10 permainan perang tentera terbaik untuk bermain pada tahun 2023, permainan perang terbaik di PC | Pcgamesn

Permainan Perang Terbaik di PC

Battlefield V meneruskan nada suram ini kerana anda (sekali lagi) bersiap untuk medan pembunuhan Perang Dunia 2. Setiap Kisah Perang Battlefield 5 adalah vignette pemain tunggal yang bertujuan untuk “mencipta perasaan putus asa”. Dengan setiap kematian, nama watak, tarikh lahir, dan tarikh kematian anda untuk mengingatkan anda bahawa permainan perang ini lebih daripada sekadar hiburan.

10 permainan perang tentera terbaik untuk bermain pada tahun 2023

jet terbang dari letupan

Walaupun tidak diragukan lagi banyak kepelbagaian dalam permainan video, dengan francais yang popular seperti “Minecraft” dan “The Legend of Zelda” yang menjual berjuta-juta salinan di seluruh dunia, beberapa telah melihat kejayaan Sub-Gener. Anda hanya perlu melihat sejumlah besar pemain yang dilaburkan dalam permainan seperti “Call of Duty,” “Rainbow Six Siege,” dan “Counter-Strike” untuk mendapatkan pemahaman tentang bagaimana dalam permintaan jenis permainan ini.

Dari penembak orang pertama kilat yang penuh dengan tindakan oktana tinggi ke permainan strategi yang memerlukan pemikiran dan pertimbangan yang teliti, permainan perang tentera datang dalam banyak bentuk. Walau bagaimanapun, mereka semua membenarkan pemain memainkan peranan aktif dalam konflik – tanpa mengira sama ada ia sebagai askar yang terperangkap dalam pertempuran di barisan hadapan atau sebagai komander yang mengarahkan pertempuran dari atas.

Dengan begitu banyak permainan Perang Besar yang terdapat di setiap platform, mengetahui siaran mana yang patut diperiksa boleh menjadi sukar. Itu tidak bermakna tidak mustahil, dan permainan perang tentera yang menonjol ini masih bernilai bermain pada tahun 2023.

Navalart

Dua kapal berlayar di laut

“Navalart” adalah permainan yang agak baru, yang pertama kali dikeluarkan pada tahun 2018 di PC. Mempunyai slogan “Membina, Pertempuran, Kongsi,” permainan ini sepenuhnya berdasarkan tiga konsep tersebut. Permainan kotak pasir di hati, “Navalart” memberi peluang kepada pemain untuk merancang kapal perang mereka sendiri. Tidak seperti banyak gelaran perang yang lain, walaupun, siaran ini memberi banyak penekanan pada bahagian reka bentuk permainan. Kapal boleh disesuaikan, dengan pereka dapat meletakkan senjata, peralatan, dan bilik di kapal baru mereka, menggunakan pilihan yang luas untuk menjadikan setiap kapal benar -benar unik.

Itu hanya sebahagian daripada proses itu, walaupun, penempatan setiap bahagian boleh mempengaruhi bagaimana kapal itu berfungsi di atas air. Pemain akan mahu menguji kapal sepanjang proses bangunan untuk memastikan ia tidak mempunyai masalah yang menghalangnya daripada beroperasi di atas air. Selepas ini, pemain boleh menggunakan kapal dalam misi kempen pemain tunggal atau perlawanan berbilang pemain terhadap pemain lain. Komuniti pemodenan yang luas juga bermaksud pengguna boleh menggunakan beribu-ribu kapal dan barang buatan kipas tambahan untuk mengembangkan permainan asas dengan ketara tanpa kos tambahan.

Dengan beribu -ribu ulasan positif dari peminat dan penarafan purata 9 daripada 10 dari pemain di Steam, “Navalart” sudah pasti salah satu permainan perang yang paling realistik dan menarik di pasaran.

Panggilan ke Arms

Tentera menghampiri bangunan yang hancur

Pengganti kepada siri “Lelaki Perang”, permainan taktik masa nyata yang ditetapkan semasa Perang Dunia Kedua, “Call to Arms” adalah putaran dengan suasana yang lebih moden. Plot itu melihat tentera Amerika Syarikat berjuang melawan puak lain, pergerakan revolusi global. Dibangunkan oleh DigitalMindsoft, ia mempunyai permainan asas yang sama seperti siri pendahulunya, dengan pemain mengawal skuad pelbagai unit ketika mereka berjuang untuk mengawal wilayah atau memusnahkan pasukan lawan.

Seperti banyak permainan strategi masa nyata yang lain, “Call to Arms” memberi tumpuan kepada menguruskan sumber dan mengendalikan unit dengan teliti di seluruh peta ke musuh keluar atau luar biasa. Persekitaran sangat destruction tetapi juga menawarkan banyak peluang untuk perlindungan. Mengambil kesempatan daripada persekitaran anda adalah penting untuk berjaya dalam “Call to Arms,” ​​menambah dimensi tambahan ke permainan.

Menawarkan mod pemain tunggal dan multiplayer, “Call to Arms” membolehkan anda melompat terus ke dalam tindakan, memerintahkan seorang askar tunggal dalam perspektif ketiga atau pertama orang. Anda juga boleh secara langsung mengawal tangki dan kenderaan lain, seperti helikopter. Pengembangan “Call to Arms-Gates of Hell” menawarkan lebih banyak kandungan untuk pengguna, yang membolehkan pemain beralih ke tetapan Perang Dunia II dengan kempen baru, bersama dengan mod multiplayer tambahan dan senjata tambahan.

Guruh Perang

Tutup tangki

Dalam banyak cara, “War Thunder” serupa dengan permainan tempur kenderaan percuma yang lain seperti “World of Tanks.”Bagaimanapun, ia membezakannya dengan tidak memberi tumpuan kepada satu jenis kenderaan, sebaliknya membenarkan pemain untuk bertarung menggunakan tangki, pesawat, dan juga kapal tentera laut. Dilancarkan secara rasmi pada tahun 2013, “War Thunder” kini boleh didapati di PC, PlayStation, dan Xbox, dan pemaju Gaijin Entertainment sejak itu menambah sokongan untuk Crossplay di semua platform.

Gelung permainan utama dalam “War Thunder” melihat pemain yang terlibat dalam pertempuran besar -besaran dengan berpuluh -puluh daripada pemain lain. Tindakan ini sering menjadi panik, kerana pemain boleh memilih antara jenis kenderaan yang berbeza untuk digunakan dalam pertempuran dan dipaksa untuk bersaing dengan serangan udara, darat, dan laut. Dengan kenderaan yang diambil dari Perang Dunia II hingga zaman moden, pelbagai pilihan tersedia untuk memenuhi setiap playstyle.

Apa yang menjadikan “guruh perang” begitu menarik, adalah bahawa ia menawarkan pengalaman yang disesuaikan dengan pelbagai jenis pemain. Mereka yang menginginkan permainan yang kurang realistik yang kurang tertumpu pada keaslian dan lebih banyak pada keseronokan dan letupan dapat memainkan mod arked. Walau bagaimanapun, pemain yang mahukan pengalaman perang yang betul dengan lebih banyak realisme boleh memilih mod simulator, yang jauh lebih mencabar. Pemain baru yang menginginkan kedua -duanya juga boleh menggunakan mod arked untuk terbiasa dengan permainan tanpa terharu.

Hati besi iv

Peta dunia di hati besi iv

Ramai permainan perang ditetapkan semasa Perang Dunia Kedua, dari penembak pertama yang pantas untuk permainan strategi besar yang meletakkan pemain yang menjaga seluruh angkatan bersenjata negara. “Hati Iron IV” lebih bersandar ke arah kedua dari kedua -dua mereka, seperti yang anda harapkan dari permainan yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Wizards Game Strategy di Paradox Interactive. Mengambil tempat semasa Perang Dunia II, pemain akan menjadi peranan pemimpin negara, dan pemain boleh memilih dari mana -mana negara dunia dari akhir 1930 -an hingga 1948.

Permainan ini berkisar menguruskan setiap aspek negara semasa usaha perang. Pemain boleh terlibat dalam diplomasi untuk mencuba dan membuat sekutu, penyelidikan dan memulakan pengeluaran pada teknologi baru, atau bahkan membina peralatan untuk membantu dalam konflik. Bergantung pada negara yang dipilih, pengguna menghadapi masalah yang berbeza dan menghadapi cabaran khusus yang harus mereka atasi, memberikan setiap negara dalam “Hati Besi IV” kedudukan permulaan yang unik. Sementara itu, pemain mesti membina angkatan bersenjata mereka untuk melindungi di semua bidang.

Sejak dilancarkan pada tahun 2016, “Hearts of Iron IV” telah menerima lapan ekspansi penuh untuk menambah ciri -ciri baru, termasuk tindakan pengintipan dan peperangan tentera laut yang lebih terperinci. Kelihatannya tidak berakhir dengan inovasi permainan yang kelihatan, kerana terdapat lebih banyak kandungan dalam perjalanan. Dipuji oleh pengkritik dan peminat untuk kedalaman dan perinciannya, “Hati Iron IV” bukanlah permainan kasual, tetapi ia dapat dengan mudah menarik pemain dalam waktu yang banyak.

Battlefield 2042

Helikopter menyerang bangunan

Siri “Battlefield” telah lama menjadi salah satu francais perang yang paling berjaya, secara langsung bersaing dengan orang -orang seperti “Call of Duty.”Namun, ia sering membezakan diri daripada penembak orang pertama tradisional berkat penekanannya terhadap peperangan kenderaan dan pertempuran berskala besar yang melibatkan berpuluh-puluh pemain. Kemasukan terkini dalam siri EA yang lama ialah “Battlefield 2042,” permainan yang pasti menyaksikan banyak kritikan ketika pertama kali memukul rak kedai pada tahun 2021. Pemaju Dice telah bekerja secara meluas dalam tempoh dua tahun yang lalu untuk menyelesaikan banyak isu tersebut, mengeluarkan beberapa kemas kini dan patch untuk membuat penambahbaikan.

Menghilangkan kempen pemain tunggal, “Battlefield 2042” adalah pengalaman berbilang pemain sepenuhnya. Terletak di dunia berhampiran masa depan di ambang, pemain boleh bertarung melawan pasukan lain untuk menangkap titik kawalan, mengalahkan pasukan musuh, dan bertahan menggunakan pelbagai senjata dan kenderaan. Tidak seperti permainan sebelumnya dalam siri ini, “Battlefield 2042,” juga mempunyai platform yang didorong oleh komuniti yang membolehkan pengguna menyesuaikan peta dan mod permainan mereka sendiri, serta mod multiplayer koperasi.

Dice terus menyokong “Battlefield 2042” dengan kandungan baru, melepaskan satu siri pek kandungan yang boleh dimuat turun, termasuk pengembangan “New Dawn” Jun 2023. Kemas kini ini telah menambahkan segala -galanya dari pakar tambahan yang boleh dimainkan ke peta baru dan mod permainan tambahan. Permainan ini juga menyokong permainan silang platform, menjadikan ini pilihan yang baik untuk mereka yang mempunyai kawan di konsol yang berbeza. “Battlefield 2042” telah datang jauh sejak dibebaskan, dan kini lebih bernilai diperiksa dari sebelumnya.

Neraka lepaskan

Seorang askar menembak senapang di neraka longgar

“Neraka Let Loose” adalah penembak lain yang ditetapkan semasa Perang Dunia II, dengan sebahagian besar tindakan yang berlaku di bahagian barat dan timur konflik. Pada mulanya dibangunkan oleh Black Matter, Penerbit Team17 menguasai permainan apabila dibebaskan, akhirnya membolehkan Cover 6 Studios untuk membangunkan kandungan selepas pelancaran. Tersedia di PC, PlayStation 5, dan Xbox Series X | s, “Hell Let Loose” dikeluarkan pada tahun 2021 dan telah melihat banyak kemas kini kandungan sejak masa itu.

Permainan di “Neraka Let Loose” berkisar pada perlawanan besar yang berjuang antara dua puak, paksi dan kuasa bersekutu. Sebagai penembak orang pertama taktikal, pemain adalah sebahagian daripada skuad kecil antara dua hingga enam askar, bergantung kepada peranan mereka. Skuad ini telah menetapkan matlamat, dan hanya pemimpin skuad yang dapat berkomunikasi dengan tentera di luar kumpulan mereka. Ini mewujudkan pengalaman yang lebih fokus sambil memberi gambaran bahawa anda adalah sebahagian daripada pertempuran yang lebih luas. Sementara itu, komander tunggal boleh membantu skuad dengan menggunakan serangan udara atau kenderaan berperisai.

Peminat dan pengkritik telah memuji permainan untuk gambaran pertempuran yang sahih semasa Perang Dunia II, serta cara ia menekankan kerja berpasukan dan komunikasi. Dengan beberapa kelas watak untuk dipilih, setiap perlawanan dapat merasa sangat berbeza.

Kontrak Warrior Hantu Sniper 2

Penembak tepat yang menghadap ke bandar

Tidak seperti kebanyakan penembak orang pertama, yang memberi tumpuan kepada tindakan pantas dan pertempuran lebih dekat, “Sniper Ghost Warrior Contracts 2” mengambil pendekatan yang bertentangan. Seperti yang anda mungkin dapati dari nama, siri ini adalah mengenai taktik dan stealth, dan bukannya hanya dalam semua senjata api yang menyala. Seperti pendahulunya, pemain CI ini melepaskan tugas -tugas pemain dengan mengambil peranan penembak curi yang mesti menghantar musuh dari jauh dan kadang -kadang dekat dan peribadi, memastikan mereka berbuat demikian tanpa dilihat.

Ditetapkan pada zaman moden, “Sniper Ghost Warrior Contracts 2” berlangsung di negara Timur Tengah fiksyen yang dipanggil Kuamar. Pemain mengambil peranan Raven, yang ditugaskan untuk membantu pemberontak menggulingkan kerajaan kejam yang melakukan kekejaman terhadap rakyatnya dengan meletakkan kemahiran snipernya dengan baik. Tetapan geografi membolehkan pelbagai persekitaran, dari kawasan pergunungan berbatu ke padang pasir yang luas dan kawasan bandar terbina tradisional.

Cabaran dalam “Sniper Ghost Warrior Contracts 2” datang dari berhati -hati mengingat banyak faktor yang berbeza ketika mengambil tembakan, kerana kadang -kadang mereka harus melakukan perjalanan lebih dari seribu meter untuk mencapai sasaran mereka. Ini bukan permainan bagi mereka yang kurang bersabar, tetapi pemain yang menyukai pengalaman permainan yang lebih teratur mungkin dapat meninjau musuh dan mengambil pendekatan yang teliti untuk menjadi sangat memuaskan.

Perang saya ini

Tempat perlindungan yang selamat dalam perang saya ini

Dalam banyak aspek, “Perang saya” ini unik sebagai permainan perang ketenteraan. Ia tidak memberi tumpuan kepada pertempuran sengit atau memerintahkan unit dalam peperangan tetapi menunjukkan sisi peperangan yang berbeza: bagaimana ia mempengaruhi orang awam yang terperangkap dalam konflik. Dibangunkan oleh 11 bit studio, permainan strategi survival ini mengikuti sekumpulan orang yang cuba terus hidup di sebuah bandar di bawah serangan berterusan dari pasukan bermusuhan. Matlamat utama adalah untuk anda dan orang -orang yang anda alami untuk bertahan sehingga gencatan senjata dapat dirundingkan, mengakhiri perang pada akhirnya.

Permainan ini sebahagian besarnya dibahagikan kepada aktiviti siang dan malam. Dengan tentera pada rondaan dan penembak tepat yang menonton jalan -jalan, hanya selamat untuk menceburkan diri di luar tempat perlindungan semasa waktu gelap. Ini bermakna pemain mesti tinggal di dalam rumah pada siang hari mencipta alat baru, menguruskan sumber, dan penyembuhan. Apabila matahari terbenam, mangsa yang terselamat dapat meninggalkan keselamatan tempat perlindungan untuk mencuba dan mencari peralatan dan sumber yang berharga ketika menghadapi NPC lain.

Apa yang menjadikan “perang saya ini” menonjol adalah cara pemain harus menavigasi dilema moral dan membuat keputusan yang sukar yang dapat menyebabkan akibat yang dahsyat. Terdapat mekanik ganjaran risiko yang kuat semasa bermain di sini, dan watak-watak masing-masing mempunyai cerita sendiri untuk diterokai. Yang paling penting adalah bagaimana “perang ini adalah milik saya” menunjukkan kos perang manusia.

ARMA 3

Seorang solider berjalan ke arah helikopter di arma 3

Siri “ARMA” Bohemia Interactive telah membangunkan reputasi kerana menjadi beberapa penembak ketenteraan yang paling tulen di pasaran. “Arma 3” tidak berbeza dalam hal itu, dan permainan telah membuat pujian untuk cara ia menyerupai peperangan secara besar -besaran. Ia juga diperhatikan sebagai langkah ke hadapan dari pendahulunya, dengan persekitaran dalam permainan yang lebih luas, kenderaan dan senjata tambahan, dan sokongan yang lebih baik untuk mod dari komuniti aktif. Semua faktor ini menjadikannya salah satu permainan yang paling popular di Steam, masih melukis beribu -ribu pemain aktif hampir satu dekad selepas pelancarannya.

Ditetapkan dalam masa terdekat, “Arma 3” berlaku terutamanya di sekitar pulau fiksyen yang terletak di Laut Mediterranean. Walau bagaimanapun, pelbagai ekspansi yang dikeluarkan pada tahun -tahun intervensi telah menambah kawasan baru bagi pemain untuk melibatkan diri dalam pertempuran. Perlawanan umumnya melibatkan sejumlah besar tentera infantri dan pelbagai kenderaan, benar-benar menangkap sifat perang yang kacau, walaupun terdapat juga kempen pemain tunggal yang menarik bagi mereka yang lebih suka bermain sendiri.

Tidak seperti penembak lain, “Arma 3” juga menggunakan fizik dunia nyata sebanyak mungkin, yang bermaksud perkara seperti mundur dan kuasa penembusan balistik mempunyai kesan yang jauh lebih besar daripada yang biasanya mereka lakukan dalam permainan. “Arma 3” juga mempunyai sistem cuaca yang dinamik yang mempengaruhi persekitaran dengan cara yang berbeza, menambah realisme lebih kepada salah satu permainan perang ketenteraan terbaik.

Dunia tangki

Kereta kebal yang menghadapi antara satu sama lain di dunia tangki

“World of Tanks” telah menubuhkan dirinya sebagai salah satu permainan perang yang paling popular di dunia sejak dilancarkan pada tahun 2010. Walaupun umurnya, ia masih dimainkan oleh berjuta -juta pemain setiap tahun dan tidak menunjukkan tanda -tanda akan datang pada bila -bila masa tidak lama lagi. Permainan percuma untuk bermain di setiap platform utama-termasuk Nintendo Switch, PC, PlayStation, dan Xbox-dan versi mudah alih ketagihan telah dibangunkan bersama-sama dengan spin-off seperti “World of Warships.”

Seperti namanya, “World of Tanks” adalah permainan mengenai Tank Warfare. Pemain mengawal kenderaan perisai tunggal pada peta besar yang dihuni dengan pemain lain. Matlamatnya adalah untuk memusnahkan seluruh pasukan lawan atau menangkap mata tertentu di peta dan memegangnya untuk tempoh masa yang ditetapkan. Kenderaan boleh didapati dari pelbagai negara, dan terdapat beberapa jenis yang berbeza untuk dipilih. Setiap tangki mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri, jadi pemain boleh memilih kenderaan yang paling sesuai dengan playstyle mereka. Ada yang lebih cepat tetapi mempunyai perisai dan senjata yang lebih ringan, sementara yang lain direka sepenuhnya untuk menyebabkan kerosakan yang meluas.

Pelbagai tangki yang ditawarkan membuatkan perkara menjadi basi. Ia hampir mengejutkan untuk mencari jumlah kandungan ini dalam permainan percuma, dan tidak pernah terlambat untuk melompat-walaupun pada tahun 2023.

Permainan Perang Terbaik di PC

Kami telah melancarkan permainan perang terbaik di PC, dari dunia kereta kebal hingga ke Panzer Corps 2. Dapatkan strategi, sejarah dan tindakan anda dengan pilihan utama kami di bawah.

Permainan Perang Terbaik di PC: Seorang askar melihat kamera ketika dia mensasarkan LMGnya

Diterbitkan: 13 Sep 2023

Yang merupakan permainan perang terbaik di PC? Ini adalah soalan yang sukar untuk dijawab kerana perang adalah semacam lalai di dunia permainan pc. Ia tidak pernah berubah, sama ada anda melawan semula WW2 atau meniup pesawat keluar dari langit di medan perang. Kami telah memilih beberapa sorotan dari permainan perang yang berkualiti di PC untuk penemuan anda, dari pilihan bebas untuk bermain yang lebih tenang untuk permainan strategi yang serius yang meliputi beberapa konflik yang paling serius sejarah.

Ini adalah senarai hidup, dan kami sentiasa menambah permainan baru masuk dan keluar, jadi pastikan anda menyemak semula dengan kerap. Permainan PC percuma berada di atas secara lalai, jadi jika anda mencari sesuatu untuk dimainkan dengan komitmen kewangan sifar, di sinilah untuk melihat.

Permainan Perang Terbaik sekarang adalah:

Dunia tangki

Tangki memainkan peranan yang cukup penting dalam peperangan moden, sehingga wargaming telah memberikan salah laku mekanikal permainan multiplayer mereka sendiri. World of Tanks telah berjalan selama kira -kira satu dekad sekarang, dan pada masa itu, jadual tangki klasik telah melonjak ke lebih dari 400 dan bahkan termasuk beberapa kenderaan perisai dan curios WW2 yang lain.

Mereka 400+ kenderaan semuanya mempunyai statistik dan kualiti yang unik yang anda akan tahu lebih dari beratus -ratus jam tangki vs. Tank Deathmatch, di mana anda akan sentiasa mendapat kemajuan ke mesin kematian logam berkilat seterusnya di laluan naik taraf yang anda pilih. Dengan acara bermusimnya, aliran perkakasan baru yang tidak terhingga untuk membuka kunci, dan banyak perubahan latar belakang untuk memastikan permainan terasa segar.

Guruh Perang

Setelah tujuh tahun kemas kini dan penambahbaikan berterusan, terdapat beberapa permainan perang berbilang pemain yang lengkap sebagai guruh perang. Sama ada anda lebih suka dogfights udara, pertempuran tangki, atau pertempuran tentera laut, guruh perang pada dasarnya tiga permainan simulasi dilancarkan menjadi satu. Oleh itu, anda tidak perlu memilih – kemas kini baru -baru ini telah menambah helikopter dan kenderaan tentera moden untuk campuran.

Mana -mana medan perang yang anda pilih untuk dimainkan, pemodelan balistik realistik perang dan perhatian terhadap janji terperinci sebagai pengalaman yang sahih seperti yang anda mahukan. Setiap kenderaan telah dimodelkan dengan teliti, di dalam dan luar, jadi setiap pukulan menghasilkan hasil yang berbeza berdasarkan faktor -faktor seperti julat, jenis shell, sudut perisai tangki musuh, ketebalannya, di mana krew terletak di dalam tangki musuh, dan banyak lebih.

Pemodelan kerosakan itu konsisten merentasi keseluruhan permainan, jadi sama ada anda menyerang kanopi pesawat pejuang musuh atau melapisi mogok torpedo yang sempurna, anda perlu melakukan banyak matematik cepat sebelum menarik pencetus.

Disenaraikan

Disenaraikan adalah penembak berbilang pemain yang ditetapkan dalam Perang Dunia Kedua, dan pada terasnya adalah idea yang pandai dan inovatif yang mungkin merevolusikan genre. Anda adalah komander skuad infantri yang terdiri daripada tentera dengan peranan khusus. Anda boleh memberi pesanan kepada rakan sepasukan AI, tetapi anda juga boleh menukar badan dengan mereka pada bila -bila masa.

Fancy memanggil pengeboman artileri di parit musuh? Bertukar ke pengendali radio anda. Adakah lelaki itu dengan flamethrower kelihatan seperti dia lebih bersenang -senang daripada anda? Mengambil alih dan menyalakannya. Di dalam Daftar, anda sentiasa boleh pergi ke mana sahaja tindakan itu, dan anda boleh menggunakan mana -mana mainan yang telah dibawa oleh skuad anda.

Daripada mati dan respawning sebagai individu, skuad anda hanya respaws sebaik sahaja ia kehilangan setiap askar. Ini mendorong anda untuk bekerja sebagai satu unit, merangkumi satu sama lain dan membawa pakar yang betul untuk setiap pertunangan untuk terus hidup dan mengekalkan kekuatan anda. Tetapi jika anda mati, anda tidak perlu bimbang tentang menunggu umur untuk respawn – anda boleh melompat ke askar lain.

Dunia kapal perang

Sekiranya tangki dapat mendapatkan dunia mereka sendiri, maka hanya betul bahawa kapal perang mendapat rawatan yang sama. World of Warships mencerminkan rakan sejawatannya yang berkhasiat dari segi mekanik perkembangannya, tetapi peralihan dari bandar-bandar yang dilanda perang untuk membuka perairan mencipta jenis permainan yang sangat berbeza. Torpedoes dan Cannon Barrages bergerak selama beberapa saat pada satu masa sebelum mencetuskan sasaran mereka, mewujudkan pertempuran menarik dan mengelak. Dengan penutup yang sangat sedikit untuk bergantung, komander kapal perang perlu menjadi letupan selesa dari pelbagai dan membaca tembakan musuh.

Seperti World of Tanks, kapal perang juga tertakluk kepada arus kapal baru, tweak permainan, dan peristiwa bermusim yang menghindari rasa stagnasi. Tambahan pula, ia tidak lama lagi akan menjadi antara permainan kapal selam terbaik, kerana wargaming telah mengesahkan mereka sedang berusaha membawa subs ke permainan.

Supremasi 1914

Permainan strategi besar percuma ini memberi anda peluang untuk mengawal mana-mana negara yang terlibat dalam Perang Dunia Pertama. Pengalaman multiplayer secara besar -besaran ini melihat anda bermain dengan berpotensi sebanyak 499 pemain lain; permainan akan panjang dan rumit. Ini permainan yang mudah untuk menjadi sangat melabur dan pengalaman permainan perang agak tidak seperti yang lain.

Seperti yang anda bayangkan, setiap negara yang berbeza bermain sangat berbeza, kerana mereka mempunyai sumber yang berbeza dan dapat menghasilkan amunisi yang berbeza yang mereka akan digunakan secara historis. Oleh kerana permainan ini tidak perlu mengikuti jalan sejarah sebenar, setiap permainan boleh menjadi sangat berbeza, dan anda akan mahu memberikannya bermain melalui semua negara kegemaran anda.

Panggilan Perang: Perang Dunia II

Berikutan Supremasi 1914, Call of War: Perang Dunia II memberikan pemain formula yang sama tetapi menerapkannya untuk Perang Dunia Kedua daripada yang pertama. Terdapat senarai sepuluh negara yang boleh dimainkan untuk dipilih (termasuk Rusia, AS, dan Jerman), dan anda dan sekumpulan besar pemain lain mengukir perjalanan perang, sama ada mengikuti sejarah yang ditetapkan atau pergi ke arah baru sepenuhnya.

Permainan tunggal akan bertahan lama, dan anda pasti tidak akan dapat menyelesaikannya dalam satu persatu. Ini adalah sesuatu yang anda akan kembali berulang -ulang dalam jangka masa yang panjang, sementara menjadi semakin banyak tenggelam dalam dunia strategi yang rumit. Sekiranya anda menyukai tuan taktikal, permainan ini akan memberi anda peluang yang baik untuk menguji keberanian anda.

Konflik Bangsa: Perang Dunia III

Sementara Supremasi 1914 dan Call of War: Perang Dunia II membuat permainan strategi besar dari Perang Dunia Pertama dan Kedua, masing -masing, Konflik Bangsa melakukan sesuatu yang serupa untuk Perang Dunia Hipotetikal III. Membayangkan masa depan yang dekat di mana ketegangan dunia telah meningkat ke titik di mana setiap negara berada di luar kedudukannya sebagai kuasa nombor satu global, permainan ini memberi anda peluang untuk mengawal mana -mana bilangan negara dan pertempuran yang sangat besar ia menentang pemain yang melakukan perkara yang sama.

Ini adalah permainan strategi jangka panjang, jadi anda akan kembali untuk meneruskan permainan besar yang mungkin akan mengambil masa beberapa bulan untuk diselesaikan. Terdapat begitu banyak kedalaman dan nuansa bahawa anda akan segera dilaburkan di negara yang anda kendalikan, sama ada anda sedang berusaha untuk mengukuhkan tenteranya, meningkatkan ekonominya, atau seterusnya kemajuan teknologinya. Sekiranya anda pernah menggelengkan keputusasaan atas keputusan pemimpin dunia, inilah peluang anda untuk membuktikan anda dapat melakukan yang lebih baik.

Permainan Perang Terbaik: Panzer Corps 2. Imej menunjukkan peta dengan pelbagai tangki di atasnya

Panzer Corps 2

Panzer Corps 2 adalah sekuel yang lama ditunggu-tunggu untuk permainan perang klasik Panzer Corps. Selepas sembilan tahun dalam pembangunan, ini pecah baru melalui pertahanan kami dan mengatasi kami dengan lebih daripada 1,000 jenis unit, 61 senario pemain tunggal, dan penjana peta rawak untuk bermain solo dan dalam talian.

Jika itu tidak mencukupi, terdapat juga sokongan 4K, penyamaran tersuai dan lambang untuk unit, dan berpuluh -puluh kulit peta untuk pelbagai lokasi, musim, dan cuaca. Ia sudah mendapat suntikan yang sihat untuk ekspansi DLC juga, yang meliputi setiap tahun WW2 dalam perincian berbutir dan menawarkan senario yang tidak selalu diliputi dalam permainan lain yang ditetapkan dalam tempoh ini.

Permainan Perang Terbaik: Hati Iron IV. Imej menunjukkan peta dengan pasukan tentera yang bergerak di seberangnya

Hati besi iv

Manakala Panzer Corps 2 menawarkan banyak kedalaman dan perincian, memberi tumpuan kepada pertempuran individu dan teater, permainan strategi WW2 Strategi WW2 Paradox Interactive of Iron IV menyediakan lebih banyak pendekatan kotak pasir. Ia memberikan anda alat, pelakon, dan keluasan pilihan yang berpotensi. Kajian Hati Iron IV kita terperinci mengenai betapa baiknya permainan strategi ini sebenarnya.

Anda tidak akan berjuang The Perang Dunia Kedua, tetapi anda akan berjuang a Perang Dunia Kedua, sifatnya berubah dengan setiap playthrough. Permainan ini berumur lima tahun pada ketika ini, dan ia disokong oleh pengembangan DLC bernilai bahagian, banyak mod yang menakjubkan, dan masih berusaha ke arah kandungan baru ketika kita bercakap.

Orang yang menginginkan sesuatu dengan lebih banyak ketepatan sejarah mungkin ingin mencari di tempat lain, tetapi jika anda mencari kotak mainan besar untuk membuang tentera di sekitar, ada sedikit yang lebih baik. Di samping itu, anda tidak perlu terlalu risau tentang minutiae jika anda tidak mahu.

Permainan Perang Terbaik - Brothers in Arms Road to Hill 30. Imej menunjukkan tanah tentera yang berpose untuk foto kumpulan

Brothers in Arms: Jalan ke Hill 30

Keaslian adalah dipersoalkan meminta semua permainan perang terbaik – bagaimana medan perang yang tidak dapat dicipta semula menangkap pengalaman hidup melalui kengeriannya? Saudara-saudara Pertama di Arms membuatnya hebat, menceritakan kisah sebenar rejimen infantri payung terjun di Amerika Syarikat ke-101 Bahagian Udara.

Tahap direka bentuk di sekitar gambar -gambar peninjauan sejarah yang diambil dalam ’40s Normandy, dan penyelidikan termasuk kedua -dua wawancara dengan veteran dan pelajaran kelas mengenai taktik tempur. Hasilnya tetap menjadi perkara paling dekat yang kita ada kepada kumpulan saudara interaktif, dan itulah yang paling jarang – penembak yang menghormati dan salah satu permainan WW2 terbaik.

Permainan Perang Terbaik - Hati Valiant. Imej menunjukkan tentera berlari ke bawah bukit dengan pelbagai kebakaran di latar belakang, dan gereja yang menyala

Hati Valiant: Perang Besar

Pada masa permainan memberi anda pistol dan menghantar anda dalam perjalanan, anda telah digalakkan untuk mula berfikir dalam kiraan membunuh – untuk mengambil peranan yang menentang dalam apa jua yang anda terlibat. Valiant Hearts berbeza dari kebanyakan permainan perang: perarakan teka -teki lembut dan tindakan irama sekali -sekala yang telah menyaksikan perang besar ketika ia merosakkan Perancis.

Ia adalah kredit Rayman’s Ubisoft Montpellier bahawa Valiant Hearts tidak cuba untuk menangkap realiti pertempuran – sebaliknya memilih untuk abstraksi kartun. Tetapi jangan fikir ia memegang semula terperinci yang mengerikan kerana gaya seninya, kerana persekitarannya dipenuhi dengan coretan sejarah dunia yang menggigil.

Watak -watak utama dalam permainan pengembaraan yang kadang -kadang menyayat hati ini, tanpa pengecualian, hanya berusaha mencari jalan kembali ke satu sama lain. Terlibat oleh perang yang paling meluas yang pernah diperjuangkan, sempadan dan garis pertempuran tidak relevan dengan tentera dan civvies ini, namun mereka menggoncang mereka ke tahap yang menyedihkan.

Permainan Perang Terbaik - Perang saya. Imej menunjukkan rumah di zon perang

Perang saya ini

Dalam peperangan, bukan semua orang adalah askar. Itulah slogan Perang Mine ini- Permainan yang berasaskan pengalaman rakyat Sarajevo, yang tinggal di bawah pengepungan selama 1,425 hari semasa Perang Bosnia.

Secara praktiknya, ini bermakna anda dibentangkan dengan keratan rentas bangunan berwarna arang dan pandangan yang tidak jelas tentang orang-orang yang membuat kewujudan dalam. Elemen persampelan permainan survival, anda menguruskan kehidupan mereka, mengarahkan mereka untuk membuat kraf dan berdagang pada siang hari, dan kemudian – apabila penembak tepat hilang – menghantar mereka keluar untuk membuang makanan dan ubat pada waktu malam. Fikirkannya sebagai permainan perang yang bersamaan dengan perlindungan kejatuhan tetapi dengan kerja yang kurang sibuk dan lebih banyak lagi yang dikatakan – seperti yang kita dapati dalam kajian perang saya ini.

Tidak ada cara untuk anda memenangi perang ini atau menyumbang ke arah itu. Peranan anda adalah untuk terus berjalan dan entah bagaimana mendamaikan keperluan anda dengan hati nurani anda. Perang saya ini tidak menyeronokkan, tetapi kecemerlangannya yang tidak selesa menjadikannya salah satu permainan video yang paling penting untuk menghadapi perang dan telah membuka jalan untuk Call of Duty: WW2 dan Battlefield 1 yang lebih bijak dalam permainan perang dalam proses itu.

Permainan Perang Terbaik: Battlefield 5. Imej menunjukkan seorang askar yang tampan dengan pistol

Battlefield 5

EA telah memotong kerja apabila ia melampaui kesungguhan Battlefield 1’s Great War Setting. Sedikit permainan perang telah menggambarkan seram konflik itu serta Battlefield 1, meletakkan anda di dalam kasut siri lelaki muda kerana mereka masing -masing memenuhi kematian mereka yang tidak lama lagi dalam pendirian terakhir yang terdesak menentang tentera Jerman kekaisaran.

Battlefield V meneruskan nada suram ini kerana anda (sekali lagi) bersiap untuk medan pembunuhan Perang Dunia 2. Setiap Kisah Perang Battlefield 5 adalah vignette pemain tunggal yang bertujuan untuk “mencipta perasaan putus asa”. Dengan setiap kematian, nama watak, tarikh lahir, dan tarikh kematian anda untuk mengingatkan anda bahawa permainan perang ini lebih daripada sekadar hiburan.

Walau bagaimanapun, Battlefield V menyaingi permainan FPS terbaik di PC ketika datang ke permainan. Senjata Rasa Menyegarkan Bercakap Berbanding Dengan Futuristik Tambang Call of Duty: Black Ops 4, Menawarkan Rattle yang Memenuhi dan Menendang Dengan Setiap Pukulan Anda Api Kebakaran. Battlefields sendiri berubah secara berterusan sepanjang perlawanan kerana bangunan yang boleh destructible telah hancur, pemain mandi dengan runtuhan. Ini kejayaan, dan jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, baca ulasan Battlefield 5 kami di sini.

Permainan Perang Terbaik: Perpaduan Perintah 2. Imej menunjukkan peta dengan pelbagai laluan strategik dan askar yang diletakkan di atasnya

Perpaduan Perintah 2

Perpaduan Perintah 2 adalah permainan perang berasaskan giliran yang ditetapkan terutamanya di bahagian barat Perang Dunia II, walaupun pengembangan baru-baru ini telah menawarkan kempen baru yang memberi tumpuan kepada Front Timur, yang merupakan penetapan permainan pertama. Ini adalah salah satu lampu terang dalam kebangkitan genre baru-baru ini, dan sementara permainan asalnya bagus, ini melampaui hampir setiap cara, menambah lapisan kempen baru dengan pilihan sokongan luar peta.

Perpaduan Perintah 2 adalah salah satu permainan Perang Terbaik berkat fokus tanpa belas kasihannya terhadap keupayaan anda untuk menguruskan bekalan di jarak jauh, serta mengerahkan kekuatan yang tersedia untuk anda dengan cara terbaik. Memenangi adalah tentang membaca peta dan merancang kempen yang berani dan tegas yang akan menjadikan tentera anda bergulir, walaupun garis bekalan yang panjang dan ancaman berterusan dipotong.

Ini adalah pengenalan hebat kepada sub-genre permainan perang operasi dan perubahan perspektif yang mengalu-alukan bagi kita yang tertanya-tanya apa yang benar-benar membuat perang berjalan. Sekiranya mereka tidak dapat diberi makan atau dilengkapi, tidak kira seberapa baik seorang askar menembak. Semak Ulasan Perpaduan Perintah 2 Wargamer untuk maklumat lanjut.

Permainan Perang Terbaik: Arma 3. Imej menunjukkan tentera yang berjalan di dalam hutan

ARMA 3

Ini bukan penembak lari-dan-senjata anda, dan juga pertengkaran medan perang yang dramatik dan dramatik-ia adalah simulasi yang serius mengenai konflik ketenteraan moden dan cuba menanamkan rasa hiper-realisme yang anda tidak akan dapati di banyak penembak. Kadang -kadang perkara yang paling mengasyikkan yang boleh anda lakukan untuk memandu pulang kelemahan pertempuran dalam permainan perang adalah untuk melepaskan semua yang kami gunakan dalam penembak – perisai regenerasi, buasir titik hit, penutup yang banyak – dan tunjukkan seberapa cepat kami akan Betul bertahan di bawah api.

ARMA 3 telah lama keluar pada masa ini dan mempunyai banyak pilihan DLC untuk anda meneroka, dari kenderaan baru, lokasi, dan juga senario pemain tunggal DLC yang memaparkan … Aliens. Sekiranya anda ingin mencabar diri sendiri, Arma adalah tempat yang bagus untuk melakukannya.

Permainan Perang Terbaik: Syarikat Heroes 2: Ardennes Assault. Imej menunjukkan tentera dalam landskap tandus sejuk yang dilihat dari atas

Syarikat Heroes 2: Ardennes Assault

Ciri-ciri ini di kedua-dua senarai permainan RTS terbaik kami dan senarai permainan strategi terbaik kami, semata-mata untuk menjadi syarikat yang paling terkini pengalaman Heroes yang tersedia sekarang. Pasti, syarikat asal Heroes akan selama -lamanya kekal di Hall of Fame, tetapi ia semakin sedikit sekarang, dan kami lebih suka menyimpan perkara yang segar.

Ardennes Assault adalah pengembangan kepada Syarikat Heroes 2 dan membina semua penambahbaikan yang dilemparkan pada permainan asas (yang mempunyai sedikit permulaan yang berbatu), menawarkan kempen baru yang bukan sahaja membawa kembali pasukan kegemaran Amerika tetapi juga lapisan kempen dinamik yang memberikannya rasa yang sangat dimainkan. Anda bertanggungjawab ke atas tiga syarikat semasa kempen Ardennes 1944 dan mesti menahan serangan balas Jerman, menangkap dan memegang bandar dan wilayah utama.

Satu-satunya perkara yang boleh menggulingkan permainan perang strategi yang sangat memuaskan ini adalah syarikat Heroes 3, tetapi selepas sambutan hangat, ia kelihatan seperti serangan Ardennes masih menjadi pengalaman terbaik. Semak ulasan Syarikat Heroes 3 kami untuk melihat mengapa ia tidak mengukur pada masa ini.

Konflik adalah sebahagian besar permainan, dan terdapat banyak cara untuk meneroka kerana terdapat permainan dalam genre. Dari kebimbangan hingga pemangkasan pemikiran, senarai ini harus mempunyai sedikit segalanya. Untuk lebih banyak permainan dalam acuan yang sama, senarai permainan tangki terbaik kami harus mempunyai beberapa cadangan yang baik.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Permainan Perang Terbaik 2023

Permainan Perang Dalam Talian

Mencari permainan perang PC terbaik? Kami telah mengumpulkan koleksi lapan permainan Perang Terbaik yang dikeluarkan dalam dekad yang lalu. Permainan perang dan penembak menawarkan beberapa pengalaman permainan yang paling sengit dari mana -mana genre.

Sama ada anda bertarung bersendirian dalam pemain tunggal atau mengunci tanduk dalam multiplayer tinggi oktana yang serupa dengan mana-mana permainan MMORPG terkemuka, ada kesederhanaan yang indah tentang permainan perang terbaik. Itu kes kelangsungan hidup.

Apakah permainan ketenteraan yang paling tepat?

Sekiranya kesahihan murni anda, salah satu permainan perang terbaik untuk dimulakan adalah pemberontakan: Sandstorm. Permainan ini mempunyai audio dan visual yang mendalam, berlapis di atas penembak orang pertama yang pepejal, menyampaikan simulasi ketenteraan ketagihan. Apa yang tidak ada dalam permainan yang rumit, mekanik permainan yang realistik mengangkut anda ke dalam pertempuran yang tebal.

Sama ada permainan strategi perang terbaik atau permainan perang percuma terkemuka dari pemaju bebas, kami telah mendapat anda dilindungi dengan lapan permainan perang terbaik untuk dinikmati sekarang.

1. Dunia tangki

Tangki telah lama menjadi salah satu mesin perang yang paling penting, memainkan peranan penting dalam peperangan moden. Pemaju di Wargaming memilih untuk membangunkan permainan perang multiplayer mereka sendiri yang diilhamkan oleh binatang mekanikal ini. Selama lebih dari satu dekad, World of Tanks telah menguasai pangkat permainan perang terbaik, dengan lebih dari 400 mesin dan kenderaan perisai.

Permainan ini adalah salah satu permainan perang percuma yang terkemuka untuk pemain PC juga, mengamalkan model freemium, dengan pemain yang mempunyai pilihan untuk membayar ciri tambahan. Premis permainan adalah bahawa setiap pemain manusia mengawal kenderaan perisai secara real-time, sejak pra-Perang Dunia II hingga ke era Perang Dingin.

Ini adalah salah satu permainan perang terbaik untuk keserasian silang platform, boleh diakses pada PC, konsol, dan mudah alih (Android/iOS).

2. Guruh Perang

Gaijin Entertainment’s War Thunder meraikan satu dekad di dunia permainan tahun ini, dengan pembebasan beta global pada Januari 2013. Sejak itu telah menjadi satu lagi permainan perang terbaik untuk pemain lintas platform pada apa-apa dari Xbox Series X/S dan PlayStation 5 hingga ke Linux, Windows, dan MacOS. Ia pertama kali dinamakan “Dunia Pesawat” tetapi kemudiannya berubah menjadi War Thunder, sementara mengekalkan premisnya sebagai simulasi penerbangan tempur.

Sebagai pemain yang aktif, anda akan diberi pilihan untuk mengawal kapal perang, kapal perang, dan kenderaan darat merentasi rentetan konflik. Tiga mod permainan – simulator, arked, dan realistik – membantu menjaga perkara yang segar. Perhatian terhadap perincian sangat mengagumkan, seperti pemodelannya untuk balistik, di setiap jenis senjata.

3. ARMA 3

Untuk pengalaman permainan pertempuran yang benar, salah satu permainan perang terbaik pada tahun 2023 ialah Arma 3. Seperti War Thunder, Arma 3 meraikan satu dekad dalam perniagaan tahun ini, selepas pembebasan pertama pada September 2013. ARMA 3 bukan penembak perang harian anda. Ia bukan pertengkaran gaya medan perang yang tinggi. Sebaliknya, Arma 3 memilih laluan hyper-realisme.

Ini adalah permainan PC eksklusif untuk Windows, MacOS, dan Linux. Versi macOS dan linux datang dua tahun selepas pelepasan Windows. ARMA 3 ditetapkan pada masa akan datang-pertengahan tahun 2030-an tepat.

Anda berdasarkan Kepulauan Mediterranean Altis dan Stratis. Ini boleh dikatakan sebagai perwakilan konflik yang paling realistik dalam peperangan, meletakkan anda di bawah tekanan yang kuat untuk tidak hanya membunuh tetapi terus hidup.

4. Pavlov Vr

Permainan Perang Terbaik Tidak Mendapat Lebih Immersive Daripada Vankrupt Games ‘Pavlov VR Release. Pada mulanya dilancarkan pada bulan Februari 2017, ini masih selesa penembak realiti maya terkemuka yang terdapat di PC. Ini bukan salah satu permainan perang terbaik untuk ahli strategi, kerana itu semua mengenai tindakan berat. Peminat Sims Tentera akan mendapati permainan ini sangat sukar untuk diturunkan kerana pertempuran semula dan pertempuran tinggi yang realistik.

Sebab lain mengapa Pavlov VR membuat pemotongan sebagai salah satu permainan perang terbaik pada tahun 2023 adalah rasa masyarakatnya yang kuat. Terdapat pelayan berdedikasi yang dihoskan oleh komuniti, memastikan permainan licin, bebas lag dalam pelbagai mod dari mencari dan memusnahkan Raja Bukit.

Anda boleh memilih dari zaman moden dan Perang Dunia II untuk bertempur juga. Beri amaran – anda memerlukan banyak ruang cakera keras, kerana ia memakan lebih dari 60 GB ruang dan menuntut sekurang -kurangnya 8 GB RAM juga.

5. Neraka lepaskan

Black Matter’s Hell Let Loose adalah salah satu permainan perang terbaik untuk pemain PC dan ia menjadi salah satu daripada siaran baru juga. Dilancarkan di PC pada bulan Julai 2021, konsep permainan ini dilahirkan kembali pada tahun 2017 berikutan kempen Kickstarter yang berjaya. Pemain ditonjolkan ke tengah -tengah pertempuran perang ikonik di barisan barat dan timur Perang Dunia II.

Penembak taktikal ini menawarkan 50 vs tindakan multiplayer 50, dengan dua pasukan tentera Jerman, Amerika, atau Soviet bertarung di peringkat platun. Komunikasi sangat penting di sini. Setiap platun diketuai oleh pegawai yang dinamakan yang berkomunikasi melalui saluran suara.

6. Sniper: Ghost Warrior Kontrak 2

Perulangan Keenam Sniper: Siri Ghost Warrior dilancarkan pada musim panas tahun 2021. CI Games ‘Ghost Warrior Contracts 2 adalah salah satu permainan perang stealth yang paling mengagumkan dalam talian. Anda akan memainkan peranan penembak tepat kadar pertama yang menerima kontrak yang menyatakan orang yang berminat untuk menghapuskan. Semuanya bermula di Timur Tengah, dengan rentetan individu di radar anda.

Terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan ketika menguasai kemahiran penembak curi itu. Unsur-unsur dunia nyata termasuk angin, graviti, dan kedalaman semua menentukan sama ada tembakan kali pertama anda adalah klinikal dan-lebih penting lagi-tidak dapat dikesan.

7. Disenaraikan

Disenaraikan adalah penembak orang pertama taktikal yang sangat popular, yang ditetapkan semasa Perang Dunia II. Perisian Darkflow mengangkut anda terus ke garis depan dan beberapa pertempuran paling sukar dalam sejarah perang. Asalnya dilancarkan secara eksklusif untuk Xbox Series X/s, ia hidup dengan PlayStation 5 pada bulan Mac 2021 dan di PC sebulan kemudian.

Mekanik Permainan Daftar Berputar di sekitar Tindakan Berasaskan Skuadnya. Anda akan mengetuai skuad infantri, memasangkan arahan kepada tentera yang dikawal AI, atau bergabung sebagai sebahagian daripada krew kenderaan.

Salah satu dinamik permainan yang paling bijak ialah kekurangan respon individu. Skuad anda hanya akan respawn sekali setiap askar dalam skuad anda telah meninggal dunia, memberi insentif kepada anda untuk bekerja lebih dekat sebagai unit ketat.

8. Ketuanan

Sekiranya strategi perang lebih banyak beg anda, janganlah lebih jauh daripada Supremasi 1914. Ini adalah salah satu permainan perang terbaik dalam talian bagi mereka yang mencari pengalaman percuma, yang membolehkan anda mengendalikan mana-mana negara yang terlibat dalam Perang Dunia I.

Ia juga merupakan salah satu permainan MMORPG berasaskan Perang Teratas, memandangkan anda dapat mendapati diri anda merancang bersama sehingga 499 lawan dalam masa nyata. Sekiranya mekanik permainan perlahan dan mantap adalah perkara anda, Supremasi 1914 menandakan semua kotak yang betul, membolehkan anda menjadi metodis dan taktikal sepanjang jalan.

Setiap negara yang anda pilih untuk mengawal bermain secara berbeza. Itu sebahagian besarnya disebabkan oleh pelbagai sumber yang tersedia untuk setiap negara. Permainan ini tidak perlu mengikuti jalan sebenar sejarah, yang bermaksud setiap permainan supremasi 1914 yang anda mainkan berbeza dari yang berikutnya.