. 13, Beta Beta Aug Aug.

Diablo 2: Beta yang dibangkitkan bermula hujung minggu ini

Beta Terbuka akan sama dalam struktur ke Alpha Tertutup pada awal Mac 2021, mempamerkan dua tindakan pertama permainan. . Tidak ada mod tahap dan mod multiplayer termasuk koperasi dan pvp akan diaktifkan.

Diablo 2 Tarikh Siaran Dibangkitkan – Bilakah Beta Terbuka

Karya seni remastered rangka bertudung asal untuk Diablo 2 dibangkitkan

Bilakah tarikh pelepasan Diablo 2 yang dibangkitkan? Kami sekarang tahu tarikh pelepasan untuk versi remastered salah satu permainan yang paling disayangi dari giliran milenium, dan kira -kira ketika beta seterusnya. Ia mendapat pajakan hidup baru, tetapi ARPG syaitan Blizzard bertujuan untuk mengekalkan banyak apa yang menjadikan permainan asal begitu popular. Versi baru dimainkan dengan kaedah kawalan berganda, tweak kecil dan pintar telah dibuat ke UI, dan anda tidak perlu menukar dan mematikan paparan peta kerana ia mendapat tindakan.

Ia juga mendapat baik pulih grafik, pergi dari sprite 2D mentah hingga model 3D. Lebih -lebih lagi, anda boleh menukar antara kedua -dua pada bila -bila masa, jadi anda dapat melihat sendiri betapa berbeza. Ini bukan rekreasi yang sempurna dari gaya 2D lama, sesetengah sistem telah dimodenkan dalam mod retro dan kontemporari, tetapi ia cukup petunjuk untuk menggambarkan berapa banyak yang telah berubah.

Ia masih sedikit cara ke tarikh pelepasan Diablo 4, dengan beta Diablo 4 bermula lebih awal, tetapi kemunduran ini membentuk sesuatu yang agak istimewa. Inilah segala yang kita tahu, dari tarikh pelepasan Diablo 2 yang dibangkitkan kepada perbezaan utama antara yang asal.

Activision Blizzard menghadapi tuntutan mahkamah yang difailkan pada bulan Julai oleh Negeri California yang mendakwa tahun diskriminasi dan gangguan. Sejak itu, Ketua Pegawai Eksekutif Bobby Kotick telah menyeru respons awal syarikat “nada pekak”, pekerja telah mengadakan jalan keluar, Presiden Blizzard J Allen Brack telah ditinggalkan, dan ABK Workers Alliance telah menuntut perubahan di syarikat itu. Tuntutan itu berterusan; Ikuti perkembangan terkini di sini.

Diablo 2 tarikh pelepasan yang dibangkitkan

Diablo 2 tarikh pelepasan yang dibangkitkan adalah 23 September 2021.

Thumbnail YouTube

Diablo 2 dibangkitkan beta terbuka

Hujung Minggu Beta Terbuka Awam Diablo 2 bermula pada 20 Ogos 2021 jam 17:00 UTC. Ia tersedia untuk semua orang dari pertempuran.Bersih di PC dan anda boleh memuatkannya sekarang. Ia berjalan sehingga 23 Ogos pukul 17:00 UTC.

Rob Gallerani dan Chris Amaral dari Blizzard dan Chris Amaral berkata dalam wawancara Diablo 2 yang paling baru -baru ini, ujian masa depan akan berharap dapat meningkatkan jumlah pemain yang dapat mengaksesnya, “terutama kerana beta adalah berbilang pemain”.

Beta Terbuka akan sama dalam struktur ke Alpha Tertutup pada awal Mac 2021, mempamerkan dua tindakan pertama permainan. Kelas Druid dan Paladin akan dimainkan sebagai tambahan kepada Amazon, Barbarian, dan Sorceress. Tidak ada mod tahap dan mod multiplayer termasuk koperasi dan pvp akan diaktifkan.

Semasa Alpha Tertutup, pemain dapat bermain sebagai Amazon, Barbarian, dan Sorceress, walaupun mereka juga dapat mengakses kelas terkunci dan menemui kesalahan yang menghilangkan item.

Semua kelas Diablo 2 yang dibangkitkan berdiri dengan api. Barbarian itu berteriak

Diablo 2 perbezaan

Suka dengan banyak lagi versi permainan klasik yang lain, Diablo 2 mendapat cat segar. Ia berdasarkan kepada Pengembangan Lord of Destructi. Walau bagaimanapun, tidak ada perbezaan permainan antara pengembangan Lord of Destruction dan Diablo 2 yang dibangkitkan. Setiap perbezaan di sini sama ada kosmetik atau peningkatan kualiti hidup. Tidak ada musuh dan kawasan baru yang datang ke Diablo 2 yang dibangkitkan.

Semasa sesi saya dengan Alpha Tertutup Diablo 2, terdapat banyak perbezaan lain yang ditunjukkan kepada kami oleh Rob Gallerani:

  • Secara lalai, peta berada di sudut kanan atas skrin. Anda boleh menggerakkannya dan mengubah kelegapan dalam menu Pilihan.
  • Emas kini akan dijemput secara automatik jika anda berjalan di atasnya.
    Anda kini boleh membandingkan item dalam inventori, stash, dan kedai anda dengan barang -barang yang anda telah dilengkapi.
  • Stash anda sekarang mempunyai tab stash yang dikongsi di mana anda boleh memindahkan item antara watak.
  • Jumlah barang stash item per tab adalah 10 × 10 ruang besar, yang jauh lebih besar daripada yang asal. Ini berdasarkan skrin vendor dari yang asal.
  • Kini terdapat sokongan pengawal berdedikasi, serasi dengan pengawal Xbox. Anda boleh bertukar antara pengawal dan kawalan papan kekunci dan tetikus standard pada bila -bila masa.

Dan itulah yang kita tahu mengenai Diablo 2 yang dibangkitkan setakat ini. Kami akan menjejaki setiap peluang untuk mengakses ujian beta Diablo 2 yang dibangkitkan, dan perubahan apa yang akan datang ke permainan. Jangan lupa bahawa Diablo 3 tersedia dan Musim 23 sedang dijalankan, dan anda boleh menyemak Diablo 3 Musim 23 yang terbaik untuk membantu anda mendapatkan rampasan yang terbaik.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Diablo 2: Beta yang dibangkitkan bermula hujung minggu ini

Sekumpulan pemain yang bertempur dengan Andariel di Diablo 2: Dibangkitkan

Owen s. Good adalah seorang veteran lama menulis permainan video, terkenal dengan liputan sukan dan permainan perlumbaannya.

Diablo 2: DibangkitkanBeta berbilang pemain bermula hujung minggu ini, Blizzard mengumumkan pada hari Selasa. Pemain yang sebelum ini memerintahkan remaster Crawler Dungeon 2000 akan masuk pada hujung minggu akses awal bermula petang Jumaat, dengan beta terbuka awam berikutan hujung minggu depan.

Tempoh akses awal bermula pada hari Jumaat, Ogos. 13 pada 1 p.m. EDT/10 a.m. PDT, dan tersedia untuk mereka yang mempunyai pra-pesanan untuk Diablo 2: Dibangkitkan atau Koleksi Diablo Prime Evil (edisi khas dengan beberapa barangan dalam permainan tambahan untuk $ 20 lagi).

Beta terbuka bermula pada hari Jumaat, Ogos. 20 pada 1 p.m. EDT/10 a.m. Pdt. Beta ini dan beta akses awal termasuk semua platform kecuali Nintendo Switch. Pemain mungkin mencuba sokongan silang perkembangan pada versi PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, dan Xbox Series X.

Blizzard mengatakan kedua -dua betas akan membolehkan pemain mencuba lima kelas: Paladin, Druid, Barbarian, Amazon, dan Sorceress. Komponen multiplayer akan menyokong sehingga lapan pemain dalam permainan PvP atau PVE.

Kedua -dua tempoh beta akan dihadkan kepada Akta Permainan I: Mata Tanpa Tanpa dan Akta II: Rahsia Vizjerei. Tetapi tidak akan ada topi tahap, jadi pemain boleh mencuba pelbagai binaan selagi mereka mahu maju dalam kedua -dua tindakan ini.

Catatan blog rasmi Blizzard mempunyai maklumat lanjut. Diablo 2: Dibangkitkan melancarkan Sept. 23.

Blizzard pertama kali diumumkan Diablo 2: Dibangkitkan di BlizzConline awal tahun ini. Pada masa itu, pengeluar eksekutif Rod Ferguson menegaskan bahawa Dibangkitkan adalah remaster, bukan pembuatan semula.

Dalam alpha teknikal yang diadakan pada bulan April, kami dapati Diablo 2 sama seperti setia pelepasan semula seperti yang dijanjikan oleh Blizzard, dan sokongan pengawalnya membuat semua perbezaan bagi pemain yang lebih baru.