘Di telefon mereka dan pilih susunan kelahiran dari penghantaran semula jadi, c-seksyen atau mesin kelahiran asal
 • cuti keluarga selepas kelahiran

11 – Mod Aplikasi Kencan ‘Simda’

Imej melalui Littlemssam

Mod Aplikasi Kencan ‘Simda’ oleh LittLemssam bertujuan untuk membawa zaman moden teknologi ke dalam kehidupan dating SIM anda. Mod memperkenalkan aplikasi temu janji yang boleh digunakan oleh Sims untuk mengatur sama ada tarikh buta, tarikh tertentu atau pendirian satu malam.

Mod ini membolehkan Sims bertemu dengan orang lain dengan cara lain daripada pertemuan peluang, yang membolehkan permainan dan jalan cerita yang lebih dramatik untuk berlaku. Ini lebih benar jika anda memuat turun add -on kehamilan ke mod, yang meningkatkan kemungkinan peratusan sim hamil selepas mana -mana woohoo – bukan hanya melalui interaksi ‘cuba untuk bayi’.

10 – Mod Cerita Bermakna

Moodlets dari mod cerita yang bermakna di sims 4

Jarang dalam kehidupan sebenar Adakah kita hanya merasakan satu mood pada satu masa – emosi manusia adalah perkara yang rumit! Salah satu mod terbaik di Sims 4, cerita yang bermakna oleh Roburky, memberi kita keupayaan untuk menerapkannya kepada Sims kami.

Di sini, moodlets diberi pembaikpulihan lengkap, tidak lagi bertukar antara tahap tinggi dan rendah drastik. Sims anda akan beralih dari satu emosi ke yang lain dengan cara yang lebih lancar, memberi peluang untuk lebih banyak bahan permainan dan bercerita.

9 – Mod Preteen

Mod Sims 4 Terbaik pada tahun 2023: Mod Preteen

Imej oleh a.dalam.indigo

Dengan Sims 4: Berkembang Bersama dan Peringkat Kehidupan Bayi, terdapat penekanan yang diperbaharui pada permainan zaman kanak -kanak dan proses meningkatkan generasi keluarga Sims yang sama.

Semasa bermain seperti ini, anda mungkin mendapati bahawa remaja kelihatan sangat mirip dengan orang dewasa muda dan lompat dari kanak -kanak ke remaja sims boleh cukup mengejutkan.

Mod preteen oleh a.dalam.Indigo menetapkan untuk menangani isu ini, melaksanakan tahap kehidupan di antara kanak-kanak kepada remaja. MOD memperkenalkan mekanik permainan baru, juga, seperti:

 • Sekolah menengah dengan berasingan sistem kerja rumah
 • Lebih perubahan tingkah laku dan perubahan mood
 • berbanding remaja lain
 • Sistem kebersihan untuk akil baligh dan penjagaan diri

8 – Risiko Woohoo & Cuba Untuk Peluang Bayi Mod

Sims 4: Risiko Woohoo & Cuba Untuk Peluang Bayi Mod Ditunjukkan dalam Permainan

The Sims 4: Risiko Woohoo & Cuba Untuk Bayi Kemungkinan Mod oleh Polarbearsims membaik pulih tetapan hubungan semasa di Sims 4.

Dengan mod ini, Sims mempunyai peluang peratusan untuk hamil setiap kali mereka woohoo, bukan hanya dengan interaksi ‘cuba untuk bayi’. Remaja juga boleh hamil dan ada peluang untuk beberapa sims mempunyai kemandulan.

Mod ini menawarkan lebih banyak realisme dan peluang untuk jalan cerita dramatik. Ia memperkenalkan perubahan utama ini:

 • Remaja boleh hamil dan akan mempunyai penggemar kehamilan tertentu
 • Woohoo berubah menjadi ‘Risiko Woohoo‘Dengan peluang hamil
 • Kemungkinan kesukaran kehamilan
 • Semua Sims akan mempunyai tahap kesuburan yang berbeza berdasarkan usia, dengan beberapa sims mempunyai kemungkinan menjadi subur
 • Keinginan kesuburan yang baik tidak selalu menjadi kehamilan yang dijamin
 • Ciri -ciri tertentu sama ada akan meningkatkan atau mengurangkan peluang woohoo berisiko
 • Peningkatan peluang kesuburan dengan urutan harapan atau kesuburan yang baik
 • Lokasi Woohoo akan meningkat atau mengurangkan kemungkinan kehamilan

7 – The Sims 4 Pergi ke Mod Sekolah

Sims 4 pergi ke mod sekolah yang ditunjukkan dalam permainan, salah satu mod terbaik

The Sims 4 Go to School Mod oleh Zerbu memancarkan pengalaman yang sama dengan pelancaran Sims 4: High School Years. Dengan mod ini, anda boleh menghantar anak -anak anda ke sekolah rendah, mengawalnya dan hidup sehari di sekolah dengan cara yang sama dengan remaja dalam pek pengembangan, dan bukannya menonton kerana anak -anak anda hilang ke dalam lubang arnab untuk hari persekolahan.

Setiap hari di sekolah akan menjadi tuan rumah subjek yang berbeza untuk sim anak anda untuk meneroka dan mengembangkan kemahiran mereka. Mod ini juga termasuk ciri -ciri utama ini (perhatikan bahawa anda memerlukan Sims 4: dapatkan pengembangan kerja untuk mod berjalan dengan betul):

 • Senarai semak item yang perlu disertakan dengan binaan sekolah (sebagai alternatif anda boleh memuat turun satu dari galeri Sims 4)
 • Setiap hari dalam seminggu akan menjadi tuan rumah a subjek yang berbeza, Suasana sim anda bergantung pada suka dan tidak suka mereka dan jika mereka menyukai subjek yang mereka sedang belajar
 • Seorang guru NPC di hadapan kelas dan ahli majlis NPC yang boleh dikunjungi kanak -kanak untuk rangsangan moral
 • Pengetua, katerer dan janitor NPCS
 • Kanak -kanak boleh selesai tugasan harian untuk meningkatkan gred mereka atau melemahkan dan melihat mereka merosot
 • Rehat makan tengah hari disertakan, yang menawarkan peluang untuk anak -anak bersosial dan membuat rakan baru
 • Mencapai tugasan memberi ganjaran kepada pelajar dengan ‘Lambang‘yang boleh didagangkan untuk ciri -ciri ganjaran

6 – Cinta Pertama

Imej promosi untuk mod cinta sims 4 pertama

Imej oleh Littlemssam

Mengalami penghancuran pertama anda sebagai seorang kanak-kanak boleh menjadi angin badai yang tidak bersalah, pengalaman yang akan datang. Walau bagaimanapun, sebagai penulisan, tidak ada cara untuk meniru ini dalam Sims 4 dan semua interaksi romantis, bahkan berpegangan tangan, terhad kepada tahap kehidupan remaja dan seterusnya.

Mod Cinta Pertama oleh Littlemssam bertujuan untuk mengubahnya dan memperkenalkan bahagian ‘cinta pertama’ di panel romantik. Di dalamnya, apabila dua kanak -kanak mempunyai persahabatan yang cukup tinggi, mereka boleh mengakui untuk menghancurkan yang akan membuka pilihan ini:

 • Nombor pertukaran (Ini adalah interaksi satu kali, sebaik sahaja ini selesai, mereka boleh memanggil dan menghantar teks yang menghancurkan)
 • Peluk
 • Lawati Crush

Titik mod adalah untuk menambah permainan yang lebih realistik dan memperkenalkan hubungan formatif tersebut kepada sims 4.

Sebagai bonus, jika dua menghancurkan usia dan berinteraksi dalam masa 7 hari antara satu sama lain, mereka akan meningkatkan hubungan romantis yang akan menjadi remaja dan berkongsi ingatan ‘penghancuran pertama’.

 • Mempunyai anak kecil yang tidak bersedia untuk meningkatkan tahap? Semak panduan kami untuk semua cheat sims 4 kanak -kanak

5 – Mod Mermaids yang Diperluas

Mod Mermaids diperluas

Imej oleh SpinningPlumbobs

The Sims 4: Island Living memperkenalkan duyung untuk permainan, tetapi terbakar kerana kekurangan tradisi, pokok kemahiran dan mekanik permainan lain yang meninggalkan duyung yang merasa sedikit cetek, terutama berbanding dengan sim ghaib yang lain.

Mod Mermaids yang diperluas oleh SpinningPlumbobs bertujuan untuk membetulkannya. Dengan mod ini, anda boleh melakukan perkara berikut:

 • Pokok kemahiran untuk ikan duyung yang serupa dengan sim ghaib lain
 • Duyung boleh ‘menyelam untuk kelp’ dan ‘ambil ikan’, Ikan yang mereka kumpulkan akan berubah bergantung pada bahagian dunia yang mereka berenang
 • Semua tasik dan lautan berenang akan mempunyai ‘menyelam‘Mekanik
 • Lubang ArnabBawah air untuk ganjaran
 • The ‘Menyelam lebih dalam’ Pilihan dalam Sulani dan Tartosa menghasilkan ganjaran khusus tetapi memerlukan tahap kecergasan 3
 • Kemahiran mitologi duyung
 • Sims bukan Merman boleh Snorkel di badan air berenang. Sekiranya mereka membeli rebreather dari pelampung skuba, mereka boleh ‘menyelam skuba’ di Sulani dan Tartosa
 • Membina pangkat duyung anda akan membuka kunci khas Kekuatan dan kelemahan duyung Seperti rasa bersalah semasa makan ikan, bulan (sims akan berkelakuan pelik di bawah pengaruh bulan), kuasa atas unsur -unsur, dan suara siren yang membolehkan mereka berseru pada orang lain
 • Sims boleh menjadi penyihir laut Seorang ahli sihir bawah air yang boleh membuat ramuan dan mantra dengan bantuan Grimoire Poseidon
 • Kelpies adalah pelbagai duyung baru yang kelihatan lebih mencurigakan tetapi boleh menggunakan shapeshifting untuk menyamar diri (serupa dengan kuasa asing)
 • Objek bertema duyung dan barang lain

4 – Mod Apocalypse Zombie

Tangkapan skrin yang diambil dari treler untuk mod wahyu sims 4 zombie

Imej melalui korban

Mod Apocalypse Zombie oleh CorrificialMods memperkenalkan zombi kepada sims 4. Sekiranya anda peminat seram atau ingin mempunyai pengalaman yang lebih melampau dari Sims 4: Strangerville ini mungkin mod untuk anda.

MOD memperkenalkan virus zombie yang boleh mensasarkan kanak -kanak serta sim dewasa dan senjata baru untuk membantu memerangi mereka. Ini adalah senapang pistol, senapang patah dan serangan yang boleh anda gunakan untuk membantu bertahan malam melawan gerombolan yang mematikan.

Mod ini pada dasarnya adalah Sims 4 memenuhi kerjasama Resident Evil; Anda juga boleh memanggil Jill Valentine sebagai rakan kongsi melalui pilihan menu rakan kongsi untuk membantu anda.

Berhati -hatilah, memanggil Jill untuk bantuan juga akan memberi amaran kepada Nemesis, yang berada di Prowl dan Perintah berikut untuk menghapuskan semua S.T.A.R.Ahli s.

Ini adalah must-mod jika anda ingin menyuntik tumpuan naratif seram ke dalam permainan anda, jika anda seorang peminat Evil Resident, atau jika anda hanya ingin mengalami permainan simulasi zombie.

3 – keinginan yang indah

Tangkapan skrin permainan menunjukkan mod Whims yang indah

Imej melalui Turbodriver

Kegelapan Hebat oleh Turbodriver selalu menjadi mod kegemaran yang kukuh dalam komuniti Sims 4, jadi tidak hairanlah melihatnya disenaraikan kedua dalam ranking mod terbaik kami. Penggerak utama di belakang mod Whims yang indah adalah untuk menjadikan Sims berasa lebih realistik untuk dimainkan, oleh itu ia memperkenalkan ciri -ciri berikut untuk permainan:

 • Kawalan kelahiran
 • Kitaran haid
 • Archetypes keperibadian
 • Keserasian yang berfungsi dengan cara yang sama dengan sims 4 yang tumbuh bersama jika anda tidak mempunyai pek pengembangan itu. Sims akan menemui sim lain yang menarik berdasarkan ciri -ciri mereka
 • Hubungan terbuka dan poliamor
 • Pek Pose Pemain
 • Mekanik berpeluh untuk sims

Sekiranya ini terdengar seperti sesuatu yang anda ingin tambahkan pada permainan Sims 4 anda, anda boleh memuat turun mod Whims yang indah di sini.

 • Lihat senarai permainan selesa terbaik untuk dimainkan sekarang jika anda mencari sesuatu yang serupa dengan Sims untuk bermain

2 – Slice of Life Mod

Slice of Life Mod Promo Image

Imej melalui Kawaiistacie

Sekiranya permainan biasa Sims 4 mendapat hambar anak lelaki, Slice of Life Mod oleh Kawaiistacie mungkin hanya apa yang anda perlukan.

Mod ini menjadi sangat popular di kalangan komuniti Sims 4 – dan atas alasan yang baik. Mod menambah ciri kehidupan sebenar kepada permainan termasuk yang berikut:

 • Sims kini dapat mabuk Dan akan mendapat moodlets yang berkaitan, pipinya akan menjadi merah dan mereka akan mempunyai personaliti yang berbeza ‘mabuk’. Ini termasuk animasi dan suasana hati yang tersuai untuk ketika mereka sedar
 • Emosi baru ditambah seperti mengantuk, tertekan, imaginatif, tidak berani, di zon dan banyak lagi. Emosi juga akan digambarkan dengan lebih baik oleh sims, mereka akan mendapat mata air mata apabila pipi sedih dan tersenyum apabila malu, mabuk atau hendak membuangnya
 • Yang lain kesan status Sebagai contoh, akan dipaparkan, sim yang sedang dalam pertarungan akan mendapat lebam atau pembalut selepas itu
 • Tempoh diperkenalkan kepada permainan, menyebabkan kesan moodlet untuk sims yang mengalami mereka
 • Lebih banyak pilihan Woohoo

1 – Pusat Perintah MC

Tangkapan skrin menunjukkan menu mod pusat komando MC di sims 4

Datang pertama di senarai mod terbaik kami di Sims 4, MC Command Centre oleh Deaderpool adalah mutlak mesti jika anda ingin mendapatkan lebih banyak kawalan ke atas dunia Sims 4 anda. Di antara komuniti Sims, boleh dikatakan salah satu mod yang paling popular.

Ini kerana MC Command menawarkan banyak ciri kepada Sims 4 termasuk:

 • Keupayaan untuk selalu mempunyai cheat yang diaktifkan dalam permainan anda
 • Auto-treats boleh dipilih daripada ditaip setiap kali
 • Remaja boleh mendapat pekerjaan sepenuh masa
 • Pelarasan untuk lebih banyak kehamilan yang realistik
 • Memberi pemain keupayaan untuk barang senarai hitam pakaian untuk menghentikan bandar dari memakainya
 • Membolehkan sims yang tidak dimainkan untuk mempunyai bayi, mengamalkan, masuk ke dalam hubungan romantis, mengubah pekerjaan dan memindahkan rumah secara autonomi supaya kejiranan merasa lebih hidup
 • Mengimport pokok keluarga ke dalam permainan simpan baru, mekanik penting untuk pemain warisan
 • Boleh Tidak membenarkan sims kehilangan tempat tinggal dari bergerak ke lot tertentu
 • Boleh memperkenalkan Risiko Woohoo Jadi Sims akan mempunyai peluang peratusan untuk mempunyai bayi tanpa ‘mencuba bayi’

Ini hanya beberapa ciri yang dapat dimudahkan oleh mod ini. Untuk rundown yang lebih teliti mod arahan MC dan bagaimana untuk memuat turunnya, anda boleh menyemak panduan kami ke mod pusat komando SIMS 4 MC di sini.

Jadi, itulah cadangan kami untuk mod terbaik di sims 4! Pastikan anda menyemak laman utama kami untuk Sims untuk semua panduan dan berita terkini atau periksa panduan kami untuk penyertaan Sims 4 terbaik dan lihat mana yang perlu anda ambil seterusnya.

Mod Sims 4 terbaik untuk dimuat turun pada tahun 2023 untuk permainan, haiwan peliharaan & cas

Mod sims 4

EA / Maxis

Komuniti Modding untuk Sims 4 adalah besar -besaran dan terdapat begitu banyak mod hebat yang dikeluarkan sepanjang masa yang dapat menjadikannya sangat menggembirakan untuk memutuskan mana yang hendak dipasang. Untuk membantu membuat keputusan anda sedikit lebih mudah, inilah senarai curated kami dari mod Sims 4 yang terbaik untuk dimuat turun pada tahun 2023.

Sehingga Ogos 2023, The Sims 4 kini mempunyai lebih daripada 40 jumlah ekspansi, pek permainan, pek barangan, dan kit, memberikan banyak kandungan baru untuk diterokai – dengan yang paling terkini ialah Pek Pengembangan Ranch Horse.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun Cheats wujud di Sims 4 untuk memberi anda jumlah simoleon yang tidak berkesudahan dan banyak lagi, dengan komuniti modding yang luar biasa, ini dapat diambil satu langkah lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Dari mod permainan yang memperbaiki UI, mengembangkan ghaib sedia ada seperti duyung, atau sepenuhnya membaik pulih sistem emosi, terdapat banyak yang tersedia untuk dimuat turun di sims 4 untuk setiap jenis pemain.

Setiap pek pengembangan baru atau pelepasan pek barangan dalam permainan melihat tentera modders di Tumblr, Patreon, dan tapak seperti modthesims melompat masuk untuk meningkatkan ciri atau mengembangkannya. Setelah menjelajah Internet, kami telah mengumpulkan senarai mod terbaik kami untuk Sims 4 dan bagaimana untuk memuat turunnya pada tahun 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Cara Memasang & Muat turun Sims 4 Mod
 • Cara Mengaktifkan Mod di Sims
 • Adakah mod tersedia di konsol?
 • Mod permainan sims 4
 • Mod CAS untuk sims 4
 • Mod membina/membeli sims 4

Dua sims menggunakan mesin karaoke

The Sims 4 penuh dengan kandungan tersuai dan mod seperti pakaian, aksesori, dan rambut untuk meningkatkan pengalaman anda.

Cara Memasang & Muat turun Sims 4 Mod

Sebelum anda mula membeli -belah untuk mod terbaik di Sims 4, anda perlu tahu bagaimana untuk menambahkannya ke permainan anda. Nasib baik, memuat turun dan memasang mod di Sims 4 adalah proses yang lebih mudah daripada pada masa lalu:

Artikel berterusan selepas iklan

Memuat turun mod di sims 4

Muat turun mod untuk sims 4 adalah proses yang agak mudah: untuk sebahagian besar – dan dalam hal mod dalam senarai ini – semua yang anda perlu lakukan adalah Pilih butang ‘muat turun’, nama fail, atau setara dengan setiap halaman muat turun tertentu. Ada yang akan melalui laman web seperti CurseForge, dan Patreon, sementara yang lain akan melalui Sim File Share atau laman Pencipta sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain juga boleh memuat turun mod dari hab rasmi untuk sims 4 Lebih dari Cursforge. Menurut laman web ini, ia adalah “ruang yang selamat dan dikendalikan untuk mod berkualiti tinggi dan CC”. Banyak mod pencipta kandungan yang terkenal juga boleh didapati di sana, termasuk MC Command Centre dan aplikasi Simda Dating.

Artikel berterusan selepas iklan

Memasang Mod Sims 4 pada PC dan Mac

Tangkapan skrin di mana untuk memasang mod di sims 4

Memasang mod di sims 4 sangat mudah dilakukan.

Sebaik sahaja anda telah memuat turun mod yang anda ingin gunakan di Sims 4, anda perlu terlebih dahulu mencari folder mod anda. Ini biasanya boleh didapati di bawah ‘Dokumen \ Seni Elektronik \ The Sims 4 \ Mods‘. Selepas mencarinya, anda hanya perlu memindahkan fail ke folder yang betul:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Cari folder yang telah anda simpan mod yang telah anda muat turun.
 • Sekiranya fail berakhir di ‘.pakej‘, Atau’.TS4Script‘, Cukup masuk ke dalam’Mod‘Folder.
 • Beberapa fail yang anda muat turun akan berada di fail. Ekstrak ini dengan mengklik kanan, dan letakkan kandungan yang diekstrak ke dalam ‘Mod‘Folder.
 • Sebilangan zip mungkin mengandungi imej dan dokumen teks yang memberikan butiran lanjut mengenai mod tersebut. Ini jangan perlu diletakkan di folder.
 • Itu sahaja! Mod anda dipasang.

Berikutan pemasangan, anda perlu mengaktifkan mod dalam permainan.

Cara mengaktifkan mod di sims 4

Tetingkap pilihan permainan di sims

Sebaik sahaja mod anda dimuat turun, anda perlu membuat menunjukkan kedua -dua tetapan ini diaktifkan.

Mod tidak akan berfungsi terus dari kelawar di Sims kecuali anda telah menandakan permainan yang anda mahu mereka muncul:

 1. Sebaik sahaja anda melancarkan permainan, pilih Ikon ‘…’ dari menu utama atau kanan atas skrin semasa dalam permainan.
 2. Klik ‘Pilihan Permainan‘.
 3. Anda akan melihat ‘Tab lain di sebelah kiri tingkap yang muncul. Klik itu.
 4. Pastikan bahawa kedua -duanya ‘Dayakan kandungan dan mod tersuai‘Dan’Mod skrip dibenarkan‘Diperiksa.
 5. Sapukan perubahan‘Dan kemudian mulakan semula permainan anda.

Sebarang mod yang telah anda muat turun sekarang mesti berfungsi. Jika anda ingin memeriksa mod apa permainan yang diakui bahawa anda telah memasang, pilih ‘Lihat kandungan tersuai‘Sebaik sahaja anda telah memulakan semula untuk melihat apa yang muncul.

Artikel berterusan selepas iklan

Adakah mod tersedia di konsol untuk sims 4?

Malangnya, Mod tidak tersedia di platform konsol. .

Artikel berterusan selepas iklan

Mod permainan sims terbaik 4

Mermaids diperluas

Tangkapan skrin Sims Mermaid, mempamerkan menu pai duyung yang diperluas

Mermaid yang diperluaskan memperdalam gelung permainan yang agak terhad untuk duyung.

Dengan pelepasan pek pengembangan hidup pulau, banyak simmers teruja untuk dapat menjadi duyung dengan pengenalan ghaib kegemaran kipas. Walaupun begitu, permainan yang disertakan untuk duyung sangat, baik, cetek.

Spinningplumbobs telah memperluaskan apa keadaan kehidupan yang boleh dilakukan sekarang, daripada menambah keupayaan untuk menyelam dan mengambil kelp, tidur di bawah permukaan lautan, atau menyelam ke kedalaman lautan yang mendalam di tahap kemahiran kecergasan yang lebih tinggi untuk kembali dengan ikan yang jarang berlaku dan “Barang menarik”.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Mod ini juga memperkenalkan kelpies dan penyihir laut, memberikan sim dengan interaksi unik dan mantra yang kuat.

Peta Fanart

Sebelum ini dikeluarkan dari senarai mod terbaik kami untuk Sims 4 kerana muat turun yang tidak tersedia buat sementara waktu, mereka kembali sekali lagi – dan mod menu peta ini untuk banyak kawasan kejiranan yang berbeza dapat menambahkan pajakan hidup baru ke permainan.

Dengan banyak yang tersedia untuk dimuat turun, dari Willow Creek hingga ke Evergreen Harbor, dan peta remastered untuk Newcrest, anda dapat memilih dan memilih mana yang anda mahukan dalam permainan anda. Perlu diingat bahawa di sana bukan peta untuk semua dunia TS4, Walau bagaimanapun.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Tanaman hidup

Sim tumbuhan di sims 4

Kehidupan Tanaman Srslysim membolehkan Sims anda fotosintesis sepenuhnya.

Jika anda seorang peminat senario tumbuhan di Sims 4 atau ingin membawa kembali sedikit nostalgia dari orang -orang seperti Sims 2, Srslysims mempunyai semua yang anda perlukan tepat dalam satu mod.

Walaupun tumbuhan adalah perkara dalam sims 4 (dan merupakan sebahagian daripada permainan asas, sebenarnya!) sims anda hanya dapat sementara waktu di negeri ini dan akhirnya akan kembali menjadi sim biasa. Dengan mod ini, bagaimanapun, Sims anda dapat menjalani hari-hari hijau mereka selagi mereka hidup. Anda juga bebas untuk memilih mana -mana rambut yang anda suka (sebelum ini, hanya satu gaya hijau yang boleh digunakan dengan versi lalai ghaib ini).

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

Fancy menyuntik beberapa hari moden yang bertarikh dalam kehidupan Sims anda? Lihatlah lebih jauh daripada aplikasi Simda Dating oleh LittLemssam. Dengan pilihan untuk memilih untuk tarikh tertentu, tarikh buta, dan tambahan pilihan seperti matlamat aspirasi baru dan tradisi percutian, mod ini bagus untuk menambah peluang bercerita untuk anda mencipta cerita sim anda dengan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pusat Perintah MC

Tangkapan skrin yang menunjukkan menu pai untuk pusat arahan MC di sims 4

Pusat Komando MC mempunyai banyak fungsi yang berbeza dan boleh diakses dari PC, SIM, dan menu pai peti mel.

Boleh dikatakan salah satu mod yang paling terkenal untuk Sims 4 (dan atas alasan yang baik), Deaderpool Pusat Komando MC membolehkan kawalan mendalam terhadap banyak aspek fungsi yang berbeza.

Dari perkara-perkara mudah seperti mengeluarkan keperluan untuk menaip senarai cheats yang sentiasa berkembang, memberi anda cara mudah untuk menghasilkan wang, menambah mata kemahiran, atau hubungan tweak, anda boleh melakukannya. .

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Kamera klasik untuk sims 4

Tangkapan skrin Sims 4 menunjukkan mod kamera klasik

Mod Kamera Klasik Victorandrade meniru isometrik, kamera gaya sims sangat baik.

Jika anda telah memainkan Sims sejak lelaran pertama francais, anda mungkin nostalgia untuk kamera gaya isometrik yang digunakan dalam permainan itu. Nah, mod kamera klasik, yang dibuat oleh Victorandrade ada di sini untuk membantu. Menambah dos nostalgia yang sihat untuk permainan anda di The Sims 4, ia tweak perspektif kamera untuk sesuatu yang lebih mirip dengan apa yang hadir dalam entri awal.

Artikel berterusan selepas iklan

Ia boleh dihidupkan dan dimatikan dengan keinginan, lebih banyak tweak dengan keinginan anda melalui menu tetapannya, dan ia dimatikan ketika berada di CAS atau mod Build/Buy supaya anda dapat menggunakan mod ini tanpa gangguan.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun mod memberi kita masalah dengan memaparkan dinding dengan betul (selain dari segala -galanya pada dinding itu sendiri), ini sesuatu yang kami sangat mengesyorkan menyemak dalam permainan anda sendiri. Melengkapkan estetika tajuk dengan baik, ia adalah mod kecil yang cemerlang untuk mencontohi perasaan yang ada di Sims 1 sepanjang tahun yang lalu.

Artikel berterusan selepas iklan

Haiwan peliharaan yang boleh dimainkan

Tangkapan skrin permainan haiwan peliharaan yang boleh dimainkan di sims 4

.

Mahu mengawal haiwan peliharaan di dalam rumah anda? Mod permainan percuma ini untuk sims 4 membolehkan anda melakukannya! Dengan haiwan peliharaan yang boleh dimainkan, anda boleh memberitahu haiwan kesayangan anda ke mana hendak pergi dan apa yang perlu dilakukan!

.

Artikel berterusan selepas iklan

Mod ladang sims 4

Pandangan Dunia Mod Tanah Ladang di Sims 4

Dari plot tanah yang boleh dibeli ke mod cerita dan juga jenis haiwan baru, mod ini penting untuk mana -mana kipas sims.

Nota: Di halaman di atas, satu pengguna telah melaporkan bahawa mod ini tidak berfungsi dengan betul.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda terlepas ciri dunia terbuka Sims 3, mod tanah ladang percuma ini telah mendapat anda dilindungi. Pencipta mod komuniti yang terkenal, Arnie, telah melepaskan kejiranan square square square brindleton teluk menjadi sesuatu yang benar-benar hebat.

Menampilkan dunia separa terbuka, 5 lot biasa yang pada asalnya dihantar dengan Sims 4 kucing dan anjing masih ada, tetapi kawasan sekitarnya telah dibuka lebih jauh dan berkembang, dengan tempat-tempat terbuka di sekitar seperti kuburan, pasar raya, jazz bar, dan taman untuk meneroka (tanpa memuatkan skrin!)

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

.

Arnie bahkan membawa ciri Edit Dunia ke kawasan itu – jadi tidak ada masa yang lebih baik untuk menyelam dan mengalami mod ini untuk diri sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Pembaikan Memasak Lengkap Srsly

Bahan -bahan di Srsly

Suka memasak dan mahukan satu tan ciri baru? Lihat lebih jauh daripada mod ini.

Srsly Sims Serius mengguncang gelung permainan memasak dalam sims 4, dengan tujuan menjadikannya lebih mendalam. Anda perlu membeli barangan runcit, termasuk semua item yang sudah ada dalam permainan bersama yang baru, dari ramen yang lazat hingga poptarts. Anda juga boleh memaparkan barang anda di kedai runcit!

Artikel berterusan selepas iklan

. Pelbagai resipi tersuai yang indah akan membuat perut anda bergegas dalam masa yang singkat.

Artikel berterusan selepas iklan

Simpan buah dalam mangkuk, letakkan roti ke dalam tong roti, dan juga hadkan perkongsian inventori antara barang simpanan yang berbeza. Mod ini benar -benar menghidupkan kehidupan baru ke dalam permainan dan merupakan tambahan yang sempurna untuk mana -mana dunia yang merenung.

Cerita yang bermakna

Mod permainan percuma ini oleh Roburky benar -benar mengubah sistem mood dan emosi yang hadir secara lalai dalam sims 4. Bertujuan untuk membantu Sims anda “merasakan lebih banyak manusia”, mod ini membawa perubahan yang lebih halus kepada emosi, menjadikannya sehingga Sims tidak dapat melawan antara emosi tanpa mengalami apa yang ada di antara emosi tersebut juga.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cerita yang bermakna sesuai untuk pemain yang menghargai sistem yang lebih mencabar untuk bekerjasama. Sekarang, Sims juga tidak lagi ‘gembira’ secara lalai – menjadikannya supaya peristiwa seperti memperoleh rakan kongsi baru menyumbang lebih lengkap ke arah keadaan emosi ini.

Suasana mereka juga kini kurang dapat diramalkan, tetapi perasaan ini, pada gilirannya, lebih konsisten. Moodlets yang diterima juga boleh berubah dalam kekuatan, sambil menambah keperluan untuk bertindak balas dengan lebih dekat dengan apa yang sedang berlaku dan bukannya dapat memperbaiki moodlet negatif dalam kilat.

Artikel berterusan selepas iklan

Lanjutan cheat ui

Bosan harus memasukkan cheat secara manual setiap kali anda log masuk ke dalam permainan? Modder Weerbesu telah membuat anda dilindungi. Dengan lebih daripada 25 elemen yang boleh diklik baru dalam UI permainan, anda dapat dengan cepat membetulkan keperluan Sims anda, tambahkan wang, keluarkan sifat, dan banyak lagi, untuk kembali bermain tanpa perlu menghabiskan masa menaip sesuatu ke dalam bar cheat.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebahagian daripada kehidupan

Slaid Kepribadian Kehidupan di Sims 4

Slice of Life sangat disesuaikan, dengan pek yang berbeza tersedia untuk dimuat turun.

? Slice of Life merangkumi 16 personaliti berdasarkan Myers-Briggs yang mempengaruhi kehidupan sehari-hari sims anda, termasuk unsur-unsur seperti hobi mereka dan moodlet keseluruhan.

Artikel berterusan selepas iklan

Slice of Life bukan sahaja melakukan ini, tetapi dengan pek seperti ‘pek telefon saya’, ‘pek kesihatan saya’, dan ‘pek kecantikan saya’ yang menambah unsur -unsur seperti kemahiran solek dan minyak wangi yang boleh dipakai atau cologne, mod percuma ini benar -benar mengambil Sims 4 ke tahap seterusnya.

Jalan ke Romantik

Ingin menyuntik sedikit cinta ke dalam kehidupan Sims anda? . Membawa kemahiran baru, percintaan, bersama dengan mood baru, penyayang, mod ini menggegarkan cara cinta itu berfungsi. .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

Anda juga boleh membawa sim anda ke kaunseling pasangan dan tarikh dalam talian! Road to Romance adalah mod yang sempurna untuk mana -mana pencerita.

Mod Permainan Zero

Sim menggunakan mop dengan bust mod debu dengan sifar

Mod Zero Tweak elemen dan pek seperti Bust the Dust Kit, yang membolehkan pemain membersihkan habuk dengan mop – sempurna untuk dari rumah grid.

Modder Sifar mempunyai arkib besar mod permainan percuma yang sangat berguna untuk memperluaskan permainan di Sims 4. Sama ada yang bertambah baik pada spellcasters, hantu, dan vampire, mengembangkan makhluk asing menjadi tuan -tuan masa dari doktor yang, atau tindakan autonomi tweaking untuk sims anda, ada banyak yang dapat dipilih dari.

Artikel berterusan selepas iklan

Mod Zero dipecah menjadi pek dari permainan dan terus dipecah menjadi fail yang berasingan, memberikan anda kawalan sepenuhnya ke atas apa yang sedang diubah dalam permainan anda.

Berdiri di CAS

Banyak animasi sims cenderung dilakukan di CAS untuk sims 4 boleh menjadi sangat mengecewakan, dan kedua -dua mod yang sebelum ini sudah lapuk Shimrod101 dan Shooksims telah dikemas kini oleh Mizoreyukii Lebih dari modthesims.

Terdapat tiga versi untuk dipilih, dengan dua yang pertama memaparkan CAS yang berbeza, jadi pilih yang paling anda sukai. Mod ketiga hanya tweak dan menghilangkan animasi keadaan hidup ghaib yang menjengkelkan yang hadir.

Artikel berterusan selepas iklan

Sim di CAS dengan mod tetap dan lebih banyak mod lajur diaktifkan

Terdapat banyak mod untuk meningkatkan pengalaman anda di CAS.

Adakah anda penimbun kandungan tersuai, adakah anda mempunyai semua pek atau kedua -duanya? Menghabiskan terlalu lama menatal ke bawah senarai pakaian dan rambut yang tidak terhingga untuk mencari apa yang anda cari?

Weerbesu MOD ‘More Columns in Cas’ memperluaskan lajur lalai ke dalam sama ada 3, 4, atau 5, bergantung pada keutamaan anda.

Bilik CAS Sekolah Lama

Mod bilik sims 4 cas

Mod ini mengembalikan sedikit sekolah lama ke mod sims cas.

Peminat tajuk Sims yang lebih tua akan mengingati bilik yang dipaparkan dalam permainan seperti The Sims Bustin ‘Out atau The Sims 2 dan 3. Walaupun lelaran keempat dan pertama permainan ini mempunyai latar belakang yang jelas dan berwarna, tajuk lain mempunyai bilik fizikal di mana anda akan membuat sim anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Mod ini bertujuan untuk mengembalikan ciri nostalgia ke permainan. Dengan pilihan yang berbeza untuk dipilih mengenai warna dinding dan pintu bilik, anda boleh menyesuaikan latar belakang ini dengan sasaran dengan keinginan anda.

CAS Lighting – City Light

Sdcreenshot sim dalam membuat sim dengan mod cahaya bandar

Membaik pulih pencahayaan lalai di CAS, mod ini sangat sesuai untuk mengambil tangkapan skrin cantik.

Pertimbangkan diri anda seorang jurugambar bersiri di sims? Buat SIM boleh menjadi tempat yang hebat untuk menangkap kepala sim kegemaran anda yang menakjubkan, tetapi terdapat beberapa mod pencahayaan yang dapat membantu mereka ke peringkat seterusnya tanpa memerlukan banyak pemprosesan pasca. Mempunyai beberapa mod pencahayaan yang tersedia, tetapi varian ‘City Light’ mereka harus menjadi salah satu kegemaran kami.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Melancarkan cahaya lembut merah dan ungu di sekitar sim anda, mod ini akan membolehkan anda membuat tembakan yang mempesonakan yang sim anda akan bangga telah dipamerkan di sekitar rumah mereka.

.

Mod ini bertujuan untuk meningkatkan CAS dari perspektif visual. Ia menambah lampu latar yang lembut di sekitar sims anda dan baik pulih pencahayaan yang bertujuan untuk memberikan “sims dan haiwan kesayangan rasa kedalaman”.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat juga pelbagai latar belakang yang berbeza untuk CAS sendiri, dari pastel, merah jambu kecerunan hingga ke krome biru atau hijau yang berguna untuk mengedit foto.

Artikel berterusan selepas iklan

Mod mod binaan/beli terbaik untuk sims 4

Lebih baik binaan

Lebih baik membina beli

Bina/Beli yang lebih baik merangkumi satu ton ciri untuk memudahkan penghias dan pembina.

Pernah mahu mencari item dengan warna? Atau dapat memiliki item debug tersembunyi permainan yang membolehkan muncul dalam katalog? Buildbuy yang lebih baik telah membuat anda dilindungi. Penambahan yang paling jelas adalah memperluaskan bilangan item yang dapat anda lihat dalam katalog pada satu -satu masa, tetapi ada banyak lagi.

Anda boleh menunjukkan atau menyembunyikan kedua -dua maxis dan kandungan tersuai, warna pencahayaan tweak seperti yang anda boleh dalam mod langsung, dan menggunakan penapis yang memecahkan setiap kit individu atau memaparkan item edit langsung (item yang dilihat di seluruh dunia permainan).

Rak omsp

.

Artikel berterusan selepas iklan

Sempurna untuk mereka yang ingin merenung rumah mereka, mod ini oleh Gambar Amobae membolehkan anda meletakkan ‘rak’ yang boleh dipindahkan untuk membantu anda berantakan Apa -apa sahaja yang menentang dinding !

Artikel berterusan selepas iklan

. Anda kemudiannya boleh membuat ‘rak’ tidak kelihatan sehingga kelihatan seolah -olah anda telah meletakkan semua item ini secara langsung di permukaan yang anda pilih.

Memori fotografi foto spawner

Mod Spawner Memory Fotografi yang ditunjukkan dalam permainan

Buat kolaj foto kecil yang indah untuk memberikan sentuhan sentuhan sims anda.

Jika anda ingin menambah sentuhan yang lebih peribadi ke rumah Sims anda, ini adalah mod untuk anda. Semasa gambar yang diambil oleh sim anda boleh digantung di rumah anda dengan bingkai sudah – Ravasheen mod menanam versi tanpa bingkai foto yang sudah ada (sama ada dari inventori anda atau yang ada di dunia).

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sebaik sahaja anda meletakkannya dalam mod langsung atau membina/membeli, anda boleh membuat keputusan dan selanjutnya menyesuaikan sama ada anda mahu mereka mempunyai jalur pita atau pin tolak untuk mengamankannya di tempat. Sebagai bonus tambahan, terdapat juga mod untuk papan cork yang ditunjukkan dalam imej di atas untuk membolehkan anda menggantungnya dalam gaya.

Cermin boleh beralih

Cermin yang boleh digerakkan oleh Amobae Gambar

Sekarang anda boleh meletakkan cermin tepat di mana anda mahukannya!

Walaupun menjadi idea yang sangat mudah, cermin tidak dapat dipindahkan ke atas dan ke bawah dinding seperti lukisan. Gambar Amobae mod membetulkan ini, membolehkan anda bebas meletakkan cermin di mana anda melihat sesuai.

Anda boleh memilih dari pakej yang digabungkan yang membolehkan fungsi setiap cermin merentas semua pek, atau memuat turunnya secara berasingan jika anda tidak memiliki semuanya.

Artikel berterusan selepas iklan

Alat

Mahukan kawalan sepenuhnya ke atas perkara di luar lot anda di sims 4? Alat boleh melakukannya. Berdiri untuk mengambil objek dari banyak, mod ini oleh Twistedmexi Memberi pembina kebebasan lengkap untuk membentuk visi mereka untuk lebih jauh lagi.

Dengan pilihan untuk berputar, saiz, saiz ke bawah, menaikkan dan menggerakkan objek di sekitar dan di luar lot semasa anda, mod ini adalah impian mutlak untuk pembina yang mencari sedikit kawalan untuk benar -benar membawa penglihatan atau cerita mereka hidup. Anda juga boleh mengganti tingkap pangsapuri dengan yang baru!

Artikel berterusan selepas iklan

Lebih -lebih lagi, jika anda menggunakan binaan yang lebih baik di atas, anda juga boleh menggunakannya dalam mod binaan, bukannya terhad untuk menggunakannya dalam mod langsung tanpa itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, di sana anda memilikinya. Senarai mod terbaik kami untuk sims 4 untuk dipasang sekarang pada tahun 2023, dari permainan ke cas.