15 permainan maya yang menyeronokkan untuk bermain dengan kumpulan dalam talian, 10 laman web permainan percuma teratas untuk permainan dalam talian pada tahun 2022

10 laman web permainan percuma teratas untuk permainan dalam talian pada tahun 2022

Contents

Untuk mengakses catur dalam talian, cukup klik objek papan catur dalam kumospace anda. Berikut adalah artikel bantuan sokongan yang mengajar anda cara bermain catur.

15 permainan maya yang menyeronokkan untuk bermain dengan kumpulan dalam talian

virtual_games_big_groups

Permainan yang boleh anda mainkan dalam talian dengan kumpulan besar dan kecil

Apa itu maya bersama tanpa permainan maya? Sama ada anda mempunyai pasukan yang kompetitif atau anda mencari beberapa cara baru untuk membina pasukan dengan rakan sekerja atau berehat dengan rakan -rakan, bermain permainan kumpulan dalam talian adalah cara terbaik untuk menyambung hampir.

Sekiranya anda menjalankan tempat kerja terpencil atau hibrid, atau hanya bekerja dari rumah dan ingin berhubung dengan rakan-rakan, merancang malam permainan adalah cara terbaik untuk mengikat sepanjang malam. Ramai orang telah menggunakan alat persidangan video, seperti Zoom dan Google Meet, untuk menjalankan permainan malam mereka. Walaupun alat ini hebat, ada sesuatu yang lebih baik untuk menganjurkan permainan dalam talian yang menyeronokkan. Cuba gunakan platform sembang video yang mendalam.

Apa itu sembang video immersive? Mereka adalah produk perisian yang lebih realistik meniru dunia nyata hampir. Ramai syarikat menggunakannya untuk memupuk hubungan antara ahli pasukan dengan membuat pejabat syarikat maya. Produk sembang video ini sesuai untuk menganjurkan permainan yang menyeronokkan untuk dimainkan dalam talian. Ada, seperti kumospace, sebenarnya mempunyai permainan dalam talian percuma yang dibina ke dalam produk sembang video yang mendalam.

Permainan dalam talian percuma

Pastikan permainan dalam talian yang anda mainkan berfungsi dengan baik untuk pengguna pada peranti mudah alih. Sekiranya anda bermain dengan rakan, juga penting untuk mempertimbangkan kos, jadi berpegang pada permainan dalam talian percuma biasanya merupakan strategi terbaik. Berikut adalah 15 permainan dalam talian yang menyeronokkan yang boleh dimainkan secara percuma.

Permainan kod dalam talian

Ini adalah versi dalam talian permainan papan yang sangat popular, codenames. Anda boleh bermain permainan secara langsung di Kumospace; Berikut adalah panduan cara.

Codenames dalam kumospace dipanggil Word Guess. Untuk memulakan, klik saja objek, dan permainan akan bermula. Ini adalah permainan berbilang pemain dalam talian di mana pemain dibahagikan kepada pasukan. Permainan ini berpusat di sekitar permainan berasaskan pasukan antara dua pasukan yang ditetapkan, jadi terlebih dahulu membahagikan kumpulan anda menjadi dua (i.e. Pasukan Merah dan Pasukan Biru), dan kemudian pilih satu orang di setiap pasukan untuk menjadi ejen rahsia/pemberi petunjuk. Objektif Ejen Rahsia adalah untuk cuba mendapatkan ahli pasukan mereka untuk meneka dengan betul semua kad kod yang telah dipaparkan untuk mereka.

Keperluan untuk permainan: Setiap kad mempunyai perkataan di atasnya (i.e. kod rahsia anda), jadi pemain harus mengaitkan semua perkataan pada kad pasukan maya mereka menggunakan perkataan lain. Ia kurang kompleks daripada bunyi. Salah satu cabaran terbesar dalam permainan ini ialah petunjuk anda hanya boleh menjadi satu perkataan dan tidak boleh menjadi kata nama yang betul.

Bagaimana anda menang? Apabila pasukan anda mula meneka semua kad/perkataan.

Catur dalam talian

Untuk semua peminat catur atau watak -watak Gambit Wannabe Queen, kami telah mendapat anda dilindungi. Anda boleh bermain catur dalam talian secara langsung di kumospace anda. Permainan boleh dilakukan dengan membentuk pemain lain atau komputer.

Untuk mengakses catur dalam talian, cukup klik objek papan catur dalam kumospace anda. Berikut adalah artikel bantuan sokongan yang mengajar anda cara bermain catur.

Sebaik sahaja anda memilih siapa yang anda mainkan, permainan ini dihidupkan. Dan bagi kita yang bukan Masters Catur, inilah Panduan Catur 101.

Sejarah Ringkas. Versi catur yang kita mainkan hari ini telah wujud sejak tahun 1400 -an, tetapi pendahulunya yang pertama direndam sekitar 300 a.D. Ia diklasifikasikan sebagai permainan strategi abstrak; Secara ringkasnya, ini mengenai strategi ketenteraan. Memandangkan umur panjangnya, mudah untuk menganggapnya sebagai salah satu permainan kegemaran dunia.

Permainan. Setiap bahagian dalam catur mempunyai ciri -ciri pergerakan tertentu. Pemain cuba menyerang secara strategik pemain lain sambil mengelakkan kepingan mereka diserang. Sebaik sahaja sekeping dilampirkan, ia dikeluarkan dari papan untuk sisa permainan, dan bahagian penyerang mengambil tempatnya di papan.

Catur adalah mengenai strategi. Atas sebab ini, ia boleh menjadi salah satu permainan yang paling menyeronokkan untuk dimainkan dalam talian. Bermain catur hampir menambah keseronokan kerana pemain bukan sahaja dapat melihat papan, tetapi mereka dapat melihat wajah satu sama lain dan mendengar audio mereka.

Bagaimana anda menang? Sama dengan perang sebenar, permainan ini berakhir apabila sekeping pemain yang paling penting, Raja, tidak dapat bergerak tanpa diserang. Ini dipanggil Checkmate dan menyimpulkan permainan.

Permainan teka -teki

Semua orang suka permainan teka -teki yang bagus! Sekiranya anda pernah bermain Tetris, ini adalah versi dalam talian percuma, dan ia tersedia tepat dalam kumospace. Untuk mengakses permainan teka -teki, klik pada objek permainan video biru atau objek arked video.

PULLEGAMES

Permainan teka -teki adalah tetris berbilang pemain dalam talian. Ia adalah salah satu permainan yang paling popular dan menyeronokkan pada tahun 1980 -an tetapi tetap menjadi permainan kegemaran di kalangan orang di seluruh dunia.

Cara bermain. Setiap pemain cuba membuat garis bersambung yang kukuh dengan satu set kepingan yang bervariasi secara rawak. Setiap bahagian boleh diputar, dipindahkan dari sisi ke sisi serta dipercepat ke tempatnya. Berikut adalah animasi permainan.

Imej yang disisipkan 0

Cara menang? Kemajuan dalam permainan dijaringkan. Semasa bermain multiplayer, pemain yang jelas berturut -turut dapat memberikan baris kepada pemain lain, menjadikan permainan mereka lebih mencabar. Seorang pemain kalah ketika dia bata sampai ke puncak skrin.

Trivia maya

Permainan trivia yang dicuba dan benar adalah beberapa permainan yang paling mudah dan paling menyeronokkan untuk dimainkan dengan rakan sekerja atau rakan. Sama seperti dalam kehidupan sebenar, permainan trivia maya berpusat di sekitar pengetahuan umum pasukan anda mengenai pelbagai topik. Berikut adalah penjana trivia percuma dari orang -orang imajinatif di mari kita berkeliaran. Mereka adalah syarikat yang menganjurkan aktiviti pembinaan pasukan fizikal dan maya. Banyak aktiviti ini termasuk bermain permainan maya.

Penjana mereka menyusun maklumat mengenai anda dan rakan -rakan anda dan membolehkan anda memperibadikan soalan trivia anda sendiri. Ini sangat baik untuk kumpulan rakan sekerja, rakan, dan ahli keluarga.

Permainan. Satu orang dalam kumpulan, selalunya penganjur, adalah moderator. Tugas orang ini adalah untuk mengemukakan soalan dan menguruskan skor pasukan. Peserta mengatur ke dalam kumpulan. Kumpulan tidak perlu menjadi saiz tertentu, tetapi jika moderator prihatin terhadap keadilan, mereka harus mempunyai saiz atau julat pasukan tertentu untuk saiz pasukan. Moderator kemudian meminta satu siri soalan trivia, dan pasukan menulis jawapan mereka. Setiap jawapan yang betul bernilai satu titik.

Petua Pro: Semasa bermain hampir, ada baiknya memilih platform sembang video dengan sama ada bilik audio atau pelarian spatial supaya ahli pasukan dapat dengan cepat membincangkan jawapan kepada soalan tanpa penyamaran pasukan lain.

Memutuskan pasukan yang menang. Pasukan dengan mata paling banyak menang.

Bingo

Ini adalah klasik yang hebat untuk semua peringkat umur. Ini adalah salah satu permainan kumpulan dalam talian terbaik untuk dimainkan. Permainan klasik melibatkan kad bingo dengan nombor pada mereka dan mekanisme untuk secara rawak memilih nombor.

Cara bermain. The Bingo Caller, orang yang menganjurkan permainan dalam talian yang menyeronokkan ini, memberikan setiap pemain kad bingo yang mengandungi nombor mereka. Penelepon kemudian memilih nombor secara rawak dan memanggilnya ke kumpulan.

Untuk bermain bingo hampir, kami mengesyorkan laman web kad bingo percuma ini yang mengendalikan banyak permainan. Sebagai pemanggil, anda boleh membiarkan komputer melakukan kerja keras untuk anda, dan anda hanya perlu memulakan permainan dan mengedarkan pautan ke rakan, rakan, atau keluarga anda.

Cara Menang di Bingo. Permainan ini berakhir apabila pemain berjaya menghubungkan lima ruang dalam garis menegak, mendatar, atau pepenjuru.

Petua Pro Bangunan Pasukan Maya: Sekiranya anda ingin menembusi keseronokan, anda boleh membuat kad bingo maya anda sendiri. Terdapat laman web, Bingomaker, yang membantu anda mendapatkan kreatif. Kumospace, sebuah syarikat terpencil pertama, baru-baru ini menganjurkan acara bangunan pasukan terpencil di mana kami bermain bingo maya menggunakan kad buatan sendiri. Beberapa soalan termasuk ‘mempunyai lebih daripada satu tatu,’ ‘telah ditendang keluar dari sebuah pertubuhan,’ ‘menari di atas meja,’ atau pengembaraan lain yang dilakukan oleh ahli pasukan sepanjang hidup mereka. Bonus! Minta pemain berkongsi cerita di sebalik pengembaraan. Ini jenis permainan yang menyeronokkan dan sosialisasi membantu membina budaya syarikat terpencil. Mencari idea untuk meningkatkan budaya pasukan terpencil dan hibrid anda, lihat tujuh aktiviti yang menyeronokkan ini. – dan itu menyeronokkan gila.

Penyebaran perkataan

Memanggil semua kata -kata dan fanatik scrabble, permainan maya ini adalah untuk anda. Penyebaran perkataan serupa dengan Boggle tetapi semua dalam talian dan percuma untuk bermain. Permainan ini boleh dimainkan dalam mod multiplayer dalam talian atau pemain tunggal.

Peraturan ke permainan. Matlamat penyebaran perkataan adalah mencari kata -kata dalam surat yang bertaburan di papan permainan. Setiap perkataan akan memberi anda mata berdasarkan huruf, serupa dengan scrabble. Jika anda “mencari” perkataan yang tidak disenaraikan di perpustakaan permainan lebih dari 265,000 perkataan, anda menerima penalti 10 mata. Sekiranya pemain salah eja perkataan, mereka juga kehilangan 10 mata secara automatik.

Memilih pemenang. Pemain yang paling banyak mata, bermakna mereka mendapati perkataan paling bernilai paling banyak, pada akhir permainan adalah pemenang.

Skribbl

Sekiranya anda suka melukis, maka ini mungkin permainan dalam talian untuk anda. Walaupun anda hanya bersenang -senang bersenang -senang dari semasa ke semasa, anda akan menikmati permainan maya ini. Skribbl adalah permainan dalam talian percuma yang berpusat di sekitar lukisan dan meneka permainan. Ia boleh diakses dan mudah digunakan dengan perisian sembang video KumoSpace.

Permainan dalam talian. Ini adalah permainan multiplayer dalam talian yang merupakan salah satu syarikat permainan kumpulan terbaik dalam talian dan keluarga yang boleh dimainkan. Apabila giliran pemain untuk menarik, mereka mesti memilih perkataan dari tiga pilihan yang ada. Mereka kemudian mempunyai 80 saat untuk menggambarkan perkataan itu.

Bagi pemain yang tidak melukis, ini adalah peluang untuk mengatasi titik. Apabila orang lain melukis, anda mesti mencuba dan meneka apa yang sedang ditarik. Yang lebih awal yang anda rasa perkataan, semakin banyak mata yang anda terima.

Siapa menang? Pemain yang paling banyak mata. Cukup sederhana.

Jackbox

Adalah aktiviti gaya pertunjukan permainan jem anda? Maka anda dan sahabat anda ingin memberi anda, dan kotak jackbox anda berputar. Ini adalah salah satu permainan dalam talian yang lebih popular yang meniru pertunjukan permainan. Asalnya direka untuk pesta IRL di mana orang mengumpulkan ‘bulat skrin, Jackbox juga boleh dimainkan sebagai permainan maya. Seorang pemain mesti membeli permainan (atau pek parti jackbox), dan mereka boleh berkongsi secara percuma dengan rakan -rakan mereka di kumospace atau menggunakan aplikasi sembang video.

Cara bermain. Apabila permainan bermula, semua pemain akan melihat kod bilik empat huruf pop timbul. Untuk memulakan, pemain pergi ke JackBox.TV di pelayar web mereka dan masukkan “kod bilik” dan nama – dan voila – anda telah menyertai permainan. Semasa permainan, pemain melihat soalan dan dua pilihan. Mereka memilih pilihan kegemaran mereka, atau lebih tepat, yang mereka fikir kumpulan itu lebih cenderung untuk memilih. Mata diperuntukkan berdasarkan undi majoriti. Berikut adalah video permainan Jackbox.

Cara menang? Orang yang mempunyai mata paling banyak pada akhir beberapa pusingan adalah pemenang. Semoga berjaya!

Di antara kita

Permainan maya di antara kita mendapat mega-popular semasa kuarantin. Malah ahli u.S. Kongres terkenal mempamerkan permainan di Twitch pada tahun 2020. Ini adalah permainan yang hebat untuk bermain hampir dengan rakan atau rakan sekerja yang menggunakan perisian persidangan video atau di pejabat maya.

Mekanik permainan. Adakah semua orang menyertai kami di kumospace anda dan kongsi pautan untuk mereka memuat turun aplikasi antara kami di peranti mudah alih mereka. Kemudian buat permainan peribadi untuk seluruh kumpulan. Apabila anda memasuki permainan dalam talian, satu pemain akan digelar “penipu.”Matlamat mereka? Slyly membunuh rakan sekerja mereka satu persatu. Ahli kru yang masih hidup bertemu selepas setiap kematian untuk hash keluar teori tentang penipu, dan kemudian mereka mengundi siapa yang mereka fikir penipu itu. Ini adalah permainan kumpulan dalam talian yang boleh dimainkan oleh 4 hingga 10 orang. Senang berhubung dengan sahabat dan bangunan pasukan terpencil.

Akhir permainan. Permainan berakhir apabila penipu ditemui.

Permainan topi

Permainan ini adalah untuk pencinta kata-kata! Tuan rumah perlu melakukan kerja persiapan sebelum keseronokan yang serius bermula. Anda juga ingin menyediakan kata -kata yang masuk ke dalam topi, oleh itu nama permainan! Kami mengesyorkan menggunakan penjana perkataan rawak. Anda harus memilih bilangan perkataan yang anda mahukan; 5-10 kata nama setiap peserta sesuai untuk permainan maya ini. Tuliskannya di atas kertas kecil dan masukkannya ke dalam topi.

Permainan ini boleh dimainkan dengan kebanyakan perisian persidangan video. Berikut adalah beberapa arahan yang berguna untuk bermain secara khusus di dalam kumospace.

 1. Tetapkan julat audio di kumospace anda ke seluruh lantai.

Range Audio Ramon Screenshot-1

 1. Jadikan semua pemain bersama pemain.
 1. Perhatikan pemasa dan tulis skor untuk setiap tiga pusingan.

Cara Memainkan Permainan Maya Ini. Ini adalah permainan dalam talian percuma di mana pemain berpecah kepada pasangan, dan alternatif yang menggambarkan dan siapa yang meneka perkataan. Di dalam kumospace, pasangan harus duduk dekat satu sama lain di dalam ruang maya. Tuan rumah menarik satu perkataan pada satu masa dan menghantarnya secara peribadi kepada orang yang gilirannya untuk menggambarkan perkataan itu kepada pasangan mereka. Apabila mereka meneka satu perkataan, hantarkan mereka perkataan seterusnya setiap sembang peribadi. Mereka mempunyai 60 saat untuk meneka sebanyak mungkin perkataan. Apabila masa mereka sudah selesai, giliran pasangan seterusnya. Tuan rumah menyimpan skor.

Sebaik sahaja semua perkataan telah digunakan, tuan rumah meletakkan mereka kembali ke dalam topi, dan seterusnya bermula Pusingan 2 – Charades. Pemain kali ini perlu melaksanakan perkataan itu kepada pasangan mereka tanpa menggunakan suara. Untuk kebanyakan hiburan, pemain yang melakukan charade harus menggunakan ciri penyiaran kumospace supaya semua orang dapat melihatnya.

Pada akhir pusingan kedua, kata -kata itu kembali ke dalam topi, dan pusingan akhir bermula – minta pasangan anda meneka perkataan dengan hanya mengatakan satu perkataan yang berkaitan dengannya, e.g. Sekiranya perkataan itu lampu, anda mungkin mengatakan bola lampu.

Akhir permainan. Pemenang adalah rakan kongsi dengan skor tertinggi, yang mewakili tekaan yang paling tepat!

Permainan maya dibuat khusus untuk sembang video kumpulan

Berikut adalah senarai permainan yang dibina tujuan untuk dimainkan secara eksklusif dalam kumospace, platform sembang video yang mendalam. Sekiranya anda menganjurkan maya bersama dan mencari permainan yang menyeronokkan untuk dimainkan, maka kumospace akan menjadi pilihan terbaik anda. Ia percuma untuk digunakan; Buat akaun sahaja.

Spies & Assassins

Permainan pengintip yang menyeronokkan yang sesuai untuk bermain dengan rakan sekerja atau rakan dalam talian. Spies & Assassins berlaku di ruang maya dan melibatkan permainan strategi pasukan. Ini adalah salah satu permainan yang paling menyeronokkan untuk bermain dalam talian, terutama untuk kumpulan besar. Permainan berbilang pemain ini boleh dimainkan sehingga 100 orang. Permainan ini dibangunkan secara khusus untuk dimainkan dalam kumospace.

Cara bermain. Penganjur menugaskan orang kepada pasukan dan peranan tertentu dalam kumospace. Pemain kemudian bergerak di sekitar ruang dan apabila mereka hampir saling berhubungan, cuba temukan jika mereka menentang ahli pasukan, atau mata -mata yang mesra, melalui kata kod khas. Sekiranya pemain bertemu dengan pembunuh perayauan semasa perjalanan mereka, maka mereka “mati” dan harus tinggal di mana mereka “jatuh” dalam kumospace. Ramai terima kasih kepada pegawai kerajaan bandar di Kanada yang sebenarnya mencipta keseluruhan buku main untuk bermain Spies & Assassins.

Menang. Sama ada krew pengintip melengkapkan misi mencari semua ahli pasukannya, atau pembunuh berjaya menghapuskan semua pemain.

Batu bakul

Permainan pemutus ais dibina dalam produk sembang video Kumospace. Ia sesuai untuk ikatan pasukan maya dan memperkenalkan orang yang tidak dikenali. Berikut adalah langkah video bagaimana untuk menetapkan permainan dan bermain.

Mekanik permainan. Mulakan dengan mengira bilangan pemain, kemudian tambahkan satu kerusi yang kurang daripada ada pemain ke kumospace anda. Ini boleh dilakukan dengan membuka tab Edit anda dan menambah atau mengeluarkan kerusi yang diperlukan. Tukar tetapan audio ke seluruh lantai, dan permainan boleh bermula.

Semua orang harus duduk, kecuali tuan rumah, yang boleh memulakan permainan dengan melakukan “panggilan keluar” yang pertama. Panggilan boleh menjadi kenyataan yang merujuk kepada kehidupan pemain, keperibadian, pencapaian, pakaian-apa sahaja yang dapat dikenal pasti seseorang. Contohnya, mereka boleh memanggil: “Semua orang memakai kaus kaki putih, menggegarkan bakul.”Apabila panggilan keluar dibuat, setiap orang yang memakai kaus kaki putih, dan orang yang membuat panggilan keluar perlu bangun dari kerusi mereka dan cepat mencari tempat duduk baru.

Pemain paling perlahan akan ditinggalkan tanpa kerusi, yang menjadikan mereka pemanggil baru!

Bagaimana seseorang menang? Tidak ada kemenangan atau kalah dalam permainan ini. Ini mengenai bersenang-senang dengan rakan, keluarga, dan rakan sekerja. Sekiranya semua orang menikmati diri mereka sendiri, maka itu adalah kemenangan!

Bang Bang!

Permainan pek tindakan ini sangat baik bagi mereka yang suka misteri yang baik. Objek permainan maya ini adalah mencari pembunuh. Permainan ini dibina secara khusus untuk kumospace dan merupakan permainan yang sepenuhnya percuma untuk dimainkan dalam talian. Panduan Lengkap untuk Bang Bang, permainan kumospace.

Memainkan permainan kumpulan dalam talian ini. Mulakan dengan menukar tetapan audio anda untuk tenang dan mempromosikan semua pemain menjadi tuan rumah bersama. Berikut adalah panduan hosting kumospace yang mudah.

Permainan ini bermula apabila tuan rumah menghantar sembang rahsia kepada seorang pemain secara rawak, memberitahu mereka bahawa mereka adalah pembunuh. Oleh kerana tuan rumah tahu pembunuh, mereka mesti duduk pusingan pertama. Tetapi jangan risau, tuan rumah dapat bermain di pusingan masa depan.

Pembunuh akan bergerak di sekitar lantai, dan ketika momen yang sesuai, mereka perlu mendekati seseorang, memastikan tidak ada orang lain yang dapat mendengarnya, dan berkata: “Bang bang, kamu mati!”

Sekiranya anda terbunuh, anda perlu perlahan-lahan dan secara tidak langsung bergerak ke arah “The Morgue,” yang merupakan persegi berpagar tumbuhan di tengah lantai. Pembunuh terus membunuh mangsa.

The-Morgue

Memenangi permainan. Jika anda mengesyaki siapa pembunuh itu dan anda masih hidup, anda boleh menggunakan ciri penyiaran pada bila -bila masa dan menuduh suspek menjadi pembunuh.

Sekiranya anda tersilap, anda akan mati, dan anda perlu pergi ke mayat. Sekiranya anda betul, permainan bermula. Pembunuh lama duduk di pusingan seterusnya, tetapi tidak sebelum menghantar sembang rahsia kepada pembunuh baru.

Tag trotoar

Ini permainan klasik dengan sentuhan maya! Kami semua memainkan versi “tag” ketika kami masih kanak -kanak. Mungkin salah satu permainan kegemaran yang dimainkan di sekolah. Jadi anda mungkin ingat peraturannya. Versi yang dibuat dalam kumospace mempunyai peraturan tambahan bahawa anda mesti tinggal di trotoar maya. Berikut adalah gambaran lengkap mengenai permainan kumospace ini.

Peraturan permainan & cara bermain. Tuan rumah harus menukar tetapan audio ke seluruh lantai supaya semua pemain dapat mendengar segala -galanya. Bercakap dan ketawa antara satu sama lain adalah lebih banyak bahagian terbaik permainan maya ini. Tuan rumah kemudian boleh memulakan permainan dengan menunjuk orang “It” yang pertama, yang akan mula mengejar pemain lain di sekitar lantai, semuanya dalam lingkungan trotoar, tentu saja.

imej yang disisipkan 0-1

Sekiranya anda meninggalkan trotoar untuk melarikan diri, anda “”! Tetapi jika orang “itu” meninggalkan trotoar untuk cuba menangkap seseorang, ia tidak dikira, dan mereka masih “itu”. Sekiranya anda menangkap seseorang, anda mesti berteriak: “[Nama mereka] adakah ia!”

Siapa menang? Semua orang, lol. Tidak ada kemenangan atau kalah dalam permainan ini. Ia agak hanya bermain permainan yang menyeronokkan dengan orang yang hebat.

Acrobatics abjad

Ini adalah satu lagi permainan maya yang boleh didapati secara eksklusif dalam kumospace. Ini permainan dalam talian yang menyeronokkan yang pasti akan dapat semua orang bergerak! Ia terbaik apabila dimainkan dengan sekurang-kurangnya 8-10 orang. Sekiranya anda mempunyai 16 atau lebih peserta, anda boleh memilih untuk berpecah kepada dua pasukan dan bersaing antara satu sama lain untuk melihat siapa yang dapat menyelesaikannya dahulu. Berikut adalah video gambaran keseluruhan yang berguna.

Cara Memainkan Permainan Kumpulan Ini. Objek permainan adalah untuk membuat bentuk surat menggunakan avatar video anda. Ruang templat yang memainkan permainan percuma ini boleh didapati terus dalam kumospace. Tuan rumah perlu menukar tetapan audio ke seluruh lantai.

Petua Pro. Gunakan peta kerana ia memudahkan untuk bergerak dan dapatkan gambaran yang lebih baik mengenai formasi surat anda.

Tuan rumah memulakan permainan dengan menjerit surat secara rawak. Berikut adalah penjana nombor rawak yang berguna. Selebihnya pemain perlu cuba mendapatkan pembentukan surat itu secepat mungkin di tengah lantai. Orang terakhir yang menyertai pembentukannya mesti menjerit surat seterusnya.

Menang. Permainan ini mengenai pembinaan pasukan dan kerjasama. Tidak ada kemenangan, hanya keseronokan.

Bermain permainan dalam talian dengan kumospace

Kumospace adalah aplikasi sembang video yang berfungsi di web dan peranti mudah alih. Berjuta -juta orang di seluruh dunia telah menggunakan kumospace. Ia selamat dan selamat dengan keselamatan perusahaan. Pelanggan terkenal termasuk Google, AT & T, NASA, Amazon, Nike, Capital One, LinkedIn, Pfizer, Sony, dan Wikipedia.

Produk ini sangat sesuai untuk mengakibatkan mereka yang ingin menjadi tuan rumah acara maya atau mereka yang ingin memudahkan komunikasi dan kerjasama yang lebih baik antara ahli pasukan hibrid dan terpencil dengan pejabat maya.

Tetapi Kumospace bukan sekadar untuk mendapatkan perniagaan yang dilakukan. Ini mengenai bersenang -senang, dan oleh itu salah satu aktiviti yang paling popular dalam kumospace adalah bermain permainan maya. Inilah cara bermain permainan dalam talian dalam kumospace, dipecahkan oleh dua kes penggunaan yang paling popular.

Permainan kumpulan dalam talian untuk perisian pejabat maya

Kegunaan utama Kumospace berkaitan dengan perniagaan. Bagi banyak syarikat terpencil dan hibrid menggunakan produk sebagai pejabat maya. Apa itu pejabat maya? Ia adalah produk teknologi yang membolehkan pasukan terpencil, hibrid, atau diedarkan untuk memupuk kerjasama, sambungan, dan budaya syarikat.

Komponen besar ini adalah bangunan pasukan. Permainan dalam talian yang menyeronokkan adalah salah satu cara terbaik untuk membina budaya syarikat positif.

Permainan dalam talian yang menyeronokkan untuk acara maya

Kes penggunaan kedua yang paling popular untuk kumospace adalah menganjurkan dan menganjurkan acara maya yang menarik. Acara-acara ini terdiri daripada keluarga maya untuk persidangan korporat yang besar. Alasan penganjur acara memilih kumospace adalah kerana sifatnya yang mendalam. Ia menjadikan menghadiri keseronokan!

“Melakukan sesuatu yang sedikit berbeza benar -benar membantu keupayaan orang untuk meneroka dan bermain” Bart Merrick, Pentadbiran Lautan dan Atmosfera Negara.

Sama ada anda menganjurkan persidangan kerajaan seperti BART, atau hanya mendapat rakan -rakan bersama, bermain permainan maya boleh menjadi cara terbaik untuk menghubungkan orang.

Memerlukan lebih banyak idea menyeronokkan maya?

Ketahui cara menganjurkan pesta maya yang menyeronokkan untuk rakan, keluarga, atau rakan sekerja anda. Mengadakan Parti Maya adalah cara terbaik untuk terus berhubung dengan rakan dan ahli pasukan terpencil. Sangat penting jika anda menjalankan syarikat terpencil atau hibrid untuk melabur dalam aktiviti berani pasukan maya. Berikut adalah 23 idea parti pejabat maya untuk membuat malam maya untuk diingat.

Mengadakan Soalan Lazim Permainan Dalam Talian

Apakah permainan maya yang paling popular?

Permainan kegemaran yang akan dimainkan dalam talian termasuk nama kod, catur dalam talian, permainan teka -teki, dan trivia maya. Permainan popular lain ialah Jackbox dan Bingo.

Apakah permainan dalam talian terbaik untuk kumpulan besar?

Memilih permainan yang sesuai adalah kunci untuk mengatur permainan dalam talian yang menyeronokkan untuk kumpulan besar. Beberapa permainan kumpulan klasik adalah bingo dan trivia, yang boleh dimainkan dengan beratus -ratus orang. Permainan maya lain yang menyeronokkan adalah Kumospace’s Spies & Assassins, Rock the Basket, dan Bang Bang. Permainan ini boleh dimainkan oleh kumpulan dari 10 hingga 100.

Bagaimana saya menganjurkan malam permainan dalam talian?

Merancang malam permainan maya mungkin terasa hebat, tetapi sebenarnya agak mudah. Pertama, anda perlu memilih platform persidangan video anda. Kami mengesyorkan Kumospace, platform sembang video yang mendalam, kerana ia membantu menjadikan permainan dalam talian anda lebih menarik. Seterusnya, pilih beberapa permainan untuk dimainkan oleh kumpulan anda.

Apa permainan dalam talian yang menyeronokkan untuk pasukan?

Ikatan pasukan adalah penting untuk membina budaya syarikat positif, terutamanya untuk syarikat hibrid dan terpencil. Sekiranya anda menguruskan pasukan hibrid atau terpencil, beberapa permainan bersosial yang menyeronokkan untuk bermain hampir trivia dan bingo. Jika anda mencari sesuatu yang lebih unik, maka cuba (secara percuma) Kumospace’s Rock The Bakul, Bang Bang, dan Spies & Assassins.

Perlu bantuan merancang permainan maya anda?

Bercakap dengan ahli pasukan.

Drew memimpin pemasaran di Kumospace. Sebelum menyertai Kumospace, beliau menghabiskan kerjaya dan perniagaannya. Karya -karyanya telah dipaparkan di lebih dari 50 penerbitan. Di luar kerja, Drew adalah pemain ski dan pelaut yang gemar. Extrovert sepenuh hati, dia menganjurkan Venturesails, satu siri acara rangkaian untuk pengasas dan pelabur teknologi.

Sophia telah bekerja dalam kandungan digital selama lebih dari satu dekad bekerja untuk jenama seperti Warner Bros. dan Google. Kerja kewartawanannya telah muncul di The New York Times, Vogue, Elle, Kesihatan Wanita, dan Los Angeles Times. Apabila Sophia tidak menulis, dia suka akan melihat seni, perjalanan, dan menghabiskan masa dengan anaknya, Lucian Pluto.

Jawatan yang dicadangkan

Pratonton Imej untuk Pos: Kumospace Memperolehi Pejabat Kosy

Dihantar oleh Yang Mou pada 16 Ogos 2023 Yang Mou • 16 Ogos 2023

Kumospace memperoleh pejabat Kosy

Pratonton Gambar untuk Pos: Selamat tinggal Wave To Wonder, dan bertanya khabar Kumospace: Peralihan Lancar untuk Keperluan Acara Maya Anda

Dihantar oleh Rad Aswani pada 6 Jun, 2023 Rad Aswani • 6 Jun, 2023

Gelombang Selamat tinggal untuk tertanya -tanya, dan bertanya khabar Kumospace: Peralihan yang lancar untuk keperluan acara maya anda

Pratonton Imej untuk Pos: 15 Permainan Maya yang Menyeronokkan Untuk Bermain Dengan Kumpulan Dalam Talian

Dihantar oleh Drew Moffitt, Sophia Kercher pada 13 Februari 2023 Drew Moffitt, Sophia Kercher • 13 Februari 2023

15 permainan maya yang menyeronokkan untuk bermain dengan kumpulan dalam talian

Pratonton Imej untuk Pos: Bagaimana Kesejahteraan Tempat Kerja Dapat Meningkatkan Produktiviti Pekerja

Dihantar oleh Kyla Mintz pada 15 Disember 2022 Kyla Mintz • 15 Disember 2022

10 laman web permainan percuma teratas untuk permainan dalam talian pada tahun 2022

Laman web permainan dalam talian percuma

Laman web permainan f ree adalah cara yang menyeronokkan untuk bermain permainan dalam talian tanpa muat turun. Walau bagaimanapun, pengalaman anda boleh menjadi masalah jika laman web yang anda lawati adalah bertentangan dengan keseronokan. Untuk menjadikan pekerjaan anda lebih mudah, kami telah menyusun senarai 10 tapak permainan terbaik terbaik untuk bermain permainan dalam talian percuma.

Kami telah menguji laman web ini secara menyeluruh mengenai kualiti dan pelbagai permainan percuma yang ada. Oleh itu, anda dapat menikmati masa anda bermain dengan tepat jenis permainan yang anda mahukan tanpa kerumitan.

Top 10 laman web permainan percuma dalam talian untuk 2022

Walaupun anda dapat mencari laman web yang tidak terhitung untuk bermain permainan dalam talian, kami telah disenarai pendek lima belas daripada mereka. Anda pasti boleh mempunyai pengalaman permainan yang baik di laman web ini. Yang mengatakan, berikut adalah lima belas laman web permainan percuma dalam talian.

 • Top 10 laman web permainan percuma dalam talian untuk 2022
  • 1. Kongregate.com
  • 2. Rangkaian kartun
  • 3. Permainan.com
  • 4. Miniclip.com
  • 5. Bosan.com
  • 6. Pogo.com
  • 7. Y8.com
  • 8. A10.com
  • 9. PlayRetrogames.com
  • 10. Mmogames.com
  • 11: Poki.com
  • 12. 247games.com
  • 13. Arkadium.com
  • 14. FreeOnlineGames.com
  • 15. Ketagihan.com

  1. Kongregate.com

  Laman web permainan percuma berkumpul

  Laman web Permainan ini memerlukan anda untuk log melalui Facebook sebelum anda boleh bermain permainan. Di flipside, Kongregate.com mempunyai pelbagai permainan dalam talian percuma, yang dapat dinikmati oleh pengguna tanpa memuat turun. Kebanyakan permainan yang dipaparkan di sini boleh dimainkan selama berjam-jam kerana iklan pertengahan permainan jahat tidak mengganggu permainan anda.

  Permainan Pilihan:

  • Rhomb
  • Pacifish
  • Berpecah atau mencuri

  Kelebihan

  • Pelbagai permainan dalam talian percuma
  • Boleh bermain berjam -jam tanpa gangguan iklan

  Keburukan

  • Log masuk Facebook wajib
  • Log masuk gmail pasti bagus

  2. Rangkaian kartun

  Permainan Terbaik Rangkaian Kartun

  Rangkaian Cartoon adalah nama popular di kalangan dunia, dan ia juga mempunyai permainan dalam talian. Ia mempunyai koleksi permainan dalam talian yang baik untuk kanak -kanak dan semua kumpulan umur yang lain. Begitu juga, anda juga boleh bermain permainan dengan watak atau kartun kegemaran anda dengan menyusun permainan oleh persembahan. Rangkaian Kartun juga mempunyai beberapa permainan seni bahasa yang menyeronokkan dan pendidikan.

  Permainan Pilihan:

  • Pemburuan kad pemulung
  • Permainan musim panas
  • Cara melukis watak COTC

  Kelebihan:

  • Pelbagai permainan
  • Tiada log masuk yang diperlukan
  • Tiada iklan

  Keburukan:

  • Kadang -kadang pemain permainan terhempas

  3. Permainan.com

  Laman web permainan percuma agame

  Agame laman web permainan percuma lain.com mempunyai pelbagai permainan dalam talian yang baik. Ini terutamanya mempunyai permainan mini yang berkaitan dengan anak-anak, perlumbaan, pengembaraan, dan genre tindakan. Agame adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan permainan dalam talian yang menawarkan iklan yang boleh dilangkau. Kebanyakannya dipenuhi dengan permainan dalam talian percuma yang tidak memerlukan muat turun. Tetapi antara muka paparan terasa sangat berantakan dan dapat menghalang pengalaman permainan anda. Permainan tidak memerlukan log masuk, yang juga titik tambah.

  Permainan Pilihan:

  • Wormax.io
  • Marikh esok
  • Troll Face Quest

  Kelebihan:

  • Iklan Skippable
  • Tiada log masuk yang diperlukan untuk bermain permainan

  Keburukan:

  • Paparan berantakan
  • Kadang kala iklan antara permainan

  4. Miniclip.com

  Laman web permainan percuma miniclip

  Miniclip.Com mempunyai permainan dalam talian percuma yang berkaitan dengan tindakan, pengembaraan, dan beberapa genre lain. Sejumlah permainan Battle Royale percuma juga boleh didapati di laman web permainan ini. Permainan memerlukan beberapa masa pemuatan dan lebih besar daripada permainan flash yang lain. Kadang -kadang, permainan royale pertempuran dalam talian yang besar ini juga mengalami lag dan dapat menghalang pengalaman permainan anda. Tetapi pelbagai dan kualiti permainan keseluruhannya sangat baik dan membuat masalah.

  Permainan Pilihan:

  • 8 kolam bola
  • Agar.io
  • Flip Master

  Kelebihan:

  • Permainan Battle Royale dalam talian percuma
  • Senarai besar tindakan, pengembaraan dan permainan dalam talian percuma lain

  Keburukan:

  • Masa beban yang lebih lama
  • Lag dalam permainan berbilang pemain

  5. Bosan.com

  Laman web permainan percuma kebosanan

  Tidak seperti namanya, laman web bosan.com adalah platform dalam talian yang menyeronokkan untuk bermain permainan percuma. Laman web permainan mempunyai permainan dalam talian dalam teka -teki, strategi, tindakan, dan berjuang genre. Di sisi kelemahan, perkhidmatan percuma memaksa anda memasang sambungan krom yang tidak perlu, dan bahkan butang main kadang -kadang sukar dicari.

  Permainan Pilihan:

  • SAS Zombie Assault
  • Spitfire
  • Bloons TD

  Kelebihan

  • Permainan dalam talian percuma tanpa muat turun
  • Platform yang baik untuk strategi, tindakan, dan teka -teki

  Keburukan

  • Menipu iklan yang menyamar sebagai butang bermain
  • Laman web meminta anda memuat turun sambungan krom yang tidak perlu

  6. Pogo.com

  Laman web permainan percuma pogo

  Laman web ini bagus untuk tajuk permainan popular seperti Tanaman vs Zombi, Scrabble dan banyak lagi. Pogo.com mempunyai pelbagai permainan yang dapat menghiburkan anda selama berjam -jam. Tetapi laman web ini meminta anda mendaftar untuk bermain permainan dalam talian percuma dan terdapat banyak iklan dalam satu permainan. Beberapa permainan juga mempunyai skrin pemuatan panjang yang dapat menghalang pengalaman permainan dalam talian.

  Permainan Pilihan:

  • Dunia Whwp HD
  • Poppit! HD
  • Spades HD

  Kelebihan:

  • Tajuk permainan popular tersedia
  • Permainan berkualiti baik dalam RPG, Tindakan dan Genre Teka -teki

  Keburukan:

  • Skrin pemuatan yang sangat panjang
  • Daftar diperlukan untuk beberapa perlawanan

  7. Y8.com

  laman web permainan percuma y8

  Y8 adalah satu lagi tambahan kepada senarai dengan katalog beberapa pemain tunggal dan permainan multiplayer. Laman web ini mempunyai lebih daripada 5,000 permainan dan mudah dinavigasi. Semua permainan di laman web sangat responsif dan berfungsi dengan baik.

  Permainan Pilihan:

  • Masa untuk membunuh
  • Turbo Moto Racer
  • Roda gembira

  Kelebihan:

  • Pelbagai permainan
  • Tiada log masuk yang diperlukan
  • Iklan Skippable

  Keburukan:

  • Perlu memasang penyemak imbas sendiri untuk permainan flash
  • Masalah pelayan kecil

  8. A10.com

  Laman web A10.com Games

  A10.com menawarkan pelbagai permainan pendek yang boleh anda mainkan untuk melewati hari ini. Ia termasuk permainan pelbagai kategori, termasuk pengembaraan, multiplayer, menembak, memandu, dll. Anda boleh menyemak keseluruhan katalog permainan mereka selama berjam -jam.

  Permainan Pilihan:

  • Siput Bob
  • Adam dan Hawa
  • Rally Point 2

  Kelebihan:

  • Pelbagai permainan
  • Tiada log masuk yang diperlukan

  Keburukan:

  • Menunjukkan iklan
  • Masalah pelayan

  9. PlayRetrogames.com

  Laman web permainan percuma retrogames

  PlayRetrogames.com adalah salah satu laman web permainan percuma terbaik di internet. Perpustakaan Permainan termasuk tajuk 8-bit yang popular dari era NES, termasuk Castlevania dan Jurassic Park. Beberapa tajuk dalam talian percuma di laman web permainan mengambil sedikit masa untuk dimuat tetapi berjalan tanpa sebarang cegukan atau iklan. Sebilangan besar permainan dalam talian percuma 8-bit menyokong pengawal NES jika anda mempunyai satu, yang merupakan salah satu ciri terbaik.

  Permainan Pilihan:

  • Mesin Masa Mario
  • Mega Man 2
  • Jam NBA

  Kelebihan:

  • Semua tajuk permainan popular dari era 8-bit
  • Sokongan pengawal
  • Perpustakaan hebat semua konsol permainan dari tahun 90 -an

  Keburukan:

  • Permainan mengambil sedikit masa untuk dimuat
  • Orang yang bermain di internet perlahan akan menderita sedikit

  10. Mmogames.com

  Permainan laman web percuma permainan mmo

  Laman web ini adalah hadiah untuk semua peminat permainan OpenWorld Multiplayer secara besar -besaran. Mmogames.com mempunyai perpustakaan besar permainan dalam talian percuma yang boleh dimainkan dalam talian dan boleh dimuat turun. Beberapa betas terbuka tajuk baru yang akan datang juga boleh didapati di laman web ini. Permainan MMO juga termasuk berita terkini mengenai segala -galanya mengenai permainan MMO dan RPG. Tidak perlu dikatakan, ini adalah salah satu laman web permainan terbaik yang mesti anda cuba.

  Permainan Pilihan:

  • Bilah raja
  • Jumlah pertempuran
  • Crowfall

  Kelebihan:

  • Koleksi Ultimate MMO dan ROG Games
  • Beberapa akses terbuka-beta ke tajuk yang akan datang
  • Percuma dalam talian untuk bermain dan permainan yang boleh dimuat turun tersedia

  Keburukan:

  • Banyak masa memuatkan untuk tajuk besar
  • Bukan untuk pengguna yang mempunyai sambungan internet yang perlahan

  11: Poki.com

  Laman web permainan percuma poki

  Laman web ini membolehkan anda memainkan semua tajuk Android yang popular seperti Subway Surfer, Bullet Force dan banyak lagi di PC anda dalam talian. Poki.com menghilangkan kerumitan memasang emulator untuk bermain permainan Android di PC. Laman web ini bagus untuk semua pengguna yang ingin bermain permainan penembak Android kegemaran mereka dengan tetikus dan papan kekunci.

  Permainan Pilihan:

  • Jalan Crossy
  • Sempit
  • Siapakah

  Kelebihan:

  • Main tajuk Android yang popular tanpa emulator
  • Pelbagai permainan dan iklan yang boleh dilancarkan

  Keburukan:

  • Memuat masa dalam permainan adalah tinggi

  12. 247games.com

  247games

  247games.com menawarkan pelbagai permainan klasik lama dan popular. Ia termasuk solitaire, sudoku, catur, blackjack, dam, dan banyak lagi, semuanya di bawah satu kategori. Selain itu, terdapat beberapa tajuk lama yang lebih tua untuk pemain nostalgia. Laman web ini mudah dinavigasi dan berfungsi dengan baik.

  Permainan Pilihan:

  • Mahjong
  • Solitaire
  • Sudoku

  Kelebihan:

  • Menawarkan beberapa permainan klasik
  • Tiada log masuk yang diperlukan

  Keburukan:

  • Kadang -kadang pemain permainan terhempas
  • Menunjukkan iklan

  13. Arkadium.com

  Arkadium

  Ini adalah laman web yang hebat dari segi permainan kad dan teka -teki. Arkadium.Com Ciri Permainan Kad, Permainan Word, Sudoku dan juga Permainan yang Berkaitan dengan Matematik. Laman web permainan percuma biasanya mengandungi banyak iklan tetapi arkadium tidak mempunyai. Semua permainan memerlukan minimum tanpa beban dan bermain tanpa sebarang cegukan, walaupun pada sambungan internet yang perlahan.

  Permainan Pilihan:

  • Perseteruan Keluarga
  • Jewel Shuffle
  • Arkadium Word Wipe

  Kelebihan:

  • Iklan percuma
  • Banyak teka -teki
  • Cabaran baru ditambah setiap hari
  • Antara muka terbaik

  Keburukan:

  • Hanya permainan berasaskan kad atau berasaskan perkataan

  14. FreeOnlineGames.com

  kabut fr

  Kabus atau freeonlinegames.com adalah item terakhir dalam senarai laman web permainan percuma terbaik pada tahun 2022. Ia menawarkan satu tan permainan interaktif dalam talian yang dikategorikan oleh lebih dari beratus -ratus tag. Anda boleh dengan mudah mencari tajuk di kabut untuk bermain permainan semasa masa lapang anda.

  Permainan Pilihan:

  • Perlumbaan basikal moto sebenar
  • Azad Cricket
  • Grepolis

  Kelebihan:

  • Pelbagai permainan
  • Mudah untuk menavigasi

  Keburukan:

  • Menunjukkan iklan
  • Masalah pelayan

  15. Ketagihan.com

  Ketagihan

  Laman web permainan percuma dalam talian ini menampilkan sejumlah permainan dalam talian yang kecanduan dan percuma. The AddictingGames.com mempunyai beberapa kategori permainan flash termasuk teka -teki, tindakan, zombie, lucu dll. Permainan di laman web ini memerlukan sedikit untuk tidak memuat turun dan mula bermain dengan hanya satu klik. Walau bagaimanapun, laman web ini penuh dengan iklan 15 saat yang tidak dapat dipisahkan dan beberapa permainan tidak mempunyai arahan yang jelas mengenai cara memainkannya.

  Permainan Pilihan:

  • Tidak-El
  • Inklink.io
  • Empayar

  Kelebihan:

  • Pelbagai permainan dalam talian percuma
  • Permainan tidak memerlukan muat turun

  Keburukan:

  • Iklan yang tidak dapat dipisahkan
  • Kekurangan arahan dalam beberapa permainan
  • Iklan antara permainan

  Kesimpulan: Laman web permainan percuma

  Terdapat banyak laman web permainan percuma untuk bermain permainan dalam talian di luar sana, dan kami telah memilih lima belas daripada mereka. Anda boleh melawat mana -mana daripada mereka dan mula bermain permainan dalam talian secara percuma. Kami mengesyorkan rangkaian miniclip dan kartun untuk pengalaman permainan dalam talian terbaik.

  Beritahu kami tentang laman web permainan percuma yang anda ingin menghabiskan sebahagian besar masa anda? Juga, jika kami terlepas laman web permainan yang hebat dan memberitahu kami tentang mereka dalam komen – kami pasti akan menambahkannya ke kemas kini kami yang seterusnya. Juga, lihat artikel kami mengenai senarai emulator Android terbaik untuk PC di sini!

  Soalan yang sering ditanya

  Yang merupakan laman permainan percuma terbaik?

  Kami mengesyorkan rangkaian miniclip dan kartun untuk pengalaman permainan dalam talian terbaik.

  Adakah saya memerlukan PC yang bagus untuk bermain permainan dalam talian?

  Tidak, anda tidak memerlukan PC yang kuat kerana kebanyakan laman web permainan dalam talian berfungsi di dalam penyemak imbas.

  Editor Bersekutu di Fossbytes. Yetnesh menguruskan tugas editorial setiap hari dan mengawasi kakitangan penulisan. Dia kadang -kadang merangkumi berita yang berkaitan dengan kenderaan elektrik dan teknologi.

  Jawatan serupa

  Top 10 Tempatan Torrent Terbaik 2017

  Top 10 Tempatan Torrent Terbaik 2017

  Oleh Aditya Tiwari 18 Mei 2017 10 Mac 2022

  The World Of The Top Ranking Torrent Laman Web telah melihat banyak perubahan sejak senarai tahun lepas laman web torrent terbaik muncul di Fossbytes. Pada tahun 2017, Raja Torrent Asal, The Pirate Bay, kembali pada kedudukan teratas yang sama dalam senarai tahun ini laman web Torrent yang terbaik dan paling popular …

  Versi Android Paling Popular pada Mei 2019 (senarai sentiasa dikemas kini)

  Versi Android Paling Popular pada Mei 2019 (senarai sentiasa dikemas kini)

  Oleh Charajeet Singh 11 Julai 2019 4 Jun 2021

  Android adalah sistem operasi yang paling banyak digunakan di planet ini. Malah, ia hampir berada di mana -mana di ekosistem mudah alih. Malah versi Android yang lalu seperti Nougat, Marshmallow, Lollipop, dan lain -lain. telah dapat membina peminat masing -masing. Sementara itu, Google sangat tepat waktu dalam melepaskan bahagian pasaran versi Android ini secara bulanan. Data ini dimuat naik ke…

  Alat diagnostik komputer terbaik untuk Windows dan Ubuntu

  Alat diagnostik komputer terbaik untuk Windows dan Ubuntu

  Oleh Aditya Tiwari 29 Julai 2016 3 Januari 2018

  Bytes pendek: Kami telah mengendalikan koleksi alat diagnostik komputer untuk kesilapan perkakasan yang terdapat dalam komponen yang berbeza dari mesin anda. Beberapa alat ini adalah komponen khusus untuk bahagian seperti RAM, cakera keras, CPU, dan beberapa menawarkan semua dalam satu ciri pemeriksaan keras untuk mesin anda. Berikut adalah banyak kali kita menghadapi masalah ..

  7 Perkhidmatan E -mel Percuma Terbaik Untuk 2019 - Dapatkan Akaun E -mel Tanpa Membayar

  7 Perkhidmatan E -mel Percuma Terbaik Untuk 2019 – Dapatkan Akaun E -mel Tanpa Membayar

  Oleh Aditya Tiwari 30 Mei 2019 22 Julai 2019

  Adakah anda mencari perkhidmatan e -mel percuma untuk 2019? Nah, anda telah mendarat di tempat yang betul. Kami sudah bercakap tentang beberapa pelanggan e -mel percuma untuk Windows 10 dan juga mengenai aplikasi e -mel percuma untuk Android. Terdapat perbezaan antara pelanggan e -mel dan perkhidmatan e -mel atau penyedia e -mel. Anda ..

  13 Apl Muat Turun Video YouTube Terbaik untuk Android [2022]

  13 Apl Muat Turun Video YouTube Terbaik untuk Android [2022]

  Oleh Abhilekh Das 15 Julai 2022 11 Disember 2022

  Buat video YouTube kegemaran anda di luar talian.

  16 Petua dan Trik Chromecast Setiap Pengguna Harus Tahu

  16 Petua dan Trik Chromecast Setiap Pengguna Harus Tahu

  Oleh Aditya Tiwari 7 Mei 2017 28 Julai 2022

  Bytes Pendek: Chromecast adalah peranti streaming oleh Google yang membolehkan streaming kandungan dari telefon pintar dan tablet ke TV serasi HDMI. Artikel ini merangkumi sebilangan tips dan helah Chromecast yang dapat membantu dan meningkatkan pengalaman Chromecast anda. Fikirkan Mendapatkan Chromecast adalah salah satu langkah awal ke arah mencapai impian tanpa wayar kami sepenuhnya. Mungkin, ..