10 Sparrows paling jarang di Destiny 2 (Julai 2023), 15 Sparrows Terbaik di Destiny 2, disenaraikan dari yang paling teruk hingga kelihatan terbaik | Permainan tanah tinggi

15 Sparrows Terbaik di Destiny 2, disenaraikan dari yang paling teruk hingga kelihatan terbaik

Yang memerlukan kenderaan bersaiz penuh apabila anda boleh mempunyai versi kereta bumper? Sama dengan malam brumeswept, perkara yang sangat istimewa mengenai burung pipit ini adalah bagaimana berbeza dengan saiz dan struktur keseluruhan. Ini adalah gagak yang bodoh dari kenderaan yang masih melakukan seperti yang lain, dan patut digunakan untuk membuang lawan anda.

10 Sparrows paling jarang di Destiny 2 (Julai 2023)

Ada banyak burung pipit di Takdir 2, mulai dari yang sederhana dan mudah ke barok dan dirangka berlebihan. Hoverbikes ini membantu penjaga melintasi kawasan permainan dan pada masa lalu bahkan digunakan untuk perlumbaan (RIP SRL). Takdir 2, Dan jika ya, kami telah menyusun senarai untuk anda. Sebelum kita masuk ke dalam senarai, beberapa nota.

Pertama, burung pipit paling jarang pada satu -satu masa cenderung menjadi yang paling baru, kerana pemain mempunyai masa yang paling sedikit untuk mendapatkannya. Kedua, majoriti burung pipit dalam permainan adalah dari Eververse. Ini bermakna bahawa mendapatkan ini tidak memerlukan pencapaian tertentu – hanya habuk atau perak yang cukup cerah untuk membelinya ketika mereka dijual. Ketiga, peratusan dalam senarai ini diperoleh dengan bantuan Braytech, sehingga mereka mungkin tidak mencerminkan semua Takdir 2 pemain.

Dengan cara itu, mari kita lihat burung pipit yang paling jarang Takdir 2.

10. Harimau Berjalan (0.27%)Destiny 2 Sparrows Rarest Running Tiger

Dikeluarkan pada ulang tahun ke -30 Bungie, untuk mengatakan bahawa Sparrow Tiger Running adalah mewah akan menjadi kenyataan yang sangat besar. Sekiranya anda seorang pemungut barang-barang mewah dalam permainan, ini adalah burung pipit terbaik untuk anda. Lagipun, ia mempunyai harimau emas!

9. Proto.Type-A (0.23%)Proto Type A

Datang dari musim Defiance, Proto.Type-A adalah seperti yang kelihatan seperti burung pipit yang sedang berjalan. Hidupkan Impian Kejuruteraan Sparrow Anda Melalui Proto.Jenis A.

8. Perjalanan Survivor (0.23%)

A Golden walaupun Sparrow Out-Out, Perjalanan Survivor adalah salah satu burung hantu terbaru yang ditambahkan ke Takdir 2 pada musim yang mendalam. Reka bentuk ini kelihatan seperti harta karun kuno yang dapat dengan mudah dicipta oleh tamadun yang hilang, menjadikannya sesuai untuk pemain yang berjaya dalam percubaan Osiris Lighthouse.

7. Daya intrinsik (0.Destiny 2 Sparrows Tentera Intrinsik

Sparrow Angkatan Intrinsik adalah setia kepada namanya. Sekiranya anda melihatnya untuk pertama kalinya, anda boleh dengan mudah menyalahkannya untuk senjata besar. Juga, jika burung pipit ini dapat melepaskan peluru, ia akan menamatkan starro dalam satu pukulan.

6. Bahaya pembendungan (0.15%)Destiny 2 Hazard Bendera Sparrows Rarest

Mengandungi kejatuhan radioaktif, pencerobohan zombie, dan sebarang pertemuan mematikan yang anda ada Takdir 2? Sparrow bahaya pembendungan membantu anda menyelesaikan pekerjaan.

5. Daya asimetrik (0.06%)

Salah satu penambahan terbaru kepada Eververse, daya asimetrik adalah pilihan burung gagak yang menarik di Takdir 2. Walaupun ia sememangnya simetri, warna intrinsik dan antena di sisi menjadikannya kombinasi yang sempurna antara batpod Batman dan semut. Jadi, jika anda seorang peminat sama ada, teruskan dan dakwa sebelum musim semasa hujungnya.

4. JJ-2 Research Rover (0.06%)

JJ-2 Research Rover adalah panggilan balik yang jelas kepada Mars Rover. Dan sementara Penjaga telah mengembara melewati Marikh lama dahulu, sangat mengagumkan untuk melihat rujukan dalam permainan ke salah satu langkah pertama manusia ke arah penyelidikan antara planet. Juga, jika anda melihatnya dengan cara tertentu, ia kelihatan seperti pistol nerf, jadi itu kemenangan berganda!

3. Kebebasan tanpa geseran (0.06%)

Takdir 2Alam semesta. Dalam kes ini, kebebasan tanpa geseran merujuk kereta api magnet, juga dikenali sebagai kereta api maglev. Walaupun rujukannya agak jelas, ia boleh disalah anggap sebagai kepala kapal terbang juga.

2. Nostalgia terang (0.05%)

Sekiranya anda berasa nostalgia dan suka warna -warna berani, Sparrow Nostalgia cerah adalah pilihan burung pipit anda. Pilihan warna dan reka bentuk memberikan rupa vintaj, dan untuk kedua ia mengingatkan saya tentang Vespas berwarna dalam buku Boba Fett.

1. Overpacked (0.04%)

Kemasukan terakhir senarai, dan juga sebahagian daripada burung pipit terkini yang ditambahkan pada Eververse semasa musim Deep, The Overpacked adalah Sparrow paling jarang di Takdir 2. Nampaknya kurier futuristik dalam suasana fantasi. . Bayangkan Speeder Anakin Skywalker bercampur dengan sedikit halo terima kasih kepada warnanya. Klasik, tampan, dan jarang.

Destiny Best Sparrows

Takdir terbaik 2 Tetapan

Tetapan Liga Terbaik Legends

Kerusi permainan terbaik

Meja permainan terbaik

Komputer riba terbaik untuk sims 4

Permainan Terbuka Dunia Terbaik untuk iOS

Permainan Bethesda Terbaik

Siapa Silco di Arcane? - Gambaran keseluruhan watak

Siapa Silco di Arcane? – Gambaran keseluruhan watak

5 busur terbaik di Warframe (2023)

5 busur terbaik di Warframe (2023)

Dark Soul Remastered - Kelas & Bina Pemula Terbaik

Dark Soul Remastered – Kelas & Bina Pemula Terbaik

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Grand Theft Auto V dan Online: Panduan Ibu Bapa

Call of Duty: Mobile | 3 beban terbaik M16

Call of Duty: Mobile | 3 beban terbaik M16

Baldur's Gate 3 - Mantra Terbaik untuk Ranger

Baldur’s Gate 3 – Mantra Terbaik untuk Ranger

Wayfinder - Panduan Kerajinan Senjata

Wayfinder – Panduan Kerajinan Senjata

Baldur's Gate 3 - Pencapaian Terbaik Untuk Ranger

Baldur’s Gate 3 – Pencapaian Terbaik Untuk Ranger

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Permainan Perintah & Penaklukan Terbaik Sepanjang Masa

Takdir 2 Adakah semua tentang mengunci – membuka perisai baru, senjata, kerang hantu, kapal, emotes, dan tentu saja. Kenderaan sahabat yang dipercayai ini telah menjadi ruji di Takdir alam semesta sejak permainan asal. Mereka membuat perjalanan angin, boleh digunakan untuk jatuh ke dalam musuh, dan bahkan dapat membolehkan anda melakukan helah dengan model yang tepat.

Selain itu, mereka juga merupakan pernyataan fesyen, dengan beberapa burung pipit yang kelihatan lebih sejuk daripada yang lain. Sekarang terdapat sejumlah besar burung guntur dalam permainan, yang boleh membuat sukar untuk mengetahui yang mana yang harus anda cuba dan buka kunci. Itulah sebabnya kami telah mengumpulkan burung pipit terbaik di Takdir 2.

Apa itu burung pipit di takdir 2?

Sparrows adalah kenderaan berasaskan darat yang digunakan untuk pengangkutan dan rondaan cepat. Mereka serupa dengan pikes yang jatuh, kerana mereka berfungsi seperti melayang motosikal, tetapi tidak mempunyai keupayaan menyinggung perasaan. Setiap penjaga mempunyai sekurang -kurangnya satu burung pipit yang diperibadikan yang disimpan di kapal mereka yang boleh dipanggil pada bila -bila masa.

Untuk memanggil burung pipit anda, cukup aktifkan hantu anda dan tahan butang muka atas sehingga ia melahirkan. Pencetus yang betul akan memberikan rangsangan lanjutan dan bumper kanan dan kiri memberikan kebolehan navigasi tambahan seperti perubahan yang lebih ketat, sengkang mendatar, atau pergerakan tengah. Sama dengan hantu anda, burung pipit dianggap sebagai peralatan, yang bermaksud anda boleh menjalankan model eksotik tanpa mengganggu perisai atau senjata.

15 Sparrows Terbaik di Destiny 2

Tidak ada faedah atau faedah yang unik daripada melengkapkan burung pipit tertentu. Pada satu ketika, anda boleh membeli dan membuka kunci enjin, pergerakan, dan mod jejak cahaya yang berbeza, tetapi sekarang mereka adalah faedah rawak.

Kedudukan ini melekat pada burung pipit eksotik dan berdasarkan rupa, kerana kebanyakan burung pipit dijatuhkan secara rawak. Ingat, ini adalah subjektif dan berdasarkan keutamaan anda, jadi pastikan untuk memberitahu kami kegemaran anda dalam komen di bawah. Kami akan memulakan beberapa perkara dengan beberapa orang, beralih ke beberapa pilihan bermusim yang unik, dan menyelesaikan semuanya dengan Destiny 2’s Sparrow terbaik dalam permainan.

Pelangi berganda

Pelangi berganda - Destiny Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Pada asalnya Perkembangan Program Rujukan-A-Friend yang ditinggalkan. Sekarang ia jatuh secara rawak dari kolam renang dunia umum.

Pertama, untuk mendapatkan burung pipit ini pada asalnya, anda harus merujuk tiga rakan berasingan untuk bermain Takdir 2. Mereka kemudiannya terpaksa membeli bukan hanya permainan asas, tetapi pengembangan yang ditinggalkan juga. Kemudian anda terpaksa bermain beberapa mogok dan perlawanan yang boleh dilepaskan dengan rakan -rakan yang sama untuk membukanya. Semua untuk burung pipit yang kelihatan seperti ditampar bersama dengan bekalan dari kedai kraf.

Steed Warrior

Pahlawan

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak.

Steed Warrior mungkin menjadi burung pipit eksotik, tetapi ia kelihatan seperti seorang pelukis yang meletakkan sepanjang kelajuan separuh. Reka bentuk kotaknya kelihatan seperti tangki persekutuan perdagangan dari The Phantom Menace, dan skema warna sepadan. Terdapat banyak pilihan burung pipit yang memihak kepada bahagian depan yang lebih besar dan menjadikannya kelihatan seperti variasi enjin yang kuat, tetapi ini bukan salah satu daripada mereka.

Hastilude

Hastilude - Destiny Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak.

. . Isu utama ialah ini kelihatan seperti ia boleh menjadi burung gagak legenda. Walaupun ia mempunyai getaran perwira Roman, ia tidak cukup menarik untuk digunakan sebagai burung pipit utama anda.

Lain -lain

Lain -lain

Cara Membuka Kunci: Serangan Lengkap dan Dapatkan Pakej Kedudukan dari Zavala.

Pada flipside burung pipit yang lebih halus yang sebenarnya kelihatan licin, anda mempunyai yang lain. Bingkai Sparrow tidak ada yang berteriak, tetapi tengkorak lembu yang menyala yang menghiasi tudung mengangkatnya ke tahap yang lain. Tambah dalam foil emas logam yang membungkus depan dan belakang, bersama -sama dengan bahagian depan yang sedikit lebih leaner, dan anda mempunyai kenderaan yang kelihatan seperti dibuat untuk kelajuan.

Dawning bersorak

Dawning Cheer - Destiny Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Memperoleh dengan menyertai acara Dawning tahunan.

Gila dengan reka bentuk boleh menjadi beg campuran. Walau bagaimanapun, apabila pasukan di Bungie merangkul percutian untuk inspirasi reka bentuk mereka, mereka selalu kelihatan kuku. Dawning Cheer adalah contoh utama yang membolehkan anda menjalani impian anda bermain Santa di seluruh galaksi. Hanya ada sesuatu yang ceria dan lucu tentang berlari liar dengan giring jet berkuasa.

Malam Brumeswept

Malam Brumeswept

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak atau dengan membeli dari eververse apabila tersedia.

Lebih baik daripada kegembiraan yang menggembirakan adalah malam brumeswept. Kenderaan ini sepenuhnya merangkumi Halloween, merampas saiz dan kerangka tradisional untuk burung pipit lain, dan pada dasarnya menjadikan anda penyihir penjaga. Ia unik dan mewakili perubahan reka bentuk yang besar yang mungkin mengambil banyak kerja untuk sesuatu yang hanya peratusan kecil yang benar -benar akan bernilai.

Pemecut Synchrotron - Takdir Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Beli dari Eververse apabila ada.

Dikeluarkan semasa musim yang dipilih, pemecut synchroton merangkumi sifat halus tetapi berbahaya yang burung pipit. Bingkai yang ramping dan megah mencerminkan rupa bulat senapang gabungan dan bahkan menggabungkan grid tenaga yang mematikan di tengah-tengah tiga prongs depan. Sekiranya perkara ini mula berputar dan menembak laser, saya tidak akan terkejut.

Riis Racer

Riis Racer

Cara Membuka Kunci: Buka kunci sebagai sebahagian daripada musim Splicer Season Pass.

Sparrow eksotik terbaru dalam senarai ini sepenuhnya merangkumi gaya musim splicer. Ia hampir boleh disalah anggap sebagai Gauntlet Splicer anda, tetapi dengan lebih fokus pada Vex terima kasih kepada tempat duduk. Perkara paling keren mengenai burung pipit ini adalah unsur -unsur neon yang membingkai prongs depan. Ia halus dan menunjukkan cahaya yang cukup untuk menjadi menarik.

Fius kecondongan

Tilt Fuse - Destiny Sparrows Terbaik 2

Jatuh secara rawak dengan melengkapkan versi Nightfall mogok peniaga senjata.

Sparrow ini membuat tuntutannya sebagai pilihan eksotik pertama untuk memasukkan keupayaan untuk berputar di udara. Sekarang, ia hanya berfungsi sebagai pilihan yang licin, cabal yang jatuh pelik selalunya semasa mogok peniaga senjata. Tidak apa -apa, walaupun, kerana burung guntur ini lebih kuat dan lebih kuat.

MICRO MINI

MICRO MINI

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak atau dengan membeli dari eververse apabila tersedia.

Yang memerlukan kenderaan bersaiz penuh apabila anda boleh mempunyai versi kereta bumper? Sama dengan malam brumeswept, perkara yang sangat istimewa mengenai burung pipit ini adalah bagaimana berbeza dengan saiz dan struktur keseluruhan. Ini adalah gagak yang bodoh dari kenderaan yang masih melakukan seperti yang lain, dan patut digunakan untuk membuang lawan anda.

Barang kemas praxic

Praxic Finery - Destiny Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak.

Nampaknya mengambil inspirasi dari Banner Besi, Sparrow Exotic ini hanya menjerit keanggunan. Memanfaatkan putih tulen dengan aksen emas sudah kelihatan licin. Buang reka bentuk bersayap dan pelari depan bulat, dan anda mempunyai kenderaan yang unik yang jelas di kalangan burung pipit terbaik di Takdir 2. Pasti, bingkai utama kelihatan seperti yang lain, tetapi ini adalah contoh yang baik bagaimana untuk menonjolkan ciri -ciri yang tepat untuk menjadikannya berbeza.

Pelari darah

Runnera Darah

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak atau dengan membeli dari eververse apabila tersedia.

Bagi peminat sarang di luar sana, burung pipit ini adalah untuk anda. Ia mengekalkan struktur yang bersahaja, cerah, seperti sekam yang sepatutnya biasa dengan sesiapa sahaja yang menghadapi ksatria. Hue merah membezakannya daripada menjadi satu lagi visual sarang di skrin anda dan sebaliknya menjadikannya kelihatan seperti alat yang mematikan, yang lain yang dapat menghidupkan anda pada bila -bila masa.

Calypso

Calypso - Destiny Sparrows Terbaik 2

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak atau dengan membeli dari eververse apabila tersedia.

Walaupun pelumba riis menggaruk permukaan tron ​​estetika yang dipenuhi sepanjang musim splicer, calypso memeluknya dengan sepenuh hati. Bingkai sederhana sepenuhnya dibayangi oleh dinding cahaya biru elektrik yang membentuk bahagian depan. Nampaknya ia tergolong dalam setiap musim baru. Sekarang jika hanya dinding tenaga yang sebenarnya melakukan kerosakan.

Perjalanan Ravager

Ravager

Cara Membuka Kunci: Memperoleh melalui engram terang rawak.

Pada mulanya dipaparkan dalam pengembangan yang ditinggalkan, perjalanan Ravager sempurna merangkumi gaya musim itu. Fikirkan enjin terbuka pada peralatan perindustrian-itulah yang anda dapat dengan ini. Kenderaan itu kelihatan perindustrian, seperti ia menyelar bersama untuk membuat burung pipit berfungsi. Ini benar-benar berfungsi, membuat kenderaan yang lebih besar, boxier, dan lebih banyak mematikan.

Echo Harbinger

Harbinger

Cara Membuka Kunci: Aktiviti lengkap di bandar bermimpi.

Tidak pernah ada sesuatu yang lebih sejuk Takdir daripada perisai yang diambil dari permainan asal. Ia misteri, hantu, dan secara drastik berbeza dari setiap gaya lain yang akan anda jumpai. Walaupun gear itu belum membuat kemunculan semula, echo Harbinger adalah perkara terbaik yang akan datang – dan yang terbaik dari Sparrows terbaik di Takdir 2, tidak kira mana sudut anda melihatnya. Sparrow ini kelihatan seperti ia telah dijangkiti sepenuhnya oleh yang diambil tetapi dibiarkan tidak lengkap supaya penjaga anda dapat menguasainya. Ia memerlukan jumlah kerja yang panjang di bandar bermimpi untuk membuka kunci, tetapi ia benar -benar bernilai pada akhirnya.

Highgroundgaming_highgroundview_br

Menjadi Grounder Tinggi

Mempunyai pelbagai basikal yang licin untuk membawa anda tempat ke tempat (walaupun anda tidak boleh memandu) adalah salah satu aspek yang paling menyeronokkan Takdir 2. Pastikan anda memberitahu kami mana yang terbaik di Sparrows di Takdir 2 Adakah kegemaran anda dengan berkongsi artikel ini di platform sosial kegemaran anda. Untuk yang terkini Takdir 2, Pastikan untuk melanggan buletin kami.