2022 Goty Vampire Survivor Hampir Permainan Baru Selepas Peningkatan Ini, 7 Permainan Vampire Baru 2022 – Gameranx

7 Permainan Vampire Baru 2022

Survivor Vampire bulat. Tetapi ia kelihatan seperti manfaat utama (atau merugikan, bergantung pada bagaimana tidak berguna rakan-rakan anda) Couch Co-op adalah bahawa kolam XP dikongsi. Walaupun peningkatan tahap tahap yang diberikan oleh alternatif kolam XP berdasarkan pesanan pemain (anda akan dilangkau jika anda mati), bekerja dengan rakan-rakan anda untuk mengumpul permata XP masih dapat membantu anda memperoleh peningkatan lebih cepat daripada yang anda sendiri akan sendiri.

2022 kegemaran Survivor Vampire Hampir permainan baru selepas peningkatan ini

Satu pusingan kemas kini membawa enjin menyegarkan dan mod co-op ke kegemaran kultus

Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Empat salinan Vampire Survivors maskot vampire berkerut melawan langit merah

Gothic indie sayang Survivor Vampire akan -sila terima ini -hampir semulaVamped setelah menerima kemas kini pada 17 Ogos. Pada hari itu, neraka peluru roguelike akan menerima mod co-op dan versi stim akan bergerak ke enjin baru.

10 permainan teratas yang paling dimainkan di Deck Steam: Edisi Julai 2023
10 permainan teratas yang paling dimainkan di Deck Steam: Edisi Jun 2023
Metroidvania gothic yang kejam ini membentuk sesuatu yang istimewa

Pengguna Reddit yang telah menguji enjin baru dalam beta mengatakan ia berubah Survivor Vampire menjadi “permainan yang sama sekali berbeza” dengan cara yang bagus.

“Permainan ini berjalan dengan sempurna dan sempurna walaupun dengan beratus -ratus tahap pada batas batas,” kata seorang pemain. “Ia tidak gagap.”

“Keuntungan prestasi setakat ini benar -benar gila,” kata penguji lain .

Bila Survivor Vampire Menumpahkan enjin asalnya, Phaser, pemaju Poncle akan menambah mod Co-op tempatan yang disebutkan di atas. IGN menunjukkan bagaimana ia berfungsi semasa pameran ID@xbox pada 11 Julai.

Sehingga empat pemain akan dapat memilih watak, peringkat, dan secara metodis membunuh kejahatan ghaib seperti yang mereka lakukan semasa solo Survivor Vampire bulat. Tetapi ia kelihatan seperti manfaat utama (atau merugikan, bergantung pada bagaimana tidak berguna rakan-rakan anda) Couch Co-op adalah bahawa kolam XP dikongsi. Walaupun peningkatan tahap tahap yang diberikan oleh alternatif kolam XP berdasarkan pesanan pemain (anda akan dilangkau jika anda mati), bekerja dengan rakan-rakan anda untuk mengumpul permata XP masih dapat membantu anda memperoleh peningkatan lebih cepat daripada yang anda sendiri akan sendiri.

7 Permainan Vampire Baru 2022

Permainan Vampire mungkin tidak mempunyai banyak siaran setiap tahun, tetapi ada beberapa yang membuat nota tahun ini. 2022 diharapkan dapat melihat semua permainan yang telah kami disenaraikan di bawah, tetapi jangan mengambil permainan ini sebagai kedudukan utama. Kami tidak akan tahu betapa baiknya permainan ini akan bertahan antara satu sama lain sehingga mereka akhirnya boleh didapati di pasaran. Dengan itu, lihat permainan yang akan datang ini berdasarkan Vampire dan Legion Sinister mereka.

Penafian: Vampire: Bloodlines Masquerade 2 dan Redfall telah dikeluarkan kerana mereka tidak lagi dijangka pada tahun 2022.

#7 Klan Vampire

 • Pemaju: Rockgame
 • Penerbit: Rockgame
 • Platform: PC
 • Siaran: NA

Vampire Clans adalah SIM Pengurusan yang akan datang. Terletak di Paris, pemain sedang membina empayar vampire mereka di bawah tanah jalan -jalan bandar yang sibuk. Sekiranya anda biasa dengan permainan seperti Fallout Shelter, anda mungkin mendapat idea yang lebih baik tentang bagaimana permainan dimainkan. Anda akan mempunyai gambaran keseluruhan empayar anda di bawah, dengan bilik yang berbeza untuk membuka dan mengembangkan. Di sinilah anda akan melihat legion anda perlahan -lahan menanam klan sehingga bertarung melawan kumpulan saingan. Sementara itu, anda mungkin akan menceburkan diri di atas tanah apabila perlu mengumpulkan sumber -sumber baru dan yang tidak diingini. Pada masa ini, kami tidak mempunyai tarikh pelepasan yang dilampirkan pada permainan, tetapi kami berharap ia dibebaskan dalam tahun 2022.

#6 Survivor Vampire

 • Tarikh Siaran: 17 Disember 2021 Akses Awal (Permainan Penuh dijangka 2022)
 • Pemaju: Luca Galante
 • Platform: Android, MacOS, Linux, Microsoft Windows, MacIntosh Operating Systems
 • Penerbit: Luca Galante, Games Delta

Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih minimalis dan namun sangat menarik, mangsa vampire mungkin menjadi cawan teh anda.

Kerana dalam permainan ini, anda akan memainkan 1 dari 24 wira yang berbeza yang mempunyai satu gol … bertahan selagi anda dapat untuk mendapatkan emas untuk orang seterusnya. Tidak, sebenarnya, itulah matlamat anda! Kerana tanpa tempat bersembunyi, Vampire akhirnya akan membawa anda. Tetapi jika anda cukup baik, orang seterusnya akan dapat mendapatkan senjata dan kuasa yang lebih baik untuk mencuba dan bertahan hidup Vampire yang datang.

Dengan sepuluh peringkat, hampir lima puluh senjata, dua puluh kuasa yang berbeza dan wira 24 yang disebutkan di atas, anda akan mempunyai banyak pertempuran untuk dilakukan.

#5 Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

 • Tarikh Siaran: 27 April, 2022
 • Penerbit: Sharkmob AB
 • Platform: PlayStation 5, Microsoft Windows

Terdapat perbezaan antara bermain permainan vampir dan sebenarnya berasa seperti anda seorang vampire dari segi kuasa. Beberapa permainan mencuba dan memberi anda “rasa naratif” untuk membantu anda “Mengalami dunia vampire dari perspektif yang unik”. Vampire: The Masquerade – Bloodhunt tidak melakukannya … sama sekali. Sebaliknya, ia hanya membolehkan anda pergi kacang dengan vampire dalam permainan royale pertempuran.

. Kerana mengapa tidak bergaya kerana anda membunuh orang lain? Anda berada di Prague selepas semua.

Bekerjasama dengan orang lain dan memperbaiki kebolehan anda untuk keluar di atas. Lain, jadilah mangsa orang lain ..

#4 V Rising

 • Pemaju: Stunlock Studios
 • Penerbit: Stunlock Studios
 • Platform: PC
 • Siaran: NA

V Rising adalah permainan terbuka dunia yang akan datang di mana anda mengambil peranan vampire. Setelah tidur yang berlangsung berabad -abad, sudah tiba masanya untuk watak kita dapat dibangkitkan. Lapar dan tanpa istana, ia adalah pertempuran untuk bertahan. Elakkan sinar matahari yang berbahaya, berpegang pada bayang. Dari sana, anda akan membina empayar anda, menambah manusia baru ke dalam pangkat tentera anda, membuat istana yang sesuai untuk legion anda, dan memulakan perang terhadap mereka yang menentang anda, dari tentera suci kepada pemain lain.

#3 Iman Terakhir

 • Pemaju: Kumi Souls Games
 • Penerbit: Kumi Souls Games
 • Platform: PS4, XBO, PC, NS
 • Siaran: NA

Orang -orang yang menikmati permainan seperti Castlevania mungkin berminat dengan kepercayaan terakhir. Permainan ini meletakkan pemain menjadi penatal sampingan 2D baru di kerajaan usang. Di sini, Ghouls, Vampire, dan Lain -lain makhluk darah yang bebas berkeliaran. Di tengah -tengah semuanya adalah protagonis kami, Eric. Tanpa kenangan, pemain dipaksa untuk bertarung dengan binatang -binatang ini dan meneroka kerajaan untuk mendapatkan jawapan. Pemaju menjanjikan pelbagai senjata, kedua -dua huru -hara dan senjata api berkisar. Walau bagaimanapun, pemain juga boleh menggembirakan senjata ini untuk memberikan apa sahaja playstyle yang anda nikmati sedikit kelebihan terhadap lawan anda. Metroidvania ini juga mempunyai beberapa pemain yang berminat untuk memilih gelaran. Selepas kempen Kickstarter yang berjaya, ia kelihatan seperti pemain boleh mengharapkan kepercayaan terakhir untuk masuk ke pasaran dalam tahun ini.

#2 jahat barat

 • Pemaju: Terbang Liar Liar
 • Penerbit: Fokus Hiburan
 • Platform: PC, PS4, PS5, XBO, X/S
 • Siaran: 2022

Evil West mengeluarkan tindakan RPG Barat yang luar biasa. Dalam tajuk ini, pemain sedang meneroka kembali ke barat liar. Walau bagaimanapun, bukannya penghargaan, senjata api, dan hidupan liar yang ganas menjadi bahaya bagi orang awam, ancaman jahat baru muncul. Jauh di dalam bayang. Vampire berpesta ke daging orang -orang yang tidak cukup cepat untuk melarikan diri. Nasib baik, ada satu kekuatan untuk melindungi Amerika Syarikat dari kes -kes paranormal seperti ini. Institut Pemburuan Vampire Rahsia telah mengeluarkan salah satu ejen terakhir mereka untuk membasmi ancaman. Pemain akan menggunakan senjata api mereka dan peralatan berteknologi tinggi yang lain untuk melawan ancaman yang berbeza dan ancaman besar yang melanda negara.

#1 Vampire: The Masquerade – Swansong

 • Pemaju: Big Bad Wolf Studio
 • Penerbit: Nacon, Bigben Interactive
 • Platform: x.S, PS4, PC, NS, PS5
 • Siaran: 19 Mei, 2022

Vampire: The Masquerade – Swansong adalah tajuk baru yang akan datang ke Vampire yang dikasihi: Francais Masquerade. Dalam tajuk ini, pemain melalui kempen yang didorong oleh naratif di Boston. Di sini, penyamaran masih berkuatkuasa sepenuhnya, yang merupakan tindakan memastikan vampir tidak diketahui oleh manusia. Dengan pemimpin mazhab baru yang ingin menggabungkan puak -puak bersama -sama untuk memastikan perlumbaan vampire selamat di dalam kawasan itu, kami akan mengikuti tiga protagonis unik. Setiap watak dikatakan mempunyai pandangan yang berbeza mengenai peraturan yang ditetapkan di hadapan mereka. Belum lagi, persaingan klan memegang teguh dalam permainan. Pemain mengikuti tiga watak ketika mereka menyiasat penentuan Boston dengan harapan dapat mengetahui siapa yang telah mengarahkan serangan itu.