16 Permainan Dunia Terbuka Baru yang akan datang 2023 – Gameranx, 25 Permainan Terbuka Dunia Terbaik Pernah | Den of geek

25 permainan dunia terbuka terbaik yang pernah ada

Contents

Berikut adalah tajuk yang banyak orang telah mengharapkan selama bertahun -tahun, tetapi tidak pernah keluar. Pulau mati 2 membuat gelombang dengan treler mendedahkan lucu, tetapi kemunduran pembangunan menghalang pelancaran permainan. Walau bagaimanapun, di sini pada tahun 2023, perkara berbeza, kami berharap.

16 Permainan Dunia Terbuka yang akan datang pada tahun 2023

Starfield

Permainan dunia terbuka semakin banyak, dan banyak francais bahkan menyesuaikan diri untuk menjadi lebih seperti permainan dunia terbuka untuk membawa lebih banyak peminat. Oleh itu, anda boleh mengharapkan banyak tajuk ini pada tahun 2023. Soalan sebenar menjadi … mana yang harus anda dapatkan?

Penafian: Hari Sebelum, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Test Drive Drive Unlimited Solar Crown, Flintlock: The Siege of Dawn, Smalland, Voidtrain, Final Fantasy XVI, Dune Awakening dan Final Fantasy VII Rebirth telah dikeluarkan dari senarai ini.

#16 Penebusan Mati Merah

Platform: PS4 Switch – 17 Ogos 2023

Salah satu perkara yang menjadikan Wild West seperti tempat yang “menarik” adalah bahawa ramai yang merasakan tanah itu akan berlangsung selama -lamanya, dan terdapat banyak tempat untuk mencuba dan menubuhkan kedai atau rumah dan cuba hidup dengan aman. Seorang orang seperti itu ialah John Marston, yang meninggalkan hidupnya sebagai seorang pelanggar untuk menjadi lelaki keluarga.

Walau bagaimanapun, apabila undang -undang terperangkap dengannya, dia telah ditawarkan dia tidak dapat menolak. Dia kini terpaksa memburu krew bekas pelanggarnya untuk mendapatkan kebebasannya.

Untuk melakukan ini, dia akan menceburkan diri di seluruh Amerika dan Mexico untuk mendapatkannya. Anda akan melihat versi lama Amerika ini dan seterusnya tidak pernah sebelum ini dan dapat menikmati banyak pengembaraan dan pencarian di sepanjang jalan.

#15 Tom Clancy’s The Division: Heartland

Pemaju: Permainan Endnight
Penerbit: Permainan Endnight
Platform: PC PS4 PS5 Xbox One XSX | S
Tarikh Siaran: TBA 2023

. Sekiranya anda menikmati dua ansuran yang lalu, anda ingin menyimpan tab di bahagian Tom Clancy: Heartland tahun ini. Ini permainan yang sangat serupa dengan ansuran sebelumnya. Pemain masih bertindak sebagai ejen yang berusaha menjaga warga Amerika selamat. Walau bagaimanapun, kali ini, kita tahu Tom Clancy’s The Division: Heartland akan menjadi penembak multiplayer tindakan bebas untuk bermain. Pemain akan menjadi ejen yang ditempatkan di komuniti luar bandar, menggunakan kemahiran dan senjata mereka untuk menangkis sebarang serangan bermusuhan yang mungkin muncul di Silver Creek. Pada masa ini, kami tahu bahawa permainan ini terikat dengan ansuran masa lalu francais, tetapi ia akan mengeluarkan watak baru yang baru.

#14 anak lelaki hutan

Pemaju: Permainan Endnight
Penerbit: Permainan Endnight
Platform: PC
Tarikh Siaran: 23 Februari 2023

Harus ada ganjaran yang cukup besar di sini, seperti di anak -anak hutan, pemain akan meneroka pulau yang sunyi untuk mencari jutawan. Sudah tentu, jika anda memainkan hutan, anda tahu pulau ini juga merupakan rumah kepada suku kanibal yang bermutasi. Pemain akan menerima pengalaman permainan yang serupa dari ansuran permainan yang lalu. Permainan ini mempunyai persekitaran dunia terbuka untuk berkeliaran bersendirian atau bersama rakan. Anda perlu membuat apa sahaja yang diberikan oleh hutan untuk bertahan. Ini bermaksud membina tempat perlindungan atau senjata untuk berurusan dengan suku yang bermusuhan. .

#13 Marvel’s Spider-Man 2

Pemaju: Permainan Insomniac
Penerbit: Sony Interactive Entertainment
Platform: PS5
Tarikh Siaran: 2023

Banyak tajuk dijangka pada tahun 2023. Tetapi Marvel’s Spider-Man 2 mudah salah satu yang paling dinanti -nantikan. Kenapa? Kerana dua gelaran sebelumnya dari permainan insomniac luar biasa. Mereka merayap jauh ke dalam kehidupan Peter Parker dan Miles Morales dan menyampaikan pengembaraan yang peminat tidak dapat mencukupi.

Yang membuat menunggu permainan begitu sukar. Kami telah melihat satu treler untuk gelaran, dan hanya menggoda beberapa perkara. Diberikan, salah satu daripada perkara itu adalah racun, dan itu menarik, tetapi tidak mencukupi!

Mudah -mudahan, kami akan mendengar lebih banyak daripada insomniac mengenai tajuk itu tidak lama lagi. Dengan cara itu, kita boleh mendapatkan lebih banyak hyped untuk permainan yang akan datang.

#12 Star Wars Jedi: Survivor

Pemaju: Hiburan Respawn
Penerbit: Electronic Arts Inc.
Platform: PC XSX | S PS5
Tarikh Siaran: 28 April, 2023

Cal Kestis kembali. Star Wars Jedi: Survivor .

Bertahun -tahun telah berlalu sejak Cal Kestis, dan sekutunya memusnahkan seorang holocron yang mengandungi potensi masa depan Jedi. Sejak itu, Cal telah menjadi buruan yang melakukan apa yang dia mampu untuk mengganggu empayar dan membantu mereka yang memerlukan.

Tetapi tidak lama lagi, dia akan menghadapi perang di banyak bidang. Seorang penjahat misteri telah masuk ke dalam lipatan, dan para penyiasat memburu Cal dengan setiap nafas. Dia mesti mendorong kebolehan kekuatannya ke ketinggian baru dan berperang melawan semua musuh untuk bertahan dalam kegelapan yang akan datang.

#11 Hogwarts Legacy

Pemaju: Perisian Avalanche
Penerbit: Warner Bros. Hiburan interaktif

Tarikh Siaran: Tukar 25 Julai 2023

Adakah anda bersedia untuk kembali ke sekolah sihir tertentu? Jika ya, maka anda teruja dengan ketibaan Hogwarts Legacy. Permainan ini membolehkan anda “hidup yang tidak tertulis” sehingga anda dapat melakukan perjalanan lebih jauh ke dalam dunia ajaib Harry Potter.

Anda akan menjadi pelajar di Hogwarts School of Witchcraft dan Wizardry dan belajar sihir dari profesor di istana. Bercakap tentang istana, anda akan dapat berkeliaran di dalamnya dan di luarnya. Meneroka untuk melihat rahsia, berinteraksi dengan makhluk ajaib, dan banyak lagi!

Terdapat banyak cara untuk memainkan gelaran, jadi lihat jenis penyihir atau penyihir yang anda mahukan!

#10 pulau mati 2

Pemaju: Sumo Digital / Deep Silver Dambuster Studios
Penerbit: Perak dalam
Platform: PC XSX | S PS4 PS5 Xbox One
Tarikh Siaran: 28 April, 2023

Berikut adalah tajuk yang banyak orang telah mengharapkan selama bertahun -tahun, tetapi tidak pernah keluar. Pulau mati 2 membuat gelombang dengan treler mendedahkan lucu, tetapi kemunduran pembangunan menghalang pelancaran permainan. Walau bagaimanapun, di sini pada tahun 2023, perkara berbeza, kami berharap.

Permainan ini akan membawa anda ke Los Angeles, di mana kiamat zombie berterusan! Anda akan bekerja sendiri atau dengan rakan -rakan untuk bertahan hidup gerombolan undead dan tinggal di alam yang hidup.

Keseronokan tajuk berasal dari senjata yang anda gunakan untuk menurunkan zombi. Anda juga boleh menggunakan persekitaran untuk melakukan kerosakan untuk anda! Jadi mogok terlebih dahulu, dan terus hidup!

#9 Musim: Surat ke Masa Depan

Tarikh Siaran: 31 Januari, 2023
Pemaju: Scavengers Studio
Penerbit: Scavengers Studio
Platform: PC PS4 PS5

Musim: Surat ke Masa Depan meletakkan anda di dunia misteri di mana kehidupan bermula dan berakhir dengan “musim.”Apabila musim berakhir, begitu juga sejarah yang dibina di dalamnya. Satu musim seperti itu akan berakhir, dan di situlah Estelle masuk.

Dia bertekad untuk mempelajari lebih lanjut mengenai dunia yang tidak pernah dilihatnya dan merekodkan kebenaran untuk warga dunia masa depan, siapa pun mereka.

Semasa anda meneroka, anda akan menggunakan pelbagai alat untuk membuka kunci kebenaran. ? Bagaimana ia akan digunakan untuk mempersiapkan mereka yang akan datang? Mulakan perjalanan anda dan cari tahu!

#8 Diablo IV

 • Pemaju: Blizzard Entertainment, Vicarious Visions
 • Penerbit: Blizzard Entertainment
 • Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S
 • Tarikh Siaran: TBA 2023

Pada tahun 2023 kita semestinya mempunyai tajuk Diablo yang seterusnya. Atau sebagai peminat telah menyatakan, “Tajuk Diablo kita sepatutnya mendapat bukan abadi”. Yang kita katakan … dang lurus.

Bagaimanapun, Diablo IV akan meneruskan tradisi francais dengan cara yang bermakna, dan diharapkan tidak akan pergi dan merosakkan perkara -perkara seperti tajuk sebelumnya yang telah dilakukan. Kami meletakkan ini agak rendah dalam senarai kerana sementara kami tidak ragu-ragu bahawa Diablo IV akan menjadi luas dengan cara sendiri, Crawler Dungeon tidak secara teknikal mempunyai aspek dunia terbuka penuh.

Namun, kami fikir ia akan menjadi permainan yang baik … dengan sedikit microtransactions yang mungkin … kami berharap.

#7 jantung atom

https://gameranx.com/wp-content/uploads/2021/01/atomic-heart-1024x576.jpg

 • Pemaju: Mundfish
 • Penerbit: Mundfish
 • Platform: PC, PS4, PS5, XBO, X/S
 • Siaran: 2023

Hati Atom ditubuhkan dalam garis masa alternatif 1955 di mana Kesatuan Soviet telah maju secara dramatik dengan keajaiban teknologi baru. Pemain melangkah ke ejen khas KGB bernama P-3, yang ditugaskan untuk melawat sebuah kilang yang telah diam. Untuk mengetahui apa yang berlaku dengan kilang ini, pemain perlu menceburkan diri ke kawasan yang diperintah oleh robot dan makhluk keanehan. Kami telah menunggu masa yang baik untuk permainan ini, dan kami berharap Atomic Heart mencecah pasaran pada satu ketika sebelum 2023 membungkus. Walau bagaimanapun, bagi elemen dunia terbuka, kami ditinggalkan menunggu lebih banyak pengesahan mengenai seberapa besar pemain peta yang dapat diterokai. Kami tahu bahawa permainan ini mempunyai bahagian kilang di kawasan yang berbeza tetapi betapa luasnya peta untuk pemain untuk meneroka dan apa yang akan anda lakukan di dunia ini masih harus dilihat.

#6 Assassin’s Creed Mirage

Pembunuh

 • Pemaju: Ubisoft
 • Penerbit: Ubisoft
 • Platform: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S
 • Tarikh Siaran: 2023

Mudah -mudahan salah satu masalah yang lebih besar yang ada dengan beberapa peminat dengan permainan Creed Assassin sejak kebelakangan ini adalah dunia besar mereka yang “mengalahkan tujuan” permainan asal dari segi mereka adalah mengenai stealth dan pembunuhan. Adakah anda ingat betapa besarnya Valhalla?

Sekiranya itu sememangnya keluhan yang anda miliki maka Mirage Creed Assassin akan membantu meringankan kesakitan anda sedikit. Kerana di sini, anda akan disahkan kepada satu bandar, Baghdad, dan sementara ia akan dibahagikan kepada empat daerah, tujuan utama saiznya adalah untuk memberi anda semua peluang untuk menjadi pembunuh sejati sekali lagi. Untuk menggunakan laluan atas dan bawah untuk sampai ke tempat yang anda perlukan dan memastikan sasaran anda tidak pernah melihat anda datang.

#5 Forspoken

 • Pemaju: Produksi bercahaya
 • Penerbit: Square Enix
 • Platform: PC, PS5
 • Siaran: 24 Januari 2023

Salah satu permainan AAA pertama yang akan keluar pada tahun 2023 ialah Forspoken, tajuk yang mempunyai sedikit sejarah yang bermasalah dari segi pembangunan, tetapi masih berpotensi untuk menjadi hebat.

Dalam permainan, anda akan bermain sebagai seorang wanita dari New York bernama Frey. Dia tiba -tiba melesat dari rumahnya dan ke dunia Athia, tanah sihir dan raksasa. Untuk mencuba dan pulang ke rumah, dia mesti menggunakan kebolehan ajaib baru yang dia dapati dalam dirinya untuk melawan raksasa dan pulang ke rumah.

Jadi jika anda bersedia untuk pengembaraan fantasi ajaib, Forspoken adalah untuk anda.

#4 Redfall

 • Pemaju: Arkane Studios
 • Penerbit: Bethesda Softworks
 • Platform: PC, x/s
 • Siaran: 2023

Terdapat pelbagai cara untuk memainkan genre dunia terbuka, dan ya, yang termasuk membuang vampir ke dalam permainan supaya orang dapat memiliki pengalaman terbuka dunia yang mengerikan.

Di Redfall, anda adalah sebahagian daripada sebuah bandar yang telah ditimpa dengan vampir literal. Mereka telah menghilangkan matahari, dan berusaha untuk kekal di dunia manusia selama -lamanya. Tetapi secara semula jadi, anda tidak akan membiarkan perkara itu berlaku, adakah anda? Anda boleh melakukan perjuangan bersendirian atau bekerjasama dengan rakan -rakan untuk menolak Vampire keluar dari rumah anda, dan di sepanjang jalan, mengetahui mengapa mereka berada di sini, dan rancangan sebenar mereka untuk Redfall.

perlu meneroka … atau lari dari secepat mungkin.

Harta, pertempuran dan makhluk yang mematikan, dan pengembaraan menanti anda!

#3 Avatar Frontiers of Pandora

 • Pemaju: Hiburan besar -besaran
 • Penerbit: Ubisoft
 • Platform: PC, PS5, x/s
 • Siaran: 2022/2023

Katakanlah apa yang anda akan mengenai filem avatar dan francais yang akhirnya berkembang daripadanya (dan percayalah, kami tahu ada di antara anda yang banyak mengatakannya), tetapi anda tidak dapat menafikan bahawa James Cameron “melakukannya lagi” dengan membuat dunia dan ciptaan yang mempunyai banyak imaginasi dimasukkan ke dalamnya.

Avatar Frontiers of Pandora akan menjadi lanjutan dari itu dan filem dengan cara yang terbaik. Kerana dalam permainan anda akan bermain sebagai na’vi anda sendiri, dan meneroka benua barat Pandora, tempat yang belum pernah kita lihat. Anda akan ditugaskan dengan pelbagai perkara dalam pengembaraan anda, jadi pastikan untuk “melihat” semua yang anda boleh dalam permainan.

#2 Starfield

 • Pemaju: Bethesda Game Studios
 • Penerbit: Xbox Game Studios
 • Platform: PC, Xbox Series X/S
 • Tarikh Siaran: Q1/Q2 2023

Budak lelaki, Bethesda suka menyentuh kami dan kemudian menjatuhkan sesuatu yang menguasai kami, jangan mereka? . Kemudian mereka menangguhkan permainan hingga 2023 dan sekarang kita harus menunggu lebih lama untuk maklumat.

Berita baiknya ialah kita tahu bahawa Bethesda meletakkan semua yang mereka miliki ke Starfield untuk menjadikannya permainan ruang terbuka yang benar yang semua orang dapat menikmati. Kami masih tidak tahu semua yang boleh kita lakukan di dalamnya, tetapi mereka telah mengusik pengembaraan revolusioner, dan itu bermakna sesuatu yang datang dari mereka.

Mari kita harap ia tidak berubah seperti Fallout 76, betul?

#1 The Legend of Zelda: Air mata Kerajaan

 • Pemaju: Nintendo
 • Penerbit: Nintendo
 • Platform: Nintendo Switch
 • Tarikh Siaran: 12 Mei, 2023

Hampir ironis bahawa permainan yang kita masih tahu sedikit tentang adalah yang mendahului senarai ini. . Permainan loz tidak pernah dibuka sebelum ini. Pasti, mereka mempunyai banyak kawasan dalam permainan seperti Twilight Princess dan Ocarina of Time, tetapi ia berpandu, bukan dunia terbuka.

Selain itu, dengan Legend of Zelda: Nafas Sekuel Liar, anda akan melihat peningkatan pada apa yang ada di dunia terbuka dan yang mungkin bermakna lebih banyak kandungan.

Kami telah melihat beberapa klip dan menggoda gelaran setakat ini, tetapi semoga kami akan mendapat nama dan tarikh pelepasan yang benar untuk 2023 tidak lama lagi.

Penafian: Artikel ini dikemas kini pada 9/6/22 untuk memasukkan penyertaan baru.

25 permainan dunia terbuka terbaik yang pernah ada

Mereka adalah beberapa permainan terbesar yang pernah dibuat, tetapi gelaran dunia terbuka adalah yang terbaik?

Oleh Matthew Byrd, Aaron Greenbaum | 2 April 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Permainan Terbuka Dunia Terbaik

Malah semasa hari-hari terawal genre dunia terbuka ketika pemaju terpaksa bergantung pada asap dan cermin untuk membuat visi mereka hidup, konsep permainan terbuka dunia selalu dirasakan seperti masa depan medium. Idea untuk ditinggalkan ke peranti anda sendiri di dunia digital besar -besaran di mana hampir apa -apa yang mungkin adalah salah satu perkara yang kita biasa hanya dapat bermimpi. Sekarang, anda dapati variasi konsep itu dalam banyak tajuk blockbuster moden yang terbaik.

“Variasi” pastinya perkataan yang patut diingat apabila anda memikirkan sejarah permainan dunia terbuka dan apa yang memisahkan yang baik dari yang buruk dan yang hebat. Kebijaksanaan konvensional pernah memberitahu kami bahawa permainan dunia terbuka hanya akan menjadi lebih baik apabila teknologi bertambah baik dan saiz dunia tersebut berkembang. Walaupun kadang-kadang berlaku, terdapat beberapa tajuk dunia terbuka yang lebih tua atau lebih kecil yang mempamerkan cara penglihatan kreatif tunggal sering dapat merasa lebih besar daripada dunia terbuka yang terbesar secara teknikal. Satu perkara yang cenderung paling penting dalam permainan dunia terbuka adalah sama ada mereka menawarkan dunia yang anda hanya mahu kehilangan diri anda.

Oleh itu, sebelum kita menyelam ke dalam senarai ini, sila pertimbangkan beberapa peraturan yang kami gunakan untuk membantu menentukan pilihan dan kedudukan mereka:

 • Beberapa permainan wujud di pinggir genre “terbuka”. Walaupun pada mulanya kami mempertimbangkan pelbagai permainan yang menawarkan kawasan yang besar yang anda dapat meneroka dengan beberapa tahap kebebasan, beberapa “dunia besar” atau permainan bersegmen struktur akhirnya dikecualikan daripada pertimbangan selanjutnya.
 • Faktor “Fun Factor,” gelaran dunia terbuka, dan cara ia menggunakan dunia untuk memberikan pengalaman yang tidak mungkin dalam format lain adalah semua faktor utama yang membantu menentukan sama ada permainan membuat senarai ini dan di mana ia disenaraikan.
 • Akhirnya, terdapat peraturan “satu entri per francais” untuk senarai ini. Itu menjadikannya lebih mudah untuk memisahkan penyertaan dalam francais tertentu yang menawarkan pengalaman yang agak serupa serta bersinar cahaya pada beberapa permainan yang tidak selalu mendapat cinta yang mereka layak apabila dibandingkan dengan tajuk-tajuk di francais dunia terbuka seperti Juggernaut seperti Grand Theft Auto Skrol Elder.

Dengan cara itu, inilah 25 permainan dunia terbuka terbaik yang pernah dibuat:

Iklan – Kandungan terus di bawah

Hanya menyebabkan 4 permainan dunia terbuka terbaik

. Hanya menyebabkan 4

The Hanya sebab Francais berkembang maju pada permainan kotak pasir terbuka yang berasaskan fizik. Walaupun setiap entri menggalakkan pemain untuk meletupkan pos musuh dengan cara kreatif, Hanya menyebabkan 4 membuat yang paling banyak daripada teknologi yang lebih moden untuk benar-benar menaikkan ante (walaupun beberapa misi berstruktur permainan tidak cukup memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh aktiviti perayauan bebas). Permainan terbaru dalam siri ini memberi pemain senjata senjata (termasuk tali pinggang utiliti yang penuh dengan kabel bergelut khas dan roket penggalak) yang membolehkan mereka untuk menunjukkan imaginasi yang merosakkan mereka seperti tidak pernah sebelum ini.

Permainan dunia terbuka yang lain membolehkan pemain kereta api dan helikopter juruterbang, tetapi hanya Hanya menyebabkan 4 membolehkan pemain menembak tangki ke udara dengan roket dan belon, kemudian menyelam dari itu supaya mereka dapat merampas helikopter dengan lancar. Pemain yang lebih kreatif, semakin menyeronokkan yang mereka akan ada dalam kotak pasir digital yang hebat sepanjang masa ini. Aaron Greenbaum

Naga

24. Dogma Dragon

Dogma Dragon kadang -kadang difikirkan terbaik seperti apa yang mungkin berlaku jika Capcom mengambil makhluk gergasi dari Pemburu raksasa dan meletakkannya dalam RPG fantasi zaman pertengahan yang besar. Apa yang menjadikan pengalaman yang sudah menarik itu benar. Pasti, anda boleh bergantung pada jenis kebolehan dan serangan yang sama yang terdapat dalam tajuk hack-and-slash yang lain, tetapi Dogma Dragon Juga membolehkan anda melakukan perkara -perkara seperti makhluk kecil yang lebih kecil dan memanjat raksasa yang lebih besar untuk memukul tempat yang lemah. Eksplorasi dalam permainan ini pastinya tidak terhad untuk menemui lokasi baru.

Banyak sistem yang dibuat untuk Dogma Dragon (seperti sekutu pajak yang dibina oleh pemain yang boleh direkrut) belum muncul dalam permainan lain. Walaupun agak sedih itu Dogma DragonIdea terbaik tidak menemui jalan ke lebih banyak tajuk, kekurangan copycats yang sesuai memastikan bahawa Dogma Dragon tetap unik dan istimewa. – Ag

Anjing Tidur Permainan Terbuka Dunia Terbaik

23. Anjing tidur

Saya tidak akan pernah tahu mengapa tidak ada permainan seni mempertahankan diri yang lebih hebat, tetapi saya tahu bahawa setiap kali saya mendapati diri saya meratapi kekurangan penyertaan yang patut diberi perhatian ke dalam subgenre itu, saya selalu boleh berpaling Anjing tidur .

Anjing tidurTindakan mencuri pertunjukan dengan cara yang anda tidak nampak dalam banyak permainan dunia terbuka. Tembakannya yang sengit dan fistfights yang luar biasa disokong oleh cerita yang mengejutkan yang tidak sepatutnya tidur (Tee-hee). Setiap aspek permainan terasa seperti itu dibuat dengan cinta dan menghormati inspirasinya (terutamanya, filem tindakan Hong Kong yang terbaik). Ini bukan permainan dunia terbuka terbesar, tetapi mungkin permainan dunia terbuka dengan hati terbesar. – Matthew Byrd

Iklan – Kandungan terus di bawah

Microsoft Flight Simulator Best Open-World Games

22. Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator hidup sehingga namanya dengan mensimulasikan keseronokan terbang dengan cara yang masih membuat proses merasa ajaib. Pemain dapat merintis pelbagai pesawat di seluruh simulasi masa nyata di planet ini. Sekiranya laporan cuaca mengatakan hujan di Toronto, maka Microsoft Flight Simulator membolehkan pemain terbang kapal terbang melalui ribut atau mengelakkannya. Permainan ini juga merangkumi pelbagai pilihan untuk menjadikan setiap penerbangan sebagai arcadey atau realistik seperti yang dikehendaki oleh pemain.

Manakala Microsoft Flight Simulator Menyediakan beberapa misi, hati pengalaman masih (kebanyakannya) aktiviti santai terbang. Pengalaman seperti berdengung oleh rumah anda sendiri di Boeing 747 membuat Microsoft Flight Simulator Contoh yang unik tentang cara terbaik menggunakan dunia dalam permainan yang benar-benar besar. – AG

Borderlands 2 permainan dunia terbuka terbaik

21. Borderlands 2

Penembak Looter boleh mengejutkan sukar untuk mendapatkan hak, tetapi Borderlands 2 betul -betul menyempurnakan formula. . Setiap sudut dan celah menyembunyikan misi baru, bos, atau sesuatu yang tidak dijangka seperti senapang yang bercakap. Menemui perkara -perkara itu selalu menyeronokkan, tetapi permainan ini benar -benar dibawa oleh pelakon watak -watak yang tidak dapat dilupakan yang telah melahirkan meme dan frasa ikonik. .

Borderlands 2 Tetapkan standard bahawa semua penembak rooter masa depan akan dinilai dan berlaku untuk menyampaikan salah satu skrip permainan video paling lucu yang pernah ditulis dalam proses. – AG

Marvel

20. Marvel’s Spider-Man

Spider-Man 2 di suatu tempat ke arah bahagian bawah senarai permainan dunia terbuka yang terbaik. Walaupun tajuk itu benar-benar diingati kerana sistem navigasi web-slinging yang membolehkan anda merasa seperti seorang superhero yang benar, ia juga dibebani oleh beberapa masalah dan idea-idea setengah yang disesuaikan.

, menyampaikan pengalaman Spider-Man yang mencipta keseronokan Spider-Man 2Slinging web dunia terbuka sambil menawarkan lebih banyak lagi di setiap kawasan lain. Sesungguhnya, satu-satunya perkara yang lebih baik daripada berayun di sekitar dunia terbuka yang mewah ini mengalami kisah asal Spider-Man yang indah bahawa orang-orang berbakat di Insomniac Games dibenarkan untuk memberitahu. Ini benar-benar pengalaman permainan video Spider-Man yang pasti. – Mb

Iklan – Kandungan terus di bawah

Middle-earth: Shadow of Mordor Open World

19. Middle-Earth: Shadow of Mordor

Walaupun orang tidak betul-betul kecewa dengan prospek dunia terbuka Tuan cincin permainan, wajar untuk mengatakan bahawa jangkaan untuk Shadow of Mordor adalah sederhana. Sudah tentu, sebelum ini kita tahu sejauh mana sistem nemesis yang cemerlang.

Kami akan segera membincangkan permainan dunia terbuka yang lain yang mendapat manfaat daripada membuat anda merasa bahawa sesuatu yang berbahaya boleh berada di sekitar mana-mana sudut, tetapi beberapa permainan dunia terbuka yang lain mengikat perasaan mereka Shadow of Mordor tidak. LOTR Lore sangat mengagumkan, tetapi ia benar -benar cerita yang anda buat ketika anda menubuhkan dan menamatkan persaingan yang akan anda ingat lama selepas kredit roll. Ia juga tidak menyakiti bahawa urutan pertempuran yang didorong oleh persaingan itu disokong oleh kegunaan yang cemerlang Arkham-.

Untuk apa yang bernilai, permainan dunia terbuka yang luar biasa berlesen Monolith Productions (Mad Max) juga hampir membuat senarai ini. – Mb

Baca lebih lanjut

25 RPG terbaik yang pernah dibuat

Permainan FPS terbaik yang pernah ada

Nier: Permainan Terbuka Dunia Terbaik Automata

18. Nier: Automata

Pada mulanya, Bermula seperti pengembaraan dunia terbuka yang lain yang membolehkan pemain mengembara biomes yang berbeza, melawan musuh, dan menerima pencarian sampingan. Walau bagaimanapun, ketika permainan berlangsung, cerita itu menghairankan, mengejutkan, introspektif yang dijamin mengejutkan anda. Nier automata juga menggunakan sistem tempur yang kompleks yang jarang dilihat di luar tajuk tindakan linear yang lebih baik dapat menyumbang kemungkinan sistem seperti itu dapat mengakibatkan.

Tidak semuanya kelihatan seperti yang kelihatan Nier automata, Dan setiap permainan baru+ Run berikutnya mendedahkan sedikit lagi mengenai banyak rahsia dan tema cerita. Ini adalah salah satu contoh terbaik pemaju menggunakan genre dunia terbuka untuk menceritakan kisah yang kompleks dan pelbagai seperti dunia itu sendiri. – AG

Assassin's Creed IV: Black Flag Open-World Games

17. Assassin’s Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed 2 Mungkin yang paling berpengaruh Assassin’s Creed permainan, tetapi bukan Ac permainan yang membuatkan anda menyanyikan shanties laut pada sebutan semata -mata namanya.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Di suatu tempat antara Assassin CreedPermulaan yang goyah dan peralihan akhirnya siri ke dalam francais yang lebih seperti RPG terletak permainan ini yang mengingatkan kita tentang kekuatan suasana yang sempurna dalam pengalaman dunia terbuka. Bendera hitam Ditawarkan sedikit lebih banyak dalam misi dan pertempurannya, beberapa permainan dunia terbuka telah mendekati keseronokan berlayar di laut yang tinggi dan menyedari bahawa ia adalah kehidupan lanun untuk anda selepas semua. – Mb

. Horizon Zero Dawn

Semasa bermain Horizon Zero Dawn, . Lagipun, sukar untuk memikirkan permainan lain yang begitu cemerlang menenun banyak mitologi dan bercerita alam sekitar ke dalam dunia, dan sukar untuk mencari permainan yang membuatkan anda merasa seperti orang asing di tanah yang pelik walaupun anda menghabiskan puluhan berjam -jam dengannya.

Terdapat keseronokan mendalam untuk menonton monstrosities mekanikal mengganas penduduk di dunia yang terasa begitu dekat (namun setakat ini) dari kita sendiri, tetapi permainan ini benar -benar bersinar setiap kali anda mengambilnya untuk menggali sedikit lebih mendalam. Mungkin aspek Horizon Zero DawnPermainan dunia terbuka memainkannya sedikit terlalu selamat, tetapi kualiti tradisi, dunia, dan watak-wataknya segera membezakannya dari hampir semua yang lain di luar sana. – Mb

Hantu Permainan Terbuka Dunia Terbaik Tsushima

15. Hantu Tsushima

Hantu Tsushima Mengikuti pengembaraan samurai semasa pencerobohan Mongol Jepun (titul Isle of Tsushima, tepat). Permainannya, dalam satu perkataan, cantik. Pemandangan indahnya menyembunyikan pelbagai aktiviti sampingan yang menggalakkan penonton menyerap keindahan alam. Selain itu, Hantu Tsushima Menggalakkan pemain untuk mendekati pertempuran dan misi dalam pelbagai cara sementara juga menenun keputusan tersebut ke dalam naratif di mana kehormatan bertembung dengan kelangsungan hidup.

Akira Kurosawa tidak pernah mengarahkan permainan video, tetapi Dunia terbuka yang menakjubkan adalah kesedaran yang sangat tepat mengenai prospek impian itu. – AG

Permainan Dunia Terbuka Minecraft

14. Minecraft

Dalam Minecraft, anda mesti mencari jalan untuk membuat keseronokan anda sendiri. Walaupun permainan mempunyai matlamat yang ditetapkan, pemain bebas untuk meneruskannya (atau mengabaikannya) kerana mereka melihat sesuai. Adakah anda melucutkan gunung untuk berlian, atau adakah anda membuat ladang? Jika atas sebab apa pun, anda mendapati diri anda bosan dengan usaha solo, anda sentiasa boleh melompat ke pelayan lain dan meneroka secara rawak dihasilkan dengan rakan -rakan yang dapat membantu anda membina monumen gergasi, digital atau mengejar bilangan lain yang imajinatif. Walaupun Minecraft tidak dikemas kini dengan keteraturan sedemikian, permainan ini penuh dengan mod yang mempunyai potensi hiburan yang tidak terhingga.

Ulasan permainan terkini

Gran Turismo: Kisah Benar vs. filem permainan video

Super Mario Bros. Ulasan Filem: Grafik Hebat Sembunyikan Permainan yang Tidak Berfungsi

Dungeons & Dragons: Kehormatan Antara Pencuri Kajian – Filem permainan ini layak

Iklan – Kandungan terus di bawah

Minecraft adalah jenis pengalaman terbuka kotak pasir tulen yang mengiktiraf bahawa ada kalanya yang anda perlukan untuk membuat kenangan adalah kapak, pedang, dan imaginasi yang tidak terkawal. – AG

Shadow of the Colossus Open-World Games

13. Shadow of the Colossus

Ramai tajuk dunia terbuka sama ada tidak mempunyai kandungan yang cukup untuk membenarkan saiz mereka. Yang lain pergi ke laut dan cuba memasukkan terlalu banyak kandungan. Shadow of the Colossus adalah jarang dengan reka bentuk, tetapi tidak pernah terasa seperti itu terima kasih kepada seni, reka bentuk tahap pintar, dan soundscape. Permainan ini kuku rasa pengasingan yang mengasyikkan untuk menonjolkan colossi titular, yang berfungsi sebagai kedua -dua pertempuran bos dan memanjat teka -teki. .

Terima kasih kepada pilihan reka bentuknya, Shadow of the Colossus telah lama disebutkan dalam perbahasan “permainan video adalah seni” yang tidak pernah kelihatan hilang. Ia juga merupakan contoh hebat bagaimana permainan terbuka dunia tidak terhad kepada formula yang kadang-kadang dikurangkan. – AG

Subnautica Permainan Terbuka Dunia Terbaik

12. Subnautica

Masalah dengan banyak permainan survival adalah bahawa anda akhirnya mendapat begitu terperangkap dalam proses terus hidup sehingga anda mula tertanya -tanya apa yang anda sepatutnya hidup. Keseronokan cuba mengalahkan kemungkinan itu menarik dengan haknya sendiri, tetapi keseluruhan susunannya kadang -kadang hancur apabila anda mula bertanya kepada diri sendiri mengapa anda juga mengganggu untuk melihat keesokan harinya di tempat pertama.

Itulah keajaiban Subnautica. Berterusan untuk bertahan bererti menyelam sedikit lebih mendalam ke dunia yang hampir asing dipenuhi dengan keajaiban, ancaman, dan kesenangan yang entah bagaimana semua secara logik mendudukinya. Saya pernah mendengar banyak panggilan Subnautica Salah satu permainan seram dunia yang terbaik yang pernah dibuat, dan pastinya sukar untuk menafikan betapa menakutkan permainan. Namun, ini adalah bukti kekuatan permainan permainan ini yang jarang anda takut untuk berhenti bertanya -tanya apa lagi yang ada di luar sana. – Mb

Batman: Permainan Terbuka Dunia Terbaik Arkham City

11. Batman: Arkham City

Batman: Arkham Asylum diperkenalkan banyak kepada potensi yang cerah dan agak realistik Batman permainan video, tetapi Batman: Arkham City . Tidak seperti tajuk pertama, yang berlangsung di dewan arkham Asylum, Arkham City Membuka perkara dan membolehkan pemain meneroka versi Gotham City yang indah. Lebih -lebih lagi, dunia permainan dihuni dengan semua penyelia, alat, dan peminat muzik bersekutu dengan Caped Crusader. Sekiranya anda pernah tertanya -tanya bagaimana ia akan menjadi seperti jika Batman adalah bintang sendiri Melarikan diri dari New York Pengembaraan, anda akan senang mengetahui permainan ini memanfaatkan sepenuhnya premis yang luar biasa itu.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Terima kasih kepada sistem tempur yang memuaskan, cerita mencengkam, dan suara yang sempurna, Batman: Arkham City secara meluas dianggap sebagai permainan superhero terbaik yang pernah dibuat. Malah lebih bercita -cita tinggi Arkham Knight berjuang untuk mencipta semula keajaiban permainan ini. – AG

Permainan Seram NES Terbaik

15 permainan seram NES terbaik

Permainan PC yang paling sukar

25 permainan PC paling sukar sepanjang masa

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Permainan Terbuka Dunia Terbaik

10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Pada mulanya, saya tidak benar-benar dijual dengan idea permainan Metal Gear terbuka. Masa awal saya dengan Sakit hantu Juga tidak banyak untuk meyakinkan saya bahawa perkara -perkara yang dibuat sebelum ini Mgs diperlukan dunia yang lebih besar untuk bekerja. Sesungguhnya, Sakit hantu Akhirnya menjadi permainan dunia terbuka yang jauh lebih berstruktur yang bahkan tidak benar-benar berusaha untuk konsep “dunia hidup” yang dilihat dalam tajuk genre lain.

Menariknya, ini juga menjadi kualiti yang menjadikan pengalaman ini terbuka yang luar biasa. The Phantom Sakit tidak menawarkan dunia terbesar atau paling muda, tetapi ia menawarkan persekitaran yang sempurna untuk Metal Gear permainan. Setiap aspek Sakit hantuDunia s dibina dengan bijak untuk menggalakkan anda meneroka pelbagai pilihan taktikal yang disediakan untuk anda. ?”Daripada” ke mana anda boleh pergi?” – Mb

Far Cry 2 Permainan Terbuka Dunia Terbaik

9. Jauh menangis 2

Jauh menangis 5“Permainan Sanitized” dan mencadangkan bahawa “[Ubisoft] harus melihat kembali ke Jauh menangis 2, . Sudah tentu, ia sangat jelas pada ketika ini bahawa Ubisoft mungkin tidak akan pernah menyoroti permainan lain seperti Jauh menangis 2.

Jauh menangis 2Dunia sentiasa berusaha membunuh anda. Sekiranya pelbagai peluru yang terbang di sekitar tidak akan mendapatkan anda, malaria hampir pasti akan. Namun, tidak seperti banyak tajuk kelangsungan hidup moden permata ini jelas diilhamkan, Jauh menangis 2 masih merupakan permainan tindakan di atas yang lain. Ia hanya menjadi permainan tindakan dunia terbuka yang cemerlang yang meminta anda untuk mempertimbangkan perkara-perkara seperti persekitaran yang mudah terbakar, di mana musuh mungkin bersembunyi ketika matahari terlalu panas, dan bagaimana untuk selalu memanfaatkan sumber yang terhad untuk mengatasi kemungkinan yang luar biasa. – Mb

Kematian Menggalakkan permainan dunia terbuka terbaik

8. Death Stranding

Dalam hal , Kami pernah mengemukakan soalan, “Adakah permainan perlu bersenang -senang untuk menjadi baik?”Soalan itu benar -benar memasuki hati seluruhnya pengalaman. Ini permainan di mana tidak ada yang mudah dan setiap tugas dapat merasakan permulaan perjalanan seribu batu.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Itu juga mengapa Death Stranding adalah contoh yang cemerlang dalam genre ini. Dunia yang sepi dan kadang -kadang tidak ada harapan menjadi suasana yang sempurna untuk permainan yang direka untuk mengajar anda untuk menghargai nilai kemenangan kecil dan hubungan manusia. Anda akan jatuh, anda akan gagal, dan kadang -kadang anda akan tertanya -tanya sama ada anda bersenang -senang, tetapi pada masa anda melihat kembali ke dunia yang lebih baik yang anda tinggalkan dan sejauh mana anda datang, anda mungkin akan menumpahkan air mata. – Mb

The Elder Scrolls 3: Morrowind Games Open-World Terbaik

7. The Elder Scrolls 3: Morrowind

Pada masa pemaju hanya mencelupkan jari kaki mereka ke dalam perairan konsep dunia terbuka seperti yang kita ketahui hari ini, pasukan di belakang The Elder Scrolls 3: Morrowind Mengambil pendekatan yang berbeza. Mereka memutuskan untuk membuat permainan dunia terbuka yang seolah-olah memaparkan semua yang mereka mahu lakukan dengan RPG mereka yang sudah epik. Akibatnya, Morrowind selalunya boleh mengelirukan, rumit, dan luar biasa pengguna.

Namun, banyak kualiti yang boleh anda gunakan untuk mengkritik Morrowind Sama seperti mudah digunakan untuk menjelaskan mengapa pengalaman dunia terbuka yang penting dan luar biasa. Ia adalah RPG dunia terbuka di mana anda benar-benar dapat merasa seperti anda secara beransur-ansur mengembangkan watak anda dan membuat nama untuk diri anda dalam dunia yang indah, berbahaya, dan luar biasa pelik. Mod dan kemas kini peminat dapat meningkatkan beberapa kekurangan teknikal permainan ini, tetapi tidak ada pengganti untuk cara itu Morrowind membuat anda berasa seperti anda telah benar -benar diangkut ke tanah yang jauh di mana satu -satunya kemenangan yang anda dapati adalah yang anda buat untuk diri sendiri. – Mb

Fallout New Vegas Permainan Terbuka Dunia Terbaik

6. Fallout New Vegas

Pilihan pemain adalah di tengah -tengah Gugur francais, dan menawarkan lebih banyak pilihan daripada entri lain ke dalam francais ini yang mentakrifkan semula permainan video yang dimainkan oleh permainan video. Pemain dapat menyelesaikan hampir setiap masalah dengan senjata, kecerdasan, atau dompet mereka, tetapi moral kelabu permainan tetap menjadi cabaran yang berterusan. Banyak watak dan organisasi yang direka dengan baik di Gugur permainan sama ada terlalu baik atau misai-twirlingly jahat, tetapi New Vegas pemain tirai dengan memastikan bahawa tiada apa -apa pun. Terdapat pilihan dalam permainan ini yang jauh melebihi betul dan salah, “A” atau “B”, atau kompas moral berkod warna.

Fallout: New Vegas Menunjukkan apa jenis sihir yang boleh berlaku apabila pemaju permainan menjadikan penduduk dunia sebagai fleksibel secara moral sebagai watak utama. – AG

Grand Theft Auto 5 Permainan Terbuka Dunia Terbaik

5. Grand Theft Auto V

Seperti penyertaan yang lain ke dalam francais legenda ini, Grand Theft Auto 5 . Pemain dapat meneroka setiap lorong belakang dunia yang luar biasa dan menyerap semua butiran yang dapat mewujudkan alam semesta yang berlebihan dan satir yang entah bagaimana terasa lebih nyata daripada yang sepatutnya. Manakala GTA 5Kembali ke bentuk permainan yang lebih ridicolus yang disokong oleh pelbagai aktiviti sampingan pasti dialu -alukan, perkara yang benar -benar mengangkat permainan ini di atas pendahulunya adalah penggunaan tiga protagonisnya. Konsep tiga protagonis dalam GTA Permainan boleh menjadi gimik, tetapi personaliti dan matlamat “pahlawan” kami memainkan satu sama lain dengan cara yang mencipta naratif mendebarkan yang tidak mungkin dicapai dengan hanya satu petunjuk.