12 Permainan Multiplayer Online & Zoom Percuma Untuk Bermain Dengan Rakan Dan Keluarga Anda Raya – Klook Travel Blog, 7 Permainan Multiplayer Dalam Talian Untuk Bermain Dengan Rakan Untuk Percuma – Panduan Orang Dalam

7 permainan berbilang pemain dalam talian untuk bermain dengan rakan secara percuma

Sekiranya anda mencari permainan dalam talian untuk bermain dengan rakan -rakan yang memerlukan beberapa amalan dan kemahiran, League of Legends (LOL) adalah pilihan yang sempurna. Permainan yang sangat popular ini bergantung pada kerja berpasukan untuk mempertahankan ‘nexus’ anda sendiri dan memusnahkan pasukan lawan. Terdapat lebih daripada 140 ‘juara’ unik untuk bermain sebagai, yang membolehkan anda mencari playstyle kegemaran anda dan menguasainya. Contohnya, jika anda lebih suka watak yang boleh bertarung dari jauh, ada pilihan untuk itu. Mungkin anda lebih suka mempunyai watak yang licik dengan kuasa yang tidak dapat dilihat – ada juara yang melakukannya juga!

12 Permainan Multiplayer Online & Zoom Percuma Untuk Bermain Dengan Rakan dan Keluarga Anda Raya ini

Eunis Ong

Membelanjakan Raya di rumah tahun ini? ����

Sekiranya anda meraikan musim perayaan tahun ini dari keluarga anda, selalu ingat bahawa jarak fizikal tidak bermakna selagi hati anda dihubungkan. Untuk menambah keseronokan kepada perayaan Raya anda dari orang yang anda sayangi, kami telah mengumpulkan Senarai permainan dalam talian yang boleh anda mainkan dengan rakan dan keluarga anda Walaupun anda tidak secara fizikal bersama! Permainan ini sesuai untuk orang dari semua peringkat umur dan menjamin banyak keseronokan. Beritahu kami yang mana kegemaran anda setelah melalui semuanya!

Ketahui lebih banyak permainan yang menyeronokkan di sini:

permainan dalam talian percuma muat turun kumpulan rakan

17 permainan dalam talian percuma terbaik yang boleh anda mainkan dengan rakan, keluarga & rakan sekerja anda

Tinggal di rumah tidak perlu membosankan. Lihat senarai permainan mudah alih dan desktop percuma kami untuk beberapa masa yang menyeronokkan untuk bermain dengan rakan -rakan dalam talian walaupun terpisah secara fizikal!

1. Haiwan melintas

Terdapat di: Nintendo Switch

Pulau Sentosa menyeberang haiwan

Lintasan Haiwan adalah semua gembar -gembur sekarang! Permainan simulasi sosial santai ini akan membolehkan anda mengembara ke dunia dengan rakan dan keluarga anda hampir walaupun anda tidak dapat melakukannya dalam kehidupan sebenar pada masa ini. Anda juga boleh berpakaian watak anda untuk musim perayaan dan meraikan Raya bersama -sama!

Animal Crossing Raya

Kredit Imej: @radnabs (Twitter)

#Klooktip: sementara yang terkini Lintasan Haiwan: Horizons Baru hanya tersedia di Nintendo Switch, anda boleh mencuba Penyeberangan Haiwan: Kem Pocket versi, boleh dimuat turun secara percuma di Google Play dan App Store .

2. Gartik.IO/Skribbl.io

Tersedia di: Laman Web Percuma (Gartic.IO / Skribbl.io)

Permainan dalam talian percuma skribbl

Gartik Permainan Dalam Talian Percuma

Ketawa pada lukisan masing -masing dan cuba meneka apa yang ditarik dengan permainan lukisan berbilang pemain percuma ini! Masa untuk mengetahui siapa artis berbakat dan yang tidak – kami berjanji permainan lukisan ini sangat ketagihan dan anda akan berasa seperti bermain lagi selepas pusingan.

3. Houseparty

Tersedia di: Aplikasi Mudah Alih Percuma (Google Play / App Store)

Permainan dalam talian percuma - Houseparty

Sekiranya anda belum melompat ke kereta muzik houseparty, kami tidak pasti apa yang anda tunggu. Anda boleh bermain banyak permainan dengan rakan dan keluarga anda semasa berada di panggilan video bersama – jika anda bosan dengan permainan, hanya beralih ke yang lain dan teruskan keseronokan!

Beberapa permainan yang ada termasuk:

#Klooktip: rempah permainan dengan menambahkan sistem hukuman atau ganjaran dengan beberapa Kuih Raya atau makanan ringan yang anda ada di rumah!

4. Mario Kart

Tersedia di: Aplikasi Mudah Alih Percuma (Google Playstore / App Store)

Mario Kart

Klasik yang tidak pernah menjadi tua pasti Mario Kart. Jika anda suka bermain permainan perlumbaan ini di arked, ini adalah alternatif yang hebat untuk memenuhi keperluan anda untuk mempercepatkan musim tinggal ini di rumah. Dapatkan semua rakan dan keluarga anda untuk memuat turun aplikasi mudah alih percuma dan bermain dengan sehingga 7 pemain lain dalam permainan perlumbaan multiplayer! Permainan ini akan memberi anda tergesa -gesa adrenalin yang anda perlukan.

5. Kahoot

Tersedia di: Laman Web Percuma (klik di sini untuk bermain)

Permainan dalam talian kahoot

Bersenang -senang dan belajar sesuatu yang baru pada masa yang sama dengan kahoot! Permainan ini sesuai untuk orang -orang dari semua peringkat umur – malah kanak -kanak pasti bersenang -senang.

6. Teka -teki komunal

Tersedia di: Laman Web Percuma (klik di sini untuk bermain)

Teka -teki komunal permainan dalam talian percuma

Teka -teki jigsaw dengan rakan anda dalam talian? Anda membaca dengan betul! Teka -teki komunal Adakah anda akan menyatukan foto, 1/1118 keping pada satu masa. Kami mencadangkan memilih landskap yang indah seperti jalan -jalan di Oxford London untuk membuat anda terinspirasi pada percutian anda yang seterusnya apabila langit cerah lagi.

7. Monopoli

Tersedia di: Laman Web Percuma (klik di sini untuk bermain)

Monopoli permainan dalam talian

Bagaimana dengan permainan monopoli lama yang baik? Yang perlu anda lakukan ialah membuat akaun percuma di sini dan anda boleh mula bermain permainan papan klasik dengan rakan dan keluarga anda tanpa perlu berkumpul bersama.

8. Psych

Tersedia di: Aplikasi Mudah Alih Percuma (Google Play / App Store)

Permainan Permainan Dalam Talian Percuma

Psych muncul sebagai salah satu permainan multiplayer yang paling popular semasa pandemik, orang tetap berhubung dan bersenang -senang dengan bersaing antara satu sama lain melalui platform permainan! Permainan ini sesuai untuk kumpulan rakan atau keluarga yang besar dan anda boleh memilih dari pelbagai permainan yang ada.

Malas untuk memuat turun aplikasi? Lihat permainan zoom ini

Sekiranya anda terlalu malas untuk memuat turun aplikasi atau menyelaras permainan dalam talian, cukup lepaskan panggilan zum dengan rakan dan keluarga anda dan cuba permainan mudah ini yang boleh dimainkan hanya melalui panggilan video!

9. Zoom Karaoke Party

Zoom Parti Karaoke

Nyanyikan lagu kegemaran anda dan Lagu Raya dengan kuat dengan menganjurkan pesta karaoke zoom bersama rakan dan keluarga anda! Yang anda perlukan adalah seseorang yang mempunyai sistem pembesar suara yang bagus di rumah untuk meletupkan muzik supaya semua orang dapat menyanyi bersama-sama. Bagi mereka yang boleh memainkan gitar atau piano, masa untuk menghilangkan instrumen anda dan serenade semua orang dengan bakat anda.

10. Permainan lukisan penutup mata

kertas dan pen

Semua orang memerlukan permainan ini adalah:
Kain/tali leher sebagai penutup mata
Papan putih atau buku nota besar untuk melukis

Bergilir -gilir melukis sesuatu yang anda fikirkan semasa ditutup mata dan dapatkan selebihnya untuk meneka lukisan anda! Permainan ini akan memberikan ketawa yang baik kepada semua orang apabila anda melihat rakan/keluarga anda meraba -raba untuk menarik sesuatu yang baik semasa ditutup mata.

11. Charades

Zum

Kami bertaruh kebanyakan orang biasa dengan charades! Sekiranya anda fikir anda tidak boleh bermain ini tanpa secara fizikal, fikirkan lagi. Lompat panggilan video dan bahagikan kumpulan anda ke dalam 2 pasukan – menghasilkan kata -kata dan frasa rawak melalui laman penjana idea charades ini dan bergilir -gilir untuk bertindak dan meneka.

12. Bingo

Bingo mungkin sekolah lama tetapi masih banyak keseronokan untuk bermain sekali-sekala. Yang anda perlukan adalah pen dan kertas dan anda bersedia untuk mula bermain!

7 permainan berbilang pemain dalam talian untuk bermain dengan rakan secara percuma

Sebagai pelajar antarabangsa, permainan dalam talian yang menyeronokkan ini boleh menjadi cara terbaik untuk terus berhubung dengan keluarga dan rakan -rakan pulang. Atau, mereka boleh menawarkan malam yang murah dan menghiburkan dengan rakan-rakan tempatan (atau, cara untuk bertemu dengan orang baru!).

Dengan pelbagai permainan untuk dipilih, seperti permainan kad dalam talian percuma atau permainan strategi yang berfokus pada pasukan, ada permainan yang sesuai dengan semua citarasa. Mari kita bawa anda melalui beberapa permainan multiplayer dalam talian yang terbaik untuk mencuba.

Telefon Gartik

Genre: Meneka/strategi

Bilangan pemain: Sehingga 30

Ciri-ciri terbaik: Ini mudah dimainkan

Telefon Gartik, a.k.a. Permainan Telefon, adalah gabungan lucu dan permainan ‘Whispers’ (yang mungkin anda ingat dari zaman kanak -kanak anda). Pemain melukis gambar atau menulis ayat berdasarkan apa yang ditulis oleh pemain lain atau ditulis, menghasilkan salah faham yang sangat pelik dan lucu. Terdapat juga sejumlah besar permainan mini tambahan yang ditawarkan oleh telefon bimbit.

Anda boleh bermain dengan rakan -rakan dalam kumpulan sehingga 30. Atau, sertai sekumpulan orang asing dan mencabar orang di seluruh dunia.

Multiversus

Genre: Pejuang Platform

Bilangan pemain: Sehingga 4

Ciri-ciri terbaik: Visual yang indah dan watak ikonik yang boleh anda mainkan sebagai (dengan yang baru ditambah sepanjang masa)

Batman Versus Arya Stark? Steven Universe Versus Bugs Bunny? Multiversus adalah permainan pertempuran multiplayer dalam talian secara percuma, di mana anda bermain sebagai watak dari seluruh Warner Bros. senarai (seperti watak dari DC dan Cartoon Network).

Anda boleh bekerjasama dengan rakan anda dalam perlawanan 2v2, atau mencuba royale pertempuran di mana anda semua bersaing antara satu sama lain.

League of Legends

Genre: Multiplayer Arena Battle Online (MOBA)

Bilangan pemain: 1-5

Ciri-ciri terbaik: Watak -watak yang sangat besar (ada 161 untuk dipilih!)

Sekiranya anda mencari permainan dalam talian untuk bermain dengan rakan -rakan yang memerlukan beberapa amalan dan kemahiran, League of Legends (LOL) adalah pilihan yang sempurna. Permainan yang sangat popular ini bergantung pada kerja berpasukan untuk mempertahankan ‘nexus’ anda sendiri dan memusnahkan pasukan lawan. Terdapat lebih daripada 140 ‘juara’ unik untuk bermain sebagai, yang membolehkan anda mencari playstyle kegemaran anda dan menguasainya. Contohnya, jika anda lebih suka watak yang boleh bertarung dari jauh, ada pilihan untuk itu. Mungkin anda lebih suka mempunyai watak yang licik dengan kuasa yang tidak dapat dilihat – ada juara yang melakukannya juga!

League of Legends akan menjamin bahawa anda dan rakan-rakan anda terus berhubung, tidak kira jarak, melalui komunikasi dalam permainan. Anda juga boleh membuat rakan baru dengan cara ini.

Di antara kita

Genre: Survival

Bilangan pemain: 4-15

Ciri-ciri terbaik: Perbincangan lucu

Adakah anda fikir anda boleh mempercayai rakan anda? Antara kita mungkin permainan dalam talian terbaik untuk meletakkan kepercayaan itu kepada ujian ..

Antara kami adalah permainan survival atmosfera di mana anda disertai sehingga 15 pemain. Gunakan kemahiran penipuan dan detektif anda untuk bersenam di kalangan kumpulan pemain anda adalah pembunuh. Pemain bertemu untuk perbincangan sepanjang permainan, yang membawa kepada beberapa tuduhan lucu. Antara kita adalah percuma di iOS dan Android.

Bintang Brawl

Genre: Moba

Bilangan pemain: 1-3

Ciri-ciri terbaik: Mudah alih

Brawl Stars adalah permainan yang menyeronokkan untuk bermain dengan rakan -rakan anda dalam talian semasa anda bergerak (seperti ketika anda terjebak di pengangkutan awam) kerana ia tersedia secara percuma di telefon bimbit iOS dan Android. Salah satu perkara terbaik mengenai bintang perjuangan ialah setiap perlawanan mengambil masa sehingga lima minit, jadi anda boleh menyelinap dalam permainan cepat sebelum kuliah bermula atau semasa rehat belajar.

Fortnite

Genre: Pertempuran Royale

Bilangan pemain: Sehingga 4 setiap pasukan

Ciri-ciri terbaik: Selebriti ‘Skins’ Anda boleh berpakaian watak anda (lihat jika anda dapat melihat mana-mana Ariana Grande atau Keanu Reeves sebagai John Wick Lookalikes dalam permainan)

Terkenal dengan trend tarian virus yang telah dilahirkan, Fortnite adalah salah satu permainan gaya pertempuran yang paling popular di dunia, dengan beribu-ribu pemain serentak setiap hari. Terdapat tiga mod permainan, tetapi hanya pertempuran royale dan kreatif yang bebas bermain . Battle Royale adalah pertempuran pemain pemain, di mana anda berjuang untuk bertahan terhadap 99 peserta lain. Dalam kreatif, anda boleh membuat dan menerbitkan pulau -pulau tersuai anda sendiri, atau meneroka pulau -pulau orang lain dalam komuniti dalam talian.

Sangat mudah dimainkan dengan rakan, dan anda juga boleh menyertai permainan yang sama tanpa mengira konsol yang anda gunakan.

Arena permainan papan

Genre: Segala -galanya dari permainan papan berbilang pemain ke permainan kad

Bilangan pemain: Ia bergantung!

Ciri-ciri terbaik: Pelbagai permainan yang ada

Arena Game Board adalah permainan multiplayer dalam talian percuma yang memberi anda akses kepada beratus -ratus permainan papan, membolehkan anda menikmati permainan papan kegemaran anda dengan rakan -rakan anda, walaupun anda tidak berada di bilik yang sama (atau negara!). Anda boleh memilih dari permainan klasik seperti Catan dan Yahtzee, atau menemui sesuatu yang baru.