10 pemain tertinggi di FIFA 23: Messi & Ronaldo. No Haaland, риинги Fifa 23 – лчшие раасаouse – uaran

Л л е еаасасии

Contents

“Terdapat majalah pada bulan Mac yang tidak meletakkan saya dalam 10 penjaga gol terbaik,” kata Courtois selepas pertunjukannya menjaringkan gol di final Liga Juara-Juara musim lalu.

10 pemain tertinggi di FIFA 23: Messi & Ronaldo tetapi tidak ada Haaland ..

Clermont v Paris St Germain - Stade Gabriel Montpied, Clermont -Ferrand, Perancis - 6 Ogos 2022

Sepuluh pemain di FIFA 23 telah dianugerahkan penarafan 90 atau ke atas. Anda tidak akan terkejut melihat mana -mana nama di sini, walaupun ia boleh dikatakan kontroversi bahawa beberapa pengawal lama telah menjadikannya ke 10 teratas selepas musim yang agak rendah tahun lepas.

Manchester City Superstar Erling Haaland, yang telah kelihatan tidak dapat dihalang setakat ini pada tahun 2022-23, adalah peninggalan kejutan dengan penarafan hanya 88.

Kami telah melihat melalui Hub Rating FIFA 23 untuk menyatukan senarai pemain bola sepak tertinggi permainan ini.

Manuel Neuer – 90

Veteran Bayern Munich kekal sebagai salah satu penjaga tertinggi dalam permainan, dengan penarafannya tinggal di 90 mantap seperti tahun lepas.

Sukar untuk berhujah dengan itu, betul -betul. Pemain berusia 36 tahun itu kelihatan kukuh seperti biasa ketika dia mengangkat gelaran Bundesliga berturut-turut dengan Bayern pada tahun 2021-22 dan tidak kelihatan perlahan.

Thibaut Courtois – 90

“Terdapat majalah pada bulan Mac yang tidak meletakkan saya dalam 10 penjaga gol terbaik,” kata Courtois selepas pertunjukannya menjaringkan gol di final Liga Juara-Juara musim lalu.

“Saya tidak tahu. Yang saya fikir adalah kekurangan rasa hormat. Saya tidak mengatakan bahawa mereka mesti meletakkan saya tidak.1, betul -betul, saya tidak keberatan. Alisson adalah penjaga gol yang hebat, [Edouard] Mendy adalah penjaga gol yang hebat, [Jan] Oblak, Ederson. Terdapat banyak penjaga gol yang hebat, saya tidak mengatakan bahawa anda perlu meletakkan saya tidak.1.

“Tetapi selepas musim seperti ini mereka tidak meletakkan anda dalam 10 yang pertama, ia adalah pelik. Kedua, semalam, saya melihat banyak perkara lucu yang keluar dari England.”

Fourfourtwo mungkin tidak berada di senarai kad Krismas penjaga gawang, tetapi EA Sports akan.

Cristiano Ronaldo – 90

Pengkritik Ronaldo akan mencadangkan bahawa kekurangannya mendesak dan mobiliti adalah alasan utama bahawa Manchester United mengalami kempen yang begitu mengerikan tahun lalu, yang berakhir dengan 2021-22 dengan mata terendah mereka dari era Liga Perdana Inggeris.

Banyak acolytesnya akan berpendapat bahawa pemain berusia 37 tahun itu masih menjaringkan 24 gol yang dihormati, yang merupakan keajaiban kecil dalam pasukan yang tidak berfungsi.

Sukan EA dengan jelas turun di bahagian terakhir perdebatan itu. Mereka masih kelasnya sebagai salah satu daripada 10 pemain terbaik dalam bola sepak dunia dan pemenang terbaik dalam permainan dengan penarafan menembak 92.

Virgil van Dijk – 90

Colossus Belanda pastinya tidak melihat pemain tengah terbaik dalam bola sepak dunia dengan beberapa persembahan yang tidak jelas pada 2022-23 setakat ini.

Tetapi sukar untuk mencari terlalu banyak kesalahan dengan bagaimana dia melakukan musim lalu selepas kembali dari kecederaan yang panjang. Van Dijk kelihatan hebat seperti biasa ketika Liverpool mengejar empat kali ganda musim lalu. Kami cukup yakin bentuknya sekarang hanyalah satu blip dan dia akan kembali ke 90-rated terbaik sekali lagi.

Mohamed Salah – 90

Raja Mesir Liverpool bermula 2022 kelihatan boleh dikatakan pemain terbaik di dunia. Dia terbakar pada separuh pertama musim lalu, individu yang cemerlang Reds ketika mereka bertanding di empat bidang.

Walaupun Salah melambatkan sedikit sepanjang tahun kalendar ini, tempoh borang itu masih segar dalam ingatan EA Sports ‘. Dia dinilai satu titik yang lebih tinggi daripada edisi tahun lepas FIFA.

Lionel Messi – 91

“Tidak dapat dielakkan, Lionel Messi, dengan 15 penampilannya berturut-turut sejak tahun 2006, tujuh kemenangan Ballon d’Or, status pemegang gelarannya, sangat berat ketika datang ke pilihan terakhir,” kata ketua editor Perancis, Emmanuel Bojan menjelaskan mengenai ketiadaan Messi dari senarai pendek 30 orang tahun ini.

“Argentina adalah sebahagian daripada perbincangan untuk mengintegrasikan 30, tetapi kriteria baru untuk Ballon d’Or tidak menguntungkannya: kehilangan kriteria seluruh kerjaya pemain, dan berkala baru, dimodelkan pada musim bola sepak dan tidak Lebih lama sepanjang tahun kalendar, yang tidak memungkinkan untuk mengintegrasikan Copa America pada 11 Julai 2021.

“Dan kemudian, mesti diakui bahawa musim pertamanya di Paris sangat mengecewakan baik dari segi kesan visual dan statistik.”

Messi mencatatkan enam gol yang agak baik dan 14 membantu semasa kempen debutnya Ligue 1, jadi anda dapat melihat di mana bola sepak Perancis berasal dari.

EA Sports melihat perkara yang berbeza, bagaimanapun, dan terus melihat ikon Argentinian sebagai salah satu daripada lima pemain terbaik di dunia. Untuk bersikap adil, mereka benar -benar dibuktikan.

Kevin de Bruyne – 91

Belgium itu dinamakan Pemain Liga Perdana musim ini dan FIFA bersetuju bahawa dia adalah MVP bola sepak Inggeris.

Penarafannya yang berlalu 93 hanya disamakan oleh rakan sepasukannya di Manchester City, tetapi tidak lebih baik oleh orang lain dalam permainan. Terdapat setiap peluang bahawa jumlahnya meningkat pada masa akan datang, memandangkan dia kini mendapat Haaland pada akhir salib bertaraf dunia dan melalui bola.

Kylian Mbappe – 91

Dengan penarafan kadar 97 – tujuh lebih daripada orang lain di 20 pemain teratas FIFA – Mbappe adalah raksasa mutlak pada edisi baru FIFA.

Penarafannya kekal seperti di FIFA tahun lepas. Cukup adil.

Robert Lewandowski – 91

Tidak bernasib baik untuk kehilangan Ballon d’Or tahun lepas, sementara terus terang ia adalah skandal dia tidak mengangkatnya ketika mereka membatalkannya tahun sebelumnya, Lewandowski boleh dikatakan tidak menjadi yang terbaik dan paling konsisten.9 dalam bola sepak dunia pada musim baru -baru ini.

Sekarang di Barcelona, ​​dia menembak untuk memenangi kasut emas Eropah berturut -turut berturut -turut. Satu -satunya pemain lain yang berjaya adalah Messi. Penarafannya sebenarnya turun satu titik pada FIFA 22, yang nampaknya sedikit keras selepas dia mencatatkan 50 gol dalam 46 penampilan yang terakhir.

Karim Benzema – 91

Penyerang Real Madrid telah melompat beberapa mata selepas kempennya yang hebat 2021-22, di mana dia menjaringkan 44 gol dalam 46 penampilan dan individu Los Blancos yang cemerlang ketika mereka memenangi La Liga dan Liga Juara-Juara.

Pemenang 2022 Ballon d’Or layak di kalangan pemain paling tinggi FIFA 23.

Л л е еаасасии

Вот ироки, которые л в в в ю ю ю ю ю ю юх.

20. Раэaf гррейро – «бор рamaan д sebelah» – пр 86

19. Р н umbuhan – «« \ в л »» » – пр 86

18. Мартин эегор – «а н н» – прд 86

17. Давид сaib – «« р с с с » – прд 86

16. Юри тилеm sebagai – «лет» – пр 86

15. Л а аеет – «лациу» – пр 86

14. Фенки йе йонг – «барелона» – прд 86

13. Жоржиньo – «чели» – пр 86

12. Х sekali зиеш – «чел» – пр 87

11. Йоззии hujung – «бавариonton» – прд 87

10. Марко верати-«пари сен-жер»-пр 87

9. Thhai – «« ливерп » – пр 87

8. Бруну фернадеш – «« ja м mengubah юнайтед » – пр 88

7. Крamaan ээ э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« ««

6. Thow а а аандер-peralatan-«ливерate»-прд 89

5. Лоа модрич – «р м м мид» – паа 89

4. Лионель мésι-«пари сен-жер» »-пр 90 90

3. Парехо – «в л» »» – пр 90

2. Тони кроadual – «р м м» » – прд 90

1. Кевин де брейне – «манчетер сити» – пр 93 93

FIFA 23 выхadual 30 September 2022 г. NA PlayStation®5, Xbox Series X | S, пк, Stadia, PlayStation®4 dan Xbox One. Uaran!

Подиайтеа на @easportsfifa twitter, Instagram dan YouTube и б в в й пн в й п п ° в в @ @ @ @° в в @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @й й й й йхх.

Подишите acara э ketika э (ээттюю р и ы ы э э э эю э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э semula э э э э эн semula э э э э эн э э э э semula э э э эн э э э э э э semula э э э энн э э э э э э э э э эotoю.

Tidak ada

Pasukan Ultimate 23 –

FIFA 23 о оном ир с с с с ° и с г ч ч ° и и ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ччм

Fut 23: Futties – OP

* FIFA 23 (продаёаёа п оно),.

*** при mengasingkan bulan Julai, оллл у у н г н eh н н н ° н н н. Подобнadual с. Di ea.Com/ea-play/syarat.

О FIFA 23 Новости FIFA Mobile Купить FIFA 23 FIFA Global Series twitch twitter instagram facebook Просмотр игр Последние новости Служба поддержки Форумы ЕА О компании Вакансии Австрия Бельгия Болгария Хорватия Кипр Чехия Дания Эстония Финляндия Франция Германия Греция Венгрия Исландия Ирландия Италия Латвия Лихтенштейн Литва Люксембург Мальта Нидерланды Норвегия Полшша портуалиant р ыниamps с совакaiki jubah Xico Nederland Norge Polska  оление правиhatian собеюени pulang иентикацеци ползователril (воненценциальноа))

FIFA 23 RATING: Pemain Terbaik di FIFA 23

FIFA 23 tangkapan skrin menunjukkan Havertz dan Grealish di padang, kerana pemain lain lelaki dan pemain Chelsea berjalan lebih dekat dari latar belakang

Mencari senarai penilaian FIFA 23? FIFA 23 ada di sini dan kami mempunyai senarai penilaian pemain yang boleh anda gunakan untuk memulakan memasang Squad Team Ultimate anda. Ramai daripadanya sudah pasti menjadi pilihan utama dalam pasukan utama, jadi anda ingin membungkusnya lebih awal untuk mendapatkan kelebihan yang kuat menuju ke pertandingan awal.

Dalam panduan ini, kami akan menyenaraikan pemain terbaik di FIFA 23, dengan senarai peringkat 100 pemain teratas seperti yang disediakan oleh penilaian rasmi EA Sports.

FIFA 23 RATING: Pemain Terbaik di FIFA 23

Pemain Lelaki Terbaik di FIFA 23 adalah Karim Benzema, Penyerang Real Madrid 91 yang sangat baik dengan statistik tinggi di seluruh lembaga. Bintang penutup Kylian Mbappe pangkat di tempat ketiga, tetapi juga mempunyai penarafan keseluruhan 91.

Pemain tengah Sepanyol Alexia Putellas adalah pemain wanita terbaik di FIFA 23, dengan penarafan 92. Bintang penutup Sam Kerr Kedudukan kedua, tepat di bawah putellas, dengan penarafan 91.

Di bawah ini, anda boleh menemui senarai peringkat penuh 100 pemain teratas di FIFA 23:

Pangkat Nama pemain Kewarganegaraan Kelab Kedudukan Penarafan pemain
01 Karim Benzema Perancis Real Madrid Cf 91
02 Robert Lewandowski Poland FC Barcelona St 91
03 Kylian Mbappe Perancis PSG St 91
04 Kevin de Bruyne Belgium Manchester City Cm 91
05 Lionel Messi Argentina PSG Rw 91
06 Mohamed Salah Mesir Liverpool Rw 90
07 Virgil van Dijk Belanda Liverpool Cb 90
08 Cristiano Ronaldo Portugal Manchester United St 90
09 Thibaut Courtois Belgium Real Madrid GK 90
10 Manuel Neuer Jerman FC Bayern Munich GK 90
11 Neymar jr Brazil PSG LW 89
12 Heung Min Son Republik Korea Tottenham Hotspur LW 89
13 Sadio Mane Senegal FC Bayern Munich Lm 89
14 Joshua Kimmich Jerman FC Bayern Munich CDM 89
15 Casemiro Brazil Manchester United CDM 89
16 Alisson Brazil Liverpool GK 89
17 Harry Kane England Tottenham Hotspur St 89
18 Ederson Brazil Manchester City GK 89
19 N’Golo Kante Perancis Chelsea CDM 89
20 Jan Oblak Slovenia Atletico de Madrid GK 89
21 Erling Haaland Norway Manchester City St 88
22 Toni Kroos Jerman Real Madrid Cm 88
23 Marquinhos Brazil PSG Cb 88
24 Luka Modric Croatia Real Madrid Cm 88
25 JOAO CANCELO Portugal Manchester City Lb 88
26 Ruben Dias Portugal Manchester City Cb 88
27 Gianluigi Donnarumma Itali PSG GK 88
28 Bernardo Silva Portugal Manchester City Cam 88
29 Marc-Andre ter Stegen Jerman FC Barcelona GK 88
30 Keylor Navas Costa rica PSG GK 88
31 Fabinho Brazil Liverpool CDM 87
32 Thomas Muller Jerman FC Bayern Munich Cam 87
33 Rodri Sepanyol Manchester City CDM 87
34 Mike Maignan Perancis Milan GK 87
35 Antonio Rudiger Jerman Real Madrid Cb 87
36 Andrew Robertson Scotland Liverpool Lb 87
37 Kalidou Koulibaly Senegal Chelsea Cb 87
38 Frenkie de Jong Belanda FC Barcelona Cm 87
39 Marco Verratti Itali PSG Cm 87
40 Leon Goretzka Jerman FC Bayern Munich Cm 87
41 Trent Alexander Arnold England Liverpool Rb 87
42 Hugo lloris Perancis Tottenham Hotspur GK 87
43 De gea Sepanyol Manchester United GK 87
44 Vinicius jr Brazil Real Madrid LW 86
45 Christopher Nkunku Perancis RB Leipzig Cf 86
46 Lautaro Martinez Argentina Antara St 86
47 Edouard Mendy Senegal Chelsea GK 86
48 Paulo Dybala Argentina Roma FC Cf 86
49 Aymeric Laporte Sepanyol Manchester City Cb 86
50 Raheem Sterling England Chelsea LW 86
51 Kevin Trapp Jerman Frankfurt GK 86
52 Riyad Mahrez Algeria Manchester City Rw 86
53 Ciro Immobile Itali Latium St 86
54 Thiago Sepanyol Liverpool Cm 86
55 Kingsley Coman Perancis FC Bayern Munich Lm 86
56 Romelu Lukaku Jerman Antara St 86
57 Sergej Milinkovic-Savic Serbia Latium Cm 86
58 Thiago Silva Brazil Chelsea Cb 86
59 Nicolo Barella Itali Antara Cm 86
60 Bruno Fernandes Portugal Manchester United Cam 86
61 Marcelo Brozovic Croatia Antara CDM 86
62 Parejo Sepanyol Villarreal FC Cm 86
63 David Alaba Austria Real Madrid Cb 86
64 Milan Skriniar Slovakia Antara Cb 86
65 Wojciech Szczesny Poland Juventus GK 86
66 Ilkay Gundogan Jerman Manchester City Cm 85
67 Theo Hernandez Perancis Milan Lb 85
68 Yann Sommer Switzerland M’Gladbach GK 85
69 Phil Foden England Manchester City LW 85
70 Diogo Jota Portugal Liverpool Cf 85
71 Patrik Schick Republik Czech Leverkusen St 85
72 Paul Pogba Perancis Juventus Cm 85
73 Gerard Moreno Sepanyol Villarreal FC St 85
74 Jorginho Itali Chelsea Cm 85
75 Marco Reus Jerman Borussia Dortmund Cam 85
76 IAGO ASPAS Sepanyol RC CELTA St 85
77 Kyle Walker England Manchester City Rb 85
78 Niklas Sule Jerman Borussia Dortmund Cb 85
79 Filip Kostic Serbia Juventus Lm 85
80 Pedri Sepanyol FC Barcelona Cm 85
81 Jamie Vardy England Bandar Leicester St 85
82 Serge Gnabry Jerman FC Bayern Munich Rm 85
83 Matthijs de Ligt Belanda FC Bayern Munich Cb 85
84 Jordi Alba Sepanyol FC Barcelona Lb 85
85 Memphis Depay Belanda FC Barcelona Cf 85
86 Nabil Fekir Perancis Betis sebenar Cam 85
87 Sergio Busquets Sepanyol FC Barcelona CDM 85
88 Peter Gulacsi Hungary RB Leipzig GK 85
89 Pierre-Emerick Aubameyang Gabon Chelsea St 85
90 Yannick Carrasco Belgium Atletico de Madrid Lm 85
91 Marcos Acuna Argentina Sevilla FC Lb 85
92 Joao Felix Portugal Atletico de Madrid Cf 84
93 Jude Bellingham England Borussia Dortmund Cm 84
94 Martin Odegaard Norway Arsenal Cam 84
95 Dusan Vlahovic Serbia Juventus St 84
96 Wissam Ben Yedder Perancis Sebagai Monaco St 84
97 Mason Mount England Chelsea Cam 84
98 Achraf Hakimi Maghribi PSG Rb 84
99 Declan Rice England West Ham United CDM 84
100 Jack Grealish England Manchester City LW 84

Seperti yang anda lihat, terdapat banyak perubahan ketara di FIFA 23. Messi jatuh dari kedudukan teratas ke kedudukan 5, sementara Ronaldo jatuh lima tempat ke nombor 8. Penjaga gawang Real Madrid Thibaut Courtois membuat lompatan besar oleh sepuluh tempat ke peringkat pada nombor 9, sementara Virgil van Dijk dan Mohamed Salah juga membuat pendakian besar untuk mencapai sepuluh teratas.

Di bahagian bawah senarai, anda boleh menemui orang -orang seperti skuad Euro 2020 England Jack Grealish, Declan Rice, dan Mason Mount. Walaupun mereka duduk di bahagian bawah senarai ini, itu masih bermakna mereka berada di 100 pemain FIFA 23 teratas, yang merupakan prestasi besar. FIFA 23 mempunyai beribu -ribu pemain yang ada, jadi di mana -mana sahaja dalam 100 teratas sangat mengagumkan dan menjadikan pemain -pemain ini layak mendapat tempat di skuad anda.

Manchester City adalah pasukan dengan pemain paling banyak di 100 teratas, dengan banyak kegemaran Liga Perdana anda membuat potongan.

Yang membungkus senarai pemain terbaik kami di FIFA 23. Sekiranya anda tidak sabar -sabar untuk keluar di padang dan ingin mengetahui dengan tepat ketika FIFA 23 dilancarkan, lihat Panduan Tarikh dan Masa Siaran FIFA 23 kami. Sebaik sahaja anda bermain FIFA 23, pastikan anda melihat tujuh kasut liga, tuan teka -teki, di seluruh dunia, dan panduan penyelesaian XI SBC pertama untuk mendapatkan beberapa pemain teratas untuk skuad pasukan utama anda. Untuk lebih lanjut mengenai fifa 23 crossplay, perbezaan versi, dan perubahan pasukan muktamad, lihatlah semua yang kita tahu setakat ini mengenai FIFA 23.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.