18 mmorpg percuma terbaik yang anda harus cuba (2023) | Beebom, 168 permainan mmorpg percuma yang harus anda mainkan pada tahun 2023!

Permainan MMORPG percuma untuk PC dan penyemak imbas pada tahun 2023

Pemaju: Bluehole Studio

18 mmorpg percuma terbaik yang harus anda mainkan

20 mmorpg percuma terbaik yang mesti anda mainkan

Permainan peranan dalam talian secara besar-besaran dalam talian a.k.MMORPGs telah menjadi hit besar dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Setiap pemain permainan ingin bermain RPG dalam talian di mana mereka boleh bertarung dengan pemain lain dan mencipta watak mereka sendiri dengan penyesuaian penuh. Terdapat beratus -ratus permainan MMORPG yang berbeza dan percuma di luar sana tetapi kami membawa anda yang terbaik. Berikut adalah senarai permainan MMORPG percuma yang terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023.

1. Dota 2

Dota 2

Dota 2 adalah salah satu permainan dalam talian multiplayer yang paling popular. Permainan ini adalah permainan yang paling dimainkan di Steam; Platform penghantaran permainan yang dibangunkan oleh Valve. Dota 2 adalah sekuel langsung kepada mod dota (pertahanan kuno) yang dibangunkan untuk permainan World of Warcraft III. Mod dengan cepat mendapat banyak perhatian dan pujian yang akhirnya membawa kepada injap menyewa pemaju di belakang mod dan membuat Dota 2. Dota 2 adalah permainan yang sangat kompetitif yang dimainkan oleh berjuta -juta orang di seluruh dunia. Anda mengawal wira dalam permainan dengan kebolehan yang berbeza dan objektif anda adalah untuk memusnahkan pasukan lawan kuno sambil menjaga selamat kuno anda. Pasukan 5 pemain bertempur di medan perang yang indah yang penuh dengan hutan yang subur. Tawaran pembelian dalam permainan, jadi anda boleh membeli wira atau barang tambahan untuk mendapatkan kelebihan berbanding persaingan anda.

Pemaju: Valve Corporation

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan

2. League of Legends

League of Legends

League of Legends bermula sebagai salinan langsung Dota tetapi dalam masa yang singkat, ia berkembang menjadi permainan MMO yang paling dimainkan di dunia. Dengan hampir 70 juta orang bermain sebulan, LOL menjadi hit blockbuster di dunia permainan percuma untuk bermain. Permainan ini sangat serupa dengan dota dan dota 2. Anda memilih satu juara dengan pelbagai kebolehan dan cuba memusnahkan pertalian pasukan lawan anda sambil menyelamatkan anda sendiri. Dua pasukan dari 5 pemain mengamuk di peta tiga lorong di mana setiap lorong perlu dipertahankan terhadap minion musuh dan juara. Permainan ini memerlukan anda cepat, tangkas, dan pembuat keputusan yang cepat jika anda ingin menjadi pemain yang baik. LOL juga menawarkan pembelian dalam permainan di mana anda boleh membeli juara atau barang yang berbeza untuk meningkatkan permainan anda. Terdapat 10 juara percuma yang tersedia dan pemilihan juara percuma ini terus berubah setiap minggu supaya anda dapat mencuba semuanya sebelum membeli mereka.

Pemaju: Permainan rusuhan

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan

3. Heroes of the Storm

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm a.k.A Hots adalah permainan arena pertempuran dalam talian berbilang pemain yang dibangunkan oleh Blizzard; pemaju di belakang World of Warcraft. Blizzard berusaha untuk kembali ke tempat kejadian Arena Battle dan memberi kedua -dua Dota 2 dan lol yang baik untuk wang mereka. Hots menampilkan wira dari permainan yang berbeza yang dibangunkan oleh Blizzard. Wira -wira ini berasal dari World of Warcraft (Illidan, Malfurion, dll), Diablo (Diablo, Sonya, dll), dan Starcraft II (Raynor, Tychus, dll). Anda boleh memilih mana-mana wira yang tersedia dalam putaran percuma mingguan atau anda sebenarnya boleh membeli wira pilihan anda dengan sebenarnya wang atau emas dalam permainan. Anda boleh mengumpul emas dengan bermain permainan dan menyelesaikan pencarian harian. Tugas anda adalah untuk menjaga teras anda selamat semasa cuba memusnahkan teras pasukan musuh. Anda juga boleh memanfaatkan elemen peta unik yang dapat membantu anda dalam objektif anda. Permainan ini tidak mempunyai item, jadi anda tidak perlu risau tentang mendapatkan barang yang berbeza untuk wira anda sama sekali.

Pemaju:

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan

4. Smite

Smite

Smite cukup baru untuk adegan permainan dalam talian berbilang pemain, bagaimanapun, ia masih berjaya mengumpulkan jumlah pujian dan perhatian yang baik dalam masa yang singkat ini. Permainan ini agak serupa dengan permainan lain dalam genre tetapi Smite menyediakan banyak mod permainan yang berbeza yang membuat pemain ketagih dan memberi permainan lebih fleksibel. Daripada menggunakan wira atau juara baru, Smite membolehkan pemain memilih dari tuhan dan wira mitos untuk bermain sebagai wira mereka. Terdapat tuhan -tuhan yang berbeza dan dewa -dewa lain dari budaya yang berbeza. Permainan ini juga mempunyai perspektif orang ketiga dan bukannya pandangan atas yang terdapat dalam permainan yang sama.

Pemaju: Hi-Rez Studios

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan

. World of Warcraft

World of Warcraft

World of Warcraft adalah MMORPG yang benar yang dibangunkan oleh Blizzard dan ia telah menerima ulasan positif tertinggi untuk permainan yang unik dan persekitaran yang menakjubkan. Permainan ini membolehkan anda memilih wira anda, memilih kelas, dan menyesuaikan wira anda dengan cara yang berbeza. Anda mesti menyelesaikan pencarian untuk memajukan tahap anda. Anda boleh menyelesaikan pencarian sahaja atau anda boleh menyertai kumpulan dan melakukan pencarian berbilang pemain. . Permainan ini menawarkan model berasaskan langganan supaya anda perlu membeli kad prabayar atau membayar dengan kad kredit anda untuk terus bermain permainan selepas tempoh tertentu. Bermain sehingga tahap 20 adalah percuma dan selepas itu, anda perlu membeli langganan.

Pemaju: Blizzard Entertainment

Bebas bermain sehingga tahap 20, memerlukan langganan selepas itu.

6. Skyforge

Skyforge

SkyForge adalah tambahan terbaru kepada dunia MMORPG yang dengan cepat menjadi hit. Permainan Percuma Ini Menawarkan Permainan dan Cerita yang paling unik. Anda bermula sebagai abadi dalam permainan dan anda boleh memilih kelas yang anda mahukan. Anda juga boleh menukar kelas anda pada bila -bila masa yang anda mahukan dengan satu klik tidak seperti MMO lain di mana anda dikunci ke satu kelas yang anda pilih pada awalnya. Matlamat anda adalah untuk mendapatkan prestij dengan melengkapkan pencarian dan akhirnya mengubah wira anda dari abadi kepada tuhan ilahi yang memberikannya kuasa yang sangat kuat. Permainan ini masih dalam fasa beta tetapi anda boleh memainkannya secara percuma tanpa sebarang langganan.

Pemaju: Pasukan Allods

Ketersediaan: Bebas bermain

7. Neverwinter

Neverwinter

Neverwinter adalah permainan MMORPG baru dan juga hanya tersedia di platform Windows dan Xbox One buat masa ini. Permainan ini berdasarkan peraturan Dungeons & Dragons ‘. Anda boleh memilih watak dari kelas dan kaum yang berbeza dan memberikan titik tindakan IT untuk meningkatkan kemahiran dan statistiknya. Semakin banyak pencarian yang anda selesaikan, semakin banyak watak anda tumbuh dan menjadi lebih kuat. Anda boleh membentuk kumpulan dengan pemain lain dalam permainan dan menyelesaikan pencarian bersama -sama untuk memudahkan anda masing -masing.

Pemaju: Studio Cryptic

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan

8. Arceage

Arceage

Arceage adalah sentuhan yang benar-benar unik di dunia permainan peranan MMO. Permainan ini memberi pemain lebih banyak kandungan yang membuat mereka ketagih untuk masa yang sangat lama. Di Arceage, anda boleh membuat pelbagai perkara dari makanan ke senjata, anda boleh membuatnya sama sekali. Anda boleh meningkatkan dan mendapat prestij untuk mendapatkan lebih banyak kemahiran membuat. Anda boleh membina kapal dan menghilangkannya dengan pemain lain dalam pertempuran tentera laut. Anda boleh membina senjata pengepungan untuk memusnahkan kubu musuh, rumah, dll. Anda boleh melakukan hampir apa sahaja yang akan anda lakukan di dunia nyata. .

Pemaju: Permainan XL

Ketersediaan: Bebas bermain

9. Jalan pengasingan

jalan pengasingan

Path of Exile sangat diilhamkan oleh francais Diablo Blizzard. . Anda melawan raksasa dan kejahatan lain yang hadir di kawasan tersebut dan mendapat pengalaman untuk menyelesaikan pencarian. . Permainan ini benar -benar bebas untuk bermain dan anda tidak perlu membelanjakan wang untuk mendapatkan kelebihan.

Pemaju: Permainan gear pengisaran

Ketersediaan: Bebas bermain

10. Everquest

everquest

. Permainan ini juga meminjam mekanik permainannya dari Dungeons & Dragons di mana anda perlu memilih watak anda dan membinanya dari satu set kaum dan kelas yang diberikan. Anda memulakan pengembaraan dan pencarian lengkap untuk mendapatkan mata emas dan kemahiran. Meratakan watak anda membawa lebih banyak kemahiran untuk watak anda menjadikannya lebih kuat. Anda boleh bekerjasama dengan pemain lain, menyertai kesatuan mereka, dan mula melawan raksasa bersama. Permainan ini menawarkan komuniti pencinta peranan yang besar tetapi sejak kebangkitan Warcraft, EverQuest telah melihat penurunan besar dalam popularitinya.

Pemaju: Syarikat Permainan Daybreak

Ketersediaan:

11. Warframe

Warframe

Kami mempunyai cukup MMORPG bertema zaman pertengahan dan kini sudah tiba masanya untuk melihat sesuatu yang baru dan futuristik seperti ninjas dalam perisai mech. Di Warframe anda adalah sebahagian daripada perlumbaan ninja yang telah terbangun pada masa akan datang dan tugas anda adalah menjadi pembunuh paling senyap seperti nenek moyang anda. Warframe adalah penembak orang ketiga di mana anda bekerjasama dengan pemain lain dan misi lengkap untuk meningkatkan wira anda. Anda juga boleh membeli senjata tambahan dan barangan dengan mata wang dalam permainan atau dengan menggunakan wang tunai sebenar untuk membeli platinum yang boleh digunakan untuk membeli kandungan dalam permainan juga.

Pemaju: Ekstrem digital

Keserasian: Windows, Xbox One, PlayStation 4

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan.

12. Kerajaan Aura

Kerajaan Aura

Kingdom Aura adalah MMORPG bergaya anime yang telah diterima dengan baik di pasaran Asia seperti Taiwan, China, Jepun, dan lain-lain. Anda memulakan kisah anda di sebuah kampung di mana penduduk kampung meminta bantuan anda, anda menyelesaikan pencarian ini untuk maju dalam permainan dan mendapat pengalaman. Permainan ini agak berulang -ulang dan cabarannya sedikit di sisi mudah menjadikan permainan keseluruhan membosankan dalam jangka masa panjang. Grafik masih cukup kukuh dan jalan cerita memberikan permainan tahap yang baru.

Pemaju: X-Legend

Ketersediaan: Bebas bermain

13. Tera Rising

Tera-rising

Alam yang diasingkan Arborea a.k.Tera adalah MMORPG yang popular dengan tema 3D fantasi. . Anda menyesuaikan watak anda dan memulakan perjalanan anda di dunia baru yang indah ini yang diberikan dalam grafik 3D yang menakjubkan. Sistem tempur cukup kukuh dengan kawalan manual di mana anda perlu menyerang dan mengelak sendiri. . Ia kini menjadi permainan percuma.

Pemaju: Bluehole Studio

Ketersediaan: Bebas bermain

14.

Umur Conan

Umur Conan: Unchained adalah MMORPG yang popular berdasarkan novel Conan yang terkenal yang ditulis oleh Robert E. Howard. Permainan ini berlaku di dunia mitos Kerajaan Hyborian di mana anda memulakan pengembaraan sama ada solo atau dengan kumpulan anda. Pemain boleh memilih dari 4 perlumbaan yang berbeza untuk watak mereka dan setiap perlumbaan datang dengan kebolehan dan kemahiran yang unik yang membantu watak dalam perjalanannya. Sistem tempur yang digunakan dalam permainan memberikan rasa yang cukup nyata di mana anda dapat mengikat kombo yang berbeza untuk menyebabkan kerosakan tambahan. Permainan ini mempunyai grafik yang indah dan jalan cerita yang menarik.

Pemaju: Funcom

Ketersediaan: Bebas untuk bermain dan model langganan.

15. Marvel Heroes 2015

Marvel Heroes 2015

Semua permainan ini dengan sihir, mantra, pedang, dan sihir menjadi cukup membosankan, cukup cepat. Apa yang tidak membosankan adalah buku komik kegemaran anda Heroes Duking It Out In The Battle Arena. Anda boleh memilih watak anda dari 100 wira dan penjahat Marvel yang berbeza dalam permainan yang menarik ini. Bentuk pasukan dengan rakan anda dan bersiap sedia untuk memusnahkan kekuatan jahat Dr. Doom dan penjahat lain dalam pertempuran yang penuh aksi. Marvel Heroes 2015 membolehkan anda menjadi superhero kegemaran anda dan menjimatkan hari dengan kemahiran anda.

Pemaju: Gazillion Entertainment

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan.

16. Hilang Ark

18 mmorpg percuma terbaik yang harus anda mainkan

Lost Ark adalah tambahan yang lebih baru kepada dunia MMOARPG daripada kebanyakan permainan lain dalam senarai ini. . Selain itu, dunia Arkesia, di mana permainan berlaku, menakjubkan, untuk mengatakan paling sedikit. Hanya ada terlalu banyak cara untuk diterokai, dan baik, memusnahkan. Terdapat 15 kelas untuk dipilih, dan jika anda bertanya kepada saya, Striker adalah yang dipilih. Tidak kira apa kelas yang anda pilih, anda perlu membajak melalui gerombolan musuh dan pergaduhan bos tanpa henti untuk memastikan keamanan di Arkesia tetap utuh. Tangan ke bawah, salah satu permainan MMORPG terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023.

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan.

17. Dunia kapal perang

Permainan World of Warships

Sekiranya anda ingin memainkan sesuatu yang sama -sama menakjubkan dan nafas udara segar dalam genre MMORPG, berikan dunia kapal perang. Permainan yang dibangunkan oleh wargaming ini adalah salah satu mmorpg percuma yang terbaik yang mungkin anda boleh mainkan. Sekiranya anda tidak mencari jalan cerita yang konkrit dan hanya ingin menikmati kemusnahan tanpa berfikir untuk seketika, ini. Anda mengawal kapal perang dan pastikan kapal perang musuh tidak membuatnya melalui pertahanan anda.

Selain itu, jika anda mengkritik grafik ke tetapan maksimum yang mungkin, anda akan terkejut dengan betapa realistik visualnya. rasa Cukup nyata dan akan membuat anda bertunang selama berjam -jam. Dengan lebih daripada 600 kapal perang untuk membuka kunci dan memilih, dapat dengan mudah mengatakan bahawa World of Farships adalah penaklukan yang tidak berkesudahan perang tentera laut yang akan membuat anda ketagih.

Pemaju: Wargaming

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan.

18. Dunia tangki

Permainan Tangki Dunia

. Anda pada dasarnya mengawal tangki pilihan anda dan akan menimbulkan kekacauan di tangki musuh. Itu cukup banyak. Dalam proses, menaik taraf tangki anda dan menjadi kekuatan yang harus diperhitungkan. Terdapat 600+ tangki untuk mendapatkan tangan anda dan mengalir lantai dengan musuh. Paling penting, permainan ini sangat dioptimumkan untuk dijalankan pada mana-mana sistem moden tanpa banyak masalah.

Pemaju: Wargaming

Ketersediaan: Bebas bermain dengan pembelian dalam permainan.

Permainan MMORPG percuma untuk PC dan penyemak imbas pada tahun 2023!

Trove

Dibina untuk mudah alih dan juga dikeluarkan di PC, Diablo Immortal mengisi jurang antara Diablo II dan III dalam persekitaran MMOARPG.

Hilang Ark

Hilang Ark

Smilegate’s Free-to-Play Multiplayer ARPG adalah pengembaraan besar-besaran yang penuh dengan tanah yang menunggu untuk diterokai, orang yang menunggu untuk dipenuhi, dan kejahatan kuno yang menunggu untuk dimusnahkan.

Drakensang Online

Drakensang Online

Percuma untuk memainkan mmorpg 3D hack-and-slash berasaskan pelayar yang sama seperti permainan dalam siri Diablo.

Impak Genshin

Impak Genshin

Jika anda telah mencari permainan untuk menggaru tindakan rpg aksi dunia terbuka, satu dengan mungkin sedikit bakat Asia, maka anda akan ingin menyemak kesan Genshin Mihoyo.

Neverwinter

Neverwinter

Tindakan 3D Percuma MMORPG Berdasarkan Permainan Roleplaying Dungeons & Dragons Fantasy yang diiktiraf.

Orbit gelap dimuat semula

Orbit gelap dimuat semula

MMO ruang angkasa 3D berasaskan penyemak imbas dengan playerbase besar-besaran!

Kemarahan abadi

Kemarahan abadi

ARPG percuma untuk bermain dari permainan R2!

Flyff Universe

Flyff Universe

Dapatkan pengalaman Flyff penuh di mana-mana platform dengan MMORPG Flyff Universe berasaskan pelayar percuma.

Phantasy Star Online 2 Kejadian Baru

Phantasy Star Online 2 Kejadian Baru

!

League of Angels - Syurga

League of Angels – Fury Syurga

Tindakan Fantasy Online Fantasy Online yang berasaskan Pelayar, Berasaskan Pelayar Berdasarkan Mitologi Barat!

Menara fantasi

Menara fantasi

Menara Fantasy adalah RPG dunia terbuka 3D, permainan sci-fi mmo gaya anime 3D dengan watak-watak yang unik dan pemandangan terbuka yang indah!

Hati Nuh

Hati Nuh

Hati Nuh adalah permainan mmorpg dunia terbuka dengan tumpuan kepada penerokaan dan sosialisasi.

Phantasy Star Online 2

Phantasy Star Online 2

.

Takdir 2

Takdir 2

.

Dauntless

Dauntless

RPG Tindakan Percuma untuk bermain, bersama dengan permainan yang serupa dengan Monster Hunter.

Albion Online

Albion Online

MMO Sandbox Cross-to-Play Platform Dibangunkan dan Diterbitkan oleh Sandbox Interactive GmbH.

Bilah dan jiwa

Seni mempertahankan diri percuma mmorpg yang tugas-tugas pemain dengan serangan kombinasi pembelajaran.

Trove

Trove

Percuma untuk bermain Sandbox Multiplayer Multiplayer Permainan Peranan Dalam Talian!

Guild Wars 2

MMORPG percuma untuk bermain, susulan kepada Guild Wars yang popular ArtenAnet.

Star Trek Online

Star Trek Online

A MMORPG percuma, 3D, Sci-Fi MMORPG berdasarkan siri Star Trek yang popular.

Runescape

Runescape

Pelayar 3D yang popular MMORPG membanggakan pangkalan pemain yang besar dan 15 tahun kandungan.

Kisah zaman dahulu

Kisah zaman dahulu

Mmorpg 2d dengan banyak tropes rpg.

Paria

MMO yang selesa dengan homebuilding dan beberapa pengembaraan.

Waven

Waven

RPG taktikal dalam talian percuma dari Ankama.

Eden abadi

Eden abadi

.

Ethyrial: gema zaman dahulu

Ethyrial: gema zaman dahulu

MMORPG sekolah lama ditetapkan di dunia di ambang Perang Saudara

Perang Summoners: Tawarikh

Perang Summoners: Tawarikh

ARPG pelbagai platform yang ditetapkan dalam Summoners War Universe.

Aero Tales Online

Aero Tales Online

Aero Tales Online: The World adalah MMORPG gaya anime 3D percuma dengan PvP dan PvE Elements. Permainan ini berkisar di sekitar “Kisah Misteri Kunci Skylight”.

Chimeraland

Terokai permainan MMO Sandbox Sandbox Terbuka di dunia mitos. Main sebagai salah satu daripada sejumlah besar kaum, dari ikan jeli hingga naga orang-atau bahkan manusia tua biasa jika itu perkara anda. Meneroka tanah, mengumpulkan sumber, barang kraf, membina rumah dan banyak lagi.

Dunia Runes

Dunia Runes

MMO gaya anime yang comel yang menampilkan haiwan comel dan kad yang boleh dikumpulkan.

Pukulan ruang

Pukulan ruang

.

Pedang legenda dalam talian

Pedang legenda dalam talian

!