11 Permainan Jet Fighter Teratas Yang Menakjubkan | Pemain membuat keputusan,

Dunia Simulator Pertempuran Digital – Bawa ke langit

Permainan jet pejuang 11 teratas yang luar biasa

Permainan Jet Fighter, Permainan Fighter Air Combat

Adakah anda pernah merasakan keperluan, keperluan untuk kelajuan? Baiklah anda beruntung. Terdapat banyak permainan untuk PC yang membolehkan anda memakai topi keledar juruterbang pejuang elit.

Genre terbang bermula pada awal 90 -an, dengan permainan seperti Senjata Rahsia Luftwaffe. Hari -hari ini, dengan komputer yang menjalankan grafik moden dan tahun evolusi permainan, penerbangan sim lebih baik dari sebelumnya. Berikut adalah 11 permainan jet pejuang terbaik di PC hari ini.

Baca terus untuk senarai permainan dan penerangan utama masing -masing.

11. Tom Clancy’s H.A.W.X.

H Tom Clancy.A.W.X. Misi Epik

Tindakan kegilaan yang dipasangkan dengan jalan cerita pengembaraan mendebarkan bermaksud h.A.W.X. menetapkan matlamat yang tinggi. Permainan ini adalah salah satu arked yang paling seperti dalam senarai ini. Dengan memperkenalkan mekanik manuver ERS, pemain boleh melakukan langkah yang mustahil, serta membawa berpuluh -puluh peluru berpandu ke dalam pertempuran.

H.A.W.X. – Kunci peluru berpandu

H.A.W.X. – Ikuti Jalan Bata Kuning … ke kemenangan

10. Guruh Perang

War Thunder – Contoh permainan

War Thunder adalah MMO percuma untuk bermain yang membolehkan pemain membuat pertempuran huru-hara menggunakan peralatan Perang Dunia 2. Dengan pelbagai mod permainan, pemain mempunyai banyak peluang untuk menyebarkan keganasan di medan perang. Ini adalah permainan yang sempurna untuk melompat dan meletupkan musuh.

Guruh Perang – Pertempuran Kekacauan

Guruh Perang – Pastikan untuk memberikan sembilan meter

9. Elite: Berbahaya

Elite: permainan berbahaya

Terokai dunia baru yang pelik, cari kehidupan baru dan tamadun baru … dan tuangkan mereka! Berorientasikan sci-fi yang paling sci-fi dalam senarai ini, Elite: Berbahaya juga MMO yang lain. Ia juga unik kerana “peta” nya berterusan dan mengandungi berbilion lokasi. Juruterbang dalam permainan ini boleh membuat tuntutan ke planet mereka sendiri di antara pertempuran ruang epik.

Elit: Berbahaya – perisai naik!

Elit: Berbahaya – Eksplorasi adalah nama permainan.

8. Pertempuran Ace: Serangan Horizon

Pertempuran Ace: Misi Horizon Assault

Entri di Ace Combat Staple, Horizon Assault melompat ke PC dan menggerakkan jalan cerita ke dunia nyata. Permainan ini juga mengemas kini mekanik untuk menawarkan kemusnahan “dalam-anda”. Grafik dan permainan membuat kombinasi sempurna pada PC moden. Juruterbang boleh mengawal pelbagai jenis pesawat, dan juga melakukan roll tong di helikopter.

Ace Combat: Assault Horizon – Bogey Down

Ace Combat: Assault Horizon – Dapatkan dekat dan peribadi dengan sasaran anda.

7. IL-2 Sturmovik: Pertempuran Stalingrad

Permainan ini menjanjikan perwakilan yang sangat tepat dari pesawat IL-2 Sturmovik Soviet dan digunakan dalam pertempuran. Pemain mempunyai gabungan kempen dan editor misi berasaskan sejarah. Ini mesti ada untuk penggemar sejarah.

Pertempuran Stalingrad – Buka Api!

Pertempuran Stalingrad – Penerbit memberi perhatian kepada perincian, dan ia menunjukkan.

6. IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dengan Mod Fusion Team)

Cliffs of Dover Misi

Pasukan di belakang IL-2 Sturmovik yang asal memindahkan siri ini kepada England Old untuk Blitz; Permainan ini menunjukkan perhatian yang sama-memerhatikan dengan terperinci sebagai permainan lain dalam siri ini. Walaupun pelepasan asal menghadapi beberapa kontroversi, seorang peminat yang dipanggil Team Fusion menaikkan kiraan pemain dan mengeluarkan banyak bug untuk pengalaman legenda.

Cliffs of Dover – kita semua memerlukan beberapa rakan.

Cliffs of Dover – Tindakan Dogfighting Udara yang paling baik.

5. IL-2 Sturmovik: Burung Mangsa

Burung Permainan Mangsa

Bayangkan beratus -ratus pejuang yang terbang ke dogfight. Burung mangsa menawarkan pengalaman itu dengan memanfaatkan enjin kerosakan baru. Bahkan menunjukkan sedikit butiran seperti lubang peluru. Permainan ini juga merupakan aspek utama, dengan kunci kemenangan yang boleh didapati dan kedudukan. Tidak ada jeneral kerusi lengan yang boleh didapati di sini-mengawal tindakan

Burung Mangsa – Pencetus Selamat

Burung mangsa – keseronokan kemenangan dalam pertempuran.

4. Burung keluli

Misi Burung Keluli

Permainan ini mempunyai gaya permainan yang serupa dengan burung mangsa, tetapi juga mempunyai misi yang dihasilkan secara prosedur, menawarkan banyak masa bermain. Sekali lagi, perhatian terhadap perincian adalah apa yang membezakan siri ini, bahkan di luar genre. Tidak akan ada kebosanan dengan semua kandungan dan tindakan dogfighting.

Burung keluli- terbang ke dalam warna biru yang mendalam

Burung keluli- mengambil perjuangan ke musuh di peta besar.

3. Dunia simulator tempur digital

Unik atas senarai ini untuk menjadi muat turun percuma, permainan ini adalah simulator tempur udara yang luas. Penerbit mempunyai hampir 30 tahun pengalaman dalam genre, dan ia menunjukkan dengan model pesawat cantik dan pertempuran realistik. Mencampurkan permainan terbuka dunia dan simulasi tempur udara, permainan ini menawarkan peluang yang unik untuk bermain-main.

Dunia Simulator Pertempuran Digital – Bawa ke langit

Dunia Simulator Combat Digital -yang akan meninggalkan tanda.

2. Harimau Terbang – Shadows Over China

Flying Tigers Gameplay

Dogfights udara. Gerombolan musuh tanpa henti. Itu hanya sebahagian daripada apa yang ditawarkan oleh Flying Tigers sebagai sebahagian daripada kempennya dan termasuk multiplayer. Satu lagi simulator bersejarah, permainan ini meneroka apa yang dimaksudkan sebagai juruterbang pejuang di zon tempur berbahaya.

Harimau Terbang – Pukulan Sempurna

Flying Tigers – Permainan ini menawarkan pertempuran yang realistik dan pertempuran bersejarah.

1. Sayap mangsa

Wings of Prey Gameplay

Perang Dunia II menyaksikan pertempuran udara terbesar dalam sejarah. Juruterbang akan merasai beberapa perkara ini dalam permainan yang luar biasa ini, yang mencipta peristiwa sejarah perang di PC anda. Pemaju memastikan bahawa permainan telah disokong dengan kandungan pasca pelepasan.

Sayap mangsa seperti ikan dalam laras

Wings of Prey – Pertempuran yang realistik dan pemandangan indah berlimpah.

Anda juga mungkin berminat:

  • Permainan ketenteraan terbaik di PC
  • Permainan Eksplorasi Ruang Terbaik
  • 17 simulator penerbangan terbaik untuk bermain pada tahun 2017
  • 21 Permainan Perang Dunia 2 terbaik di PC