1994 S Star Wars: Tie Fighter Remade Dengan Grafik Moden, Star Wars ™: Tie Fighter Edisi Khas в Steam

Киить Star Wars Tie Fighter

Apa yang anda lihat di sini adalah Pejuang Tie: Jumlah Penukaran , Tie Fighter. Sebaliknya, ia adalah mod untuk sekuelnya, 1999 , (The Projek Peningkatan X-Wing Alliance) untuk menjadikan semuanya kelihatan lebih baik.

Tie Fighter Telah dibuat semula dengan visual yang lebih moden

Diterbitkan 5 Julai 2021
.
GIF: Tie Fighter Total Conversion

Jika Ea Skuadron tidak cukup ke skala yang anda harapkan dari anda Permainan Penerbangan, Tidak Pernah Berharap: Anda Selalu Boleh Mainkan semula 1994 Klasik Tie Fighter, yang kini mempunyai visual yang sangat baik dan beberapa tweak moden lain sebaliknya.

The Witcher 3 bertemu dengan Kad Roguelike Pve yang bertempur di Rogue Mage

, yang sebenarnya bukan yang asal Tie Fighter. Perikatan X-Wing, Menggalakkan menu dan misi permainan asal ke dalam enjin yang lebih mantap, kemudian menggunakan lebih banyak mod di atas itu (The ) untuk menjadikan semuanya kelihatan lebih baik.

Tie Fighter dengan pencahayaan yang lebih baik. . “

. Walaupun penting untuk diperhatikan bahawa kedua -dua misi yang ditimbulkan semula dan soundtrack adalah penambahbaikan pilihan; Anda masih boleh memainkan kempen asal dan mendengar soundtrack midi lama jika anda mahu.

saya cinta Tie Fighter

Sungguh mengagumkan bagaimana permainan ini bertahan. –Skuadron Dunia (poligon edisi 1994 adalah berlumpur dan edisi 1998 mempunyai beberapa menu icky), tetapi dari segi cara mengendalikan, bagaimana misi bermain, ia tidak dirasakan – dalam permainan 90 -an permainan PC sering dilakukan – bahawa anda ‘ Main sesuatu yang perlahan, terlalu rumit, bodoh atau mengelirukan.

Anda jatuh ke dalam pertempuran ruang yang besar, anda terbang dengan kawalan lancar-sebagai-mentega, anda menggunakan mekanik tenaga yang dinamik tetapi sangat mudah, anda menembak beberapa barangan, anda teruskan. Ia adalah, untuk apa yang diperlukan oleh genre, hampir semua yang diperlukan. Ia memberi anda sistem yang cukup untuk meniup barangan, tidak mencukupi untuk mengelirukan anda, dan kemudian membuat pertempuran dengan pantas dan menarik kerana ia perlu.

Saya rasa itulah sebabnya, di atas semua yang lain (walaupun penurunan kayu bedik), bahawa genre pertempuran ruang hilang. Komander Wing memberi tumpuan kepada persembahan, bukan permainan. Kenapa Tie Fighter sekuel, Perikatan X-Wing, tidak pernah disebut dalam nafas yang sama. Skuadron, .

Kerana . Itu adalah segalanya yang pernah menjadi penembak ruang angkasa. Dan masih ada .

Koleksi Klasik Star Wars ™ Star Wars ™ (?

.

. Tentera Laut Imperial dipanggil untuk membasmi yang terakhir dari pemberontakan dan memulihkan undang -undang dan perintah. Sebagai juruterbang Starfighter Tentera Laut Imperial, anda akan melindungi kehidupan yang buruk walaupun Galaxy. Sertailah sebab Maharaja dalam menghapuskan pemberontakan pemberontak ketika Empire Strikes kembali!

 • Termasuk Star Wars™: Tie Fighter dan Star Wars™: Tie Fighter – Defender of the Empire, kedua -dua versi 1994 (DOS) dan 1998 (Windows), dan Star Wars 1998 (Windows).
 • Dapatkan Jauh dalam Line Story yang Dimuatkan dengan Cutscenes Cinematic Spektakuler!
 • Melangkah ke dunia 3d yang dipenuhi dengan bintang -bintang imperial dan pemberontak!

Aparan с ные товованиint

  • Windows XP/Vista/7/8
  • 1.8 GHz
  • 1 GB OU
  • Веокарта: Kad Grafik 3D Sesuai dengan DirectX 7 (DirectX 9 disyorkan)
  • 406 Mb
  • District: . Star Wars: Tie Fighter (1994) boleh dimainkan dengan tetikus dan papan kekunci.

  Star Wars: Tie Fighter

  Star Wars: Tie Fighter DOS FRONT Cover

  Plot permainan bermula tidak lama selepas kemenangan Empayar di Hoth di Empire Strikes kembali. Seperti dengan X-Wing, watak pemain tidak dinamakan dalam permainan; Walau bagaimanapun, panduan strategi novella dan prima penerbitan nama Maarek Stele dan memberikan narrativ latar belakang

  Star Wars: Tie Fighter Adakah Simulator Penerbangan Angkasa 1994 dan Permainan Video Pertempuran Angkasa, sekuel Star Wars: X-Wing. Ia meletakkan pemain dalam peranan juruterbang bintang imperial semasa peristiwa yang berlaku di antara Empire Strikes kembali dan kembali Jedi. !

  Star Wars: Penerangan Permainan Tie Fighter

  .

  . Terdapat 7 kempen, mengambil lebih dari 50 misi. . Jalan cerita terperinci didorong oleh cutscenes. Anda akan terbang pelbagai kraf dari pejuang tie yang rendah ke pemintas tali leher yang cepat ke tali leher berkuasa tinggi maju. .

  , . Semua penerbangan berlaku di angkasa; pemain tidak menghadapi graviti atau kesan atmosfera. . .

  Meriam laser dan meriam ion berfungsi sebagai senjata jarak pendek, merosakkan atau melumpuhkan sasaran masing -masing. . Seperti dengan , Pemain perlu mengimbangi peruntukan kuasa antara senjata, enjin, dan perisai (apabila tersedia); Sebilangan kraf juga memerlukan pemain untuk mengimbangi kuasa untuk senjata rasuk. Pemain juga boleh mengubah mod penembakan senjata pejuangnya (contohnya, mempunyai sepasang meriam laser api bersama atau bergantian). Sekiranya kapal mempunyai perisai, pemain memilih keseimbangan perisai antara depan dan belakang.

  . . . membolehkan pemain memilih pesanan di mana sistem diperbaiki. Kerosakan badan juga boleh menyebabkan paparan kokpit memecahkan, menjadikannya tidak berguna untuk baki misi. . . Walau bagaimanapun, misi masih berjaya jika kraf pemain dimusnahkan selepas semua objektif misi utama selesai.

  Walaupun persamaan dengan X-Wing, Tie Fighter tidak memperkenalkan beberapa perubahan permainan. Sistem penargetan membolehkan pemain menarget. Di samping itu, paparan penargetan menunjukkan model 3D dan orientasi relatif sasaran pemain. Status objektif misi boleh diakses dalam permainan, seperti log mesej dalam penerbangan.

  Main Star Wars: Tie Fighter Online

  Main Star Wars: Tie Fighter Online di sini, dalam penyemak imbas web secara percuma!