17 Permainan Multiplayer VR Terbaik di Oculus Quest 2 – Realiti Pembuatan semula: VR adalah Masa Depan, 13 Permainan Percuma 2 Permainan yang Menakjubkan – Realiti Pembuatan semula: VR adalah Masa Depan

13 Permainan Percuma 2 Percuma

Sekiranya anda ingin menikmati permainan golf yang santai dengan rakan anda dalam realiti maya, maka tidak ada yang lebih baik di sekitar simulator golf daripada Golf+.

17 Permainan Multiplayer VR Terbaik di Oculus Quest 2

Mencari beberapa permainan VR multiplayer yang hebat? Mahu pengalaman VR Co Op yang menyeronokkan untuk dinikmati bersama rakan anda? Baiklah, jangan cari lagi kerana senarai permainan Multiplayer Quest 2 terbaik ini pasti mempunyai permainan VR berbilang pemain yang akan anda nikmati di dalamnya. Senarai ini memberi anda banyak pilihan dan mengandungi banyak genre yang berbeza permainan VR berbilang pemain, jadi pastikan anda membaca keseluruhan senarai supaya anda dapati sesuatu yang anda sukai.

Ke acara ini, berikut adalah 17 permainan multiplayer Oculus Quest 2 terbaik.

Permainan Pvp Taktikal VR Multiplayer – Pelanggar

Sekiranya anda mahukan permainan VR berbilang pemain yang memberi anda pengalaman berpasukan PVP taktikal, maka tidak ada permainan yang lebih baik di luar sana di Oculus Quest 2, dan bahkan tidak ada permainan yang lebih baik di PCVR, daripada Pelanggar.

Pelanggar Menggabungkan unsur -unsur dari banyak permainan VR skrin dan multiplayer yang sedia ada seperti Strike Counter: Serangan Global, Rainbow Six: Pengepungan, Pavlov, dan terus menjadi satu pengalaman hebat. Dalam Pelanggar anda sama ada penguatkuasa atau pembalasan. Pemberontak cuba mempertahankan dua tapak bom di peta sementara penguatkuasa perlu memasuki bangunan dan menanam EMP untuk melumpuhkan salah satu bom. Atau, lebih kerap, satu pasukan menyapu yang lain untuk menang.

Pelanggar memberi anda pelbagai jenis senjata dan alat untuk mencapai matlamat ini. Dari pesawat ke bom tangan, anda mempunyai banyak alat dalam kit taktikal anda. Masa untuk Membunuh cukup cepat, dan setiap pusingan sengit dengan tempat yang rapat dan pertempuran yang sangat taktikal di mana satu langkah yang salah dapat menelan belanja hidup anda.

Sekiranya anda mahukan pengalaman VR Pvp taktikal yang menggalakkan kerja berpasukan, pemikiran cepat, dan refleks cepat, maka Pelanggar adalah permainan hebat yang tidak menjadi tua. Permainan ini juga menerima kemas kini, jadi lebih banyak peta dan gamemod sedang dalam perjalanan.

Multiplayer VR Tag – Tag Gorilla

Mahu bermain permainan tag yang menyeronokkan di VR? Ingin mengalami sistem pergerakan seperti yang lain yang mudah dipelajari dan sukar untuk menguasai? Kemudian cuba Tag Gorilla (ianya percuma!) dan ketahui mengapa ini adalah permainan VR multiplayer yang paling popular di luar sana.

Tag Gorilla adalah permainan yang dibina dari bawah untuk VR, mengambil inspirasi dari Echo Arena Sistem Pergerakan Graviti Zero untuk mewujudkan cara untuk bergerak dalam permainan VR berbilang pemain yang sama sekali tidak seperti apa -apa pada skrin flats atau dalam realiti maya. Untuk memindahkan anda menampar tangan anda ke permukaan untuk menolaknya, kerana di Tag Gorilla anda tidak mempunyai kaki. Sistem pergerakan ini adalah apa yang menjadikan permainan ini luar biasa. Memukul tangan anda melawan permukaan dengan cara yang betul untuk melancarkan diri ke arah yang anda mahukan adalah ketagihan dan teras dari apa yang membuat Tag Gorilla sungguh menyeronokkan.

Tag Gorilla mempunyai banyak gamemod. Yang paling biasa adalah jangkitan, di mana satu pemain menjadi monyet lava, dan menandakan pemain lain untuk menjadikannya monyet lava, sehingga semua orang ditandai. Terdapat juga gamemod lain, dan juga permainan kasual untuk hanya melepak atau minigames seperti menembak katapel pada sasaran di sekitar peta.

Gorilla Tag keunikan dan pergerakan halus menjadikannya permainan yang hebat, dan contoh utama permainan realiti maya yang dapat dilakukan oleh orang lain. Sekiranya anda mahukan permainan tag multiplayer yang menyeronokkan tidak seperti mana -mana yang boleh anda alami di dunia nyata, atau hanya mahu monyet sekitar seketika, maka Tag Gorilla Adakah mesti mencuba harga sifar dolar.

Multiplayer VR MMORPG – Zenith: Bandar Terakhir

Jika anda pernah tertanya -tanya bagaimana mmorpg akan kelihatan seperti sebagai permainan multiplayer VR, maka Zenith: Bandar Terakhir kini merupakan permainan VR berbilang pemain terbaik untuk mencari tahu.

Zenith, Seperti mana -mana MMO lain, sentiasa dalam talian dan sentiasa membuat anda dalam mod permainan dengan pemain lain. Anda mencipta watak dengan memilih salah satu daripada beberapa kelas, dan kemudian meneroka dunia permainan ketika anda meningkatkan watak anda dengan menyelesaikan pencarian dan memerangi musuh. Zenith perubahan pertempuran bergantung pada kelas mana yang anda pilih. Anda boleh menjadi pejuang pedang, atau penembak jarak jauh, atau kedua -duanya.

Terdapat banyak kawasan yang berbeza untuk diterokai Zenith: Bandar Terakhir, dan banyak orang untuk bertemu di sepanjang jalan. Semasa anda mengukur watak anda dan mengumpulkan peralatan yang lebih baik dengan menggunakan Zenith sistem kerajinan, dunia terbuka kepada anda. Terdapat juga PVP sekarang, dan semua komponen teras dari apa yang membuat MMORPG MMORPG tersedia di Zenith: Bandar Terakhir, Tetapi sepenuhnya dalam realiti maya!

Dari semua permainan multiplayer VR, tidak ada genre MMO yang lebih keadilan daripada Zenith: Bandar Terakhir. Sekiranya anda ingin mengetahui vrmmorpg boleh menjadi seperti maka anda mesti mencuba permainan ini.

Quest 2 Multiplayer Sandbox – Bilik rec

Jika anda benar -benar tidak pasti apa jenis permainan yang anda mahu mainkan, atau hanya mahu tempat untuk bersiar -siar dan melakukan pelbagai aktiviti yang menyeronokkan dengan rakan atau orang asing, maka Bilik rec menawarkan pelbagai permainan dan tempat yang berbeza untuk bercakap.

Bilik rec adalah satu tan permainan VR yang berbeza digabungkan menjadi satu. Ada paintball, memanah, pengembaraan swinging pedang, dan sekumpulan lagi. Sekiranya anda merasa kreatif maka Bilik rec malah memberi anda alat untuk membuat permainan dan peta anda sendiri! Manakala Bilik rec Tidak melakukan satu jenis permainan yang terbaik, ia mempunyai pelbagai pilihan, dan anda boleh menyesuaikan avatar anda dengan gaya rambut, wajah, dan pakaian yang berbeza.

Jika anda tidak tahu apa yang anda mahu cuba, atau mahukan permainan VR berbilang pemain yang lebih sosial daripada kompetitif, maka Bilik rec memberi anda satu tan permainan untuk dinikmati. Berkawan dan bersenang -senang tetapi anda mahu di kotak pasir yang ada Bilik rec, dan lakukan semuanya secara percuma.

VR Multiplayer Ping Pong – Sebelas tenis meja

Walaupun terdapat beberapa permainan tenis meja VR di luar sana, tidak ada yang berbilang pemain vr ping pong lebih baik daripada Sebelas tenis meja.

Sekiranya anda mahukan permainan ping pong dalam realiti maya, maka Sebelas tenis meja adalah permainan terbaik untuk itu di Quest 2. Dengan beberapa persekitaran yang berbeza untuk dimainkan dan pakaian untuk dipakai, terdapat beberapa penyesuaian yang tersedia, dan juga muzik yang dimainkan semasa anda bermain. Kebanyakannya, Sebelas tenis meja Shines sebagai permainan VR berbilang pemain kedua -duanya melalui sokongan tenis meja VR berbilang pemain, dan kualiti pengalaman.

Fizik permainan ini berfungsi dengan sangat dekat dengan fizik meja ping pong sebenar. Multiplayer mempunyai sambungan yang hebat dan beberapa pepijat. Secara keseluruhannya jika anda mahukan pengalaman tenis meja VR berbilang pemain maka tidak ada yang lebih menggilap daripada Sebelas tenis meja.

Multiplayer VR Sword Fighting – Kelebihan rosak

Mahu pedang melawan orang lain dalam realiti maya? Nah maka permainan VR multiplayer untuk anda mungkin Kelebihan rosak.

Dalam Kelebihan rosak Anda menghadapi orang lain dalam pertandingan Pedang VR. Walaupun peraturannya sedikit berbeza dari pertandingan pertempuran pedang kehidupan sebenar. Bila -bila masa anda menyekat bilah lawan anda berdua kehilangan sebahagian daripada pedang bergantung di mana ia dipotong. Pada asasnya, anda mahu menggunakan bahagian atas bilah anda untuk memotong bahagian bawah mereka untuk memotong lebih banyak. Sekiranya pemain kehabisan pedang maka mereka pada dasarnya tidak berdaya. Sebagai alternatif, anda hanya boleh terus membunuh dengan menyerang badan pemain lain, walaupun ini hanya berfungsi jika anda telah menunjuk pedang anda pada mereka untuk beberapa saat dahulu, jadi tidak ada serangan menyelinap mudah.

Terdapat banyak watak yang berbeza untuk dipilih Kelebihan rosak dengan pelbagai senjata dan barang sokongan yang luar biasa. Jadilah Knight dengan Pedang dan Perisai, atau Samurai dengan Katana dan Dua Wakizashi, atau Duelist dengan Rapier dan Dagger, atau banyak lagi.

Peraturan membuat permainan berbeza dari perjuangan pedang sebenar, tetapi pengalaman keseluruhannya sangat berorientasikan kemahiran dan seimbang antara kelas yang berbeza. Sekiranya anda mahukan permainan VR multiplayer untuk memenuhi keinginan pedang anda terhadap lawan hidup, maka Kelebihan rosak adalah kaedah terbaik untuk memuaskan pada meta Quest 2.

VR CO OP HORDE SHOOTER – Selepas kejatuhan

Pernah mahu tahu bagaimana permainan Kiri 4 mati, Vermintide, atau Darktide akan kelihatan dan berasa seperti dalam realiti maya? Baik permainan vr co op ini akan menunjukkan kepada anda kerana itulah yang sebenarnya.

Selepas kejatuhan adalah permainan aksi co op vr di mana anda masih hidup dalam kiamat bersalji di dunia yang dihuni oleh zombi berais. Anda dan tiga orang yang terselamat keluar dari tempat perlindungan rumah bawah tanah anda untuk membuang sumber dengan memotong gerombolan zombi ini.

Sama seperti penembak gerombolan lain terdapat banyak jenis zombie khusus yang berbeza untuk memusnahkan permainan. Anda juga boleh menyesuaikan beban anda dengan pelbagai jenis senjata, stim, bom tangan, dan alat. Semakin banyak anda memainkan pilihan yang lebih berbeza yang anda buka kunci, dan misi yang lebih sukar, anda boleh mencuba ganjaran yang lebih besar. Selepas kejatuhan Mempunyai sistem perkembangan yang hebat bersama permainan VR Multiplayer Co OP yang hebat.

Sekiranya anda ingin melawan gerombolan undead dengan rakan anda, atau mahukan pengalaman penembak gerombolan seperti yang terdapat di skrin rata di Kiri 4 mati, kemudian Selepas kejatuhan adalah permainan untuk anda.

Potongan Sosial VR Multiplayer – Di antara kami VR

Di antara kita terkenal sebagai hit indie smash yang membawa dunia dengan ribut. Versi yang anda mungkin telah mencuba di komputer telefon anda telah mengawal Spaceman Sprite 2D kecil ketika anda cuba menyelesaikan tugas anda di atas kapal dan mengetahui siapa penipu.

Baik sekarang anda boleh mempunyai keseluruhan Di antara kita pengalaman dalam permainan realiti maya berbilang pemain dengan Di antara kami VR! Versi VR permainan asal ini meningkatkan pengalaman potongan sosial dengan mengeluarkan pandangan atas yang asal dan meletakkan anda terus di kasut ruang angkasa Blobby anda. Lakukan tugas anda dengan tangan sebenar anda untuk menarik leveler dan tombol atau tekan butang. Rakan sebaya melalui koridor sebenar kapal angkasa dan teruskan menonton di sudut, penipu mungkin bersembunyi di sana.

Pengalaman menuduh seseorang yang anda dapat melihat dan menunjuk untuk meningkatkan Di antara kita pengalaman sangat. Semua perkara yang membuat yang asal hebat ada di sini Di antara kami VR, tetapi dibuat lebih baik oleh sifat VR yang mendalam, dan keupayaan untuk berinteraksi dengan kapal dan pemain lain dengan tangan anda. Sama ada anda adalah penipu atau krew, Multiplayer VR Social Decort lebih baik dengan Di antara kami VR.

VR Multiplayer Social Hangout – Vrchat

Vrchat adalah aplikasi sembang VR yang paling terkenal (dan terkenal) di luar sana. Ia adalah salah satu yang pertama yang pernah wujud, dan masih paling popular di luar sana. Sekiranya anda ingin bertemu dengan beberapa rakan di ruang sosial semata -mata maka Vrchat Mungkin permainan VR berbilang pemain untuk anda.

Dalam Vrchat itu sahaja yang anda lakukan, melepak dan berbual. Anda boleh pergi ke sejumlah dunia awam untuk bertemu dengan orang ramai, dan bahkan membuat atau menyertai dunia persendirian untuk masyarakat yang lebih kecil. Bercakap selagi anda suka, dan tukar pandangan anda untuk menjadi avatar yang boleh anda fikirkan. Anda boleh menjadi apa sahaja dari Mario ke naga besar. Salah satu aspek yang paling menghiburkan Vrchat Adakah kemampuan anda kelihatan seperti pada dasarnya apa -apa.

Sekiranya anda mahukan pengalaman sosial yang menyeronokkan dalam realiti maya, maka tidak ada lagi permainan sosial VR multiplayer klasik daripada Vrchat. Yang harus anda lakukan untuk masuk ke dalamnya adalah menyertai dunia awam dan memperkenalkan diri. Sekiranya anda ingin membuat beberapa rakan dalam talian dan hanya berbual dan melepak, maka Vrchat masih permainan VR multiplayer untuk anda, dan ia percuma di Quest 2!

Multiplayer VR PVP Bullet Hell Shooter – Blaston

Blaston adalah permainan lain yang sangat unik untuk VR, dan benar -benar hanya dapat dilakukan di VR. Ia adalah penembak neraka peluru VR … itu juga penembak kompetitif VR berbilang pemain.

Dalam Blaston Anda menghadapi lawan tunggal hanya beberapa kaki di hadapan anda. Anda mempunyai sedikit platform untuk bergerak dengan menggerakkan badan anda secara fizikal, kira -kira saiz bilik biasa. Apabila perlawanan memulakan senjata anda akan bertelur di tepi platform kecil anda, dalam jangkauan senjata. Begitu juga senjata musuh anda. Oleh itu, anda merebut senjata dan api di musuh anda, semasa mereka kembali.

Blaston Campuran gameplay menghindari dan peluru neraka yang kuat, seperti itu juga terdapat di Pistol Whip, dengan keperluan untuk juga bertujuan untuk lawan dan api anda. Ini menjadikan permainan yang sangat sengit dan kompetitif apabila anda cuba untuk mengurangkan kesihatan lawan anda sebelum anda pergi ke sifar.

Terdapat satu tan senjata untuk dipilih dan cuba dalam beban anda, dan mod tangga yang kompetitif. Sekiranya anda mahukan penembak neraka peluru VR multiplayer yang mengetepikan anda terhadap pemain lain maka anda tidak akan menemui apa -apa lagi seperti Blaston. Oh, dan anda juga harus tahu bahawa Blaston adalah percuma!

Permainan terbang berbilang pemain VR – Penjaga Garang: Pertempuran di Pasifik

Sekiranya anda mendapat gatal untuk mendapatkan tinggi di langit di pesawat era Perang Dunia 2 anda sendiri, maka tidak ada cara yang lebih baik untuk mengalami keseronokan daripada dengan Penjaga Garang: Pertempuran di Pasifik.

Permainan ini membolehkan anda terbang pelbagai pesawat Propellor Era Perang Dunia 2 di Teater Pasifik. Setiap pesawat mempunyai kokpit yang direka dengan rumit, dan terdapat sejumlah besar misi untuk terbang. Terbaik dari semua ini juga merupakan permainan multiplayer VR! Terdapat komuniti kecil yang aktif terbang misi di Penjaga Garang: Pertempuran di Pasifik, Dan anda boleh menyertai untuk beberapa dogfights dan strafing larian anda sendiri.

Anda dan rakan sepasukan anda bertarung dengan sukar untuk mencapai beberapa objektif dalam mana -mana misi dalam permainan ini. Sejauh Multiplayer VR Flying Fun, ia tidak menjadi lebih baik daripada Penjaga Garang: Pertempuran di Pasifik, Oleh itu, jika anda ingin terbang misi pertempuran di VR dengan beberapa rakan maka pasti mengambil permainan ini.

Terbuka Dunia Multiplayer VR RPG – Kisah perbandaran

Kisah perbandaran Bukankah VR MMORPG, tetapi pastinya bukan singleplayer, walaupun anda juga boleh memainkannya solo jika anda suka.

Namun, keajaiban sebenar Kisah perbandaran menjadi sebahagian daripada bandar yang ramai di RPG berbilang pemain ini. Anda boleh berkumpul dengan pemain lain, meneroka dunia, dan menyumbang kepada pelbagai projek bangunan. Ada pertempuran, dan juga lombong seperti penjara yang besar untuk menyelidiki. Walaupun kebanyakan keseronokan permainan datang dari meneroka dunia yang megah dengan orang lain dan menemui apa yang terletak di sana.

Untuk membuat peralatan dan meneroka seberapa banyak yang anda boleh, anda perlu mengumpulkan sumber untuk membuat barang -barang dan membina jambatan atas halangan. Sistem kerajinan boleh menjadi agak sukar untuk mengendalikan pada mulanya, tetapi itulah yang menjadikannya sistem kerajinan terbaik pada oculus Quest 2. Semakin banyak perkara yang anda buat kemudian lebih baik anda dapat membuatnya. Anda tidak hanya membuang banyak bahan ke dalam longgokan dan keluar muncul produk siap. Tidak, anda perlu menambahkannya satu demi satu, bungkus pengikat, dan tukul di kuku sendiri.

Sekiranya anda ingin mengalami sistem kerajinan yang hebat semasa anda meneroka dunia yang besar dengan orang lain, dan tidak keberatan melakukan beberapa perlombongan batu dan pencincang pokok juga, maka anda harus memberi Kisah perbandaran cubaan. Ia adalah permainan VR berbilang pemain yang hebat.

Penembak Pengekstrakan VR Multiplayer – Hantu Tabor

Pernah menginginkan jantung berdebar, mulut pengeringan tergesa -gesa anda dapat Melarikan diri dari Tarkov, Tetapi dalam realiti maya? Baik Hantu Tabor adalah, ringkasnya, VR Melarikan diri dari Tarkov.

Seperti mana -mana penembak pengekstrakan di luar sana, anda melengkapkan diri dengan pelbagai peralatan ketenteraan, memilih peta, dan memuatkan serbuan. Setiap serbuan adalah tepat pada masanya, dan anda perlu mengumpulkan bekalan, melawan musuh manusia dan NPC, dan keluar hidup sebelum pemasa selesai dengan membuat jalan ke salah satu daripada beberapa titik pengekstrakan di peta. Apa yang menjadikan pengalaman yang sengit ini adalah bahawa anda mempunyai sesuatu untuk kehilangan setiap kali anda memasuki serbuan, iaitu peralatan anda.

Anda mendapat beberapa senjata, beg galas, peluru, dan perisai ketika anda memulakan permainan, tetapi anda hanya mempunyai banyak. Setiap kali anda masuk ke dalam serbuan, anda berisiko kehilangan apa yang anda bawa. Belum lagi anda juga berisiko kehilangan barang -barang hebat yang anda dapati. The Gunplay hebat dalam permainan ini, dan anda akan merasa benar -benar gugup dan goyah kerana anda mempunyai insentif yang sangat besar untuk tidak kalah.

Sekiranya anda ingin mencuba genre penembak pengekstrakan di VR, atau ingin bermain permainan seperti Melarikan diri dari Tarkov Dalam VR, atau hanya mahukan penembak VR multiplayer yang kuat dengan beberapa elemen RPG di dalamnya, kemudian cuba Hantu Tabor. Ia hebat.

Multiplayer VR Golf – Golf+

Sekiranya anda ingin menikmati permainan golf yang santai dengan rakan anda dalam realiti maya, maka tidak ada yang lebih baik di sekitar simulator golf daripada Golf+.

Sama ada anda ingin bermain 18 lubang penuh atau hanya menghabiskan sedikit masa melepak dan bercakap sambil menghancurkan bola ke bawah jarak memandu, maka Golf+ mempunyai itu. Dengan sejumlah besar kursus dan permainan VR multiplayer yang hebat, Golf+ Cukup menawarkan permainan golf dalam bentuk yang paling realistik dan paling mudah untuk digunakan di Quest 2.

Oleh itu, jika anda ingin bermain permainan golf ketika cuaca buruk, atau anda adalah negara yang jauh dari seseorang untuk bermain, berikan Golf+ cubaan.

Multiplayer VR Poker – PokerStars VR | Poker vr

Sekiranya anda peminat poker dalam talian, tetapi ingin benar -benar dapat melihat dan melihat lawan internet anda, maka tidak ada pengganti yang lebih baik daripada PokerStars vr (atau Poker vr).

Kedua -dua permainan ini mempunyai beberapa perbezaan kecil yang, jika anda berminat, anda harus mencuba sendiri untuk mengetahui. Oleh kerana kedua -dua perlawanan adalah percuma, mencuba kedua -duanya tidak akan membebankan anda. Kebanyakannya walaupun mereka berdua mendidih ke perkara yang sama, permainan poker dalam talian di mana anda dan lawan anda semua mempunyai avatar maya yang mengikuti pergerakan kepala dan tangan anda.

Sekarang anda boleh bermain poker dalam talian sementara masih berinteraksi dengan kad dan lawan anda. Semua kekaguman yang lebih besar dan ketegangan realiti maya menjadikan permainan poker lebih baik, dan lebih banyak pengalaman mendalam ketika bermain dalam talian.

Oleh itu, jika anda ingin menaikkan permainan poker dalam talian anda, beri PokerStars vr atau Poker vr Cuba secara percuma.

Penembak VR berbilang pemain yang sangat moddable – Kontraktor

Kontraktor di atasnya sendiri adalah penembak VR yang baik. Masih cukup berpotensi untuk membuatnya dalam senarai permainan VR berbilang pemain terbaik ini. Apa yang menjadikannya permainan VR multiplayer yang benar -benar hebat, adalah bagaimana moddable.

Permainan asas Kontraktor memainkan jenis seperti a Panggilan tugas dalam vr. Banyak senjata moden untuk dipilih, pergerakan cepat, dan pemulihan cepat dari kematian hingga kembali dalam perjuangan. Dengan mod walaupun, Kontraktor menjadi satu tan permainan penembak hebat dalam satu. Mahu main Pasukan Fortress 2 dalam realiti maya? Kontraktor mempunyai mod untuk itu. Battlefront 2 dalam realiti maya? (Star Wars Clone Troopers vs Battle Droids) Kontraktor mempunyai juga.

Terdapat lebih banyak mod yang dibuat sepanjang masa untuk penembak multiplayer VR ini. Jadi betul -betul Kontraktor adalah satu tan permainan penembak VR berbilang pemain dalam satu. Sekiranya anda mahukan pelbagai pengalaman, maka beri Kontraktor cubaan. Malah permainan asas dengan sendirinya juga sangat menyeronokkan. Juga, jika anda tertanya -tanya apa jenis mod yang perlu dicuba, maka lihat artikel ini dengan 5 yang terbaik.

Simulator kapal angkasa berbilang pemain VR – Star Trek: Bridge Crew

Walaupun terdapat banyak permainan ruang VR yang hebat di Oculus Quest 2, tidak ada genre ruang yang lebih baik dalam multiplayer daripada Star Trek: Bridge Crew.

Daripada menjadi kapal tunggal atau satu orang di kapal itu, Star Trek: Bridge Crew menjadikan anda hanya satu cog dalam mesin bintang dari Star Trek Alam semesta. Lokasi yang berbeza di jambatan bermaksud tanggungjawab yang berbeza dan permainan yang berbeza, jadi walaupun anda telah menguasai satu jawatan terdapat lebih banyak permainan untuk ditemui dan belajar. Sejumlah senario yang berbeza akan meletakkan anda dan rakan -rakan anda di jambatan ke ujian semasa anda bekerjasama untuk mengatasi pelbagai halangan dan ancaman.

Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian daripada krew kapal di Meta Quest 2, dan juga ingin mempunyai pengembaraan ruang yang menyeronokkan di atas kapal anda sendiri Star Trek Kapal angkasa, kemudian Star Trek: Bridge Crew memberikan pengalaman yang sangat fokus pasukan yang sangat unik.

Nah, di sana anda memilikinya, 17 permainan VR berbilang pemain terbaik di Oculus Quest 2. Semoga beberapa item dalam senarai ini kelihatan menarik bagi anda. Kami telah meliputi pelbagai jenis genre VR berbilang pemain, dan tidak kira apa yang anda minati, mungkin ada permainan multiplayer VR untuk itu di Quest 2.

13 Permainan Percuma 2 Percuma

Sekiranya anda ingin mencuba permainan Oculus Quest 2 baru tetapi tidak mahu menghabiskan wang maka anda telah sampai ke tempat yang betul. Berikut adalah beberapa permainan Quest 2 yang hebat yang tidak akan membebankan anda satu sen dan satu ton keseronokan. Dengan semua permainan Quest 2 percuma dalam senarai ini, anda boleh mempunyai banyak jam permainan VR yang menyeronokkan secara percuma! Anda akan melihat beberapa permainan di sini yang mungkin anda dengar sebelum ini, dan bahkan beberapa yang anda mungkin tidak, jadi pastikan untuk terus membaca sehingga akhir, kerana anda mungkin mencari permainan Quest 2 percuma yang mengejutkan anda.

Oh, dan semua permainan ini boleh didapati di kedai atau aplikasi Oculus Quest. Ada yang berada di makmal aplikasi, jadi pastikan anda dapat mengakses makmal aplikasi untuk mencari mereka.

Bilik rec

Jadi anda mungkin pernah mendengar Bilik rec sebelum ini, dan ia duduk di bahagian atas senarai ini kerana Bilik rec Bukankah benar -benar satu permainan, banyak permainan yang terikat dengan satu.

Bilik rec mempunyai banyak pilihan, dan sejauh permainan VR percuma pergi ia benar -benar meliputi banyak pangkalan semua dengan sendirinya. Ada paintball, bola keranjang, dan pada dasarnya apa sahaja yang boleh dibuat oleh sesiapa sahaja Rec Room’s alat pembuat. Betul, Bilik rec Juga membolehkan anda membuat tahap dan permainan anda sendiri di dalamnya.

Masih ada lebih daripada sekadar permainan untuk dinikmati Bilik rec, ia juga ruang sosial. Anda hanya boleh menyertai bilik untuk melepak dan berjumpa dengan orang. Bahagian lain yang menyeronokkan Bilik rec Membuka lebih banyak barang kosmetik untuk watak anda dari masa ke masa. Anda boleh mula mencari cara yang anda mahu, tetapi pakaian anda perlu dibuka. Anda boleh kelihatan seperti ksatria, atau pemain bola keranjang, benar -benar apa sahaja yang anda mahu jika anda telah mengumpulkan token yang cukup.

Bilik rec adalah cara terbaik untuk mencuba banyak permainan dan pengalaman VR percuma dalam satu pakej. Kelemahannya ialah Bilik rec bukan yang paling hebat dalam mana -mana pengalaman ini. Ini adalah permainan sosial percuma yang hebat yang boleh anda lompat bersama rakan -rakan anda, tetapi mana -mana permainan di dalamnya akan jauh dari yang terbaik. Dengan mempunyai sedikit dari segalanya Bilik rec adalah yang terbaik tanpa apa -apa.

Namun, jika anda tidak pasti apa yang anda ingin cuba dan ingin pilihan pengalaman yang besar dalam satu pakej, atau jika anda ingin membuat beberapa kawan, maka Bilik rec adalah permainan Quest 2 yang hebat untuk dicuba.

V-speedway

Baiklah, sekarang untuk salah satu permainan Quest 2 percuma yang mungkin anda tidak pernah dengar. V-speedway adalah permainan perlumbaan yang berjalan di Oculus Quest 2 sepenuhnya dalam VR.

V-speedway mudah dan mudah. Mempercepat, mengarahkan, dan pecah. Terdapat beberapa trek untuk dipilih dan pelbagai kesukaran lawan AI untuk berlumba. Tidak banyak kereta untuk dipilih dan terdapat beberapa pilihan penyesuaian. Namun, V-speedway adalah permainan perlumbaan arked VR yang cepat dan menyeronokkan.

Sekiranya anda sangat masuk ke permainan perlumbaan VR secara umum dan mahukan lebih banyak lagi permainan Meta Quest 2 yang lebih maju, tetapi tidak seperti permainan Meta Quest 2 seperti Legenda Grid Mungkin lebih banyak kelajuan anda. Jika tidak kemudian V-speedway adalah cara yang menyeronokkan dan mudah untuk melakukan perlumbaan kecil. Satu -satunya kelemahan sebenar kadang -kadang kehilangan penjejakan semasa giliran, yang sangat menjengkelkan apabila ia berlaku tetapi boleh dicegah dengan mengekalkan stereng anda di sekitar ketinggian dada.

Sekiranya anda berminat untuk mencuba permainan perlumbaan VR, tetapi tidak mahu meletakkan wang ke bawah, maka V-speedway adalah cara yang pantas, menyeronokkan, dan percuma untuk memberi Quest 2 Racing yang dicuba.

Penduduk: Satu

Adakah anda suka Battle Royales? Baiklah, anda akan suka Penduduk: Satu, Kerana itu satu -satunya pertempuran royale yang terdapat di Quest 2. Ia cukup hebat walaupun, dan sementara setiap perlawanan tidak menyokong ramai orang sebagai royale pertempuran skrin rata, masih terdapat banyak pemain untuk permainan VR percuma. Lebih daripada cukup untuk membuat permainan tegang, dan Penduduk: Satu mengekalkan pengumpulan semula dan peralatan mengumpulkan antara pertempuran dengan pantas.

Anda mungkin tidak pernah mendengarnya Penduduk: Satu baru -baru ini menjadi permainan Quest 2 percuma! Pergerakan cepat dan menyeronokkan, dengan keupayaan untuk meluncur dengan meregangkan lengan anda atau memanjat bangunan dengan tangan kosong anda. Anda mempunyai kesihatan dan perisai, yang bermaksud pertempuran boleh menjadi urusan yang berlarutan dan sangat menyeronokkan. Terdapat juga bangunan, tetapi ia tidak begitu meluas atau cepat dilakukan seperti dalam permainan lain seperti Fortnite.

Penduduk: Satu Adakah mempunyai mod bot untuk singleplayer, tetapi jantung permainan sedang bermain dengan skuad orang lain dan cuba menjadi yang terakhir untuk bertahan. Sekiranya anda suka Battle Royales dan ingin melihat bagaimana cara dalam realiti maya maka dapatkan tangan anda Penduduk: Satu.

Echo vr

Echo vr pada dasarnya adalah sukan keseluruhan yang dibuat dan semata -mata dimainkan di dalam realiti maya. Sekiranya anda pernah melihat atau menonton Permainan Ender, Echo vr pada dasarnya dalam realiti maya, tetapi tolak senjata. Sebaliknya anda cuba mendapatkan cakera melalui matlamat lawan anda, dan anda boleh menumbuk lawan anda di kepala untuk mencetuskan mereka.

Apa yang membuat Echo vr sangat mengagumkan dalam realiti maya adalah bahawa semuanya berada dalam graviti sifar. Anda terapung seperti anda berada di stesen angkasa, dan boleh membuang diri dari dinding dan objek dengan merebutnya dan menarik atau menolaknya. Tidak ada sukan kehidupan sebenar yang seperti Echo vr, Kerana kehidupan sebenar mempunyai graviti.

Apabila pusingan memulakan anda dan pasukan anda dilancarkan ke arena dan segera perlu Scrabble untuk mendapatkan cakera dan cuba membawanya lebih dekat ke matlamat lawan anda supaya anda dapat membuangnya dan masuk ke dalam gol. Pada dasarnya bola sepak 3D/bola sepak.

Permainan Meta Quest 2 percuma ini adalah satu keseronokan. Melancarkan diri anda di lawan dan menumbuk mereka di kepala adalah mendebarkan setiap kali, sama ada anda berada di kesalahan atau pertahanan. Tidak seperti sukan konvensional, anda perlu sedar sepenuhnya ke semua arah, dan berfikir dalam 3D dan bukannya 2D.

Malangnya echo vr di luar talian pada 1 Ogos 2023, tetapi ia akan kekal dalam senarai ini kepada bukti apa yang pernah berlaku, dan dengan harapan bahawa suatu hari nanti ia akan kembali.

Kelas Gim – Bola Keranjang VR

Adakah anda peminat bola keranjang? Mungkin begitu, mungkin tidak, tetapi sama ada cara itu menyeronokkan untuk mendapatkan di mahkamah untuk mengambil beberapa tembakan dan membuat beberapa drama dalam VR dengan Kelas Gim – Bola Keranjang VR. Walaupun ia bukan satu -satunya permainan bola keranjang di Quest 2, ia adalah satu -satunya percuma Permainan Bola Keranjang Quest 2.

Gim Kelas VR bertujuan untuk menjadi tepat simulasi bola keranjang dalam VR. Tidak seperti permainan bola keranjang Quest 2 yang lain tidak ada mod dribbling untuk membuat dribbling mudah, dan tidak ada butang yang anda hanya tekan untuk melompat. Anda mesti benar -benar menggiring secara manual jika anda mahu, walaupun anda akan dapati dalam perlawanan yang kebanyakan orang tidak akan mengganggu, itu sukar. Penangkapan itu terasa sangat semula jadi dan benar untuk hidup, walaupun anda mungkin perlu menyesuaikan beberapa tetapan menembak seperti kuasa dan pergelangan tangan anda untuk merasakannya betul. Sangat bagus bahawa tetapan itu ada untuk menyesuaikan permainan untuk segala macam pemain, dan Gim Kelas VR mempunyai penembakan terbaik sebaik sahaja anda menyesuaikan tetapan anda dan membiasakannya.

Dunking juga sukar, walaupun tidak begitu sukar dalam kehidupan sebenar. Anda sebenarnya perlu melompat secara fizikal sedikit untuk butang lompat anda walaupun berfungsi. Memerlukan masa yang sukar dipelajari tetapi sangat memuaskan untuk menguasai. Walaupun jika anda bermain Gim Kelas VR Anda harus pastikan anda mempunyai siling yang tinggi sehingga anda tidak memecahkan tangan anda berusaha untuk mendarat.

Gim Kelas VR Hebat jika anda sedang mencari latihan bola keranjang VR, kerana ia bukan hanya memberikan alat -alat yang hebat dari awal. Anda mesti belajar dan menggunakan kemahiran sebenar untuk membuat beberapa drama yang luar biasa.

Tumpuan utama permainan ini adalah berbilang pemain, di sinilah kebanyakan keseronokan, dan anda akan dapati pemain di pelbagai tahap kemahiran. Hanya ketiadaan umum dribbling membuat ini tidak terasa seperti permainan bola keranjang sebenar (walaupun sesetengah pemain masih akan mendesaknya). Terdapat beberapa bot untuk singleplayer juga, tetapi mereka mempunyai AI yang terhad dan digunakan kebanyakannya untuk cabaran dan tutorial pemanasan.

Gim Kelas VR adalah permainan bola keranjang VR percuma yang hebat. Walaupun gabungan realisme dan VR mungkin bukan untuk semua orang, dengan harga apa -apa sekurang -kurangnya bernilai dicuba.

Dewa Graviti

Dalam Dewa Graviti Anda dan lawan anda adalah tuhan -tuhan dengan pandangan yang besar dari medan perang langit. Planet -planet ini menghasilkan kapal, dan pekerjaan anda adalah untuk menakluki jalan anda di seluruh sistem suria kecil dan menangkap planet rumah musuh anda untuk memusnahkannya.

Walaupun ini adalah premis yang cukup mudah, dan gaya permainan RTS Arcade yang sangat lama berdasarkan menghantar kapal dari mata spawn untuk menangkap sumber -sumber baru dan mata bertelur, Dewa Graviti masih merupakan contoh yang sangat menarik dan percuma dari permainan seperti ini dalam realiti maya.

Anda boleh bermain Dewa Graviti dalam misi kempen, atau pertempuran terhadap bot. Terbaik dari semua yang anda boleh memainkannya dengan pemain langsung lain. Strategi ini cukup mudah pada mulanya, tetapi mendapat banyak kedalaman dari masa ke masa apabila anda mendapat kebolehan baru tuhan, jenis kapal baru, dan beberapa tuhan untuk dipilih dengan kekuatan dan kelemahan yang berbeza.

Dewa Graviti Pasti VR RTS percuma terbaik untuk Oculus Quest 2, dan bermain permainan strategi dalam realiti maya pasti sangat menyeronokkan. Sekiranya anda mahukan pengalaman permainan strategi di VR yang mudah dimulakan dan sukar untuk menguasai maka Dewa Graviti Mungkin hanya permainan Oculus Quest 2 percuma untuk anda.

Poker VR | PokerStars vr

Merasakan gatal untuk meletakkan semuanya di barisan dan melihat betapa baik wajah poker VR anda? Baiklah Poker vr adalah permainan Quest 2 percuma untuk anda! Sekiranya anda berminat, anda mungkin mahu mencuba PokerStars vr juga.

Sekiranya anda seorang peminat poker Texas Hold’em maka kedua -dua permainan VR poker ini adalah apa yang anda cari. Terdapat pelbagai mod permainan. Pada masa ini terdapat banyak perdebatan di antara yang mana kedua -dua permainan ini lebih baik. Mereka berdua sedikit berbeza, dan keutamaan anda mungkin akan turun ke apa yang anda lebih suka secara semula jadi. Terdapat persekitaran yang berbeza untuk bermain poker di kedua -duanya, dan watak yang berbeza untuk mewakili anda dalam permainan.

Kedua -dua permainan ini berkongsi banyak persamaan, tetapi sama ada cara ini adalah dua permainan poker pencarian percuma yang hebat.

Tag Gorilla

Daripada semua permainan VR percuma, tidak ada yang popular atau meluas seperti Tag Gorilla. Itu kerana ia adalah konsep yang benar -benar unik untuk realiti maya dan daripada semua permainan Quest 2 yang disenaraikan di sini adalah salah satu yang paling kreatif dan tidak seperti pengalaman kehidupan sebenar yang mungkin anda miliki.

Dalam Tag Gorilla Anda adalah gorila (atau seperti yang dikatakan oleh kebanyakan pemain, Monke) dan anda tidak boleh berjalan. Kenapa? Kerana anda tidak mempunyai kaki, itulah sebabnya. Monke Legless anda hanya boleh bergerak ketika anda mengayunkan lengan anda dan memukul mereka melawan permukaan di sekeliling anda. Itulah intipati mengapa Tag Gorilla sangat menyeronokkan dan juga hanya dapat dilakukan di VR. Pergerakan itu adalah apa yang menjadikan permainan ini, dan sementara itu tidak terlalu sukar untuk mendapatkan pegangan asas bagaimana untuk mendorong diri anda ke hadapan dan melantun dari dinding, menjadi monke pakar sebenar yang melantun di sekitar peta di mana sahaja dan bila -bila masa yang anda mahu adalah benar -benar keras.

Tag Gorilla mempunyai sebilangan mod permainan, tetapi yang paling biasa dan popular adalah jangkitan. Dalam jangkitan satu pemain bermula sebagai monke lava yang harus menyentuh pemain lain untuk menjadikannya menjadi monke lava. Ini pada dasarnya adalah permainan tag sekolah lama di VR, tetapi cuba melarikan diri atau menandakan pemain lain sangat menyeronokkan kerana bagaimana anda perlu bergerak. Melompat dari dinding ke dinding dan halangan untuk halangan dengan Gorilla Tag pergerakan sukar dengan memberi ganjaran apabila anda melakukannya dengan betul.

Oh, dan Tag Gorilla Malah mempunyai mod dalam versi PCVR (ia percuma di PCVR juga melalui Steam atau Oculus).

Gladiatus

Gladiatus mungkin yang paling tidak diketahui semua permainan Oculus Quest 2 percuma ini. Ia juga mungkin juga bajet terendah. Anda boleh memberitahu dengan segera apabila anda memulakan permainan dari model yang digunakan oleh watak. Watak -watak poli yang rendah ini selalunya yang tepat yang mungkin anda lihat dalam tajuk indie bajet yang rendah. Namun, Gladiatus tidak akan ada dalam senarai ini jika tidak menyeronokkan.

Itu kerana di Gladiatus anda adalah gladiator di masa depan di mana makhluk asing telah mengambil alih dan zombi berkeliaran planet. Anda melawan gelombang zombi yang kebanyakannya semakin sukar dan lebih sukar dari masa ke masa. Sementara itu, anda membelanjakan wang yang anda ada pada senjata dan peningkatan untuk mengatasi gerombolan. Akhirnya makhluk asing akan menyerang anda juga, dan kekacauan yang boleh berlaku di arena ketika anda berjuang untuk bertahan hidup adalah campuran aneh jantung berdebar dan bodoh.

Walaupun visual asas dan anggaran yang rendah, Gladiatus berjalan lebih lancar daripada yang anda harapkan pada oculus quest 2. Ini adalah formula pertempuran arena berasaskan gelombang asas yang dilakukan dengan baik dengan pelbagai jenis dan alat musuh untuk mengalahkan musuh -musuh itu untuk dipilih.

Kelemahan besar ke Gladiatus Adakah anda tidak dapat menyimpan sejauh mana anda telah berjalan. Anda perlu menyelesaikan semua pertempuran yang anda mampu bertahan dalam satu duduk. Ini boleh menjadi masalah besar jika anda bermain sekian lama sehingga alat dengar anda kehabisan bateri. Juga, mengulangi gelombang terdahulu boleh menjadi sedikit membosankan. Memerlukan masa yang sangat lama untuk sampai ke permainan lewat Gladiatus, Dan masa yang dihabiskan untuk sampai ke sana setelah anda melakukannya, ia dapat merasa berulang -ulang.

Masih jika anda ingin mencuba beberapa Zombie Membunuh Arena Pertempuran di VR, Gladiatus masih percuma, jadi patut dicuba.

Umpan!

Mahukan permainan Quest 2 percuma untuk duduk, berehat, dan mempunyai ikan yang bagus? Mungkin menghirup minuman, menonton garis, dan tunggu ikan menggigit? Baiklah Umpan! Mungkin permainan VR percuma yang anda cari.

Dalam Umpan! anda ikan. Itu sahaja, memancing adalah permainan ini. Anda membuang garisan anda dan menunggu salah satu ikan yang berkeliaran untuk menggigit cangkuk anda. Nasib baik ikan tidak mengambil masa yang lama untuk menggigit seperti yang mereka lakukan dalam kehidupan sebenar, dan terdapat banyak jenis ikan untuk menangkap. Terdapat juga banyak tempat yang berbeza untuk ikan yang anda buka kunci ketika permainan berlangsung dengan melengkapkan misi untuk menangkap jenis ikan tertentu.

Semakin banyak ikan yang anda tangkap dan lebih banyak wang yang anda kumpulkan maka peralatan yang lebih baik yang anda mampu. Peralatan yang lebih baik bermaksud anda boleh menangkap ikan yang lebih besar. Umpan! adalah permainan memancing realiti maya yang memuaskan, dan ia cukup mudah. Sekiranya anda mahukan permainan memancing VR percuma, pasti memberi Umpan! cubaan.

Blaston

Blaston adalah idea lain yang cukup unik untuk realiti maya, dan kini ia adalah salah satu daripada banyak permainan Quest 2 ini. Blaston adalah penembak neraka peluru vr pvp. Keterangan itu adalah sedap, dan tidak benar -benar melakukan keadilan permainan ini, jadi mari kita lalui.

Setiap permainan Blaston antara anda dan satu orang lain. Anda berdua menghadapi satu sama lain di platform yang bertentangan, dan sebaik sahaja perlawanan memulakan senjata anda bertelur ke kiri dan kanan anda. Anda perlu mengelak peluru lawan anda semasa cuba mengeluarkannya dengan memukul mereka dengan anda sendiri. Sesiapa yang mencecah Zero Health mula -mula kehilangan pusingan, atau sesiapa yang mempunyai kesihatan terendah ketika pemasa pusingan habis.

Peluru cukup perlahan untuk mengelak, walaupun ada yang lebih cepat daripada yang lain. Bahagian rumit dari Blaston adalah bagaimana anda harus sentiasa menggerakkan seluruh badan anda untuk mengelakkan projektil sementara juga cuba memukul musuh dengan anda sendiri. Terdapat satu tan senjata yang berbeza yang dapat anda lengkapkan dalam beban anda, dan terdapat banyak strategi yang berkaitan dengan kombinasi senjata. Permainan Quest 2 percuma ini sememangnya senaman. Anda mungkin mahu meregangkan terlebih dahulu.

Blaston adalah benar -benar satu pengalaman pvp jenis yang hanya berfungsi dalam realiti maya. Seperti Tag Gorilla, Blaston adalah salah satu permainan Quest 2 percuma ini yang harus anda cuba sekurang -kurangnya sekali, kerana anda tidak akan pernah mengalami apa -apa lagi.

Elixir!

Elixir! adalah yang paling singkat dari permainan Quest 2 yang disenaraikan di sini, tetapi apa yang menjadikannya permainan Quest 2 yang hebat adalah penggunaan penjejakan tangan yang luas. Betul, penjejakan tangan yang disokong oleh peranti meta Quest sebenarnya cukup baik untuk mendasarkan keseluruhan permainan. Jadi tidak ada pengawal sentuhan, semuanya dilakukan dengan menggunakan tangan langsung anda.

Dalam Elixir! Anda adalah perantis Sorceress, dan tugas anda adalah kekacauan dengan pelbagai alat ajaib dan gizmos di makmalnya. Ini permainan pendek, mungkin semua dua puluh minit, tetapi ia adalah pengalaman cepat yang sangat menyeronokkan dan aneh. The Sorceress adalah funnily Evil, dan terdapat banyak makhluk fantasi comel dan alat untuk bermain -main dengan. Semua tanpa perlu menggunakan pengawal tangan.

Tangan anda juga berubah semasa anda menggabungkannya dengan eksperimen ajaib dan elixir. Apa yang hebat Elixir! adalah hakikat bahawa anda melakukan segala -galanya dengan hanya tangan sebenar anda. Sekiranya itu pengalaman yang tidak pernah anda miliki sebelum ini, ia adalah satu yang benar -benar menakjubkan, dan mempamerkan sejauh mana interaksi VR dapat datang pada masa akan datang. Menonton tangan fizikal anda berubah di dunia maya ke dalam cakar iblis dan tentakel adalah perasaan yang unik yang anda tidak akan menyesal sekurang -kurangnya sekali.

Walaupun ia pendek dan tidak sama sekali, cuba Elixir! Sekiranya anda ingin melihat betapa hebatnya Oculus Quest 2 permainan yang menggunakan penjejakan tangan.

Hyper Dash

Hyper Dash adalah permainan penembak VR yang menyeronokkan dan percuma dari orang -orang di Triangle Factory, studio yang sama yang dibuat Pelanggar.

Tidak seperti Pelanggaran, Hyper Dash adalah mengenai pergerakan cepat kilat dan tembakan cepat. Permainan VR percuma ini menggunakan pergerakan slaid seperti biasa, tetapi pergerakan slaid dengan kayu bedik anda perlahan. Untuk bergerak dengan cepat, anda boleh pecut, atau hiper dash. Hyper Dash adalah teleport, pada dasarnya teleporting yang sama seperti yang anda lihat dalam mana -mana permainan VR yang lain.

Walau bagaimanapun, dalam Hyper Dash, teleporting adalah komponen utama untuk permainan. Anda boleh menggunakannya untuk dengan cepat menghindari api musuh atau melompat dari penutup ke penutup. Anda juga boleh teleport ke kereta api dan mengisarnya ke hadapan untuk pergerakan pantas percuma. Menggabungkan Teleport Dash Hyper anda dengan musim bunga anda memberi anda pelbagai pilihan pergerakan yang terasa mengingatkan penembak arena pada akhir 90 -an seperti Gempa siri.

Terdapat banyak mod permainan di Hyper Dash seperti muatan, tim deathmatch, dan menangkap bola. Hyper Dash Adakah penembak percuma percuma yang pantas dan sangat digilap 2 yang memberi anda permainan penembak arena yang cepat secara percuma secara percuma. Sekiranya anda ingin menambah penembak Quest 2 yang lain ke perpustakaan anda untuk harga sifar dolar, memberi Hyper Dash cubaan.

Baik di sana anda memilikinya. Sekumpulan permainan Quest percuma yang hebat. Permainan VR percuma yang hebat ini juga boleh didapati di platform lain daripada Oculus Quest 2 seperti Steam, atau di PCVR melalui aplikasi Oculus PC. Oleh itu, anda ingin menikmati permainan VR percuma ini, bersenang -senang!