15 Sims Best 4 Mods – Blog PC Fierce | PC Fierce, Best Sims 4 Mods, Dari Keabadian hingga Kelahiran Realistik | Gamesradar

Mod Sims 4 Terbaik, dari Keabadian hingga Kelahiran Realistik

Dengan mod ini, anda mempunyai katil dua tingkat yang berfungsi. Ini memberi anda ruang tambahan untuk memerah keluarga anda. Menggunakan mod, anda juga boleh trak katil kecil di bawah katil yang anda lofted yang merupakan satu lagi ciri yang sejuk.

15 Mod Sims Terbaik 4

Borang ini dilindungi oleh Recaptcha – Dasar Privasi Google dan Syarat Perkhidmatan Memohon.

Tidak mempunyai akaun?

Membuat akaun mempunyai banyak faedah: lihat lebih cepat, simpan lebih dari satu alamat, pesanan trek dan banyak lagi.

Sims pertama kali dikeluarkan pada tahun 2000. Selama hampir dua dekad, permainan ini tetap relevan dalam kalangan permainan dengan pelepasan baru -baru ini The Sims 4 memperoleh lebih dari $ 1 bilion dan menarik lima juta pemain besar.

Kejayaan permainan didorong oleh sekumpulan modders yang berkembang pesat yang bertanggungjawab untuk mewujudkan banyak penambahan yang pelik dan indah untuk permainan. Sekiranya anda mencari beberapa mod yang sangat baik yang akan meningkatkan pengalaman permainan Sims 4 anda, berikut adalah beberapa pilihan hebat yang perlu anda pertimbangkan.

Inersia emosi oleh Roburky

Sims 4 telah melakukan tugas yang baik untuk menambah usul ke permainan. Tetapi seperti yang anda harapkan, mereka terlalu diramalkan. Suasana berubah seperti jam kerja dan agak sukar untuk membuat mereka gembira.

Dengan mod inersia emosi, anda boleh menambah kestabilan ke mood sims anda. Walaupun perubahan yang halus, makna permainan yang diperbaharui dan usaha yang diperlukan untuk mengubah mod sim setelah mengubah fikirannya sekarang lebih dapat dicapai.

Latihan persendirian

Mod Amalan Swasta membolehkan anda mengeluarkan kekecewaan anda pada sistem penjagaan kesihatan awam dengan membaikpulih semuanya. Anda boleh menambah insurans kesihatan, penyakit, pembedahan plastik, farmaseutikal dan optometri ke koleksi anda. Mod ini juga membolehkan anda menguruskan lebih banyak elemen kesejahteraan sim anda seperti berat badan dan tekanan darah mereka.

Beberapa ciri tambahan termasuk ciri perkembangan penyakit NPC serta moodlet baru dengan kesan yang kuat. Sim anda boleh memanggil sakit untuk bekerja jika mereka mempunyai moodlets ini.

Mempunyai beberapa keperibadian (oleh Polarbearsims)

Sims 4 telah jauh untuk meningkatkan aspek -aspek tertentu permainan yang telah lama dilupakan oleh pendahulunya. Salah satu ciri sedemikian adalah sistem keperibadian yang dirombak. Walaupun penambahbaikan secara besar -besaran, anda masih akan mendapati diri anda ingin membuat penambahbaikan lebih lanjut terhadap sistem. Di sinilah mod yang sangat baik ini masuk.

Dengan mempunyai keperibadian, sila mod, anda boleh membuang perbincangan yang sia -sia. Sebaliknya, anda boleh mempunyai kedua -dua sims memilih untuk berinteraksi daripada hanya bercakap.

MOD memilih interaksi tertentu bergantung pada mood, hubungan dan ciri -ciri yang ada di antara kedua -dua sim. Sebilangan interaksi termasuk mencium dan merayu yang menambah drama dan rasa realiti untuk permainan.

Pusat Perintah MC

Dengan Pusat Perintah MC, anda mendapat lebih banyak kawalan daripada sebelumnya. Mod ini membolehkan anda menjaga kehidupan semua sim yang tinggal di kawasan kejiranan.

Anda boleh mengetahui siapa yang hamil di bandar, menetapkan kadar pekerjaan untuk sims yang berbeza umur dan juga menentukan pakaian yang boleh dipakai oleh semua orang di bandar.

Mod ini mempunyai fungsi automatik yang membolehkan sims menjalani kehidupan penuh tanpa pemain melakukan segala -galanya untuk mereka.

Sekiranya anda tidak gembira dengan tahap kawalan lalai dalam permainan, pusat arahan MC adalah mod yang anda perlukan.

Cerita yang bermakna

. Dengan mod ini, watak-watak mempunyai perubahan mood yang lebih semula jadi dan bukannya perubahan mood yang tiba-tiba dan sering robotik yang berlaku dalam fungsi lalai.

Mengapa tidak membina PC anda sendiri dengan konfigurasi dalam talian kami?

Menggunakan mod ini, sims bukan hanya gembira tetapi mengalami kebahagiaan sejati. The Sims hanya boleh gembira apabila acara gembira berlaku dalam permainan, ini termasuk bertemu dengan menghancurkan atau makan sesuatu yang baik. Kerana ini, sims mempunyai alasan yang tulen untuk gembira.

Dengan mod ini, Sims mempunyai cara yang berbeza untuk bertindak balas terhadap persekitaran mereka yang menjadikan peristiwa dalam permainan kelihatan lebih seperti nyawa dan manusia.

Lanjutan cheat ui

Siapa yang tidak suka sedikit penipuan dalam permainan? .

Apabila anda merasakan bahawa anda memerlukan lebih banyak wang tunai, yang perlu anda lakukan ialah menaip kod ‘motherlode’ cheat dan anda mempunyai semua wang yang anda perlukan. Terdapat banyak kod cheat lain yang terdapat dalam permainan.

Pelanjutan cheat UI boleh menghafal kod untuk anda dan semua yang anda perlukan untuk mengaktifkan cheat tertentu adalah beberapa klik tetikus dan anda mempunyai apa yang anda mahukan. Ia tidak meningkatkan visual, tetapi ia menjadikan permainan kurang mengecewakan.

Romantik yang lebih baik

Sims 4 penuh cinta. Begitu banyak sehingga cukup mudah untuk mencari diri anda dalam hubungan dengan sim lain. Walaupun anda tidak mempunyai hubungan romantis, semua interaksi romantis boleh didapati dan pemain boleh memilih mana yang akan digunakan ketika berinteraksi dengan sim lain.

Kedengarannya menyeronokkan, tetapi tidak realistik. Dengan mod ini, anda boleh menjadikan hubungan sim anda lebih praktikal dan realistik. Mod menentukan interaksi mana yang berlaku dan pada titik hubungan untuk pendekatan hubungan yang lebih realistik.

Katil dua tingkat

Semasa anda bekerja untuk mendapatkan sim anda ke bahagian atas tangga dan beli keluarga anda di rumah dan perabot yang besar, anda mungkin mendapati diri anda diikat untuk ruang angkasa. Malangnya, Sims 4 mempunyai beberapa peluang untuk menambah katil dua kali ke permainan tetapi biarkan peluang terbang.

Dengan mod ini, anda mempunyai katil dua tingkat yang berfungsi. Ini memberi anda ruang tambahan untuk memerah keluarga anda. .

Drama hidup

. Katakan tidak lagi! Dengan mod ini, anda boleh menambah beberapa kontroversi ke setiap kawasan kejiranan. Anda mempunyai 11 senario dramatik untuk NPC bandar dan anda boleh campur tangan dalam beberapa interaksi.

Drama ini berkisar dari argumen hubungan biasa dari pelbagai peringkat, perompak cuba memilih poket seseorang dan untuk sesuatu yang sedikit tambahan, pengantin perempuan melarikan diri dari perkahwinannya.

.

Menggunakan mod ini, anda juga boleh menyebabkan beberapa drama anda menggunakan tindakan “Exposing a One” yang baru.

Mod Explore

Mod Explore membuka sims anda ke banyak perkara yang menarik dan anda tidak perlu mengikuti mereka. Sebagai contoh, apabila mereka mendapat lesen memandu pertama mereka, anda boleh meneroka mereka. . Yang mesti anda lakukan ialah memilih di mana anda mahu menghantarnya apabila “Radial When” muncul.

Jangan terlalu cepat memilih tugas paling gila untuk menghantar sim anda. Berdasarkan aktiviti yang anda hantar kepada mereka, kemahiran dan motif mereka akan berubah sehingga anda perlu memilih dengan teliti. .

Walaupun anda tidak campur tangan, mod membolehkan Sims meneroka secara rawak. Walaupun mod berfungsi dengan permainan asas, beberapa aktiviti tidak akan berfungsi jika anda tidak mempunyai pek tertentu. Contohnya, anda mesti mempunyai pek barang dapur yang sejuk untuk menghantar sims anda untuk ais krim.

Imbasan ultrasound

Hampir semua orang di sims akhirnya mempunyai bayi. Ini pengalaman yang menarik dan menarik. Walaupun begitu menarik ini, dalam permainan, ia tidak bersuara dan anak -anak hanya muncul selepas beberapa ketika. Dengan mod imbasan ultrasound, anda boleh membuat sesuatu yang lebih menarik dan realistik. Mod itu menambah gambar ultrasound berbingkai yang boleh anda letakkan di dinding di rumah sim anda.

Ini adalah perincian kecil tetapi satu yang membolehkan anda membina momentum pada hari besar dan juga menyingkirkan dinding kosong dengan menambahkan rasa kedalaman ke dinding.

Dapatkan kerja

“Dapatkan kerja!”Ini frasa yang anda dengar terlalu kerap. Dengan mod ini, anda boleh menambah banyak kerjaya yang menarik dan tersuai seperti artis tatu, broker saham, pemaju permainan dan sebagainya. Pemaju selalu menambah kerjaya baru sehingga membuat pekerjaan baru tidak akan menjadi sukar.

Menjadi ahli sihir

. Ia menambah rasa sihir yang gelap dan supranatural ke dalam permainan. Menggunakan kuasa anda, anda boleh menghisap kesedihan dari rakan atau menyerang musuh.

Tahu tak? . Pilihan anda akan menentukan sama ada anda seorang ahli sihir yang baik atau buruk.

Bina rumah kapal anda sendiri

Jika anda tidak boleh mempunyai bot rumah dalam kehidupan sebenar, mengapa tidak ada di sims 4? Itulah mod ini. Anda tidak perlu dibina untuk belajar di Learn. Anda boleh mengubah bot permainan ke rumah bot penuh.

Slider ketinggian

Ada banyak yang boleh anda lakukan pada sims 4 tetapi mengubah berapa tinggi sims anda bukan salah satu daripada mereka. Menggunakan mod slider ketinggian, anda boleh menyesuaikan ketinggian sim anda untuk membuat variasi. Klik cepat dan seret di kaki mereka dapat meningkat atau mengurangkan ketinggian.

Pemikiran terakhir

Terdapat satu tan mod yang boleh anda cuba di Sims 4 yang akan menjadikan permainan lebih realistik interaktif dan bahkan memberi anda kuasa ghaib. Namun, berhati -hati dengan yang anda pilih kerana ada yang lapar perkakasan.

Mod Sims 4 Terbaik, dari Keabadian hingga Kelahiran Realistik

Mod Sims 4 terbaik akan menjadikan permainan kegemaran anda berasa baru lagi. Dari peningkatan halus yang menambah butiran permainan yang realistik ke overhauls bersaiz pek pengembangan bumper, memodenkan Sims 4 adalah sesuatu yang dapat dilakukan oleh pemain PC-dan harus memanfaatkan sepenuhnya.

Memilih beratus -ratus mod yang ditawarkan boleh menjadi rumit, tetapi di sinilah kita masuk. Pilihan mod Sims 4 terbaik kami tidak hanya mudah dipasang tetapi bervariasi dalam saiz dan utiliti. Sesetengah daripada mereka mungkin memerlukan pek pengembangan tertentu, jadi semak semula setiap mod sebelum anda memuat turunnya untuk mengelakkan kekecewaan.

Mod buatan komuniti berbeza daripada cheat sims 4, dan walaupun mod tidak semestinya diluluskan oleh pemaju, mereka sama pentingnya dengan pengalaman sims anda. Sama ada anda ingin memancarkan interaksi, tambahkan lore duyung kompleks, atau masukkan mod kelajuan super, inilah mod terbaik Sims 4 terbaik. Kami telah memeriksa mereka semua untuk keserasian dengan pek terkini dan tompok -tompok Sims 4 untuk PC, jadi anda tidak perlu bimbang tentang mereka bertembung atau melanggar.

Cara Menambah Mod Sims 4 Terbaik di PC dan Mac

Untuk memasang mod Sims 4 terbaik dalam permainan anda, semua yang anda perlu lakukan pada mulanya ialah memuat turun sebarang fail mod yang anda sukai. Kemudian buka Windows Explorer di PC, atau Finder di Mac, dan cari Seni Elektronik> Mod Sims 4>.

Dari sini, jatuhkan mod yang dimuat turun terus ke dalam ini /Seni Elektronik/The Sims 4/Mods folder. Biasanya sebarang keperluan khusus untuk pemasangan mod disenaraikan di halaman yang anda muat turun mod, tetapi biasanya ia adalah seretan dan drop pekerjaan yang sangat mudah. Satu perkara yang perlu diingat ialah jika anda memuat turun fail zip, jangan unzipnya – hanya seret dan jatuhkan keseluruhan fail zip ke folder mod anda. Mod yang lebih baru mungkin mempunyai .lanjutan TS4Script, dan yang lain mungkin mempunyai .fail pakej, kedua -duanya hanya boleh menyeret dan menjatuhkan.

Mod Sims 4 terbaik yang boleh anda muat turun sekarang

Kelahiran realistik

Sekiranya anda selalu ingin menyaksikan keajaiban melahirkan anak dalam sims, bukannya proses standard penyampaian bayi robot, maka mod kelahiran yang realistik dari Pandasama adalah apa yang anda cari. Anda memerlukan pengembangan kerja untuk menggunakannya, tetapi dengan segala yang dipasang sim hamil anda akan tiba di hospital dan melalui beberapa peringkat untuk mendorong buruh untuk penghantaran semula jadi. Sebagai alternatif, ada pilihan untuk c-seksyen yang dirancang untuk melangkau peringkat buruh awal, menjadikan penghantaran hanya epidural yang cepat.

Pusat Perintah MC

Pusat Perintah MC adalah mod Sims 4 yang besar yang memberi anda panel kawalan untuk tweak hampir setiap aspek kehidupan Sims anda di seluruh kawasan kejiranan, yang pada dasarnya bermakna anda adalah Sims 4 God. . Tweak kegemaran saya adalah yang berasaskan masa walaupun, yang memastikan sim anda tidak mengambil jam berjam-jam untuk mandi dan makan sarapan sebelum bekerja setiap pagi. Sekiranya saya tidak dapat melakukan goth Mortimer itu, anda juga tidak boleh.

Lanjutan cheat ui

. Walau bagaimanapun, terdapat banyak cheat yang ada, melainkan jika anda merancang untuk mempelajari mereka semua, melihatnya dengan mudah boleh menjadi proses yang memakan masa. Di situlah mod ini dari Weerbesu datang, kerana ia menambah semua pilihan cheat terus ke dalam UI tanpa perlu menaip. Big Timesaver!

Memilih untuk hidup selama -lamanya

Sekiranya anda ingin mematikan proses penuaan atau mati untuk sim anda, anda boleh melakukannya dengan mudah dalam tetapan, tetapi itu akan mempengaruhi setiap sim di dunia anda. Sekiranya anda mahu melakukannya secara kes demi kes, anda memerlukan mod. Belia yang kekal dan mod yang boleh dibeli abadi menjadi tepat, dari Vitorpiresa. Mod ini menambah dua ciri baru yang boleh dibeli untuk permainan: Belia Abadi, yang menghalang sim anda mati dari usia tua (tetapi tidak ada yang lain); dan abadi, yang menghalang mereka dari semua kematian, tetapi mereka akan terus berumur tanpa mengira.

Cerita yang bermakna

Mod Cerita Bermakna dari Roburky memberikan sims anda lebih dalam, tahan lama, dan emosi yang lebih realistik, dan bukannya menjadikan mereka mengubah mood mereka setiap sepuluh saat. Sim anda boleh menjadi tertekan selama beberapa hari selepas perpisahan atau merasai kebahagiaan yang kuat setelah ciuman pertama. Anda tidak akan dapat mengubah mood sedih sim dengan hanya meletakkannya di bilik yang dihiasi dengan baik. Walaupun mempengaruhi sims anda menjadi lebih sukar dengan mod cerita yang bermakna, segala yang berlaku dalam kehidupan mereka menjadi lebih. bermakna.

Simulasi Lag Fix

Sekiranya anda mahu sim anda berkelakuan seperti orang sebenar dalam ketiadaan anda, maka anda akan menyukai mod simulasi simulasi ini oleh simmythesim. Mod ini menjaga masalah tingkah laku autonomi Sims anda yang disebabkan oleh lag simulasi besar -besaran, seperti duduk dan menatap dinding selama berjam -jam. . Ini membetulkan masa perlahan, masa akan kembali, dan tingkah laku shell kosong. Tidak ada kepala yang lebih terkenal!

Mempunyai beberapa keperibadian!

Sekiranya anda bosan dengan sims anda yang mempunyai chit-chats yang tidak bermakna, maka mod ini dari Polarbearsims hanya boleh menjadi tiket untuk memusnahkan interaksi. Mod yang luas ini memperkenalkan banyak perubahan, tetapi salah satu ciri utama adalah mengeluarkan sembang terbiar dari perbualan. Ini bermakna bahawa bukannya nattering, sim anda perlu berinteraksi antara satu sama lain, dan mod akan menentukan bagaimana ini turun berdasarkan hubungan yang ada antara sims, ditambah dengan ciri -ciri watak dan mood semasa mereka. Duduklah dan tonton bagaimana keadaan keluar, tetapi bersiaplah untuk bunga api jika dua sim tidak dapat bersama.

Memukul kelajuan super

Anda tahu bahawa tahap kelajuan muktamad yang mencetuskan ketika sim anda tidur atau keluar dari rumah? Saya tahu bahawa kadang -kadang ia tidak mencetuskan, atau ia tidak cukup pantas. Oleh itu, mari kita pergi lebih cepat dengan mod supespeed ini. Tidak, itu bukan kesilapan, pencipta artum tahu tidak ada masa yang cukup untuk menambah r ke super. Mereka mendapatkannya. Setelah dipasang, anda boleh mencetuskannya apabila anda memukul 3 kunci dua kali berturut -turut. Hari yang panjang dan masa yang sia -sia, BERHUBUNG!

Buka kunci setiap item dalam mod Bina / Beli

Walaupun kadang -kadang ia agak sejuk bahawa Sims 4 mengunci item mod bina / beli tertentu dan susun atur bilik di belakang matlamat trek kerjaya, ia juga memerlukan masa yang lama untuk mendapatkannya semua. Jadi mengapa tidak hanya mempunyai mereka semua, sekarang? Sims 4 BuildBuymode Unlocker Mod oleh Scripthoge adalah perkara kecil yang berguna yang membuka kunci setiap item dan bilik pra-buatan yang sebelum ini di luar batas, yang bermaksud rumah anda boleh menjadi yang terbaik dari Get GO (dengan sedikit bantuan Motherlode, dari kursus).

Kanak -kanak yang mematikan

. Mereka makan, mereka tidur, dan mereka bermain. Cukup dengan tidak bersalah. Walau bagaimanapun, mod kanak -kanak yang mematikan dari mod pengorbanan akan mengubah semua itu. Anak -anak Sims anda mungkin kelihatan comel, tetapi mereka akan membakar anda hidup atau menikam anda di leher peluang pertama mereka mendapat. ! Dan jika ia menjadi terlalu banyak, anda sentiasa dapat menyahaktifkan mod, atau belajar bagaimana untuk umur anak kecil di sims 4.

Mermaids diperluas

. Walaupun mereka mungkin kelihatan cantik untuk melihat menyelam di sekitar pantai Sulani yang tenang, tidakkah lebih baik bagi ikan duyung untuk mempunyai sistem kuasa dan perkembangan berasaskan XP seperti adik-beradik supernatural mereka yang berbulu dan berbulu mereka yang berbulu dan berbulu? Masukkan mod Mermaids yang diperluas dari SpinningPlumbobs. . Anda akan dapat tidur di bawah permukaan, menyelam lebih dalam untuk kelp dan barang -barang ajaib yang lain, dan bahkan melatih diri anda pada mitologi duyung sebagai cawangan kemahiran baru.

Laraskan ketinggian sim

Memutuskan berat badan dan jisim otot Sims semudah menggerakkan gelangsar atau menolak badan mereka di Sims 4, tetapi tidak pelik bahawa setiap orang di dunia anda adalah ketinggian yang sama? Kanan tidak wajar? Nah, Mod Slider Height Sims 4 ini dari Godjul1 membetulkan semua itu, menambah variasi kedudukan semula jadi ke kawasan kejiranan anda.

Penentuan hidup

Yang ini sangat berguna jika anda menambah sim npc rawak ke dunia anda. Tanpa Mod Penentuan Kehidupan oleh Kawaiistacie, NPC Sims tidak akan mempunyai kerjaya, tiada pendapatan, dan kemahiran sifar. Sekiranya anda tidak mahu secara manual menggerakkan setiap sim ke arah kerjaya tertentu atau tidak mahu mengisi kemahiran mereka, mod ini akan melakukannya untuk anda. Ia datang dengan sekumpulan ciri bonus yang menarik juga, seperti gigi manis, masalah minum, atau kemahiran memasak yang buruk.

Kembalikan kereta dari sims 3 hari

Perkara lain yang hilang di Sims 4 dari Sims 3 adalah kenderaan. Saya menyukainya apabila anda boleh memandu di sekitar kawasan kejiranan untuk sampai ke lokasi yang berbeza, atau hanya menonton kitaran anak -anak anda dari rumah rakan mereka selepas sekolah. Tetapi semuanya hilang dalam sims 4. Syukurlah, Komuniti Sims 4 berada di tangan untuk betul beberapa kesalahan dalam permainan, dan terima kasih kepada mod kereta yang dimiliki ini dari Dark Gaia Sims anda kini boleh membeli dan memandu kereta mereka sendiri di sekitar kejiranan sebagai zaman moden yang dimaksudkan.

Buat kolam di setiap lot

Memancing boleh menjadi sebahagian besar kehidupan sim anda, tetapi ia boleh menjengkelkan apabila anda perlu melakukan perjalanan untuk mencari kolam memancing yang berdaya maju. Menonton skrin pemuatan setiap kali anda ingin membina kemahiran pemancing itu mengecewakan, tetapi bagaimana jika anda mempunyai kolam di halaman belakang anda sendiri? Muat turun Mod Sims 4 Ponds Sims yang Boleh Dibeli oleh Snaitf, dan anda boleh meletakkan kolam yang cantik di lot anda sendiri, menjimatkan anda untuk melakukan perjalanan untuk setiap ekspedisi memancing.

Pergi sekolah

Keupayaan untuk mengikuti anak -anak anda ke sekolah (dengan cara yang paling menyeramkan) selalu menjadi sentuhan yang bagus dalam permainan sebelumnya, kerana anda sebenarnya dapat lebih dekat dengan apa yang mereka luangkan masa mereka di kelas melakukan. Nah, dengan selagi anda telah mendapat kerja pengembangan Sims 4, anda boleh memuat turun mod sekolah Zerbu yang bermaksud anda benar -benar boleh mengikuti anak -anak anda ke sekolah dan membantu mereka mencapai pendidikan mereka, belajar dari guru NPC dan Malah melawat kaunselor untuk meningkatkan semangat. Kanak -kanak juga boleh mendapat lambang dari prinsipal, yang boleh ditebus kemudian dalam kehidupan untuk sifat ganjaran. Ini berfungsi secara bebas daripada pek tahun sekolah menengah Sims 4, yang mengikuti remaja ke sekolah dan bukannya kanak -kanak.

Jimat harian

. Mod Simpan Harian ini dari Temptest secara harfiah hanya autosaves permainan anda dengan setiap hari sim baru. Menggunakan tetapan lalai, ia hanya akan menyimpan permainan pada pukul 5 pagi setiap hari sim dan sebenarnya menggunakan tujuh slot simpan berputar, sekiranya anda ingin kembali ke hari tertentu dalam minggu sim terakhir. .

!

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

.

Marloes Valentina Stella

Saya seorang wartawan bebas yang (kejutan!. Apabila saya tidak mengusahakan panduan untuk GamesRadar, anda mungkin dapat mencari saya di suatu tempat di Teyvat, Novigrad, atau Whiterun. Kecuali saya merasa berdaya saing, dalam hal ini anda harus mencuba Erangel. Anda juga boleh mencari kata -kata saya di PCGamesn, FanByte, PcGamer, Polygon, Esports Insider, dan Game Rant.

  • Editor panduan Iain Wilson
  • Sam Loveridge Global Editor-in-Chief, GamesRadar+
  • Penulis Kakitangan Jasmine Gould-Wilson, GamesRadar+
  • Penulis Freelance Grace Dean

Dogma Dragon 2 menaik taraf rasa pengembaraan yang asal