10 yang terbaik untuk bermain permainan FPS bersama dan membandingkan harga, FPS Co-op di PC-Cari penembak koperasi & beli mereka murah

Permainan FPS Co-op

. Buka kunci beratus -ratus topi senjata, barang kraf dan perdagangan, dan memperibadikan watak dan kelas anda dengan cara yang anda mahukan. Team Fortress 2 kekal sebagai salah satu permainan yang paling disayangi sepanjang masa dan bertanggungjawab untuk menentukan genre berasaskan objektif, dan anda boleh melompat terus ke dalamnya dengan mod permainan seperti menangkap bendera, muatan, dan raja bukit yang ada.

?

1.

Bertahan sebagai salah satu daripada beberapa yang tinggal dalam permainan zombie yang menarik ini yang mencabar pemain menentang The Living and Dead. Gunakan stealth, senjata, dan kebolehan khas untuk terus hidup. Belajar Memburu, Ikan, dan Menanam Tanaman. Berinteraksi dengan pemain lain dan menyerang pangkalan mereka, melompat ke arena PvP, dan juga menyertai pelayan roleplay. . Buat permainan anda.

Skeperluan sistem

2. Takdir 2

Simpan kota terakhir kemanusiaan terhadap kekuatan gelap dalam penembak orang pertama yang responsif, dan alami kisah sinematik epik sahaja atau dengan rakan-rakan. Pilih Kelas Guardian Anda, yang menampilkan Titan, Warlock, dan Hunter, mengumpul pelbagai senjata eksotik dan perisai yang hebat dan bermain dengan atau menentang rakan anda dan penjaga lain dalam mod permainan PVE dan PVP.

keperluan sistem

 • OS: .
 • Intel® Core ™ i3 3250 3..5 GHz / AMD FX-4350 4.
 • Memori: 6 GB RAM
 • Grafik:
 • OS: System Windows® 7 / Windows® 8.
 • Pemproses: Processor Intel® Core ™ i5 2400 3..5 GHz / AMD Ryzen R5 1600x 3.
 • 8 GB RAM
 • Grafik:

3.

. Pilih dari lebih daripada sedozen legenda unik, masing -masing dengan kebolehan yang unik, dan cari rampasan, termasuk senjata, perisai, dan peluru, ketika anda berjuang untuk bertahan melawan 19 pasukan lain menjadi yang terakhir berdiri. .

 • 64-bit Windows 7
 • Pemproses (AMD): AMD FX 4350 atau setaraf
 • Intel Core i3 6300 atau setaraf
 • 6GB – DDR3 @1333 RAM
 • AMD Radeon ™ HD 7730
 • 11 kad video yang serasi atau setaraf

.Juara Quake

. . Pertempuran untuk bertahan hidup dengan semua tindakan roket, gore, letupan dan mod permainan yang meletakkan gempa di atas selebihnya dalam genre.

Juara Quake skeperluan sistem

.

Menjadi juara dunia dalam pasukan fantasi ini dan penembak berasaskan objektif. . Buka kunci juara baru, kosmetik, dan semburan dengan menyelesaikan cabaran harian dan mingguan, menyelesaikan perlawanan, dan kedudukan.

Paladins s

. Pasukan Fortress 2

Masukkan World dan Cartoonish World of Valve’s Free-to-Play First Shooter Team Fortress 2, yang menampilkan sembilan kelas unik, banyak mod, kemas kini, dan banyak topi. . Team Fortress 2 kekal sebagai salah satu permainan yang paling disayangi sepanjang masa dan bertanggungjawab untuk menentukan genre berasaskan objektif, dan anda boleh melompat terus ke dalamnya dengan mod permainan seperti menangkap bendera, muatan, dan raja bukit yang ada.

Pasukan Fortress 2 s

7. Skuad hitam

Sertailah beribu-ribu pemain lain dalam penembak ketenteraan percuma untuk bermain, yang menampilkan pelbagai peta dan mod permainan. Kumpulkan watak, gunakan berpuluh -puluh senjata, dan buka kunci pilihan penyesuaian. .

8. Warface

Jatuh ke PVE yang sengit dan tindakan orang pertama PVP dalam MMO ini dengan berjuta-juta pemain di seluruh dunia. Pilih dari beberapa kelas yang unik, sesuaikan senjata anda dengan skop, genggaman, dan penyamaran, dan misi lengkap solo atau dengan rakan -rakan di beberapa tahap kesukaran untuk mendapatkan rampasan. .

Warface s

9. Kitaran

Tekan tanah dalam kitaran, penembak orang pertama yang mencabar pemain untuk membunuh orang lain, misi lengkap, dan melarikan diri sebelum ribut melanda. Dapatkan ke hadapan dengan memilih senjata, alat, dan kebolehan anda sebelum memasuki perlawanan. Buka kunci senjata, level dalam puak yang anda pilih, dan misi lengkap yang muncul semasa perlawanan untuk mendapatkan ganjaran tambahan. Sama ada anda berada di dalamnya untuk keseronokan atau ganjaran, anda memutuskan apa yang anda capai dalam perlawanan.

Kitaran Skeperluan sistem

. PUBG LITE

Parachute ke dalam permainan Multiplayer Battle Royale dalam talian yang menetapkan standard untuk genre dan berjuang untuk bertahan hidup di telefon bimbit anda. Tanah di tanah tanpa apa -apa, mengumpulkan bekalan anda, termasuk senjata, perisai, minuman tenaga, dan bekalan kesihatan. Menampilkan had masa 10 minit, topi pemain 60, dan 3 mod permainan, melompat ke royale pertempuran yang luar biasa yang membawa dunia dengan ribut ketika pertama kali dilancarkan di PC.

PUBG LITE Skeperluan sistem

Apa itu permainan penembak orang pertama koperasi?

Penembak Orang Pertama Koperasi (Co-op FPS), adalah permainan video yang dimainkan dalam perspektif orang pertama dan menampilkan senjata atau pertempuran berasaskan huru-hara dalam dua atau lebih tindakan pemain.

.

.

Dalam tahun -tahun kebelakangan ini, populariti telah berkembang dengan perkembangan permainan Battle Royale seperti Fortnite, PUBG, dan Warzone. Sebahagian besar letupan dalam populariti telah dimasukkan ke dalam permainan co-op dalam mod seperti duos, trio dan skuad.

. Permainan teka-teki telah masuk ke dalam Portal 2, kami berada di sini, dan setengah mati membuktikan bahawa perspektif orang pertama boleh digunakan di pelbagai genre.

Genre ini juga telah menemui tempat yang stabil dalam kategori survival, terbuka, dan juga kategori roguelike, dengan permainan seperti Rust, Far Cry, dan hutan yang membuktikan bahawa tidak semua permainan FPS ko-op harus cepat-cepat-fuelled epik.

Sama ada teka-teki, Perang Dunia II, Battle Royale, atau Taktikal, ada pengalaman FPS Co-op yang menunggu untuk ditemui oleh anda dan rakan anda.

Di sinilah dimana .

Mengapa kita melakukan senarai FPS Co-op Top 15?

Di dunia permainan FPS Co-op, permainan yang hebat boleh didapati dengan harga yang luar biasa tetapi anda juga boleh berisiko tinggi untuk dibiarkan kecewa.

Tidak semua permainan mencapai potensi mereka dan mendapatkan pelepasan, malangnya banyak permainan yang ditinggalkan oleh pemaju mereka atau bahkan dibebaskan di negara miskin dan masih ada untuk membeli di Steam.

Steam adalah dalam perniagaan menjual permainan dan kadang -kadang yang boleh bermakna penurunan kualiti untuk mendapatkan lebih banyak tajuk ke kedai Steam dan tersedia untuk pembelian.

.

Bagaimana kita mendapat kedudukan kita?

.

. Ini, bersama dengan data kami yang lain, memastikan kami mempunyai sistem ranking yang paling tepat.

Kami hanya menunjukkan 15 perlawanan teratas supaya anda tidak terharu dengan beratus -ratus permainan dan terlalu banyak data. Kami merancang untuk menyegarkan 15 teratas kami setiap minggu, tetapi kami mungkin mengubah rancangan ini jika kami mendapati ia mempunyai permintaan sebenar dari anda, pengguna kami.

AllKeyShop adalah laman perbandingan harga dengan niat memberi pemain harga terbaik untuk permainan terbaik yang ada. Kami tetap tidak memihak kepada harga dan penjual, memaparkan kedua -dua laman web dan platform dalam talian seperti stim, asal dan epik, dan kami tetap tidak adil terhadap penarafan permainan yang kami tunjukkan dalam kedudukan kami.

Kedudukan kami didasarkan pada pengguna kami tanpa pengaruh dari kami dan kami akan tetap tidak memihak kepada penarafan dan kedudukan semua permainan.

Permainan FPS Co-op

Kumpulkan rakan sepasukan anda dan mempunyai letupan dengan beberapa permainan FPS yang terbaik. Genre ini adalah klasik yang abadi dan cara yang sempurna untuk menghabiskan waktu petang selepas hari yang sukar.

Habis hari 3

Tarikh Siaran: 21 Sep 2023

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Tarikh Siaran: 28 Okt 2022

Langganan: Pas Permainan PC, Ubisoft+

Bersedia atau tidak

Deep Rock Galactic

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 13 Mei 2020

Habis hari 2

Tarikh Siaran: 13 Ogos 2013

Enam Hari di Fallujah

Tarikh Siaran: 22 Jun 2023

Genre: Tindakan, Pengembaraan, RPG

Halo: Koleksi Ketua Master

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 03 Dis 2019

Jauh menangis 6

Langganan: Ubisoft+
Tarikh Siaran: 07 Okt 2021
Genre: Tindakan, Pengembaraan

Selepas Kejatuhan - Edisi Deluxe

Genre: Tindakan, Pengembaraan

Call of Duty: Black Ops III

Tarikh Siaran: 06 Nov 2015
Genre: Tindakan, Pengembaraan

ARMA 3

Tarikh Siaran: 12 Sep 2013
Genre: Tindakan, Simulasi, Strategi

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Tarikh Siaran: 25 Okt 2019

Battlefield 2042

Langganan: Pas Permainan PC, EA Play, EA Play Pro + 1
Tarikh Siaran: 19 Nov 2021
Genre: Tindakan, Pengembaraan, Kasual

Tarikh Siaran: 26 Ogos 2023
Genre: Tindakan, Akses Awal, Indie

Borderlands 3

7 hari mati

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 13 Dis 2013

+
Tarikh Siaran: 27 Mac 2018
Genre: Tindakan, Pengembaraan

Langganan: Pas Permainan PC

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 12 Okt 2021

Hunt: Showdown

Tarikh Siaran: 27 Ogos 2019

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

+

Deceive Inc

Tarikh Siaran: 21 Mac 2023

Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

Tarikh Siaran: Akan Datang

Pemberontakan: Sandstorm

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 12 Dis 2018

Call of Duty: Black Ops II

DOOM

Tarikh Siaran: 13 Mei 2016

Jauh menangis 4

Langganan: Ubisoft+
Tarikh Siaran: 18 Nov 2014
Genre: Tindakan, Pengembaraan

Mod Garry

Tarikh Siaran: 29 Nov 2006

Call of Duty: Vanguard

Tarikh Siaran: 05 Nov 2021

Edisi Ultimate Borderlands 3

Tarikh Siaran: 09 Nov 2020

Kawan vs Kawan

Tarikh Siaran: 30 Mei 2023

Lampu malap

Gaji 2: Koleksi terkenal

Kiri 4 Mati 2

Tarikh Siaran: 17 Nov 2009

Tarikh Siaran: 02 Nov 2017

Tembakan dilahirkan semula

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 18 Nov 2021
Genre: Tindakan, Pengembaraan, Indie + 1

Tarikh Siaran: 23 Mac 2017

Prodeus

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 23 Sep 2022
Genre: Tindakan, Pengembaraan, Kasual + 1

Portal 2

Tarikh Siaran: 19 Apr 2011
Genre: Tindakan, Pengembaraan

Langganan: Pas Permainan PC
Tarikh Siaran: 10 Dis 2019

Selepas kejatuhan

Tarikh Siaran: 09 Dis 2021
Genre: Tindakan, Pengembaraan

VR berkaliber sifar

Tarikh Siaran: 31 Jul 2023
Genre: Tindakan, kasual, indie + 1

Tarikh Siaran: 09 Nov 2010

174447 153356 10876 135098 27070 5606 109861 118658 68992 95828 134180 12037 742 75329 118456 160312 70276 58 98445 33601 96592 106532 42324 39665 12576 87162 20602 220760 50546 1102 16544 7196 1539 124670 103793 161396 7381 222133 4398 32599 90859 34276 61736 1556 77803 73549 51377 1139

Habis hari 3

Habis hari 3

Habis hari 3

Habis hari 3

Habis hari 3

Pemaju / penerbit

Sejarah rendah

Ulasan

Tag

ciri-ciri

Ikut kami

..

!
Sertailah kami di Facebook, Twitter dan Steam.

Lawati forum kami untuk mengundi ciri -ciri baru & cadangkan idea anda sendiri.

 • ?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Asal?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Uplay?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Epic Games?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD GOG?

Penafian

Dikuasakan oleh Steam, tanda dagangan Valve Corporation berdaftar. Gg.Tawaran sama sekali tidak berafiliasi dengan atau disokong oleh Valve Corporation. . . Gg.Tawaran adalah peserta dalam program Amazon Services LLC Associates.

.

© Copyrights. 2023 gg.Tawaran. Hak cipta terpelihara. Semua tanda dagangan adalah milik pemilik masing -masing.