10 permainan Batman teratas di PC! | GameWatcher, Permainan | DC

Semak imbas permainan (26)

Scribblenauts dibongkar
Siri scribblenauts adalah permainan teka -teki di mana anda boleh menaip apa -apa, seperti “kentut merah cthulhu”, dan nampaknya. Malangnya apabila ia melanda pemain permainan ketiga yang bertemakan DC telah banyak mengisi. Yang memalukan, kerana unmasked dipenuhi dengan banyak cinta untuk komik dc.

10 permainan batman terbaik terbaik di PC!

10 permainan Batman terbaik di PC!

Selamat Hari Batman! Dengan sekumpulan permainan Batman percuma yang terdapat di kedai Epic Games secara percuma, kami fikir anda mungkin mahu bermain beberapa permainan Batman. Untuk menghormati hari istimewa ini, kami fikir kami akan melakukan pusingan Permainan Batman Terbaik .

halaman di mana iklan harus muncul ->

Peraturan: Mereka semua harus secara asli di PC (tiada emulator!), dan Batman harus menjadi watak utama. Malangnya itu menghapuskan permainan yang cukup, tetapi jangan risau, kami masih mendapat cukup! Dan sekurang -kurangnya, sekurang -kurangnya anda akan melihat bagaimana kami menarafkan siri Arkham. 10 permainan Batman teratas di PC!

Pelari

10 permainan Batman terbaik di PC!

Ketidakadilan: Dewa di antara kita
Beat-em-up yang sangat baik dari pemaju Mortal Kombat mempunyai mod cerita yang sangat baik dan mekanik pejuang 2D yang indah, ditambah versi PC adalah edisi emas sehingga mengandungi semua DLC. Walau bagaimanapun mod dalam talian yang goyah di PC dan pesaing yang lebih baru-baru ini mengelak ini kepada pelari-pelari.

Scribblenauts dibongkar
Siri scribblenauts adalah permainan teka -teki di mana anda boleh menaip apa -apa, seperti “kentut merah cthulhu”, dan nampaknya. Malangnya apabila ia melanda pemain permainan ketiga yang bertemakan DC telah banyak mengisi. .

10 permainan Batman terbaik di PC!


Tumpuan kepada Bruce Wayne dari hari-hari pra-jokernya Batman, membuat kesilapan dan berdetik dari gerombolan, petunjuk pada pelan yang lebih besar, baru yang menarik mengambil penjahat klasik seperti Catwoman dan Penguin, dan perancangan dan detektif yang sangat baik adalah semua hebat – tetapi ia telah digantikan oleh tajuk lain.


. Ia terlepas pandang ketika pertama kali keluar, mungkin kerana memerlukan wang, walaupun ia dibangunkan oleh F.E.A.R., Dihukum dan Middle-Earth: Shadow of Mordor Maker Monolith. Anda sebenarnya tidak bermain sebagai Batman, jadi ia tetap dari senarai.

10 permainan Batman terbaik di PC!

LEGO DC Super Villains
Mungkin permainan buku komik LEGO terbaik, dengan kawasan permainan raksasa yang merangkumi Gotham City, Metropolis, Smallville, Apokolips dan banyak lagi, dan jika anda seorang peminat DC, anda harus benar -benar mengambilnya. Walau bagaimanapun, walaupun membawa kembali Kevin Conroy sebagai Batman, dia benar-benar watak sampingan. Yang ini mengenai penjahat.


MMO yang sangat baik yang sudah tentu juga kini F2P, dengan Batman dan Joker memainkan peranan yang menonjol, DCUO patut dilihat dan merupakan salah satu permainan komik DC terbaik di PC – tetapi pengewangan yang tidak masuk akal itu dari senarai.

10 permainan Batman terbaik di PC!

10. Batman: Arkham Origins – Blackgate

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: Studio Armature/Warner Bros Interaktif
Siaran: 2013 (Handhelds) / 2014 (PC & Konsol)

Kenapa ada di sini: Sila selamatkan permainan Arkham pertama dalam senarai ini. Pada asalnya, tali pinggang genggam hanya untuk Arkham Origins, Blackgate diberi PC dan Port Konsol yang lebih baik. Di atas kertas itu hebat – permainan Arkham diterjemahkan ke 2D dalam bentuk Metroidvania yang betul oleh pasukan yang diperbuat daripada veteran dari siri Metroid Prime yang sangat baik, yang ditetapkan di penjara Gotham yang lain – yang juga telah diambil alih oleh penjahat seperti Joker , Penguin dan topeng hitam. Ini sememangnya pengembaraan yang menarik dan permainan sebenarnya telah diterjemahkan dengan baik dari 3D hingga 2D – ditambah pula dengan semua pelakon suara asal, termasuk kesan Mark Hamill Joker Troy Baker yang sangat baik.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Sayangnya tidak seperti Arkham Asylum Blackgate sangat membosankan untuk diterokai dengan setiap kawasan yang kelihatan sama, semua hitam dan buruk dan tidak bermaya. Akibatnya permainan belakang dan ke belakang segera kehilangan percikannya dan semuanya menjadi membosankan.

9. Batman Vengeance

10 permainan Batman terbaik di PC!

Ubisoft Montreal
Siaran: 2001 (konsol) / 2002 (PC)

Kenapa ada di sini: Permainan 3D pertama berdasarkan Batman: Siri Animasi telah dibangunkan oleh Ubisoft Montreal dan menampilkan kisah asal yang dilakukan oleh pelakon suara yang sangat baik dari pertunjukan – termasuk Batman Kevin Conroy, Joker Mark Hamill, Mr Michael Ansara’s Mr. Freeze, Arleen Sorkin Harley Quinn dan Tara Strong’s Batgirl. Walaupun tidak diragukan lagi permainan linear yang mudah dengan banyak gaya permainan yang berbeza, ia pasti sangat dimainkan, dan idea bermain melalui episod yang hilang dari pertunjukan ikonik sudah cukup untuk merangsang kami. Ia berfungsi tanpa kerumitan pada Windows 10 64-bit.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Sebagai permulaan, kawalan pada PC benar -benar menghisap. Sekiranya anda menggunakan tetikus dan papan kekunci, anda dijangka menekan Padam untuk memanjat tangga atau menamatkan untuk melompat atau meluncur. . Kamera sama ada tidak terkawal atau menyakitkan, dan mempunyai mod orang pertama yang bagus sehingga anda menyedari bahawa permainan itu tidak dibina dengan tongkat dwi analog dalam fikiran.

8. Lego Batman 3: Beyond Gotham

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: Permainan TT/Warner Bros Interaktif
Siaran:

Kenapa ada di sini: Sekiranya anda seorang peminat DC dan tidak keberatan formula LEGO, LEGO BATMAN 3: BEYON. Kisah yang menyeronokkan merangkumi setiap sudut alam semesta DC dan dipenuhi dengan cinta yang mendalam untuk komik. Terdapat 100+ aksara untuk membuka kunci dengan kebolehan unik mereka sendiri, banyak misi, bonus tersembunyi, koperasi, dan tan nilai replay. Ini permainan Lego kegemaran peribadi kami, tetapi ia tidak semestinya yang tertinggi dalam senarai ini … namun, ia adalah satu -satunya permainan di sini dengan suara Adam West.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Walaupun sangat baik ia adalah permainan Lego Batman ketiga sehingga formula semakin sedikit letih, walaupun oleh standard video Lego. Selain itu, permainan TT memutuskan untuk tidak mempunyai hab perayauan bebas yang menjadikan Lego Batman 2 dan Lego DC Super Villains begitu menarik, sebaliknya hanya memaparkan beberapa hab yang lebih kecil yang sedikit kesakitan untuk menavigasi. Lebih banyak lagi, LEGO BATMAN 3 SCIRTS TELAH TINGGI DENGAN INI DENGAN HANYA MENJADI PERMAINAN BATMAN – Pada hakikatnya ia lebih banyak perayaan seluruh DC Comics Multiverse.

7. Batman: Arkham Knight

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: Rocksteady/Warner Bros Interaktif
Siaran: 2015 (akhirnya)

Kenapa ada di sini: Bab terakhir Trilogi Arkham Epic Rocksteady adalah permainan yang sangat baik. Terdapat bandar Gotham yang terbuka dengan Batmobile, grafik seterusnya, setiap penjahat yang boleh anda fikirkan (kecuali Bane atas sebab tertentu), dan penggunaan Joker yang benar-benar terinspirasi. Permainan ini telah digilap untuk kesempurnaan, cabarannya betul, Gotham City kelihatan cantik dan penuh dengan terperinci, dan ada banyak perkara yang perlu dilakukan di dalamnya. Sekiranya kita akan bermain permainan Batman sekarang, mungkin ini akan menjadi yang satu ini.

Ia tidak dapat dipandang rendah betapa buruknya Warner Bros mengacaukan versi PC, dan sebilangan orang Namun perjuangan dengan kelembapan. Selain itu, cerita itu hanya membosankan. Rocksteady memilih untuk tidak meminta bantuan penulis veteran Paul Dini kali ini dan sebaliknya membuktikan mengapa dia begitu baik, menulis kisah yang sangat diramalkan dengan garis -garis yang membosankan (“atas badan mati saya”, “Saya percaya itu idea”), dengan jelas jelas kelainan, dan berakhir bahawa Batman boleh keluar dari satu juta cara yang berbeza selain yang dia lalui. Oh, dan Batmobile terasa seperti itu dalam permainan yang sama sekali berbeza dan Riddler mempunyai saman raksasa gergasi.

6. Batman: Arkham Asal

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: WB Montreal/Warner Bros Interactive
Siaran: 2013

Ya, Arkham yang tidak rocksteady semakin tinggi daripada Arkham Knight. . Walau bagaimanapun, kisah yang meletakkan asal -usul di hadapan Knight, dengan beberapa kelainan sejuk yang membina pertemuan pertama Batman dengan Joker – sebelum membalikkan skrip dan membawa penjahat lain ke barisan hadapan, pengulangan yang luar biasa dari Batman Lore. Permainan ini mempunyai beberapa kelemahan, tetapi permainan hebat tidak terkawal. Malu berbilang pemain yang sangat baik sekarang.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Beberapa masalah besar hampir membiarkan ksatria mencuri tempat ini. Dari segi reka bentuk tahap, asal -usul hanya tidak terperinci sebagai terperinci atau digilap sebagai tajuk rocksteady – dengan banyak kawasan yang Batman tidak dapat bergulat ke dan jambatan yang membosankan gergasi memancarkan peta. Walau bagaimanapun, ia adalah pepijat yang membiarkan permainan turun, yang masih berleluasa dan tidak akan diperbaiki.

5. Lego Batman 2: Superhero DC

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: Permainan TT/Warner Bros Interaktif
Siaran: 2012

Kenapa ada di sini: Fikirkan permainan Batman Ultimate. Mungkin anda akan membayangkan sebuah Gotham City yang merayau dengan pejalan kaki yang sebenar dan bukan hanya penjenayah dan di mana anda boleh keluar dari bandar ke Arkham Asylum, Wayne Manor, Karnival, dan Batcave. Di mana anda boleh mengawal setiap kenderaan bat, Batmobile benar-benar sejuk dan bukannya tangki pembunuhan, dan anda boleh memandu mereka semua (walaupun batwing dan batboat) keluar dari batcave sepanjang jalan ke pusat bandar. Bagaimana dengan dapat membuka kunci dan mengawal setiap watak Batman termasuk penjahat, dan juga Liga Keadilan? Danny Elfman melakukan soundtrack, selain dari ketika Superman terbang di mana John Williams bermain?

. Ya cerita itu tidak begitu seperti DC-Centric sebagai Beyond Gotham, tetapi ia mempunyai Gotham City penuh untuk diterokai dan jauh lebih banyak Batman-centric. Yang mengatakan, ia juga mungkin permainan Superman terbaik yang pernah dibuat.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Ia masih merupakan permainan LEGO, dan permainan TT akan mengambil segala yang mereka pelajari dari LEGO BATMAN 2 dan menjadikan Superior LEGO Marvel Superheroes dan LEGO DC Super Villains – yang tidak benar -benar permainan Batman. Gotham tidak begitu menarik seperti yang mungkin, benar -benar merasa seperti itu perlu 10% lebih kecil dan dengan 15% lebih banyak perkara yang perlu dilakukan. Oleh itu, walaupun menjadi senarai dobi untuk permainan Batman yang paling hebat, ia masih pada dasarnya berakhir dengan kelemahan yang sama seperti Arkham Origins, kecuali kurang Buggy.

. Batman: Musuh Dalam

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit:
Siaran:

Kenapa ada di sini: Ini mungkin permainan penuh terakhir yang dikeluarkan sebelum ditutup (musim terakhir Walking Dead selesai) tetapi mungkin siri terbaik Telltale yang pernah ada. Ia membina hebat dari alternatif Telltale yang mengambil sejarah Batman pada musim pertama, dengan beberapa yang luar biasa mengambil Riddler dan Harley Quinn. Paling penting sekalipun, siri ini memberi tumpuan kepada kebangkitan Joker, dan melalui pemain pilihan dapat membuat mereka sendiri mengambil Prince of Crime Clown – ke titik di mana dia mungkin tidak menjadi penjenayah! Siri ini juga meneroka Bruce Wayne seperti alter-ego, dan semuanya membawa kepada akhir yang dapat bermain sangat berbeza, bergantung pada bagaimana anda menangani episod sebelumnya.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Bagi ramai orang formula Telltale mendapat sedikit basi, atau sekurang -kurangnya enjinnya, yang merupakan sebahagian daripada sebab mengapa studio ditutup. Walau bagaimanapun, pada kedudukan ini dan kualiti permainan di hadapan, permainan Batman yang terfokus sepenuhnya sebagai permainan Batman terbaik keempat yang pernah hebat.

3.

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: NetherRealm/Eidos/Warner Bros Interaktif
Siaran:

Kenapa ada di sini: Ia mungkin tidak sepenuhnya Batman, tetapi ketidakadilan 2 adalah salah satu permainan pertempuran terbaik yang pernah dibuat dan salah satu permainan komik DC terbaik yang pernah dibuat. Sekuel ketidakadilan: Dewa -dewa di antara kita mempunyai Batman yang cuba meletakkan dunia kembali bersama -sama sambil menghantar beberapa pahlawan bukan jahat yang tersisa untuk bertarung – tetapi apabila ancaman global baru datang Batman harus bergantung pada Superman yang rosak dan bekasnya pasukan sekali lagi. Datang untuk mod cerita yang indah, tinggal untuk pergaduhan epik dan sangat memuaskan.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Secara teknikalnya, bukan hanya permainan Batman, ia adalah permainan komik DC penuh. Walaupun dia boleh dikatakan watak utama, anda tidak bermain Batman sepanjang masa. Selain itu, terdapat dua permainan yang lebih baik yang menghormati segala -galanya DC dan Batman sementara masih melekat secara eksklusif untuk membiarkan pemain bermain sebagai Dark Knight.

2. Batman: Arkham Asylum

10 permainan Batman terbaik di PC!

Pemaju/Penerbit: Rocksteady/Eidos/Warner Bros Interaktif
Siaran: 2009

Kenapa ada di sini: Untuk tempoh yang mulia, 2008-2009, Batman adalah francais terbesar dan terbaik dalam tiga medium yang berbeza. The Dark Knight adalah filem superhero terbesar sepanjang masa dan salah satu filem terbaik tahun 2008, Grant Morrison dan Scott Snyder membuat komik Batman yang terbaik di sekitar, dan permainan kecil dari studio Rocksteady yang tidak diketahui di UK menjadi video terbaik tahun 2009. Arkham Asylum adalah karya kecerdasan dan cinta yang semata -mata, mengurung Batman ke kawasan Arkham yang ikonik dan mengubahnya menjadi campuran Bioshock dan Metroid. Penulisan Paul Dini memaku watak -watak, siri siri animasi yang mencuri pertunjukan, dan sistem tempur yang menakjubkan menjadi templat untuk satu juta permainan untuk disalin. Arkham Asylum berubah permainan seperti yang kita tahu dan ia sama pentingnya dengan medium seperti Super Mario Bros atau Half-Life. Paling penting, ia hanya mendapat Batman dengan cara yang tidak ada permainan sebelumnya.

Mengapa ia tidak lebih tinggi: Kami pasti akan ada perselisihan. Walau bagaimanapun, walaupun permainan yang benar -benar klasik, ia bukan permainan Batman yang sempurna. Ramai penjahat terbaik Batman, termasuk Penguin, Catwoman, Two-Face dan MR. Membekukan, jangan buat penampilan. Ia tidak benar-benar merayau dan hanya mendapat dari pintu depan suaka ke belakang memerlukan banyak trekking. Paling penting, pergaduhan titan yang berterusan dan pertempuran bos adalah jenis lembu video yang paling teruk, dengan pertarungan croc pembunuh yang melampau dan titan joker yang bodoh khususnya berdiri kerana menjengkelkan. Permainan yang luar biasa, tetapi tidak tanpa kelemahan. Yang meninggalkan kita Nombor satu permainan Batman terbaik kami di PC ..

1. Batman: Arkham City

Pemaju/Penerbit: Rocksteady/Warner Bros Interaktif
Siaran: 2011
Kenapa ia adalah permainan Batman terbaik yang pernah: Asylum menetapkan templat untuk permainan batman yang sempurna dan kota bust terbuka lebar. . Cerita ini mempunyai banyak kelainan yang sangat baik, yang kebanyakannya melibatkan roping di seluruh Galeri Rogues yang sangat baik Batman. . . Cabaran Riddler tidak akan menjadi lebih baik, dengan beberapa bilik cabaran yang sejuk.

10 permainan Batman terbaik di PC!

. Tidak ada momen yang membosankan dalam keseluruhan permainan, dan dari permulaan yang mengejutkan untuk menyelesaikan yang sama -sama mengejutkan anda akan menjadi sangat ketagih. Walaupun boleh dikatakan sama ada Arkham Asylum adalah permainan yang lebih baik, Arkham City adalah pengalaman Batman yang lebih baik. . Singkatnya, permainan Batman terbaik di PC.

10 permainan Batman terbaik di PC!

Sekali lagi, itulah pendapat kami. Sila berasa bebas untuk berpendapat dengan pendapat anda dalam komen di bawah. Selamat Hari Batman Satu Dan Semua! .

Undian adalah untuk BTAS EPS kegemaran anda!

Tema Fanworks Komuniti DC May: Meraikan Bulan Warisan AAPI!

Masa untuk meraikan watak AAPI kegemaran kami!

Superman dengan benang penghargaan rambut panjang (itu bukan mullet)

Perniagaan di depan. pesta di belakang.

Diary DC yang dihormati

Mari tumpahkan beberapa rahsia DC.

Video yang diketengahkan

Batman: Arkham Trilogy – Nintendo Switch mendedahkan treler

Batman: Trilogi Arkham Datang ke Nintendo Switch musim gugur ini. Ketiga perlawanan. Semua DLC. Satu pakej lengkap.

. Menjadi Ksatria Gelap di Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City dan Batman: Arkham Knight.

Beberapa perkara yang sejuk yang anda akan dapati semasa anda bermain Gotham Knights

Beberapa perkara yang sejuk yang anda akan dapati semasa anda bermain Gotham Knights

Lima peringkat bermain Gotham Knights

Lima peringkat bermain Gotham Knights

Berapa banyak masa persediaan yang perlu Batman untuk menang?

?

Universe DC memerlukan anda

Watak +

. Carmine Falcone Cassandra Cain Catwoman Cheshire Clayface Cyborg Cyclone Damian Wayne Damien Darhk Darkseid Dead Boy Detectives Deadshot Deathstroke Deimos Doctor Doctor Fate Doctor Doctor Psycho Doktor Sivana Donna Doom Patrol Doomsday -12 EARTH-13 EARTH-15 EARTH-15 EARTH-17 EARTH-18 EARTH-19 EARTH-2 EARTH-20 EARTH-21 EARTH-22 EARTH-23 EARTH-26 EARTH-29 EARTH-3 EARTH-30 EARTH-31 EARTH-32 EARTH-33 EARTH-34 EARTH-35 EARTH-36 EARTH-37 EARTH-38 EARTH-39 EARTH-4 EARTH-40 EARTH-41 EARTH-42 EARTH-43 EARTH-44 EARTH-45 EARTH-47 EARTH- 48 Earth-5 Earth-50 Earth-51 Earth-6 Earth-7 Earth-8 Earth-9 El Diablo Enchantress Etta Candy Eve Coffin Fbp: Biro Persekutuan Fizik Firestorm Giganta Gorilla Grodd Granny Goodness Green Arrow Green Lantern Green Lantern Lantern Gardner H.I.V.E. Harbinger Harley Quinn Harvey Bullock Hawk dan Dove Hawkgirl Hawkman Heat Wave Hinterkind Hippolyta Huntress Icon Iris Jackson Hyde James James Gordon Jay Jay Jay Garrick Jesse Custer Jessica Cruz Jimmy Olsen John Constantine Jon Kent Jon Kent Jon Kent. King Shark Krypto Lady Shiva Lex Luthor Lightning Lobo Lois Lane Lucifer Lucius Fox Martian Manhunter Mary Bromfield Maxwell Lord Mera Midnighter Mister Freeze Mister Mister Mister Monitor Monitor Morpheus Morpheus Nereus New Gods Nightwing Nuidis Vulko O.M.A.C. Ocean Master Pandora Peacemaker Penguin Perry White Plastic Man Pacon Baz Simon Stagg Sinestro Solomon Grundy Starfire Stargirl Starro Static Steel Stephanie Brown Stephen Shin Steppenwolf Steve Trevor Suicide Squad Superboy Supergirl Superman Swamp Thing T.D.K. Talia Al Ghul Tawky Tawny Telos The Cheetah The Flash the Joker The Phantom Stranger Thinker Thomas Curry Thunder Tim Drake Titans Trigon Two-Face Vandal Savage Veronica Cale Vibe Victor Zsasz Vigilante Vixen Watchmen Weasel Wizard Wonder Wonder Wonder Zatana Zodan Zodan Zatane Zatanna Zatane Zatanna Zatanna Zatane Zatanna Zatanna Zatanna Zatanna Zatanna Zatanna Zatanna

+